Shqyrtimi i lëngshëm i uebit

Shqyrtimi i lëngshëm i uebit


Liquid Web – është një platformë perfekte pritëse për të menaxhuar një faqe interneti të vetme ose projekte të shumta në të njëjtën kohë. Kompania jep zgjidhje të menaxhuara plotësisht të serverëve që përmbajnë afate të përsosura në kohën e duhur dhe performancën e përgjithshme. Shërbimet do të përshtaten si në uebfaqe ashtu edhe në aplikacione. Sistemi është i pajtueshëm me CMS kryesore Oferta e WordPress-paketat e optimizuara, WooCommerce opsione të menaxhuara të serverit dhe më shumë. Një shumëllojshmëri e planeve të personalizueshme të hartuara për të përmbushur nevojat individuale dhe të ndërmarrjeve.

Platforma jep një sërë karakteristikash të disponueshme në secilin prej grupeve të serverave të saj. Lajmi i mirë është se sistemi kujdeset automatikisht për çështjet teknike pa pasur nevojë t’i menaxhojë ato me dorë. Konfigurimi ose rregullimi shtesë i serverit nuk është gjithashtu i nevojshëm. Dobësia e vetme është mungesa e zgjidhjeve të përbashkëta të pritjes. Nga ana tjetër, klientët do të përfitojnë nga serverë të fuqishëm të dedikuar, cloud dhe VPS përveç aftësive CMS, migracionit në sit, etj..

Lexoni gjithashtu: Ofruesit më të mirë të shërbimit të pritjes në cloud.

Pro dhe kundra

Kompania ofron zgjidhje të shumta për projekte të ndryshme. Nëse doni të shisni në internet, sistemi ka një mundësi të menaxhuar të serverit WooCommerce. Për më tepër, është në përputhje me aplikacionet kryesore dhe platformat CMS duke përfshirë një larmi planet e menaxhuara të optimizuara me WP.

Përkundër faktit, nuk ka ndonjë ndërtues të personalizuar të faqeve të internetit si në ofruesit e tjerë të pritjes, përdoruesit do të vlerësojnë karakteristikat e faqeve të skenarëve me një shans për të krijuar një projekt provë dhe të shohin se si do të funksionojë në jetën reale. Për të menaxhuar mjetet e pritjes, mund të përdorni një panel kontrolli me porosi të njohur ndryshe si Plesk. Isshtë intuitiv dhe miqësor mjaftueshëm edhe pse përshtatja e serverëve dhe pasurive mund të zgjasë ca kohë.

Përfitimi kryesor këtu është që ju të merrni pritje pa kufij të trafikut në të vërtetë përveç kohës së përsosur, përgjigje të shpejtë të serverit dhe shpejtësi të mjaftueshme të ngarkimit.

Pro të lëngshme në internet:
Kundërvajtjet në internet të lëngshme:
&# X2714; Performancë e mirë – platforma garanton 99.9% në kohën e duhur përveç trafikut të pakufizuar për të gjitha projektet e pritura.
&# X2714; Shpejtësia e shkëlqyeshme – Liquid Web është ndërtuar në PHP 7 dhe Nginx me qëllim të ofrimit të shpejtësisë dhe performancës maksimale të faqes në internet.
&# X2714; Hosting i Menaxhuar – do të thotë që platforma kujdeset vetëm për azhurnimet e sistemit dhe shtojcave, instalimin, konfigurimin, etj.
&# X2714; WP-Optimizuar Hosting – tipari vjen me instalimin e thjeshtë të WordPress, panelin e kontrollit me porosi, azhurnimet automatike të shtojcave dhe serverët e optimizuar.
&# X2714; Skenimi i sitit – provoni faqen tuaj të internetit para vendosjes. Kontrolloni të gjitha tiparet duke përdorur opsionin e sitit brenda portalit të menaxhuar WP.
Opsione të kufizuara të hostimit të përbashkëta – platforma është e përqendruar kryesisht në ofrimin e zgjidhjeve cloud, VPS dhe serverëve të dedikuar për performancën maksimale.
Asnjë ndërtues i personalizuar i faqes në internet – është kryesisht një pengesë për ata që kërkojnë një zgjidhje gjithëpërfshirëse. Të tjerët do të përfitojnë nga 100% WordPress dhe përputhshmëri të tjera CMS.
çmim – disa plane duket se janë pak më të kushtueshme se mesatarja.

Pavarësisht nga disa të këqijave të vogla, Liquid Web është sigurisht një zgjidhje e mirë për ata që kërkojnë kapacitet maksimal dhe performancën e faqes në internet. Tani, le të shohim më nga afër disa nga tiparet thelbësore që platforma ka nën kapuç.

Karakteristikat e hostimit

Të gjitha tiparet e platformës janë përqendruar kryesisht në optimizimin e WordPress. Kompania ka zhvilluar ekosistemin e saj të menaxhuar me porosi të menaxhuar posaçërisht për projekte të mundësuar nga WP dhe disa CMS të tjera. Pra, tiparet shoqërohen kryesisht me azhurnimet e prizave automatike, kopjimin e sistemit, performancën e rritur, shpejtësinë dhe parametrat e tjerë thelbësorë.

 • Zgjidhje gjithëpërfshirëse për WordPress – integrimi përfshin jo vetëm instalimin CMS të qetë, por edhe disa tema të para-instaluara, azhurnime automatike të shtojcave dhe funksionalitet shtesë. Me fjalë të tjera, ju vetëm duhet të zgjidhni një plan të duhur, të zgjidhni një temë dhe të filloni të krijoni postime, faqe, etj. Sistemi automatikisht do t’ju ofrojë versionet më të fundit të Plugin dhe PHP..
 • Plugin dhe PHP

 • Performancë e shkëlqyer – Web i lëngshëm përdor Nexcess – një platformë me performancë të lartë e zhvilluar për të rritur shpejtësinë e faqes në internet. Përveç kësaj, vetë platforma pritëse përdor versionin PHP 7 së bashku me Nginx. Përdoruesit gjithashtu do të vlerësojnë disa shtesa jetike që përfshijnë kompresimin e imazhit, konfigurimin e performancës dhe më shumë.
 • Serverë miqësorë për zhvilluesit – Web i lëngshëm siguron qasje të drejtpërdrejtë të zhvilluesve me mjete që përfshijnë WP-CLI, Git dhe SSH.
 • iThemes Sync Pro – tipari e bën të lehtë për përdoruesit të menaxhojnë të gjitha projektet e tyre nga një vend i vetëm. Sistemi informon mbi statusin e faqes në internet, statistikat e SEO dhe analitikën. Për më tepër, gjithmonë do të jeni në gjendje të gjurmoni shkallën e ngritjes, si dhe dobësitë anësore të mundshme nga pulti.
 • Menaxhuar Hosting WooCommerce – zgjidhja është krijuar për të përmbushur nevojat e tregtisë me dyqane të ngarkimit të shpejtë, testet e performancës dhe Jilt të instaluar paraprakisht – një nga mjetet më efektive për të parandaluar braktisjen e karrocave.

Ne gjithashtu duhet të shtojmë mbështetje për migracionin në uebfaqe, transferim falas të domenit, sisteme digjitale të menaxhimit të dyqaneve për projektet e e-tregtisë, mbështetje për tema të përgjegjshme dhe më shumë. Përkundër faktit, disa plane vetëm duket se janë të shtrenjta, ato janë të mbushura fjalë për fjalë me karakteristika të mahnitshme që ju me siguri do t’ju duhet në planin afatgjatë.

Performance

Testet e fundit kanë treguar që Liquid Web është më i shpejtë se 91% i platformave të tjera të disponueshme në internet. Tashmë kemi përmendur faktin që kompania garanton 99.999% të kohës së lirë përveç RAM 2X për përdoruesit e dedikuar të serverëve.

Testet e Pingdom-it kanë treguar performancën e nivelit A, duke e lënë sistemin të shënojë 99 nga 100. Rezultatet e tilla u arritën kryesisht falë teknologjive të ruajtjes SSD dhe optimizimit efektiv të serverit. Koha mesatare e ngarkesës është 220 ms pa instaluar shtojca shtesë ose aplikacione për ruajtje. Liquid Web është platforma e ndërtuar duke përdorur teknologji të përparuar që përfshijnë PHP 7, Nginx, SSL, etj.

Ndërtimi i faqes në internet

Përveç disa ofruesit e tjerë të pritjes, Lëngu i Uebit nuk ka ndërtuesin e tij të personalizuar për të krijuar dhe pritur site në të njëjtën kohë. Sidoqoftë, ajo ka një veçori ekskluzive të vendosjes në sit që në të vërtetë ju lejon të ekzekutoni faqen tuaj në modalitetin e provës dhe të kontrolloni se si do të funksionojë.

Opsioni mund të aktivizohet brenda portalit WordPress, ku përdoruesit marrin një shans për të krijuar një version të faqes së provës. Ai përfshin jo vetëm instalimin e temave, por edhe aktivizimin e shtojcave, personalizimin e dizajnit në internet, cilësimet e shtesave, etj. Me fjalë të tjera, mund të krijoni një projekt plotësisht të paraqitur dhe të shkoni drejtpërdrejt për të parë se si do të përfshihen përdoruesit.

Aplikimi WP

Si zhvillues, ju në të vërtetë merrni të njëjtin funksionalitet si me uebfaqen e vendosur tashmë. Sistemi bën të mundur bërjen e ndryshimeve të nevojshme. Përdoruesit mund të modifikojnë projektet me qasje në rrugët e menaxhimit të skedarëve SFTP / SSH. Si rezultat, do të shihni të gjitha azhurnimet dhe ndryshimet në kohë reale përpara se faqja të tërhiqet.

Për të përdorur përdorimin e funksionit të skenimit të sitit, thjesht ndiqni hapat e mëposhtëm:

 1. Hyni në portalin Menaxho WordPress.
 2. Klikoni në butonin “Menaxho sitin”.
 3. Zgjidhni kopjen e faqes në internet që dëshironi të skenoni.
 4. Kopjoni faqen live në procesin e skenës.
 5. Lidheni domainin me kopjen e faqes dhe shkoni drejtpërdrejt.

Tani, ju jeni të lirë të punoni në sitin e skenë dhe të bëni të gjitha ndryshimet e nevojshme në kohë reale. Mbani në mend se ekipi vendas gjithashtu merret me shërbimet e migrimit falas në internet dhe transferimin e domain.

siguri

Liquid Web ka zhvilluar një sistem të sigurisë me cikël të plotë që mbulon të gjitha çështjet e faqes në internet. Nga mbrojtja e CDN dhe parandalimi i sulmit DDoS deri te rezervimet automatike, azhurnimet dhe mbrojtja e të dhënave – të gjitha tiparet e sigurisë përfshihen në secilin plan pa kosto shtesë.

Paketa e sigurisë e platformës përfshin:

 • VPN dhe Integrimi i Firewall – serverat mbrohen nga çdo kërcënim dixhital. Sistemi vazhdimisht punon në zbulimin dhe parandalimin e kodit me qëllim të keq.
 • Mbrojtja e DDoS – Liquid Web përdor mjete të përparuara për të lehtësuar trafikun dhe parandaluar serverët nga sulmet e papritura të DDoS.
 • Mbrojtja e të dhënave – tipari përfshin mbrojtjen e të dhënave të ndjeshme të përdoruesit nëse krijoni faqe interneti për klientët. Për më tepër, konfigurimet e ngurtësuara sigurojnë modifikime të OS-së përveç përputhshmërisë dhe optimizmit të serverëve.

Për dallim nga shumica e konkurrentëve kryesorë të kompanisë, Liquid Web siguron gjithashtu ruajtjen e regjistrit dhe Rrjetin e Zonës së Storage (SAN) për të mbajtur të sigurt asetet e faqes suaj të internetit.

Ndihma për klientët

Ekipi lokal i ekspertëve premton ndihmë në të gjitha fazat e procesit të pritjes duke filluar nga migrimi i faqes në internet deri tek mirëmbajtja dhe mbështetja e faqes në internet. Menaxherët janë të disponueshëm gjatë gjithë orës. Për më tepër, kompania garanton asistencë fillestare 60 sekondëshe me mbështetje të mëtejshme të detajuar kur përdorni mënyra të menjëhershme për të kontaktuar.

Konsumatorët mund të zgjedhin disa mënyra kryesore për të kontaktuar:

 • Biseda live – ekzistojnë dy lloje të Bisedës Live për t’u përdorur. E para është mënyra më e shpejtë për të kontaktuar. Sidoqoftë, fillimisht do të flisni me një bot kur specifikoni çështjen. E dyta është opsioni “Bisedë me Njerëzit”. Kërkon më shumë kohë për të marrë përgjigjen edhe pse do të mund të specifikoni pyetjen menjëherë. Kjo mund të ju kursej kohë.
 • telefon – përdoruesit mund të zgjedhin për dy numra telefoni të disponueshëm për banorët me qendër në SHBA dhe ndërkombëtar.
 • Ndihmë Tavolinë – një mënyrë e thjeshtë për të paraqitur një biletë me një përshkrim të hollësishëm të çështjes.

Përveç kontaktit të drejtpërdrejtë, klientët e Liquid Web mund të përfitojnë nga burime të shumta informacioni. Ato përfshijnë studime të rasteve, një bazë të gjerë njohurish, blog personal, njohuri dhe më shumë. Ju jeni të lirë të vizitoni uebfaqet e kompanisë edhe në internet.

planet & Çmimeve

Likuid Web ka paketa të shumta serverësh për të ofruar. Mimi do të varet kryesisht nga numri i projekteve që dëshironi të menaxhoni, si dhe nga performanca e kërkuar. Ne ju rekomandojmë të filloni me 3 pritjet kryesore të menaxhuara të WordPress për të parë se si funksionon sistemi. Planet janë si më poshtë:

 • Shpenzimet e gazit $ 19 në muaj për një uebfaqe të vetme me 15 GB ruajtje dhe 5 bandwidth të TB-së.
 • Kostot e krijuesit $ 79 në muaj për deri në 5 faqe në internet dhe 3 bandwidth.
 • Kostot e ndërtuesit $ 149 në muaj për të menaxhuar deri në 25 projekte njëkohësisht me 100 GB ruajtje dhe 5 TB bandwidth.

Kompanitë që kërkojnë më shumë burime mund të zgjedhin formën 3 të planit të zgjeruar të serverit WordPress: Prodhuesi ($ 299 / mo), Ekzekutiv ($ 549 / mo), dhe Ndërmarrja ($ 999 / mo). Zgjidhjet e dedikuara të serverit fillojnë me 119 dollarë në muaj dhe mund të shkojnë deri në 549 dollarë për një pajtim mujor.

përfundim

Liquid Web – është një ofrues i menaxhuar i hosteve që siguron performancë të zgjeruar dhe shpejtësi të faqes në internet. Padyshim që nuk është një zgjidhje në nivelin e hyrjes. Me fjalë të tjera, nëse dëshiron të presësh një blog, portofol ose një faqe biznesi me një faqe, do të zgjedhësh më mirë një platformë më të thjeshtë dhe më pak të shtrenjtë.

Nga ana tjetër, cilësi e lartë gjithmonë vjen me një çmim të lartë. Me Web Liquid, ju mund të mbështeteni në një paketë të plotë të veçorive të sigurisë dhe të performancës për të siguruar shkathtësi maksimale. Platforma mund të jetë një zgjedhje e mirë për kompani të mëdha me projekte të shumta, si dhe zhvillues profesionistë që krijojnë faqe për klientët e tyre. Vende të mëdha në internet dhe dyqane komplekse dixhitale gjithashtu do të vlerësojnë zgjidhjet e disponueshme të menaxhuara të serverëve.

Provoni të lëngshëm Ueb Tani!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map