Bluehost Review 2018

Είναι το Bluehost ένας καλός οικοδεσπότης Ιστού; Διαβάστε την πλήρη, αμερόληπτη κριτική Bluehost με επαγγελματίες & μειονεκτήματα, προτεινόμενη χρήση, στατιστικά απόδοσης, στιγμιότυπα οθόνης, συχνές ερωτήσεις, κουπόνια, & περισσότερο.


Αναθεώρηση Bluehost

Contents

Μπλε Χοστ

www.bluehost.com

Διακομιστής O / S:Linux (CentOS)
Πίνακας Ελέγχου:Προσαρμοσμένη επωνυμία cPanel
Αυτόματη εγκατάσταση:Mojo QuickInstall
Τοποθεσία κέντρου δεδομένων # 1:Provo, UT
Τοποθεσία κέντρου δεδομένων # 2:Χιούστον, ΤΧ
Κοινή φιλοξενία:Ναί
Φιλοξενία VPS:Ναί
Αφιερωμένη φιλοξενία:Ναί
Φιλοξενία μεταπωλητών:Οχι
Φιλοξενία Cloud:Ναί

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Το www.bluehost.com είναι ένας πολύ γνωστός οικοδεσπότης Ιστού που απονέμεται ευρέως σε πολλούς ιστότοπους κριτικών και από εμπιστευτικούς του κλάδου ως κορυφαία επιλογή για φιλοξενία ιστοσελίδων, αν και συνήθως δεν είναι η πρώτη μας επιλογή. Η Bluehost φιλοξενεί σήμερα περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους παγκοσμίως και παρέχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών υλικού διακομιστή ιστού που εκτελούνται κυρίως σε μια προσαρμοσμένη στοίβα λογισμικού που βασίζεται στο cPanel & CentOS. Εσωτερικά, το Bluehost χρησιμοποιεί το OpenStack & Εικονικοποίηση KVM για δικτύωση κέντρων δεδομένων σε κλίμακα. Πολλοί σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων προτιμούν το Bluehost λόγω της έντονης αφοσίωσής τους στην κοινότητα ανοιχτού κώδικα. Το Bluehost είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για το WordPress λόγω της πλατφόρμας Optimized Hosting for WordPress (OHWP). Το Bluehost παρέχει επίσης διάφορες επιλογές για προγράμματα Shared, Cloud, VPS και Dedicated web hosting για τους πελάτες τους.

Γιατί να επιλέξετε το Bluehost:

 • Το Bluehost απονέμεται # 1 για το WordPress από το WordPress.org από το 2005
 • Έντονη εστίαση στο WordPress με προεπιλογή το WordPress σε όλους τους νέους λογαριασμούς
 • Προσαρμοσμένη επωνυμία cPanel με όλες τις βασικές λειτουργίες του κλάδου
 • Προσιτή φιλοξενία cloud με σταθερή απόδοση / αξιοπιστία
 • Βελτιστοποιημένα σχέδια ειδικά για WordPress και WooCommerce
 • Ελεύθερος & πληρωμένα ενσωματωμένα πιστοποιητικά SSL για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Προσωπικός & άμεση τηλεφωνική υποστήριξη πελατών με έδρα τις ΗΠΑ
 • Πολλά διαθέσιμα πρόσθετα, όπως G Suite, Spam Experts, SiteLock κ.λπ..

Ποια είναι τα μειονεκτήματα:

 • Δημιουργία εσόδων από τον ιστότοπό σας εισάγοντας διαφημίσεις στις 404 σελίδες (αν και αυτό μπορεί να απενεργοποιηθεί)
 • Το βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας σάς επιτρέπει μόνο να φιλοξενήσετε 1 ιστότοπο
 • Ο δημιουργός ιστότοπων Weebly είναι άσκοπος
 • Μέση ταχύτητα & βαθμολογίες αξιοπιστίας από τον έλεγχο απόδοσης σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας
 • Χρησιμοποιεί MOJO Marketplace που περιλαμβάνει πολλά bloatware / upsells
 • Χρεώνει 149 $ για τη μετεγκατάσταση του υπάρχοντος ιστότοπού σας σε αυτούς
 • Το κόστος των πρόσθετων αποκλειστικών διευθύνσεων IP μπορεί να είναι ακριβό
 • Η υποστήριξη πελατών μέσω εισιτηρίων μέσω email διακόπηκε
 • Χωρίς προνομιακή επιστροφή χρημάτων μετά από 30 ημέρες

Η κατώτατη γραμμή:

Το Bluehost είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για φιλοξενία ιστοσελίδων με επαγγελματικές δυνατότητες ανάπτυξης ιστοσελίδων και διαχείρισης τομέα που είναι ιδιαίτερα ιδανικές για ιστότοπους και ιστολόγια WordPress. Έχουν καλή φήμη ως βιομηχανία μείζονος σημασίας που επενδύει σε μεγάλο βαθμό στη νέα τεχνολογία και την καινοτομία πλατφόρμας. Η Bluehost έχει κάνει πολλές βελτιώσεις για να προσαρμόσει τη διαχείριση του back-end (AMP) & Πίνακας ελέγχου) εργαζόμενοι για τη βελτίωση της χρηστικότητας και του σχεδιασμού της διεπαφής του προγράμματος περιήγησης. Το Bluehost επικεντρώνεται κυρίως σε πελάτες που χρησιμοποιούν το WordPress και θα συνιστούσαμε είτε το υβριδικό τους cloud είτε τη διαχειριζόμενη πλατφόρμα WordPress, η οποία παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε έναν δημοφιλή ιστότοπο. Συνολικά, το Bluehost είναι μια καθιερωμένη μάρκα που βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα φιλοξενίας τους, αναβαθμίζει τακτικά το υλικό του κέντρου δεδομένων και θεωρείται γενικά ηγέτης στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών πλατφόρμας φιλοξενίας cloud.

Κουπόνι ειδικής προσφοράς Bluehost

Ας ξεκινήσουμε τη φιλοξενία!

Το Bluehost έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο.

Επισκόπηση εμπειρογνωμόνων Bluehost

Επισκόπηση εταιρείας – Η ιστορία του Bluehost

Η Bluehost ιδρύθηκε την περίοδο αμέσως μετά την αρχική έκρηξη “dot com”, πριν από την έλευση της τεχνολογίας Web 2.0, της κοινωνικής δικτύωσης και του cloud computing. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, σχεδόν όλες οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων παρείχαν ουσιαστικά την ίδια υπηρεσία – προσέφεραν βασική φιλοξενία ιστοσελίδων με εξωχρηματιστηριακές λύσεις για την εξυπηρέτηση ενσωματωμένων αρχείων με στατικές σελίδες HTML. Δεν υπήρχε δημοφιλής χρήση βάσεων δεδομένων MySQL ή γλωσσών προγραμματισμού από διακομιστή με κοινόχρηστη φιλοξενία εκείνη την εποχή στον τομέα της λιανικής. Όταν οι Matt Heaton και Danny Ashworth ίδρυσαν το Bluehost το 2003, ο στόχος τους ήταν απλός: δημιουργία μιας καλύτερης εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η αφοσίωση της Bluehost στην ποιότητα κέρδισε γρήγορα τον σεβασμό των συνεργατών σε πολλές κοινότητες ανάπτυξης ανοιχτού κώδικα, συμπεριλαμβανομένου του WordPress. Η άνευ προηγουμένου προσέγγιση της παροχής 24/7 υποστήριξης πελατών προσέλκυσε πιστούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Λίγο αργότερα, το πρόγραμμα παραπομπής της Bluehost έγινε ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Το 2010, η Bluehost κέρδισε τον 2ο εκατομμύριο πελάτες της. Το 2012, η ​​εταιρεία εξαγοράστηκε από το Endurance International Group (EIG). Από τότε που εντάχθηκε στην οικογένεια Endurance, το Bluehost συνέχισε να μεγαλώνει δραματικά. Η μάρκα Bluehost αξιοποιεί τώρα νέα κανάλια και αγορές σε όλο τον κόσμο με 750+ υπαλλήλους. Η Bluehost έχει επί του παρόντος εταιρικά γραφεία στο Orem & Η Provo (Γιούτα) με νέα διεθνή κέντρα δεδομένων επεκτείνεται για να καλύψει την ανάγκη της ζήτησης των επιχειρήσεων στις περιφερειακές αγορές.

Σχέδια & Χαρακτηριστικά – Ανασκόπηση των Διαθέσιμων Υπηρεσιών Φιλοξενίας Ιστού της Bluehost

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Bluehost είναι η μεγάλη ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας για να διαλέξετε. Η Bluehost πωλεί πολλούς τύπους φιλοξενίας Shared, VPS, Dedicated και Cloud που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα CentOS Enterprise Linux που εξυπηρετεί τις ανάγκες μικρών επιχειρήσεων, νεοσύστατων εταιρειών, μη κερδοσκοπικών, εκπαιδευτικών ομάδων, εταιρικών εταιρειών και ανεξάρτητων εκδοτών ιστού.

Διαθέσιμα σχέδια:

Κοινή φιλοξενία Ιστού

Cloud web hosting

Φιλοξενία ιστοσελίδων VPS

Βελτιστοποιημένο WordPress

Το WooCommerce βελτιστοποιήθηκε

Αφιερωμένη φιλοξενία ιστοσελίδων

Εκτός από τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, η Bluehost προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών για να βοηθήσει τους πελάτες να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους στο διαδίκτυο. Η ομάδα υποστήριξής τους θα συνεργαστεί 1 προς 1 με χρήστες για να προσφέρει καλύτερες στρατηγικές για την ασφάλεια της πλατφόρμας, τις πωλήσεις & μάρκετινγκ, SEO ή διαχείριση κυκλοφορίας ιστού σε κλίμακα. Παρέχουν επίσης πολλαπλά εργαλεία ανάπτυξης τρίτων και προϊόντα λογισμικού, όπως εφεδρικές υπηρεσίες, προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα, πιστοποιητικά SSL / TLS, & δίκτυα παράδοσης περιεχομένου (CDN).

Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση όλων των σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων Bluehost και για το τι συνιστώνται συνήθως:

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων

Το Bluehost προσφέρει 4 διαφορετικά επίπεδα κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας ιστοσελίδων, που διαφέρουν κυρίως στα επίπεδα πρόσθετων και πυκνότητας διακομιστή. Το βασικό πρόγραμμα προορίζεται για πελάτες που πρέπει να φιλοξενήσουν έναν μόνο ιστότοπο. Η κύρια διαφορά μεταξύ του προγράμματος Plus και του προγράμματος Prime επόμενου επιπέδου είναι η προσθήκη πιστοποιητικών απορρήτου SpamExperts, SiteBackup και 1 τομέα. Με τον λογαριασμό Bluehost’s Pro, περιλαμβάνεται μια αποκλειστική διεύθυνση IP και πιστοποιητικό SSL με τις άλλες δωρεάν επιλογές, μαζί με μια επιπλέον αναβάθμιση σε διακομιστή υψηλής απόδοσης. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το πρόγραμμα Pro είναι ότι δεν υπάρχει πραγματική διαφορά στο υλικό, στοίβα λογισμικού ή οποιαδήποτε επιπλέον βελτιστοποίηση διακομιστή έναντι των άλλων κοινόχρηστων προγραμμάτων φιλοξενίας. Αυτό που πραγματικά κάνουν, είναι να υπόσχονται ένα περιβάλλον διακομιστή χαμηλής πυκνότητας με 80% λιγότερους πελάτες από ό, τι βρίσκονται σε άλλα σχέδια, κάτι που οδηγεί σε καλύτερα & γρηγορότερη απόδοση επιτρέποντας σε κάθε ιστότοπο να χρησιμοποιεί περισσότερους από τους πόρους του συστήματος που συγκεντρώνονται ανά πάσα στιγμή. Η Bluehost αναφέρει ότι αυτή η διαμόρφωση οδηγεί μόνο σε 5 φορές ταχύτερες ταχύτητες ιστότοπου στο πρόγραμμα Pro. Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχει τεχνικά ένα ακόμη κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων – και αυτό είναι το σχέδιο WooCommerce, το οποίο ουσιαστικά είναι ισοδύναμο με το βασικό πρόγραμμα, αλλά με συγκεκριμένη λειτουργικότητα και υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση τιμών για τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει η Bluehost:

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Βασικός2,95 $ / μήνα7,99 $ / μήνα
Συν5,95 $ / μήνα10,99 $ / μήνα
πρωταρχική5,95 $ / μήνα14,99 $ / μήνα
Υπέρ13,95 $ / μήνα23,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Η δημιουργία λογαριασμού είναι εξαιρετικά γρήγορη – οπουδήποτε από 5 έως 10 λεπτά (κατά περίπτωση φυσικά).
 • Το WordPress εγκαθίσταται αυτόματα μέσω δημιουργίας λογαριασμού – μια βολική δυνατότητα για χρήστες WP. Φυσικά, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μειονέκτημα εάν δεν χρησιμοποιείτε το WordPress.
 • Όλα τα κοινόχρηστα σχέδια συνοδεύονται από SSD σε διαμόρφωση RAID 10.
 • Με ένα δωρεάν όνομα τομέα, απεριόριστους ιστότοπους, χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης, & λογαριασμοί email + 200 $ διαφημιστικές πιστώσεις, το πακέτο Plus είναι μια από τις καλύτερες εισαγωγικές προσφορές που διατίθενται στην αγορά.
 • Το πρόγραμμα Pro περιλαμβάνει μια αποκλειστική διεύθυνση IP, πιστοποιητικό SSL, & SiteBackup Pro, μαζί με εγγυημένους διακομιστές χαμηλής πυκνότητας για μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας.
 • Το cPanel + CentOS είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο για διακομιστή διαδικτύου και διαχείριση τομέα, διευκολύνοντας τη διαχείριση ρυθμίσεων για ανάπτυξη ιστοσελίδων.
 • Το Git και το WP-CLI βρίσκονται σε όλα τα κουτιά με κάποιες προσαρμοσμένες εντολές όπως wp bluehost sso.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Το κόστος των τιμών ανανέωσης στα βασικά και Prime προγράμματα είναι πάνω από το διπλάσιο της εισαγωγικής έκπτωσης.
 • Οι αποκλειστικές διευθύνσεις IP και τα τέλη μεταφοράς ιστότοπου σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας είναι υπερβολικά ακριβά.
 • Η προεπιλεγμένη έκδοση PHP σε οποιονδήποτε λογαριασμό έχει ρυθμιστεί σε 5,4. Το Bluehost υποστηρίζει PHP 5.4, 5.6 και 7.0. Θα θέλαμε να δούμε την PHP 7.2 ενεργοποιημένη από προεπιλογή.
 • Το βασικό πρόγραμμα εκχωρείται μόνο 100MB αποθήκευσης email και επιτρέπεται μόνο ένα όνομα τομέα.
 • Το Bluehost προσφέρει ευγενική προσφορά καθημερινά, εβδομαδιαία, & μηνιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για κοινή χρήση & cloud, αλλά δεν είναι εγγυημένα και οι πελάτες εξακολουθούν να είναι υπεύθυνοι για τα αντίγραφα ασφαλείας τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστού

Σχέδια φιλοξενίας Cloud Web

Η εισαγωγή των υπηρεσιών φιλοξενίας cloud στο Bluehost αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης τάσης στον κλάδο που έχει δει την καινοτομία στη διαχείριση κέντρων δεδομένων και τις τεχνικές βελτιστοποίησης διακομιστή να αποτελούν μέρος των προϊόντων Platform-as-a-Service (PaaS) που προσφέρονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου. Η πλατφόρμα φιλοξενίας cloud της Bluehost προσφέρει μεγαλύτερο αριθμό ειδικών πόρων RAM σε κάθε λογαριασμό παρόμοιο με ένα σχέδιο VPS. Διαθέτουν επίσης 2, 4 ή 6 πυρήνες CPU σε κάθε λογαριασμό. Η πλατφόρμα cloud διαχειρίζεται μέσω του OpenStack με NGINX, Varnish Cache και ένα παγκόσμιο CDN για καλύτερη απόδοση. Με αυτό έρχεται ένας ιδιόκτητος πίνακας ελέγχου που παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες για την ανάλυση ιστότοπων και τη δυνατότητα παραγγελίας απρόσκοπτων αναβαθμίσεων περισσότερων πόρων διακομιστή όταν απαιτείται. Η πλατφόρμα cloud της Bluehost λειτουργεί με την ίδια αρχιτεκτονική διακομιστή με τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους: διακομιστές AMD Opteron 16 πυρήνων με 8 επεξεργαστές με ροπή στα 2,4 GHz, 256 GB DDR3-1600 ECC / REG SDRAM και 64 TB SSD αποθήκευσης βάσης δεδομένων εταιρικού επιπέδου. Οι διακομιστές cloud χρησιμοποιούν “άμεση διαχείριση πόρων” για να χειριστούν τις αυξήσεις της κυκλοφορίας και εκδηλώσεις slashdotting. Σε τιμές ανταγωνιστικές με την κοινή φιλοξενία, πιστεύουμε ότι τα προγράμματα φιλοξενίας cloud της Bluehost αντιπροσωπεύουν το μέλλον της φιλοξενίας ιστοσελίδων και θα το συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα σε σχέση με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους. Η Bluehost είναι ένας από τους πρωτοπόρους στη δημιουργία αυτού του τύπου υπηρεσίας διαχείρισης cloud για τη λιανική αγορά, αντιπροσωπεύοντας μερικές από τις καλύτερες καινοτομίες στη βιομηχανία για σύγχρονες ανάγκες δημοσίευσης ιστού και βελτιστοποιείται για ιστότοπους WordPress.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση τιμών για τα προγράμματα φιλοξενίας ιστού cloud που προσφέρει η Bluehost:

Σχέδια Cloud Hosting:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Μίζα6,95 $ / μήνα9,99 $ / μήνα
Εκτέλεση8,95 $ / μήνα13,99 $ / μήνα
Business Pro15,95 $ / μήνα25,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Το σχέδιο απόδοσης προσφέρει έναν δωρεάν τομέα + απεριόριστους ιστότοπους, χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης, & λογαριασμοί email + 4 GB RAM + 200 $ πιστώσεις διαφημίσεων διαθέσιμες σε ένα κλάσμα της τιμής ενός τυπικού προγράμματος VPS.
 • Με την ενσωμάτωση NGINX και Varnish Cache, αυτά τα σχέδια cloud αξίζουν την ελάχιστη τιμή της αναβάθμισης σε σχέση με τα τυπικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας λόγω των καλύτερων ταχυτήτων απόδοσης – ειδικά για WordPress, Drupal, Joomla, Magento και άλλους ιστότοπους που βασίζονται σε CMS.
 • OpenStack, cPanel, & Το CentOS συνδυάζεται με το NGINX, το Varnish Cache, & Βελτιστοποιήσεις CDN.
 • Η βάση σταθερής τιμής αποφεύγει απροσδόκητες υπερβολικές δαπάνες που είναι κοινές στα προγράμματα cloud “pay-as-you-go”.
 • Διαχειριζόμενες αναβαθμίσεις ασφαλείας + αποκλειστική διεύθυνση IP & Πιστοποιητικό SSL / TLS στο πρόγραμμα Business Pro.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Το κόστος για τις αποκλειστικές διευθύνσεις IP είναι πολύ υψηλό στο Starter & Σχέδια απόδοσης (72 $ ανά έτος)
 • Το πρόγραμμα εκκίνησης περιορίζεται σε έναν ιστότοπο ανεξάρτητα από τη συνολική επισκεψιμότητα που χρησιμοποιείται από τον τομέα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη φιλοξενία ιστού cloud για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστού

Σχέδια φιλοξενίας VPS Web

Τα σχέδια VPS της Bluehost λειτουργούν με μια ελαφρώς διαφορετική αρχιτεκτονική διακομιστή ιστού από τις κοινόχρηστες και υπηρεσίες φιλοξενίας cloud. Η κύρια διαφορά είναι 4 επεξεργαστές έναντι 8 εγκατεστημένοι με το 16-core AMD Opteron framework, RAM κλιμάκωση έως 1 TB ανά διακομιστή και μικρότερες εκχωρήσεις SSD με βάση 9 μονάδες δίσκου RAID 60 συστοιχίες 12,8 TB το καθένα. Η πλατφόρμα VPS λειτουργεί σε OpenStack και KVM για εικονικοποίηση, καθιστώντας την μια διαχειριζόμενη υπηρεσία όπου ο χρήστης έχει μόνο την επιλογή του προεγκατεστημένου CentOS Linux ως λειτουργικού συστήματος. Με αυτό έρχεται μια δωρεάν άδεια cPanel και η δυνατότητα φιλοξενίας απεριόριστων τομέων και βάσεων δεδομένων με τα ίδια εργαλεία διαχείρισης διακομιστή που βρίσκονται στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Οι χρήστες λαμβάνουν πλήρη πρόσβαση root με SSH και άμεση ενεργοποίηση του λογαριασμού με όλα τα προ-φορτωμένα εργαλεία προγραμματιστών. Οι τεχνικοί της Bluehost διαχειρίζονται επίσης τις ενημερώσεις ασφαλείας της πλατφόρμας για εγκατεστημένες επεκτάσεις διακομιστή. Η Bluehost χρησιμοποιεί έναν αποκλειστικό πίνακα διαχείρισης VPS με στατιστικά στοιχεία ιστότοπου, παρακολούθηση πόρων και απρόσκοπτες αναβαθμίσεις, καθώς και πρόσβαση σε μια πλήρη σειρά αναλυτικών εργαλείων που προσφέρονται μέσω του cPanel. Τα προγράμματα VPS διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές γνωριμιών αλλά ανανεώνονται με πολύ υψηλότερο μηνιαίο κόστος.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση τιμών των σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων VPS που προσφέρει η Bluehost:

Σχέδια φιλοξενίας VPS:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Πρότυπο14,99 $ / μήνα29,99 $ / μήνα
Ενισχυμένη29,99 $ / μήνα59,99 $ / μήνα
Ασφάλιστρο44,99 $ / μήνα89,99 $ / μήνα
Τελικός59,99 $ / μήνα119,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Προεπιλεγμένη υποστήριξη για PHP, Perl, Python, Ruby / Rails, & MySQL στο Apache με δυνατότητα εγκατάστασης οποιωνδήποτε άλλων επεκτάσεων διακομιστή ιστού που απαιτούνται από προγραμματιστές ή ομάδες προγραμματισμού.
 • Γρήγορο υλικό με αποθήκευση SSD και αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο που παρακολουθούν την κίνηση των χρηστών του ιστότοπου.
 • Άμεση παροχή χωρίς να χρειάζεται να περάσετε ώρες εγκαθιστώντας το λειτουργικό σύστημα και να ρυθμίσετε τον διακομιστή.
 • Η συμπερίληψη των αποκλειστικών διευθύνσεων IP και της άδειας cPanel / CentOS εξοικονομεί χρήματα από άλλες εταιρείες.
 • Οργανώστε, επεξεργαστείτε και διαχειριστείτε εύκολα βάσεις δεδομένων απευθείας στον διακομιστή με τον ειδικά σχεδιασμένο διαχειριστή βάσεων δεδομένων της Bluehost.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Το VPS σχεδιάζει μέγιστη απόδοση σε 4 πυρήνες CPU & 8 GB RAM, αναγκάζοντας μια αναβάθμιση σε αποκλειστικούς διακομιστές.
 • Τα προγράμματα Cloud Hosting είναι φθηνότερα & περισσότερα χαρακτηριστικά γεμάτα, με μεγαλύτερη δυνατότητα υποστήριξης των αυξήσεων κίνησης σε κλίμακα, παρέχοντας παράλληλα παρόμοιες κατανομές υλικού, εργαλεία προγραμματιστών, & πρόσθετα τρίτων.
 • Οι ρυθμίσεις διαμόρφωσης για προχωρημένη προσωρινή αποθήκευση ιστοσελίδας & Η συμπίεση HTML / JavaScript μπορεί να είναι περίπλοκη για άπειρους χρήστες και να απαιτήσει ζωντανή δοκιμή σε ιστότοπους παραγωγής για βελτιστοποίηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη φιλοξενία ιστοσελίδων VPS για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Διαχειρισμένα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress

Η Bluehost δημιούργησε μια μοναδική διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας για το WordPress με βάση το NGINX, το Varnish Cache και μια προσαρμοσμένη διαμόρφωση PHP-FPM που υπόσχεται “ακραία ταχύτητα” με υποστήριξη 100 έως 600+ εκατομμυρίων φορτώσεων σελίδας ανά μήνα. Όλα τα σχέδια βασίζονται σε διακομιστές OpenStack με εικονικοποίηση KVM σε μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα VPS, με το CentOS Enterprise Linux & Διαχείριση cPanel. Αυτή η πλατφόρμα αναπτύχθηκε από επαγγελματίες εσωτερικούς προγραμματιστές που επίσης δημιουργούν νέα πρόσθετα και επεκτάσεις για τον βασικό κώδικα βάσης CMS. Μαζί, αυτό παρέχει μια ισχυρή επιλογή για το WordPress με εξειδίκευση που δεν απαντάται συνήθως σε άλλες εταιρείες. Αυτή η ενσωματωμένη Nginx / Varnish Cache ενοποίηση θα εξοικονομήσει χιλιάδες δολάρια στους ιδιοκτήτες ιστοτόπων υψηλής κυκλοφορίας σε σχέση με την πρόσληψη μιας εξωτερικής ομάδας για την προσαρμοσμένη κωδικοποίηση της ίδιας λύσης στοίβας διακομιστή ανεξάρτητα σε άλλον πάροχο. Τα διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας WordPress στο Bluehost δείχνουν τα κύρια οφέλη του λογισμικού ανοιχτού κώδικα και της νέας καινοτομίας φιλοξενίας cloud. Οι ανεξάρτητοι εκδότες ιστού μπορούν να καλύψουν την ίδια κυκλοφορία χρηστών με τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης με κόστος μικρότερο από 100 $ ανά μήνα.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση τιμών για τα προγράμματα φιλοξενίας ιστού WordPress που προσφέρει η Bluehost:

Σχέδια φιλοξενίας WordPress:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Πρότυπο WP19,99 $ / μήνα39,99 $ / μήνα
Βελτιωμένη WP29,99 $ / μήνα59,99 $ / μήνα
WP Premium39,99 $ / μήνα89,99 $ / μήνα
WP Ultimate49,99 $ / μήνα129,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Το Bluehost βελτιστοποιεί τη διαμόρφωση του διακομιστή και την τεχνική στοίβα (LAMP έως LEMP) για να είναι το καλύτερο για το WordPress. PHP, MySQL, NGINX και ακόμη και η προσωρινή αποθήκευση σελίδων έχουν βελτιστοποιηθεί σε όλο το WordPress και αποκλειστικά για WordPress.
 • Το WordPress Optimized είναι χτισμένο πάνω από την τυπική πλατφόρμα VPS της Bluehost και είναι ένα διαχειριζόμενο σύστημα χωρίς πρόσβαση root, καθιστώντας ευκολότερη τη χρήση για αρχάριους.
 • Το μοντέλο Platform as a Service (PaaS) εξοικονομεί χιλιάδες δολάρια στο κόστος διαχείρισης του συστήματος.
 • Δυνατότητα υποστήριξης 20 εκατομμυρίων επισκέψεων ανά ημέρα ή περισσότερων από 13.000 προβολών σελίδας ανά λεπτό κάτω από 100 $ ανά μήνα για ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας, πύλες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστολόγια σε κλίμακα.
 • Μακροχρόνια επαγγελματική συνεργασία εσωτερικών προγραμματιστών με την κοινότητα του WordPress.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Οι πλατφόρμες εξακολουθούν να εφαρμόζουν το Mojo Marketplace για εγκαταστάσεις και προσθήκες “με ένα κλικ”.
 • Τα ποσοστά ανανέωσης είναι διπλάσια από το εισαγωγικό κόστος και οι μετακινήσεις ιστότοπων παλαιού τύπου δεν είναι δωρεάν κατά τη μεταφορά υπαρχόντων ιστότοπων WordPress από άλλους κεντρικούς υπολογιστές ιστού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για την φιλοξενία ιστοσελίδων WordPress για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το WordPress & φιλοξενία ιστοσελίδων.

Αποκλειστικά σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων διακομιστή

Οι αποκλειστικοί διακομιστές της Bluehost έχουν αρκετά προσιτές τιμές (σε σύγκριση με ορισμένους ανταγωνιστές), αλλά με μια πλήρως διαχειριζόμενη προσέγγιση, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων θα περιορίζονται στη χρήση του CentOS Linux και του cPanel στην πλατφόρμα. Για τους περισσότερους πελάτες, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, καθώς τα μηχανήματα παρέχονται πλήρως με προηγμένο περιβάλλον διαμόρφωσης για ανάπτυξη ιστού και κινητών συσκευών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν απαιτείται χρόνος ρύθμισης και οι τεχνικοί του κέντρου δεδομένων Bluehost θα διαχειρίζονται όλες τις αναβαθμίσεις ασφαλείας της πλατφόρμας. Επειδή τα σχέδια προσφέρουν επίσης πρόσβαση root στους διακομιστές, τυχόν επεκτάσεις λογισμικού συμβατές με το CentOS και το cPanel μπορούν επίσης να εγκατασταθούν χειροκίνητα. Βασικά, αυτοί οι διακομιστές είναι μια καθρεπτική εικόνα των υπόλοιπων σχεδίων φιλοξενίας στο Bluehost, με τα ίδια εργαλεία διαχείρισης, στοίβα λογισμικού και δυνατότητες μπόνους σε απομονωμένο υλικό. Οι επιπλέον αποκλειστικές διευθύνσεις IP που παρέχονται με κάθε λογαριασμό τις καθιστούν εξαιρετικές για διαχείριση χαρτοφυλακίου και ηλεκτρονικού εμπορίου πολλαπλών ιστότοπων. Με τα προγράμματα Dedicated server στο Bluehost, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων εξοικονομούν χρήματα, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν έναν διαχειριστή συστημάτων για τη διαχείριση του περιβάλλοντος του διακομιστή και της ασφάλειας της πλατφόρμας. Οι μαζικές εκπτώσεις της Bluehost και οι χονδρικές εκπτώσεις της βιομηχανίας εγγυώνται μερικά από τα καλύτερα κόστη για το υλικό στον κλάδο στα ειδικά προγράμματα διακομιστών τους.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των τιμών των προγραμμάτων Dedicated web hosting που προσφέρει η Bluehost:

Αφιερωμένα σχέδια:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Πρότυπο79,99 $ / μήνα109,99 $ / μήνα
Ενισχυμένη99,99 $ / μήνα159,99 $ / μήνα
Ασφάλιστρο119,99 $ / μήνα209,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Όλες οι διαμορφώσεις είναι έτοιμες και λειτουργούν σε λιγότερο από 5 λεπτά, πλήρως αυτοματοποιημένες με άμεση τροφοδοσία.
 • Οι αποκλειστικοί διακομιστές της Bluehost εκτελούνται σε επεξεργαστές Intel Xeon υψηλής απόδοσης.
 • Η συμπερίληψη πολλαπλών αποκλειστικών διευθύνσεων IP σε κάθε σχέδιο είναι ιδανική για τη λειτουργία πολλών ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου μαζί με πιστοποιητικά SSL / TLS που απαιτούν εκτεταμένη επικύρωση.
 • Υψηλή κατανομή χώρου αποθήκευσης μαζί με προβλέψεις ECC SDRAM για χρηματοοικονομικές συναλλαγές.
 • Χρησιμοποιεί την ίδια στοίβα λογισμικού, εργαλεία προγραμματιστή, & διοίκηση όπως άλλα σχέδια Bluehost.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Χωρίς SSD, αν και είναι πιθανό να παρέχονται στο εγγύς μέλλον.
 • Πολλοί χρήστες ενδέχεται να είναι σε θέση να εξασφαλίσουν παρόμοιες κατανομές υλικού σε σχέδια VPS με την ίδια λειτουργικότητα και εργαλεία προγραμματιστή σε καλύτερη συνολική τιμή.
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα εκτέλεσης Ubuntu, FreeBSD, Red Hat Linux, Windows κ.λπ. ως λειτουργικού συστήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για αποκλειστική φιλοξενία ιστοσελίδων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Στιγμιότυπα οθόνης – Μια ματιά στη διαχείριση λογαριασμού της Bluehost & Πίνακας Ελέγχου

Το Bluehost διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο AMP & πίνακα ελέγχου για να ταιριάζει με την επωνυμία τους. Οι περισσότεροι κάτοχοι ιστότοπων είναι ήδη εξοικειωμένοι με το cPanel καθώς έχει καταστεί πρότυπο βιομηχανίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση του διακομιστή, του τομέα, & ρυθμίσεις email. Η Bluehost έχει κάνει κάποια ιδιόκτητη προσαρμογή στο προεπιλεγμένο θέμα cPanel για να ταιριάζει με τη διεπαφή AMP που επιτρέπει την πλήρη ενσωμάτωση όλων των υπηρεσιών στην πλατφόρμα σε μία σελίδα. Ο σχεδιασμός είναι απλοποιημένος και καθαρός, αν και πολλοί μάλλον θα προτιμήσουν τα αρχικά εικονίδια αποθεμάτων. Υπάρχει μόνο ένας μικρός αριθμός διαφημίσεων που εμφανίζονται στις ενότητες διαχείρισης, επισημαίνοντας κυρίως τις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας για προϊόντα & Υπηρεσίες.

Ο πίνακας διαχείρισης λογαριασμού

Στιγμιότυπο οθόνης του Bluehost AMP (Πίνακας διαχείρισης λογαριασμού)Μια ματιά στο Bluehost AMP (Πίνακας διαχείρισης λογαριασμού)

Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα φιλοξενίας που αγοράζετε από το Bluehost, θα συνδεθείτε πρώτα στον Πίνακα Διαχείρισης Λογαριασμών (AMP). Το AMP μπορεί να αισθάνεται μάλλον απλωμένο με πάρα πολλά μενού και αναπτυσσόμενες καρτέλες, αλλά είναι αρκετά εύκολο στη χρήση συνολικά και κωδικοποιημένο ώστε να ταιριάζει με τη σχεδίαση του ιστότοπού τους. Μετά από μια σύντομη καμπύλη μάθησης, οι προγραμματιστές ιστού, οι κάτοχοι ιστότοπων και οι διαχειριστές τομέα θα πρέπει όλοι να αισθάνονται σχετικά άνετα χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία για εργασία.

Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης εμφανίζει την προεπιλεγμένη σελίδα που θα δείτε μετά από μια αρχική σύνδεση στον ιστότοπο. Ενώ τα μενού & Οι καρτέλες είναι λίγο γεμάτες συνολικά, οι ενότητες διαχείρισης κατανέμονται σε διαφορετικές κατηγορίες για αναφορά και πρόσβαση από το GUI. Κάτω από το μενού φιλοξενίας τους, μπορείτε να κάνετε κλικ στο υπομενού cPanel για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου σας, ο οποίος στη συνέχεια είναι εύκολο στη χρήση για τη διαχείριση του ονόματος domain, email, FTP, & ρυθμίσεις διακομιστή.

Ο Πίνακας Ελέγχου

Στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα ελέγχου Bluehost (cPanel)Μια ματιά στο προσαρμοσμένο cPanel της Bluehost

Η Bluehost χρησιμοποιεί μια προσαρμοσμένη διεπαφή cPanel για να ταιριάζει με το σχεδιασμό του AMP και του ιστότοπού τους. Φυσικά, μπορείτε ακόμα να κάνετε όλα τα ίδια πράγματα που θα κάνατε κανονικά με το τυπικό θέμα cPanel. Με το cPanel, είναι εύκολο να διαχειριστείτε όλες τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης που απαιτούνται για ονόματα τομέων, γλώσσες προγραμματισμού και λογαριασμούς email, διαμόρφωση FTP ή χρήση FileManager, εγκατάσταση WordPress μέσω MOJO Marketplace, διαχείριση βάσεων δεδομένων MySQL και ρύθμιση του δωρεάν CloudFlare CDN για ιστότοπο προσωρινή αποθήκευση. Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το προσαρμοσμένο θέμα του Bluehost για το cPanel, το οποίο ενσωματώνεται απευθείας στο ιδιόκτητο πλαίσιο AMP.

Εάν χρησιμοποιήσατε το cPanel στο παρελθόν, θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα με το προσαρμοσμένο θέμα της Bluehost. Ωστόσο, όσοι είναι εξοικειωμένοι με τα προεπιλεγμένα εικονίδια και διάταξη μπορεί να βρουν τα γραφικά λίγο συγκεχυμένα. Οι διανυσματικές εικόνες δεν αντικατοπτρίζουν πάντοτε με ακρίβεια το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες στις οποίες συνδέονται, είναι υπερβολικά γενικές με επιλεγμένο κάπως τυχαίο έργο τέχνης για τον συμβολισμό.

Στατιστικά απόδοσης – Διακομιστές, Δίκτυο, & Παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας

Η απόδοση είναι το κλειδί για οποιονδήποτε web host. Ακολουθεί μια επισκόπηση του τι θα λάβετε με έναν βασικό λογαριασμό Bluehost.

Διακομιστές

Η Bluehost προσφέρει έναν συνδυασμό διακομιστών Dell και HP. Η Bluehost χρησιμοποιεί κυρίως επεξεργαστές AMD Opteron στο Shared, VPS τους, & Τα σχέδια Cloud με επεξεργαστές Intel Xeon διατίθενται στους Dedicated Servers τους.

Ακολουθεί μια ανάλυση των βασικών διαμορφώσεων υλικού που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή στα κοινόχρηστα και cloud hosting σχέδια τους.

Προδιαγραφές διακομιστή:

 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: 16-Core AMD Opteron @ 2.4GHz
 • ΕΜΒΟΛΟ: 256 GB DDR3-1600 ECC / REG SDRAM
 • Χωρητικότητα: 64TB SATA 6 GB / s 3,5 ″ μονάδες
 • Τύπος: Αποθήκευση βάσης δεδομένων SSD σε επίπεδο επιχείρησης
 • Ελεγκτής: 4x LSI 92xx 1GB Cache Raid Controller
 • Εξουσία: 1,65W ρελαντί, 3W ενεργό

Προδιαγραφές διακομιστή Bluehost

Δίκτυο

Η Bluehost χρησιμοποιεί ένα κέντρο δεδομένων 50.000 τετραγωνικών ποδιών που βρίσκεται στο Provo της Γιούτα, με κάποιο επιπλέον υλικό διακομιστή που βρίσκεται στο Χιούστον του Τέξας και επίσης διεθνώς σε κέντρα συντοπισμού. Νέο VPS & Αφιερωμένοι πελάτες τώρα παρέχονται συνήθως περισσότερο στο κέντρο δεδομένων του Χιούστον. Το κύριο κέντρο δεδομένων της Bluehost (στο Provo) κοινοποιείται επίσης με άλλες μάρκες που ανήκουν στην EIG, όπως το HostMonster και το JustHost. Μας είπαν ότι η Bluehost συνήθως διανέμει νέους και παλιούς πελάτες μεταξύ των κέντρων δεδομένων με βάση την πυκνότητα και την αξιοπιστία του διακομιστή.

Παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας

Δοκιμάζουμε συνεχώς και παρακολουθούμε την απόδοση του Bluehost με Εργαλεία παρακολούθησης ιστότοπου Pingdom για να λάβετε ένα πιο τεχνικό μέτρο των δεδομένων απόδοσης. Τα παρακάτω αποτελέσματα αντλούνται δυναμικά από το Pingdom:

Λειτουργία:
Αναφορά χρόνου λειτουργίας για το Bluehost: Τελευταίες 30 ημέρες
Χρόνος απόκρισης:
Αναφορά χρόνου λειτουργίας για το Bluehost: Τελευταίες 30 ημέρες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΟΚΙΜΩΝ: Λάβετε υπόψη ότι τα παραπάνω δεδομένα δεν είναι πλήρως αντιπροσωπευτικά όλων των ιστότοπων που φιλοξενούνται στο Bluehost. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης – συμπεριλαμβανομένου του συγκεκριμένου διακομιστή στον οποίο φιλοξενείται ο ιστότοπος, του επιλεγμένου προγράμματος φιλοξενίας ιστού, της βελτιστοποίησης του πραγματικού ιστότοπου, της προγραμματισμένης συντήρησης, της γεωγραφικής τοποθεσίας κ.λπ. Οι δοκιμές μας πραγματοποιούνται στους βασικούς κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας για κάθε οικοδεσπότη ιστού που ελέγχεται για να παρουσιάσει τα πιο μετριοπαθή στατιστικά στοιχεία απόδοσης.

Τεχνική υποστήριξη – Μια ανασκόπηση της εξυπηρέτησης πελατών της Bluehost

Η υποστήριξη πελατών της Bluehost είναι γενικά πολύ καλή με μια αναφορά ικανοποίησης πελατών που αναφέρεται 4.7 στα 5.

Η Bluehost προσέλαβε πρόσφατα πάνω από 100 νέα άτομα για να καλύψει θέσεις τεχνικής υποστήριξης στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό, θεωρητικά, θα εξαλείψει μεγαλύτερες περιόδους αναμονής στο τηλέφωνο ή στην υπηρεσία συνομιλίας του προγράμματος περιήγησης, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να έρθουν σε επαφή με έναν εξειδικευμένο τεχνικό σέρβις πολύ πιο γρήγορα. Στην πράξη, ωστόσο, η πραγματική υποστήριξη που λαμβάνεται εξακολουθεί να εξαρτάται σημαντικά από τον πράκτορα στον οποίο συνδέεστε για τις πληροφορίες.

Αναθεώρηση τεχνικής υποστήριξης Bluehost

Βασικά χαρακτηριστικά υποστήριξης πελατών:

 • Κάθετη διαίρεση των επαφών του Helpdesk για χρέωση, τεχνική υποστήριξη, πωλήσεις, συνεργάτες κ.λπ..
 • Κέντρο βοηθείας με φόρουμ χρηστών, εκπαιδευτικά βίντεο, & Γνωσιακή βάση για υλικό γρήγορης αναφοράς.
 • Αριθμός τηλεφώνου χωρίς χρέωση & διαδικτυακή συνομιλία προγράμματος περιήγησης ως κύρια μέθοδος υποστήριξης πελατών.
 • Μέσος χρόνος αναμονής 4 έως 5 λεπτών μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης & ζωντανή συζήτηση.
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη βρίσκεται στο Tempe, AZ και οι ζωντανές συνομιλίες ανατίθενται εξωτερικά στην Ινδία / τις Φιλιππίνες.
 • Τα εισιτήρια μέσω email έχουν διακοπεί και οι πελάτες δεν μπορούν πλέον να τα χρησιμοποιήσουν ως μέσο υποστήριξης.
 • Προς το παρόν δεν διατίθεται premium υποστήριξη για αγορά.
 • Σελίδα κατάστασης διακομιστή με ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή 24/7 για έλεγχο αναφορών σχετικά με προβλήματα λειτουργίας του κέντρου δεδομένων.
 • Η Bluehost έχει μια συνεχή πολιτική διαχείρισης «Daily Effort» που έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση των υπηρεσιών.
 • WordPress Expertise: η εταιρεία διαθέτει σημαντική εμπειρία στον εντοπισμό σφαλμάτων κοινών ζητημάτων.

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ? Η Bluehost έχει μέσο όρο κυκλοφορίας περίπου 5 GB κατά τις ώρες εργασίας και συνολικά 3,75 GB επισκεψιμότητας. Αυτό ισχύει για κάθε δευτερόλεπτο.

Ασφάλεια – Πώς το Bluehost διατηρεί ασφαλή τον ιστότοπό σας

Όλα τα σχέδια υπηρεσιών της Bluehost βασίζονται σε διαχειριζόμενη ασφάλεια δικτύου κέντρων δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι τα τείχη προστασίας του διακομιστή ιστού, οι ενημερώσεις κώδικα λειτουργικού συστήματος και η ακεραιότητα του φυσικού υλικού διαχειρίζονται όλοι από απομακρυσμένους τεχνικούς σε καθημερινή βάση. Η Bluehost έχει εφαρμόσει έναν αριθμό προαιρετικών δυνατοτήτων ασφάλειας ιστότοπου και προσωπικού λογαριασμού για την εφαρμογή των πελατών σύμφωνα με τις ατομικές τους ανάγκες. Ακολουθούν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ενιαία σύνδεση (SSO), έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, & Επικύρωση διακριτικού για όλους τους λογαριασμούς.
 • Η δυνατότητα δημιουργίας ξεχωριστών κωδικών πρόσβασης για χρήστες χρέωσης, τεχνικών και διαχειριστή.
 • SiteLock Anti-Spam, Παρακολούθηση μαύρης λίστας, & Υπηρεσίες προστασίας από κακόβουλο λογισμικό για ιστότοπους.
 • Δωρεάν, αυτο-υπογεγραμμένο, & Αξιόπιστα ιδιωτικά πιστοποιητικά SSL / TLS συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών διευθύνσεων IP.
 • Σενάριο μεταξύ ιστότοπων (XSS) & Προστασία επίθεσης με ένεση SQL για ενσωμάτωση WordPress CMS.
 • Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας & επαναφορά υπηρεσιών για ιστότοπους με αρχειοθετημένη αποθήκευση αρχείων & πληροφορίες βάσης δεδομένων.

Συχνές ερωτήσεις – χρήσιμες απαντήσεις σχετικά με τις αγορές από το Bluehost

Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το Bluehost που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες:

Πώς μπορώ να παραγγείλω ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων από το Bluehost?

Μπορείτε να παραγγείλετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων από την Bluehost μεταβαίνοντας στον ιστότοπό τους, www.bluehost.com. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μέσω τηλεφώνου, μέσω του τμήματος πωλήσεών τους στο 888-401-4678. Σας συνιστούμε να κάνετε παραγγελία στο διαδίκτυο, καθώς είναι ευκολότερη και ταχύτερη. Μπορείτε επίσης να βρείτε μια πλήρη ανάλυση των τιμών τους & χαρακτηριστικά στον ιστότοπο.

Τι πληρωμές δέχεται η Bluehost?

Η Bluehost δέχεται όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard, American Express, & Ανακαλύψτε) καθώς και το PayPal.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τον λογαριασμό μου στο Bluehost?

Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Απλώς καλέστε, στείλτε email ή ζωντανή συνομιλία στο τμήμα χρέωσής τους και θα σας στείλουν μια φόρμα ακύρωσης που θα πρέπει να συμπληρωθεί.

Λαμβάνω επιστροφή χρημάτων εάν δεν είμαι ικανοποιημένος με την αγορά μου στο Bluehost?

Ναί. Η Bluehost προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών στα κοινόχρηστα, VPS και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή εντός των πρώτων 30 ημερών και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο, εάν ακυρώσετε μετά από 30 ημέρες, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Bluehost έχει σταματήσει να προσφέρει μια επιστροφή χρημάτων με βαθμολογία. Σημειώστε επίσης, εάν καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα μέσω του Bluehost, υπάρχει μη επιστρέψιμη χρέωση 14,99 $. Κρατάτε το όνομα τομέα και μπορείτε να το μεταφέρετε ή να το τοποθετήσετε κάπου αλλού. Άλλες μη επιστρέψιμες αγορές περιλαμβάνουν πιστοποιητικά SSL, Site Backup Pro, Site Doctor, μεταφορά ιστότοπου, Design Service Standard, Design Service Plus, Design Service Premium, SEO Package, SiteLock, & απορρήτου τομέα.

Θα με βοηθήσει το Bluehost να μεταφέρω / μετεγκαταστήσω τον υπάρχοντα ιστότοπό μου σε αυτούς?

Ναι, αλλά όχι δωρεάν. Η Bluehost χρεώνει τέλος μετεγκατάστασης 149 $ για να το πράξει.

Συμπέρασμα – Να φιλοξενήσει ή να μην φιλοξενήσει?

Η επιλογή της καλύτερης εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων για να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας είναι μια σημαντική απόφαση με πολλούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Φροντίστε να συγκρίνετε προσεκτικά τι προσφέρει η Bluehost για να δείτε εάν οι υπηρεσίες τους είναι κατάλληλες για εσάς.

Το Bluehost είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς οικοδεσπότες Ιστού και συνιστάται ιδιαίτερα για χρήστες του WordPress.

Όσον αφορά τους τύπους φιλοξενίας ιστού, οι περισσότεροι χρήστες συνήθως θα εγγραφούν στον κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων της Bluehost, αν και θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα είτε τις πλατφόρμες cloud είτε τις βελτιστοποιημένες WordPress.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της Bluehost είναι ότι οι τιμές τους είναι χαμηλότερες από πολλά παρόμοια σχέδια που προσφέρουν οι αντίπαλοι του κλάδου. Ωστόσο, το μειονέκτημα είναι ότι αυτές οι εκπτώσεις δεν διαρκούν πέρα ​​από το αρχικό συμβόλαιο, καθιστώντας επιτακτική ανάγκη να κλειδώσετε ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο για να εξασφαλίσετε μια καλή συμφωνία. Ωστόσο, το σχέδιο τελικά θα ανατραπεί και, στη συνέχεια, οι καταναλωτές που έχουν συνείδηση ​​του προϋπολογισμού θα έχουν μια πραγματική επιλογή: εάν θα πληρώσουν διπλάσια την αρχική τιμή για την ίδια υπηρεσία ή θα μεταφερθούν σε άλλον οικοδεσπότη Ιστού που προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μετεγκατάστασης, παρόμοιες δυνατότητες και φθηνότερες τιμές.

Για μια πλήρη λίστα όλων των υποστηριζόμενων λειτουργιών του Bluehost, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στη διεύθυνση www.bluehost.com.

Είστε έτοιμοι να αγοράσετε; Χρησιμοποιήστε ένα κουπόνι Bluehost!

Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα κουπονιών Bluehost με μια ενημερωμένη λίστα ειδικών προσφορών και τις χαμηλότερες τιμές που προσφέρει η Bluehost αυτήν τη στιγμή.

Πείτε μας τις σκέψεις σας

Έχετε χρησιμοποιήσει το Bluehost στο παρελθόν; Έχετε κάποια θετική ή αρνητική εμπειρία που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας; Στείλτε μας τα ειλικρινά σχόλιά σας μέσω email στο .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map