Theme Divi & Rishikimi i Ndërtuesit

Theme Divi dhe Rishikimi i Ndërtuesit

Divi – është një krijues i temave të WordPress që gjithashtu ka ofruar mbështetje premium WP për përdoruesit për më shumë se një dekadë. Platforma është dhënë si një pjesë e produkteve të zhvilluara nga Elegant Themes. Ajo u lançua me një mision për të zëvendësuar temat tradicionale të WordPress me paraqitjet e azhurnuara dhe më të avancuara. Sistemi ka një redaktor vizual të integruar për të krijuar efekte mahnitëse për të dy stilistët me përvojë në internet dhe jo-teknikë me aftësi zero programimi.

Mjeti ka bërë një emër për vete për shkak të fleksibilitetit të tij. Divi bën të mundur krijimin e çdo lloj modeli për lloje të ndryshme në internet. Pavarësisht nëse dëshironi të filloni një blog, faqe të biznesit të vogël ose dyqan dixhital, softueri i ka të gjitha në pako. Aktualisht ka mbi 1.000 modele të gatshme për tu shkëputur që janë të lehta për tu modifikuar dhe rregulluar.

Pse me të vërtetë duhet të përdorim Divi në vend të temave tradicionale të WordPress? Shqyrtimi i mëposhtëm është për ta kuptuar atë.

Lexoni gjithashtu: Rishikohet Softveri më i mirë i ndërtuesve të faqes në internet.

1. Lehtësia e përdorimit

Divi është një krijues i temave të shfletuesit me një proces editimi inline. Do të thotë që përdoruesit nuk kanë nevojë të shkarkojnë ose instalojnë softuerin si me shumicën e instrumenteve të projektimit të temave WP. Kjo ju lejon të vëzhgoni të gjitha ndryshimet dhe ndryshimet në kohë reale. Për më tepër, ato ruhen automatikisht pa pasur nevojë të klikoni në butonin “ruaj” gjatë gjithë kohës si në postimin WP ose redaktorin e faqeve..

Dobësia kryesore këtu është se platforma nuk ka një provë falas. Për të filluar përdorimin e mjetit, do të duhet të zgjedhni një nga planet në dispozicion, të futni të dhënat personale si dhe informacionin e faturimit për të vazhduar pagesën. Lajmi i mirë është se ai ofron një garanci të rimbursimit 30-ditor në rast se nuk jeni të kënaqur me mënyrën se si ai i drejton detyra të ndryshme.

Divi Paguaj

Versioni i Divi Demo është një zgjidhje e mirë për problemin e lartpërmendur. Ju testoni funksionalitetin në kohë reale pa përfunduar ndonjë proces regjistrimi. Thjesht klikoni në “Divi Demo” dhe filloni të redaktoni paraqitjen pa hyrë brenda. Sigurisht, mënyra demo nuk ka të gjitha tiparet. Nga ana tjetër, është më se e mjaftueshme për të sqaruar nëse mjeti i përshtatet nevojave tuaja. Tani, le ta provojmë redaktorin me funksionalitetin e tij.

Ndërtimi i shabllonit & editing

Platforma vjen si një ndërthurje e teknologjive të ndryshme dhe metodave të ndërtimit. Këtu kemi një mjet të thjeshtë tërheqje dhe rënie përveç një veçori për redaktimin e pjesës më të madhe, redaktorit vizual dhe një zgjedhje të gjerë të moduleve dhe blloqeve të ndryshme që do të vendosen në faqe.

Përdoruesit mund të zgjedhin nga seksione të ndryshme. Ato përfshijnë butona. Blloqe CTA, format e kontaktit, galeritë e imazheve, kohërat e numërimit, dhe më shumë. Ju mund të shtoni çdo gjë letrare që dëshironi pa kërkuar një shtojcë të veçantë.

Moduli Divi

Një redaktues i përparuar bën të mundur përshtatjen e secilit bllok. Klikoni dy herë për të ndryshuar përmbajtje ose për të hapur cilësime të përparuara për të ndryshuar stilet e bllokut, përmbajtjen, shtrirjen, etj. Ky opsion sigurisht që mund të funksionojë për newbies ndërsa projektuesit dhe koduesit më me përvojë do të vlerësojnë opsionet e përparuara me aftësinë për të shtuar CSS me porosi, tregojnë atributet e nevojshme . Si rezultat, ju keni një shans të kombinoni stilet tuaja CSS me funksionalitetin Divi përmes një ndërfaqe intuitive.

Buti Divi

Nëse ju pëlqen faqosja, por akoma keni dyshime nëse do ta përdorni, sistemi ju lejon ta ruani atë dhe ta ruani në bibliotekën e zakonshme për ta hyrë më vonë. Përdoruesit mund të krijojnë disa paraqitje në të njëjtën kohë, t’i emërojnë ato dhe t’i ndajnë ato në kategori të ndryshme. Për më tepër, ju jeni të lirë të kopjoni çdo modul, si dhe të kopjoni stilin e tij CSS. Si një redaktues inline, Divi ofron mënyra të thjeshta për të ribërë ose zhbërë disa nga hapat e ndërtimit. Për më tepër, ajo ndihmon për të rishikuar të gjithë procedurën e zhvillimit duke ju lejuar juve të hyrni në historinë e të gjitha ndryshimeve të bëra që nga fillimi.

Të shkosh live

Ju duhet të vini re se Divi nuk është një platformë gjithëpërfshirëse me të gjitha tiparet në paketë. Kryesisht është një krijues i temave, që do të thotë se do të duhet të gjeni pritjen dhe regjistrimin e një domaini veç e veç. Për më tepër, një tashmë i instaluar WordPress CMS gjithashtu do të jetë e nevojshme për të shkuar live me faqen tuaj të internetit.

Kjo është ajo ku Bluehost do të jetë basti më i mirë. Pse duhet të kërkohet ndonjëherë një ofrues tjetër i pritjes kur platforma e rekomanduar WP zyrtarisht jep gjithçka që ju nevojitet në secilin plan? Për një çmim relativisht të ulët, ju merrni një domen 1-vjeçar falas, të gjitha objektet e nevojshme të pritjes, dhe asetet, instalimi dhe integrimi i WP pa tel, karakteristikat e përparuara të sigurisë, etj. Ne do të diskutojmë çmimet e pritjes pak më tej, së bashku me kostot e planit Divi.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

Përveç veçorive tipike, një platformë WYSIWYG mund të dalë nga kutia, Divi ka disa mundësi të veçanta për të ofruar. Përkundër faktit se nuk është një krijues i faqes në internet, ai ka disa mjete të shkëlqyera për sa i përket modelimit dhe vizualizimit të shablloneve. Kjo është ajo që e bën atë të ndryshëm nga ndërtuesit tipikë të temave WordPress dhe paraqitjet me porosi.

Lexoni gjithashtu: Dizajnimi personal i uebit vs Tema e WordPress: Cila mënyrë për të zgjedhur?.

Kontrollet vizuale të përparuara

Përdorni mjetin për të krijuar faqosje të reja ose për të modifikuar modele të gatshme në kohë reale. Do t’i shikoni menjëherë të gjitha ndryshimet pa pasur nevojë t’i ruani ato gjatë gjithë kohës. Një redaktues i thjeshtë zvarritës bën të mundur ose riorganizoni strukturën e faqes dhe lëviz elementet ose objektet gjithçka që ju nevojitet.

Kontroll mbi CSS

Cilësimet Divi

Divi është i mirë jo vetëm për newbies pa aftësi teknike. Do të funksionojë për zhvilluesit me përvojë dhe dizajnuesit e uebit. Ju keni një mundësi të shkëlqyeshme të shtoni stilet tuaja CSS, të krijoni të reja, të tregoni atribute dhe të punoni me stilimin CSS në mënyra të ndryshme.

Përzgjedhje e gjerë e opsioneve të projektimit

Platforma ofron një përzgjedhje me të vërtetë të madhe të blloqeve dhe moduleve të paracaktuara. Secila prej tyre është e personalizueshme me cilësimet e përgjithshme dhe të përparuara për të ridizajnuar bllokun. Përdoruesit mund të shtojnë efekte të ndryshme, të punojnë me filtra të imazhit dhe sfondit, të shtojnë shkëlqimin, të zvogëlojnë kapacitetin ose kontrastin, etj. Ndarësit e formave bëjnë të mundur modifikimin e dimensioneve duke edituar lartësitë, përsëritjet horizontale dhe parametrat e tjerë thelbësorë.

Menaxhimi i faqosjes

Redaktor Divi

Ju mund të krijoni sa më shumë dizajne me porosi siç ju duhen. Ruani çdo plan urbanistik dhe caktoni një kategori specifike për të për të siguruar qasje më të shpejtë sa herë që të jetë e nevojshme. Divi e lehtëson ripërdorimin e temave që keni ndërtuar tashmë. Karakteristika siguron kontrollin e faqosjes dhe menaxhimin efikas të rrjedhës së punës.

3. Modelet & dizajni

Krijuesi i temave aktualisht ka mbi 1.000 tema të përgjegjshme të gatshme për t’u përdorur. Ata i referohen 14 niches të ndryshme të biznesit që përfshijnë gjithashtu tregtinë elektronike. Ka te drejte Platforma mund të përdoret për krijimin e dyqaneve dixhitale gjithashtu. Të gjitha modelet janë 100% të përgjegjshme dhe funksionojnë mirë në lloje të ndryshme të pajisjeve mobile.

Layout Divi

Vetë Divi u krijua si një kornizë projektimi që bën të mundur ndryshimin dhe rregullimin e secilit prej elementeve të faqes në internet nga e para. Një përdorues merr kontrollin mbi gjithçka, nga efektet vizuale tek ndarësit e hijeve, efektet vizuale, gjendjet e rri pezull dhe vendosja e modulit në faqe. Përdoruesit e avancuar me aftësi të mjaftueshme teknike do të jenë në gjendje të krijojnë dhe shtojnë elementet CSS të tyre, Ky fakt sigurisht që shton fleksibilitet në aspektin e dizajnit.

4. Ndihma për klientët

Platforma ka një komunitet në internet të krijuar mirë, i cili përfshin përdorues dhe ekspertë të gatshëm për të ndihmuar. Para së gjithash, ju mund të përfitoni nga tipari i Bisedës Live. E njëjta dritare ofron një shirit të thjeshtë navigimi për të kërkuar vetë përgjigjen, si dhe për të mbajtur kontakte me azhurnimet më të fundit të sistemit.

Për më tepër, përdoruesit kanë qasje në dokumentacionin e ndërtuesit. Grupi lokal në Facebook krenohet me më shumë se 35,000 përdorues aktiv. Ju gjithmonë mund të mbështeteni në ndihmën e dhënë nga pajtimtarët ose të kontaktoni ekipin mbështetës atje. Ekipi i Divi mban rregullisht takime dhe konferenca në të cilat jeni i lirë të merrni pjesë.

5. Planet & Çmimeve

Imimi Divi

Nëse ju pëlqen mjeti dhe dëshironi të shfrytëzoni sa më shumë funksionalitetin e tij, mund të zgjidhni nga 2 opsionet në dispozicion. Ato përfshijnë:

  • Një Qasje Vjetore që fillon me 89 dollarë në vit. Ju merrni akses në të gjitha paraqitjet, si dhe mjetet e redaktimit dhe dizajnit përveç Mbështetjes Premium.
  • Një Qasje Lifetime kushton 249 dollarë me të gjitha karakteristikat e njëjta. Dallimi i vetëm këtu është që ju paguani vetëm një herë dhe merrni të gjitha opsionet e pakufizuara për mirë.

Siç kemi thënë më herët, Divi nuk është një ndërtues i gatshëm i faqes. Ju do të duhet të kujdeset për pritjen dhe domain gjithashtu. Bluehost është një zgjidhje e mirë me të gjitha tiparet e përfshira në planet e tij të optimizuara me WP. Etiketa e çmimit të hyrjes fillon me 2,95 dollarë në muaj.

6. Pro & Cons

Divi ndryshon nga krijuesit e tjerë të temave të WordPress. Ajo siguron kontroll të plotë mbi procesin e redaktimit dhe projektimit. Nuk kërkon shkarkim ose instalim softuerësh. Ajo funksionon shumë për newbies dhe teknikët edhe pse disa downside të vogla mund të gjenden akoma:

Pros:
Cons:
&# X2714; Mjete të thjeshta redaktimi.
&# X2714; Një koleksion i pasur i moduleve.
&# X2714; Mime të përballueshme.
&# X2714; Opsione të përparuara të projektimit.
&# X2714; Mbi një mijë skedarë të gatshëm.
&# X2714; Modaliteti i modës Divi.
✘ Asnjë gjyq falas.
✘ Asnjë host dhe domain i përfshirë në çmim.

përfundim

Si përmbledhje, Divi mund të jetë një zgjidhje e mirë jo vetëm për zhvilluesit me përvojë në internet që kërkojnë instrumente të zgjeruara, por edhe për newbies që dëshirojnë për diçka të ndryshme me tema të personalizuara WordPress. Ju në të vërtetë merrni një platformë të personalizimit të jetës për çmimin e një WP të vetme Premium.

Kjo do t’ju lejojë të krijoni modele mahnitëse të faqes në internet sa herë që dëshironi pa pasur nevojë të paguani sa herë që doni të dilni. Për më tepër, do të funksionojë mirë për ata që krijojnë faqe për klientët e tyre dhe gjithmonë kërkojnë disa burime të reja për frymëzim. Divi bën të mundur krijimin e faqeve për çdo vend biznesi.

Provoni Divi falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me