HostGator-anmeldelse 2018

Er HostGator en god webhost? Læs vores fulde HostGator-anmeldelse med fordele & ulemper, klager, anbefalet brug, ofte stillede spørgsmål, kuponer, & mere.


HostGator anmeldelse

HostGator

www.hostgator.com

Server O / S:Linux & vinduer
Kontrolpanel:cPanel
Auto-Installer:Mojo QuickInstall
Datacenterplacering nr. 1:Houston, TX
Datacenterplacering nr. 2:Provo, UT
Delt hosting:Ja
VPS Hosting:Ja
Dedikeret hosting:Ja
Forhandler-hosting:Ja
Cloud Hosting:Ja

Se hostingplaner

Et hurtigt overblik:

www.hostgator.com er et webhostingfirma med et langvarigt ry for at være en hurtig og nem måde at offentliggøre websteder online. HostGator tilbyder fremragende teknisk support og kundeservice til kunder med et velinformeret personale. Selvom det ikke er den billigste webhost, tilbyder HostGator en lang række funktioner og tjenester, der er pålidelige til de fleste webudviklingsformål. De tilbyder både Linux og Windows webhosting gennem en række forskellige niveauer planer. HostGator er et velkendt brand i hostingindustrien og er et af de mest populære valg for folk, der vælger en webhost på grund af deres reklamekampagner. De har for nylig lanceret en cloud-hostingplatform og en administreret WordPress-hostingtjeneste. Vi føler dog, at der er lidt grundlæggende, der adskiller HostGator-planerne fra en typisk forhandlerhost bortset fra deres vedligeholdelse af et uafhængigt datacenter og skalaen for deres brugerbase. Der er ikke meget innovation på platformen eller unikke udviklerværktøjer, der leveres. I stedet for, hvad du får er en ret solid cPanel- eller Windows-plan med nogle tvivlsomme markedsføringspraksis og ofte vildledende prisordninger. Webstedsejere, der drager fordel af HostGators billige introduktionspriser, bliver ofte tvunget til at migrere, når den første periode er afsluttet, eller betale ublu fornyelsespriser.

Hvorfor vælge HostGator:

 • Et bredt anerkendt brand name i webhostingbranchen
 • Tilbyder et stort udvalg af hostingplaner, der passer til de fleste websteder
 • Planer tilgængelige på både Linux- og Windows-serverplatforme
 • Bruger cPanel (Linux) & Plesk (Windows) til domænestyring
 • Industristandard hostingfunktioner til både avanceret brug & begyndere
 • Support til populære CMS-scripts og programmeringssprog
 • Et populært valg for forhandler-hostingtjenester
 • Legendarisk kundesupport via telefon, live chat, & e-mail
 • Forbedret WordPress-ydeevne med nye styrede hostingplaner

Hvad er ulemperne:

 • Dyre priser og fornyelsespriser for de fleste planer
 • Weebly webstedsbygger er meningsløs og forældet
 • HostGator WordPress Cloud-planer har ingen adgang til phpMyAdmin eller cPanel
 • Planer for populære CMS-platforme mangler yderligere tjenester

Bundlinjen:

HostGator er et berømt brand i en verden af ​​webhosting, men dette er kun en etiket knyttet til temmelig generiske datacenterservices. HostGator har været et populært valg hos webstedsejere i 15 år, primært på grund af kraften i deres reklamekampagner. De tilbyder en række både Windows- og Linux-hostingplaner, som er relativt billige at tilmelde dig på nye konti gennem specielle kampagner. De ser imidlertid ud til at drage fordel af brugere ved fornyelseshastigheder, især når der ikke er noget andet valg for et etableret websted, men en kompleks overgang til en anden vært. Funktioner og tilføjelsestjenester, der findes i de fleste HostGator-planer, er industristandard med cPanel, WHM, CentOS og Windows. Der tilbydes bare ikke en masse tilpasset platforminnovation eller nye udviklingsværktøjer. Sammenfattende leverer HostGator webhostingtjenester som en vare til kunderne, hvor de dybest set genmærker en samling engrossalg af hardwarekøb og softwarelicenser, mens de administrerer margenerne ved klientomdrejning. Selvom der ikke er nogen funktioner, der er særlig fremragende på platformen, giver HostGator, hvad webstedsudviklere har brug for i serverhardware, netværksfaciliteter og datacenterarkitektur i en pålidelig, brugervenlig service.

HostGator-specialkupon

Lad os begynde at være vært!

HostGator har en 45-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve den uden risiko.

HostGator-ekspertanmeldelse

HostGator brugeranmeldelser

Beklager, der er endnu ingen brugeranmeldelser af denne webhost.

Ekspertudtalelse – Vores dybdegående gennemgang af HostGator

HostGator blev grundlagt af en Florida Atlantic University-studerende ved navn Brent Oxley i 2002. Han startede HostGator ud af sit sovesal og kunne oprindeligt ikke beslutte om navnet – hverken HostGator eller GatorHost. Heldigvis valgte han HostGator! I 2003 havde virksomheden kun 112 kunder. Det tog endnu et år at skalere virksomheden over 1000 klientkonti. I 2008 blev HostGator imidlertid rangeret af Inc. Magazine som en af ​​de hurtigst voksende virksomheder i Amerika. HostGator flyttede sine kontorer fra Boca Raton, Florida til Houston, Texas for at lancere et nyt datacenter med 50 ansatte i 2006. De har nu over 500 ansatte med kontorer i Canada, Brasilien og Indien. I 2012 annoncerede Oxley, at han solgte virksomheden til Endurance International Group (EIG) for $ 225 millioner dollars og rejste for at rejse verden rundt. HostGator, der oprindeligt startede som et lille opstartfirma ud af kollegiets studerendes sovesal var vokset til at blive en del af et Fortune 500-firma. Virksomheden lancerede for nylig serviceplaner for det indiske marked på HostGator.in-domænet med et datacenter i Maharashtra. I dag er HostGator verdensomspændende inden for webhosting med over 9 millioner klientdomæner og mere end 400.000 kunder.

Hosting planer & Funktioner – Hvilken er den rigtige for mig?

HostGator tilbyder et stort antal datacentertjenester, som inkluderer delte hostingplaner på Linux & Windows, deres egen proprietære cloud-hostingplatform, fem niveauer af forhandler-hostingplaner, en administreret WordPress-løsning, VPS-planer og dedikerede servere. Deres Drupal-, Joomla-, Magento- og MediaWiki-hostingplaner er de samme som en delt hosting-konto uden yderligere funktioner eller platformoptimering. De har dog en tilpasset Lakk-cacheimplementering til WordPress. HostGator tilbyder “et klik” scriptinstallation på sine hostingplaner ved hjælp af QuickInstall. Nginx kan tilføjes på deres VPS & Dedikerede serverplaner, men er ikke en del af cloud hosting-løsningen eller administreret WordPress-hosting. HostGator-serviceteknikere udfører en gratis webstedsmigrering af et websted, når det overføres fra et andet hostingfirma. HostGator bruger forskellige serverhardware på alle deres hostingplaner.

Oversigt over HostGator Shared Hosting-planer

Delt hostingplaner:
Indledende pris:
Fornyelsespris:
Sammenligne:
Hatchling$ 3.95 / mo$ 10,95 / mo
Baby$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo
Forretning$ 5,95 / mo$ 16,95 / mo

HostGator tilbyder tre Linux-delte hostingplaner baseret på cPanel, WHM, & CentOS, der leverer et relativt standardniveau af tjenester til webudvikling ved hjælp af LAMP-scripts. Alle de normale og veletablerede værktøjer er her, fra MySQL-database guider, phpMyAdmin og File Manager til e-mail, FTP, Cron, webstatistik, trafikanalyse osv. Selve platformen er konfigureret til at understøtte CGI, Fast CGI, PHP 5 , Ruby on Rails, Perl og Python. Forretningsplanen tilbyder også en enkelt dedikeret IP-adresse og SSL-certifikat, som også kan bruges med et inkluderet VoIP-program. Vi kan godt lide enkelheden og brugervenligheden af ​​den delte HostGator-hostingplatform. Tilbudet på $ 200 i Google AdSense, Yahoo! Og Bing-annoncekreditter giver ekstra værdi til webstedspromoteringer. Dog er $ 10,95 p / måned fornyelsesgebyr for det samlede domæne “Hatchling” -plan overdreven.

Delt hosting – Hatchling: Enkelt domæne + ubegrænset underdomæner, FTP, MySQL, & E-mail + Umeteret båndbredde

Med kun understøttelse af et enkelt domæne er Hatchling-planen beregnet til et websted med maksimalt omkring 25 samtidige brugere og mindre end 750.000 sidebelastninger pr. Måned i gennemsnit, afhængigt af hvordan webstedet er konfigureret. Da den ubegrænsede domæneplan kun er $ 2 mere pr. Måned ($ 1 mere under fornyelsessatser), anbefaler vi, at alle tilmelder sig en HostGator-konto for at købe “Baby” eller “Business” -planen i stedet. Da hosting på flere sider deler de samme allokerede serverressourcer på tværs af alle registrerede domæner, kunne Hatchling-planen faktisk fungere marginalt bedre end “Baby” -kontoen ved at begrænse al trafik til en enkelt database og web-script, der kører under Apache.

Delt hosting – Baby: Ubegrænsede domæner, underdomæner, FTP, MySQL, & E-mail + Umeteret båndbredde

“Baby” -planen er den mest populære konto hos HostGator, skønt til den samme introduktionspris ($ 5,95 p / måned) som forretningsplanen, er brugere, der vil låse ind på hele treårsperioden, naturligvis bedre til at vælge konto med højere værdi med en dedikeret IP-adresse, SSL / TLS-certifikat og VoIP. “Baby” -planen er det, som de fleste mennesker søger traditionelt i en delt cPanel-hosting-konto, og den er solid til udviklingsformål med flere websteder. Vi kan lide pakken med standardiserede softwareværktøjer, der er tilgængelige på denne plan, men med de samme konfigurationer, der er tilgængelige via andre hostingfirmaer til marginalt billigere priser, er der ikke et klart incitament til at tilmelde dig en konto.

Delt hosting – Forretning: Ubegrænsede domæner, underdomæner, FTP, MySQL, & E-mail + Umeteret båndbredde + Dedikeret IP, SSL, & VoIP

Forretningsplanen hos HostGator er den bedste aftale til indledende priser ($ 5,95 p / måned) med en dedikeret IP-adresse og SSL-certifikat, men fornyelsesgraden på $ 16,95 pr. Måned for tjenesten er outlandish. Dette er det største problem hos HostGator og ser ud til at være en langvarig politik i relation til deres fortjenstmargener, som de ikke vil ændre. Mange webudviklingshold bruger HostGator som iscenesættelsesmiljø til at oprette websteder, og flytter derefter den færdige produktionsversion til en anden vært eller VPS-konto til lancering, idet de drager fordel af HostGators multireds-hostingramme til sandkassebrug. Fordi det er let nok at gøre det på et underdomæne overalt, er det ikke en stærk godkendelse af tjenesten.

Prisstrategierne hos HostGator efterlader webstedsejere med et dilemma: enten låses i tre år på en platform, som de ikke har testet før, og håber på det bedste eller tilmelder dig en konto i et år og betaler de højere fornyelsesomkostninger for livet af kontoen derefter. Derfor føler vi, at dette fører til en masse “churn” i HostGator-abonnentbasen. Derefter er domæner af lavere kvalitet og mere midlertidige websteder egnet til at være vært på tjenesten. Virksomheden opfattes som “billig” på grund af de stejle rabatter kontra fornyelsessatser på hostingplaner, men selv de indledende priser kan være højere end andre virksomheder for lignende tjenester. Da det, der leveres, er en Linux-platform, der kører cPanel & WHM, det samme som brugt af bogstaveligt talt tusinder af sammenlignelige webhostingfirmaer i branchen, er det dybest set den allestedsnærværende reklame fra HostGator, der holder disse planer populære hos nye brugere..

Oversigt over HostGator Cloud Hosting-planer

Cloud hosting-planer:
Indledende pris:
Fornyelsespris:
Sammenligne:
Hatchling Cloud$ 4,95 / mo$ 12,95 / mo
Baby sky$ 7,95 / mo$ 13,95 / mo
Business Cloud$ 9,95 / mo$ 19,95 / mo

Fordi der er en masse hype- og medie opmærksomhed, der fokuserer på cloud computing, er det let for virksomheder at drage fordel af dette ved at omdirigere deres tjenester ved hjælp af “sky” i navnet på et produkt og derefter drage fordel af uinformeret forbrugeroptagelse af den baserede service om buzz-word marketing. I en teknisk analyse af HostGators cloud-hostingplatform modtager brugerne en konto med mere RAM & CPU-ressourcer tildelt (som en VPS) end på en standard delt hostingplan sammen med en garanti for levering af filer på servere med lav densitet for bedre webstedsydelse, integreret understøttelse af Varnish Cache og gratis brug af CloudFlare CDN. Af disse funktioner er kun Varnish Cache-integration virkelig unik.

Mange webhostingfirmaer tilbyder gratis integreret CloudFlare CDN-support til alle delte hostingkonti gennem cPanel. Vi anbefaler ikke brugen af ​​CloudFlare CDN generelt, fordi det omdirigerer din DNS til at pege på CloudFlare-servere på en anonym service, der begrænser liveudvikling og fungerer mindre end optimalt med dynamiske indholdsopdateringer. Ikke desto mindre kan CloudFlare udføre som en værdifuld service i nogle tilfælde, når den er tændt til brug med et statisk websted, der ikke ofte opdateres med nyt indhold. Hovedpointen er, at når lavtæthedsservere annonceres som et vigtigt aspekt af en “sky” hosting-konto, er dette ikke en stor innovation. Det betyder bare, at serverne klarer sig bedre, fordi der er mindre websteder på hver maskine, der bruger de samme givne ressourcer.

Imidlertid er den tilpassede Varnish Cache-integration unik, og vi giver kredit til HostGator for at etablere det på tjenesten. Mange udviklere bruger Varnish Cache med succes for at forbedre CMS-scriptydelsen ved at være vært for nogle af de største sider på nettet. Men sammenlignet med mere komplekse cloud-hostingplatforme, der skalerer serverforekomster i klynger for at holde websteder med høj trafik til rådighed under alle situationer, er alt hvad du virkelig får med HostGator-“sky” -planerne en højere serverressourcetildeling, premium hardware, mindre klientkonti pr. maskine, spejling af data, forbedret netværksrutning og integreret lakcache med websteder. CloudFlare CDN-konto er allerede gratis for alle til at tilmelde sig og bruge, men du kan nemt administrere indstillingerne via en cPanel-interface.

Vi ville være mere imponeret, hvis HostGator implementerede disse forbedringer på alle delte hosting-konti og ikke markedsførte dem under “sky” -sym-sløret. Ikke desto mindre kan seriøse ejere og udviklere gå videre og overveje disse planer som den nye version af delt hosting med alle funktionerne i cPanel og muligheden for at være vært for ubegrænsede websteder på de avancerede konti. En yderligere kredit til HostGator er, at disse planer ikke er væsentligt dyrere end de traditionelle delte hosting-planer og prissættes konkurrencedygtigt til de fleste andre delte Linux-planer i branchen. Således kan webstedsejere nyde forbedret ydelse og sidehastighedshastigheder gennem webstedsoptimering ved hjælp af disse planer for delt hosting, idet advarslen er, at der også er flere funktionspakke cloud hosting muligheder, der udvikles hos andre virksomheder.

Cloud Hosting – Hatchling Cloud: Enkelt domæne + 2 CPU-kerner + 2 GB RAM + Delt SSL + Umeteret båndbredde & Opbevaring

Selvom vi ikke kan lide grænsen til et domænestøtte på denne konto, modtager webstedsejere ca. 6 gange de ressourcer, der stilles til rådighed for en gennemsnitlig delt hostingkonto med de ekstra værktøjer til optimering af effektivitet og SSL-understøttelse for mindre end prisen på mange Linux-planer. Enkelt CMS-websteder med komplekse databasekrav vil klare sig meget bedre på denne plan end under traditionelle delte Linux-hostingplatforme, hvilket gør det til en billig måde at øge sidehastighedshastigheden og placering af sider med Google.

Cloud Hosting – Baby Cloud: Ubegrænsede domæner + 4 CPU-kerner + 4 GB RAM + Delt SSL + Ubegrænset båndbredde & Opbevaring

Til $ 7,95 pr. Måned under indledende satser og muligheden for at være vært for flere websteder under en “ubegrænset” plan, anbefaler vi denne konto stærkt i forhold til de traditionelle delte Linux-hostingplaner. Anslå cirka 12 gange strømmen for kun $ 2 dollars mere pr. Måned. Dette er sandsynligvis en af ​​de bedste tilbud, der findes hos HostGator i øjeblikket.

Cloud Hosting – Business Cloud: Ubegrænsede domæner + 6 CPU-kerner + 6 GB RAM + Dedikeret IP + Privat SSL + Ubegrænset båndbredde & Opbevaring

Business Cloud-hostingkonto hos HostGator leverer serverressourcer, der kan sammenlignes med mange VPS-planer til kun $ 9,95 pr. Måned med Varnish Cache-integrationen indbygget. Cirka 20x kraften i en traditionel delt hosting-konto og garantien for at være vært for websteder på servere med lav densitet med overlegne hardwarekonfigurationer, anbefaler vi hjerteligt Business Cloud-kontoen over de fælles delte Linux-planer, selvom der ved fornyelsesprocenten af ​​$ 19,95 er der mere robuste cloud-hostingplaner tilgængelige hos andre virksomheder.

Vores opfattelse er, at når man leverer de samme tjenester som en delt Linux-hostingplan til lignende priser, skal disse nye cloud-hostingplaner hos HostGator bruges som en øjeblikkelig opgradering til alle konti på den forrige generation af servere. Hver udvikler ved, at selv enkelte CMS-websteder regelmæssigt skubber mod grænserne for en delt hostingplan, og disse skykonti indtager en strategisk niche mellem omkostningerne ved opgradering til en VPS-platform. I prisområdet $ 4,95 til $ 9,95 er de omkostningseffektive, men til de højere fornyelsespriser kan siteejere ofte leje mere magt på en VPS-plan. I sammendraget, selv om vi mener, at disse planer er mere en progressiv opgradering til delt Linux-hosting snarere end en ægte “cloud” -hosteløsning, gør den overlegne ydelse, der leveres til at være vært for de samme websteder under en multi-site ramme, dem til en meget attraktiv mulighed for CMS-webstedsejere.

Oversigt over HostGator WordPress-hostingplaner

WordPress Hosting Planer:
Indledende pris:
Fornyelsespris:
Sammenligne:
Starter (1 side)$ 5,95 / mo$ 14,95 / mo
Standard (2 steder)$ 7,95 / mo$ 20,95 / mo
Forretning (3 steder)$ 9,95 / mo$ 27,95 / mo
Forretning (5 steder)$ 11,95 / mo$ 31,95 / mo
Pro (10 steder)$ 22,95 / mo$ 59,95 / mo
Pro (20 steder)$ 33,95 / mo$ 91,95 / mo

HostGators administrerede WordPress-hostingløsninger bruger de samme platformværktøjer som deres cloud-hostingkonti for bedre ydelse i forhold til delte hostingplaner. De tildeler dog ikke et fast beløb af RAM- og CPU-ressourcer til nogen af ​​de særlige konti. I stedet bestemmer de prisfastsættelse efter antallet af inkluderede websteder, der kan være vært på hver plan og antallet af besøg på hvert domæne pr. Måned. RAM- og CPU-ressourcerne fordeles derefter dynamisk for at imødekomme de faktiske trafikforespørgsler, som hvert websted oplever i realtid. Vi mener, at trafikkriterierne, der er brugt til disse WordPress-planer hos HostGator, er meget lave, da WordPress normalt kan skalere for at imødekomme højere trafikkrav end tilladt af disse planer under delt hosting, når de er optimeret. Desuden kører HostGators WordPress-planer under Apache og Lakker Cache, og bruger ikke en Nginx-installation. Du kan heller ikke redigere MySQL-databasen eller have adgang til cPanel.

Fordi WordPress-udviklere konsekvent rapporterer meget større ydelseshastighedsgevinster ved hjælp af Nginx med CMS sammen med side-cacheteknikker på flere niveauer, skal webstedsejere, der gerne vil implementere en Nginx-konfiguration, bruge en VPS eller dedikeret serverplan i stedet. HostGators administrerede WordPress-hostingtjeneste bruger Sitelock CDN snarere end CloudFlare CDN, samt Sitelock malware-værktøjssæt og CodeGuard til sikkerhedskopieringer. Da ingen af ​​disse er væsentlige værktøjer, og HostGator begrænser webstedstrafikken for meget til prisen for disse planer, tror vi, at webstedsejere vil få bedre ydelse til WordPress-hosting med flere domæner ved hjælp af HostGators skyplaner eller en VPS-konto. Det vil dog tage mere udviklerarbejde og forretningsudgifter at konfigurere WordPress-optimerings- og sidecache-software uafhængigt af en server.

WordPress Hosting – Starter: 1 websted + 25 k besøg pr. Måned + 50 GB lager + 1 GB sikkerhedskopiering + Global CDN

Da de fleste webstedsejere nemt kan administrere mere end 25.000 sidebesøg pr. Måned, der kører WordPress under delt hosting, og mange gratis plugins er tilgængelige til cacheoptimering af CMS, der ikke kræver hverken lak eller Nginx, kan små webstedsejere sikkert videregive denne plan eller bruge i stedet for Hatchling Cloud-kontoen.

WordPress Hosting – Standard: 2 websteder + 200 k besøg pr. Måned + 150 GB opbevaring + 2 GB sikkerhedskopier + Global CDN

Tilsvarende foretrækker vi Baby Cloud-planen med ubegrænset domænehosting og 4 GB RAM frem for denne plan, der begrænser sider til 100 000 besøg pr. Måned. Med ubegrænset lagerplads på skykontoer kan ejere af websteder være vært for mere end to websteder og stadig ikke engang nærme sig at bruge 150 GB lagerplads på en server. For $ 20,95 pr. Måned (fornyelsesprocent) kan webstedsejere muligvis finde bedre ydelse og trafiksupport på en grundlæggende VPS-plan med flere langsigtede udviklingsmuligheder.

WordPress Hosting – Forretning: 3 websteder + 500 k besøg pr. Måned + ubegrænset lagerplads + 3 GB sikkerhedskopier + global CDN

Omkostningerne ved denne plan er i det væsentlige en afvejning mellem udviklingsomkostningerne til implementering af en Lakker Cache-løsning med WordPress-hosting på flere websteder på en VPS. Til $ 9,95 pr. Måned (indledende sats) svarer prisen til mange delte eller cloud hosting-planer, der muliggør ubegrænsede websteder. Selv fornyelsesgraden på $ 27,95 vil dog sandsynligvis være billigere end en sammenlignelig VPS-plan, når udgifterne til at ansætte en udvikler til systemadministrationen og tilpasset konfiguration af Varnish Cache & Nginx tilføjes sammen.

WordPress Hosting – Forretning: 5 websteder + 500k besøg pr. Måned + Ubegrænset lagerplads + 5 GB sikkerhedskopier + Global CDN

Den hurtige oversigt er, at ejere af små virksomheder, der ønsker bedre webstedsydelse, der kører WordPress, kræver en løsning, der er hurtig & let uden behov for at ansætte & administrere en uafhængig webudvikler eller sys admin for at gøre arbejdet vil finde denne plan attraktiv, fordi de fleste VPS-pakker plus udvikleromkostninger stadig vil udgøre mere end $ 360 pr. år, når de tilføjes sammen. Vi foretrækker stadig cloud computing-planerne og en DIY WordPress-tilgang til hosting af flere websteder som et bedre kompromis.

WordPress Hosting – Pro: 10 websteder + 1.000.000 besøg pr. Måned + Ubegrænset lagerplads + 10 GB sikkerhedskopier + Global CDN

Pro-konti er sandsynligvis tilstrækkelige til de fleste små virksomheder WordPress-websteder, og understøtter ca. 33.000 sidet hits om dagen på højst 10 domæner. Imidlertid er praktisk taget mange erfarne webudviklere i stand til at optimere WordPress til at understøtte dette trafikniveau under endda delte Linux-hostingforhold øverst i intervallet. Mens det meste af dette afhænger af CPU-throttling-begrænsningerne hos webhostingfirmaet, og niveauet af trafikstigninger, kan $ 59,95 pr. Måned (fornyelsesprocent) -ejere finde meget bedre løsninger til WordPress-webstedshosting. Rentable webstedsejere kan muligvis finde medianværdi i denne plan ved at låse sig ind på den indledende $ 22,95 pr. Måned.

WordPress Hosting – Pro: 20 websteder + 2.000.000 besøg pr. Måned + ubegrænset lagerplads + 20 GB sikkerhedskopier + global CDN

På samme måde føler vi, at fornyelsesgraden på $ 99,95 for denne plan er for meget sammenlignet med en VPS-plan og betaler en udvikler for at implementere en Varnish Cache + Nginx-løsning til WordPress. Snappy 4000 VPS-planen har en lignende prisbase, understøtter tilpasset udvikling og tillader også hosting på flere websteder med ubegrænsede domæner på cPanel. Webstedsejere skal være i stand til at konfigurere WordPress til meget højere trafikhastigheder på en VPS med en tilpasset Nginx- og Varnish Cache-optimering. Brug denne plan som en base til at styre omkostninger, når der henvises til andre VPS-optioner og gebyrer for webudvikler, eller lås webstedshosting i et år på denne plan til mindre end halvdelen af ​​prisen på en smartphone, og brug den som en overgang til at opbygge en mere robust langsigtet løsning til WordPress med din virksomhed.

Al webhosting er midlertidig. Da erhvervsklimaet altid ændrer sig med ny teknologi, der kommer på markedet og innovation i serviceplaner, der ændrer landskabet, føler de fleste webstedsejere sig ubehagelige med at fastlægge langsigtede planer på en platform, som de ikke engang har haft mulighed for at teste, før de betaler for. På samme måde er de fleste ejere af websteder tilbageholdende med at gå gennem besvaret med at skifte webhost, når en kontrakt vender, og ofte ender de med at betale de højere fornyelsesgebyrer bare for at spare på besværet med at flytte et websted til et andet firma. Vi mener, at den HostGator-administrerede WordPress-platform ikke har nok funktioner til at garantere en langsigtet investering til disse omkostninger for de fleste forretningssteder, især sammenlignet med innovationen hos andre virksomheder til lignende planer.

Mens den optimale løsning for WordPress i øjeblikket er at specialudvikle en Nginx og Lakker Cache-løsning på en VPS eller dedikerede serverplatforme, kan dette være dyrt, hvis du ikke kan gøre det selv og har brug for at ansætte en specialist. Mens administrerede WordPress-hostingplaner som HostGators søger at løse dette problem ved at tilbyde “out-of-the-box” -løsninger, bruger HostGator endnu ikke Nginx til disse planer. Priserne på dem er dog billigere end det ville være at leje en VPS og udføre udviklingsarbejdet uafhængigt, hvilket gør dem til en begrænset, men let tilgængelig og hurtig implementering af løsning til WordPress-websteder, der skal skaleres straks uden en masse besvær eller yderligere udgifter. Vi foretrækker stadig hosting af flere websteder med ubegrænset lagerplads og båndbredde på HostGators skyplatform frem for disse planer, men webstedsejere vil ikke være i stand til at installere Nginx-løsninger på disse konti.

Oversigt over HostGator-forhandler-hostingplaner

Forhandler hosting planer:
Indledende pris:
Fornyelsespris:
Sammenligne:
Aluminium$ 19,95 / mo$ 29,95 / mo
Kobber$ 24,95 / mo$ 41,95 / mo
Sølv$ 24,95 / mo$ 59,95 / mo
Guld$ 39,95 / mo$ 74,95 / mo
Diamant$ 49,94 / mo$ 99,95 / mo

Reseller-hostingplanerne hos HostGator er traditionelt populære, fordi de giver rigelig opbevaring og båndbredde til udvikling samt gratis inkluderede licenser til CPanel og WHMCS. Med tilføjelsen af ​​en Reseller Club-konto har webmastere og uafhængige web-fagfolk adgang til hundreder af datacentertjenester for at videresælge til klienter. Reseller Club finder sted i stedet for en traditionel Enom-licens til domæneregistrering på disse konti, og kan på mange måder have flere muligheder til rådighed end Enoms service. Mens den diskplads, der er tilgængelig på HostGators forhandlerkonti, er lille i sammenligning med moderne standarder, forhindrer det massiv oversalg af ressourcer på deres platform.

Forhandler-hosting – aluminium: Ubegrænsede domæner, e-mail, MySQL, FTP, & Databaser + 60 GB Disk + 600 GB Båndbredde + WHMCS + Reseller Club

Mange små webudviklingsfirmaer og designere finder aluminiumsforhandlerplanen fra HostGator mere end tilstrækkelig til at understøtte deres kundebase. Omkostningerne er konkurrencedygtige med delte hostingplaner, når WHMCS- og cPanel-licenser er inkluderet. Hvis du imidlertid ikke planlægger at bruge WHMCS til nogen klientkonti, kan en bedre mulighed være at støtte kunder på en ubegrænset delt konto og fakturere dem via andre tjenester til betaling.

Forhandlerhosting – Kobber: Ubegrænsede domæner, e-mail, MySQL, FTP, & Databaser + 90 GB Disk + 900 GB Båndbredde + WHMCS + Reseller Club

Selvom det er muligt at “white label” et helt uafhængigt nyt webhostingfirma ved hjælp af de værktøjer, der leveres af HostGator Reseller-konti, vil de fleste mennesker have svært ved at bryde ind i branchen på dette grundlag. Overvej disse planer primært for muligheden for at markere bulk-hosting-hosting og domænenavnsregistreringstjenester til klienter inden for webudvikling, grafisk designtjenester, desktoppublicering eller social media marketing.

Forhandlerhosting – Sølv: Ubegrænsede domæner, e-mail, MySQL, FTP, & Databaser + 140 GB Disk + 1,4 TB Båndbredde + WHMCS + Reseller Club

Da hostingrammen, det medfølgende værktøjssæt og andre funktioner er de samme på alle HostGator-forhandlerkonti, er den største forskel mængden af ​​diskplads og båndbredde, der stilles til rådighed for hver plan. Dette betyder, at webprofiler let kan starte med de mindre konti, spare penge og kun opgradere til en forhandlerplan på et højere niveau, hvis behovet faktisk opstår. Det er ikke nødvendigt at låse fast i dyrere forhandlerplaner, hvis du ikke har den eksisterende virksomhed til at støtte det.

Reseller Hosting – Guld: Ubegrænsede domæner, e-mail, MySQL, FTP, & Databaser + 180 GB Disk + 1,8 TB Båndbredde + WHMCS + Reseller Club

En af begrænsningerne i Reseller-hostingplanerne hos HostGator er, at du ikke vil være i stand til at tilbyde dine kunder de opdaterede cloud-hostingfunktioner med forbedrede sidehastighedshastigheder og ydeevne på en delt konto. På denne måde bliver disse konti langsomt forældede, når cloud computing fremskridt inden for webhostingindustrien. Fordi de ressourcer, der kræves til at udvikle et uafhængigt datacenter, simpelthen er uden for rækkevidde for de fleste af de mennesker, der bruger forhandlerkonti, er den primære fordel den lille eller store markering på webservices og muligheden for at fakturere via WHMCS i styring klient hosting planer. Alternativet er simpelthen at sælge klienternes webhostingsplaner fra Reseller Club.

Forhandler-vært – Diamond: Ubegrænsede domæner, e-mail, MySQL, FTP, & Databaser + 250 GB Disk + 2,5 TB Båndbredde + WHMCS + Reseller Club

Funktionelt set tror vi, at webudviklere vil få bedre ydelse for klienter, der bruger VPS- og cloud-hostingplaner til webhosteløsninger, når de vælger de bedste tjenester til hver kontrakt individuelt. Fordi Reseller Club nu tilbyder cloud-hostingtjenester såvel som VPS og dedikerede serverplaner, kan webudviklingsfirmaer pakke disse produkter tilbage fra de forskellige virksomheder under EIG-paraplyen og markere dem til videresalg til kunder som en del af månedlige vedligeholdelses- eller servicekontrakter. Brug af WHMCS til at administrere fakturering automatiseres. Alternativt kan iværksættere lancere en komplet butik under et nyt brand til alle webhosting og domæneprodukter ved hjælp af Storefront fra Reseller Club.

Den bedste fremgangsmåde at tage med en forhandlerkonto er sandsynligvis at integrere domænenavnsregistreringstjenester og webhosteprodukter, der stilles til rådighed af Reseller Club i et webudviklingsfirmaets websted. Ved hjælp af denne metode kan web-fagfolk tilbyde tjenester til offentligheden såvel som regningskontraktkunder privat. Fordi du har friheden til at indstille dine egne priser på alle de hvide mærkeprodukter, kan virksomheder generere ekstra overskud samt administrere alle deres klientwebsteder under en enkelt ramme. I praksis kræver det dog meget arbejde at gøre denne forretningsmodel til en succes, da der er mange små forhandlere, der bruger de samme værktøjer og tilbyder de samme produkter under forskellige mærker.

Oversigt over HostGator VPS-hostingplaner

VPS-hostingplaner:
Indledende pris:
Fornyelsespris:
Sammenligne:
Snappy 2000$ 19,95 / mo$ 79,95 / mo
Snappy 2000 – cPanel$ 29,95 / mo$ 89,95 / mo
Snappy 4000$ 29,95 / mo$ 119,95 / mo
Snappy 4000 – cPanel$ 39,95 / mo$ 129,95 / mo
Snappy 8000$ 39,95 / mo$ 149,95 / mo
Snappy 8000 – cPanel$ 49,95 / mo$ 159,95 / mo

VPS-planerne hos HostGator har en fuldstændig urimelig prisstruktur. På grund af dette afhænger deres værdi i vid udstrækning af, hvor længe du betaler forud for den oprindelige kontrakt. Fordi selve serverhardwaren er en vare, og der ikke er noget særligt ved deres virtualiseringsplatform, kan webstedsejere enten spare penge eller blive hårdt kløet af den måde, de bestiller tjenesterne. Fordi de fleste mennesker er uheldige med at sætte mange penge i forkant af webservices, og branchen skifter så hurtigt, er det ofte ikke en mulighed at tilmelde sig en to eller tre års plan. Ikke desto mindre vil brugerne sætte pris på brugervenligheden af ​​cPanel på disse planer, bortset fra det faktum, at HostGator opkræver yderligere $ 10 om måneden for en cPanel-licens på hver konto. Dette er en anden faktureringspraksis, som vi mener ikke er i overensstemmelse med de nuværende industristandarder, og tilføjer $ 120 pr. År til hver VPS-konto.

VPS Hosting – Snappy 2000: 2 CPU-kerner + 2 GB RAM + 120 GB opbevaring + 1,5 TB båndbredde + ubegrænset domæner, e-mail, MySQL, FTP, & Databaser

For $ 19,95 pr. Måned er Snappy 2000 VPS-planen fra HostGator tilsyneladende en lejlighedskøb. Du kan dog få 6 CPU-kerner og 6 GB RAM under deres nye cloud-hostingplaner. Når vi tilføjer de ekstra $ 10 pr. Måned til cPanel, og den enorme markering op til $ 79,95 eller $ 89,95 pr. Måned ved fornyelse, kan vi ikke legitimt anbefale denne plan som en god handel.

VPS Hosting – Snappy 4000: 2 CPU-kerner + 4 GB RAM + 165 GB opbevaring + 2 TB båndbredde + ubegrænset domæner, e-mail, MySQL, FTP, & Databaser

Som forklaret ovenfor er den vigtigste kompromis for mange af HostGator-planerne ligeledes mellem cloud-hosting og administrerede WordPress-platforme, der tilbyder integreret “out-of-the-box” -lakkering af cache og en “gør-det- dig selv ”tilgang med VPS ved hjælp af Nginx. For MySQL-ydeevne under Apache vil skyhostingsplanerne være optimale og mest omkostningseffektive. For krævende webstedsejere, der ønsker op til det dobbelte af den tilgængelige ydelseshastighed ved hjælp af Nginx over Apache i webstedshosting, er en VPS eller dedikeret server den eneste mulighed på HostGator. På $ 29,95 ($ 39,95 med cPanel) er dette ikke en god handel i branchen for en dual-core VPS i øjeblikket, og fornyelsesgraden er ublu.

VPS Hosting – Snappy 8000: 4 CPU-kerner + 8 GB RAM + 240 GB opbevaring + 3 TB båndbredde + ubegrænset domæner, e-mail, MySQL, FTP, & Databaser

De samme advarsler gælder for Snappy 8000 VPS-planen hos HostGator: $ 149,95 ($ 159,95 med cPanel) fornyelsessatserne på planen er for dyre til at anbefale. VPS-hostingplaner med hurtig SSD-support er tilgængelige på næsten ethvert webhostingfirma i øjeblikket, og at bruge cPanel på platformene er ikke unikt. Mens nogle måske ser prisfastsættelsen som en rabat og tilmelder sig langsigtede kontrakter, mener vi, at afvigelsen i fornyelsessatserne viser en mangel på respekt for kundernes behov og ville kræve migrering af websteder.

I sammendrag står webstedsejere over for et dilemma ved hjælp af HostGators VPS-planer: enten tilmelder sig en langvarig kontrakt til lavere priser og betaler en masse penge til virksomheden eller bruger serverne midlertidigt og overførsel til en anden vært. Vi føler stærkt, at de høje fornyelsesrater er uoverkommelige at være vært med med disse planer.

Oversigt over HostGator dedikerede server hosting planer

Dedikerede serverplaner:
Indledende pris:
Fornyelsespris:
Sammenligne:
Grundlæggende$ 79 / mo$ 174 / mo
Standard$ 89 / mo$ 189 / mo
Elite$ 108,98 / mo$ 229 / mo
Pro$ 128,99 / mo$ 329,01 / mo

Desværre bruger HostGator de samme rovdyrprisordninger på dedikerede serverplaner, som de bruger på VPS-konti. Vi har ikke noget problem med virksomheder, der opkræver høje satser for dedikeret serverhardware, når det er baseret på elitekonfigurationer som 8 eller 12 kerneprocessorer. Alle HostGators dedikerede serverplaner er imidlertid konfigureret med Intel Xeon-chips med dual og quad core. Vi kan ikke understrege nok, at trods det faktum, at dette er dyre planer for individuelle brugere, uafhængige udviklere og små virksomheder at kontrakten, er der bogstaveligt talt millioner af disse servere i produktion. Alle de store webhostingfirmaer modtager store rabatter ved køb af hardware. Dette gør dedikerede servere til en vare, og hele datacentersektoren er baseret på dette konkurrenceprincip.

Tilføjelsen af ​​værditilvæksttjenester på datacentrene gør en dedikeret serverplan mere omkostningskrævende. Dette inkluderer forbindelsen til højhastighedsforbindelser med fiberoptisk internet-rygrad i Tier-1- og Tier-2-virksomheder, erfaringerne og ekspertisen hos det ansatte personale, der administrerer serverne, samt platforminnovationen inden for dynamisk routing, trafikstyring, databaseoptimering osv. Ellers stilles hardwaren til rådighed af producenterne til faste priser, hvor en enkelt rackmonteringsserver ofte vil koste det samme eller mindre end de månedlige omkostninger for at lease enheden. På grund af dette er det vanskeligt at retfærdiggøre fornyelsessatserne hos HostGator, der konsekvent er mere end det dobbelte af tilmeldingsomkostningerne. Mens nogle måske ser det som en rabat for nye konti, betragter vi dette som en type prishulling, der alvorligt påvirker virksomhedernes evne til at blive hos HostGator på lang sigt.

Dedikeret serverhosting – Grundlæggende: Intel Xeon 2,3 GHz + 2 CPU-kerner + 4 GB RAM + 500 GB opbevaring + 10 TB båndbredde + Ubegrænset domæner, Reseller Club, & WHM

Med den grundlæggende dedikerede server-hostingplan hos HostGator vil webstedsejere have det bedre med at indgå en VPS-plan med lignende specifikationer og alle de samme udviklingsmuligheder end at følge med denne plan. Fornyelsesgraden er $ 95 over de indledende omkostninger på $ 79 per måned, og kraftigere VPS-planer er tilgængelige i prisklassen.

Dedikeret serverhosting – Standard: Intel Xeon 2,5 GHz + 4 CPU-kerner + 4 GB RAM + 1 TB-opbevaring + 15 TB båndbredde + Ubegrænset domæner, Reseller Club, & WHM

Det samme gælder for quad-core, 4 GB RAM standard dedikeret hostingplan hos HostGator. Med $ 89 pr. Måned og $ 100 mere for fornyelsesgebyrer får webstedsejere simpelthen mere værdi med en sammenlignelig VPS-plan, der indeholder de samme værktøjer og muligheder, eller en “pay-as-you-go” skyplan, der kan skaleres til flere serverforekomster, hvis et websted overskrider servergrænserne. Ingen af ​​HostGators dedikerede serverplaner har skyfunktioner med mulighed for at lancere nye forekomster af et websted i serverklynge-arrays.

Dedikeret serverhosting – Elite: Intel Xeon 2,5 GHz + 4 CPU-kerner + 8 GB RAM + 1 TB-opbevaring + 20 TB båndbredde + Ubegrænset domæner, Reseller Club, & WHM

Elite-planen stilles til rådighed af HostGator med en quad-core Xeon-chip og 8 GB RAM til $ 108,98 pr. Måned, men fornyelsesomkostningerne er $ 229 pr. Måned. Ikke kun er dette ikke en “elite” -plan under de nuværende industristandarder, webstedsejere kan få mere værdi med en lignende pris VPS eller cloud hosting plan hos andre virksomheder. De inkluderede Reseller Club- og WHM-konti gør denne plan til en af ​​de bedste værdier, der tilbydes af HostGator på deres dedikerede serverlinie, men kun hvis du er villig til at betale over $ 1300 pr. År på forhånd.

Dedikeret serverhosting – Pro: Intel Xeon 3,3 GHz + 4 CPU-kerner + 16 GB RAM + 1 TB-opbevaring + 25 TB båndbredde + Ubegrænset domæner, Reseller Club, & WHM

Tilsvarende, hvor HostGator’s Pro-plan kræver mere end $ 1500 pr. År i forkant af betaling for at låse indledende pris, ville få virksomheder være kloge til at betale $ 4500 forskud i 3 år på denne ramme, når der er så meget innovation og priskonkurrence i branchen . Problemet er, at hvis du ikke gør det, fornyes kontoen med $ 329 pr. Måned og koster næsten $ 4.000 pr. År, når den betales måned til måned. Selv meget rentable websteder har ikke behov for at spilde penge på hardware til disse priser for den tilgængelige konfiguration.

I resuméet har vi en høj respekt for datacenterinnovation og elite hardwarekonfigurationer inden for serverteknologi, men ser ikke virkelig dette vises på HostGators platform. Vi føler snarere, at prisstrukturen drager fordel af, at ærlige kunder og webstedsejere har brug for en dedikeret hostingløsning på lang sigt uden nogen grund til at retfærdiggøre det. Der er ingen avancerede værktøjer til udviklere uden for industristandarden cPanel, WHM og CentOS-installationer, som alle er forpakkede distributioner. Derfor vil vi anbefale de fleste virksomheder og uafhængige udviklere at holde sig væk fra HostGators dedikerede serverplaner og gå med et andet firma i stedet.

Oversigt over HostGator Windows-hostingplaner

Windows-hostingplaner:
Indledende pris:
Fornyelsespris:
Sammenligne:
Personlig$ 4,76 / mo$ 7,96 / mo
Enterprise$ 14,36 / mo$ 15,96 / mo

HostGator har været et af de få virksomheder i webhostingbranchen til at vedligeholde en Windows-serverplatform, hvor det meste af virksomheden er baseret på delte Linux-platforme. Windows-servere kører også Apache, MySQL og PHP effektivt samt giver mulighed for udvikling af ASP.net. Generelt er det enten et behov for ASP.net-support eller brugerdefinerede kodede applikationer, der er integreret i et virksomheds Microsoft-miljø, der kræver en Windows-serverramme. På trods af begrænsningen til enten et eller fem domæner på kontoplanerne, føler vi, at HostGators Windows-platform er kompetent, industristandard og overkommelig for både udviklere og virksomheder at bruge effektivt. Vi tøver ikke med at anbefale det i en sektor, hvor ikke mange virksomheder stadig tilbyder disse tjenester på grund af manglende efterspørgsel.

Windows Hosting – Personligt: 1 domæne + uopmålt diskplads & Båndbredde + Delt SSL-certifikat + ASP.net + Plesk

Den personlige Windows-hostingplan hos HostGator er kun $ 4,76 pr. Måned og $ 7,96 til fornyelseshastigheder, hvilket gør det til en meget overkommelig mulighed for krav til hosting af enkelt websteder. Inkluderingen af ​​et delt SSL / TLS-certifikat garanterer, at du vil være i stand til at understøtte ældre Windows-browsere i webudvikling. Udnyt denne plan, hvis dit projekt kræver støtte til ASP.net-platformen.

Windows Hosting – Enterprise: 5 domæner + Umeteret diskplads & Båndbredde + Privat SSL & Dedikeret IP + ASP.net + Plesk

Med muligheden for at understøtte fem domæner og en fornyelsesgrad på kun $ 1,60 over de indledende omkostninger på $ 14,36 pr. Måned vil næsten ethvert firma have råd til denne plan for ASP.net-udvikling. Da HostGators VPS-planer ikke understøtter Windows-operativsystemet, er der virkelig kun valget at opgradere til en Windows-dedikeret server, hvis dine websteder overgår behandlingen og hukommelsesallokering, der leveres af denne konto.

Den foretrukne prisfastsættelse, der gives til Windows-kunder for disse planer af HostGator, er fremragende. Imidlertid bruger kun professionelle ASP.net-udviklere typisk disse servere til webhosting i 2016. Selv da er applikationsforekomsterne til ASP.net-apps stort set placeret i virksomheden. Vi kan ikke forvente, at mange mindre virksomhedsejere vælger Windows-servere i forhold til LAMP / LEMP-rammerne for webudvikling og anbefaler stærkt at bygge med open source-værktøjer.

Kontostyring – Værktøjer, funktioner, & Kontrolpaneler

Når du har købt en plan fra HostGator, kan du logge ind på HostGator-kundeportalen, som hovedsageligt er deres kontoadministrationspanel, hvor du kan få adgang til din hosting-konto og fakturering, eller tilføje nye pakker og få teknisk support. Nedenfor er et skærmbillede af den aktuelle HostGator-kundeportal på dette tidspunkt.

Skærmbillede af HostGator AMP (Account Management Panel)

HostGator kundeportal er let nok til at navigere rundt og finde, hvad du leder efter, ved hjælp af laboratorier, ikoner og menuer i GUI. Mange værter forsøger at skjule deres kundesupportkontaktinfo (eller i det mindste gøre det vanskeligt at finde), men HostGator gør det nemt at indsende en e-mail-supportbillet. Desværre er telefonnummeret til teknisk support sværere at finde. Det ser ud til, at de ønsker, at deres kunder bruger e-mail-support. Det ene problem, vi vil bemærke, er overdreven inkludering af annoncer og specielle tilbud, der rod på skærmen og er lidt distraherende fra udviklingsopgaver. Vi foretrækker at få adgang til salgsoplysninger på webstedet og adskille administrationsværktøjer fra up-sell-tilbud, især når tjenesten allerede er blevet betalt som en registreret bruger.

Gennemgang af kontrolpanelet

Til Linux-planer bruger HostGator cPanel, som er branchens standardkontrolpanel til webserveradministration og domænestyring. HostGator cPanel er for nylig blevet renoveret til at omfatte et nyt tilpasset design, der matcher HostGators mærke. Dette er en stor forbedring i forhold til deres tidligere kontrolpanel, som var overbefolket af annoncer & opgraderinger. Du kan stadig nemt få vist deres ekstra tilføjelser og opgraderinger via fanen “Webstedsudvidelser” på venstre sidefelt. Nedenfor er et skærmbillede af den aktuelle HostGator cPanel-implementering:

Skærmbillede af HostGator-kontrolpanelet (cPanel)

Du kan også starte en live chat fra kontrolpanelet ved at gå til Hjælp > Live chat på sidebjælken. Selvom vi bemærkede, at det ubelejligt beder dig om at udfylde dine eksisterende kundeoplysninger, som de allerede skulle kende. For eksempel er du allerede logget ind på cPanel, og det spørger dig, om du er en eksisterende kunde! Dette er en smule overflødigt og kunne strømline mere effektivt.

Servere, netværk, & Ydeevne

servere: HostGator bruger forskellige serverarkitektur til alle sine webhosteplaner. En hurtig oversigt over de vigtigste konfigurationer er:

Delte servere:

 • 32 Core AMD Opteron ™ -processor 6376 eller Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2630 v3
 • 64 GB / 32 GB RAM
 • 4 RAID 1s
 • SSD MySQL

Cloud-hosting-servere:

 • 2 Intel E5-2670v3 12 Core / 24 gevind 2,3 GHz 30 MB Cache-processorer
 • 512 GB RAM
 • Interne drev: 256 GB Samsung SSD
 • Ekstern lagerplads: Distribueret Ceph Storage med SSD Caching Tier ved hjælp af 800 GB Intel SSD DC S3610 Series drev

Forhandler-servere:

 • 16 Core AMD Opteron ™ -processor 6376
 • 16 GB RAM
 • RAID 1
 • SSD-cache

VPS-hardware:

 • Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2630 v3, 32-core serverprocessor
 • 128 GB DDR4 RAM
 • 7,2 TB (4 RAID 1-arrays – hver matrix har 1,8 TB diskplads)

Bemærk: Læs mere om CPU-throttling på HostGator her.

Netværk: I de tidlige år blev HostGator af mange bedømt som en af ​​de bedste hostingudbydere og en af ​​de første til at levere ubegrænsede hostingtjenester. Siden det blev erhvervet af EIG i 2012, mistede HostGator noget af sit omdømme, da HostGator-kunder oplevede en stigning i nedetid med flere større driftsstop. Strømafbrydelser var store nok til, at mange kunder faktisk forlod virksomheden. De fleste af problemerne stammede fra strømafbrydelser i deres Provo, Utah-datacenter. I dag opererer HostGator primært fra deres nyeste avancerede datacenter i Houston, TX. Deres Houston-datacentre er enormt med over 300.000 kvadratmeter plads. Du kan lære mere om det her. Med hensyn til den faktiske ydelse har vi fundet, at HostGator har haft meget positive scoringer i år. Vi har bemærket anstændige hastigheder og meget lidt nedetid.

Nyttige Ofte stillede spørgsmål om HostGator

Her er nogle ofte stillede spørgsmål, du måtte have om HostGator:

Hvordan bestiller jeg en webhostingsplan fra HostGator?

Besøg www.hostgator.com, vælg en hostingplan efter eget valg og følg derefter anvisningerne ved kassen.

Hvilke betalinger accepterer HostGator?

HostGator accepterer alle større kreditkort (Visa, MasterCard, American Express), & Opdag) og PayPal.

Hvordan kan jeg annullere?

Du kan til enhver tid annullere din konto via HostGator-annulleringsformular. Du kan også kontakte deres faktureringsafdeling for at få hjælp til dette.

Får jeg refusion & hvordan virker det?

Ja. HostGator tilbyder en 45-dages pengene-tilbage-garanti på alle deres delte & VPS-tjenester, men ikke dedikerede. Med dette er der ingen tidsbegrænsninger eller kontrakter, og du kan stadig annullere når som helst. Du har dog 45 dage til at modtage en fuld refusion. Hvis du annullerer efter 45 dage, modtager du en pro-rating refusion (dybest set en refusion for den resterende tid, du ikke brugte). Bemærk også, at hvis du registrerer et domænenavn via HostGator, er der et gebyr, der ikke kan refunderes. Du beholder domænenavnet og kan overføre det eller pege det et andet sted. Hvis du ønsker at nedjustere din konto (dvs. fra en Business til Hatchling-plan) er der et gebyr på 10 USD, der ikke kan refunderes.

Nogle ting, du skal overveje, før du køber …

Som med enhver webhost er der nogle ting, der kan forbedres. Vi har diskuteret mange af de fordele, der er forbundet med HostGator, men her er en yderligere forklaring af ulemperne:

Overprispriser & Fornyelsespriser: Dette er en af ​​deres største ulemper. Kunder, der ønsker at købe en webhosteplan, bliver nødt til at låse sig fast ved de indledende diskonteringssatser eller blive pålagt at betale betydeligt mere. Mange af deres hosting-planer generelt er for dyre efter branchestandarder, og de fleste brugere er ikke villige til at tilmelde sig en 3-årig periode. Vi vil anbefale at sammenligne priser med andre virksomheder og derefter overveje de besparelser, der er tilgængelige til nye kontosatser, før du forpligter dig til en webhostingsplan.

Klager efter EIG-erhvervelsen: Efter at HostGator blev solgt til EIG, begyndte virksomheden at opleve en stigning i emissioner. En simpel Google-søgning af HostGator-klager viser flere vrede bloggere, der diskuterer problemer med support og nedetid. Det er muligt, at virksomheden blot oplevede voksensmerter efter opkøb. I 2012 var HostGator offer for et social engineering hack, der gav hackerne rodadgang til WHMCS-servere. Ud over hacket led HostGator adskillige strømafbrydelser i 2013 og 2014. Ikke desto mindre er HostGator et af flagskibsmærkerne hos EIG, og vi forventer, at de fortsætter med at styre virksomhedens tjenester på en ansvarlig måde.

Weebly Website Builder: HostGator har et partnerskab med Weebly, en simpel webstedsbygger, der leverer HTML & CSS-skabeloner til temadesign, men kræver ikke en database. Du kan aktivere Weebly i cPanel, men den gratis service er begrænset til seks sider. Weeblys premium-plan koster yderligere $ 8,99 pr. Måned med en ekstra $ 2,99 pr. Måned for at aktivere e-handelsfunktioner. Til disse priser for den inkluderede funktionalitet er webstedsejere bedre med at bruge et gratis open source script til webudvikling. Bemærk, at HostGator nu har lanceret deres egen, proprietære webstedsbygger, som du i stedet kan bruge nu.

VIDSTE DU? HostGator er en af ​​de mest populære webhost i verden!

Yderligere funktioner, der er værd at nævne

HostGator Design Services er tilgængelige, men i øjeblikket er denne mulighed begrænset til websteder, der kun indeholder 5 sider med unikt indhold og en butik med højst 10 varer. I betragtning af udviklingen af ​​webudvikling med open source-scripts som WordPress, Drupal, Joomla og Magento, giver denne tjeneste næppe mening. Som nævnt ovenfor har HostGator splash-skærme og destinationssider, der reklamerer for Drupal Hosting, Joomla Hosting, Magento Hosting osv., Men de tilbyder ikke yderligere funktioner, der adskiller sig fra de delte hostingplaner på disse konti, men fremhæver blot brugen af ​​en ” et klik ”-installationsprogram og muligheden for at bruge scripts med tjenesten. Dette er et andet aspekt af lidt vildledende reklame hos virksomheden. I det mindste de styrede WordPress-hostingplaner inkluderer mere af en specialudviklet løsning med en Lakk-cache-implementering. Vi anbefaler i stedet at bruge de populære open source CMS-scripts med HostGators nye cloud-hostingplaner for den bedste ydelse.

Integration af Mojo Marketplace: HostGator har nu Mojo Marketplace integreret direkte i deres webhosting. Mojo Marketplace-applikationen giver brugerne hurtig adgang til temaer, kode, tjenester og scripts. MOJO Marketplace er også en del af EIG-familien og bruges blandt mange EIG-ejede webværter.

Nyt designet websted: Den officielle HostGator-webside blev redesignet med et forbedret udseende og responsivt design! Vi kan godt lide udseendet og følelsen af ​​det nye sted. HostGators videnbase indeholder stadig en masse værdifuld information til webstedsudviklere.

Strømlinet kasseproces: HostGator forbedrede deres kasseproces for at gøre det lettere at bestille online end nogensinde før. Køb af en ny hostingplan fra HostGator er nu mere strømlinet og effektiv. Det er let at se de forskellige prisindstillinger og sammenligne mellem planfornyelsessatser over tid.

Nyt datacenter i Texas: HostGator deler ikke længere et datacenter med Bluehost / HostMonster i Provo, Utah. De byggede deres eget avancerede datacenter i Houston, Texas. Vi håber, de vil fortsætte med at udvide sig til platforminnovation inden for cloud computing ved hjælp af det tilgængelige talent i regionen.

Lancering af HostGator.in: Som en del af deres globale brandudvidelse har HostGator for nylig lanceret et nyt datacenter i Indien (Maharashtra) og et websted med deres proprietære hosting-tjenester, der er prissat i rupier på hostgator.in. Da Reseller Club også har hovedkontor i Mumbai, håber vi, at virksomheden vil være i stand til at opnå synergi i samarbejdet mellem de to virksomheder.

Ny proprietær webstedsbygger: HostGators moderselskab EIG har netop rullet en ny ud webstedsbygger der fungerer meget som Weebly med lignende priser. Den gratis version er begrænset til 6 sider, Pro-kontoen er $ 6,99 pr. Måned med support til ubegrænsede sider, og forretningsplanen er $ 15,99 pr. Måned med en e-handlekurv, rabatkuponer, betalingsbehandling, & Facebook integration. Virksomheden tilbyder hundreder af temaer med tjenesten. Du kan sammenligne alle HostGators webstedsbyggerindstillinger her.

Konklusion – At være vært eller ikke at være vært?

Når vi når konklusionen af ​​vores HostGator-gennemgang, er det vigtigt at huske, at hvert websted er anderledes. Hvis du overvejer HostGator, skal du afgøre, om denne webhost tilbyder de rigtige funktioner, priser og tjenester, der bedst passer til dine behov. For yderligere information om HostGator, besøg deres websted på www.HostGator.com. Hvis du fandt denne anmeldelse hjælpsom, kan du lide og dele den!

Lad os kende dine tanker

Har du brugt HostGator før? Har du nogen positiv eller negativ oplevelse, du gerne vil dele med os? Send os en e-mail med din ærlige feedback på

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me