Rishikimi i Whisper Link

Rishikimi i Pluginit për Whisper Link


Pëshpëritjet e lidhjes – Eshte nje WordPress plugin për ta bërë menaxhimin e lidhjeve të brendshme më të shpejtë dhe më të lehtë. Vegla e drejtuar nga AI është në gjendje të krijojë automatikisht lidhje të brendshme për postimet për të lejuar që faqja e internetit të përfitojë nga gradat më të larta në motorët e kërkimit. Shtojca vjen si një zgjidhje e thjeshtë dhe intuitive për të zbatuar përmirësime të fuqishme të SEO pa aftësi ose njohuri të veçanta.

Përdorni plugin inteligjence artificiale të ofrojë sugjerime kontekstuale se ku mund të shtohet spiranca. Me fjalë të tjera, ai mund të analizojë përmbajtjen e postimit dhe të përcaktojë mënyrën më të mirë për të krijuar lidhje të brendshme që do të jenë të dobishme për lexuesit dhe për motorët e kërkimit. Përveç sugjerimeve të menjëhershme dhe shtimit të automatizuar, mjeti vjen me instrumente redaktimi dhe menaxhimi të lidhjeve.

A ja vlen vërtet të përdoret? Si mund të ndihmojë për të përmirësuar SEO në internet? Rrini zgjuar për të mësuar më shumë nga shqyrtimi ynë.

Pro dhe kundra

Whisper Link është një shtesë shtesë, por vështirë se është një shkop magjik ose një zgjidhje përfundimtare për të gjitha çështjet e brendshme të SEO. Për më tepër, nuk mendohet se do ta përdorni si një mjet të pavarur të optimizmit përkundër tipareve që ai ofron. Por sigurisht që do të ketë kuptim kur përdoret së bashku me instrumentet e tjerë thelbësorë.

Lidhje pro Whisper:
Lidhjet e Whisper Link:
&# X2714; Ndërtimi i automatizuar i lidhjeve – sistemi automatikisht shton lidhje të brendshme hyrëse, analizon përmbajtjen e postës dhe jep sugjerime.
&# X2714; Teknologjitë e drejtuara nga AI – shtojca përdor inteligjencën artificiale për të eksploruar përmbajtjen dhe për të dalë me sugjerime të ankorave të përgjithshme.

&# X2714; Renditjet e përmirësuara – përdorimi i lidhjeve të brendshme është i rëndësishëm për të forcuar radhët e motorëve të kërkimit. Me Whisper Link, procesi është më i shpejtë dhe më i thjeshtë për newbies.
&# X2714; Përputhshmëri 100% – mjeti mund të përdoret me tema të ndryshme WP. Gjithashtu, funksionon shumë së bashku me WooCommerce, Gutenberg, Kadence Blocks, dhe më shumë.
&# X2714; Lehtësinë e përdorimit – nga procesi i instalimit deri te menaxhimi i lidhjeve të brendshme, pronarët e faqeve të internetit vështirë se do ta kenë të vështirë ta përdorin këtë plugin.
&# X2714; analitikë & raportet – shtojca vjen me pult, për të ndjekur të gjitha statistikat kryesore të lidhjeve në një vend.

✘ Në ​​disa raste, shtojca mund të sugjerojë lidhje me përmbajtje në moshat që nuk dëshironi t’i keni ato. Për shembull, një spirancë mund të shfaqet në faqen kryesore.
✘ Ndonjëherë, sugjerimet e automatizuara nuk duken aq gjenerike dhe relevante siç dëshironi që ato të jenë.
✘ Pamundësia për të shtuar lidhje me sugjerimet me dorë.
Issues ✘ështje teknike kur përdoren me disa ndërtues të faqeve të orientuara nga WP, si Thrive Architect dhe disa të tjerë.

Për çfarë është pëshpëritja e lidhjeve?

Pra, shtojca ndihmon për të shtuar lidhje të brendshme dhe për ta bërë përmbajtjen më miqësore me përdoruesin dhe SEO. Por kush mund të ketë nevojë në të vërtetë?

Para së gjithash, Link Whisper do të funksionojë mirë për pronarët e bizneseve të vogla dhe tregtarët e përmbajtjeve që duan të drejtojnë më shumë trafik në faqet e tyre të internetit. Së dyti, mund të jetë e dobishme për blogerët dhe pronarët e faqeve të bazuara në përmbajtje që përdorin optimizimin e motorit të kërkimit për të rritur trafikun për fitime të mëtejshme.

Përfitimi kryesor është që ju nuk duhet të jeni një mësues SEO ose të keni ekspertizë në punën me motorët e kërkimit. Shtojca është shumë e thjeshtë për tu instaluar, konfiguruar dhe menaxhuar. Ne kemi një mjet që mund të jetë i mirë për fillestarët që nis një faqe të re nga e para ose dëshironi të përmirësoni atë ekzistues me ndihmën e lidhjeve të brendshme.

Si Ndihmojnë Lidhjet e Brendshme për Përmirësimin e Uebsajtit tuaj

Cilat janë lidhjet e brendshme dhe si mund të ndihmojnë ato? Dokush ka dëgjuar termin pavarësisht prejardhjes SEO. Lidhjet e brendshme duket se janë një nga mjetet më të fuqishme kur bëhet fjalë për optimizimin e faqes në internet. Ai e bën përmbajtjen më të dobishme për lexuesin dhe funksionon praktikisht në të njëjtën mënyrë siç kemi përdorur për të cituar burime në pjesën bibliografi për detyra të ndryshme akademike në shkollë të mesme ose kolegj.

Pra, kur themi “lidhje të brendshme” nënkuptojmë lidhje që vendosin brenda faqeve tuaja të internetit. Me fjalë të tjera, ne kemi një faqe që përmban një lidhje në një faqe tjetër të vendosur në të njëjtën fushë. Ndërsa backlinking është instrumenti kryesor për shumicën e projekteve në internet sot, lidhjet e brendshme shpesh nënvlerësohen dhe nënvlerësohen, gjë që është e gabuar, dhe këtu është arsyeja pse:

 • Navigimi i përmirësuar për lexuesit – lidhjet e brendshme ndihmojnë për të krijuar një shteg të një lexuesi që i udhëzon ata nga një faqe e synuar në tjetrën. Për më tepër, marrja e lexuesit në një faqe tjetër të rëndësishme përmirëson metrikat kryesore të SEO
 • Arkitektura në Uebfaqe – lidhjet e brendshme mund të duket se janë një themel i fortë për uebfaqen. Ata ofrojnë përdoruesve një skicë me të gjitha informacionet e nevojshme për të kërkuar në një vend.
 • Renditja më e mirë e SERP-ve të Google – le të themi, ju keni një faqe që krenohet me grada të larta SERP. Lidhjet e brendshme do t’ju lejojnë të përhapni barazi edhe në faqet e tjera.
 • Më mirë zvarritje Google – nëse keni një uebfaqe komplekse me seksione të shumta dhe përmbajtje të azhurnuar vazhdimisht, kamerat e botëve në Google u mungojnë disa prej faqeve (ose vizitoni ato rrallë). Lidhjet e brendshme i ndihmojnë ata të kuptojnë më mirë përmbajtjen e faqes në internet dhe të gjejnë faqe të fshehura më thellë brenda arkitekturës së faqes në internet.

Tani kur e dimë se si lidhjet e brendshme mund të ndihmojnë, le të kthehemi te plugin Link Whisper dhe të shohim se si funksionon.

Lehtësinë e përdorimit

Mjeti nuk kërkon njohuri të veçanta. Përdoruesit pa SEO ose aftësi teknike mund të shfrytëzojnë më shumë ndërtimin e brendshëm të automatizuar. Për të filluar përdorimin e shtojcës, duhet vetëm të blini licencën zyrtare dhe ta aktivizoni atë në pultin tuaj të WordPress.

Aktivizimi i prizës

Siç kemi përmendur edhe më parë, gjëja e parë që duhet të bëni është të blini një licencë të paguar. Fatkeqësisht, Link Whisper nuk ofron një version falas provë të abonimit falas. Do të duhet të kaloni menjëherë procesin e arkëtimit menjëherë. Thjesht zgjidhni një plan që plotëson nevojat tuaja dhe shtypni “Filloni”.

Fillo

Në moshën e arkëtimit, do t’ju kërkohet të siguroni informacione personale dhe faturimi. Përdoruesit mund të zgjedhin nga një kartë debiti / krediti ose opsioni PayPal për të përfunduar blerjen. Pasi të keni mbaruar me atë fazë, do të keni qasje në një skedar zip. Shkarkoni atë. Ne do të kemi nevojë për më tej së bashku me çelësin e licencës.

Faza tjetër është instalimi dhe aktivizimi i plugin-it. Shkoni në pultin e WordPress tuaj dhe klikoni në “Plugins” – “Upload Plugins”. Tani, duhet të ngarkoni një skedar zip që kemi shkarkuar më herët. Për të përfunduar konfigurimin, futni butonin e licencës së aktivizimit. Tani mund të futni seksionin Raportet dhe Cilësimet e shtojcës në pultin tuaj WP.

Shtoni plugin

Shtimi i lidhjeve të brendshme

Ready? Tani e tutje, ju mund të përdorni shtojcën për të shtuar lidhje të brendshme. E tëra që ju duhet është:

 1. Krijoni një postim ose faqe të re. Shënim: mos e boto! Youshtë menduar vetëm të shtoni përmbajtje dhe të ruani faqen si Draft.
 2. Sistemi do të ekzaminojë automatikisht përmbajtjen e faqes tuaj dhe do të gjenerojë sugjerime. Lëvizni faqen poshtë tek seksioni me sugjerime të Link Whisper dhe zgjidhni lidhjet që dëshironi të keni në faqe.
 3. Publikoni postimin ose faqen.

Procesi është shumë intuitiv dhe i thjeshtë. Asnjë cilësim manual nuk është i nevojshëm ndërsa disa nga veçoritë mund të kërkojnë një angazhim më të thellë.

Seti i Veçorive

Siç thamë edhe më parë, Link Whisper nuk është një plugin magjik që do të menaxhojë të gjithë optimizimin e brendshëm për ju. Ka disa karakteristika që janë përqendruar kryesisht në ndërtimin dhe raportimin e automatizuar të lidhjeve. Përdoruesit me përvojë gjithashtu do të vlerësojnë disa mundësi shtesë që mund të vijnë në dispozicion.

Sugjerime të automatizuara

Shtojca vjen pasi një instrument i zgjuar i bazuar në AI analizon përmbajtjen e faqes dhe fillon të sugjerojë lidhje përkatëse pasi të keni filluar të shkruani postimin ose artikullin. Numri i lidhjeve të sugjeruara do të varet nga vëllimi i përgjithshëm i përmbajtjes, numri i faqeve në internet, rëndësia e tyre, etj. Të gjitha sugjerimet do të shfaqen në kutinë e veçantë. Ju mund të zgjidhni lidhjet që ju pëlqen dhe shtypni “Ruaj”.

Karakteristika e lidhjes automatike

Lidhja automatike

Një mjet i shkëlqyeshëm për ata që duan të krijojnë lidhje të brendshme bazuar në fjalët kyçe të kërkuara. E tëra që ju duhet është të shkruani frazën kryesore për lidhjen e ardhshme dhe të specifikoni faqen në të cilën do t’i përcjellë lexuesit. Shtojca do të gjeni të gjitha fjalët e mëparshme fjaluese duke përmendur dhe gjeneruar lidhjen automatikisht.

raportimi & Stats

Raportimi dhe Statistikat

Shtojca vjen me një pult, ku mund të gjurmoni të gjitha statistikat dhe të mbani nën kontroll të gjitha lidhjet e brendshme. Për më tepër, veçoria siguron një përmbledhje totale të faqes në internet përveç vëllimeve të lidhjeve të brendshme dhe të jashtme për secilën faqe të veçantë të artikullit ose postimin në blog. Raportimi përfshin njohuri rreth gabimeve të mundshme si dhe lidhje të prishura.

Redaktimi i Lidhjeve të Thyer

Përveç zbulimit të lidhjeve të prishura dhe 404 faqeve, shtojca ju lejon të redaktoni ose hiqni ato lehtësisht.

Ndihma për klientët

Whisper Link ka ekipin e tij për mbështetjen e klientëve. Përdoruesit do të përfitojnë nga një qendër gjithëpërfshirëse e ndihmës me dhjetëra mësime video. Ato mbulojnë çdo aspekt të përdorimit të shtojcës nga aktivizimi i saj brenda WordPress tek metodat e përmbledhjes së raporteve, mënyrat për të shtuar lidhje me fjalë kyçe, etj..

Mbështetje për Whisper Link

Për më tepër, ekziston një faqe e veçantë mbështetëse ku mund të kontaktoni drejtpërdrejt përfaqësuesit e Link Whisper. Në këtë faqe, ju gjithashtu gjeni një seksion të shkurtër FAQ me një pyetje që bëhet zakonisht. Uebfaqja zyrtare e shtojcave ka një blog me disa informacione të vlefshme që mund të ndihmojnë gjithashtu.

planet & Mimi: Sa kushton pëshpëritja e lidhjes?

Përdoruesit mund të zgjedhin nga 3 pako të ndryshme. Të gjithë vijnë me të njëjtin grup karakteristikash. Mimi do të ndryshojë në varësi të numrit të faqeve të internetit që ju duhet të aplikoni. Paketat përfshijnë:

 • Leja për faqe të vetme që kushton 52 dollarë në vit.
 • 3 Leja e faqes që kushton 92 dollarë në vit.
 • 10 Leja e sitit kushton 142 dollarë në vit.

Përdoruesit faturohen çdo vit derisa licenca të anulohet. Të gjitha planet vijnë me raportim inteligjent dhe sugjerime të automatizuara për lidhje.

Çmimeve

Përfundimi i Shqyrtimit të Lidhjeve të Whisper-it

Whisper Link është një shtojcë e denjë për të përmirësuar SEO faqen e internetit. Vjen si një instrument i shpejtë dhe i thjeshtë për të shtuar lidhje të brendshme pa njohuri ose aftësi të veçanta. Nga njëra anë, ajo ndihmon për të krijuar përmbajtje miqësore dhe tërheqëse për përdoruesit. Nga ana tjetër, faqja juaj renditet më mirë në motorët e kërkimit.

Përveç veçorive të shkëlqyera, plugin jep, nuk është një zgjidhje përfundimtare. Duhet të përdoret me saktësi, pasi disa anësore të vogla akoma ndodhin. Për më tepër, shumë nga ndërtimi i lidhjeve të brendshme nuk është i mirë. Mbani lidhjet tuaja të rëndësishme dhe mos shtoni shumë prej tyre për të shmangur faqet spammy.

Provoni tani Whisper Link

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map