Den hurtigste og mest pålidelige webhostingtrend i 2020

En undersøgelse af de hurtigste webhostingfirmaer sammenlignet med deres hastighed, oppetid og omkostninger. Forbedr dit websteds ydelse og sidehastighedshastigheder.


Hurtigste webhosting

Når det kommer til webhosting, er ydelsen meget vigtig. En hurtig webhost kan øge hastigheden og lydhørheden på dit websted meget. Selvom der er forskellige faktorer, der har indflydelse på webstedshastighed (vi kommer til dem senere), kan det at skifte dit websted til en hurtigere webhosting give dit websted et betydeligt hastighedsforøg.

Et hurtigt websted er ikke kun godt for dine besøgende, men også godt til SEO (Søgemaskineoptimering). Søgemaskiner som Google & Bing, foretrækker websteder, der indlæses hurtigt og generelt rangerer dem højere i SERPS end langsommere udførende websteder. Et hurtigt websted korrelerer også med bedre konverteringer. Undersøgelser viser, at for hvert 1. sekund bruger dine kunder på at vente på dit websted for at indlæse, vil 20% falde ud. Det er et stort tab af mange potentielle salg!

Mens webhosting ikke er alt sammen til et hurtigt websted, er det et essentielt fundament for en. Hvis din webhost bremser dig, er det tid til at skifte til en bedre.

Et hurtigt overblik over de hurtigste webværter

Lad os komme til det punkt, fordi vi ved, at du er kort til tiden! Nedenfor er vores top valg for de hurtigste webhosttjenester:

Webhost
Pris*:
Gennemsnitshastighed**:
Gennemsnitlig månedlig Nedetid ***:
Tilmelde
InMotion Hosting$ 3,99 / mo135 ms4-6 min
A2 Hosting$ 3.92 / mo176 ms7-9 min
GreenGeeks$ 2,95 / mo312 ms10-15 min
HostGator$ 2,78 / mo190 ms5-8 min
SiteGround$ 3.95 / mo192 ms8-10 min
  • * Priser rapporteres til indledende priser. Standardpriser efter fornyelse blev også taget højde for i vores undersøgelse, men vi viser de indledende priser
  • ** Dette er den gennemsnitlige serverresponstid målt i millisekunder for en given måned via vores uafhængige benchmark-test
  • *** Dette er den gennemsnitlige nedetid på webstedet målt i minutter for en given måned via vores uafhængige benchmark-test

Vores undersøgelse af den hurtigste webhosting – Hvad gør en hurtig webhost?

Vi analyserede sammenlignelige delte webhosteplaner fra 20 af de mest populære webhosters tendenser på markedet. At bestemme, hvad der virkelig er den hurtigste webhosting, er en vanskelig opgave, fordi der er så mange faktorer og eksterne forhold, der kan opstå. Derfor har vi opdelt det i tre hovedkriterier:

  1. Serverhastighed
  2. Uptime
  3. Koste

Serverhastighed

Den første ting, vi gerne vil se på, er den faktiske hastighed på webserveren. Serverhastighed måles ved at teste dens responstid, eller mere specifikt, den tid, det tager for serveren at svare på en anmodning fra en klient. Dette er kendt som Tid til første byte (TTFB).

TTFB er en måling af den tid, en crawler tager for at modtage den første byte efter et svar fra en server. Det måles i millisekunder (ms), og et lavere antal er bedre. TTFB er afhængig af nogle få faktorer, men er i det væsentlige en kombination af serverens hastighed kombineret med netværkets hastighed.

Hastighedstestresultater fra populære webhosts

Ifølge en grundig undersøgelse af Moz, der er en direkte sammenhæng mellem placering i søgeresultater og TTFB. Bemærk: korrelation og årsagssammenhæng er ofte uafhængige faktorer, det kan være vanskeligt at afgøre, om dette resultat skyldes, at selve webstederne generelt var hurtigere, hvilket resulterer i en højere placering fra Google.

HURTIGTIPS: Google anbefaler at sigte mod en responstid på mindre end 200 ms.

Uptime

Hastigheden er fantastisk, men uden oppetid har din webhosting intet. Rapporteres typisk som en procentdel, oppetid er en måling af den tid, en webserver er “op og kører” i forhold til den tid, den er utilgængelig eller “ned”. I det væsentlige er oppetid en måling af den tid, en server er tilgængelig.

De fleste moderne webværter i dag praler typisk med en oppetid på 99,9%, hvilket lyder imponerende. Det er dog stadig god tid til nedetid. Nedenfor vises den gennemsnitlige månedlige nedetid på vores teststeder, beregnet i minutter.

Testresultater om nedetid for populære webhosts

HURTIG FAKT: En webhost, der hævder at have en oppetid på 99,9%, betyder, at dit websted kan have en gennemsnitlig nedetid på 30 minutter hver måned.

Koste

For dem, der virkelig er bekymrede for ydeevnen, er omkostninger muligvis ikke en faktor. For at holde tingene retfærdige skal vi dog overveje prisen for hver vært. Ingen kan lide at bruge mere på hosting end de også har. Der er en generel enighed om, at du får det, du betaler for. Alt i alt skal en billigere webhost køre lidt langsommere end en, der er dyrere. Eller er det faktisk sandt? Som vist nedenfor sammenlignede vi omkostningerne for hver webhost, og du kan se, at det ikke nødvendigvis korrelerer med en hurtigere hastighed.

Prissammenligning af populære webhosts

Du vil se, at nogle af disse webhosts muligvis opkræver betydeligt mere for deres hosting, men det betyder ikke nødvendigvis, at de vil være markant hurtigere.

Forskellige faktorer, der påvirker hastigheden af ​​webhosting

Der er mange ting, der kan påvirke hastigheden på din webhost, som vi får mere detaljeret nedenfor. Mens nogle af disse ting er dit webhosts ansvar, kan andre være på dit ansvar. Lad os først fokusere på webhostens aspekt:

Serverhardware / netværksinfrastruktur

Arten af ​​en webhost hardware og infrastruktur kan spille en vigtig rolle i dens ydeevne. Vigtige spørgsmål, der kan stilles, inkluderer, om serveren bruger SSD’er? Hvilken type RAM- og CPU-konfiguration bruger de? Ekstremt vigtigt er, om de har en Tier 1-rygrad netværksforbindelse til internettet; noget mindre vil have en betydelig negativ indflydelse på den samlede hastighed.

Server software stak

Hvilken software kører på serveren? Det er ekstremt vigtigt at forstå, hvilke versioner de bruger. F.eks. Kører PHP7 betydeligt hurtigere end PHP5. På mange hurtige websteder i disse dage forventer udviklere at kunne bruge JavaScript-rammer som REACT, Vue.js eller Angular. Er de parat til at køre node.js?

Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvilken slags webservere de kører. Bruger de NGINX eller Apache? Kan de understøtte Fast CGI? At vide, om de kan understøtte næste generations NoSQL-databaser som MongoDB til håndtering af Big Data, kan også være vigtigt.

Rammer og biblioteker

Det sprog, du vælger at skrive din software på, kan gøre en forskel i hastighed. Hvis du bruger en ramme eller en række biblioteker til at aktivere meget af din behandling, vil hvert opkald til disse biblioteker nedsætte behandlingshastigheden. Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvilken version af et sprog, du bruger. Mange websteder kører på WordPress, som igen kører på toppen af ​​PHP. Det er generelt en god ide at køre på den seneste version af et sprog, da senere versioner har tendens til at være designet til at køre hurtigere.

Langsom databaseforespørgsler

Hvis der ikke er adgang til databaser på en korrekt måde, kan opkald til DB bremse et websted. Noget af dette er webhostens ansvar (er DB’erne samlet i, hvor mange ressourcer der er allokeret til databaser osv.) Men nogle er udviklerens ansvar, såsom at skrive gode forespørgsler, god indeksering, skabe nok DB-tilfælde for trafikken.

Hukommelse

Er der tildelt nok hukommelse til din server? Hvis du bruger en virtuel vært, kan det være, at du deler trafik med et meget travlt sted; der er en begrænset mængde hukommelse til rådighed, og hvis meget af det optages af en anden, kan dette påvirke hastigheden på dit websted. Tilsvarende, hvis du kører for mange ting på én gang, kan det bremse dig.

Ressource CPU-sult

Ligesom hukommelse kan CPU’en på din server kun arbejde så hårdt. Hvis der er for mange ressourcer, der prøver på at få adgang til den centrale behandlingsenhed, ligesom på din computer, kan du opdage, at emner skal stå i kø og vente på, at de bliver kørt, hvilket resulterer i en langsom oplevelse.

Servercache

En server kan have en høj oppetid, men den kunne køre langsomt; vi har alle oplevet noget lignende på en hjemmecomputer. Det kan være, at din bærbare computer har kørt i meget lang tid, men som et resultat har det endt med mange artefakter, der dvæler i hukommelsen, hvilket resulterer i en langsom oplevelse. Dette er grunden til, især på Windows-maskiner, det anbefales at periodisk genstarte dem; de kan være effektivt i gang, de kører ikke nødvendigvis effektivt.

Når det er sagt er oppetid for webservere en anstændig måling. Der er dog flere andre faktorer, som du måske ønsker at se på en webserver, f.eks. Om de leverer cache eller ikke. Cache lagrer kopier af et websted i den aktive hukommelse for at forhindre behovet for at indlæse det hele, hver gang nogen kalder det op.

Selvfølgelig, hvis dit websted er stærkt dynamisk, og det indhold, som en bruger har brug for adgang til, ikke kan være “gammelt” (som om 20 minutter eller deromkring), kan du muligvis gøre mindre brug af cache, eller du kan fremskynde mængden af tid mellem cache opdateres. Det er et spørgsmål om at give og tage; afhængigt af arten af ​​det indhold, du leverer. Hvis dit indhold forbliver relativt statisk og ikke ændrer sig meget ofte, kan cache være en god funktion til hastighed.

Afstand / geolocation

Webservernes fysiske placering kan have en enorm indflydelse på den hastighed, som dine brugere oplever. Da adgang til et websted typisk hopper mellem flere placeringer, før det kommer til slutbrugeren, jo tættere de er på en knude, desto hurtigere vil deres oplevelse være. Hvis en betydelig del af dine brugere er i Europa, er det vigtigt at sikre, at værten bruger CDN’er i den del af kloden. Jo flere tilbudte CDN, jo bedre er sandsynligheden for dine brugere. Du vil også vælge et datacenter, hvor din hosting skal være det nærmeste sted for størstedelen af ​​dine brugere.

Trafikmængde

Hvis dit websted modtager meget trafik, kan dette påvirke hastigheden på dit websted, især hvis du bruger en virtuel vært og deler en server med andre websteder. Udbrud af trafik kan have en direkte indflydelse på dine brugeres oplevelse, især hvis du ikke har afsat nok ressourcer til at håndtere vækst. Hvis du deler din server med andre sider, kan eventuelle forøgelser i deres trafik påvirke tilgængeligheden af ​​dit eget sted. Hvis dit websted oplever afmatninger af denne grund, kan du eventuelt se på forskellige typer hostingplaner.

Type webhosting

De fleste webhost tilbyder forskellige niveauer af hosting. I den billigere ende kan du vælge delt hosting, hvilket betyder, at du deler en server med andre sider. Selvom dette kan være mere overkommeligt for dem, der starter, er det vigtigt at forstå, at du kan opleve afmatninger på grund af trafikudbrud beskrevet ovenfor. Hvis du vælger en dedikeret server-hostingplan, vil dit websted næsten altid være hurtigere end de delte planer. I vores undersøgelse ønskede vi ikke at sammenligne æbler med appelsiner, så vi benchmarkede kun sammenlignelige delte hosting-planer som tidligere nævnt.

Så nu, hvor jeg har den rigtige webhost, vil min hjemmeside være hurtig?

Mens en hurtig webhost er nødvendig for en hurtig hjemmeside, er det ikke alt. Webhastighedshastighed er ikke det samme som webstedshastighed.

Så hvad gør et websted hurtigt?

  • Din server: Kvaliteten af ​​den hastighed, der leveres af din webhost. Det er her du har valgt at være vært for dit websted.
  • Din hjemmeside: Alle de faktorer, du lægger i dit webstedsdesign, inklusive JavaScript, tema, plugins, databaseoptimering, ren site-kode, annoncer osv. Dette er webudviklerens ansvar.

I sidste ende er hastigheden på et websted begrænset af den langsomste faktor på webstedet. Så du kan have en lynhurtig webhost uden latens, god geolocation osv., Men hvis du indlæser et ton eksterne scripts på din side, eller du forsøger at indlæse et dusin 1MB + billeder på dit websted, vil det kører stadig meget langsomt.

HURTIG FAKT: Dit websted og de forskellige faktorer, der kan bremse det (som billedkomprimering, cache-browser, JavaScript, tema, plugins osv.) Er alt sammen på dig, som websteejer, og ikke webhostens ansvar. Webhostens ansvar ligger på den server og netværksinfrastruktur, som vi nævnte ovenfor.

Af denne grund er du nødt til at fokusere stærkt på faktorer, der kan komme i vejen for din hastighed. At starte simpelt er en god tilgang, men dette løser muligvis ikke dit hastighedsproblem. For at tackle problemet med et langsomt websted kræves en omhyggelig proces.

Mange webhosts kører hurtigt og leverer solide tjenester. De fleste har T1-forbindelser til internettet og vil være optimeret til at give dig solide tjenester. Den faktor, der påvirker hastigheden på dit websted, skyldes ofte stort set, hvad du kører på dit websted, mere end hvad dit websted kører på.

Undersøgelsens konklusion

Det er vigtigt at bemærke, at de fleste hastighedstestundersøgelser ikke er 100% nøjagtige. Du kan finde mange onlinestudier med hastighedstest på webhosts, men der er for mange eksterne faktorer, der kan forstyrre testene.

Mens vores undersøgelse muligvis viser specifikke benchmarkdata for hver vært, er det muligt, at du kunne finde forskellige data med det samme firma og den samme hostingplan. F.eks. Tilmeldte vi os en Bluehost-delt hostingplan og fik tildelt en splinterny server, mens den næste kunde får tildelt en ældre server, der når sit liv. Eller måske har en bestemt server et problem og forårsager en strømafbrydelse for kunder på denne server, mens alle andre kunder har det helt fint. Hvis du har været vært på dit websted hos det samme firma længe nok, har du måske bemærket, at du har fået en e-mail om dit websted, der er migreret til en nyere server med løftet om forbedrede hastigheder. Hver individuelle fysiske server kan være forskellige for faktorer, som vi ikke kan måle her uden direkte adgang til selve virksomheden. Af disse grunde skal alle hastighedstestundersøgelser bruges som en grov måler, og du skal vælge en webhost baseret på dens teknologistabel og funktioner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me