Rishikimi Zyro

Zyro – është një ndërtues i faqeve në internet DIY, i cili ka qenë në treg për një kohë të gjatë, duke u prezantuar fillimisht si produkt i Grupit Profis & Hostinger bashkëpunimi. Me kalimin e kohës, Zyro ka evoluar në një ndërtues plotësisht të pavarur të faqeve të internetit. Tani ajo vjen me një seri karakteristike të veçantë dhe të dobishme (megjithëse, disi të kufizuar) që e bën të vlefshëm për tu përdorur.


Si një platformë e re, Zyro aktualisht është në dispozicion në versionin Beta, që do të thotë se sistemi është në fazën e hershme të zhvillimit të tij. Ekipi i krijuesit të faqes së internetit po punon shumë për të përmirësuar grupin e tij të tipareve që përfundimisht ndikojnë në të gjithë performancën e sistemit. Sidoqoftë, shërbimi është akoma i disponueshëm për testim dhe përdorim të mëtejshëm, duke ofruar avantazhe të shumta për përdoruesit. Nuk është e nevojshme të jesh një kodues për ta eksploruar dhe zotëruar atë – krijuesi i faqes në internet është mjaft intuitiv që të përdoret nga kohërat e parë, si dhe nga profesionistët e dizajnit në internet.

Pra, si është përmirësuar sistemi pas azhurnimit? A ka fituar veçori dhe mjete të reja që e bëjnë atë të dalë nga turma ose asgjë nuk ka ndryshuar shumë që nga rishikimi ynë i fundit? Le të shohim se çfarë saktësisht duhet të ofrojë Zyro për përdoruesit bashkëkohorë.

1. Lehtësia e përdorimit

Ndërtuesi i faqes në internet është me të vërtetë i lehtë për t’u përdorur për të gjithë pasi nuk ka asgjë të komplikuar në lidhje me ndërfaqen, redaktorin dhe paraqitjen e tij. Procesi i regjistrimit është i shpejtë dhe i thjeshtë – thjesht siguroni emrin, emailin dhe fjalëkalimin tuaj për tu ridrejtuar më tej në galerinë e shablloneve. Kjo është me të vërtetë e lehtë, e shpejtë dhe pa telashe.

Paraqitja e krijuesit të faqes në internet është intuitive dhe e lehtë për t’u lundruar, gjë që krijon një përshtypje mjaft pozitive nga shikimi i parë. Paneli mund të duket disi shumë i thjeshtë, por nuk është problem për shumicën e përdoruesve të kohës së parë.

Redaktori Zyro

Ju nuk do të gjeni asnjë informacion të panevojshëm këtu – të gjitha mjetet dhe veçoritë janë afër këtu dhe detyra juaj është të zgjidhni ato që ju nevojiten për të rregulluar, menaxhuar dhe publikuar një faqe në internet. Kjo është një meritë për secilin të ri të industrisë, i cili po bën hapat e parë në procesin e krijimit të faqes në internet.

Krijuesi i faqes Zyro ofron një redaktues vizual që mbështet funksionalitet tërheqje dhe rënie dhe kjo është një nga pikat kryesore të sistemit. Në fakt, funksionon ashtu si çdo ndërtues tjetër i faqeve DIY: ka një shirit mjetesh që përmban elementë të ndryshëm të dizajnit dhe widget që mund të zgjidhni dhe zvarritni në çdo vend të faqes. Përdoruesit gjithashtu mund të shohin rezultatin e punës së tyre në vazhdim, e cila kontribuon në një rezultat të mirë dhe nuk kërkon aspak njohuri programuese. Këto janë parametrat kryesorë që e bëjnë Zyro një ndërtues të lehtë për t’u përdorur dhe i përshtatshëm, i përdorur për zhvillimin e të gjitha llojeve të projekteve.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

Sa i përket krijuesit të faqes në internet, është ende i disponueshëm në versionin Beta, ai definitivisht i mungon funksionaliteti. Shpresojmë që sistemi të jetë më i pasur me karakteristika në planin afatgjatë. Aktualisht, nuk ka shumë gjëra që mund të bëni për të rregulluar një faqe në internet dhe për t’i dhënë asaj performancë të përparuar.

Karakteristikat e Zyor

Zyro punon mirë për zhvillimin e faqet e internetit të portofolit, bizneset e vogla dhe faqet e promovimit, faqet e internetit të restoranteve / kafeneve dhe faqet e thjeshta me një faqe. Deri në ditët e sotme, sistemi nuk ka shumë për t’u ofruar blogerëve dhe pronarëve të dyqaneve në internet pasi nuk ka akoma ndonjë motor të integruar të blogezimit ose tregtisë elektronike. Shpresojmë, zhvilluesit e kuptojnë rëndësinë e integrimit të këtyre tipareve dhe do t’i shtojnë ato në listën e veçorive të krijuesit të faqes në internet gjatë azhurnimit të sistemit të ardhshëm.

Ndër veçoritë që Zyro aktualisht mund të ofrojë, ka kuptim të nënvizoni sa vijon:

 • Integrimi i videos. Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur ngarkimin dhe integrimin e një skedari video nga kanali YouTube për të rregulluar më tej cilësimet e tij kryesore. Jus sigurojë lidhjen për videon tuaj në Youtube në pjesën përkatëse për ta shtuar atë në faqen tuaj të internetit për personalizim të mëtejshëm. Kjo do ta bëjë projektin tuaj më shumë ndërveprim dhe angazhim për audiencën e synuar;
 • Opsionet e Emrit të Domainit. Zyro ofron dy mundësi lidhjeje për emrin e domain. Nëse tashmë keni një domen të personalizuar dhe dëshironi ta lidhni atë në faqen e internetit, do të keni një mundësi ta transferoni atë në llogarinë tuaj Zyro është disa hapa të thjeshtë. Në rast se nuk e keni një të tillë, sistemi do t’ju lejojë të zgjidhni dhe integroni çdo emër domaini të zgjedhjes suaj me kosto të arsyeshme. Për të zëvendësuar një nënfushë falas që do të merrni si parazgjedhje, kur të regjistroheni për ndërtuesin e faqes në internet, do t’ju ofrohet të blini një domen në një nga zonat në dispozicion (.com,. Line, etj). Kostoja e domeneve fillon me 0,99 dollarë dhe shkon deri në 8,99 $ në vit.
 • Integrimi i Hartave Google. Sistemi lejon integrimin e Google Maps në një uebfaqe. Kjo mund të bëhet vetëm me disa klikime – thjesht modifikoni menunë Cilësimet e Hartës dhe siguroni vendndodhjen fizike të biznesit tuaj, i cili më tej do të tregohet në hartën e integruar për vetëdijen më të mirë të klientit.
 • Karakteristikat e SEO dhe Marketingu. Kjo është një nga karakteristikat më mbresëlënëse të krijuesit të faqes në internet. Kjo lejon plotësimin e automatizuar të etiketave të kërkuara për optimizimin e duhur të motorit të kërkimit të një faqe të caktuar. Për më tepër, sistemi ofron mundësi të thjeshta për integrimin e mediave sociale.
 • Ngarkimi i figurës. Me Zyro, ju mund të zgjidhni dhe të ngarkoni imazhe në çdo seksion të faqes tuaj të internetit. Shtë e mundur që të zgjidhni imazhe nga koleksioni i aksioneve të sistemit dhe të ngarkoni ato të tuaat.
 • Integrimi i butonave CTA. Nëse dëshironi të shtoni një buton të veprimit në faqen tuaj të internetit, do të jeni në gjendje ta bëni atë pa ndonjë problem. Thjesht redaktoni tekstin e butonit dhe specifikoni lidhjen e burimit që dëshironi të ridrejtoni përdoruesit te.

3. Modelimet

Numri i Temave:25
Temat Falas&# X2714; PO
Renditur sipas industrisë:✘ JO
Dizajn të përgjegjshëm&# X2714; PO
Redaktimi i kodit CSS:✘ JO

Aktualisht, koleksioni i shablloneve Zyro përfshin vetëm 25 shabllone, por vetëm njëra prej tyre është në dispozicion për vrojtim dhe përshtatje. Temat e tjera janë akoma në ndërtim e së shpejti.

Modelet e Zyro funksionojnë mirë për zhvillimin e llojeve të ndryshme të projekteve, ndërsa implikimi dhe përqendrimi i tyre është i kuptueshëm nga emrat e tyre. Kështu, mund të gjeni këtu një temë që do të funksionojë shumë për portofolet, dyqanet e modës, restorantet dhe faqet e internetit të kafeneve, faqet e uljeve, faqet e internetit të ngjarjeve dhe udhëtimeve, faqet sportive dhe dasmave, si dhe projekte të tjera personale dhe afariste.

Farëdo ngrohesh në të cilën përqendroheni, sigurisht që do të gjeni një temë për të përmbushur nevojat tuaja këtu. Të gjitha modelet e Zyro duken të freskëta, të pastra dhe të përgjegjshme si parazgjedhje. Sidoqoftë, mos prisni një shkallë të lartë të personalizimit, të paktën në fazën aktuale të zhvillimit. Kur të filloni të personalizoni dizajnin e zgjedhur, opsionet tuaja do të kufizohen vetëm në cilësimet themelore. Këto përfshijnë ngarkimin e figurave dhe videove, përzgjedhjen e sfondeve, shkronjave dhe paletës së ngjyrave, opsionet e redaktimit të teksteve, integrimin e Google Maps dhe disa veçori të tjera. Kjo eshte.

Model Zyro

Seti i mjeteve dhe opsioneve të personalizimit të dizajnit padyshim lë shumë për të dëshiruar. Për më tepër, Zyro nuk hap kodet burimore dhe nuk ka asnjë mënyrë për të përdorur aftësitë tuaja për redaktimin CSS / HTML. Gjithçka është shumë e thjeshtë, nëse jo edhe primitive këtu.

4. Ndihma për klientët

Mbështetja e klientit Zyro nuk është thelbësoreja e sistemit. Edhe pse, përdoruesve të planit premium u sigurohet mbështetje 24/7 e klientit, e-mail dhe asistenca e bisedës live, sistemi ende nuk mund të ofrojë mbështetje të gjerë të bazës së njohurive. Në të njëjtën mënyrë, nuk ka mbështetje të drejtpërdrejtë në telefon, mësime video dhe teksti dhe mundësi të tjera të mbështetjes popullore. Seksioni FAQ është mjaft i kufizuar, si dhe ka vetëm disa pyetje atje tani.

Kur punoni në paraqitjen e faqes tuaj të internetit dhe personalizimin e dizajnit, do të keni mundësi të merrni qasje në skedën e feedback-ut PopUp, ku do t’ju kërkohet të vlerësoni përvojën tuaj në krijimin e faqes në internet. Kështu zhvilluesit e shërbimit do të zbulojnë shkallën tuaj të kënaqësisë dhe nevojën për të përmirësuar disa prej veçorive ose elementeve të faqes në internet.

5. Politika e çmimeve

Politika e çmimeve Zyro është më se e përballueshme. Sistemi ka një plan plotësisht të lirë që nuk skadon kurrë dhe përfshin një sërë karakteristikash themelore. Përdoruesit, të cilët dëshirojnë të kenë akses në veçoritë e përparuara, mund të zgjedhin të përmirësohen në pajtimin me pagesë. Kostoja e tij përbën 2,99 $ / muaj ($ 35.88 / vit) nëse faturohet çdo vit ose 3.99 $ / muaj (47.88 $ / vit) nëse faturohet çdo muaj.

Icingmimet Zyro

Karakteristikat kryesore të planit të primit përfshijnë lidhjen me porosi të domain, 100 GB bandwidth, heqjen e reklamave Zyro, rezervime javore, numrin e pakufizuar të faqeve të internetit, lidhjen e Certifikatës SSL, lidhjen me porosi, rritjen e hapësirës së ruajtjes, mbështetjen e 24/7 të klientit. Planet e lira dhe ato të paguara vijnë me një pritje të integruar falas, e cila siguron disponueshmërinë gjatë gjithë orarit të faqeve të internetit të nisura me ndërtuesin e faqes në internet.

Ndërtuesi i faqes së internetit ofron një provë 30-ditore pa rrezikshmëri dhe garanci për kthimin e parave për ata përdorues, të cilët do të vendosin të anulojnë pajtimin gjatë kësaj kohe. Sidoqoftë, është e mundur të refuzoni të përdorni planin premium në çdo kohë.

Platforma pranon të gjitha kartat kryesore të kreditit dhe debitit. Këto përfshijnë Visa, Mastercard, American Express, Zbuloni. Të gjitha pagesat e bëra brenda sistemit mbrohen me siguri nga 256-bit Certifikatat SSL që garantojnë konfidencialitet të plotë.

6. Pro dhe kundër

Ashtu si çdo ndërtues tjetër i faqes në internet, Zyro ka meritat dhe prishjet që lidhen me performancën, modelimin dhe parametrat e tjerë të dhënë. Para përdorimit të sistemit, patjetër që ka kuptim të mësoni më shumë rreth tyre për të ditur se çfarë të presin nga platforma. Kjo është arsyeja pse, ne kemi vendosur të përpilojmë listën e të mirat dhe të mirat që ka ndërtuesi i faqes në internet. Këtu ata shkojnë.

Pros:
Cons:
&# X2714; Përdorim i lehtë dhe intuitiv;
&# X2714; Modele të përgjegjshme;
&# X2714; Redaktori tërheqës dhe tërheqje;
&# X2714; Integrimet e videos, imazhit dhe Google Maps;
&# X2714; Kriptimi SSL.
Collection Koleksion i kufizuar i modeleve;
Options Opsione të personalizuara të dizajnit të dobët;
✘ Mungesa e blogjeve dhe motorëve të e-commerce;
✘ Asnjë mbështetje e drejtpërdrejtë e klientëve për përdoruesit e planit falas;
✘ Asnjë qasje për redaktimin e kodit.

Vija e poshtme

Zyro është një ndërtues mjaft i diskutueshëm i faqes në internet, i cili aktualisht është në dispozicion në versionin e tij Beta. Ky është, me siguri, fakti kryesor që duhet të merret në konsideratë, kur rishikohet sistemi në fazën aktuale të zhvillimit të tij.

Vetë krijuesi i faqes në internet është i lehtë për t’u përdorur dhe funksionon mirë për përmbushjen e detyrave të ndryshme. Sistemi ka një potencial mjaft të bukur për t’u bërë një krijues konkurrues i faqes në internet, megjithatë ai ende kërkon përmirësim të dukshëm, veçanërisht në aspektin e funksionalitetit dhe dizajnit. Aktualisht, Zyro nuk mund të mburret me opsione të gjera integrimi ose veçori të personalizimit të dizajnit – i gjithë grupi i tij i karakteristikave zbret vetëm në disponueshmërinë e parametrave themelorë.

Mungesa e motorëve të blogezimit dhe tregtisë elektronike është gjithashtu një dobësim i dukshëm. E njëjta gjë ka të bëjë me zgjedhjen e kufizuar të modeleve dhe cilësinë e tyre. Sidoqoftë, ka shumë hapësirë ​​për përmirësim dhe duket se zhvilluesit e sistemit do të realizojnë potencialin e tij të plotë në të ardhmen e afërt. Sinqerisht, ne kënaqëm duke përdorur Zyro dhe shpresojmë që ekipi i tij të vazhdojë zhvillimin e sistemit. Për momentin, është i përshtatshëm për të provuar dhe krijuar vetëm faqe interneti të thjeshtë.

Provoni Zyro Tani

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map