Rishikimi i Vistaprint.com

VistaPrint – është një kompani Cimpress, e cila siguron një gamë të gjerë të shërbimeve të ndërtimit të internetit dhe marketingut të biznesit. Fokusi i saj kryesor nuk është bërë në zhvillimin e faqes në internet vetëm pasi ndërmarrjet përqendrohen në ndihmë të bizneseve të vogla dhe sipërmarrësve të gjejnë dhe zbatojnë idetë e tyre të shkëlqyera për promovim efektiv. E themeluar në 1995, Vistaprint ndihmon në zhvillimin e azhurnuar zgjidhje të marketingut me porosi të azhurnuar, të strukturuar logjikisht dhe profesionalisht, duke siguruar asortimentin e produkteve specifike të ngrohtë, si media të shtypura, pritje të integruar dhe e-commerce, përzgjedhje domeni, dizajnim të faqes në internet dhe biznese të tjera të vogla të personalizueshme zgjidhjet e marketingut.


Nuk ka kuptim të flasim për Vistaprint si për një ndërtues individual të faqes në internet, sepse ndërmarrja nuk e ka në të vërtetë një. Në vend të kësaj, ajo partneritet me webs, duke ofruar pothuajse të njëjtat karakteristika dhe mundësi si kjo platformë. Me fjalë të tjera, Vistaprint mund të quhet një version i maskuar i Webs, i cili disi ndryshon në politikën e çmimeve dhe ofron shërbime më të gjera të projektimit dhe promovimit të uebit..

Nëse jeni akoma të interesuar të zbuloni tiparet kryesore të Vistaprint, mund të lexoni rishikimin e sistemit duke specifikuar detajet e tij kryesore dhe gjërat që duhet të merrni parasysh. Kjo do të jetë e dobishme për përdoruesit, të gatshëm të zbulojnë avantazhet e Webs ose ato të Vistaprint para se të bëjnë zgjidhjen përfundimtare. A je gati Le të fillojmë tani!

1. Lehtësia e përdorimit

Ashtu si Webs, Vistaprint nuk është aq i lehtë për t’u përdorur. Kjo shpjegohet kryesisht me specializimin e sistemit dhe gamën e detyrave që ai mbulon. Pulti i sistemit duket disi i vjetëruar, ndërsa ndërfaqja e tij nuk është mjaft e strukturuar logjikisht për të qenë i kuptueshëm për të gjithë. Pavarësisht nëse jeni një newbie ose një zhvillues profesional i faqes në internet, vështirë se do të jeni në gjendje ta telefononi Vistaprint të lehtë për t’u përdorur ose intuitiv.

Redaktori i Vistaprint

Sistemi është i ndarë në Dashboard dhe Builder vetë që bën të mundur rregullimin e cilësimeve kryesore të internetit dhe kontrollimin e hapave që ju bëni kur punoni në hartimin e faqes tuaj. Paneli i Përbërjes përmban skedarë të tillë si Premium, Statistikë, Domain dhe Email, Dorëzime të Formularit, Mobile, Booster SEO, Cilësimet dhe produktet e përputhshme. Një mjet tjetër i dobishëm është Listat Lokale, i cili ju ndihmon të krijoni, azhurnoni dhe shpërndani informacionin e biznesit tuaj në më shumë se 100 drejtori lokalë të kërkimit në motorët e kërkimit. Ndërtuesi është i bazuar në modul, duke ofruar seksione të shumta, kategori dhe skedat që ofrojnë qasje në veçoritë dhe elementet që mund të shtoni në faqen e internetit këtu.

Një nga avantazhet e platformës është se Vistaprint vjen me redaktorin e faqes WYSIWYG, ku të gjitha ndryshimet dhe redaktimet që bëni në faqe shfaqen drejtpërdrejt në ekran. Ajo që duhet të bëni është të zgjidhni elementët e kërkuar nga skedat që gjenden në pjesën e ulët të ndërtuesit, t’i tërhiqni ato në një faqe dhe të rregulloni pozicionet e tyre. Ju mund të zëvendësoni elementët dhe të modifikoni pozicionet e tyre ashtu siç dëshironi bazuar në paraqitjen e faqes tuaj të internetit.

Procesi i regjistrimit është i shpejtë dhe i lehtë edhe këtu. Thjesht plotësoni fushat për të specifikuar të dhënat tuaja personale dhe të biznesit dhe vazhdoni me zgjedhjen e modelit, i cili është mjaft i gjerë këtu, nga rruga. Kjo eshte. Sistemi nuk nënkupton njohuri për aftësitë e kodimit, edhe pse, dizajni i ndërfaqes dhe pulti i tij kërkojnë një pamje më bashkëkohore dhe të sofistikuar.

2. Set i Karakteristikave dhe fleksibiliteti

Sapo të keni hyrë në faqen fillestare të shërbimit, do të takoni listën e produkteve që ofron si në internet ashtu edhe jashtë linje. Këto të fundit përfshijnë të gjitha llojet e mediave të shtypura (broshura, karta biznesi, posterë, parulla, shenja në natyrë etj.), Materiale për marketing, zhvillim logosh dhe markë, shfaqje të sinjalistikës dhe shfaqjeve tregtare, dhurata për foto, ftesa dhe shkrimi, veshje, çanta, promo artikuj dhe shërbime të projektimit. Këtu ekziston gjithashtu seksioni i Uebfaqeve dhe Marketingu Digjital, ku mund të keni qasje tek Ndërtuesi i Uebfaqeve për të filluar hartimin e projektit tuaj të bazuar në internet. Shqyrtuar më poshtë janë tiparet kryesore të sistemit që kërkojnë vetëdijen tuaj për ta.

Platforma eCommerce

Shërbimi bën të mundur shtimin e një dyqani në internet në faqen e internetit. Motori i tij i integruar i e-commerce nuk është aq i fuqishëm, por ju mund të krijoni dhe menaxhoni një dyqan online të përshtatshëm me të në pothuajse asnjë kohë. Ajo që mund të bëni këtu është të krijoni, shtoni dhe modifikoni listat e produkteve, fotot, përshkrimet, parametrat, statuset etj. Itshtë gjithashtu e mundur që të caktoni kategori në produkte të ndryshme në varësi të implikimit të tyre dhe objektivave tuaja të e-commerce..
Dyqani i Vistaprintit

Sistemi pranon pagesa të PayPal për shitjen e sendeve të shumta të shportave të blerjeve dhe bën të mundur rregullimin e opsioneve të transportit. Kur vendosni një dyqan në internet DIY, mund të integroni dyqanin tuaj Vistaprint me Etsy llogari (nëse e keni një) për të hyrë në veçoritë e përparuara të platformës dhe opsionet më të gjera të pagesës. Më në fund, duhet të mbani mend që Vistaprint nuk ngarkon tarifa të transaksioneve nga shitjet e bëra brenda shërbimit.

Foto e pasur me bibliotekë

Ndërtuesi i faqes në internet ju lejon të zgjidhni midis shumë imazheve të aksioneve që i përkasin temave të ndryshme. Thjesht zgjidhni fotot që dalin në nevojat tuaja të veçanta për krijimin e faqeve në internet dhe futini ato në faqen e internetit.

Marketingu i mediave sociale

Duke përdorur opsionet e marketingut në mediat sociale, sistemi ju lejon të promovoni uebfaqen tuaj të sapo ndërtuar me lehtësi. Kjo është mënyra e sigurt për të tërhequr vëmendjen e audiencës së synuar, duke i mbajtur ata të vetëdijshëm për ngjarjet, lajmet dhe azhurnimet e biznesit tuaj.

Mjetet që përputhen me markën

Ju mund të zgjidhni materialet ekzistuese promovuese të Vistaprint që keni krijuar përpara për t’i integruar ato më tej në faqen e internetit. Sistemi mund të koordinojë projektin me imazhe ose logot që keni ndërtuar me Vistaprint. Kjo kontribuon në njohjen më të mirë të biznesit dhe ndihmon në ndërtimin e besimit të klientit dhe popullaritetit të markës.

Optimizimi i SEO

Vistaprint ofron disa pajtime që vijnë me URL të personalizuara për të thjeshtuar kërkimin e përdoruesve dhe për të kontribuar në promovimin më të mirë të faqes suaj të internetit në motorët e kërkimit. Për më tepër, shërbimi ofron mjete individuale të SEO për të siguruar që klientët do të jenë në gjendje t’ju gjejnë në pozicionet e larta kur kërkoni nëpër motorë kërkimi të njohur.

Mjetet e mbledhjes së statistikave

Ju mund të gjurmoni statistikat e faqes suaj të internetit për të bërë analizën e thellë të internetit dhe për të miratuar zgjidhje të zgjuar të marketingut. Ndër faktorët që mund të kontrolloni dhe analizoni, ka kuptim të gjurmoni trafikun në uebfaqe, vendet që vijnë nga vizitorët, normat e konvertimit, vizitat në uebfaqe gjatë një intervali të caktuar kohor etj..

Ikona, video dhe imazhe falas

Zhvilluesit e Vistaprint e kuptojnë mirë që pamjet mund të bëjnë ose prishin cilësinë e faqes në internet. Kështu, ata ofrojnë një koleksion të pasur ikonash, video dhe imazhe me cilësi të lartë në dispozicion në magazinë.

Përmbajtja e blogut

Me Vistaprint, ju mund të filloni me sukses, menaxhoni dhe azhurnoni një blog, duke përdorur funksionimin e tij. Kjo është bërë vetëm me disa klikime, duke ju mundësuar të shtoni, modifikoni dhe planifikoni postimet në blog.

Listat Lokale

Nëse dëshironi të rritni popullaritetin e biznesit tuaj dhe të ndërtoni bazën e klientëve, mund të paraqisni informacionin e kompanisë suaj në drejtoritë e shumta të listave lokale. Kjo siguron rritjen e shpejtë të popullaritetit të produktit, normat e konvertimit, angazhimin në trafik dhe kërkesën e rritur për shërbimet tuaja në motorët e kërkimit. Në përgjithësi, shërbimi bën të mundur regjistrimin e kompanisë tuaj me më shumë se 100 direktoriume lokale online – kjo është vetëm çështje minutash!

Vegla e produkteve përputhen

Bazuar në kamaren tuaj të biznesit, Vistaprint do të ofrojë gamën e materialeve të shtypura të marketingut të personalizuara në të cilat specializohen. Për shkak të kësaj veçorie, vizitorët e faqes suaj të internetit do të jenë në gjendje të ofrojnë karta biznesi të shtypura, veshje, kartolina, banderola, logot dhe sende të tjera që do të shtesë kontribuojnë në popullaritetin e biznesit.

Vegla e Buletinit

Nëse dëshironi t’i mbani klientët tuaj të vetëdijshëm për ngjarjet e biznesit, lajmet ose azhurnimet, mund t’i dërgoni gazeta tek ata rregullisht. Përdoruesit e planit Premium mund të zbatojnë aftësitë e tyre të kodimit të HTML për opsionet e përparuara të formatimit të tekstit dhe imazhit.

3. Modelimet

Numri i Temave:1000
Temat Falas&# X2714; PO
Renditur sipas industrisë:&# X2714; PO
Dizajn të përgjegjshëm✘ JO
Redaktimi i kodit CSS:✘ JO

Aktualisht, Vistaprint ofron rreth 1000 shabllone që përputhen me kartat e biznesit tuaj dhe kërkesat e industrisë. Modelet janë të përgjegjshëm për celular dhe ndahen në disa seksione nga të cilat mund të zgjidhni. Këtu nuk ka shumë prej tyre, domethënë Të gjitha Modelet, Modelet e Re, Modelet e Përgjithshme dhe Boshllëqet. Opsioni i fundit ju lejon të zgjidhni një temë të zbrazët dhe ta modifikoni atë nga e para në lidhje me kërkesat dhe informacionin në dispozicion.

Ateverfarëdo modeli për të cilin do të kërkoni, do të jeni në gjendje ta rregulloni shpejt atë me disa klikime. Për ta bërë këtë, ju mund të ngarkoni dhe të përdorni imazhe falas të aksioneve ose ato të tuajën, të futni dhe modifikoni logon e biznesit tuaj, zgjidhni skemën e ngjyrave që të përputhen me paletën tuaj të markës, të ndryshoni shkronjat dhe tekstet, të shtoni, hiqni dhe rregulloni përmbajtjen, të krijoni faqen e internetit trupi, shiriti i navigimit dhe futbolli etj. Nëse nuk jeni të kënaqur me modelin e zgjedhur për ndonjë arsye, gjithmonë mund të ndërroheni midis tyre derisa të gjeni variantin më të përshtatshëm.

Modelet e Vistaprintit

Ajo që duhet të keni në mendje është se secili model përbëhet nga blloqe të përmbajtjes, modifikim dhe rregullim i duhur i të cilave rezulton në krijimin e një faqe interneti të mirë. Kjo është veçoria që e bën ndërtuesin e faqes në internet intuitiv në natyrë, duke lejuar që edhe përdoruesit e herës së parë të krijojnë dhe menaxhojnë faqet e internetit në lëvizje. Blloqet janë plotësisht të personalizueshme gjithashtu dhe ju mund t’i plotësoni ato me përmbajtjen tuaj me disa klikime. Redaktori mobil me të cilin bëhet sistemi bën të mundur vendosjen me kohë të versionit celular të projektit tuaj. Keni parasysh se Vistaprint nuk ofron ndonjë mundësi për redaktimin e kodit CSS / HTML. Kjo e bën të pamundur krijimin e një modeli unik të faqes në internet, por kjo nuk ka shumë rëndësi për jo-teknologjitë. Në të njëjtën kohë, platforma lejon krijimin e kanalit tuaj të videove dhe integrimin e videove të lidhura me YouTube në projektin tuaj.

4. Ndihma për klientët

Mbështetja e klientëve për Vistaprint është në një nivel të mirë. Cilado qoftë pyetje apo probleme që hasni kur punoni me shërbimin – do të gjeni gjithashtu përgjigje të përshtatshme dhe disa mundësi mbështetjeje gjithashtu. Kështu, platforma u ofron pajtimtarëve të saj një mundësi për t’u lidhur me ta në rrjetet sociale për të shkëmbyer idetë dhe përvojën e tyre. Ndihma elektronike dhe telefonike janë në dispozicion në shërbim, duke bërë të mundur që përdoruesit të marrin ndihmë të kualifikuar për rreth 24 orë nga momenti i pyetjes. Nëse akoma nuk keni arritur të gjeni informacionin e kërkuar nga këto burime, Vistaprint ofron dritaren e bisedës 24/7 Chat Now, specialistët e të cilëve janë të gatshëm t’ju ndihmojnë për çdo pyetje ose probleme të lidhura me faqen në internet që keni aktualisht.

Menjëherë pasi të regjistroheni në sistem, do të shihni një udhëzues video gjithëpërfshirës se si të filloni me shërbimin për të krijuar një faqe interneti të mirë. Përveç opsioneve të lartpërmendura, krijuesi i faqes në internet ofron mjete të vetë-shërbimit, forumin e komunitetit dhe bazën e gjerë të njohurive me mësime, artikuj dhe udhëzime të dobishme për mënyrën e përdorimit të sistemit në avantazh.

5. Politika e çmimeve

Vistaprint nuk ka ndonjë plan falas për t’ju lejuar të eksploroni bazat e punës me ndërtuesin e faqes në internet. Sidoqoftë, ekziston një provë falas një-mujore që bën të mundur testimin e të gjithë grupit të tipareve të planit që do të rinovoni më pas. Deri më sot, sistemi ka tre pajtime të paguara, përkatësisht:

 • Fillestar (5 $ / muaj);
 • Standard (18 $ / muaj);
 • Premium ($ 25 / muaj).

Edhe pse, planet ndryshojnë në lidhje me shërbimet dhe mjetet e ofruara, secila prej tyre ende vjen me një numër të pakufizuar të faqeve që mund të krijoni për faqen tuaj të internetit, pritjen falas të telefonit dhe mbështetjen e telefonit. Plani më i shtrenjtë që ju zgjidhni – opsionet më të përparuara do të merrni për të hartuar një faqe në internet.

Istmimi i Vistaprintit

Nëse nuk dëshironi të shqetësoni për krijimin e faqes në internet DIY, mund të porosisni një uebfaqe të bërë me porosi të krijuar nga një prej ekspertëve të Vistaprint. Kostoja e shërbimit fillon me 35 dollarë / muaj dhe mbetet falas derisa të aprovoni modelin e gatshëm. Shikoni listën e çmimeve të shërbimeve të ofruara nga projektuesit e sistemit të sistemit:

 • Agjensia Themelore ($ 35 / muaj);
 • Agjensia Standarde (45 $ / muaj);
 • Agjensia Premium ($ 55 / muaj).

6. Pro dhe kundër

Vistaprint ofron një gamë të gjerë shërbimesh dhe opsionesh. Kjo është ajo që e bën sistemin të dalë nga turma deri në një farë mase në krahasim me ndërtuesit e zakonshëm të faqeve të internetit. Natyrisht, një specializim i tillë nuk ka por ka avantazhet dhe disavantazhet e tij për përdoruesit e pasur të teknologjisë pa njohuri, si dhe për pro dizajnin në internet. Le t’i radhisim menjëherë menjëherë:

Pros:
Cons:
&# X2714; Spektër i gjerë i shërbimeve për të mbuluar nevoja të ndryshme;
&# X2714; Redaktori i faqes në internet WYSIWYG me funksionalitet zvarritës;
&# X2714; Platformë e integruar eCommerce;
&# X2714; Redaktori celular;
&# X2714; Integrimi i mediave sociale;
&# X2714; Mbështetje e denjë për klientët;
&# X2714; Zgjedhje e pasur e shablloneve.
Number Numri i kufizuar i modeleve falas;
✘ Asnjë qasje për redaktimin e kodit;
Quality Cilësia e modelit lë shumë për të dëshiruar;
Ack Mungesa e opsioneve të personalizimit të dizajnit;
Policy Politika e çmimeve të shtrenjta.

Vija e poshtme

Lehtësinë e përdorimit:7/10
Features:6/10
Design:6/10
Mbështetjen e teknologjisë:9/10
çmimi:7/10
Rezultati i përgjithshëm:7.0 / 10

Vistaprint – është një sistem, i cili përfshin një sërë shërbimesh online dhe offline në një kohë. Kompania është e përqendruar në nevojat e bizneseve të vogla dhe sipërmarrësve, duke ofruar një spektër të gjerë të shërbimeve të projektimit, marketingut dhe promovimit. Fillimisht është drejtuar drejt qëllimeve dhe kërkesave të jo-teknologjive, por mund të përdoret gjithashtu nga zhvilluesit me përvojë të faqes në internet. Vistaprint gjithashtu ofron shërbimet e krijuesit të faqes në internet, i cili, megjithatë, është i ngjashëm me Webs – partneri zyrtar i kompanisë.

Gama e karakteristikave dhe shërbimeve që Vistaprint ofron është e njëjta e ofruar nga Webs. Dallimi i vetëm midis sistemeve është politika e çmimeve. Duke qenë një shërbim më i plotë, i cili nuk është i përqendruar vetëm në zhvillimin e faqes në internet, Vistaprint ofron tarifa më të shtrenjta, të cilat gjithashtu ndryshojnë në sasinë e shërbimeve të ofruara.

A ja vlen testimi i Vistaprint? Nëse keni punuar tashmë me Webs dhe nuk keni nevojë për marketing shtesë dhe nevoja të promovimit të biznesit, atëherë lehtë mund të shkoni pa të. Edhe nëse nuk keni arritur të provoni Webs-in akoma nevojë për një faqe interneti të mirë, atëherë Vistaprint nuk është zgjidhja më e mirë. Thjesht nuk ia vlen koha, mundi dhe buxheti juaj. Pse të rrezikoni dhe zgjidhni të ardhmen e pasigurt për faqen tuaj të internetit, kur ka kaq shumë ndërtues të krijuar, të provuar dhe të testuar të faqes në internet atje?

Provoni Vistaprint Tani

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map