Rishikimi uKit

Rishikimi uKit


uKit – është një krijues i faqeve në internet, i cili është mësuar të nisë dhe menaxhon faqet e internetit të biznesit të vogël dhe llojet e tjera të projekteve për përdorim personal dhe tregtar. Sistemi ka fituar popullaritet në mbarë botën për shkak të tij thjeshtësi e mahnitshme kjo nuk bën kompromis me qasjen cilësore dhe profesionale të modelimit në internet. Kjo është një zgjidhje e domosdoshme për newbies dhe pro dizajnit të internetit të gatshëm për të krijuar prani profesionale në internet për bizneset e tyre. Ky krijues i faqes në internet do të funksionojë shumë për të gjithë përfaqësuesit e bizneseve të vogla dhe të mesme, të cilëve u mungon përvoja në krijimin e faqeve në internet dhe nuk dëshirojnë të paguajnë shuma të mëdha parash për studiot e internetit.

Ju nuk duhet të zotëroni bazat e programimit për të punuar me uKit – sistemi është i thjeshtë dhe fleksibël dhe përfundon rreth 70% të punës vetë. Nuk ka dizajn të paraqitjes, tabela të stileve, Photoshop dhe çështje të tjera të përditshme që shumica e zhvilluesve të uebit hasin këtu. Përditësimet e shpeshta e bëjnë shërbimin më të përshtatshëm dhe funksional.

Bazuar në një nga mostrat më të mira të redaktuesve vizual, uKit i ofron një përdoruesi një mundësi për të hartuar një faqe në internet tërheqëse nga e para pa asnjë fazë përgatitjeje vetëm në 1-2 orë. Ky është përfitimi kryesor i krijuesit të faqes në internet: çdo person mund të përfitojë nga rezultati i duhur kur punon me të. Kjo mund të krahasohet me punën e një projektuesi profesional në internet.

Pro dhe kundra

uKit funksionon i shkëlqyeshëm për procesin e zhvillimit të faqeve të internetit pa probleme dhe komode. Kështu, mund të përdoret për të filluar dhe menaxhuar në mënyrë efektive faqet e internetit të biznesit të vogël, bloget, portofolet, faqet e internetit të promovimit, faqet e uljes dhe madje edhe dyqanet në internet të vogla. Duke marrë parasysh kosto e përballueshme e sistemit, nuk duket se ka ndonjë prishje fare. Sidoqoftë, ndërsa filloni të shfletoni platformën, përfundimisht mund të hasni disa nga disavantazhet e saj. Kjo është pikërisht arsyeja pse, ka kuptim të renditni të gjitha të mirat dhe të mirat e shërbimit tani për të parë se çfarë ka për të ofruar.

Pros:
Cons:
&# X2714; Kurbë e lehtë e të mësuarit për newbies;
&# X2714; Mbledhja e pasur e modeleve specifike të ngrohtë të përgjegjshme;
&# X2714; Certifikatë falas SSL;
&# X2714; Opsione të gjera integrimi;
&# X2714; Pajisjet e shumta funksionale;
&# X2714; Krijim falas rezervë;
&# X2714; Qasje e përkohshme e menaxhimit të faqes në internet.
✘ Nuk funksionon mirë për faqet e internetit të mëdha me funksion të plotë dhe dyqanet në internet;
✘ Uebfaqet e lançuara me sistemin duken të ngjashme për shkak të formatit të seksioneve të unifikuar;
✘ Asnjë plan falas.

Për çfarë është mirë?

uKit është një krijues bashkëkohor, i përshtatshëm dhe i thjeshtë i faqes në internet, i cili fillimisht synon pronarët e bizneseve të vogla dhe të mesme. Seti i tij i veçorive është mjaft i fuqishëm për të përmbushur nevojat e secilit përdorues, i cili ka qëllim të fillojë dhe menaxhojë në mënyrë efektive projektet profesionale. Ajo që ka më shumë rëndësi është se krijuesi i faqes në internet nuk kërkon aftësi kodimi dhe dizajnimi në internet për të realizuar projekte cilësore. Gjithkush mund të zotërojë ndërfaqen e tij intuitive vizuale për të qenë në gjendje të hartojë projekte nga pajisje të gatshme dhe blloqe të përmbajtjes.

Krijuesi i faqes në internet vjen me një koleksion të gjerë të modeleve plotësisht të personalizueshme të përgjegjshme, të bëra për nevoja specifike tregtare dhe jo-komerciale. Për shkak të integruar funksionalitet tërheqje dhe rënie, është e mundur të filloni projekte të çdo niveli kompleksiteti pa ndonjë aftësi kodimi fare. Këto janë vetëm disa nga arsyet më të dukshme se pse platforma gëzon popullaritet tek sipërmarrësit, krijuesit, studentët, artistët, fotografët, modelet, stilistët dhe përdoruesit e tjerë.

Lehtësinë e përdorimit

Farëdo veprimi që keni ndërmend të përfundoni – qoftë integrimi i widgetave, krijimi i postimeve në blog, lidhja me emrin e domain, etj., Do të jetë e lehtë dhe e përshtatshme. uKit është logjikisht i ndarë në dy fusha: Pulti dhe Ndërtuesi. Kjo e fundit ka katër fusha pune: Faqet e sitit, Ndërtuesi, Dizajni dhe Pamja Adaptive e Vendeve.

Ndërtuesi vjen me një mundësi paraprake, e cila ju lejon të shihni të gjitha ndryshimet tuaja në veprim menjëherë. Për më tepër, mund ta shikoni punën tuaj në çdo kohë duke klikuar butonin Preview. Kur shikoni paraprakisht faqen tuaj të internetit, mund të kaloni midis pajisjeve të ndryshme: desktop, tablet dhe celular. Kjo do t’ju japë përshtypje realiste se si do të duket faqja juaj në pajisje të ndryshme.

Paneli ju lejon të menaxhoni cilësimet kryesore të faqeve tuaja: lidhni analitikën, shikoni statistikat e vizitorëve, merrni këshilla mbi promovimin, aktivizoni modalitetin “nën ndërtim”, ngarkoni një favikon, shikoni njoftimet, merrni ndihmë dhe më shumë.

Fillimi

Para se të filloni me të vërtetë procesin e zhvillimit të faqes në internet, duhet të regjistroheni në platformë. Për fat të mirë, krijuesi i faqes në internet ofron procedurë të thjeshtë, të shpejtë dhe pa probleme të regjistrimit. Shtë e mundur të zgjidhni një nga dy opsionet e regjistrimit këtu. E para nënkupton përdorimin e llogarisë suaj sociale (kjo mund të jetë Facebook, Google+, uID ose LinkedIn), nëse tashmë e keni atë. Mundësia e dytë e regjistrimit është të plotësoni formularin e regjistrimit, duke siguruar informacionin tuaj të postës elektronike dhe fjalëkalimit.

Pas përfundimit të këtij hapi, do t’ju ofrohet të konform regjistrimit duke aktivizuar lidhjen në dispozicion në email. Menjëherë pas kësaj, ju do të ridrejtoheni në faqen e zgjedhjes së shablloneve për të zgjedhur një nga modelet e listuara atje. Në të njëjtën mënyrë, ju do të keni një mundësi për të krijuar një emër të përkohshëm të domain këtu në tuaj ose gjenerojnë rastësisht një. Sapo të keni mbaruar me këtë hap, do t’ju ofrohet të kryeni disa hapa të tjerë të thjeshtë dhe të shpejtë, duke përfshirë krijimin e një emri në internet, krijimin e të dhënave të kontaktit, shtimin e lidhjeve në llogaritë e rrjetit social etj..

Më në fund, do të shihni redaktorin e faqes në internet, ku mund të klikoni në blloqe, të eksperimentoni me imazhe, kombinime ngjyrash, integrimin e elementëve të rinj. Në përgjithësi, duhen rreth disa minuta për të eksploruar dhe zotëruar redaktorin që përbëhet nga katër seksione të përmendura më lart (këto përfshijnë “Dizajnin”, “Ndërtuesin”, “Faqet” dhe “Pamjen Adaptive të sitit”). Le të shqyrtojmë në detaje tiparet e secilës prej tyre:

Shënim: Pamja Adaptive e sitit është shqyrtuar në seksionin Design.

 • Mënyra “Dizajn”. Kjo ju lejon të ndryshoni modelin tuaj të internetit duke zgjedhur skemën e ngjyrave dhe sfondin e një faqe interneti. Ju mund të përdorni si sfond një paletë të thjeshtë ngjyrash, një imazh të ngarkuar dhe madje edhe harta Google.
  Modeli i Dizajnit
  Për më tepër, ka kuptim të përmendim një mundësi për të aktivizuar efektin paralel për çdo imazh. Kjo mund të rrisë ndjeshëm përshtypjen e përdoruesit për faqet e internetit dhe përmbajtjen e tyre. Shtë gjithashtu e mundur të ndryshoni një shabllon në çdo temë tjetër të disponueshme këtu.

 • Mënyra “Ndërtues”. Redaktori WYSIWYG dhe krijuesi i faqeve të internetit tërheqje dhe tërheqje janë përdorur si metodat kryesore të redaktimit të faqes në internet këtu. Kombinueshmëria e këtyre metodave lejon përdoruesit të kryejnë veprimet kryesore me elementë dhe blloqe në internet duke shtuar, hequr, ndryshuar ose ripozicionuar ato vetëm në disa klikime. Rezultatet e veprimeve tuaja shfaqen menjëherë në modalitetin online.
  Modeli i Ndërtuesit uKit
  Do të duhet të punoni me pajisje shtesë – elementë funksionalë që u shtohen faqeve të faqes në internet duke tërhequr zvarritje. Ka shumë prej tyre këtu, duke përfshirë kartat e produkteve, audio player, kërkimin në Google, chat live, bar shoqëror me shërbime të njohura, porosinë për kthimin e telefonit, rrëshqitësin, listën e çmimeve, informatorin e lajmeve (i cili në të vërtetë është një blog) dhe më shumë. Ju gjithashtu mund të përdorni kombinime të gatshme blloqe të bëra të nevojshme për të përfunduar një funksion të caktuar, të tilla si header / footer, specifikimet, produktet, kontaktet, portofolin, rishikimet etj..

 • Modaliteti “Pages”. Për shkak të kësaj mënyre, një përdorues mund të kryejë veprime të ndryshme me faqet e internetit: shtoni faqe të reja, hiqni ato ekzistuese, ndryshoni renditjen e faqeve në menu, ndryshoni përmbajtjen e faqeve në internet, kopjoni, plotësoni etiketat meta.
  Mënyra e faqeve tëKit
  Të gjithë elementët që shtoni në faqet e internetit mund të vendosen gjithashtu: mund të ndryshoni përbërjen e brendshme të bllokut, të zgjidhni opsionet e dizajnit vizual, numrin dhe formatin e elementeve të shfaqur, sfondin etj..

Pasi të keni zotëruar këto pjesë dhe tërë procesin e zhvillimit të faqes në internet, do të jetë më e lehtë për ju të filloni të redaktoni projektin tuaj.

Redaktimi i faqes në internet

uKit përdor një nga redaktorët më të mirë vizualë në kamare. Të gjitha hapat këtu mund të plotësohen vetëm me disa klikime. Whatfarë është mbresëlënëse, është e mundur të filloni një faqe interneti të gatshme vetëm brenda 1-2 orësh, thjesht duke zvarritur elementët nga paneli i kontrollit në faqet e internetit, si dhe duke krijuar / rregulluar pozicionet e bllokut të përmbajtjes. Në sasinë mbizotëruese të çështjeve, ju vetëm duhet të modifikoni përmbajtjen demo të dhënë nga parazgjedhja, të rregulloni ngjyrat, shkronjat, paraqitjen, sfondin etj për të marrë rezultatin e dëshiruar.

Të gjithë elementët që mund të marrësh dhe shtosh në faqe kanë cilësime të hollësishme. Shtë e mundur të zgjidhni opsione të veçanta të projektimit dhe të ndryshoni përmbajtje bllok për shumë prej tyre. Po kështu, ju mund të vendosni strukturën e bllokut dhe sfondin për secilin bllok. Nëse dëshironi të shtoni imazhe për galeritë dhe shkronjat, nuk është e nevojshme t’i ngarkoni ato në server. Përkundrazi, thjesht mund të siguroni një lidhje me imazhin e kërkuar për ta lënë të ngarkojë automatikisht.

Së bashku me blloqet e gatshme, sistemi lejon integrimin dhe personalizimin e blloqeve boshe për t’u dhënë atyre një dizajn unik. Ekziston gjithashtu një mundësi për të kopjuar blloqet e kërkuara nga një faqe në tjetrën. Kjo lejon të shtoni një bllok / widget që ju tashmë e keni përshtatur në një faqe tjetër duke klikuar shigjetën në ikonën e bllokut dhe duke zgjedhur faqen që dëshironi të kopjohet. Më në fund, mund t’i shtoni blloqet në “Favoritet” seksion për qasje të shpejtë në rast të domosdoshmërisë për publikimin e shpeshtë të të njëjtave formularë.

Përveç integrimit në bllok, uKit ju lejon të kaloni në seksionin Widgets, ku do të keni qasje në disa pajisje shtesë. Përzgjedhja e tyre është mjaft e gjerë, ndërsa procesi i marrjes së sendeve të kërkuara është i lehtë dhe i shpejtë. Ekziston edhe një opsion i përshtatshëm i filtrit të kërkimit këtu që ju lejon të klasifikoni widget në dispozicion dhe të zgjidhni ato që keni ndërmend të integroni. Kategoritë kryesore të widget janë si më poshtë:

 • themelor (Titulli, Teksti, Imazhi, Galeria, Slider, Button, Icon);
 • strukturë (Ndarës, Hapësirë);
 • përmbajtje (Citimi, Kartela, Tabela, Tabela PRO, Shqyrtime, Hapat, Afati kohor, Lista e mimeve, Timer, Kodi HTML, Kërkimi Google, widget e lajmeve, Galeria);
 • Dyqan online (Produkt);
 • i jashtëm (Ecwid, AddThis Sidebar, Llogaritësi i Kostos);
 • Media (Skedar, Video, SoundCloud, SlideShare);
 • kontakt (Informacioni i Kontaktit, Forma e Kontaktit, Përgjigja, Harta, MailChimp, LiveChat, JivoChat);
 • social (Ndani butonat, Rrjetet Sociale, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, VK, Disqus).

uKit ka gjithçka që një përdorues mund të ketë nevojë për të filluar një faqe interneti me pamje të plotë – thjesht zgjidhni blloqet / widget-et e kërkuara për të marrë atë që i takon nevojave tuaja të projektimit. Vegla e integruar e veglave të shërbimit do të jetë e mjaftueshme për të filluar një faqe moderne promo dhe një dyqan të vogël në internet.

Të shkosh live

Ndërsa punoni në hartimin e faqes tuaj, mund të krijoni versione rezervë të projektit tuaj për të qenë në gjendje të rivendosni ato të mëparshme. Sapo të keni përfunduar me personalizimin tuaj të internetit, mund të shikoni paraprakisht rezultatin përpara publikimit. Kjo do t’ju lejojë të shihni detajet e faqes në internet si dhe gabimet / gabimet ekzistuese për të qenë në gjendje t’i rregulloni ato në kohë. Më në fund, klikoni në “Publikimi” butonin për të shkuar live.

Features & lakueshmëri

ndërtuesi i faqes uKit vjen me ndërfaqe intuitive dhe moderne. Isshtë e lirë nga funksionet dhe fazat e panevojshme që ngadalësojnë procesin e hartimit të uebit. Kjo e bën shërbimin shumë efektiv.

pajisje UKit

Blogjet dhe faqet e ndalimit

Përveç faqeve të internetit të biznesit, uKit lejon krijimin blogs dhe faqet e uljes me efikasitet maksimal. Opsioni i parë realizohet këtu duke shtuar një “Informator i lajmeve”Widget në faqen e internetit. Ju vetëm vendosni format e ekranit të lajmeve në disa klikime (është gjithashtu e mundur të bësh një faqe në internet një faqe në shtëpi, natyrisht). Pas kësaj, të gjitha postimet nga “Lajme“Seksioni do të botohet këtu në formatin e vendosur.

widget e lajmeve uKit

Të gjitha shabllonet uKit funksionojnë shkëlqyeshëm për faqet e uljes: ato janë me ekran të gjerë, të ndarë në blloqe dhe vizualisht tërheqës. Ekziston një mundësi për të aktivizuar menunë e ankorimit këtu (lidhjet e menusë do t’i referohen blloqeve të zgjedhura të faqes në internet). Për më tepër, është e mundur të rregulloni pozicionin e menusë për ta bërë atë statik, kur lëvizni në faqe. Natyrisht, butoni “Up” është i disponueshëm këtu, ashtu si widget-i i kohëmatësit një faqe interneti me një faqe është e paimagjinueshme pa. Koha e ngritur nuk kërkon shumë përpjekje dhe kohë gjithashtu.

Publikimi i planifikuar i lajmeve është një tjetër mundësi interesante. Mund të përgatisni lajmet, të planifikoni botimet dhe të shkoni me pushime, për shembull. Materialet do të shtohen automatikisht në faqen e internetit sipas orarit, ndërsa jeni larg. Pronarët e blogut me siguri do të shohin vlerën e vërtetë të kësaj veçorie.

eCommerce

Përveç pjesës tjetër të veçorive, mos harroni një mundësi për të krijuar dyqane në internet në uKit duke përdorur të integruarin Dyqani Ecwid funksionalitetin. Për ta zbatuar atë, duhet të regjistroheni në faqen e internetit të modulit. Dritaret e shfaqjeve duken të qarta dhe të zoti këtu.

Ju nuk do të arrini të krijoni një supermarket të madh, megjithëse. Kjo nuk është mjaft e përshtatshme pasi do të duhet të krijoni një faqe të re në internet për secilën kategori, të vendosni modelin e saj etj. Nëse keni kohë dhe dëshirë, natyrisht, mund të përfitoni nga një rezultat i mirë.

widget UKit Ecwid

Sidoqoftë, nuk do të përballeni me probleme, kur nisni një dyqan mini të Internetit të lezetshëm. Ekziston një mundësi për të shtuar një buton të porositjes së thirrjes, listat e çmimeve, banderolat e reklamave, “Shto këtë” panel që lejon përdoruesit të ndajnë lidhjet në faqet e kërkuara të internetit përmes rrjeteve të shumta sociale. Po kështu, ekziston një mundësi për ta shfrytëzuar “USocial.pro” paneli i përdorur si një konstruktor i butonave. Kjo ju lejon të krijoni paraqitjen e panelit që do të përfshijë të gjitha shërbimet e kërkuara për ta shtuar atë më tej në faqen e internetit në atë vend ku ju duhet të jeni në gjendje të mbledhni statistikat e lidhura me klikimet në internet. Ky është një nga mjetet më të fuqishme që do t’ju ndihmojë të rritni renditjen e motorit të kërkimit të projektit tuaj së bashku me aplikimin e mjeteve SEO.

Përveç plugin Ecwid, uKit ka mjetin e integruar për krijimin e dyqaneve në internet. Isshtë siguruar nga jashtë dhe sigurisht që do të apelojë për shumë përdorues. Kjo është “Produkt” widget. Ju mund të shtoni numrin e pakufizuar të produkteve për shitje ose shërbime me përshkrime dhe foto me cilësi. Dyqani në internet përbëhet nga tre pjesë, përkatësisht një karrocë blerëse dhe produkte, dritare që shfaqen për të regjistruar një porosi dhe cilësimet e dizajnit të kartave të produkteve në pult. Kështu duket: një skedë me butonin foto, produkti dhe përshkrimi për produktin.

Dyqan Online UKit

Ju gjithashtu mund të shtoni 3 opsione me numrin e pakufizuar të vlerave për secilin produkt. Shtë e mundur të caktoni marzhin tuaj të shitjes me pakicë në përqindje ose një shumë fikse për secilin opsion. Nëse vendosni një shenjë «-» përpara vlerës së marzhës me pakicë, atëherë kostoja do të ulet me përqindjen ose shumën e specifikuar në krahasim me normën bazë. Kjo veçori mund të gjendet në cilësimet e secilit produkt të veçantë, përkatësisht në “Shto Opsionin” seksion.

Ju mund të zgjidhni monedhën (të gjitha monedhat e kërkuara janë në dispozicion këtu), ndërtues i formularëve të porositjes online (grupi i fushave dhe vëllimet e tyre), mundësi transporti dhe pagese në cilësimet e shportës së blerjes. Dizajni i një shporte blerjeje mund të personalizohet gjithashtu (ngjyra, titra të paracaktuar, hije). Njoftimet në lidhje me porositë e reja do të dorëzohen në emailin e specifikuar. Tani e tutje, nuk ka nevojë të investoni shumë para në krijimin e dyqaneve në internet për të filluar shitjen në internet.

Llogaritësi Online

Sistemi ofron një shumë të dobishme “Llogaritësi Online” widget bazuar në funksionaliteti uCalc. Pasi të keni shtuar një kalkulator online, për të përcaktuar koston e një shërbimi në faqen tuaj të internetit, do të merrni një mjet efektiv për mbledhjen e porosive. Përdoruesit zakonisht pëlqejnë gjëra të tilla: një person mund të rregulloje një porosi dhe të zbulojë koston e tij eventuale në një kohë. Kjo inkurajon përdoruesit të bëjnë një blerje.

Llogaritësi Pa pagesë Online uKit

Fletë Tabela

uKit ofron një vegël të përparuar të Tavolinave PRO, e cila është shumë më funksionale sesa alternativa e saj standarde dhe bën të mundur krijimin dhe rregullimin e mirë të tabelave duke treguar / fshehur kufijtë / kokat, bashkimin / kopjimin e qelizave, zgjedhjen e ngjyrave me porosi për elementët e tabelës, rregullimin madhësitë e fushës etj. Për më tepër, ju gjithashtu mund të zgjidhni llojin e preferuar të qelizave – butonin e tekstit normal ose me stilet. Varet nga ju tani të konfiguroni parametrat kryesorë të butonit dhe të vendosni pamjen e tij duke rregulluar modelin, madhësinë dhe konfigurimet e tjera të disponueshme.

Pavarësisht nëse duhet të shtoni dhe modifikoni tabela, të vendosni imazhe paraprake për rrjetet sociale ose lajmëtarë të popullarizuar, miniaplikacioni i përparuar i tabelave do t’ju ndihmojë ta bëni atë me lehtësi. Do të shpejtojë gjithashtu gjithë performancën e uKit. Puna me widget është aq e lehtë dhe e shpejtë sa të përdorni spreadsheets të zakonshëm Google ose Excel. Nëse e keni bërë atë më parë, do të zotëroni procesin në disa minuta.

fonts

Redaktori uKit lejon vendosjen e çifteve të shkronjave për një faqe në internet dhe prerjen e imazheve të ngarkuara. Një përdorues mund të zgjedhë manualisht 2 fonte (për një titull dhe pjesën tjetër të tekstit) dhe vendosni në detaje opsionet e tyre të ekranit (hapësira interline, madhësia, lloji i shkronjave, ndarja midis shkronjave). Këto cilësime janë në dispozicion në seksionin “Dizajn”.

Pse lejohet të përdorin vetëm 2 shkronja? Nuk është sekret që një përzierje e shkronjave të dizajnuara ndryshe prish përshtypjen e një faqe në internet. Pra, ky kufizim do të kontribuojë në një rezultat të mirë – çfarëdo që të zgjidhni, do të duket bukur. Vetëm mos e teproni me shiritin e cilësimeve duke e tërhequr atë në pozicionet në fund. Me një mjet të tillë, ju do të jeni në gjendje të përmirësoni dizajnin e faqes në internet me disa klikime – shkronjat kanë ndikim të dukshëm në përshtypjen që krijojnë faqet.

Imazhe dhe video

Një mundësi për të korrur imazhet kur i shtoni ato në një galeri ose një rrëshqitje, për shembull, lejon shfaqjen e elementit të kërkuar, shmangien e filigranëve dhe detajeve të tjera të padëshiruara. Ky është një tipar i vogël por mjaft i dobishëm. Grafikat e faqes suaj të internetit do të bëhen më mbresëlënëse me të.

Widget e integruar “Video” apelon edhe për shumë përdorues. Duke e përdorur atë, ju do të jeni në gjendje të shtoni një lidhje video, të vendosni mënyrën e shfaqjes automatike, shfaqjen e videove të ngjashme në fund, prezantimin e një titulli të videos dhe panelin e kontrollit të riprodhuesit. Këto karakteristika mund të aktivizohen / çaktivizohen në disa klikime vetëm duke përdorur rrëshqitës në cilësimet e widget.

Me uKit, mund të vendosni sfond video për cilindo nga blloqet në dispozicion. Asnjë instalim i shkrimeve të palëve të treta ose integrim i ndërlikuar i kodit nuk është i nevojshëm për ta bërë atë – të gjithë mund të përballojnë detyrën brenda disa minutash. Disa klikime do të jenë të mjaftueshme për ta bërë faqen tuaj të internetit më argëtuese, ndërvepruese dhe dinamike. Sfondi i videos do të shfaqet gjallërisht pas blloqeve të informacionit, duke tërhequr kështu vëmendjen e përdoruesit për përmbajtjen e kërkuar.

Për të konfiguruar sfondin e videos, thjesht duhet të qaseni në skedën Background në dispozicion në cilësimet e bllokut, të shtoni një lidhje nga burimi i videos që përdorni (ose YouTube ose Vimeo) dhe konfiguroni parametrat kryesorë të ekranit (mbivendosja, intensiteti, shtrirja, zmadhimi, shpejtësia e riprodhimit të videove, efektet etj.).

Blloqe me majë

Karakteristika lejon zgjedhjen dhe ngjitjen e blloqeve të përmbajtjes në një vend të caktuar në uebfaqe në krye të faqes ose në fund të saj. Mund ta aplikoni tiparin në çdo bllok të disponueshëm në faqen tuaj të internetit, përveç për futbollin dhe kokën. Procesi i bllokimit të blloqeve është i thjeshtë dhe mjaftueshëm i lehtë për t’u përfunduar nga përdoruesit do të larmishëm ekspertizën në krijimin e faqes në internet. Sidoqoftë, mbani mend se nuk duhet ta vendosni bllokun, nëse dimensionet e tij tejkalojnë lartësinë e përgjithshme të ekranit ose ekziston një menu fikse në faqen tuaj të internetit që zhvendoset ndërsa lëvizni poshtë në faqe. Përndryshe, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e shfletimit të përdoruesit.

Animime ikonash

uKit tani bën të mundur përdorimin e widget Icon që vjen me një seri efektesh animacioni për prezantim më tërheqës të faqes në internet. Në përgjithësi, zhvilluesit e sistemit kanë shtuar 4 efekte të reja animacioni që mund t’i zgjidhni dhe t’i aplikoni në ikonat e faqes tuaj të internetit. Secili efekt, nga ana e tij, vjen me një listë cilësimesh për t’ju lejuar të eksperimentoni me pamjen tuaj të internetit. Nëse ka një nevojë të tillë, mund të zgjidhni dhe aplikoni disa efekte në të njëjtën ikonë në një kohë për të shprehur kreativitetin tuaj dhe për të rritur nivelin e angazhimit të klientit. Shpejtësia e animacionit si dhe opsionet e ekranit mund të rregullohen veçmas bazuar në nevojat tuaja për krijimin e faqes në internet.

Vegla të dobishme

“Timeline” dhe “Hapat” janë mostrat më të mira të widget-ve interesante specifike të UKit. Ato ndihmojnë në shfaqjen e informacionit për çdo sekuencë të veprimeve në dritën më të favorshme, qoftë një program ngjarjesh, hapat e nevojshëm për të arritur një rezultat të caktuar, posterin e ngjarjeve etj..

Udhëzimi i hapave uKit

Dallimi midis widget-ve është në orientimin e përmbajtjes, i cili mund të jetë ose vertikal ose horizontal. Cilësimet bëjnë të mundur zgjedhjen e dizajnit të ikonave për të shënuar hapat, ndarësit, nënshkrimet etj. Elementë të tillë duken mjaft të natyrshëm në faqet e internetit të biznesit, gjë që ka shumë rëndësi, sepse shumica e njerëzve e vlerësojnë infografikën e cilësisë..

Ndërtuesi i faqes në internet gjithashtu ka përditësuar Widget Rrjetet Sociale duke e shtrirë atë me një sërë shërbimesh të reja të modës, përfshirë WhatsApp, Telegram, Viber dhe më shumë. Këto aplikacione do të vijnë në dispozicion për shumicën e përdoruesve, të cilët do të përballen me nevojën për të specifikuar lidhjet për këta lajmëtarë të njohur dhe sistemet e mediave sociale, ndërsa krijojnë faqet e tyre të internetit.

Integrimi i Sendit të Pulsit

uKit ka njoftuar integrimin e tij me SendPulse. Widget popullor tani është i arritshëm për të gjithë, që dëshiron të shtojë dhe të rregullojë njoftime të përshtatshme për shtytjen në internet për vizitorët në uebfaqe vetëm me disa klikime. Lidhja me widget SendPulse është e lehtë dhe e shpejtë. Mjafton të arrini në pult, zgjidhni elementin përkatës dhe aktivizoni njoftimet tuaja për shtytje. I gjithë procesi zgjat më pak se një minutë.

hosting

Hapësira e pakufizuar e ruajtjes së skedarëve dhe optimizimi automatik i fotografive të përdoruesve janë një avantazh i dukshëm i shërbimit. Nuk ka shumë newbies, të cilët e kuptojnë rëndësinë e ngjeshjes së imazheve, të cilat do të përdoren në faqen e internetit. Të gjitha 6 MB fotografitë nga serveri pasqyrë thjesht do të shkatërrojnë performancën e faqeve në internet në të cilat do të postohen.

Shpejtësia e ngarkimit të faqes në internet është një faktor i dukshëm i renditjes për motorët e kërkimit. Kjo do të thotë që faqet e internetit, të cilat ngarkojnë ngadalë, kanë rezultate më të këqija të motorit të kërkimit në krahasim me ato që ngarkojnë më shpejt, edhe nëse pjesa tjetër e karakteristikave mbetet e njëjtë. Pamjet, megjithatë, janë elementet më të mëdhenj të faqes në internet dhe përbëjnë vëllimin kryesor megabit të faqes në internet.

Kur është fjala për uKit, sistemi bën disa kopje të fotografive menjëherë pasi ato të ngarkohen duke përdorur algoritme Progresive JPEG dhe Progressive PNG. Kopjet janë të madhësive të ndryshme që përputhen me kolonat Bootstrap për t’u shkarkuar në dimensione të ndryshme dhe në pajisje të ndryshme. Kjo do të thotë që sistemi automatikisht optimizon pamjet, të cilat dukshëm mund të rritin ngarkimin e faqeve në internet. Kjo është se si zgjidhet një nga problemet më të përhapura me të rinjtë në ditët e sotme. Një faqe në internet do të funksionojë shpejt, pavarësisht nga fuqia e kamerës suaj.

Promovimi

Mundësitë e promovimit të faqes në internet uKit realizohen në mënyrë interesante. Duke nisur pultin, mund të rishikoni rekomandimet e sistemit për optimizimin efektiv të motorit të kërkimit të projektit. Newbies do të vlerësojnë një ndihmë të tillë.

uKit SEO - Ndërtues i Uebit uKit

SEO është e shkëlqyeshme këtu: mund të plotësoni etiketat meta për secilën faqe në internet. Sinkronizimi i Google Analytics do të ndihmojë në gjurmimin e statistikave dhe menaxhimin në mënyrë efektive të strategjisë së promovimit. Një mundësi që lejon të shtojë organizatën tuaj në hartat e Google gjithashtu do të kontribuojë në promovimin e motorit të kërkimit dhe qëndrimin e përdoruesit.

uKit gjithashtu bën të mundur përshtatjen e faqes 404 në lidhje me nevojat tuaja. Ajo që mund të bësh këtu është të shtosh mesazhe apo imazh unik teksti, për shembull, që do të paraqesë identitetin të markës suaj. Për të thjeshtuar procesin e personalizimit, mund të përdorni një nga tre modelet e krijuara nga projektuesit. Ky opsion gjendet në seksionin Pages / Shërbim.

Mjetet e shërbimit

Një mundësi për të aktivizuar një version të faqes në internet për njerëzit me vështirësi në shikim në një klik është një tjetër pikë e rëndësishme e shërbimit. Ju mund ta gjeni këtë mundësi në seksionin “Dizajn”. Do të funksionojë mirë për ata përdorues, të cilët duhet krijoni një uebfaqe arsimore (shkollë, universitet etj.) ose një projekt për ndonjë institucion tjetër qeveritar. Ekzistojnë kërkesa ligjore specifike për këto lloje të uebfaqeve: ata janë të detyruar të ofrojnë versione speciale për përdoruesit me dëmtim të shikimit. uKit lejon ta bësh atë me lehtësi: vizitorët e faqes suaj të internetit do të jenë në gjendje të zgjedhin një font, një skemë ngjyrash dhe opsione të shfaqjes së imazhit në panelin që gjendet nën titullin e faqes në internet.

Ka edhe veçori të tjera uKit për të cilat do të mahniteni. Për shembull, ju do të jeni në gjendje të krijoni dizajnin tuaj interesant dhe tërheqës të faqes në internet 404 (“Faqet” / “Shërbime”) aktivizoni animacionin bllok kur lëvizni (ekrani kryesor i përmbajtjes gjatë lëvizjes) ose instaloni shumë shenja harta (deri në 10), nëse kompania juaj ka degë në vende të tjera. Do të jetë më e lehtë për të shpejtuar hartimin e blloqeve të ngjashme në faqet e ndryshme të faqes në internet duke kopjuar dhe shtuar ato në seksionin “Të Preferuar” për të hyrë më shpejt në to. Kështu funksionon: ju thjesht zgjidhni një bllok, klikoni në shigjetën në ikonën e parametrave të saj dhe më pas zgjidhni një faqe në internet, ku duhet të vendoset. Kjo eshte!

Windows-pop-up

Ekziston një tjetër veçori e dobishme që ofron uKit: kjo është një mundësi për të vendosur mënyrën se si do të shfaqen dritaret pop-up. Ju duhet të përdorni menunë “Pages” dhe të zgjidhni pikën “Pop-Up Window”. Dritaret që shfaqen mund të shfaqen menjëherë pasi të klikoni butonin, sipas orarit të kohëmatësit, kur lëvizni (menjëherë pasi 75% e lëvizjes ka përfunduar) ose kur mbyllni një faqe. Ju mund të shtoni oferta speciale, reklama ose elemente të tjera në përmbajtjen e dritares pop-up.

Integrimi CRM

uKit gjithashtu krenohet me integrimin e AmoCRM, të cilat mund të gjenden në nivelin bazë të opsioneve të pultit. AmoCRM është një sistem i thjeshtë dhe intuitiv i llogaritjes së klientëve dhe marrëveshjeve të mundshme, të cilat do të ndihmojnë në kontrollin dhe rritjen e shitjeve tuaja. Për të nisur sinkronizimin e të dhënave, do t’ju duhet llogaria, e cila do të regjistrohet në faqen zyrtare të shërbimit. Vendosja e CRM do të ndihmojë në mbajtjen e fushatave promovuese më efektive.

Integrimi i SSL CRM uKit

Sistemi do të mbledhë të dhënat për secilin klient (emrin, adresën, emailin, telefonin), duke dërguar njoftime në lidhje me ngjarje të reja në emailin tuaj. Kjo është e sinkronizuar me format në dritare që shfaqen, format e kthimit të thirrjeve dhe widget e dyqaneve në internet. Ju mund të rishikoni statistikat përmes emailit ose të drejtën në pultin e AmoCRM. Opsioni do të jetë veçanërisht i dobishëm për pronarët e dyqaneve në internet të ndërtuara me uKit.

Klientët e korporatave do të vlerësojnë një mundësi për të bashkangjitur një email të biznesit të drejtën në pult. Thjesht duhet të lidhni një domen në faqen e internetit. Pas kësaj, ju do të keni një mundësi për të regjistruar një email që duket si “emër @ domainin tuaj”. Kjo është mjaft e bukur dhe e thjeshtë.

domains

Le të flasim pak për fushat. Një nënfushë falas si youwebsite.ukit [dot] me fillimisht do të caktohet në faqen tuaj të internetit të sapo-regjistruar. Ajo funksionon mirë për një periudhë prove, kur eksploroni / testoni sistemin. Do të thotë që do të duhet ta ndryshoni më pas, nëse vendosni të përdorni UKit dhe të krijoni një faqe në internet me të.

Menjëherë pasi të regjistroheni në Planin “Premium”, do të jeni në gjendje të lidhni çdo domain që dëshironi ose të blini një të ri përmes ndërfaqes së një ndërtuesi të faqes në internet (në çdo zonë që preferoni). Kjo do të kërkojë disa klikime në “Paneli”. Domeni do të ndryshojë në rreth 15 minuta pasi të paraqisni një urdhër.

Siguria SSL

Ju gjithashtu mund të lidhni Certifikatën SSL në domenin tuaj falas. Për të lidhur HTTPS, thjesht duhet të hyni në pult, të zgjidhni widget dhe emrin e domain-it përkatës nga lista. Për rreth gjysmë ore, do të merrni një njoftim për përfundimin e suksesshëm të procesit. Në përgjithësi, ju klikoni 2 butona dhe faqja juaj e internetit funksionon në protokollin e siguruar HTTPS pa ndonjë investim shtesë në para!

SSL fillimisht është një domosdoshmëri për faqet e internetit, të cilat pranojnë pagesa në internet. Google, për shembull, tashmë shënon faqet e internetit pa këtë certifikatë si të pasigurt. Disponueshmëria e protokollit të siguruar HTTPS gjithashtu ndikon në renditjen e motorëve të kërkimit në uebfaqe, si dhe në shkallën e besimit të klientit. Sidoqoftë, përdorimi i certifikatës është më i mirë sesa të drejtoni një faqe në internet pa atë. Për më tepër, është falas – nuk ka asgjë për të menduar këtu. Thjesht përdore!

Qasja e përkohshme e menaxhimit të faqes në internet

uKit bën të mundur dhënien e qasjes së përkohshme në faqen tuaj te internetit për të gjithë, të cilët mund të jenë të përfshirë në menaxhimin e saj. Duke përdorur këtë veçori, një mbajtës i të drejtave do të jetë në gjendje të modifikojë / azhurnojë hartimin e faqes në internet, të shtojë / heqë faqet dhe widget, të hyrë në Google Analytics për të shfletuar statistikat e faqes në internet, të konfigurojë parametrat e tij SEO. Të drejtat e tilla si shikimi i historisë së faturimit dhe menaxhimi i pagesave nuk do të jenë të arritshme për një person me të cilin keni të përbashkët qasje në internet.

Farë është e rëndësishme, sistemi krijon automatikisht kopjen rezervë të një faqe në internet sa më shpejt që ju të jepni qasje të përkohshme. Një përdorues i palës së tretë nuk do të jetë në gjendje ta fshijë atë. Nëse diçka ndodh gjatë procesit të menaxhimit të faqes në internet, një pronar do të jetë në gjendje të rivendosë versionin fillestar të faqes së internetit. Shtë gjithashtu e mundur të anuloni të drejtat e hyrjes në çdo kohë. Kohëzgjatja maksimale e hyrjes së përkohshme zgjat 999 ditë.

Seti i veçorive uKit me të vërtetë do të lejojë përdoruesit e papërvojë të lëshojnë faqe interneti efektive (dhe kjo nuk është një slogan promo). Këtu nuk ka asgjë për të dyshuar.

dizajni & templates

Mundësitë e personalizimit të dizajnit uKit janë gjithashtu mjaft të gjera. Ndërtuesi i faqes në internet lejon të zgjidhni nga dizajne të shumta që kanë pamje moderne dhe me stil. Varet nga ju që të zgjidhni temën që ju pëlqen më shumë dhe t’i jepni asaj tërheqje unike. Ajo që duhet të dini është se modelet e uKit ndryshojnë jo vetëm në skemat e ngjyrave me kokë dhe imazhet, por edhe në strukturën e tyre, si dhe në qasjet e dizajnit.

Modelet e faqeve

Cilësia e modelit dhe shkathtësia është ajo që përdoruesit vërejnë së pari, kur eksplorojnë uKit. Të gjitha shabllonet ndahen në 40 tema dhe niches, të cilat përmbajnë mbi 500 tema përgjegjëse për të përmbushur çdo shije. Dizajni i secilës temë nuk është përfundimtar. Mund të riorganizoni, krijoni dhe fshini blloqet e gatshme, të ndryshoni imazhet e rrëshqitjes, ngjyrat e çdo elementi, shkronjat, sekuencën e menusë, etj. Nëse është e nevojshme, do të mund të ndryshoni shabllonin e zgjedhur në ndonjë tjetër.

uKit u siguron përdoruesve materiale me materiale fleksibile dhe cilësore. Pasi të keni punuar me të, përfundimisht mund të merrni një faqe në internet mahnitëse me të gjitha tiparet e kërkuara (shiko realisht Shembuj në internet të UKit). Për të thjeshtuar procesin e hartimit të uebit, është e dëshirueshme të zgjidhni një shabllon të ngrohtë. Kjo mund të jetë fotografia, ndërtimi, ligji, transporti i mallrave, turizmi, financa, arsimi (kjo është një kategori e shtuar kohët e fundit) dhe me shume. Kjo është një mënyrë e sigurt për të marrë një strukturë të përshtatshme në internet dhe përmbajtje demo. Duke redaktuar përmbajtjen, do të jeni në gjendje të krijoni gjysmën e një faqe në internet në më pak se 20 minuta, duke rregulluar sfondin, ngjyrën dhe, ndoshta, pozicionin e parazgjedhur të blloqeve dhe pajisjeve.

uKit Templates Falas

Nëse dëshironi, mund të ndryshoni shabllonin gjatë procesit të hartimit të uebit. Nuk ka rëndësi se cilës kategori do t’i referohet një modeli të ri, ajo do të vijë me përmbajtjen demo të mostrës së zgjedhur fillimisht. Kjo është e përshtatshme pasi nuk do të mund të prishni asgjë në temën tuaj të internetit, edhe nëse aplikoni një model ndërtimi për një faqe interneti fotografie. Kjo është gjithashtu një arsye shtesë për të zgjedhur modelin nga kategoria juaj.

Përgjegjësia e shablloneve është një tjetër pikëpamje e sistemit – temat janë fleksibël dhe mund të përshtaten automatikisht në çdo ekran smartphone, tablet ose laptop. Menutë “Sanduiç” duken të shkëlqyera në çdo ekran, ndërsa blloqet ndryshojnë në mënyrë fleksibël madhësitë e tyre.

Personalizim i dizajnit të thellë

Nuk ka mënyra thelbësore për të rregulluar modelet e uKit pasi të gjitha ato duken mjaft të ngjashme për sa i përket strukturës dhe paraqitjes. Kjo për faktin se sistemi është i orientuar kryesisht në nevojat e newbies, të cilëve shpesh u mungojnë njohuritë themelore të dizajnit të internetit dhe aftësitë e kodimit. Shkathtësia dhe rregullueshmëria e bllokut është ajo që i jep secilës model pamjen e personalizuar.

Sidoqoftë, kur bëhet fjalë për personalizimin e thellë të dizajnit, mund të filloni me cilësimet e sfondit të disponueshëm për secilin bllok. Whatfarë është mbresëlënëse, ju mund të zgjidhni dhe integroni madje një hartë Google / Bing si sfond. Cilësimet e mbivendosjes dhe opacitetit bëjnë të mundur krijimin e hartës në lidhje me hartimin e përgjithshëm të faqes në internet në mënyrë që të jetë i lexueshëm dhe i qartë.

Natyrisht, ju gjithashtu mund të përdorni imazhe standarde për të krijuar sfondin e dëshiruar të bllokut. uKit bën të mundur aktivizimin e efektit paralel të sfondit për t’i dhënë pamjes së jashtme të faqes suaj të internetit. Keni parasysh se qasja në internet jepet si parazgjedhje. Për më tepër, ju mund të vendosni strukturë për secilin bllok duke klikuar butonin përkatës në cepin e sipërm të internetit. Ajo që mund të bëni këtu është zgjedhja e gjerësisë së ekranit në lidhje me përmbajtjen e paraqitur, rregullimi i parametrave të shtrirjes për elementë të veçantë si dhe zgjedhja e llojit më të përshtatshëm të bllokut.

Pamja Adaptive e sitit

Për të përmirësuar përvojën e shfletimit celular të përdoruesve, uKit bën të mundur që të rregulloni pamjen e internetit në celular dhe tablet. Do të jeni në gjendje të fshehni blloqet që nuk dëshironi të shfaqen në modalitetin celular, të ndryshoni numrin e kolonave të widget dhe sfondet e bllokimit. Shtë gjithashtu e mundur të konfiguroni pozicionet e widget për t’i bërë ato të ndarë në 2 kolona, ​​kur shikohen në tableta.

Keni parasysh se versioni i uebfaqes celular është sinkronizuar automatikisht me pamjen fillestare të faqes desktop. Sidoqoftë, cilësimet e desktopit të sfondit bllok do të humbasin sinkronizimin me versionin celular, sapo të aktivizoni veçoritë specifike vetëm për shfletim celular..

Ndihma për klientët

Mundësitë e mbështetjes së klientit uKit janë mjaft të gjithanshme për të përmbushur nevojat e shumicës së përdoruesve të sistemit. Whfarëdo çështje që ju hasni gjatë eksplorimit dhe zotërimit të sistemit, do të keni mundësi të zgjidhni nga zgjidhjet e mëposhtme të mbështetjes:

 • Baza e fuqishme e njohurive – ky është destinacioni kryesor për të gjithë përdoruesit, të cilët hasin në problemet e dizajnit në internet ose menaxhimit të faqes në internet, kur punojnë me sistemin. uKit ofron dhjetëra pyetje dhe përgjigje më të përhapura që ndahen në tema për të thjeshtuar kërkimin e përdoruesit. Ky është edhe vendi, ku mund të lexoni artikuj informues që mbulojnë çështjet më të shpeshta që përdoruesit janë të interesuar;
 • Skype dhe email – nëse nuk arrini të gjeni përgjigje për pyetjet tuaja në lidhje me sistemin në bazën e njohurive, merrni kohën tuaj për të kontaktuar ekspertë të UKit përmes Skype ose email duke përdorur një formë feedback-u në faqen zyrtare të internetit;
 • Blog – ju gjithashtu mund të shikoni blog zyrtar uKit të shfletoni artikuj mbi zhvillimin e faqes në internet që do t’ju ndihmojnë të qëndroni të vetëdijshëm për trendet moderne të industrisë;
 • Bisedë live – Mbështetja e drejtpërdrejtë e bisedës uKit është në dispozicion 24/7 për t’u ofruar pajtimtarëve të sistemit ndihmë në kohë sa herë që hasin probleme, kur punojnë në zhvillimin e projektit, menaxhimin ose promovimin e mëtejshëm të tyre..

Siç e shihni, përdoruesit e uKit kanë mundësi të shumta mbështetëse për të zgjedhur. Gjithçka varet nga kompleksiteti i problemit me të cilin përballen, si dhe shkalla e ndërgjegjësimit të tyre për krijimin e faqeve.

planet & Mimi: Sa kushton uKit?

Kur bëhet fjalë për politikën e çmimeve, sistemi ka shumë për të ofruar – planet e paguara janë shumë të përballueshme këtu. Kur paguani për 3, 6 muaj ose 1-2 vjet në të njëjtën kohë, do t’ju ofrohet gjithashtu një zbritje e këndshme – -5%, -10%, -20% dhe -30% përkatësisht. Kështu, sa më e gjatë të jetë kohëzgjatja e pajtimit, aq më i madh do të jetë zbritja. Nga rruga, sistemi gjithashtu ofron zbritje për ata përdorues, të cilët drejtojnë disa faqe në të njëjtën kohë me një nga planet e tij.

Aktualisht, uKit ka 4 pajtime të paguara:

Kmimet uKit

 • “Minimal” ($ 5 / mo) – ofron të gjitha mjetet dhe veçoritë e nevojshme që mund të përdorni për të filluar një faqe interneti të shkëlqyeshme. Plani vjen me opsionin e lidhjes së emrave të domain, me numrin e pakufizuar të faqeve, vizitorët dhe hapësirën në disk, njoftime SMS të pakufizuara, mbështetje 24/7, hosting falas, opsion rezervë dhe mbi 200 dizajne profesionale.
 • “Thelbësore” (10 $ / mo) – jep statistika të avancuara dhe qasje të pakufizuar në modele premium. Përveç veçorive të parashikuara nga Plani Minimal, abonimi Basic vjen me mbështetje për bisedë të drejtpërdrejtë, mungesë të së drejtës së kopjimit të sistemit, mjete të fuqishme për përcjelljen e statistikave, qëllime të Google Analytics dhe qasje në dizajne premium. Kjo është zgjidhja më e mirë për biznesin tuaj!
 • “E-commerce” (12 $) – lejon krijimin e një dyqani në internet me karrocë të integruar dhe mundësi të shumta për arka. Plani ofron një provë falas 14-ditore, si dhe karakteristika të shumëfishta specifike të një-nga-një-lloji. Këto përfshijnë opsione të gjithanshme të transportit dhe pagesa, cilësimet e shportave, zgjedhja e monedhës, pranimi i pagesave në internet (PayPal, Wallet One etj.).
 • “Pro” (15 $) – zbulon shumë avantazhe për kodim dhe avantazhe krijuese për profesionistët, siç janë integrimi i kodit personal ose aplikimi i skemës së ngjyrave me porosi. Funksionaliteti i tregtisë elektronike është gjithashtu i disponueshëm këtu

Krijuesi i faqes në internet nuk ka një opsion plotësisht të lirë, por vjen me një provë falas 14-ditore që lejon qasje të pakufizuar në veçoritë e vendosura në Planin Minimal. Sapo të përfundojë gjyqi, faqja juaj e internetit do të ruhet në serverat e sistemit për një vit. Gjatë kësaj kohe, ju do të jeni në gjendje të azhurnoni në planin që i përshtatet më së shumti nevojave tuaja dhe më pas të publikoni një uebfaqe në çdo kohë.

Përveç kësaj, uKit ka një ofertë, e cila mbulon nxitjen aktuale të çdo biznesi për të pasur një faqe në internet. Nëse keni nevojë për një uebfaqe më profesionale të biznesit, por nuk keni kohë ose dëshironi të punoni në zhvillimin e saj më vete, mund të porosisni projektin e gatshëm për çelësin nga 100 dollarë nga zhvilluesit e sistemit. Kjo është një ofertë shumë përpjekëse për njerëzit, të cilët janë të zënë me përfundimin e detyrave të tyre të biznesit dhe fitimin.

Përfundim i Rishikimit të UKit

uKit është padyshim ndërtuesi më i mirë i faqeve në internet për biznesin e vogël. Sistemi vjen me setin e veçorive që kërkohen për të krijuar faqe interneti biznesi, site promovimi personal, portofol, dyqane të vogla në internet ose faqe tërheqëse për ulje. Shërbimi ka fituar besimin e shumë tifozëve, pjesa kryesore e të cilëve janë sipërmarrës të rinj dhe pronarë me përvojë të biznesit të gatshëm për të zgjeruar praninë e tyre të biznesit online. Ne mund të hasim në faqet e internetit të UKit më shpesh tani dhe ka shumë mostra të përshtatshme atje.

Duke marrë parasysh fokusin kryesor të biznesit të krijuesit të faqes në internet dhe grupin e tij të karakteristikave të organizuara me lehtësi, uKit është padyshim se ia vlen paratë. Sistemi shpesh ofron ulje përfitimesh deri në 50%. Zhvilluesit u ofrojnë atyre pothuajse në të gjitha pushimet. Si rezultat, mund ta përdorni platformën me kosto minimale.

Zhvillimi i vazhdueshëm, implementimi i teknologjive të reja, integrimi me shërbime të dobishme janë pikat e forta të projektit. Deri në ditët e sotme, ajo vazhdon në mënyrë aktive të zgjerojë grupin e ri të veçorive. Vetëm hidhni një sy në mundësi për konvertimin e faqeve në Facebook në faqet e internetit të UKit. Nëse filloni të punoni me shërbimin, do të përfitoni edhe më shumë mundësi mbresëlënëse për rreth një vit. Vëmendja e tillë e zhvilluesve të sistemit ndaj projektit është një përfitim serioz për klientët. Uebfaqja juaj do të vazhdojë të zhvillohet. Dhe kështu do të jetë biznesi juaj.

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me