5 bedste hostede e-handelsplatforme til en online butik

En gennemgang af de bedste hostede e-handelsplatforme til hosting & opbygning af et e-handelswebsted, og hvordan du vælger den rigtige til dine særlige behov.


Vores officielle guide til den bedste hostede e-handelsplatform

At finde den rigtige hostede e-handelsplatform til at starte din online butik kan føles som en skræmmende opgave. Du ønsker at sælge dine produkter online og har hørt, at hostede eCommerce-platforme kan gøre det nemt at oprette et eCommerce-websted. Men med de hundreder af e-handelswebsteder, der er tilgængelige, ved du måske ikke, hvor du skal dreje. I denne artikel viser vi vores top 5 anbefalede valg for en hostet eCommerce-platform og diskuterer derefter, hvad du skal se efter i disse platforme for at hjælpe dig med at bestemme det bedste valg for din virksomhed.

De bedste hostede e-handelsplatforme vises hurtigt

Her er en hurtig oversigt over de top 5 valg for hostede onlinebutikker med nøglefunktionerne i hvert firma beskrevet nedenfor:

Platform
Starter fra:
Anbefales til:
Lær mere
Wix$ 17,00 / mooverkommelige & let løsning til små e-handelsbutikkerLær mere
Shopify$ 29,99 / moMest omfattende e-handelsplatformLær mere
BigCommerce$ 29,95 / moKraftfuld tilpasning er bedst til større butikkerLær mere
Volusion$ 15,00 / moBedst til produkttunge onlinebutikkerLær mere
3DCart$ 19,99 / moInkluderende hosting med avancerede funktioner til lave priserLær mere

Bedst hostede e-handelsplatformselskab nr. 1 - Wix

Start fra: $ 17,00 / mo

Wix
Prisbillig hostingløsning til små e-handelsforretninger

www.wix.com er en populær webstedsbygger med sin egen hostede e-handelsplatform, perfekt til ejere af små virksomheder. Det er enkelt, nemt at bruge og overkommelig. De er perfekte til små e-handelsvirksomheder, der ikke planlægger at udvide deres lager ud over 100 produkter. Wix passer også godt til iværksættere, der aldrig har bygget et websted før og ønsker at holde deres startomkostninger lave. Det bliver ikke enklere end deres drag-and-drop-editor, som giver dig mulighed for at designe et billigt og smukt websted. Wix er en pålidelig vært for små eCommerce-butikker, der har brug for en brugervenlig webstedsbygger.

Nøglefunktioner:

 • Let at bruge
 • Enkel lagerstyring
 • Ingen transaktionsgebyrer
 • Mobilvenlig
 • overkommelige
 • Træk n drop builder

Bedst hostede e-handelsplatformsfirma nr. 2 - Shopify

Start fra: $ 29.99 / mo

Shopify
Mest omfattende e-handelshosting

www.shopify.com dominerer i øjeblikket de hostede e-handelsplatforme med over 200.000 brugere. Det er et fremragende valg, alt sammen til hosting af en butik. Begyndere, der aldrig har opbygget et e-handelswebsted, kan finde ud af, hvordan man bruger den enkle grænseflade med lidt hjælp, men Shopify er også velegnet til at give funktionalitet og skalerbarhed til at udvide din butik. De er bedst kendt for deres store udvalg af smukke, moderne temaer med lydhør design, der passer til både desktop og mobile seere. Hvert tema er virkelig forbløffende og tilføjer øjeblikkelig troværdighed til dit brand. Shopify leverer fuld 24/7 kundesupport, der er uovertruffen. Hvis du støder på problemer, er Shopify-eksperter tilgængelige via live chat, e-mail eller telefon næsten øjeblikkeligt. Du kan ikke finde dig selv vente på at chatte med en repræsentant. Shopify er den mest omfattende hosting for virksomheder, der ønsker en online butik, de kan skalere op.

Nøglefunktioner:

 • Let at bruge
 • Responsive temaer
 • 24/7 kundesupport
 • Mobil administrationsapp
 • Søgemaskine optimering
 • Ubegrænsede produkter
 • 70 betalingsportaler

Prøv hvis GRATIS

Bedst hostede e-handelsplatformselskab nr. 3 - BigCommerce

Start fra: $ 29,95 / mo

BigCommerce
Bedst til kraftfulde tilpasningsfunktioner

www.bigcommerce.com er en betroet platform designet til små og mellemstore virksomheder. Mere avancerede webudviklere værdsætter de fleksible tilpasningsfunktioner, fordi platformen er bygget på HTML & CSS-kodning. Mens nogle hostede platforme opkræver 1-3% pr. Transaktion, får BigCommerce ikke dig til at betale et gebyr for hvert salg. Det er dog vigtigt at bemærke, at deres prismodel for månedlige planer er baseret på dit salgsmængde. Hvis du starter med en grundlæggende plan, og dine indtægter stiger, opgraderes din plan automatisk. Virksomheder med et årligt overskud på over $ 125.000 skal betale for Pro-planen til $ 200 pr. Måned. Højdepunktet på denne platform er den ubegrænsede båndbredde til enhver plan. Større virksomheder med meget webstedstrafik vil drage fordel af ubegrænset båndbredde. BigCommerce er en hostet platform, der er bedst egnet til små virksomheder med indtægter under $ 125.000 eller større virksomheder, der har brug for ekstra båndbredde.

Nøglefunktioner:

 • Integration af sociale medier
 • Avancerede egenskaber
 • HTML & CSS-kapacitet
 • Ingen transaktionsgebyrer
 • Responsive temaer
 • En side-checkout

Bedst hostede e-handelsplatformselskab nr. 4 - Volusion

Start fra: $ 15,00 / mo

Volusion
Bedst til produkttunge online butikker

www.volusion.com skiller sig ud med deres forbedrede lagerstyringssystem. Hvis du planlægger at transportere en stor mængde produkter i din butik, finder du det let at spore dit salg og lagerbeholdning på deres platform. Volusion giver dig mulighed for uden besvær at nå ud til bredere målgrupper ved at integrere din butik med eBay, Amazon og Facebook. Deres temaer kan tilpasses via HTML & CSS, så hvis du ikke kender kodning, har du muligvis brug for hjælp fra en webudvikler til at opsætte dine skabeloner oprindeligt. Der er en let indlæringskurve i begyndelsen, men skabelonerne gør det hurtigt at tilføje nye produkter i det lange løb. Hvis du planlægger at starte en blog i din butik til indholdsmarkedsføring, er det vigtigt at bemærke, at Volusion ikke tilbyder dette plugin. Du skal bruge en tredjeparts vært og linke til den. Volusion er en hostingløsning, der er bedst egnet til små virksomheder, der har brug for et stærkt lagerstyringssystem.

Nøglefunktioner:

 • eBay & Amazon integration
 • Avanceret lagerkontrol
 • Ingen transaktionsgebyrer
 • HTML & CSS-kapacitet
 • Mobil butiksstyring
 • Kundeloyalitetsprogram

Bedst hostede e-handelsplatformselskab nr. 5 - 3DCart

Start fra: $ 19.99 / mo

3DCart
Inkluderende hosting med avancerede funktioner til lave priser

www.3dcart.com er bedst kendt for at levere det bredeste udvalg af sofistikerede funktioner med hver månedlige plan. Den største forskel med 3dcart-hosting er adgangen til indlæste funktioner, selv med deres billigste pris. Andre populære platforme kræver, at du opgraderer for at modtage flere funktioner. Desuden er antallet af produkter, du kan liste, afhængig af, hvilken månedlig plan du har. Deres temaer leverer en række unikke muligheder, så dit websted ligner ikke andre 3dcart-butikker. Andre platforme giver pæne temaer, men mange af dem ser ens ud. Hvis du sælger globale produkter, er 3dcart den førende platform for det høje antal betalingsportaler. Samlet set er 3cart kvalitetshost for prisbevidste virksomhedsejere, der ønsker flest muligheder.

Nøglefunktioner:

 • Flere forsendelsesmuligheder
 • Ingen transaktionsgebyrer
 • Unikt valg af tema
 • 160 betalingsportaler
 • Søgemaskine optimering
 • Fuld funktioner @ hver plan

Valg af en hostet e-handelsplatform

Valg af den rigtige e-handelsplatform til dit brand

Mange af de funktioner, der tilbydes af eCommerce-værter, synes ved første øjekast temmelig ens. Derfor er der et par spørgsmål, du skal stille dig selv for at hjælpe med at indsnævre din beslutning. Har du f.eks. Planer om at startestrap din opstart og opbygge din hjemmesidesolo? Du har brug for en enkel webstedsbygger, som du selv kan finde ud af. Vil du bygge en butik ved at tilpasse et tema eller søge hjælp fra en freelance webudvikler med avanceret teknisk viden? Her behandler vi disse emner mere dybtgående for at hjælpe dig med at beslutte, hvilke funktioner der giver mening for dit brand:

Brug et godt designet, lydhørt tema

Responsive temaer justerer automatisk layoutet på dit websted, så det passer til den enhed, som en besøgende bruger. Det betyder, at din butik ser godt ud, uanset om din læser besøger fra et skrivebord, en bærbar computer, et bord eller en smartphone. Da 70% af de online køb sker på mobile enheder, er det vigtigere end nogensinde at vælge et godt designet responsivt tema.

Der er over 12 millioner e-handels butikker i verden i dag. Dette antal vil kun fortsætte med at vokse. Du skal finde en måde at få din online butik til at skille sig ud fra resten af ​​mængden (og dine konkurrenter). Hostede e-handelsplatforme tilbyder et begrænset antal gratis temaer, som du kan designe din butik, uanset hvad din månedlige plan er. Gratis temaer er normalt vanskeligere at tilpasse, så du vil sandsynligvis vælge at købe et premiumtema. Premium-temaer er et engangskøb, men prisen skal indgå i dit budget, fordi det kan variere meget mellem platforme. Du kan finde et tema til $ 50, helt op til $ 895.

Hurtig note: Du vil vælge en platform med lydhøre temaer, fordi 70% af online køb nu sker på mobilenhed, som en smartphone eller tablet.

Overvej antallet af produkter, der sælges

Hvor stort vil dine lagerniveauer løbe? Det er vigtigt at negle en lagerproces, når det drejer sig om at drive en online butik. Den tid og energi, der bruges på at styre din beholdning, kan hurtigt tilføjes, og tiden er penge, når det drejer sig om at drive en virksomhed. Hvis du har en meget høj mængde produkter, vil du have en vært med et overlegen lagerstyringssystem.

Du vil også bemærke, at nogle platforme sætter pris på antallet af produkter, du uploader, baseret på din månedlige plan. Jo flere varer du vil tilbyde dine kunder, jo mere skal du betale din vært. Et større antal produkter kan svare til bedre konverteringsfrekvenser, men det er en god ide at starte i det små, hvis du er en helt ny butik. Test markedets efterspørgsel først.

Din oplevelse af websidebyggelse

Den ultimative fordel ved hostede onlinebutikker er bekvemmeligheden. Du modtager en domæneadresse, indkøbskurv og et websted med et månedligt abonnement til hver prisplan. Dette giver dig mulighed for at oprette en online butik på utroligt kort tid, uanset hvor meget erfaring du har en webudvikler.

Hvis du er en totalbegynder, skal du muligvis kigge efter en brugervenlig opsætning, der ikke kræver behov for at lære vanskelig kodning for at tilføje produkter eller tilpasse din butik. Hvis du er en nybegynder, gør drag-and-drop-bygherrer det hurtigt og nemt at tilføje indhold til dit websted.

Mens hostede e-handelswebsteder blev oprettet med begyndere i tankerne, bruger mange større virksomheder med mange års historie en vært blot for at gøre det lettere. Premium månedlige planer giver mellemliggende og avancerede tilpasningsfunktioner til disse større virksomheder. Henvis tilbage til din forretningsvækstplan og antal produkter. Har du planer om at opskalere og vokse din virksomhed i den nærmeste fremtid? I så fald ønsker du en platform, der giver dig muligheden for at opgradere dit websted og båndbredde. Husk, at billedtunge websteder også bruger ekstra båndbredde.

Betalingsbehandling & Din placering

En væsentlig faktor i valget af en e-handelsværtsløsning er, hvilke typer betaling du accepterer. Denne funktion er et område, hvor platforme i vidt omfang adskiller sig fra hinanden, og et, der kan have en stor indflydelse på dine konverteringsfrekvenser. Nogle platforme tilbyder så få som 9 betalingsmetoder, mens andre har over 150 at vælge imellem. Webstedsejere vil også sammenligne transaktionsgebyrer mellem værter, fordi nogle opkræver et gebyr for hvert salg, der bruger en tredjeparts betalingsgateway. Det bliver mere almindeligt for eCommerce-værter at tilbyde nul transaktionsgebyrer for at forblive konkurrencedygtige, men platforme, der opkræver gebyr for dette, indstiller deres gebyrer fra 0,05% op til 3% baseret på den prisplan, du vælger.

Ejere af små virksomheder skal bestemme, hvor deres målwebbesøg bor. Med mere inkluderende månedlige hostingplaner kan du endda vælge muligheden for at få dit websted oversat til et andet sprog. Afhængigt af placeringen har visse lande ikke adgang til betalingsgateways som PayPal. Du vil have, at din online butik skal kunne acceptere forskellige betalingsmuligheder eller risikere at miste et salg.

Evaluer marketing & Software værktøjer til rådighed

Mens du kan komme forbi med at bruge enkle regneark (som Excel eller Google Sheets) i de indledende faser i din online butik, mens du fortsætter med at udvikle din virksomhed, skal du integrere anden software i din tilgang. F.eks. Er bogføring væsentlig for en forretningsdrift. De fleste eCommerce-platforme bør give værktøjer som QuickBooks til dette.

Marketingværktøjer er en anden bonus i hostede onlinebutikker. Dine kunder skal være i stand til at opdage dit websted og produkter. Hvis din platform har indbygget SEO-funktion, kan du dirigere søgemaskintrafik til dit websted. E-mail-lister, loyalitetsprogrammer, rabatter og integration af sociale medier er andre vigtige marketingkanaler til evaluering. Værktøjer som gendannet indkøbsgendannelse tilbydes ikke på hver platform, men kan være værdifulde til at få 15% af det tabte salg tilbage fra kunder, der føjede varer til deres indkøbskurv, men ikke gennemgik et køb.

Hurtig note: Søgemaskineoptimerede platforme giver dig gratis markedsføring for at føre trafik til dit websted.

Afsluttende tanker om at vælge en e-handelsplatform

Hostede eCommerce-platforme er en fantastisk måde at få din online butik i gang på kortest mulig tid. Deres bekvemmelighed gør hosting til et fremragende valg for ejere af små virksomheder uanset virksomhedens størrelse, webudviklingserfaring eller antallet af år i virksomheden.

Begyndere, der ikke er ekstremt teknisk kyndige, finder et let setup til at være den vigtigste faktor i beslutningen, især hvis du er solo-iværksætter eller har et meget lille hold. Hvis du dog står bag et større firma eller en finansieret opstart, kan du finde hosting, der giver premium månedlige planer med avanceret tilpasning og mere kraftfulde funktioner.

Når du har indsnævret den bedste løsning til din virksomhed, skal du prøve den, før du forpligter dig til at bruge penge på en månedlig plan. Brug den gratis prøveversion fra dit valg af topplatform. Længden af ​​den gratis prøveversion varierer for hver enkelt, men du kan generelt prøve den i mindst 14 dage først. Valg af din hostede platform kommer til sidst ned på dit samlede budget og opstartomkostninger, men det er den hurtigste måde at starte en online butik på.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me