DreamHost Review 2018

Είναι το DreamHost ένας καλός οικοδεσπότης Ιστού; Διαβάστε την πλήρη κριτική του DreamHost με επαγγελματίες & μειονεκτήματα, παράπονα, συνιστώμενη χρήση, συχνές ερωτήσεις, κουπόνια, & περισσότερο.


Κριτική DreamHost

DreamHost

www.dreamhost.com

Διακομιστής O / S:Linux
Πίνακας Ελέγχου:Ιδιόκτητος
Αυτόματη εγκατάσταση:Ιδιόκτητος
Τοποθεσία κέντρου δεδομένων # 1:Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
Τοποθεσία κέντρου δεδομένων # 2:Ashburn, VA
Κοινή φιλοξενία:Ναί
Φιλοξενία VPS:Ναί
Αφιερωμένη φιλοξενία:Ναί
Φιλοξενία μεταπωλητών:Ναί
Φιλοξενία Cloud:Ναί

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας

Μια γρήγορη επισκόπηση:

Το www.dreamhost.com είναι μια καθιερωμένη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχει μια πλήρη σειρά λύσεων για ανάπτυξη ιστοσελίδων, όπως κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία cloud, προγράμματα VPS, αποκλειστικοί διακομιστές και υπηρεσίες διαχείρισης τομέα. Το DreamHost είναι ευρέως σεβαστό στον κλάδο για το ότι διαθέτει ένα αξιόπιστο κέντρο δεδομένων με εξαιρετικές ταχύτητες λήψης και ανώτερη τεχνική απόδοση. Η εταιρεία πραγματοποίησε πρόσφατα μια μεγάλη επένδυση στην έναρξη μιας πλατφόρμας cloud computing και αποθήκευσης που δημιουργήθηκε γύρω από το OpenStack και το Ceph. Το DreamHost είναι επίσης ηγέτης στη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress με τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του «DreamPress» χρησιμοποιώντας Nginx, Varnish, Memcache και OPcache. Παρόλο που ορισμένοι χρήστες μπορεί να δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν το DreamHost και είναι δύσκολο να το καταλάβουν, οι πιστοί πελάτες αξιολογούν συνεχώς το DreamHost ως το καλύτερο στην κατηγορία του, λόγω της καινοτομίας της πλατφόρμας στην τεχνολογία πληροφοριών και στην παροχή διακομιστών για την υποστήριξη των πιο πρόσφατων προτύπων ιστού. Ενώ προτιμούμε τη φιλοξενία cPanel από τα ιδιόκτητα εργαλεία διαχείρισης διακομιστή που χρησιμοποιεί το DreamHost, η εταιρεία προσφέρει αναμφισβήτητα μια ισχυρή μάρκα με πολλές μοναδικές υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμες με άλλα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Γιατί να επιλέξετε το DreamHost:

 • Καλή απόδοση διακομιστή με μηδενικό χρόνο διακοπής λειτουργίας
 • Τα SSD περιλαμβάνονται πλέον σε κοινόχρηστα & Σχέδια φιλοξενίας VPS
 • DreamPress: ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων για ιστότοπους WordPress
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών που είναι καταπληκτική
 • Επιτρέπει τη φιλοξενία απεριόριστων τομέων
 • Συνιστάται για χρήστες με γνώσεις τεχνολογίας, προγραμματιστές, & προγραμματιστές ιστού
 • Προσιτός υπολογιστής νέφους σε επίπεδο εισόδου & Σχέδια VPS
 • Προσφέρει ένα δωρεάν όνομα τομέα “για τη ζωή” με την εταιρεία

Ποια είναι τα μειονεκτήματα:

 • Σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα σχέδια κοστίζουν αρκετά υψηλά
 • Δεν διατίθεται υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου
 • Κακή υποστήριξη πελατών γενικά από τις εμπειρίες μας μαζί τους
 • Δύσκολο στη χρήση, με έναν συγχέοντας προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου
 • Το DreamHost δεν είναι διαπιστευμένο BBB
 • Μπορεί να πάρει καλύτερη φιλοξενία για καλύτερη τιμή αλλού

Η κατώτατη γραμμή:

Το DreamHost προσφέρει καλή φιλοξενία ιστοσελίδων για έμπειρους webmaster σε απότομη τιμή. Το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού τους δεν διαθέτει τηλεφωνική υποστήριξη (εκτός αν πληρώνετε επιπλέον για αυτό) και χρησιμοποιεί έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου που μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να πλοηγηθείτε. Αν και δεν είναι η αγαπημένη μας επιλογή, το DreamHost έχει βάση θαυμαστών με πολλούς πιστούς πελάτες. Δεν θα συνιστούσαμε το DreamHost για τους περισσότερους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που θέλουν να φιλοξενήσουν έναν ιστότοπο μόνοι τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ λίγες συγκρίσιμες εταιρείες που προσφέρουν υποστήριξη για MongoDB, Redis, Node.js, Ruby, & Η Python σε μια πλατφόρμα cloud «εκτός συσκευασίας». Αυτό που έχει δημιουργήσει το DreamHost με τις υπηρεσίες cloud computing και cloud storage ανταγωνίζεται ως “Platform as a Service” (PaaS) με την Google και την Amazon, ξεπερνώντας τις περισσότερες από τις άλλες μικρές εταιρείες στον τομέα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το πακέτο «DreamPress» μπορεί να εξοικονομήσει κάτοχους ιστότοπων χιλιάδες δολάρια σε προσαρμοσμένο κόστος ανάπτυξης ιστού και διαχείρισης διακομιστή. Συνοπτικά, το DreamHost κατέχει μια ενδιαφέρουσα θέση στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων και ανέλαβε έναν προοδευτικό ηγετικό ρόλο στον ακτιβισμό που σχετίζεται με τα ψηφιακά δικαιώματα, το απόρρητο των χρηστών και τη διατήρηση της ελευθερίας της πληροφορίας στον Ιστό. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων με την αποδεδειγμένη ικανότητα του DreamHost να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων για προγραμματιστές εγγυάται ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να διατηρεί τη διαδικτυακή της δημοτικότητα στο εγγύς μέλλον.

Κουπόνι ειδικής προσφοράς Dreamhost

Ας ξεκινήσουμε τη φιλοξενία!

Το DreamHost έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο.

Αξιολόγηση ειδικών του DreamHost

Κριτικές χρηστών DreamHost

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές χρηστών για αυτόν τον οικοδεσπότη Ιστού.

Γνώμη εμπειρογνωμόνων – Η αναθεώρησή μας στο DreamHost

Το DreamHost είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που εδρεύει στο Λος Άντζελες και ιδρύθηκε το 1996-7 από 4 προπτυχιακούς φοιτητές του Harvey Mudd College: Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez και Sage Weil. Η εταιρεία δημιουργήθηκε με αγάπη για την τεχνολογία, το λογισμικό ανοιχτού κώδικα και την έντονη επιθυμία να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Ο Sage Weil ήταν ένα θαύμα της πρώιμης ανάπτυξης του Διαδικτύου. Στην ηλικία των 16 ετών, κατά την εποχή του προγράμματος περιήγησης Ιστού μωσαϊκών, δημιούργησε ένα σενάριο για «webrings» και ίδρυσε μια εταιρεία με το ίδιο όνομα που αργότερα αποκτήθηκε από τους Starseed, GeoCities και Yahoo !. Ο Weil δημιούργησε τον κωδικό για Κεφ ως μέρος της διδακτορικής του διατριβής στο UC-Santa Cruz το 2006-7. Το 2010, ο Linus Torvalds έκανε το Ceph επίσημο μέρος του πυρήνα Linux. Το 2011, η Weil ίδρυσε την εταιρεία Inkank με τον Bryan Bogensberger για την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών και τεχνικής υποστήριξης στο Ceph. Η DreamHost Labs και ο χορηγός του Ubuntu Mark Shuttleworth παρείχαν την αρχική χρηματοδότηση για την Inktank, η οποία στη συνέχεια εξαγοράστηκε από την Red Hat για 175 εκατομμύρια δολάρια το 2014. Η ομάδα ανάπτυξης του DreamHost Labs έχει κάνει πάνω από 1.200 κώδικες δεσμεύσεων OpenStack έργο. Σήμερα, το DreamHost έχει εξελιχθεί από μια μικρή κοιτώνα με 4 φοιτητές σε μια μεγάλη εταιρεία με περισσότερους από 100 υπαλλήλους και 400.000 πελάτες, παρέχοντας τεχνική ηγεσία στην εξέλιξη του cloud computing διεθνώς.

Σχέδια φιλοξενίας & Χαρακτηριστικά – Ποιο είναι κατάλληλο για μένα?

Το DreamHost προσφέρει μόνο ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων με κύριο επίκεντρο τις εργασίες ανάπτυξης της πλατφόρμας τους με βάση την παροχή σχεδίων cloud, WordPress και VPS για εφαρμογές υψηλής κυκλοφορίας. Διατηρώντας απλές τις προδιαγραφές λογαριασμού, το DreamHost προσφέρει υποστήριξη για απεριόριστους ιστότοπους, βάσεις δεδομένων, χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης στο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας τους. Ωστόσο, όλοι οι λογαριασμοί cloud, διαχείρισης WordPress, VPS και αποκλειστικών διακομιστών έχουν τιμές καθορισμένες από τα όρια αποθήκευσης, τον αριθμό των πυρήνων CPU που έχουν εκχωρηθεί και τις διαφορές RAM. Ο άλλος πρωταρχικός παράγοντας που καθορίζει τις τιμές μεταξύ των σχεδίων είναι το ποσό πρόσθετου λογισμικού βελτιστοποίησης πλατφόρμας που περιλαμβάνεται σε κάθε έκδοση.

Μια σημαντική πτυχή που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το DreamHost περιλαμβάνει τώρα ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS από Ας κρυπτογραφήσουμε για κάθε τομέα που φιλοξενείται στην πλατφόρμα. Ακόμα καλύτερα, μέσω της εκ των προτέρων εφαρμογής του Server Name Indication (SNI), τα πιστοποιητικά SSL του DreamHost δεν απαιτούν αποκλειστική διεύθυνση IP για να λειτουργήσουν. Συγκριτικά, η Bluehost χρεώνει σήμερα 49,99 $ για ένα πιστοποιητικό SSL / TLS και απαιτεί μια μοναδική αποκλειστική διεύθυνση IP στα 5,99 $ ανά μήνα για κάθε εγκατάσταση. Αυτή η νέα δυνατότητα μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα για φιλοξενία χαρτοφυλακίου πολλών ιστότοπων χρησιμοποιώντας HTTPS για κρυπτογράφηση μεταφοράς δεδομένων στο DreamHost.

Ακολουθεί μια λεπτομερής επισκόπηση όλων των σχεδίων φιλοξενίας ιστού:

Επισκόπηση των σχεδίων φιλοξενίας κοινής χρήσης του DreamHost

Κοινή φιλοξενία:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Κοινό σχέδιο4,95 $ / μήνα10,95 $ / μήνα
DreamPress14,95 $ / μήνα19,95 $ / μήνα

Το DreamHost προσφέρει ένα ενιαίο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας το οποίο θα πρέπει να είναι το βέλτιστο για κάθε ιδιοκτήτη ιστότοπου που χρειάζεται διακομιστή LAMP για ανάπτυξη ιστού. Αυτά τα σχέδια παρέχουν καλή απόδοση και μπορούν να χειρίζονται αξιοπρεπή ποσά επισκεψιμότητας με συνέπεια. Ο κοινόχρηστος λογαριασμός επιτρέπει απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο στο δίσκο, βάσεις δεδομένων και τομείς, ώστε να μπορείτε να φιλοξενήσετε όσους ιστότοπους θέλετε σε έναν λογαριασμό. Εάν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε έναν μικρό ιστότοπο (ή ένα χαρτοφυλάκιο τομέων) με το DreamHost, αυτό το σχέδιο είναι εξαιρετικό και οικονομικό. Επιπλέον, ένα άλλο ωραίο μπόνους είναι ότι προσφέρουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για όλη τη ζωή με κάθε εγγραφή, αν και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε ποτέ να κλείσετε τον λογαριασμό φιλοξενίας σας με το DreamHost. Προσφέρουν επίσης προστασία απορρήτου και δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS από το Let’s Encrypt για κάθε τομέα που φιλοξενείται στο πρόγραμμα.

Σχέδιο κοινής φιλοξενίας DreamHost: Ένας δωρεάν τομέας + δωρεάν πιστοποιητικά SSL / TLS & προστασία απορρήτου για απεριόριστους ιστότοπους

Το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας στο DreamHost παρέχει υπηρεσίες βιομηχανικού επιπέδου για φιλοξενία πολλαπλών τοποθεσιών χωρίς τη χρήση του cPanel για διαχείριση διακομιστή. Ωστόσο, παρέχεται πρόσβαση root και υποστήριξη SSH με κάθε λογαριασμό. Ορισμένες πτυχές της υπηρεσίας είναι λίγο ξεπερασμένες, ενώ άλλοι περιορισμοί είναι σκόπιμοι να ενθαρρύνουν τις πληρωμένες αναβαθμίσεις σε πιο ακριβά προγράμματα φιλοξενίας. Τα περισσότερα από τα εργαλεία διαχείρισης διακομιστή στη διεπαφή, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης σεναρίων “με ένα κλικ”, είναι προσαρμοσμένα κωδικοποιημένα από τα DreamHost Labs, αν και πολλοί χρήστες πιθανότατα θα βρουν ευκολότερα τη χρήση Softaculous, Fantastico και cPanel. Παρομοίως, η παρεχόμενη ενσωμάτωση του Subversion για τον έλεγχο της έκδοσης του κώδικα στην ανάπτυξη λογισμικού και το εργαλείο διαχείρισης Flash Media είναι και οι δύο κάπως εκτός των συμβατικών πρακτικών ανάπτυξης ιστού. Σημειώστε ότι το Git είναι προεγκατεστημένο από προεπιλογή στο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress.

Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress – DreamPress: Μία προεγκατεστημένη εγκατάσταση WordPress, βελτιστοποίηση ταχύτητας 5x, δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS + cloud & εργαλεία προγραμματιστή

Η γρήγορη περίληψη της διαχειριζόμενης υπηρεσίας φιλοξενίας WordPress του DreamHost, την οποία ονομάζουν DreamPress, είναι ότι χρησιμοποιεί μια τριπλή λύση προσωρινής αποθήκευσης Varnish, Memcache και OPcache μαζί με συνδυασμό MySQL και Nginx (LEMP) που λειτουργούν σε ένα διπλό πλαίσιο VPS. Συγκριτικά, μόνο το OPcache είναι διαθέσιμο στην κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας τους και οι ιστότοποι WordPress θα εκτελούνται σε Apache + MySQL (LAMP) και όχι με το Nginx & Προεγκατεστημένο ενοποίηση Varnish Cache. Ένας σημαντικός περιορισμός είναι ότι μπορείτε να φιλοξενήσετε μόνο έναν τομέα ανά λογαριασμό DreamPress. Επειδή οι προγραμματιστές παίρνουν η καλύτερη απόδοση για το WordPress που λειτουργεί με το Nginx, πιστεύουμε ότι το DreamPress αμφισβητεί με επιτυχία την υπηρεσία φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το Bluehost, με την ανταλλαγή να είναι ότι τα πιστοποιητικά SSL / TLS είναι δωρεάν και ευκολότερα στη διαχείριση χωρίς ειδική διεύθυνση IP για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων στο DreamHost. Ωστόσο, ακόμη καλύτερη απόδοση μπορεί να βρεθεί εκτελώντας το WordPress με Nginx και Varnish Cache στις ρυθμίσεις PHP 7.0 ανεξάρτητα σε ένα σχέδιο VPS, αν και οι ιδιοκτήτες ιστότοπων θα πρέπει να προσλάβουν έναν έμπειρο προγραμματιστή ιστού για να εφαρμόσουν τη λύση.

30 GB SSD αποθήκευσης περιλαμβάνεται στους λογαριασμούς DreamPress και το DreamHost διαφημίζει 5 φορές την ταχύτητα για ιστότοπους WordPress σε σχέση με το κοινόχρηστο πλαίσιο φιλοξενίας τους. Το DreamHost επιτυγχάνει καλύτερη απόδοση για το DreamPress εκτελώντας επίσης την πλατφόρμα στις ρυθμίσεις PHP 7.0 (το PHP 5.6 είναι προεπιλεγμένο με OPcache) και HTTP / 2. Είναι επίσης δυνατό να εκτελέσετε το DreamPress με Facebook Εικονική μηχανή χιπ χοπ (HHVM) αντί για PHP. Η χρήση δύο διακομιστών VPS στην πλατφόρμα φιλοξενίας DreamPress, με έναν να διαχειρίζεται τα αρχεία σελίδας ιστότοπου και τον άλλο αφιερωμένο στη βάση δεδομένων, είναι επίσης μια μοναδική, καινοτόμος προσέγγιση που δεν βρίσκεται σε άλλα διαχειριζόμενα πλαίσια. Κάθε λογαριασμός είναι προεγκατεστημένος με το Git για έλεγχο έκδοσης στην ανάπτυξη WordPress, καθώς και WP-CLI για διαχείριση γραμμής εντολών του CMS. Το DreamPress χρησιμοποιεί επίσης δυναμική αυτόματη κλιμάκωση της μνήμης διακομιστή, οπότε όταν φτάνει περισσότερη κίνηση σε έναν ιστότοπο, η πλατφόρμα θα αφιερώσει αυτόματα περισσότερη μνήμη RAM για να καλύψει τη ζήτηση επεξεργασίας. Αυτές οι δυνατότητες βελτιστοποίησης cloud διασφαλίζουν μερικές από τις καλύτερες επιδόσεις για ιστότοπους WordPress υψηλής κυκλοφορίας που διατίθενται σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά θα μπορούσαν να είναι λίγο δαπανηρές για τη φιλοξενία ενός ιστότοπου ανάλογα με τις απαιτήσεις επισκεψιμότητας.

Επισκόπηση των σχεδίων CloudHost Cloud Computing

Cloud Computing:
Ωριαία τιμή:
Μέγιστη μηνιαία τιμή:
Συγκρίνω:
Εξάμηνο0,0075 $ / ώρα4,50 $ / μήνα
Κατώτερος του ήχου0,01 $ / ώρα6,00 $ / μήνα
Υπερηχητικός0,02 $ / ώρα12,00 $ / μήνα
Ταχύτητα φωτός0,04 $ / ώρα24,00 $ / μήνα
Warpseed0,08 $ / ώρα48,00 $ / μήνα
Υπερπεχύος0,16 $ / ώρα96,00 $ / μήνα

Η πλατφόρμα φιλοξενίας cloud του DreamHost, την οποία ονομάζουν “DreamCompute”, είναι παρόμοια με την Compute Engine της Google που λειτουργεί ως υποδομή ως υπηρεσία (IaaS). Με το DreamCompute, μπορείτε να εκτελέσετε διακομιστή Linux, BSD ή Windows. ανάπτυξη χρησιμοποιώντας βάσεις δεδομένων MySQL, PostgreSQL ή MongoDB. ή εφαρμογές κώδικα σε οποιονδήποτε αριθμό γλωσσών προγραμματισμού συμπεριλαμβανομένων των PHP, Python, Perl, Ruby on Rails, Java, ASP.net και Node.js. Εν ολίγοις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, βάση δεδομένων ή γλώσσα προγραμματισμού διαθέσιμη σε τιμές που κυμαίνονται από 4,50 $ έως 96 $ ανά μήνα, ανάλογα με την ποσότητα των πυρήνων RAM και CPU που είναι αφιερωμένες στο πακέτο. Το DreamHost χρησιμοποιεί τοπικές μεθόδους διατήρησης, ανακύκλωση στο γραφείο και διεθνείς αγορές πίστωσης άνθρακα σε έργα ανανεώσιμης ενέργειας για να αντισταθμίσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των λειτουργιών του κέντρου δεδομένων τους.

Cloud Computing – Semisonic: 1 vCPU, 512 MB RAM, 80 GB SSD + 100 GB μπλοκ αποθήκευσης, & απεριόριστο εύρος ζώνης

Το πρόγραμμα Semisonic είναι «ιδανικό για παιχνίδι» και παρόμοιο με ένα πρόγραμμα VPS χαμηλού επιπέδου στη λειτουργικότητα. Ενώ οι πιθανές εφαρμογές αυτού του λογαριασμού είναι τεχνικά απεριόριστες, εξετάστε το για δοκιμαστικούς σκοπούς, προσομοιώνοντας συσκευές “πάντα σε” στο Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) ή για τη συλλογή και αποθήκευση πληροφοριών από πηγές χαμηλού εύρους ζώνης όπως τα API.

Cloud Computing – Υποηχητικό: 1 vCPU, 1 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB μπλοκ αποθήκευσης, & απεριόριστο εύρος ζώνης

Με τον λογαριασμό Subsonic, οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DreamCompute ως λειτουργικό διακομιστή ιστού για παραδοσιακούς σκοπούς φιλοξενίας. Οι περισσότεροι χρήστες θα ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από την ευελιξία του σχεδίου για τη δημιουργία προσαρμοσμένων κωδικοποιημένων εφαρμογών για web και κινητές συσκευές χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα πλαισίων προγραμματιστών που δεν υποστηρίζονται στα άλλα σχέδια φιλοξενίας.

Cloud Computing – Υπερηχητικό: 1 vCPU, 2 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB μπλοκ αποθήκευσης, & απεριόριστο εύρος ζώνης

Ο λογαριασμός Supersonic είναι βασικά ένα VPS που λειτουργεί με διαφορετικό πλαίσιο εικονικοποίησης από τα διαχειριζόμενα σχέδια του DreamHost VPS που εκτελούν το Ubuntu 12.04 LTS. Με τη δυνατότητα εγκατάστασης οποιουδήποτε λειτουργικού συστήματος, βάσης δεδομένων και γλώσσας προγραμματισμού, αυτό το σχέδιο έχει σχεδιαστεί για όσους χρειάζονται ένα προσαρμοσμένο απομακρυσμένο περιβάλλον για προηγμένο τεχνικό πειραματισμό ή μια αξιόπιστη πλατφόρμα για να διατηρούν τις εφαρμογές διαδικτυακών εφαρμογών σε προσιτές τιμές (12 $ ανά μήνα).

Cloud Computing – Lightspeed: 2 vCPU, 4 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB αποθήκευση μπλοκ, & απεριόριστο εύρος ζώνης

Το σχέδιο Lightspeed προορίζεται για ισχυρή υποστήριξη βάσης δεδομένων στην ανάπτυξη εφαρμογών και προσομοιώνει έναν διακομιστή διπλού πυρήνα με 4 GB μνήμης RAM. Με 24 $ ανά μήνα, η τιμή είναι φθηνότερη από τα περισσότερα συγκρίσιμα σχέδια VPS, με περισσότερες επιλογές για προσαρμοσμένη ανάπτυξη από το πλαίσιο διαχείρισης VPS του DreamHost. Οι νεοσύστατες εταιρείες, οι καθιερωμένες εταιρείες και οι ερευνητές της πληροφορικής θα είναι σε θέση να βρουν δημιουργικές χρήσεις για τα εργαλεία προγραμματισμού που διατίθενται σε αυτόν τον λογαριασμό.

Cloud Computing – Warpseed: 4 vCPU, 8 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB μπλοκ αποθήκευσης, & απεριόριστο εύρος ζώνης

Το σχέδιο Warpspeed έχει τη λειτουργικότητα μιας τετραπύρηνης CPU με 8 GB μνήμης RAM και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποτελεσματική φιλοξενία σύνθετων εφαρμογών ιστού και κινητών συσκευών που απαιτούν προσαρμοσμένες επεκτάσεις διακομιστή για λειτουργία που δεν υποστηρίζονται σε άλλους λογαριασμούς φιλοξενίας ιστοσελίδων. Επίσης, στα 48 $ το μήνα, είναι μικρότερη από τη μισή τιμή του συγκρίσιμου προγράμματος VPS του DreamHost, αν και παρέχει μόνο το ένα τρίτο του αποθηκευτικού χώρου. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε αυτό το σχέδιο για φιλοξενία πολλών ιστότοπων, κοινοποιώντας τους πόρους του διακομιστή.

Cloud Computing – Hyperspeed: 8 vCPU, 16 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB μπλοκ αποθήκευσης, & απεριόριστο εύρος ζώνης

Το σχέδιο Hyperspeed έχει περισσότερη μνήμη RAM που διατίθεται για τις εικονικές μηχανές από οποιοδήποτε από τα σχέδια VPS που προσφέρονται στο DreamHost. Αυτός ο λογαριασμός είναι ιδανικός για τη μετεγκατάσταση καθιερωμένων εφαρμογών, όπου η εταιρεία γνωρίζει εκ των προτέρων τις απαιτήσεις της πλατφόρμας, αλλά αναζητά έναν πιο οικονομικό τρόπο για να φιλοξενήσει την κίνηση και τους πόρους. Όλα αυτά τα σχέδια υπολογιστικού νέφους μπορούν να συνδυαστούν με τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης cloud του DreamHost μέσω API.

Ένα μειονέκτημα στα σχέδια του DreamCompute είναι ότι το DreamHost δεν σκοπεύει να παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης στους λογαριασμούς μετά την αρχική περίοδο κυκλοφορίας των καταναλωτών. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές θα μπορούσαν να αυξηθούν ανά πάσα στιγμή και οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την υπηρεσία για ανάπτυξη εφαρμογών δεν γνωρίζουν πότε θα αλλάξουν οι τιμές. Ωστόσο, οι λογαριασμοί DreamCompute προσφέρουν τόσο IPv4 όσο και IPv6 αποκλειστικές διευθύνσεις IP με κάθε παρουσία εικονικού διακομιστή. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για επαγγελματίες υπολογιστών που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για κωδικοποίηση παλαιών συστημάτων, καθώς και για την υποστήριξη SSL / TLS για εφαρμογές βάσης δεδομένων. Πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος είναι διαθέσιμος σε όλα τα πακέτα με τιμές 10,00 $ / μήνα για κάθε επιπλέον 100 GB χώρου SSD που διατίθεται.

Επισκόπηση των DreamHost Cloud Storage Plans

Cloud Storage:
Τιμή ανά GB:
Μηνιαία τιμή:
Συγκρίνω:
DreamObjects – 40 GB2,38 ¢ / GB0,95 $ / μήνα
DreamObjects – 200 GB2,25 ¢ / GB4,50 $ / μήνα
DreamObjects – 1 TB1,95 ¢ / GB19,95 $ / μήνα
DreamObjects – 2 TB1,71 ¢ / GB34,95 $ / μήνα
DreamObjects – 20 TB1,46 ¢ / GB299,95 $ / μήνα

Η υπηρεσία αποθήκευσης μαζικού επιτοκίου DreamObjects προορίζεται να ανταγωνιστεί την πλατφόρμα S3 της Amazon που χρησιμοποιεί διακομιστές χαμηλότερης απόδοσης για τη φιλοξενία μεγάλων αρχείων δεδομένων στο διαδίκτυο με μειωμένο κόστος για τους εκδότες. Το DreamObjects χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα το ίδιο API με το AWS S3, έτσι οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δύο υπηρεσίες εναλλακτικά κατά τον προγραμματισμό νέων εφαρμογών cloud. Το DreamHost εμπορεύεται επίσης την υπηρεσία DreamObjects ως απομακρυσμένο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για χρήστες που θέλουν να αποθηκεύσουν τις προσωπικές τους φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία λογισμικού και μουσική στο διαδίκτυο με τρόπο παρόμοιο με το Dropbox ή το Google Drive. Αυτό είναι εξαιρετικό για να βεβαιωθείτε ότι τα σημαντικά αρχεία σας δεν θα χαθούν σε περιπτώσεις σφάλματος της επιφάνειας εργασίας και διατηρεί επίσης τα αρχεία σε ένα αρχείο στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή ή τοποθεσία. Οι εκδότες Ιστού μπορούν επίσης να συνδέονται με τα αρχεία αποθήκευσης από σελίδες ιστότοπων και να τα ενσωματώνουν σε δέσμες ενεργειών CMS για προβολή ή λήψη από πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ωστόσο, δεν πιστεύουμε ακόμη ότι η τιμολόγηση των καταναλωτών του DreamObjects είναι αρκετά χαμηλή για να καθιερώσει την υπηρεσία στην αγορά έναντι των ανταγωνιστών.

DreamObjects – 40 GB: 40 GB ανοιχτού κώδικα, συμβατό με S3, πλήρως επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης + DreamSpeed ​​CDN

Με λιγότερο από ένα δολάριο ανά μήνα, οι χρήστες αποκτούν μια απομακρυσμένη μονάδα αποθήκευσης 40 GB με μοναδική ευελιξία για προσωπική χρήση, καθώς και τη δυνατότητα ενσωμάτωσης των αρχείων σε ιστότοπους. Ενώ πολλά προγράμματα φιλοξενίας επιτρέπουν “απεριόριστο” χώρο αποθήκευσης, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες για προσωπικά αρχεία που δεν σκοπεύουν να δημοσιοποιήσουν. Αυτό το σχέδιο είναι επίσης εξαιρετικό για την αποθήκευση εφεδρικών αρχείων ιστότοπου σε δευτερεύοντα διακομιστή για αρχειοθετημένους σκοπούς.

DreamObjects – 200 GB: 200 GB ανοιχτού κώδικα, συμβατή με S3, πλήρως επεκτάσιμη αποθήκευση + DreamSpeed ​​CDN

Το DreamHost έχει δημοσιεύσει μια λίστα εφαρμογών συμβατών με το DreamObjects που μπορείτε να κατεβάσετε για να μεταφέρετε και να διαχειριστείτε αρχεία στην πλατφόρμα για διάφορες χρήσεις. Αυτές περιλαμβάνουν: Arq, AWS CLI, Boto-Rsync, CloudBerry, CrossFTP, Cyberduck, Dropshare, Duck, Duplicati, ExpanDrive, GoodSync, S3cmd, ShareX, Strongsync, Synology, Transmit, Transmit iOS, UpdraftPlus, & QNAP. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν με Windows, Linux, & iOS σε επιτραπέζιους υπολογιστές, καθώς και σε ιστότοπους και κινητές συσκευές.

DreamObjects – 1 TB: 1 TB ανοιχτού κώδικα, συμβατό με S3, πλήρως επεκτάσιμη αποθήκευση + DreamSpeed ​​CDN

Ενώ η πρόσβαση σε απομακρυσμένο χώρο αποθήκευσης 1 TB σε μια μονάδα cloud είναι μια ισχυρή επιλογή για εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας για επιτραπέζιους υπολογιστές και προσωπικές λύσεις αποθήκευσης αρχείων, με 19,95 $ το μήνα, εξακολουθεί να είναι διπλάσια από την τιμή του Google Drive, του iCloud της Apple και του Dropbox. Στην πραγματικότητα, η AWS προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στα 59,99 $ ετησίως, περίπου 75% λιγότερο από αυτό το πρόγραμμα DreamObjects. Σε αυτές τις τιμές, το DreamObjects δεν έχει νόημα για τους περισσότερους χρήστες που μπορούν επίσης να λάβουν μια καλύτερη διεπαφή για τη διαχείριση αρχείων με τους άλλους παρόχους.

DreamObjects – 2 TB: 2 TB ανοιχτού κώδικα, συμβατό με S3, πλήρως επεκτάσιμη αποθήκευση + DreamSpeed ​​CDN

Επειδή οι τιμές για το χώρο αποθήκευσης DreamObjects δεν είναι ανταγωνιστικές με τους ηγέτες του κλάδου, η στρατηγική του DreamHost φαίνεται γενικά να βασίζεται στην έναρξη της υποδομής για να τοποθετήσει ένα ανταγωνιστικό προϊόν στην αγορά και στη συνέχεια να αξιοποιήσει την επωνυμία τους για χρήστες που προτιμούν να μην φιλοξενήσουν οι άλλες εταιρείες. Δεν είναι σαφές όμως γιατί οι επιχειρήσεις θα πληρώνουν 7 φορές περισσότερα για να χρησιμοποιούν το ίδιο AWS S3 API σε διακομιστές άλλης εταιρείας.

DreamObjects – 20 TB: 20 TB ανοιχτού κώδικα, συμβατό με S3, πλήρως επεκτάσιμη αποθήκευση + DreamSpeed ​​CDN

Με 299,95 $ το μήνα για 20 TB αποθήκευσης cloud, αυτό το σχέδιο απευθύνεται κυρίως σε εφαρμογές «big data» σε εταιρίες και νεοσύστατες εταιρείες που εξοικονομούν ακόμη χρήματα μέσω εξωτερικής ανάθεσης υπηρεσιών σε τρίτο προμηθευτή. Ωστόσο, στις 100 $ περισσότερα ανά μήνα από το Google Drive, το κύριο πλεονέκτημα είναι όταν πρέπει να διαχειριστείτε την αποθήκευση αρχείων μέσω FTP, το οποίο ούτε το Google Drive ούτε το Dropbox επιτρέπουν. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα αρκετά σημαντικό ζήτημα για πολλούς χρήστες, παρέχει ένα πλεονέκτημα στο DreamObjects έναντι των άλλων υπηρεσιών. Box.com επιτρέπει επίσης πρόσβαση FTP για μετεγκατάσταση αρχείων και διαθέτει μια καλή πλατφόρμα που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης για τη διαχείριση αρχείων, αλλά δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία με τον ίδιο τρόπο όπως το DreamObjects για φιλοξενία ιστοσελίδων και προσαρμοσμένη υποστήριξη εφαρμογών.

Επειδή υπάρχουν τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα με καθεμία από τις εταιρείες cloud drive, το DreamObjects λειτουργεί όπως οι περισσότερες από τις υπηρεσίες του DreamHost σε έναν εξειδικευμένο τομέα όπου η τιμή του είναι πολύ πιο ακριβή από τις συγκρίσιμες υπηρεσίες, αλλά προσφέρει επίσης περισσότερη ισχύ και ευελιξία για επαγγελματίες υπολογιστών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία τους να εκμεταλλευτούν πλήρως τα εργαλεία λογισμικού ανοιχτού κώδικα που διατίθενται. Λόγω της υποστήριξης του AWS S3 API και του μεγάλου αριθμού εφαρμογών τρίτων που έχουν ήδη αναπτυχθεί και χρησιμοποιούν το πρότυπο για τη διαχείριση αρχείων, οι περισσότεροι χρήστες του DreamObjects θα μπορούν να βρουν μια υπάρχουσα λύση για να καλύψουν τις περισσότερες από τις αναμενόμενες ανάγκες τους. Ενώ η πλατφόρμα DreamObjects έχει επίσης σχεδιαστεί για την ανάπτυξη νέων εφαρμογών υπολογιστικού νέφους, δεν έχει ακόμα αρκετά προσιτές τιμές για τις περισσότερες επιχειρήσεις για να επιλέξουν την υπηρεσία σε σχέση με τους ανταγωνιστές, εκτός εάν έχουν μια μακροχρόνια προτίμηση για τη μάρκα DreamHost.

Επισκόπηση των σχεδίων φιλοξενίας DreamHost VPS

Φιλοξενία VPS:
Μηνιαία τιμή:
Ετήσια τιμή:
Συγκρίνω:
Μίζα15 $ / μήνα13,75 $ / μήνα
Δημοφιλής$ 30 / μήνα27,50 $ / μήνα
Πήγαινε μεγάλο60 $ / μήνα55 $ / μήνα
Το πολύ120 $ / μήνα110 $ / μήνα

Τα σχέδια φιλοξενίας VPS του DreamHost βασίζονται στην πλατφόρμα Linux-VServer για εικονικοποίηση, παρέχοντας προστατευμένους πόρους CPU και RAM για καλύτερη ασφάλεια και απόδοση. Όλοι οι λογαριασμοί VPS εκτελούν το Ubuntu Linux έκδοση 12.04 LTS που περιλαμβάνει 5 χρόνια αυτόματων ενημερώσεων ασφαλείας για το λειτουργικό σύστημα. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των σχεδίων DreamHost VPS είναι η δυνατότητα χρήσης Νίνγκ (LEMP) για φιλοξενία ιστότοπων και όχι διακομιστής Apache (LAMP). Αυτή η δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της χρήσης στιγμιότυπων στον πίνακα ελέγχου VPS. Μαζί με αυτό έρχεται η ενοποίηση της πλατφόρμας του Επιβάτης Phusion για βελτιστοποίηση διακομιστή υψηλής απόδοσης και υποστήριξη για XCache ως επιταχυντής PHP που βασίζεται σε κώδικα. Μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους τομείς με απεριόριστο FTP, email, βάσεις δεδομένων MySQL και εύρος ζώνης σε κάθε λογαριασμό DreamHost VPS.

Φιλοξενία VPS – Μίζα: RAM 1 GB, αποθήκευση SSD 30 GB, Ubuntu + Απεριόριστοι τομείς, βάσεις δεδομένων MySQL, FTP, λογαριασμοί email, & εύρος ζώνης

Σε τιμή παρόμοια με πολλά κοινά σχέδια φιλοξενίας, ο λογαριασμός Starter VPS στο DreamHost παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας για βελτιστοποίηση απόδοσης ιστότοπου σε προσιτή τιμή. Ωστόσο, οι κάτοχοι ιστότοπων πιθανότατα δεν θα μπορούν να διαχειρίζονται περισσότερους από 60 έως 75 ταυτόχρονους χρήστες κατά μέσο όρο (εκτός εάν έχει αναπτυχθεί το Nginx). Εξετάστε αυτό το σχέδιο για τις απαιτήσεις φιλοξενίας ιστότοπων που απαιτούν λιγότερα από 2,5 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα και δεν περιλαμβάνουν πολλές διαδικτυακές εφαρμογές υψηλής έντασης βάσης δεδομένων. Ωστόσο, με δωρεάν πιστοποιητικά SSL / TLS για κάθε τομέα, υπάρχει αξία σε αυτόν τον λογαριασμό.

Φιλοξενία VPS – Δημοφιλές: RAM 2 GB, αποθήκευση SSD 60 GB, Ubuntu + Απεριόριστοι τομείς, βάσεις δεδομένων MySQL, FTP, λογαριασμοί email, & εύρος ζώνης

Το δημοφιλές πρόγραμμα φιλοξενίας VPS στο DreamHost είναι το βέλτιστο για μεμονωμένους ιστότοπους CMS που χρειάζονται αναβάθμιση για πρόσβαση σε περισσότερους πόρους επεξεργασίας από ό, τι θα παρέχει η κοινή φιλοξενία. Με περίπου 6 φορές διαθέσιμους πόρους διακομιστή με μέσο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, οι κάτοχοι ιστότοπων μπορούν να εκτιμήσουν την υποστήριξη για την κυκλοφορία σε περίπου 120 ταυτόχρονους χρήστες και 5 εκατομμύρια φορτώσεις σελίδων ανά μήνα. Η περαιτέρω απόδοση είναι δυνατή με τη βελτιστοποίηση των ιστότοπων με Nginx, PHP και Phusion Passenger, αν και αυτό θα πάρει λίγο χρόνο και εξειδικευμένους πόρους προγραμματιστών για την εφαρμογή.

Φιλοξενία VPS – Go Big: RAM 4 GB, αποθήκευση SSD 120 GB, Ubuntu + Απεριόριστοι τομείς, βάσεις δεδομένων MySQL, FTP, λογαριασμοί email, & εύρος ζώνης

Περίπου 12 φορές η φυσική μνήμη RAM που διατίθεται σύμφωνα με τα περισσότερα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων, ο λογαριασμός Go Big VPS θα υποστηρίζει εύκολα περίπου 250 ταυτόχρονους χρήστες σε όλους τους φιλοξενούμενους ιστότοπους και κλίμακα για να παρέχει υποστήριξη για φορτία άνω των 10 εκατομμυρίων σελίδων ανά μήνα σύμφωνα με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές . Παρομοίως, οι ιστότοποι WordPress μπορούν να βελτιστοποιηθούν για καλύτερη απόδοση από αυτό χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που είναι εγκατεστημένα στην πλατφόρμα, αλλά παρόμοια κέρδη απόδοσης θα είναι πιο δύσκολο να επιτευχθούν χρησιμοποιώντας άλλα σενάρια CMS χωρίς πολλή δοκιμή διαμόρφωσης. Με απομονωμένη χρήση μνήμης RAM και CPU, όλοι οι ιστότοποι CMS που βασίζονται στη βάση δεδομένων θα αποδίδουν πολύ καλύτερα σε συνθήκες μεγάλης κυκλοφορίας χρησιμοποιώντας αυτό το σχέδιο υπηρεσίας.

Φιλοξενία VPS – Μέγιστο: 8 GB RAM, αποθήκευση SSD 240 GB, Ubuntu + Απεριόριστοι τομείς, βάσεις δεδομένων MySQL, FTP, λογαριασμοί email, & εύρος ζώνης

Το πρόγραμμα Maximum VPS στο DreamHost είναι συγκρίσιμο με πολλούς αποκλειστικούς διακομιστές σε επίπεδο εισόδου και πρέπει να παρέχει παρόμοια απόδοση. Ωστόσο, με τις προεγκατεστημένες επιλογές Nginx, Phusion Passenger και XCache, θα είναι ευκολότερη η βελτιστοποίηση ιστότοπων στο πλαίσιο του διαχειριζόμενου πλαισίου VPS. Αναμένετε ελάχιστη υποστήριξη για περίπου 500 ταυτόχρονες διαδικασίες χρήστη και πάνω από 20 εκατομμύρια φορτώσεις σελίδων ανά μήνα σε όλους τους φιλοξενούμενους τομείς του προγράμματος. Με τα δωρεάν πιστοποιητικά Let’s Encrypt SSL / TLS που παρέχονται για κάθε τομέα από το DreamHost, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για την αγορά μιας μοναδικής αποκλειστικής διεύθυνσης IP για κάθε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που ξεκινούν, εξοικονομώντας δυνητικά πολλά χρήματα για χαρτοφυλάκια πολλών ιστότοπων. Επειδή αυτό το σχέδιο παρέχει επίσης βέλτιστη απόδοση για εγκατεστημένα σενάρια CMS με 110 $ 120 $ ανά μήνα, συνιστάται για κερδοφόρους ιστότοπους που απαιτούν την καλύτερη αρχιτεκτονική πλατφόρμας.

Επειδή το DreamHost χρησιμοποιεί Linux-VServer με εγκατεστημένο το Ubuntu σε όλα τα προγράμματα VPS, οι πελάτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό εργαλείων γραμμής εντολών και του ιδιόκτητου πίνακα διαχείρισης του DreamHost για τη διαχείριση του διακομιστή. Αυτό έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, καθώς τα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας του cPanel δεν θα περιλαμβάνουν υποστήριξη για τα “Nginx, Phusion Passenger και XCache” εκτός συσκευασίας “. Ομοίως, σε σύγκριση με τα σχέδια VPS όπου οι χρήστες αναγκάζονται να εγκαταστήσουν, να διαμορφώσουν και να επεκτείνουν το λειτουργικό σύστημα και το πλαίσιο διακομιστή με μη αυτόματο τρόπο, η άμεση ανάπτυξη με χρήση στιγμιότυπων για αλλαγή ρυθμίσεων μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο, καθιστώντας τη διαχείριση συστημάτων πολύ πιο εύκολη στην πλατφόρμα . Οι κάτοχοι ιστότοπων που επιθυμούν να εκτελέσουν Windows, BSD ή άλλα λειτουργικά συστήματα Linux από το Ubuntu είτε θα πρέπει να εγγραφούν για ένα πρόγραμμα DreamCompute ή να επιλέξουν άλλη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Επισκόπηση των σχεδίων φιλοξενίας του DreamHost Dedicated Server

Αφιερωμένα σχέδια:
Μηνιαία τιμή:
Ετήσια τιμή:
Συγκρίνω:
Τετραπύρηνος: 4 GB RAM169 $ / μήνα149 $ / μήνα
Τετραπύρηνος: 8 GB RAM209 $ / μήνα189 $ / μήνα
Τετραπύρηνος: 16 GB RAM249 $ / μήνα229 $ / μήνα
Δώδεκα πυρήνες: 16 GB RAM299 $ / μήνα279 $ / μήνα
Δώδεκα πυρήνες: 32 GB RAM349 $ / μήνα329 $ / μήνα
Δώδεκα πυρήνες: 64 GB RAM399 $ / μήνα379 $ / μήνα

Το DreamHost έχει υιοθετήσει την αντίθετη προσέγγιση σε πολλές εταιρείες κατά την ανάπτυξη της αποκλειστικής πλατφόρμας διακομιστών. Όπου άλλες ιστοσελίδες προσφέρουν επί του παρόντος διακομιστές που βασίζονται σε chip Intel άνω των 4 ετών σε ειδικά προγράμματα διακομιστών για τη μείωση του κόστους, τη χρήση παλαιότερης τεχνολογίας Xeon και την πώληση φθηνότερων εισαγωγικών σχεδίων στο κοινό, το DreamHost είναι μία από τις λίγες εταιρείες όπου οι τελευταίες 12 Οι διακομιστές -core μπορούν να εκμισθωθούν με προσιτές τιμές σε επίπεδο εισόδου. Επειδή το DreamHost βρίσκεται στην περιοχή Silicon Valley και έχει πολλές στενές σχέσεις εντός της κοινότητας ανάπτυξης ανοιχτού κώδικα, μπορούν να αξιοποιήσουν τις συνδέσεις και το εμπορικό σήμα τους για να προσφέρουν ανώτερες διαμορφώσεις υλικού για τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού και νεοσύστατες εταιρείες με χρηματοδότηση στην περιοχή που είναι επιδιώκοντας μερικούς από τους πιο καινοτόμους στόχους στον τομέα της πληροφορικής. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνική εξειδίκευση του DreamHost στη διαχείριση πλατφόρμας και στις λειτουργίες κέντρων δεδομένων, για να εξασφαλίσουν έναν διακομιστή υψηλής απόδοσης κατάλληλο για τη φιλοξενία πολλών από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά στον κόσμο.

Dedicated Server Hosting – Τετραπύρηνο (4 GB RAM): 1TB HDD Raid-1 storage, Ubuntu + Unlimited domains, MySQL βάσεις δεδομένων, FTP, λογαριασμοί email, & εύρος ζώνης

Ένα πρόβλημα με τις χαμηλότερες τιμές αποκλειστικών επιλογών διακομιστή στο DreamHost είναι ότι δεν απελευθερώνουν τις ταχύτητες της CPU, τον κατασκευαστή του διακομιστή ή τις λεπτομερείς αναλύσεις των διαμορφώσεων υλικού στα σχέδια, γεγονός που καθιστά την αποτελεσματική συγκριτική αξιολόγηση και σύγκριση τιμών πιο δύσκολη. Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι οι διακομιστές τετραπλού πυρήνα έχουν μόνο την επιλογή αποθήκευσης σκληρού δίσκου (HDD) και δεν υποστηρίζουν προς το παρόν διαμορφώσεις SSD. Επειδή οι SSD παρέχουν 20 φορές την ταχύτητα των σκληρών δίσκων στο web hosting και έχουν γίνει βιομηχανικό πρότυπο ακόμη και σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, δεν θα συνιστούσαμε τα προγράμματα διακομιστή τετραπλού πυρήνα στο DreamHost με αυτά τα έξοδα, με καλύτερες προσφορές διαθέσιμες σε άλλες εταιρείες.

Dedicated Server Hosting – Τετραπύρηνο (8 GB RAM): 1TB HDD Raid-1 storage, Ubuntu + Unlimited domains, MySQL βάσεις δεδομένων, FTP, λογαριασμοί email, & εύρος ζώνης

Παρομοίως, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων που κάνουν αγορές θα μπορούν να βρουν παρόμοιες διαμορφώσεις με τα προγράμματα διακομιστή τεσσάρων πυρήνων του DreamHost των 8 GB, τετραπλού πυρήνα σε φθηνότερες μηνιαίες τιμές με SSD που περιλαμβάνονται στις διαμορφώσεις από προεπιλογή. Δεν έχει νόημα να κλειδώσετε ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο για έναν αποκλειστικό διακομιστή με σκληρό δίσκο για φιλοξενία ιστοσελίδων υψηλής απόδοσης, ακόμη και όταν το DreamHost διαφημίζει έως και 20 φορές καλύτερους χρόνους απόκρισης σε διαδικασίες βάσης δεδομένων και φορτώσεις σελίδων χρησιμοποιώντας SSD, ειδικά όταν οι τιμές τους είναι στην πραγματικότητα υψηλότερα από τα προγράμματα ανταγωνιστών.

Dedicated Server Hosting – Τετραπύρηνο (16 GB RAM): 1TB HDD Raid-1 storage, Ubuntu + Unlimited domains, MySQL βάσεις δεδομένων, FTP, λογαριασμοί email, & εύρος ζώνης

Ενώ με 229 $ – 249 $ το μήνα, αυτό δεν είναι κακή συμφωνία σε έναν τετραπύρηνο διακομιστή με 16 GB μνήμης RAM και πολλές εταιρείες έχουν πληρώσει πολύ περισσότερα από αυτά τα τελευταία 4 χρόνια για παρόμοιες υπηρεσίες, τη δυνατότητα μίσθωσης 12 -Ο διακομιστής με τις ίδιες προδιαγραφές, διαμόρφωση και αποθήκευση SSD για 50 $ επιπλέον το μήνα στο DreamHost καθιστά αυτό το σχέδιο περιττό για τις περισσότερες επιχειρηματικές εφαρμογές. Οι εταιρείες πληροφορικής και οι νεοσύστατες εταιρείες σε αυτό το επίπεδο δεν θα χάσουν το πρόσθετο κόστος και θα έχουν πολύ καλύτερη απόδοση διακομιστή στα 12-πυρήνα σχέδια.

Dedicated Server Hosting – Δώδεκα πυρήνες (16 GB RAM): 1TB HDD ή 240GB SSD Raid-1 storage, Ubuntu + Unlimited domains, MySQL βάσεις δεδομένων, FTP, λογαριασμοί email, & εύρος ζώνης

Ενώ είμαστε υποβαθμισμένοι στο κόστος και τις προδιαγραφές των τετραπύρηνων διακομιστών στο DreamHost, θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα τις μονάδες 12 πυρήνων για ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά που απαιτούν τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης. Αν και θα ήταν καλύτερο αν οι κατανομές αποθήκευσης SSD ήταν υψηλότερες, το μηνιαίο κόστος 279- $ 299 σε αυτόν τον διακομιστή καθιστά το elite hardware σε ένα κορυφαίο κέντρο δεδομένων διαθέσιμο στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με ολόκληρο το πακέτο Nginx, Phusion Passenger, και XCache (συν άλλα εργαλεία) που περιλαμβάνονται για προηγμένες απαιτήσεις ανάπτυξης ιστού. Οι κάτοχοι ιστότοπων θα πρέπει να μπορούν να διαχειρίζονται τουλάχιστον 1.000 ταυτόχρονους χρήστες και πάνω από 40 εκατομμύρια φορτώσεις σελίδων ανά μήνα σε αυτό το πρόγραμμα στο LAMP και να διπλασιάσουν αυτά τα στατιστικά στοιχεία για επαγγελματικά βελτιστοποιημένους ιστότοπους που εκτελούνται στο Nginx (LEMP) με προσωρινή αποθήκευση σελίδων πολλαπλών επιπέδων.

Dedicated Server Hosting – Δώδεκα πυρήνες (32 GB RAM): 1TB HDD ή 240GB SSD Raid-1 storage, Ubuntu + Unlimited domains, MySQL βάσεις δεδομένων, FTP, λογαριασμοί email, & εύρος ζώνης

Το 12-core, 32 GB RAM πρόγραμμα διακομιστή αποκλειστικά θα παρέχει εξαιρετικούς πόρους για εφαρμογές cloud computing, φιλοξενία χαρτοφυλακίου πολλαπλών τοποθεσιών και ιστότοπους ή εφαρμογές για κινητά με υψηλή διακίνηση. Σύμφωνα με τις προεπιλεγμένες προδιαγραφές, ο διακομιστής θα πρέπει να υποστηρίζει περίπου 2.000 ταυτόχρονους χρήστες και περίπου 84 εκατομμύρια φορτώσεις σελίδων ανά μήνα, με δυνατότητα διπλασιασμού αυτών των αριθμών για ιστότοπους που έχουν βελτιστοποιηθεί χρησιμοποιώντας Nginx, XCache και Phusion Passenger. Ενώ το 99% των κατόχων ιστότοπων δεν θα προσεγγίσει ποτέ αυτό το επίπεδο επισκεψιμότητας στους τομείς τους, εξακολουθεί να μην είναι τόσο σπάνιο στον κλάδο και πολλοί από τους κορυφαίους ιστότοπους σε πολλούς τομείς υπερβαίνουν τακτικά αυτά τα επίπεδα. Ως εκ τούτου, αυτό το ειδικό πρόγραμμα διακομιστή συνιστάται ιδιαίτερα για επικερδείς ιστότοπους, κοινωνικά δίκτυα, δημοφιλή ιστολόγια, εφαρμογές για κινητά και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου που χρειάζονται την καλύτερη απόδοση σε μια μεγάλη ποικιλία απαιτητικών συνθηκών κυκλοφορίας χρηστών.

Dedicated Server Hosting – Δώδεκα πυρήνες (64 GB RAM): 1TB HDD ή 240GB SSD Raid-1 storage, Ubuntu + Unlimited domains, MySQL βάσεις δεδομένων, FTP, λογαριασμοί email, & εύρος ζώνης

Το 12-core, 64 GB RAM πρόγραμμα διακομιστή είναι ισοδύναμο με περίπου 200 κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας σε έναν, ο οποίος στη συνέχεια χρεώνεται στο ~ 15% της αναλογικής τιμής. Οι κάτοχοι ιστότοπων μπορούν να εκτιμήσουν την υποστήριξη για περίπου 4.000 ταυτόχρονους χρήστες και πάνω από 165 εκατομμύρια φορτώσεις σελίδων ανά μήνα, με έως και διπλάσια αυτά τα ποσά δυνατά με σωστή διαμόρφωση και βελτιστοποίηση χρησιμοποιώντας Nginx, Varnish, XCache κ.λπ. Σε λιγότερο από 400 $ το μήνα, το νιώθουμε αυτό είναι μια τεράστια συμφωνία σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες, καθώς οποιοσδήποτε ιστότοπος προσελκύει με συνέπεια αυτό το επίπεδο επισκεψιμότητας χρηστών θα αποφέρει πολύ περισσότερα έσοδα από διαφημίσεις, ηλεκτρονικό εμπόριο και συνδρομές. Αυτό είναι το πιο ισχυρό ειδικό πρόγραμμα διακομιστών που έχουμε δει να προσφέρεται από οποιαδήποτε από τις μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων λιανικής και μόνο με τη μετάβαση σε συστοιχίες διακομιστών πολλαπλών συμπλεγμάτων κάτω από ένα πλαίσιο φιλοξενίας σύννεφων, θα βρεθούν υψηλότερα επίπεδα απόδοσης.

Συνοπτικά, ενώ πιστεύουμε ότι οι τετραπύρηνοι διακομιστές του DreamHost είναι υπερτιμημένοι από τα βιομηχανικά πρότυπα και δεν διαθέτουν την επιλογή μόνο για υποστήριξη αποθήκευσης HDD, οι διακομιστές 12 πυρήνων με υψηλές διαμορφώσεις RAM είναι μια ανώτερη προσφορά. Θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα τα 12 πυρήνα σχέδια για εταιρικούς ιστότοπους, δημοφιλείς εφαρμογές για κινητά, φιλοξενία ιστολογίων WordPress, ηλεκτρονικό εμπόριο, κοινωνική δικτύωση και άλλες απαιτήσεις υψηλής κυκλοφορίας. Αισθανόμαστε επίσης αυτοπεποίθηση στην τεχνική υποστήριξη, τις γνώσεις για την πλατφόρμα και τις λειτουργίες κέντρων δεδομένων που προσφέρει το DreamHost πίσω από αυτά τα σχέδια. Οι κερδοφόροι ιστότοποι και εταιρείες που απαιτούν διαμορφώσεις εξοπλισμού ελίτ θα βρουν τα 12-πυρήνα ειδικά προγράμματα διακομιστών στο DreamHost καλύτερα στον κλάδο. Οι επιχειρήσεις και οι ιδιοκτήτες ιστότοπων που αναζητούν διακομιστή τετραπλού πυρήνα είναι καλύτερα με ένα σύστημα που βασίζεται σε SSD σε χαμηλότερη τιμή διαθέσιμη στις άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Διαχείριση λογαριασμού – Εργαλεία, δυνατότητες, & Πίνακες ελέγχου

Η διαχείριση του λογαριασμού σας με το DreamHost είναι… μοναδική. Είναι μία από αυτές τις εμπειρίες που θα αγαπήσετε ή θα μισείτε. Όταν αγοράζετε έναν λογαριασμό DreamHost, συνδέεστε πρώτα στον πίνακα ελέγχου του DreamHost, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαχείριση των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Πιστεύουμε ότι το ταμπλό έχει μια κάπως συγκεχυμένη διάταξη που δεν είναι πολύ άνετη στη χρήση σε σύγκριση με το cPanel, ούτε είναι διαισθητικό να πλοηγηθείτε. Φαίνεται και αισθάνεται εντελώς διαφορετικό από άλλους οικοδεσπότες ιστού, ενώ παραμένει δύσκολο να καταλάβετε εάν έχετε συνηθίσει να cPanel, vDeck ή Plesk. Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις, αλλά μοιάζει σχεδόν με την αίσθηση που έχει ένας χρήστης των Windows όταν προσπαθεί να χρησιμοποιήσει Mac για πρώτη φορά. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αριστερής και της δεξιάς πλευράς, εμφανίζουν συνδέσμους προς όλες τις υπηρεσίες τους και όχι μόνο αυτές που πληρώσατε. Θα ήταν ωραίο να βλέπουμε αυτούς τους συνδέσμους να συνδυάζονται και να προστίθενται σε μια ενότητα “υπηρεσίες αναβάθμισης ή πρόσθετων υπηρεσιών”, ώστε ο χρήστης να συνειδητοποιήσει ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν πρόσβαση σε αυτούς. Θα ήταν επίσης ωραίο εάν παραθέτουν συντομεύσεις που χρησιμοποιούνται συνήθως στην κύρια ενότητα αντί να εμφανίζουν ένα banner “τι νέο υπάρχει” στο κέντρο. Τέλος πάντων, εδώ είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης του ταμπλό τους για αναφορά:

Στιγμιότυπο οθόνης του DreamHost AMP (Πίνακας διαχείρισης λογαριασμού)

Σε γενικές γραμμές, το τμήμα διαχείρισης προσαρμοσμένων κωδικοποιήσεων του DreamHost μοιάζει με μια αναβαθμισμένη έκδοση από την εποχή του Web 1.0 και εξακολουθεί να μην είναι τόσο ολοκληρωμένη όσο οι πίνακες ελέγχου που χρησιμοποιούνται από άλλες εταιρείες. Θα πρέπει σίγουρα να περιηγηθείτε και να εξερευνήσετε ολόκληρη την ενότητα διαχείρισης για να εξοικειωθείτε με αυτήν. Ένα πράγμα που μας άρεσε ήταν η εύκολη πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών. Μπορείτε να το βρείτε στην κάτω αριστερή και δεξιά πλευρική γραμμή μέσα από τον πίνακα ελέγχου. Δυστυχώς, το DreamHost χρεώνει επιπλέον για τηλεφωνική υποστήριξη, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε μια ζωντανή συνεδρία συνομιλίας στο πρόγραμμα περιήγησης ή απλά να τους στείλετε email με τις ερωτήσεις σας.

Επανεξέταση του Πίνακα Ελέγχου

Το DreamHost χρησιμοποιεί επίσης έναν προσαρμοσμένο ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου για διαχείριση διακομιστή και υποστήριξη εφαρμογών που φαίνεται περιττό δύσκολο και συγκεχυμένο στην πλοήγηση. Όπου το cPanel απαιτεί μια ακριβή άδεια και χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες φιλοξενίας στον κλάδο ως εργαλείο «πλατφόρμας ως υπηρεσία» (PaaS) για πλήρη διαχείριση συστημάτων στο CentOS, το DreamHost έχει επενδύσει αμέτρητες ώρες χρόνου ανάπτυξης στην κωδικοποίηση του δικού τους προσαρμοσμένου ελέγχου πάνελ, που φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονται να αλλάξουν. Μπορείτε να δείτε τον πίνακα ελέγχου του DreamHost στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Και πάλι, η συμπερίληψη των αρχαϊκών Web 1.0 εργαλείων και πρόσθετων που δεν χρησιμοποιούνται πλέον ευρέως από τους προγραμματιστές κάνει ολόκληρο το πλαίσιο να φαίνεται ξεπερασμένο. Ποιος θα πίστευε ότι οι βάσεις δεδομένων MySQL θα μπορούσαν να κατηγοριοποιηθούν στο “Goodies” και όχι σε ένα μενού όπως το “Database Management”; Κάθε εργασία από τον πίνακα ελέγχου φαίνεται προκλητική και προς τα πίσω αν έχετε συνηθίσει να cPanel, vDeck ή Plesk για διαχείριση διακομιστή. Πολλοί έμπειροι προγραμματιστές ακολουθούν αυτό χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών εκτενώς για την ανάπτυξη ιστότοπων, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά μια επιλογή για πολλούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και περιστασιακούς χρήστες.

Στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα ελέγχου DreamHost

Διακομιστές, δίκτυο, & Εκτέλεση

Διακομιστές: Το DreamHost προσφέρει σταθερή απόδοση με μια μοναδική εγγύηση χρόνου λειτουργίας 100% (παρόλο που ο ιστότοπος DreamHost εξακολουθεί να έχει παρατηρήσει τη διακοπή λειτουργίας του ιστότοπου). Προς το παρόν έχουν 2 κέντρα δεδομένων με το ένα στο Λος Άντζελες και το άλλο στο Ashburn, VA. Βρίσκονται στη διαδικασία προσθήκης ενός άλλου κέντρου δεδομένων στη δυτική ακτή. Τα τελευταία δύο χρόνια, το DreamHost έχει αναβαθμίσει σημαντικά την υποδομή του δικτύου του για να βελτιώσει την απόδοση και τη σταθερότητα, καθώς και να μετριάσει την καταχρηστική δραστηριότητα. Τα κέντρα δεδομένων τους φιλοξενούν πλέον περισσότερους από 1.500 διακομιστές. Με την ισχυρή υποστήριξή τους για την πλατφόρμα OpenStack, το Ceph, το Linux και άλλο λογισμικό ανοιχτού κώδικα, το DreamHost έχει γίνει ένας σημαντικός καινοτόμος στο cloud computing διεθνώς.

Δίκτυο: Όσον αφορά την πραγματική απόδοση, το DreamHost συνήθως κάνει πολύ καλά στις δοκιμές αναφοράς. Το σκορ uptime είναι γενικά πάνω από το μέσο όρο και οι ταχύτητες φόρτωσης σελίδας είναι αξιοπρεπείς, αλλά ούτε και πολύ γρήγορες. Η απόδοση του ιστότοπου θα προσδιοριστεί πιο έντονα στο DreamHost από το βαθμό στον οποίο οι ιδιοκτήτες ιστότοπων θα επωφεληθούν από τα προηγμένα εργαλεία βελτιστοποίησης που είναι διαθέσιμα στο WordPress hosting, VPS, cloud computing και ειδικά προγράμματα διακομιστών. Θα συνιστούσαμε τη χρήση των υπηρεσιών DreamSpeed ​​CDN που ξεκίνησαν πρόσφατα μέσω του δωρεάν CDF CloudFlare του DreamHost για επιπλέον επίπεδο βελτιστοποίησης απόδοσης. Υπόσχονται 400 μικροδευτερόλεπτα χρόνους απόκρισης για λήψεις χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία στο 95% των φορτώσεων σελίδας και μπορεί να ενεργοποιηθεί στον πίνακα ελέγχου με τιμές από 0,12 $ έως 0,19 $ ανά GB. Συνολικά, η φιλοξενία ιστοσελίδων τους είναι αρκετά γρήγορη και αξιόπιστη, αλλά οι ιδιοκτήτες ιστότοπων θα πρέπει να πειραματιστούν με τη διαμόρφωση του διακομιστή και να ενσωματώσουν την προηγμένη προσωρινή αποθήκευση σελίδων σε ιστότοπους για να έχουν τις καλύτερες ταχύτητες απόδοσης.

Χρήσιμες Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το DreamHost

Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το DreamHost:

Πώς μπορώ να παραγγείλω ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων από το DreamHost?

Μπορείτε να παραγγείλετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων από το DreamHost μεταβαίνοντας στον ιστότοπό τους, www.dreamhost.com. Κάντε κλικ στο Hosting από το κύριο κύριο μενού για να περιηγηθείτε στα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων. Στη συνέχεια, επιλέξτε αυτό που θέλετε και ακολουθήστε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Τι πληρωμές δέχεται το DreamHost?

Το DreamHost δέχεται όλες τις κύριες πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard, American Express, Discover και Diners Club), PayPal, έλεγχο προσχεδίων λογαριασμού, δωροεπιταγές και παραγγελίες χρημάτων.

Πώς μπορώ να ακυρώσω?

Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό αν συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου και στην ενότητα Χρέωση & Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση λογαριασμού. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κλείσιμο λογαριασμού / τερματίστε όλη τη φιλοξενία και ακολουθήστε τα βήματα.

Λαμβάνω επιστροφή χρημάτων & Πώς λειτουργεί?

Ναί. Το DreamHost προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι έχετε 97 ημέρες για ακύρωση και λήψη πλήρους επιστροφής χρημάτων, μείον τυχόν χρεώσεις εγγραφής ονόματος τομέα. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτό ισχύει μόνο για πληρωμές με πιστωτική κάρτα για κοινόχρηστο web hosting. Άλλες μέθοδοι πληρωμής δεν επιστρέφονται και άλλα προγράμματα φιλοξενίας ενδέχεται να έχουν διαφορετική πολιτική.

Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού αγοράσετε…

Όπως και με οποιονδήποτε οικοδεσπότη Ιστού, υπάρχουν πάντα υπέρ και μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Συζητήσαμε πολλά από τα πλεονεκτήματα για το DreamHost, αλλά εδώ είναι μια περαιτέρω εξήγηση των μειονεκτημάτων. Αυτά είναι πράγματα που πιστεύουμε ότι το DreamHost θα μπορούσε να βελτιώσει για τους πελάτες τους:

Υπερτιμημένα σχέδια φιλοξενίας: Το DreamHost δεν είναι φθηνό. Το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας τους έχει αρχικό κόστος 4,95 $ το μήνα και ανανεώνεται στα 10,95 $ το μήνα. Οι περισσότεροι από τους άλλους λογαριασμούς είναι ακριβότεροι. Με το πρόγραμμα DreamPress για WordPress, μπορείτε να φιλοξενήσετε μόνο έναν ιστότοπο ανά πρόγραμμα από 14,95 $ έως 19,95 $ ανά μήνα. Αυτό είναι πολύ ακριβό και οι ιδιοκτήτες πολλών ιστότοπων ενδέχεται να μην το βρίσκουν εφικτό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι άλλοι οικοδεσπότες Ιστού με συγκρίσιμες λειτουργίες (και ακόμη καλύτερη απόδοση) ξεκινούν σημαντικά χαμηλότερες, η τιμή του DreamHost μπορεί να είναι υπερβολική. Αυτό βρίσκεται επίσης στα προγράμματα αποθήκευσης cloud σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες. Εάν η τιμή είναι ένα ζήτημα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε μια πιο προσιτή εταιρεία φιλοξενίας.

Χωρίς υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου: Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να χρειαστείτε τελικά υποστήριξη πελατών και σε αντίθεση με πολλούς άλλους οικοδεσπότες ιστού, το DreamHost δεν προσφέρει δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη. Οι κοινόχρηστοι πελάτες φιλοξενίας ενδέχεται να χάσουν αυτό το γεγονός κατά την πρώτη εγγραφή τους. Εάν πρέπει να καλέσετε την υποστήριξη για να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ενός ιστότοπου, μπορεί να καταλήξετε να το ανακαλύψετε με τον δύσκολο τρόπο. Η τηλεφωνική υποστήριξη κοστίζει επιπλέον. Οι εγγεγραμμένοι πελάτες μπορούν, ωστόσο, να υποβάλουν ένα εισιτήριο email ή να πραγματοποιήσουν μια ζωντανή συνομιλία σε πραγματικό χρόνο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού.

Συνολική κακή υποστήριξη πελατών: Αυτό είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη καθώς οι κριτικές στο διαδίκτυο περιλαμβάνουν κυρίως θετικά σχόλια σχετικά με την τεχνική τους υποστήριξη. Αυτό μπορεί να ισχύει σε επίπεδο πλατφόρμας στην ανάπτυξη, αλλά πιστεύουμε ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό της υποστήριξης πελατών για μεμονωμένους πελάτες. Οι περισσότερες ερωτήσεις που υποβάλλονται μέσω email λαμβάνουν αρκετές απαντήσεις και απαντήσεις πριν την απαντήσουν με επιτυχία. Επιπλέον, θεωρήσαμε ότι οι απαντήσεις υποστήριξής τους συχνά δεν ήταν ικανοποιητικές ή αρκετά σαφείς για να λύσουν αποτελεσματικά τις ερωτήσεις που τέθηκαν.

Δύσκολη χρήση υπηρεσιών: Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο πίνακας ελέγχου και ο πίνακας ελέγχου του DreamHost είναι δύσκολο και δύσκολο να μάθετε. Δεν είναι σαφές πώς μπορούν να δουν τον πίνακα ελέγχου τους ως καλύτερο από το cPanel, αλλά το DreamHost το επαινεί και μερικοί άλλοι το αγαπούν επίσης. Εάν προτιμάτε τη φιλοξενία ιστότοπων με το cPanel, σας συνιστούμε να μην κάνετε μετεγκατάσταση στο DreamHost για αυτό το ζήτημα. Ο πίνακας ελέγχου DreamHost, παρά τις πρόσφατες βελτιώσεις, εξακολουθεί να στερείται μια έξυπνη γραφική διεπαφή χρήστη και απλώς δεν λειτουργεί τόσο καλά συνολικά.

Δεν έχει πιστοποιηθεί BBB: Το DreamHost δεν είναι διαπιστευμένο BBB. Επιπλέον, έχουν D- βαθμολογία σε BBB την τελευταία φορά που ελέγξαμε, κάτι που προφανώς οφείλεται στην αποτυχία τους να απαντήσουν σε περισσότερες από 25 καταγγελίες χρηστών που υποβλήθηκαν εναντίον τους. Αυτά τα αρνητικά παράπονα πρέπει πάντα να λαμβάνονται με έναν κόκκο αλατιού, ωστόσο, αυτό το περιστατικό μας δείχνει ότι τα παράπονα μέσω BBB δεν θα λύσουν προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος με το DreamHost.

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ? Το DreamHost έχει υπέροχο ιστολόγιο κατάστασης γεμάτο με χρήσιμες ενημερώσεις κατάστασης / πληροφορίες για τους πελάτες τους!

Επιπλέον χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν

Οι κύριες πτυχές που διακρίνουν το DreamHost από τους ανταγωνιστές είναι η παροχή εργαλείων προγραμματιστή στα σχέδια λογαριασμών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η ενσωμάτωση των Nginx, OPcache και Varnish Cache στην πλατφόρμα DreamPress είναι μοναδική και καινοτόμος. Επιπλέον, η συμπερίληψη του Nginx μέσω στιγμιότυπων σε όλα τα VPS και ειδικά σχέδια, μαζί με την ενσωμάτωση του Phusion Passenger, η υποστήριξη για PHP 7.0 και η εικονική μηχανή Hip Hop του Facebook είναι πτυχές που δεν βρίσκονται γενικά σε άλλες εταιρείες φιλοξενίας. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα DreamCompute, οι προγραμματιστές μπορούν να αναπτύξουν σχεδόν οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, γλώσσα προγραμματισμού και πλαίσιο βάσης δεδομένων σε τιμές αρκετά λογικές για να υποστηρίξουν την ανεξάρτητη ανάπτυξη και τον τεχνικό πειραματισμό. Επίσης, η συμμετοχή των προγραμματιστών DreamHost Labs στην ενεργή ανάπτυξη έργων ανοιχτού κώδικα όπως το OpenStack, το Ceph και το Akanda επιδεικνύουν μια τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και αφοσίωση στην καινοτομία στον κλάδο που οι περισσότερες μικρότερες εταιρείες φιλοξενίας χρησιμοποιούν το cPanel & Το WHM απλά δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Αφιερωμένοι διακομιστές με SSD: Το DreamHost προσφέρει τώρα αποκλειστικούς διακομιστές με SSD και βελτιωμένες προδιαγραφές – είμαστε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι με τους 12-πυρήνες διακομιστές τους που χρησιμοποιούν το Ubuntu που είναι βελτιστοποιημένοι με όλα τα πιο σύγχρονα εργαλεία για σύνθετα έργα ανάπτυξης ιστού.

Ενημερωμένος πίνακας ελέγχου: Το DreamHost ενημέρωσε τον πίνακα ελέγχου τους, αλλάζοντας την πλοήγηση, την εμφάνιση και την αίσθηση και την ανταπόκριση όλων. Αν και εξακολουθεί να μην είναι ιδανικό, τουλάχιστον η εταιρεία κάνει προοδευτικές προσπάθειες να την ανοικοδομήσει ώστε να είναι πιο εύκολη στην πλοήγηση.

Το DreamPress ενημερώθηκε σε DreamPress 2: Το DreamHost ενημέρωσε το δημοφιλές πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress στο DreamPress 2, το οποίο περιλαμβάνει πλέον ταχύτερες ταχύτητες, μονάδες SSD, PHP 5.6 με OpCache και προαιρετική υποστήριξη για HHVM & PHP 7.0. Ενώ είναι ακόμα πολύ ακριβό για πολλούς ιδιοκτήτες ιστότοπων, οι δυνατότητες που προσφέρονται εδώ ξεπερνούν εύκολα πολλά άλλα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress.

Νέοι διακομιστές MySQL VPS: Βασισμένο στην ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση του DreamPress, το DreamHost προσφέρει τώρα σε όλους τους ιδιοκτήτες ιστότοπων τη δυνατότητα να προσθέσουν έναν δεύτερο διακομιστή VPS αφιερωμένο στις διαδικασίες MySQL. Αυτό σημαίνει ότι ένας διακομιστής θα φιλοξενήσει μεταφορές αρχείων κατά τη φόρτωση σελίδας και ένας άλλος θα διαχειρίζεται τη βάση δεδομένων, δίνοντας σημαντική βελτίωση στην απόδοση του ιστότοπου.

Συμπέρασμα – Να φιλοξενήσει ή να μην φιλοξενήσει?

Καθώς φτάνουμε στο συμπέρασμα της αναθεώρησης DreamHost, ελπίζουμε ειλικρινά ότι σας βοήθησε να αποφασίσετε εάν θα πρέπει να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας ή όχι. Κάθε ιστότοπος είναι διαφορετικός και θα πρέπει να καθορίσετε εάν αυτός ο οικοδεσπότης Ιστού ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DreamHost, επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στη διεύθυνση www.dreamhost.com. Εάν θεωρήσατε χρήσιμη αυτήν την κριτική, αρέσει και μοιραστείτε την!

Πείτε μας τις σκέψεις σας

Έχετε χρησιμοποιήσει το DreamHost στο παρελθόν; Έχετε κάποια θετική ή αρνητική εμπειρία που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας; Στείλτε μας τα ειλικρινά σχόλιά σας μέσω email

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map