Shqyrtimi i shabllonit

TemplateToaster (versioni aktual 7.0.0.18319) – është një platformë që mund të shkarkohet për krijimin e modeleve të fuqishëm dhe megjithatë të thjeshtë pa u përfshirë në kodim ose programim. softuer me bazë në desktop vjen si një mjet i dobishëm për të dy newbies dhe pro të përkushtuar të cilët janë të etur për të hartuar një temë të tyre. Gjenerimi i një modeli të ri për WordPress, joomla, Magento, Drupal ose çdo sistem tjetër i menaxhimit të përmbajtjes do të jetë një shëtitje në park falë. Nuk kërkohet lidhje interneti ose aftësi programuese.


Varet nga ju nëse të përdorni modele të gatshme përgjegjëse dhe t’i rregulloni ato në përputhje me preferencat tuaja ose të dizajnoni vetë temën tuaj nga e para. Avantazhi kryesor i programit është se ai ofron paraqitjet e duhura të përgjegjshme së bashku me një redaktues të fuqishëm vizual. Me fjalë të tjera, ju mund të përdorni TemplateToaster në vend të Photoshop dhe Sublime Text, duke krijuar modele teknikisht të sakta dhe vizuale tërheqëse në tuaj. Si manifestohet ky model në praktikë? Le ta zbulojmë tani.

1. Lehtësia e përdorimit

TemplateToaster ndryshon nga ndërtuesit tipike të faqeve të internetit SaaS. Shtë një aplikacion i bazuar në desktop, që do të thotë se do të duhet të shkarkoni redaktorin për t’u instaluar në pajisjen tuaj. Disa mund ta konsiderojnë atë pak të vjetëruar. Nga ana tjetër, mund t’i qaseni programit në çdo kohë, ndërsa nuk kërkohet lidhje interneti.

Fillimi

Për të filluar me TemplateToaster, duhet të vizitoni uebfaqen zyrtare dhe instaloni aplikacionin. Procesi i instalimit do t’ju marrë nga 3 deri në 5 minuta. Gjatë instalimit, ju mund të zgjidhni gjuhën e preferuar të ndërfaqes, si dhe të zgjidhni një edicion standard ose profesional.

Diferenca do të përshkruhet pak më tej në seksionin Politika e icingmimeve. E tëra që ju duhet të dini në lidhje me botimet është se paketa Standard vjen me më pak karakteristika ndërsa Plani Pro ofron funksionalitet të zgjeruar për të krijuar faqosje të faqeve të internetit të personalizuara plotësisht për një CMS të zgjedhur. Faza e fundit është të përfundoni instalimin dhe drejtimin e aplikacionit.

Vendosja e modelit

Pasi të keni instaluar TemplateToaster, do t’ju duhet të plotësoni disa hapa të thjeshtë:

 1. Zgjidh CMS që do të përdorni me modelin. Këtu mund të zgjidhni nga disa prej zgjedhjeve më të njohura si WordPress, Drupal ose Joomla si dhe platformat për të filluar një projekt eCommerce të ndërtuar në OpenCart ose WooCommerce. Përdoruesit mund të zgjedhin platformat e njohura të blogjeve; krijoni faqe të biznesit të bazuar në përmbajtje ose të vogla në varësi të qëllimeve të tyre.
 2. Zgjidhni një model modeli nga lista e paraqitjeve të gatshme ose filloni të krijoni një model të ri nga e para. Opsioni i dytë është në dispozicion vetëm për botimin profesional.
 3. Shkoni në pult dhe përdorni mjetet në dispozicion për të rregulluar paraqitjen tuaj.

Pasi të keni hyrë në ndërfaqe, e gjeni veten në ekosistemin e menaxhimit të përmbajtjes shumë afër asaj që kemi parë brenda redaktorit të përmbajtjes WordPress apo edhe Word Document.

Ne kemi një panel në krye të dokumentit të aka-s së faqes me të gjitha instrumentet e nevojshëm të vendosura me mend afër njëri-tjetrit. Të gjitha pjesët dhe elementet e shablloneve vendosen në shiritin e majtë për qasje të lehtë në aksione që ju doni t’i modifikoni ato veç e veç.

Procesi i redaktimit

Procesi i redaktimit mbështetet kryesisht në mjetet e dhëna në pult. Këtu mund të vendosni Cilësimet e Përgjithshme për të ndryshuar paraqitjen, si dhe pozicionet e faqeve të elementeve. Përdoruesit janë të lirë të ndryshojnë pozicionimin e shiritit anësor, si dhe vetë CMS. Këtu kemi butonin Shto / Ndrysho Faqe për të krijuar seksione ose kategori të reja. Për më tepër, ju jeni të lirë të zgjedhni një model tjetër në çdo kohë gjatë procesit të redaktimit.

Redaktori TemplateToster

Për të rregulluar modelin, duhet vetëm të zgjidhni një zonë që dëshironi të redaktoni. Për shembull, klikoni mbi kokën për të ndryshuar zonën e tekstit, shkarkoni një imazh tjetër, ndryshoni ngjyrën e sfondit ose vendosni dimensionet e nevojshme për lartësinë dhe gjerësinë e bllokut. Përdoruesit gjithashtu mund të personalizojnë kufijtë, si dhe strukturën, efektet, hijet, etj.

Menyja TemplateToster

TemplateToaster përmban funksionalitet tërheqës-dhe-lëshues përveç redaktorit të përmbajtjes së tij. Do të thotë që thjesht mund ta zhvendosni seksionin poshtë ose të ndryshoni vendndodhjen e seksioneve specifike. Modelet e faqeve vijnë me strukturë të paracaktuar, si dhe tituj H1-H6, paragrafë të integruar, llojet e butonave, pagination, lidhje, komente dhe blloqe të tjera që mund të lini ose fshini.

Sistemi ju lejon të redaktoni secilën pjesë të veçantë. Zgjidhni zonën e shabllonit formoni listën në krye (shirita anësor, futboll, header, elemente, përmbajtje, etj.) Dhe modifikoni ato me disa klikime. Të njëjtat opsione vlejnë për secilën faqe. Thjesht zgjidhni faqen që dëshironi të rregulloni formën e shiritit të majtë dhe përdorni të njëjtat mjete për t’i modifikuar ato. Ju gjithashtu mund të shtoni sa më shumë shabllone të faqeve të reja që ju nevojiten.

Procesi i krijimit të një faqe të re nga e para është pothuajse i njëjtë. Dallimi i vetëm është se ju në të vërtetë hartoni faqosjen e faqes tuaj pa qenë e nevojshme t’i përmbahen modeleve të gatshme. Përveç kësaj, me edicionin profesional, ju do të merrni qasje të plotë në CSS, HTML ose JavaScript për të modifikuar burimin e kodit të shabllonit dhe për të krijuar dizajn ekskluziv të uebit, elemente, blloqe dhe seksione.

Shko jeto

Pasi të keni përfunduar redaktimin e paraqitjes tuaj, do t’ju duhet vetëm të eksportoni shabllonin dhe ta ngarkoni atë në hostin tuaj. Pra, sigurohuni që keni zgjedhur tashmë një ofrues të besueshëm të pritjes së hostit dhe keni regjistruar një emër domain.

TemplateToaster bën një përshtypje të mirë të parë për sa i përket lehtësisë së përdorimit. Newbies ende mund të kërkojë ca kohë për të kuptuar se si funksionon gjithçka. Nga ana tjetër, asnjë kurbë mësimi nuk është e nevojshme. Për më tepër, faqja në internet përmban mijëra video arsimore dhe mësime për fillestarët. Lajmi i keq është se aplikacioni funksionon vetëm me Windows OS. Ende nuk ka version për MAC.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

TemplateToaster nuk është thjesht një ndërtues i modeleve. Ai vjen si një instrument i ciklit të plotë që siguron funksionimin e mëtutjeshëm të mëtutjeshëm të faqes në internet. Përdoruesit do të përfitojnë nga fleksibiliteti i platformës, si dhe opsionet shtesë për të krijuar lloje të ndryshme në internet nga bloget e thjeshta deri te projektet në rritje të eCommerce.

Kombinohet me çdo CMS

Platforma ju lejon të krijoni modele dhe paraqitje të ndryshme për fjalë për fjalë për çdo CMS. E tëra që ju duhet është të zgjidhni atë gjatë procesit të instalimit ose ta ndryshoni atë gjatë redaktimit të faqes në internet me një klik mbi cilësimet e Përgjithshme. Pavarësisht nëse dëshironi të filloni një blog ose faqe të biznesit të vogël në WordPress, krijoni një dyqan dixhital në WooCommerce, OpenCart ose Magento, TemplateToaster do të jetë një ndeshje 100%.

ekran i spërkatjes së softverit templatetoaster

Drag and Drop UI

Ne kemi përmendur tashmë në lidhje me funksionalitetin tërheqës dhe rënie të implementuar në TemplateToaster. Krijimi i një dizajni të azhurnuar UI nuk kërkon më aftësi ose teknika speciale. E tëra që ju duhet është të zgjidhni zonën që ju nevojitet, të bjerë bllokun në pozicionin e nevojshëm dhe të redaktoni përmbajtjen me disa klikime falë procesit të redaktimit të brendshëm. Do të thotë që të gjitha ndryshimet ruhen automatikisht.

Redaktori i përmbajtjes së TempullitToaster

Fleksibiliteti dhe SEO

Sistemi përdor teknologji të përparuar në internet për t’i lejuar përdoruesit të ndërtojnë shabllone që do të funksionojnë në mënyrë të barabartë në çdo pritje në internet. Në të njëjtën kohë, TemplateToaster vjen me kornizën Bootstrap për zhvilluesit që duan të hartojnë veçori ekskluzive duke përdorur HTML / CSS pa ndërprerë midis dy platformave. Modelet e faqeve vijnë me tituj H1-H6 dhe strukturë të qartë me paragrafë, të cilat mund të funksionojnë mirë në aspektin e mirëdashësisë së SEO.

siguri

Platforma siguron funksionimin e qetë të redaktorit dhe azhurnimet e automatizuara që përdoruesit marrin falas për një periudhë 1-vjeçare. Për më tepër, pajtimtarët kanë një shans të kërkojnë një tipar që duan të shohin në aplikacion. Karakteristika është në dispozicion në qendrën e ndihmës. Përshkruani funksionin që dëshironi të keni një koment leje në seksionin përkatës.

3. Dizajni

TemplateToaster krenohet me një përzgjedhje të madhe temash. Platforma aktualisht ofron 10 pako falas modelesh që i referohen nyjeve të ndryshme. Këtu kemi një plan urbanistik, një temë për faqet e biznesit të vogël, modelet e e-tregtisë, etj. Të gjithë kanë një modalitet parapamjeje. Për më tepër, të gjitha paraqitjet janë të përgjegjshme dhe të pajtueshme me pajisje të ndryshme mobile pavarësisht nga dimensionet e tyre të ekranit.

Modelet e modeleve të punës

Nëse nuk doni të zgjidhni modele të gatshme, ekziston mundësia që t’ju dizajnoni në faqe nga e para. Opsioni është në dispozicion vetëm me botim profesional. Për më tepër, vështirë se do të funksionojë me jo teknikë, pasi disa njohuri kodimi do të jenë të nevojshme. Avantazhi kryesor këtu është qasja në modelin CSS / HTML / JavaScript. Ju jeni të lirë të hartoni ndonjë element të vetin dhe ta keni atë në faqe. Zgjidhni gjuhën e programimit të preferuar në cilësimet e përgjithshme në pultin në krye të faqes dhe lëvizni.

Newbies gjithashtu do të ketë disa mundësi shtesë për të rregulluar hartimin e faqes në internet. Për shembull, ata mund të hyjnë në një koleksion të imazheve të personalizuara për të shtuar favicon, si dhe të shtojnë një logo të personalizuar me lidhjen. Karakteristika e redaktimit të figurave lehtëson përshtatjen e figurave ose ikonave të kokës.

Mund të shtoni textures, të implementoni efekte të ndryshme, të modifikoni dimensionet e figurave, etj. Cilësimet e logos e bëjnë më të lehtë zgjedhjen e një nga koleksioni i logos me porosi, si dhe të shfletoni dhe shkarkoni logon e tuaj. Përveç kësaj, ekziston një buton për të ngarkuar video, si dhe redaktori i zakonshëm i videos.

Për të kontrolluar se si duket faqja juaj e internetit para se të dilni live, mund të përdorni opsionin Preview RTL të disponueshëm në seksionin “File”. Funksioni automatikisht do të gjenerojë pamjen e faqes së internetit në shfletuesin me të gjitha ndryshimet që keni bërë.

4. Ndihma për klientët

Ekziston një skedë “Ndihmë” në seksionin “Dosja”, ku do të merrni qasje në mbështetjen teknike të një programi dhe lidhje për mësime në një CMS falas. Në këndin e sipërm të djathtë të ndërfaqes së aplikacionit, ekziston një pikëpyetje në një rreth blu. Pasi ta keni klikuar atë, do të keni qasje në manualin shterues dhe cilësor të sistemit. Pointdo pikë menuje dhe përcaktimi i saj përshkruhet atje, si dhe një udhëzues për të punuar me softuer që nga momenti i instalimit të tij.

Përveç kësaj, ju mund të merrni në forumin e komunitetit, dokumentet dhe ndihmën teknike direkt nga seksioni “Ndihmë” TemplateToaster. Ekziston gjithashtu një blog që përmban lajme, rekomandime, udhëzues dhe gjëra të tjera të dobishme. Mësimet video, lidhjet me grupet në rrjetet sociale të njohura janë gjithashtu të disponueshme atje. Në përgjithësi, aplikacioni u siguron përdoruesve mbështetje cilësore informuese dhe teknike.

5. Politika e çmimeve

Ju mund të shkarkoni TemplateToaster nga faqen zyrtare të internetit falas. Programi ka një version prove të pakufizuar, i cili do të bëjë të mundur që të eksplorohen në detaje para blerjes. Ju mund të krijoni sa më shumë shabllone sa ju nevojiten, por nuk do të mund t’i instaloni ato në CMS që mbështet programi. Këtu ekzistojnë dy versione të licencës së paguar:

 • Edicioni Standard ($ 49) ofron mbështetje për të gjitha CMS të disponueshme, azhurnime falas për një vit, mbështetje teknike, Kornizë Bootstrap, një seri modelesh të gatshme.
 • Edicioni Profesional ($ 149) ofron një mundësi për të krijuar një faqe në internet nga e para, për të hequr prefiksin CT, CSS Option, përdor imazhe me porosi në shabllon, faqerojtjen e nivelit të elementeve, modulin me porosi-Pozitat / widget-zonat / Dizajni i rajoneve dhe opsione të tjera.
 • Platemimi TemplateToaster

Për të mundësuar të gjitha tiparet nga dy planet e paguara, do t’ju duhet të blini çelësin e aktivizimit dhe ta futni atë në pultin e TemplateToaster. Plani Standard duket shumë i kufizuar përsa i përket tipareve. Ju në të vërtetë merrni funksionalitetin e një platforme fillestare, e cila mund të funksionojë vetëm për një uebfaqe të vogël të thjeshtë me financimin e ngushtë që nuk kërkon shumë funksionalitet.

Për më tepër, për 49 dollarë në të vërtetë ju merrni vetëm një mjet për të krijuar një shabllon ndërsa ndërtuesit e faqeve të avancuara vijnë me pritje, domain, pa pagesë, një zgjedhje më të gjerë të temave me një çmim më të ulët. Edicioni profesional ju lejon të shfrytëzoni sa më shumë platformën, duke përfshirë grupin e tij të plotë të personalizimit, optimizmit dhe instrumenteve të projektimit. Nga ana tjetër, ekzistojnë disa mjete profesionale pak më të mira për projektuesit e internetit dhe koduesit që ofrojnë më shumë veçori të personalizimit.

6. Pro dhe kundër

TemplateToaster duket pak i kotë duke marrë parasysh zgjidhjet e disponueshme të gjitha në një, SaaS si dhe platformat e pritura të optimizuara me WP me të gjitha tiparet në plan dhe nuk ka nevojë të krijoni një shabllon veç e veç. Nga ana tjetër, mund të jetë një alternativë e mirë për mjetet më të komplikuara të projektimit në internet, pasi ajo ende ka disa karakteristika të shkëlqyera në paketë.

Pros:
Cons:
&# X2714; Lehtë për t’u përdorur. UI-zvarritje.
&# X2714; Gjykim i pakufizuar falas.
&# X2714; E arritshme pa lidhje interneti.
&# X2714; Mirë për newbies dhe pro të përkushtuar.
&# X2714; Zgjedhja e gjerë e mjeteve të redaktimit.
&# X2714; Kombinohet me të gjithë CMS kryesore dhe çfarëdo pritjeje në internet.
✘ Në ​​dispozicion vetëm për Windows.
Plans Planet e tepërta.
✘ Komplikuar për përdoruesit që nga fillimi.
✘ Kërkohet shkarkimi dhe instalimi.

Në fund të fundit

TemplateToaster mund të mos jetë ideja më e mirë me kaq shumë zgjidhje të gatshme me një çmim më të ulët. A ka nevojë të paguani 149 dollarë për një platformë që nuk përfshin as host dhe domain? Me siguri jo. Nga ana tjetër, aplikacioni mund të jetë një alternativë e mirë për mjetet më të komplikuara të projektimit dhe të programimit në internet. Mund të përdoret për të provuar aftësitë tuaja të kodimit brenda një prove falas ose të provoni disa nga teknikat e ndërtimit të faqes në internet.

Për newbies, duke zgjedhur Ndërtuesit e uebfaqeve SaaS ose Zgjidhje pritëse të optimizuara nga WP me të gjitha tiparet në paketë mund të jetë një ide më e mirë dhe me kosto më efektive. Të paktën, do të keni mundësi më të gjera sa i përket zgjedhjes së shablloneve, si dhe menaxhimit dhe mbështetjes së faqes në internet.

Shkarkoni Shabllonin Tani

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map