Rishikimi i Webydo

Webydo – është një krijues i faqeve në internet që qëndron larg nga turma për shkak të funksionalitetit të saj të përparuar, opsioneve të shumta të personalizimit të dizajnit dhe shkathtësisë së mjeteve të ofruara. Sistemi është dalluar si një mjet i përshtatur për nevojat e zhvilluesve profesionistë të internetit.


Ndërsa shuma mbizotëruese e konkurrentëve të saj të ngrohtë në përgjithësi funksionojnë mirë si për entuziastët e dizajnit në internet ashtu edhe për ekspertët, Webydo vjen me grupin e tipareve që u krijuan kryesisht për profesionistë, të cilët synojnë të inicojnë uebfaqe të përgjegjshme pa kod për klientët e tyre.

Nisur në 2013 nga Shmulik Grizim dhe Tzvika Steinmetz, të cilët në të vërtetë kishin nevojë për sistemin për nevojat e tyre për krijimin e faqeve në internet, platforma evoluoi shpejt në një nga drejtuesit e ngrohtë në drejtim të funksionalitetit dhe fleksibilitetit. Krijuesi i faqes në internet mbulon një gamë të gjerë të nevojave për krijimin e faqeve në internet dhe vjen me një grup karakteristikash, i cili lejon plotësimin e çdo lloj projekti, pavarësisht nga niveli i kompleksitetit të tij.

Pra, çfarë e bën Webydo unik? A është i përshtatshëm për përdoruesit e rregullt? Mënyra më e mirë për të gjykuar nëse një shërbim i përshtatet nevojave tuaja është ta provoni. Pra, bashkohuni me ne duke testuar ndërtuesin e faqes Webydo.

1. Lehtësia e përdorimit

Duke marrë parasysh specializimin e ngrohtë dhe audiencën e synuar të platformës, është e pamundur të quash Webydo a ndërtues i thjeshtë i faqes në internet. Redaktori i sistemit është aq i mbingarkuar me veçori, seksione, mjete dhe cilësime, sa që një i ri do të humbet me lehtësi atje. Sidoqoftë, regjistrimi në shërbim është mjaft i shpejtë dhe i përshtatshëm për të gjithë. Thjesht jepni detajet e hyrjes dhe fjalëkalimit për të hyrë në pult. Konsideroni që do të duhet patjetër kohë për ta zotëruar atë, veçanërisht nëse jeni fillestar.

Paneli i tastierës Webydo

Ashtu si çdo ndërtues modern i faqes në internet, Webydo siguron një redaktues intuitiv tërheqës dhe rënie. Kombinuar me një ndërfaqe minimaliste, krijon një ambient komod, të lehtë për t’u lundruar në ndërtimin e faqes në internet. Kushdo që është i njohur me Ekosistemi i Adobe do ta gjeni Webydo intuitiv dhe të strukturuar mirë, por ata që nuk kanë përvojë të punojnë në Photoshop ose InDesign do të mposhten me redaktorin.

Webydo ofron të paktën katër shirita mjetesh secila duke fshehur më shumë opsione duke e bërë të vështirë të kuptoni se ku të filloni. Për një fillestar, sigurisht që ka një kurbë të mprehtë të të mësuarit. Ndërtuesi ndahet me lehtësi në Dashboard dhe Design Studio. Kjo e fundit ka tre mënyra pune: Dizajn, Përmbajtje dhe Paraprakisht.

 • Mënyra e Dizajnit ju jep kontroll të plotë mbi modelin: mund të shtoni faqe të reja, të redaktoni ato ekzistuese, të rirregulloni objektet në kanavacë, të modifikoni stilet e tekstit dhe më shumë. Edhe nëse jeni dizajner, sigurohuni që të shikoni videon hyrëse të Webydo dhe të bëni një turne të shpejtë interaktiv – kjo do t’ju kursejë shumë kohë dhe përpjekje, dhe do t’ju ndihmojë të shfrytëzoni sa më shumë nga platforma.

  Për shembull, mund të mos vini re disa nga veçoritë e automatizmit të fshehur, siç janë Grupimet e elementeve të lëngshëm që ju lejojnë të ndryshoni madhësinë dhe zhvendosjen e grupeve të elementeve dhe të ndryshoni cilësimet e tyre; ose Automated Layouts që ju lejojnë të riorganizoni me lehtësi paraqitjet dhe renditni elementët në kolona për madhësi të shumta pajisjesh. Por ajo që është më interesante është fakti që ju mund të rregulloni ambientin tuaj në Studio: Webydo ju lejon të organizoni elemente të panelit të kontrollit sipas preferencave tuaja.

 • Duke kaluar në Përmbajtja do ta shihni faqen tuaj si një përdorues të CMS: do të jeni në gjendje të azhurnoni përmbajtjen, por nuk keni kontroll mbi dizajnin. Vlen të përmendet që ndërsa në modalitetin Design ju mund të bëni elementë të caktuar jo të redaktueshëm nga përdoruesit e CMS thjesht duke shtypur kutinë e kontrollit përkatës (shiko skenarin).

  Redaktori i zgjuar i teksteve të Webydo vlen të përmendet posaçërisht. Kjo e bën modalitetin Design edhe më efikas duke automatizuar shumë operacione, duke gjeneruar kod më të pastër dhe duke ju kursyer shumë kohë. Në veçanti, mund të vendosni të aplikoni ndryshime të reja globalisht, në të gjithë faqen e internetit. Për shembull, ju mund t’i ndryshoni të gjitha titrat në faqen tuaj të internetit me një klik të vetëm, pa pasur nevojë t’i ndryshoni ato manualisht në secilën faqe.

 • Modaliteti Paraprakisht ju lejon të shihni saktësisht se si përmbajtja juaj e publikuar do të duket dhe veprojë në pajisje të ndryshme. Një veçori tjetër që ia vlen të përmendet është dritarja Përditësime që shfaqen sa herë që hyni në panelin e kontrollit. Kjo ju tregon se çfarë është e re në Webydo, kështu që kurrë nuk do të humbisni një azhurnim.

 • Historia e Revizionit tipar. Me të ju tani mund të shikoni versionet më të vjetra të faqes dhe të rikuperoni versionin që ju pëlqen më shumë. Punë e mrekullueshme!

Ndërsa vazhdoni të eksploroni sistemin, do të kuptoni qartë se çfarë e ndryshon atë nga ndërtuesit standardë të faqeve të internetit DIY. Fokusi profesional i shërbimit është gjurmuar në paraqitjen dhe funksionalitetin e redaktorit të faqes në internet, i cili ka shumë detaje dhe elemente. Webydo nuk është një platformë e thjeshtë për kohërat e parë, por një mjet i dobishëm dhe efektiv për miratimin e faqeve në internet, të cilët nuk dëshirojnë të shqetësojnë për nuancat e redaktimit të kodit.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

Webydo lejon krijimin e uebfaqeve të përgjegjshme me pixel të përsosur që nuk nënkuptojnë ndonjë vetëdije për kodim, por gjithsesi duken të sofistikuara dhe të ngarkuara me veçori. Sido që të jetë lloji i projektit që po planifikoni të filloni, sistemi automatikisht do ta shndërrojë dizajnin në projektin e përparuar të kodit HTML që përfshin karakteristikat më të mira të CMS. Shtë koha e duhur për të parë nën kapuçin e ndërtuesit të faqes së internetit për të parë se çfarë saktësisht ka për të ofruar dhe si ndryshon nga sistemet standarde.

 • eCommerce
 • Webydo ka funksionalitet të fuqishëm në shtëpi eCommerce. Sistemi përmban të gjitha tiparet e nevojshme për faqe në internet dhe madje edhe më shumë. Për të aktivizuar dyqanin, thjesht klikoni në butonin ‘Dyqan’ në menunë kryesore dhe do të transferoheni në ndërfaqen e dyqanit.

  Me një mënyrë prove mund të shesësh deri në 5 produkte. Për të aktivizuar një karakteristikë të plotë të instrumenteve të Webydo Store, duhet të pajtoheni me një nga planet me pagesë. Për më tepër, Webydo ka tregun e vet të aplikacioneve nga ku mund të instaloni shumë sende që mund ta bëjnë dyqanin tuaj më tërheqës.

  Për më tepër, sistemi partnerët me Ecwid. Kështu, është e mundur të krijohen dyqane online përmes integrimit të widget eCommerce të Ecwid. Ecwid gjithashtu pranon një larmi të gjerë të llojeve të pagesave, lejon shtimin e përshkrimeve dhe konfigurimeve mbresëlënëse të produktit, integrimin dhe menaxhimin e kategorive të pasura me media dhe kontrollimin e opsioneve të aksioneve të dyqanit tuaj të internetit..

 • Krijimi i artikullit
 • Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur krijimin dhe botimin e të gjitha llojeve të artikujve, postimeve në blog, burimeve të lajmeve, koleksioneve të produkteve etj. Në rast të qasjes së përbashkët të menaxhimit të faqes në internet, bashkëpuntorët tuaj do të jenë në gjendje të azhurnojnë në mënyrë të pavarur dhe të shtojnë postime të reja pikërisht nga pulti i CMS pa ndikuar në hartimin e faqes në internet. Farë është e rëndësishme, çdo postim i ri do të shfaqet në të njëjtin format dhe model, siç janë publikuar më parë.

 • Opsionet e Menaxhimit të Uebfaqeve
 • Webydo nuk ka të bëjë vetëm me zhvillimin e uebfaqes, por ka të bëjë edhe me menaxhimin e përparuar të përmbajtjes. Kur filloni të punoni në hartimin e faqes tuaj të internetit, sistemi automatikisht krijon një CMS miqësore për përdoruesit që mund të menaxhohet në mënyrë të barabartë nga ju dhe klientët tuaj ose anëtarët e ekipit, të cilët kanë qasje në projekt. Kështu, ju do të jeni në gjendje të modifikoni, fshini, ndryshoni dhe azhurnoni përmbajtjen e faqes sonë të internetit dhe madje të theksoni ato elemente të projektit tuaj që do të bllokohen më tej nga qasja e paautorizuar për sigurinë e zgjeruar të projektit.

 • Inkurajimi i Votimit të Përdoruesit
 • Zhvilluesit e Webydo janë sinqerisht të interesuar në mendimet e përdoruesve të tyre në lidhje me produktet dhe veçoritë që ofron krijuesi i faqes në internet. Ata inkurajojnë çdo përdorues të regjistruar për votimin dhe pjesëmarrjen e aktit përmes ofrimit të sugjerimeve të tyre, raportimit të gabimeve dhe shprehjes së mendimeve / votimit të tyre për tiparet që ata do të dëshirojnë të shtohen në sistem.

 • Opsione të Avancuara të Publikimit
 • Ndërtuesi i faqes së internetit ofron lidhje individuale me domenin personal që vjen me menaxhimin e përparuar të faqes së internetit dhe mjetet e pritjes së cloud. Zhvilluesit e sistemit kanë integruar masa të sigurta të të dhënave në nivel ndërmarrje në të gjithë rrjetin e tyre pritës për të parandaluar sulmet e hakerave dhe humbjen e të dhënave të konfidencialitetit. Për shkak të partneritetit të Google Cloud, serverët Webydo janë të shpejtë, të besueshëm dhe të qëndrueshëm në një kohë. Kjo ju bën të ndjeheni të sigurt për mbrojtjen e projektit tuaj. Opsioni automatik i rezervimit gjithashtu ju lejon të ruani të dhënat tuaja në internet, që është një avantazh tjetër i sistemit.

 • Integrime të fuqishme dhe shtesa
 • Përveç integrimit të plugin Ecwid, Webydo është i njohur edhe për shtesat dhe mjetet e tij të palëve të treta që mund të përdorni për të shtuar funksionalitetin në projektin tuaj. Disa nga ato më të shquarat përfshijnë një kuti kërkimi nga Swiftype, komente Disqus, biseda të drejtpërdrejta Olark dhe Tidio, forma Wufoo, prezantime të animuara Powtoon, prenotim takimesh nga SimplyBook, tabela dhe grafikë nga CompareNinja, mjetet e angazhimit të vizitorëve nga GetSiteControl, burime të mediave sociale nga Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Vine, and Pinterest, Meerkat streaming live, galeritë në YouTube dhe Vimeo si dhe Blogging, Form Builder dhe eCommerce nga POWr.

 • Paneli i Detajuar i Kontrollit
 • Webydo ka një panel kontrolli të ngjashëm me Photoshop, i mbushur me mjete të përparuara të projektimit në internet që ju lejojnë të rregulloni faqen tuaj te internetit me saktësi pixel. Pra, çfarë lloj elementesh mund të tërhiqni në faqe? Webydo përfshin elementet më konvencionale: forma, imazhe, tekst, video, skedarë Flash, galeritë, menutë dhe pajisje të ndryshme.

  Redaktori Webydo

  Ajo që gjeta menjëherë kur rishikova Webydo është përqendrimi i tyre në hartimin e përgjegjshëm. Designers mund menaxhohet lehtësisht të gjitha versionet e faqes së tyre nga një pult i vetëm duke krijuar pika pushimi për ekranet dhe pajisjet e ndryshme. Përdoruesit mund fshih dhe fshih elementë në faqe, adaptojnë tipografinë dhe navigacionin për të krijuar përvoja të ndryshme për të gjithë vizitorët e tyre.

  Webydo adaptive

 • Tipografi me porosi
 • Ndërsa shumica e ndërtuesve të faqeve ju kufizojnë të përdorni vetëm bibliotekat e tyre të shtëpive të fonteve, Webydo lejon përdoruesit të ngarkojnë me lehtësi fontet e personalizuara. Në studion Webydo, klikoni në çdo element teksti dhe zgjidhniShtoni shkronja“Në panelin e projektimit. Pastaj, nëMenaxhoni fontet tuaja‘Dritarja, kliko nëNgarko fontet e tuaSkedën për të ngarkuar me lehtësi çdo font nga PC juaj.

  Për më tepër, ju mund të lidheni me llogarinë tuaj Adobe Typekit për të përdorur shkronjat tuaja të ruajtura në Webydo Studio. NeShtoni shkronja, Zgjidhni ‘Lidhni shkronjat typekit‘Dhe ndiqni sugjerimet për të shtuar me shpejtësi shenjën tuaj API Typekit.

 • Blogging
 • Webydo ka një sistem të plotë me shfaqje të blogjeve të quajtur ‘Mënyra e përmbajtjes së blogut‘. Duke përdorur këtë veçori, projektuesit mund të krijojnë një shabllon për t’i lejuar përdoruesit e CMS të shtojnë dhe publikojnë artikuj të rinj duke ndjekur të njëjtin format të projektimit. Tipari i Blog-ut gjithashtu funksionon për krijimin e koleksioneve të produkteve, burimeve të lajmeve dhe elementë të tjerë përsëritës.

  Blogim në Webydo

  Ju nuk do të gjeni shumë aplikacione dhe widget në Webydo. ndryshe nga Wix ose Jimdo që kanë tregje të tërë aplikacionesh, Webydo është më i përqendruar në pamjen e faqes suaj të internetit, sesa në funksionimin e tij dhe ofron aplikacione vetëm për dyqan elektronik. Nëse keni nevojë për të futur ndonjë kod të personalizuar, mund të përdorni ose widget e kodit personal ose të eksportoni kodin e faqes tuaj dhe ta ndani atë me zhvilluesit nëse duhet të bëhen ndryshime serioze.

 • Opsione të lidhura me biznesin
 • Sa i përket Webydo kryesisht për qëllim për dizajnuesit dhe agjensitë e pavarura, ai vjen me një seri opsionesh të lidhura me biznesin të cilat nuk mund të gjenden në ndërtuesit e tjerë të faqeve të internetit. Këto përfshijnë Bill klientin tim dhe Ndërto opsionet e markës suaj.

  • Faturimi i shërbimit të klientit tim u jep stilistëve mundësinë për të faturuar klientët e tyre direkt nga pulti. Webydo tarifon një tarifë prej 5% për një transaksion të suksesshëm.
  • Karakteristika Build marka ime ju lejon të zëvendësoni logot e Webydo me markën tuaj, duke përfshirë faqen e hyrjes së klientëve tuaj dhe CMS. Kjo veçori lejon projektuesit të paraqesin ndërfaqen e Webydo si të tyre. Ata gjithashtu mund të lidhin një domen të personalizuar për të publikuar projektet e tyre nën nënfushën e tyre.
  • Vendosja e faqes Webydo

 • SEO
 • Për sa i përket SEO, Webydo ofron një mjet themelor mjetesh:

  • Së pari, përdoruesit mund të specifikojnë etiketat meta (Titulli, Përshkrimi dhe Fjalët kyçe) për secilën faqe individuale.
  • Së dyti, ekziston një mënyrë e thjeshtë për të lidhur Google Analytics dhe Google Search Console.
  • Së treti, përdoruesit mund të vendosin 301 ridrejtuar për të shpërngulur faqet e sigurta nga faqet e tyre të vjetra.
  • Webydo SEO

  Kur faqja juaj është e gatshme, mund të eksportoni kodin CSS dhe HTML të saj ose të strehoni faqen tuaj me Webydo. Që kohët e fundit, madje mund të blini emra domenesh direkt përmes panelit të kontrollit.

Mundësitë e Etiketës së Bardhë

Webydo për Agjencitë

Webydo për Agjencitë

Një nga pikat kryesore të ngritjes së pamohueshme të krijuesit të faqes së internetit është Webydo i veçantë i tij për platformën e agjencive. Kjo është një zgjidhje e avancuar e dizajnit të internetit që ju lejon filloni dhe rritni agjensinë tuaj të projektimit pa pengesa teknike fare. Ju jeni ju, i cili ka kontroll të plotë krijues mbi projektin dhe ju takon juve ta menaxhoni atë në lidhje me nevojat tuaja për krijimin e faqes në internet.

Ndër avantazhet që do të përfitoni, kur punoni me platformën, fillimisht ka kuptim të përmendni parametrat e rritur të ROI dhe SEO, ndihmë të avancuar për ndihmë me specialist të dedikuar për llogari të caktuar individualisht për ju, faturimin e klientit dhe opsionet CMS, markën e White Label dhe kodin e faqes , gjeneratori i modelit të klientit dhe privilegje të tjera të dukshme.

Një tjetër tipar dallues i programit Webydo for Agjencitë është fakti që lejon bashkëpunimin në ekip. Kjo do të thotë që ju dhe anëtarët e ekipit tuaj do të jeni në gjendje të punoni në shumë projekte në të njëjtën kohë, duke ndarë aksesin në internet dhe të drejtat e menaxhimit.

Etiketa e Bardhë

Webydo ofron veçorinë e Lartë të Etiketës në fund të lartë që ju lejon të përdorni tërësinë e plotë të veçorive të shërbimit, duke e përdorur atë nën emrin tuaj të markës. Ky është një avantazh në vetvete pasi krijuesi i faqes në internet definitivisht dallon nga turma për shkak të funksionalitetit të tij dhe grupit të tipareve. Ajo që mund të bëni këtu është të ngarkoni logon e biznesit tuaj (ose duke krijuar një, nëse nuk e keni ende), menaxhimin e uebfaqes nga pulti, dhe madje krijoni faqe interneti për klientët tuaj. Për më tepër, do të jeni në gjendje të faturoni klientët tuaj këtu pa përdorur shërbime të palëve të treta.

3. Modelimet

Numri i Temave:32
Temat Falas&# X2714; PO
Dizajn të përgjegjshëm&# X2714; PO
Renditur sipas industrisë:✘ JO
Redaktimi i kodit CSS:&# X2714; PO

Ekzistojnë tre mundësi kur bëhet fjalë për hartimin: ju mund të zgjidhni një dizajn të gatshëm (këto janë plotësisht të personalizueshme, pa shqetësime); filloni me një plan urbanistik që përcakton strukturën e internetit tuaj të ardhshëm; ose filloni nga e para.

Koleksioni i shablloneve të Webydo nuk është i madh, megjithatë ju lejon të shihni se si mund të duken faqet e internetit të Webydo kur publikohen. Aktualisht, numri i temave që sistemi ofron për personalizim përbën 32 modele. Të gjithë ata janë falas dhe të përgjegjshëm si parazgjedhje. Sidoqoftë, modelet nuk janë të renditura sipas industrisë, gjë që mund të komplikojë disi zgjedhjen e temës së kërkuar. Kur bëhet fjalë për procesin e redaktimit të dizajnit, ju ofrohen mundësi të shumta dhe liri krijuese – sistemi me të vërtetë kërkon shumë për të ofruar në këtë drejtim për t’ju lejuar të krijoni një dizajn vërtet të veçantë në internet..

Përveç koleksionit të gjerë të dizajnit, krijuesi i faqes në internet ofron një sërë opsionesh të lidhura me dizajnin që bëjnë të mundur krijimin dhe menaxhimin e projekteve tërheqëse. ’Shtë koha për t’i regjistruar ato tani.

 • Pika reaguese
 • Webydo ju lejon të krijoni uebfaqe me dizajn unik pa asnjë kodim. Ju mund të menaxhoni me lehtësi të gjitha versionet e faqes në internet nga pulti i vetëm, duke krijuar pika pushimi për pajisje të ndryshme, madhësi të ekranit dhe rezolucione.

 • Animator lëvizës paralel
 • Ndërtuesi i faqes në internet lejon të aplikoni efektet lëvizëse paralele në elementet e faqes suaj të internetit për t’i dhënë pamjes tuaj më të mirë të artit dhe fokusit të përparuar të animuar. Ju mund të pasuroni dizajnin tuaj të internetit me elemente unike grafike lëvizjeje, tranzicione, shtigje dhe shpejtësi përmes përdorimit të ndërfaqes WYSIWYG të përsosur me pixel.

 • Mjete profesionale për krijimin e faqeve në internet
 • Sistemi i jep mundësinë e përdorimit të grupeve të mjeteve të përparuara të projektimit të internetit që bëjnë të mundur krijimin e çdo dizajni që ju nevojitet në lidhje me specializimin, qëllimet dhe kërkesat tuaja të ngrohta. Ndër mjetet ku mund të përdorni, shfletoni dhe përdorni shumë font të lirë me burim të hapur që janë optimizuar në mënyrë të përkryer për përdorim në internet, udhëzues inteligjentë dhe këputje, kontroll dhe tërheqje, për ngarkim të lehtë të elementeve të faqes në internet (tekste, skedarë mediatikë, forma në internet, menutë, widget-et etj.) si dhe një mjet i fuqishëm video i destinuar për ata përdorues, të cilët dëshirojnë të ngarkojnë skedarët video në projektet e tyre.

4. Ndihma për klientët

Webydo qëndron larg nga turma për shkak të opsioneve të shumta të mbështetjes së klientit. Sistemi krenohet me një komunitet të gjerë dhe miqësor ndaj përdoruesit, si dhe një qendër mbështetëse profesionale, e cila është e gatshme t’ju ndihmojë të zgjidhni të gjitha çështjet që lidhen me krijimin e faqeve në internet 24/7. Platforma vjen me veçorinë e bisedës live të disponueshme në llogarinë Webydo, Baze mbresëlënëse e njohurive e përbërë nga video dhe video mësimore.

Secilit të ri i ofrohet një udhëzues i hollësishëm se si të përdorin sistemin. Ekziston gjithashtu një mundësi për të kontaktuar me ekipin e ndihmës së sistemit qoftë përmes telefonit, ashtu edhe përmes plotësimit të një forme kthyese në seksionin përkatës. Siç u përmend më lart, krijuesi i faqes në internet bashkëvepron me klientët jo vetëm përmes faqes Mbështetje, por edhe përmes Sugjeroni një Veçori, Raportoni një Gabim dhe Voto! Pages. Ky është tipari që nuk ofrohet nga krijuesit e faqeve të internetit dhe ai që e bën Webydo një sistem të përqendruar tek klientët. Pra, nëse mendoni se Webydo i mungon një mundësi e caktuar – vetëm sugjerojeni. Punon! Nga rruga, animatori i lartpërmendur paralel, redaktori përgjegjës, etiketa e bardhë, faqet me porosi 404 gabimesh dhe më shumë ishin tipare të sugjeruara dikur.

Ndër opsionet e tjera të mbështetjes së klientëve që Webydo ofron, ka kuptim të përmendim një seksion të gjerë FAQ, asistencë emaili, forumin e komunitetit, etj. Të gjitha në të gjitha, sistemi i mbështetjes së klientëve Webydo është me të vërtetë i fuqishëm dhe i dobishëm, i cili shpjegohet pjesërisht nga kompleksiteti i shërbimit dhe i tij fokus profesional.

5. Politika e çmimeve

Opsioni i çmimevekostoFeatures
Pro:$ 90 / mo✓ Hosting + CMS;
Deri në 10 Uebfaqe.
Ekipi:$ 180 / moSi shtesë e mëparshme:
✓ Deri në 30 Uebfaqe;
Lab Etiketë e bardhë.
Agjencia:$ 480 / moSi shtesë e mëparshme:
Manager menaxher i përkushtuar;
Code Kodi personal.

Ekzistojnë katër mundësi të paguara, secila vjen me një provë falas 30-ditore. Por përpara se të merrni provën tuaj, duhet të plotësoni të dhënat e kartës suaj. Shtë një praktikë normale, gjatë provës 30 ditore ju mund të anuloni subvencionin në çdo kohë pa ndonjë pagesë.

Versionet e paguara përfshijnë Pro (90 $ / muaj), Ekipi ($ 180 / muaj) dhe Agjensia (480 $ / muaj). Zgjedhja juaj do të varet kryesisht nga sa faqe në internet planifikoni të ndërtoni, nëse keni nevojë për tiparin “eksportet e faqes” dhe bashkëpunëtorët. Plani i tretë Webydo (i quajtur Agjenci) vjen me shtesat e mëposhtme: nën-domain të markës, trajnim profesional, 10 anëtarë të ekipit, magjistar DIY të klientit dhe çfarë është më shumë – menaxher i dedikuar i llogarisë. Nëse keni nevojë për më shumë sesa ofrojnë këto plane, ekziston një zgjidhje ‘Ndërmarrje’. Për më tepër, ju mund të merrni një zbritje prej 20%, pasi të keni bërë një herë pagesa vjetore.

Bymimet Webydo

Ka edhe plane me zbritje për studentët dhe ndërmarrjet. Kontaktoni një nga ekspertët e Webydo direkt për të mësuar më shumë rreth zbritjeve.

6. Pro dhe kundër

Webydo është një krijues i plotë i faqeve në internet që synon profesionistët. Kjo do të thotë se është disi e vështirë të punosh me shërbimin për kohërat e parë, si dhe për përdoruesit, të cilëve u mungon ekspertiza për krijimin e faqeve në internet. Kështu, lind nevoja për të specifikuar të gjithë grupin e mirat dhe të këqijat që Webydo vjen me të për t’i bërë përdoruesit të dinë saktësisht se çfarë mund të presin nga sistemi.

Pros:
Cons:
&# X2714; Bollëku i tipareve të personalizimit të dizajnit;
&# X2714; Blogim dhe Tregti elektronike;
&# X2714; Ndihma profesionale dhe e gjithanshme për mbështetjen e klientit;
&# X2714; Modelet e përgjegjshme;
&# X2714; Mundësitë e Etiketës së Bardhë;
&# X2714; Inkurajimi i votimit të përdoruesit;
&# X2714; Integrime të shumta dhe shtesa etj.
Choice Zgjedhje e kufizuar e modelit;
Subs Abonime të shtrenjta;
✘ Kërkon kurbën e mësimit të pjerrët për të porsaardhurit;
Build Ndërtues i faqes “Static” që përqendrohet në dizajn më shumë sesa në funksionalitet etj.

7. Konkurrentët

Edhe pse Webydo e pozicionon veten si një shërbim krejtësisht unik, ai ka shumë konkurrentë në ndërtimin e faqeve të ngrohta. Ne vazhdimisht po testojmë dhe krahasojmë tiparet e ndërtuesve të uebfaqeve për të gjetur një zgjidhje më të mirë për detyrat e përdoruesve. Shikoni këto krahasime kokë më kokë Webydo:

Webydo vsWebflow /Webydo-vs-Wix

përfundim

Webydo është një emër i respektueshëm në tregun e ndërtimit të faqes në internet. Sistemi tashmë ka ndërtuar një komunitet të fortë përdoruesish, i cili vazhdon të rritet me çdo muaj që kalon. Ajo funksionon shumë për ndërtimin e pothuajse të gjitha llojeve të projekteve, pavarësisht nga niveli i tyre i ndërlikuar. Ju mund të përdorni sistemin për të filluar dhe menaxhuar portofolet, dyqanet me pamje të plotë dhe faqet e biznesit.

Platforma përfundimisht shkëlqen në funksionalitetin pasi vjen me një grup mjetesh dhe opsionesh të mahnitshme që mund të përdorni për të hartuar një projekt personal ose biznesi. Sistemi qëndron larg nga turma për shkak të aftësive të tij në e-commerce dhe Blogging, zgjidhje White Label, platformën Webydo për Agjencitë, shabllone të përgjegjshme profesionale dhe mjete të personalizuara në fund të lartë, të nevojshme për të dhënë një dizajn të personalizuar në internet. Sidoqoftë, përgatituni të investoni përpjekjet dhe kohën tuaj për të zotëruar platformën pasi ajo me të vërtetë ka shumë për të ofruar dhe për të mësuar.

Ky ndërtues i faqes në internet përshtatet më së miri për stilistët, pasi ndërfaqja e tij dhe tiparet kryesore janë të orientuara nga stilistët. Themimi i pajtimit Webydo gjithashtu aludon se ne do të përdoren nga profesionistë që operojnë dhjetëra faqe në internet në muaj. Në përgjithësi, Webydo nuk është një tjetër krijues i thjeshtë i faqeve të internetit, dhe nëse planifikoni të filloni biznesin tuaj me krijimin e faqeve në internet, ky shërbim do të ishte shumë i dobishëm.

Provoni Webydo Tani

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map