SITE123 Shqyrtim

SITE123 Shqyrtim


SITE123 – është një ndërtues i lehtë për t’u përdorur në internet që bën të mundur krijimin e faqeve promo, faqet e uljes, bloget dhe dyqanet në internet. Të gjitha faqet e internetit të krijuara në bazë të kësaj platforme janë të përgjegjshme dhe mund të shfletohen në çdo pajisje celulare, përfshirë tabletët.

Krijuesi i faqes në internet aktualisht konsiderohet një nga ndërtuesit më të thjeshtë dhe intuitivë të faqeve të internetit DIY ndonjëherë. Ajo vjen me një redaktor të thjeshtë, i cili është më efikas në krahasim me ato të ndërtuesit standarde të tërheqjes dhe heqjes së faqes në internet. SITE123 gjithashtu lejon ndarjen e përmbajtjes tuaj të internetit dhe azhurnimet në mediat sociale për të përhapur fjalën në lidhje me biznesin tuaj.

Shërbimi është i orientuar kryesisht për përdoruesit dhe pronarët e bizneseve, të cilët kanë nevojë për një faqe në internet shpejt, me lehtësi, dhe pa u vendosur për më pak kur bëhet fjalë për cilësi dhe profesionalizëm. Fakti është se SITE123 është aq i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur sa që edhe newbies mund të dizajnojnë uebfaqe të ndërtuara me porosi me të. Asnjë kodim, aftësi për krijimin e faqes në internet ose përvojë e punës me bazën e të dhënave dhe cilësimet e pritjes nuk kërkohet të ndërtoni faqen tuaj të internetit me SITE123. SITE123 ndërtuesi i faqes në internet gjithashtu ka një ndërfaqe shumë-gjuhësore miqësore dhe të kuptueshme, e cila është në dispozicion në më shumë se 15 gjuhë. Pra, le ta provojmë tani për të nxjerrë përfundime të paanshme.

1. Lehtësia e përdorimit

Ju mund të regjistroheni në SITE123 duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook ose Google dhe të krijoni një faqe në internet vetëm brenda 60 minutave. Një tjetër mundësi është të plotësoni formularin e regjistrimit.
Bëhuni gati për të zgjedhur llojin e faqes në internet që do të filloni së pari. Menjëherë pas kësaj, sistemi do t’ju kërkojë të jepni një emër në internet. Sapo ta bëni këtë, do t’ju ofrohet një formular regjistrimi, ku do të duhet të specifikoni emrin, emailin dhe fjalëkalimin tuaj.

Pas përfundimit të këtyre hapave të thjeshtë që duhet të keni, ju do të ridrejtoheni në panelin e kontrollit të faqes së internetit për personalizim të mëtutjeshëm. Në përgjithësi, procesi i regjistrimit zgjat më pak se tre minuta.

Redaktori SITE123

Paneli SITE123 është shumë i lehtë për t’u përdorur, intuitiv dhe i kuptueshëm edhe për një të ri. Ai përmban vetëm mundësi dhe funksione të dobishme që ndikojnë në cilësinë e faqeve të internetit që do të krijoni. Shtë kaq e thjeshtë sa që edhe një i ri mund ta mësojë atë në më pak se 10 minuta. Ky është vendi ku mund të filloni të redaktoni projektin tuaj, të zgjidhni një emër domain për të dhe të rregulloni cilësimet kryesore të faqes në internet.

Sapo të keni mbaruar me këtë, ju mund të vazhdoni në zhvillimin tuaj të internetit dhe personalizimin e dizajnit. Për fat të mirë, krijuesi i faqes në internet vjen me një panel kontrolli të thjeshtë, intuitiv dhe të kuptueshëm. Ajo lejon hyrje në seksionet e mëposhtme: Faqe Hyrëse, Faqet, Dizajni, Cilësimet, Domeni. Opsioni Paraprakisht është i disponueshëm këtu, gjithashtu për t’ju lejuar të shihni mënyrën se si do të duket faqja juaj e internetit e krijuar rishtazi në pajisje të ndryshme celulare dhe desktop. Secila prej seksioneve gjithashtu mund të menaxhohet dhe redaktohet në detaje. SITE123 është një zgjedhje e mirë për këdo që dëshiron të ndërtojë një faqe në internet dhe nuk ka njohuri në zonë dhe për ata që nuk dinë shumë rreth procesit të krijimit të faqes në internet.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

SITE123 bën të mundur hyrjen në Dashboard vetë. Ky është vendi ku ju mund të shihni të gjitha faqet e internetit që keni krijuar. Ju mund t’i ndryshoni, kopjoni dhe fshini ato, t’i shtoni ato të reja, të vendosni fusha, të kontrolloni ekuilibrin tuaj, etj. Ju gjithashtu mund të shikoni në listën e mesazheve, porositjeve, komenteve dhe buletineve hyrëse për secilën faqe në internet.

SITE123 Pulti

SITE123 vjen me një redaktues vizual pa veçorinë ‘drag and drop:: të gjitha ndryshimet në uebfaqe bëhen me anë të cilësimeve të shiritit anësor dhe shihen në modalitetin në kohë reale.

Tregtia elektronike SITE123

Për ata që do të përdorin SITE123 për të filluar dyqane funksionale, logjikisht të strukturuara dhe vizualisht tërheqëse të e-commerce, sistemi ofron një mjet të avancuar eCommerce që lejon krijimin e një dyqani mbresëlënës online për gjenerimin efektiv të klientëve.

Dyqani Site123

Me SITE123, ju do të jeni në gjendje të menaxhoni porositë dhe produktet për të rritur shitjet tuaja në internet dhe për t’u siguruar klientëve fleksibilitet të zgjedhur. Shtë gjithashtu e mundur që të rregulloni modelin tuaj të dyqanit në internet bazuar në ngrohtësinë në të cilën specializoheni. Kjo ka të bëjë me të gjitha elementet e dyqanit tuaj në internet, duke filluar me krijimin e dritares së shfaqjeve dhe deri në pamjen e shportës së blerjeve. SITE123 gjithashtu ofron mundësi të shumta të zgjedhjes së monedhës, duke ofruar një gamë të gjerë të llojeve të monedhave vendase dhe ndërkombëtare, lista e të cilave po azhurnohet rregullisht.

Krijuesi i uebfaqes tani vjen me disa mënyra pagese si PayPal, Stripe dhe 2Checkout, Braintree, Square, Amazon Pay, autor.net dhe më shumë, gjë që bën të mundur pranimin e pagesave në internet. Nëse një përdorues nuk mund të bëjë pagesa në internet për ndonjë arsye, sistemi lejon përdorimin e opsionit të transferimit të telefonit / bankës offline.

Një tjetër pikëpamje e mjeteve të mjeteve elektronike të SITE123 është aftësia për të krijuar dhe menaxhuar kuponë për të ofruar zbritje për përdoruesit që bëjnë blerje në dyqanin tuaj. Shumica e klientëve e vlerësojnë këtë mundësi dhe ka më shumë të ngjarë të kthehen përsëri. Përveç kësaj, krijuesi i faqes në internet SITE123 ju lejon të vendosni karakteristikat e produktit (ngjyra, dimensionet, materiali, çmimi, zbritjet, etj.) dhe pjesëtojini mallrat në kategori bazuar në këto parametra. Kjo kontribuon në perceptimin më të mirë të produkteve nga klientët, duke i inkurajuar ata të blejnë nga ju në një mënyrë të thjeshtë dhe të përshtatshme.

Ju gjithashtu mund të përfitoni nga përdorimi i këtij opsioni pasi nuk do të keni nevojë të kopjoni produkte të disponueshëm në faqen e internetit. Për më tepër, ju do të jeni në gjendje të shtoni sa më shumë foto të produkteve, siç duhen, duke lejuar klientët e mundshëm të shohin mallrat nga kënde të ndryshme, duke eksploruar karakteristikat e tyre të veçanta.

Një avantazh tjetër i motorit të eCommerce të SITE123 është një mundësi për të shtuar produkte të reja në katalog, dhe gjithashtu në faqen fillestare të dyqanit tuaj të internetit. Kështu do t’i njoftoni përdoruesit për ardhjet e reja, duke i inkurajuar ata të shfletojnë asortimentin e produkteve në dispozicion. Karakteristika ndihmon në tërheqjen e më shumë klientëve dhe tregon që dyqani juaj online azhurnohet rregullisht.

SITE123 gjithashtu lejon shtimin e vlerësimeve (nga 1 në 5) te deshmitaret e perdoruesve. Kjo ju lejon të shihni nëse përdoruesit e tjerë janë të kënaqur me produktet / shërbimet dhe nëse pajtohen me vlerësimet e klientëve të tjerë.

Ndër avantazhet e tjera të mjetit SITE123 eCommerce, ka kuptim të përmendim integrimin e shumëfishtë të portave, parametrat e taksave dhe transportit, shitjen e produkteve dixhitale së bashku me ato fizike, shfaqjen e karrocave të blerjeve në menunë e dyqaneve në internet, vendosjen e sistemit të inventarit të dyqaneve, shfaqjen e lidhur produktet, opsionet e kategorizimit të produkteve, dhe më shumë. Këto karakteristika e bëjnë SITE123 një zgjedhje të shkëlqyeshme për përdoruesit, të gatshëm të krijojnë një prani të besueshme të dyqaneve në internet.

Blog

Nisja e një blog është një mënyrë efektive për t’i dhënë faqes tuaj në internet ekspozim më të mirë dhe për të tërhequr vëmendjen e përdoruesve të interesuar për kamare tuaj. Ky është një mjet i dobishëm për të postuar përmbajtje të gjithanshme, përfshirë artikuj, postimet tuaja, foto, video, skedarë audio, etj. Temat mund të ndryshojnë në lidhje me specializimin tuaj të blogut dhe qëllimet që ju ndjekni. Krijimi i një blogu me SITE123 nuk kërkon shumë kohë dhe përpjekje pasi sistemi ju siguron të gjitha mjetet dhe opsionet e kërkuara për këtë qëllim.

Ju mund të zgjidhni një shumëllojshmëri të gjerë të modeleve të blogut me cilësi të lartë bazuar në stilin, temën dhe tiparet që ju nevojiten. Pasi të keni shkruar një postim të ri, nuk është e nevojshme ta shtoni menjëherë në blogun tuaj. Opsioni i skedulimit ju lejon të vendosni datën dhe kohën kur dëshironi të publikohen postimet tuaja. Mund të shkoni me pushime ose të planifikoni jetën tuaj të përditshme ashtu siç ju nevojitet, për shembull, dhe sistemi automatikisht do të azhurnojë blogun tuaj me postime të reja të planifikuara.

Blog 123 Site

SITE123 gjithashtu ka një sistem të shkëlqyeshëm për të komentuar në blog, i cili lejon përdoruesit të lënë komentet e tyre nën çdo postim, të ndajnë idetë e tyre dhe të fillojnë diskutime mbi temat e trajtuara. Karakteristika është një mjet i bukur për të rritur trafikun tuaj të internetit dhe për ta mbajtur blogun tuaj interesant dhe të gjallë. Nëse nuk dëshironi të aprovoni çdo koment në blog, mund të vendosni veçorinë e konfirmimit automatik, i cili automatikisht do të pranojë të gjitha komentet e blog-ut pa ndonjë moderim paraprak, duke kursyer kështu kohën dhe përpjekjen tuaj. Në të njëjtën kohë, sistemi bën të mundur që ju t’i përgjigjeni secilit koment individualisht. Nëse dëshironi, mund të përdorni sistemet e komenteve Disqus ose Facebook kur menaxhoni komentet tuaja në blog.

Nëse dëshironi të lejoni përdoruesit të ndjekin me kohë azhurnimet e blogut tuaj, SITE123 bën të mundur gjenerimin e lexuesve të ushqimit RSS që klientët mund të përdorin për të ndjekur azhurnimet e blogut. Opsioni është lehtësisht i arritshëm në seksionin e cilësimeve. Mund të aktivizoni gjithashtu veçorinë që tregon datën e publikimit të postimit tuaj në blog. Kjo është një nga mënyrat më të mira për të treguar se sa rregullisht e azhurnoni blogun dhe sa bashkëkohor është.

Shfaqja e datës në të cilën është publikuar një faqe në blog është një mënyrë e shkëlqyeshme për t’u treguar lexuesve tuaj kur e keni publikuar postimin. Kjo tregon se sa bashkëkohor është blogu juaj dhe është i shkëlqyeshëm për t’i lënë shikuesit tuaj të dinë që faqja juaj e internetit po azhurnohet vazhdimisht.

SITE123 gjithashtu bën të mundur heqjen e butonave të aksioneve sociale nga blogu juaj. Ky është një opsion i dobishëm që ju lejon të siguroheni që përdoruesit nuk do të jenë në gjendje të ndajnë postimet tuaja në blog përmes llogarive të tyre në median sociale. Kjo është gjithashtu një masë efektive që ndihmon në mbajtjen e vizitorëve në uebfaqe në vend që t’i ridrejtojë ata në llogaritë e jashtme të mediave sociale.

Qasje në Uebfaqe

Ndërtuesi i faqes në internet lejon vendosjen e të drejtave të hyrjes në internet në lidhje me nevojat dhe kërkesat tuaja. Ekziston një mundësi për të vendosur uebfaqen tuaj si Anëtarë vetëm për ta bërë atë të arritshëm vetëm nga ata përdorues që do të caktoni të drejtat e hyrjes në internet. Për ta bërë këtë, futni në llogarinë tuaj, shkoni në pult, klikoni në Cilësimet dhe më pas butonin Uebfaqja Qasje. Do t’ju ofrohet të zgjidhni veçorinë Vetëm Anëtarët. Për të dhënë mundësinë e përdorimit të faqes në internet për një përdorues tjetër, do të duhet të specifikoni adresën e postës elektronike të këtij personi, i cili do të marrë kodin e hyrjes përmes postës elektronike. Kjo është e shpejtë dhe e lehtë për të gjithë.

Mjetet e bashkëveprimit të klientit

SITE123 vjen me disa mjete të dobishme ndërveprimi të klientit. Ju mund të përdorni funksionin e Rezervimit të Programit për t’i lejuar klientët të rezervojnë emërimet e tyre direkt në faqen e internetit në lidhje me nevojat e tyre të planifikimit. E njëjta veçori ekziston në veçorinë e Rezervimeve të Restoranteve. Sistemi lejon pranimin, konfirmimin dhe anulimin e rezervave të tabelës në faqen e internetit, e cila gjithashtu kontribuon në lehtësinë e përdorimit dhe komoditetin e klientit. Më në fund, ju mund të shesni bileta për ngjarjet e ardhshme dhe t’i përshtatni ato në internet.

SITE123 bën të mundur hartimin dhe integrimin e një logoje të biznesit në faqen tuaj të internetit. Sistemi ofron mundësinë e përdorimit të mjeteve të integruara që ndihmojnë që logoja juaj të duket mbresëlënëse dhe tërheqëse. Mund të përdorni mjetin për prerje, rrëshqitësin e madhësisë së logos së faqes në internet, opsionet e rregullimit të madhësisë së kokës, stilin e logos dhe madhësinë e shkronjave, etj. It’sshtë gjithashtu e mundur të përdorni çdo ikonë si logon e faqes tuaj, nëse nuk keni gati- bëri logon ose kohën për ta hartuar atë.

Ndërtues i formave të personalizuara

Me SITE123, ju mund të krijoni dhe integroni forma mbresëlënëse me porosi në faqen tuaj të internetit duke përdorur mjetin ndërtues të formave të larta. Sistemi ofron një përzgjedhje të gjerë të formave dhe tipareve të formave të personalizuara që mund të futni, hiqni dhe rregulloni në lidhje me nevojat tuaja.

SSL / HTTPS Falas

Sigurimi i një siti të mbrojtur nga aksesi i paautorizuar është një domosdoshmëri për çdo pronar të faqes në internet. Duke realizuar këtë domosdoshmëri, SITE123 lejon lidhjen e protokollit të sigurt të enkriptimit SSL me projektin tuaj, duke ju bërë kështu të ndjeheni të sigurt për sigurinë e tij.

Uebfaqet e çertifikuar me SSL kanë një shkallë më të lartë të konfidencialitetit, ndërsa të dhënat që ato përmbajnë mbrohen nga cilësimet e përparuara të sigurisë 24/7. SITE123 ofron këtë mundësi falas.

Llogaritë e postës elektronike

Pasja e një emaili që do të duket si [email protected] do të kontribuojë në promovimin e faqes suaj të internetit dhe rritjen e trafikut. Kjo i jep çdo faqe në internet një pamje profesionale, për të mos përmendur rritjen e reputacionit të biznesit tuaj dhe rritjen e besimit të klientit. Me SITE123, ju mund të krijoni dhe aktivizoni emailin tuaj në lidhje me domenin pa asnjë kosto fare!

Uebfaqe shumëgjuhëshe

SITE123 ka nisur një mjet gjuhësor shumë të dobishëm për bizneset ndërkombëtare. Ju nuk keni nevojë të krijoni një uebfaqe të veçantë në gjuhë të tjera, thjesht mund të shtoni një version tjetër gjuhësor në faqen tuaj të internetit.

SITE123 Uebfaqe Shumëgjuhëshe

Ky ndërtues i faqes në internet ka një sërë karakteristikash që nuk kam parë kurrë në ndonjë ndërtues të faqes së internetit më parë. Sistemi automatikisht përkthen të gjitha header, subheaders, dhe përmbajtjen e faqes tuaj. Duke përdorur menaxherin e Gjuhëve, ju mund të redaktoni përkthimin e paracaktuar të faqes së internetit në një dritare të dialogut të ndarë, ku në anën e majtë ka përmbajtjen tuaj origjinale dhe në anën e djathtë keni përmbajtjen nga një version tjetër i gjuhës. Numri i versioneve gjuhësore mund të jetë deri në 5 gjuhë (në varësi të planit tuaj të çmimeve).

SITE123 Shqyrtim

Ju gjithashtu mund të lidhni një emër të veçantë të domain në secilën version të gjuhës me një klik – ëndrrën e shumë webmasterëve që punojnë me faqet e internetit shumëgjuhëshe.

Tregu i Aplikimeve

Krijuesi i faqes në internet ofron një Treg të mrekullueshëm të App me shumë shtesa dhe shtesa për tu integruar në një projekt. Përzgjedhja e aplikacioneve është mbresëlënëse dhe ato ndahen në kategori për të thjeshtuar zgjedhjen. Ju mund të shfletoni pjesët e mëposhtme për të gjetur aplikacionin që funksionon më mirë për llojin tuaj të projektit: Mjetet e Analitikës, Biseda për Mbështetje të Drejtpërdrejtë, Mjete Marketingu, Vegla Webmasteri, Format, Rezervimet, Galeritë, Prmimet, Dyqani Online, Social, Gateway e Pagesave, dhe Popular . Nëse nuk keni arritur të gjeni aplikacionin e kërkuar, opsioni i filtrit të kërkimit të disponueshëm këtu do të ndihmojë në thjeshtimin e detyrës.

Shtoni një imazh të tregut të aplikacioneve

Në përgjithësi, SITE123 është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të zhvilluar faqet e internetit të biznesit dhe blogeve. Ju gjithashtu mund të krijoni një dyqan të vogël ose të mesëm eCommerce, por përgatituni t’i shtoni të gjitha produktet manualisht. Ekziston një shportë blerjeje dhe një mundësi për të integruar PayPal dhe Stripe dhe metodat e tjera kryesore të pagesave në internet.

3. Dizajni & templates

Temat Falas:&# X2714; PO
Importi i Temës:✘ JO
Përshtatja e temës:&# X2714; PO
Dizajn të përgjegjshëm:&# X2714; PO
Renditur sipas industrisë:&# X2714; PO
Redaktimi i kodit CSS:✘ JO

Menjëherë pas procedurës së regjistrimit, do t’ju ofrohet të zgjidhni një prej kategorive për një faqe interneti të ardhshme (restorante dhe ushqime, biznes, fotografi, art, CV dhe portofol, marketing, ilaç, teknologji, sport, modë dhe bukuri, dyqan online, etj.). Do kategori ka nga 5 deri në 10 tema. Cilësia e modeleve është e lartë, megjithëse, shkathtësia e tyre është pak e dyshimtë. Për fat të mirë, mjetet e personalizimit në SITE123 janë fleksibël dhe të lehtë për t’u përdorur. Ju mund të aplikoni ndonjë nga 13 mjetet për secilin shabllon. Në këtë rast, pozicionimi i blloqeve do të ndryshojë dukshëm.

Stilet e ngjyrave janë gjithashtu të rregullueshme në platformë. Ju mund të zgjidhni çdo skemë ngjyrash të ofruar ose ta rregulloni me dorë.

Shtë gjithashtu e mundur të ndryshoni stilet e butonave të menusë, fontet dhe të aktivizoni / çaktivizoni butonat e mediave sociale. Ndryshimi i modeleve në lëvizje nuk lejohet këtu. Secila prej tyre vjen me përmbajtje tematike demo. Nëse shablloni që keni zgjedhur nuk ka arritur në ndonjë nga nevojat tuaja për ndonjë arsye, mund ta rregulloni shpejt atë duke hequr ose shtuar faqet drejtpërdrejt nga redaktori..

Një pikë tjetër që dua të ndaj është biblioteka e imazheve dhe ikonave falas. Një mjet i tillë është i shkëlqyeshëm për fillestarët të cilët kanë nevojë të rregullojnë një faqe në internet pa kërkuar në ueb kërkimin për ikonat ose magjistarët që u duhen.

Modelet e sitit123

Për ta përmbledhur, SITE123 ofron modele të ngjashme, me cilësi të lartë. E vetmja gjë që i dallon ato janë imazhet në përmbajtje demo. Ju mund të ndryshoni strukturën dhe modelin e faqes fillestare, të aktivizoni efektin paralel dhe transparencën, të ngarkoni imazhet tuaja dhe të ndryshoni shkronjat dhe skemat e ngjyrave. Krijuesi i faqes në internet gjithashtu ofron një mundësi për të krijuar një sit në dy variante, konkretisht me një faqe dhe me shumë faqe. Përkatësisht, ju do të merrni ose një faqe ulje ose një faqe interneti të zakonshme me të njëjtën përmbajtje. Sidoqoftë, kjo faqe e internetit do të jetë e përgjegjshme për të përshtatur çdo madhësi të ekranit.

4. Ndihma për klientët

Një nga avantazhet e mëdha të SITE123 është biseda live 24/7 me agjentë të vërtetë. Mbështetja në bisedë është dhënë në anglisht dhe në 12 gjuhë të tjera të mëdha si frëngjisht, spanjisht, portugeze, italisht, etj. Testi im i bisedës live vërtetoi se ata djem vërtet punojnë në internet. Ata u përgjigjën pyetjeve të mia në 1-2 minuta.

Përshkrimi i veçorive dhe mësimeve video se si të punoni me ndërtuesin e faqes në internet janë në dispozicion në faqen e internetit.

5. Planet & Çmimeve

Opsioni i çmimevekostoFeatures
pa pagesë:$ 0 / mo✓ 500MB hapësirë ​​në disk;
GB 1 GB bandwidth;
Orders 10 porositje produktesh / hënë.
Basic:$ 10.80 / mo✓ 10 GB hapësirë ​​për ruajtjen e diskut;
✓ 5 GB bandwidth;
Domain Domain falas.
avancuar:$ 16.80 / mo✓ 30 GB hapësirë ​​në disk;
GB 15 GB bandwidth;
Shitet deri në 50 produkte / hënë.
profesionale:$ 22.80 / mo✓ 90 GB hapësirë ​​për ruajtjen e diskut;
Gjerësia e bandës prej 45 GB;
Products 500 produkte për shitje / hënë.
Gold:$ 28.80 / mo0 270 GB hapësirë ​​për ruajtjen e diskut;
✓ 135 GB bandwidth;
Products Produkte të pakufizuara për shitje.

Sistemi ofron pesë plane, të cilat ndryshojnë në vëllimin e hapësirës së ruajtjes së diskut dhe gjerësisë së bandës së internetit. Ai gjithashtu ndryshon në karakteristika të tilla si shitja në internet, përdorimi i mjetit shumë gjuhësor, kutia postare, mjeti i listës së postave, etj.

Politika e çmimeve të SITE123 ndryshon në varësi të rajonit të përdoruesit. Këtu do të shikonim çmimet për përdoruesit e Amerikës së Veriut.

Plani falas nuk ia vlen të kushtojë vëmendje për shkak të pamundësisë për të ngritur domenin tuaj dhe flamurin e reklamave të krijuesit të faqes në internet të dukshme në sit. Mund të përdoret për të eksploruar opsionet që ofron platforma.

Mbani në mend se çdo plan bën të mundur krijimin e një numri të pakufizuar faqesh në internet me një llogari, megjithatë çdo uebfaqe duhet të paguhet veç e veç. Problemi është vëllimi i hapësirës së ruajtjes së diskut dhe bandës së bandës. Sa më i madh të jetë faqja e internetit që dëshironi të krijoni, plani më i shtrenjtë do të keni për të blerë. Kufijte e porositjes se produkteve (përveç Planit të Arit) e bëjnë të pamundur krijimin e një rrjeti të dyqaneve të vogla në internet. Asgjë nuk ju pengon të krijoni faqe interneti dhe bloge këtu.

Në përgjithësi, SITE123 është mjaft i përballueshëm, ju mund të krijoni këtu sa më shumë dyqane online dhe faqe interneti të biznesit sa ju nevojiten. Politika fleksibile e çmimeve për përdoruesit nga rajone të ndryshme e bën këtë ndërtues uebsajti më të përballueshëm krahasuar me ndërtuesit e tjerë të faqeve të internetit.

Një mundësi për të krijuar madje edhe një faqe në internet me 129.6 dollarë në vit duket mjaft investim i dobishëm. Kështu, ky krijues i faqes në internet është një mundësi e mirë për ata përdorues që do të punojnë me projektet e klientëve.

6. Pro dhe kundër

SITE123 është një krijues i bukur i faqeve në internet për newbies. Ajo ka një listë të përfitimeve të dukshme që të gjithë duhet të jenë të vetëdijshëm. Le të hedhim një vështrim në të mirat dhe të mirat e ndërtuesit të faqes së internetit tani.

Pros:
Cons:
&# X2714; thjeshtësi, lehtësia e përdorimit, nuk kërkohen aftësi për kodim dhe dizajnim në internet;
&# X2714; A zgjedhje e pasur e shablloneve dhe mjeteve të këndshme të përshtatjes;
&# X2714; Një mundësi për të krijoni shumë faqe interneti duke përdorur vetëm një llogari;
&# X2714; Modelet e përgjegjshme;
&# X2714; Disponueshmëria e shtojcave dhe mundësi të shumta që bëjnë të mundur punën me parametra të ndryshëm të SEO;
Gama e papërshtatshme e cilësimeve për përdoruesit profesionistë;
Shumë dyqane të thjeshta në internet dhe faqet e uljes (por ato janë mjaft të mira për shumicën e përdoruesve);
Parametrat e planit falas dhe disa plane të paguara dukshëm kufizojnë mundësitë për të krijuar një faqe të madhe funksionale.

Për ta përmbledhur, platforma është një zgjedhje e shkëlqyeshme për newbies të gatshëm për të krijuar një ose dy faqe në internet për përdorim personal, siç janë faqet e biznesit, portofolet, bloget ose dyqanet online..

përfundim

SITE123 është një ndërtues i shkëlqyeshëm në internet për shumicën e përdoruesve. Mund të përdoret për të krijuar uebfaqe biznesi dhe dyqane online, si dhe galeri, portofole dhe më shumë. Ekziston gjithashtu një mundësi për të ndërtuar bloge dhe faqet e uljes së një cilësie të shkëlqyeshme që me siguri do të plotësojnë nevojat e profesionistëve. Vendosja e shtojcave mund të zgjerojë dukshëm funksionimin e sistemit, dhe kjo e bën ndërtuesin e faqes në internet një mjet të gjithanshëm për krijimin e llojeve të ndryshme të projekteve.

SITE123 është një platformë me kosto efektive për ata përdorues që dëshirojnë të krijojnë një sit. Uebfaqet e krijuara me SITE123 janë moderne, me stil dhe tërheqës. Mjetet e tabelave plotësojnë në mënyrë efektive kërkesat dhe nevojat e klientëve.

Ndërsa testova platformën, kam arritur në përfundimin se përshtypja ime fillestare në SITE123 korrespondon me karakteristikat e saj të vërteta. Krijuesi i faqes në internet është i shkëlqyeshëm si për përdorim personal nga newbies ashtu edhe për dizajnuesit profesionistë të faqes në internet. Duket e besueshme dhe tërheqëse, dhe funksionaliteti i tij është i mjaftueshëm për të punuar me faqet e internetit të klientëve.

Provoni SITE123 FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map