Rishikimi i rrjedhës së faqes në internet

Rrjedha e faqeve në internet – është mjaft një krijues i pazakontë i faqeve të internetit. Nuk është i ngjashëm me shërbimet e tjera që vijnë me redaktorët vizualë, si dhe me shumicën e CMS. Shërbimi përdor formatin e prezantimit të procesit të punës, i cili nuk është unik, por mjaft i rrallë për platformat SaaS.


Sistemi kryesisht i ngjan programeve të avancuara të dizajnit në internet si Adobe Dreamweaver apo edhe Photoshop, në të cilin zhvilluesit e uebit preferojnë të vizatojnë shabllone të faqeve në internet. Nuk është menduar për përdorim më të madh nga newbies.

Rrjedha e internetit pozicionohet në mënyrën e mëposhtme: nëse mund ta imagjinoni rezultatin përfundimtar, mund ta sillni në jetë. Me fjalë të tjera, ekziston një aluzion i veçantë për fleksibilitetin dhe nevojën e një përvoje të caktuar të krijimit të faqes në internet. Audienca e synuar e shërbimit përfshin mjeshtra në internet, stilistë dhe profesionistët e pavarur.

Sistemi premton të sigurojë kod të qartë në bazë të krijimtarisë suaj vizuale. Ju nuk do të keni nevojë për aftësi kodimi këtu. Shtë e mundur të krijoni faqe interneti të biznesit, faqet e uljes, dyqanet në internet, bloget, portofolet dhe kombinimet e tyre me sistemin. A është vërtet interesante? Nëse po, atëherë kush mund të dëshirojë të përdorë shërbimin? Le ta zbulojmë.

1. Lehtësia e përdorimit

Nëse jeni të interesuar të plotësoni shabllonet e dizajnuara për përfundimin e funksioneve të caktuara dhe lidhjeve logjike me përmbajtjen, atëherë Webflow nuk do të funksionojë për ju.

Ky ndërtues i faqes në internet nuk është i destinuar për ata që kërkojnë zgjidhje të thjeshta dhe dëshirojnë të publikojnë një faqe në internet vetëm gjatë një nate, pasi janë rikthyer nga puna kryesore. Për të fituar sukses, do t’ju duhet aftësi dhe kuptim të qartë të qëllimit përfundimtar.

Sistemi është i orientuar në zhvilluesit e uebit, të cilët mund të përdorin shabllonët për të krijuar strukturën e kërkuar dhe të krijojnë lidhje logjike midis elementeve më vete.. Me fjalë të tjera, ai ofron qasje krijuese dhe tërësisht të menduar për krijimin e faqes në internet. Nëse një përdorues nuk ka qenë kurrë i përfshirë në ndërtimin e faqes në internet, ai / ajo rrezikon të mos jetë i kënaqur me Webflow.

Redaktori i rrjedhës së faqes

Po, thjesht mund të plotësoni një model të bërë gati me tekstet tuaja, lidhjet, imazhet dhe përmbajtjet e tjera. Fatkeqësisht, sasia mbizotëruese e karakteristikave të sistemit do të lihet të injorohet në këtë rast. Për një skenar të tillë, ka edhe ndërtues të tjerë të internetit, më të përshtatshëm dhe intuitivë të internetit. Për ta përdorur këtë CMS, duhet të punoni shumë për të krijuar një projekt mahnitës. Nuk ka për qëllim të gjithë.

Shërbimi nuk ka të bëjë fare me thjeshtësinë. Ndërfaqja është logjike, por specifike. -Shtë i strukturuar mirë dhe madje i përshtatshëm pasi të mësoheni me të, por newbies nuk do të jenë në gjendje ta zotërojnë atë shpejt. Reallyshtë vërtet e ndërlikuar të mësosh se si ta përdorësh siç duhet. Kjo zakonisht zgjat disa javë. Sa kohë kërkon për tu bërë një dizajnues në internet ose një Photoshop pro? E njëjta gjë ka të bëjë me Rrjedhat në internet. A zgjat një javë, një muaj, një vit? Kjo varet nga ju.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

Ideja e rrjedhës së internetit ka të bëjë me përdoruesit maksimalë të veçorive dhe funksionalitetit të personalizimit të dizajnit pa ndonjë kodim. Nuk është sekret që redaktorët vizual vendosin kufijtë sipas sasisë së widget-ve dhe cilësimet e tyre. Kjo nuk është e keqe pasi është e përshtatshme për të gjithë, veçanërisht për të porsaardhurit.

Rezulton se është e pamundur të ndryshosh kodin këtu. Pra, nga e bën fleksibilitetin e tillë formimi të shablloneve nga zhvilluesit krenarë që vijnë? Kjo pyetje u zgjidh me prezantimin e listës së elementeve me identifikues unik – selektorët e identitetit. Ju mund të zgjidhni emrat e tyre ashtu siç dëshironi, por është akoma më mirë të mos e bëni atë. Kjo për shkak se ato vijnë me emërtim logjik si parazgjedhje.

Menaxhimi i klasave dhe stileve

Menaxheri i stilit ka një listë gjithëpërfshirëse të elementeve të përdorura në shabllone. A është i përshtatshëm? Ashtu-kështu. Rathershtë mjaft e pazakontë. Ju mund të krijoni klasat tuaja, të shtoni elemente të reja të identitetit. Kjo sigurohet e gjitha për sa i përket ndërfaqes grafike për të bërë të mundur që të deklarohet se Webflow nuk ka ndonjë kodim, por prapë mund të shfrytëzoni fuqinë e tij.

Klasat e rrjedhës së internetit dhe menaxhimi i stileve

A e thjeshton një qasje e tillë procesin? Jo. Ju ende duhet të kuptoni logjikën e aplikimit të klasës, të mbani në mend emrat e ID-ve më të përdorura, të shfletoni listën në kërkim të emrave të zgjedhësve më të rrallë. Duke folur sinqerisht, është më e thjeshtë dhe më e dobishme për të mësuar HTML / CSS – kjo është njohuri universale, e cila do t’ju vijë në dispozicion për çdo vend ndërtimi në internet.

Një tipar i përshtatshëm është që ID e elementeve dhe e gjithë hierarkia e bllokut theksohet në një shabllon, kur klikoni mbi to. Kjo është një fletë e këndshme për krevat fëmijësh. Ju mund të nënvizoni disa elementë dhe të vendosni cilësime të përgjithshme për to. Numri i elementeve është vërtet mbresëlënës. Me fjale te tjera, Karakteristikat CSS si ndarja, madhësitë, shtresat, ngjyrat, shtrirja etj mund të redaktohen në ndërfaqen grafike. Kjo mund të bëhet duke ndryshuar vëllimet e numrave, rrëshqitësin, ikonat dhe manipuluesit e tjerë.

Cilësimet e ekranit të rrjedhës së faqes

Zhvilluesit e platformës janë kujdesur për lehtësinë e krijimit të dizajnit në internet. Ata kanë shtuar pronën e hapësirës së bardhë në mbështjellësin e tekstit të kontrollit në seksionin e tipografisë që gjendet në panelin e stilit. Kjo risi tani bën të mundur ndryshimin e pronës CSS “hapësirë ​​e bardhë”.

lundërtar“Seksioni, i cili tani është në dispozicion në të majtë të panelit të kontrollit, ofron një përmbledhje të një blloku të ngjashëm me pemët dhe strukturën elementare të faqes së zgjedhur të modelit. Përkatësisht, ju mund të vazhdoni me shpejtimin e redaktimit të këtyre elementeve me ndihmën e tij. Do të shihni dhe kuptoni hierarkinë e strukturës. Kjo është bërë shumë, megjithëse, porsaardhurët do të duhet të mësohen me këtë. Karakteristika është kryesisht e orientuar drejt përdoruesve me përvojë.

Specifikimet e Redaktorit të Modelit

Struktura e redaktorit vizual të Webflow dhe panelit është mjaft e ndërlikuar. Kjo është përzierja e një redaktori vizual tradicional, seksionit të përgjithshëm të cilësimeve, një paneli me pajisje vizuale standarde, strukturën e dosjeve dhe moduleve për të shfaqur përmbajtjen dinamike, të cilat quhen “Koleksione CMS”. Ekziston gjithashtu një bibliotekë imazhi, ndërrimi i mënyrës së modelit (desktop, celular etj.), mënyra të ndryshme të theksimit të elementeve dhe gjëra të tjera të dobishme.

Koleksione të CMS të rrjedhës së faqes

Nga rruga, është e mundur të punoni me shabllone të faqes në internet në dy mënyra këtu (opsioni i kaloni është në Dashboard). E para është mënyra e Designer, përshkrimi i së cilës përdoret si bazë për këtë përmbledhje. E dyta është mënyra e Redaktorit. Varianti i fundit lejon redaktimin e përmbajtjes së faqes në internet – shtoni tekstin, zëvendësoni imazhet, lidhjet dhe grafikat. Thjesht lëvizni kursorin mbi çdo element për të parë cilësimet me veprime të disponueshme. Pastaj bëni redaktimet dhe kjo është ajo. Ky është një mënyrë e përshtatshme për të bërë redaktime të shpejta.

Modaliteti Design ofron pajisje shtesë të shumëfishta. Ju keni një kanavacë (shablloni i faqes në internet), brenda së cilës gjenden ndarjet, seksionet dhe elementët më pak të rëndësishëm. Ju nuk mund ta tërhiqni widgetin në çdo vend siç është – duhet të kuptoni logjikën e bashkëveprimit me strukturën. Në shumicën e rasteve, duhet të shtoni një bllok bosh dhe ta mbushni atë me paraqitjen e seksioneve, kolonat dhe të shkruani në forma, tekst, imazhe etj..

Shembuj të emrave widget (elementet) janë si më poshtë: div-bllok, seksion, enë, kolona, ​​listë, buton, titull, abstrakt, lidhje, tekst kompleks, formë, fushë hyrje, kuti kontrolli, captcha, integrim kodi (është e mundur!), rrjete sociale, dritare standarde dhe pop-up, video në sfond dhe me shume. Mund të vendosni në detaje parametrat e ekranit dhe karakteristikat e secilit prej këtyre elementeve pasi t’i shtoni ato në një shabllon.

Shtë gjithashtu e mundur të përdoren identifikues (simbolet) – blloqe të ruajtura me dizajn të bërë gati për të dalë në çdo detyrë. Supozoni, ju keni krijuar një bllok rishikimi të suksesshëm ose një formë për diçka. Ju mund të krijoni identifikues mbi bazën e tyre dhe t’i shtoni ato nga faqerojtësit më tej. Ju mund të rregulloni dukshmërinë për lloje të ndryshme të pajisjeve dhe për elementë të veçantë.

Cilësimet e kontejnerit të rrjedhës së internetit

Të gjitha faqet e ruajtura në internet janë të strukturuara në dosje. Për shembull, mund të ketë disa shabllone të Shtëpisë, Kontakteve dhe faqeve të tjera brenda një modeli. Shtë e mundur të krijoni dosje ose faqe të reja si një kanavacë bosh për të punuar më tej me të. Në përgjithësi, Webflow krijon një përshtypje të një redaktuesi të përparuar grafik të internetit. Këtu ka elementë të shumtë të gatshëm, ndërsa numri i atyre që mund të krijoni manualisht nga e para është shumë më mbresëlënëse.

Ekziston edhe sistemi i menaxhimit të elementeve shkas. Këto janë veprimet që mund të bëni kur lëvizni kursorin, klikoni, lëvizni etj mbi një element të caktuar. Mund të vendosni me dorë karakterin e çdo sasie elementësh të veçantë dhe faqeve të internetit. Për shembull, është e mundur të shfaqni dritaren e dialogut të animuar, kur faqja e internetit ngarkohet në smartphone. Redaktori ju lejon të vendosni skenare mjaft të ndërlikuara dhe të gjithanshme të ndërveprimit në internet me vizitorët.

Krijimi i përmbajtjes dinamike

Koleksionet janë theksimi kryesor i Rrjetit në Internet. Ato bëjnë të mundur krijimin e strukturave dinamike nga kombinimet e fushave me përmbajtje të larmishme. Ata përdorin bazat e të dhënave për të azhurnuar dhe ruajtur informacionin. Fleksibiliteti i cilësimeve është mbresëlënës. Duke përdorur ato, ju mund të krijoni forma, formate të burimeve në blog, galeri, postera ngjarjesh, menu, etj. Skenarët e aplikimit janë të shumta. Ka modele të gatshme të grupeve të fushave të përdorura për të zgjidhur detyra të ndryshme. Shtë e mundur të rritet ky numër pasi kjo veçori ndihmon në zgjidhjen e detyrave specifike me qasje krijuese.

Rrjedha e internetit lejon gjithashtu krijimin e galerive dinamike të e-commerce dhe CMS duke ngarkuar, shfaqur dhe stiluar video dhe imazhe. Kjo mund të bëhet në njërën nga tre mënyrat. E para bën të mundur që të ngarkoni deri në 25 foto me një klik vetëm me fushën e re me shumë imazhe. Për ta bërë atë, thjesht mund të bësh të gjitha të shtënat apo edhe GIF (megjithatë, mendoni se madhësia e tyre e përgjithshme nuk duhet të kalojë 4MB), arrini në menunë e cilësimeve të çdo koleksioni, klikoni në butonin “Shto fushën e re” dhe zgjedhni llojin e fushës me shumë imazhe. Pastaj duhet të plotësoni një etiketë, të shtoni tekst nëse është e nevojshme dhe të ruani cilësimet e koleksionit për të qenë në gjendje të ngarkoni figurat.

Një mënyrë tjetër për të krijuar një rrjet dinamik të imazhit është të përdorni versionin e përmirësuar të CSS-it 2.0. Ajo ofron konceptin e automatizuar të përmirësuar, i cili ndihmon që përmbajtja e ngarkuar të jetë më fleksibël pasi automatiku i rrjetit e vendos atë në qelizat në dispozicion për shfaqje më të mirë. Për të krijuar një rrjet të tillë duke përdorur përmbajtjen dinamike, duhet të tërhiqni një listë koleksionesh në një faqe në internet, të zgjidhni skedarin e preferuar të rrjetit dhe më pas të rregulloni kolonat, rreshtat dhe hapësirat midis tyre.

Më në fund, Webflow lejon shfaqjen e videove dhe imazheve tuaja dinamike përmes përdorimit të kutive të lehta. Këto përbërës ju lejojnë të shfaqni fotot tuaja në modalitetin e ekranit të plotë, i cili siguron përvojën e përdoruesit të angazhuar dhe plotësisht-gjithëpërfshirës. Karakteristika gjithashtu lejon lidhjen e elementeve të kutisë së lehta me eCommerce dhe videot dhe fotot tuaja CMS. Për të krijuar një galeri të dritave të dritës, fillimisht duhet të krijoni një listë koleksionesh dhe më pas ta lidhni atë me burimin e figurës – ose një video ose një fushë me shumë imazhe. Pastaj tërhiqni artikujt që dëshironi të vendosni në listën e koleksionit dhe lidhni përbërësit e kutisë së dritës.

Struktura e tryezës

Të gjitha projektet tuaja shfaqen në Panelin e Kontrollit: modifikoni, kopjoni, shkëmbeni dhe renditni në dosje. Ju gjithashtu mund të hidhni një vështrim në listën mbresëlënëse të kombinimeve të butonave të disponueshëm për t’u përdorur në redaktues, kur hyni në sistem për herë të parë. Secili projekt ka një numër të pasur të cilësimeve – nga një emër në internet dhe favicon dhe deri në integrimin e kodit, lidhjen e shërbimeve të jashtme, SEO dhe punën rezervë.

Paneli i rrjedhës së faqeve në internet

Ka shumë mundësi të dobishme dhe thjesht interesante në cilësimet e projektit. Për shembull, ata përdorues, të cilët punojnë në zhvillimin e faqeve të internetit të klientëve, mund të ofrojnë qasje në internet për klientët e tyre në mënyrë që ata të mund të menaxhojnë projektin dhe të bëjnë redaktimet brenda kufijve që ju specifikoni.

Ju mund të vendosni markimin e projektit duke hequr logon e shërbimit ose të lidheni Fonts Google / Adobe typekit dhe zgjidhni ato fonte që do të përdorni për sa i përket projektit. Një tjetër mundësi është të ngarkoni shkronjat tuaja.

eCommerce

Rrjedha në internet vjen me një motor të denjë për tregtinë elektronike që ju lejon të dizajnoni dhe shkallëzoni biznesin tuaj të bazuar në ueb. Platforma ju vë në krye të procesit të hartimit të uebit – nga personalizimi i faqes në shtëpi dhe deri në procedurën e arkëtimit, duke siguruar një përzgjedhje të gjerë të veçorive dhe mjeteve të e-commerce në dispozicion në pult. Asnjë kodim nuk kërkohet për të filluar dhe menaxhuar një dyqan në internet me shërbim të plotë.

Ndërtuesi i faqes në internet ju lejon të rregulloni karrocën e integruar të blerjeve, përfshirë paraqitjen e saj, efektet e animacionit dhe pozicionimin. Ju gjithashtu mund të krijoni lista të produkteve, duke specifikuar emrat e tyre, përshkrimet, çmimet, kategoritë, mjetet e inventarit dhe opsionet e dizajnit (ngjyrat dhe variacionet e tyre), statuset aktuale. Për më tepër, është e mundur të krijoni koleksione produktesh dhe kategori, të listoni çmimet e shitjeve, duke caktuar veçori të veçanta dhe fusha të produkteve me porosi. Zhvilluesit e sistemit kanë të drejtë të prezantojnë një mundësi për të shitur produkte dixhitale, si dhe për të krijuar promovime dhe kode kupon së shpejti.

Tregtia e Rrjetit në internet

Risia e fundit e Rrjetit në internet ka bërë të mundur që pronarët e dyqaneve në internet të kapin informacionin e klientëve të tyre të paraqitur gjatë procesit të arkëtimit. Kjo, nga ana e vet, ju lejon të përdorni informacionin për marketing të mëtejshëm të dyqaneve në internet dhe inkurajimin e klientit.

Sapo të keni mbaruar me krijimin e dyqanit tuaj në internet, ju mund ta publikoni atë dhe të gjurmoni performancën e tij në seksionin “Urdhërat”. Ajo që mund të bësh gjithashtu në Webflow është personalizimi i postave elektronike transakcionale, krijimi i ndërveprimeve dhe animacioneve për ta bërë faqen tuaj të internetit të eCommerce të dalë nga turma. Sistemi gjithashtu ju lejon të integroni animacione dhe efekte parallaksi të bazuara në lëvizje, të ndërtoni mikrointeraksione rreth lëvizjeve të miut, të krijoni animime të pasura me shumë hapa në kohë, të shtoni ndërveprime të paracaktuara etj..

Fusha me shumë imazhe Webflow ka filluar kohët e fundit për eCommerce dhe CMS ka bërë të mundur krijimin e galerive të imazheve cilësore për secilin variant të produktit. Ajo që mund të bësh tani është që përmban parametra të caktuar (madhësia, ngjyra, modeli etj.) për të gjitha produktet që ju ofroni për shitje në dyqanin tuaj në internet për t’i lejuar përdoruesit të shohin qartë se çfarë do të blejnë. Në përgjithësi, ju mund të ngarkoni deri në 25 imazhe për secilin produkt.

Rrjedha në internet siguron mundësi të përshtatshme pagesa dhe transporti. Sistemi pranon lloje të shumta pagese, përfshirë pagesat e kartave të kreditit, Apple Pay dhe Google Pay. Karakteristika PayPal do të prezantohet në të ardhmen e afërt. Për shkak të mjetit të integruar Stripe, Webflow siguron sigurinë përfundimtare të të gjitha transaksioneve të bëra në sistem.

Përdoruesit e rrjedhës së internetit kanë një mundësi për të rregulluar destinacionet e transportit, parametrat e taksave, si dhe të azhurnojnë detajet e dyqaneve të tyre në çdo kohë të ditës. Varet nga ju që të vini në dukje rregullat dhe vendet e transportit, të shtypni etiketat e transportit përmes integrimit me Zapier, MailChimp, ShipStation, QuickBooks dhe disa shërbime të tjera. Përdoruesit gjithashtu mund të vendosin dhe koordinojnë tarifat automatike të transportit në kohë reale. Llogaritja e automatizuar e taksave dhe TVSH-ja sigurohen për klientët nga SH.B.A., Kanada, Australia dhe Bashkimi Evropian.

Galeria e kutive të lehta

Një nga azhurnimet e fundit të Webflow trajton procesin e krijimit të galerisë Lightbox. Zhvilluesit e sistemit kanë bërë të mundur krijimin e galerive të tilla nga eCommerce dhe video dhe foto CMS. Komponenti lejon krijimin e ekranit të plotë dhe përvojave tërësisht të zhytura për të treguar skedarët tuaj të mediave në avantazh.

Më parë, kutitë e dritës në internet mund të përdoren për të punuar me përmbajtje statike – ato skedarë video dhe imazhe që keni ngarkuar ose lidhur me të në mënyrë të pavarur. Tani e tutje, është bërë e mundur të krijohen galeritë dhe rrjetet që paraqesin ndonjë dizajn nga kutitë e dritave dhe koleksionet e skedarëve për të organizuar dhe grupuar video dhe imazhe në lidhje me një parametër të caktuar (si një blog muzikor ose një album portofoli, për shembull). Për më tepër, ju mund të krijoni dizajnin e faqes në internet me anë të përdorimit të kutive të lehta në një faqe shabllone koleksioni, e cila do të arrijë në përmbajtjen e artikujve tuaj të galerisë.

Lidhja e galerisë së dritares me përmbajtjen tuaj dinamike mund të përfundojë në njërën nga dy mënyrat. E para nënkupton integrimin e një kutie të lehta direkt në hartimin e faqeve të shablloneve të koleksionit. Opsioni i dytë ju lejon të krijoni një listë të mbledhjes së imazheve / videove në çdo vend dhe më pas të shtoni përbërësin e dritës në faqe.

Pas efekteve dhe integrimit të Lottie

Webflow kohët e fundit është integruar me After Effects dhe Lottie, i cili lejon projektuesit e uebit të kontrollojnë rishikimin e animacioneve vektoriale përmes përdorimit të ndërveprimeve të shumta në Webflow. Si rezultat, ju merrni një mundësi për të krijuar një faqe në internet që do të jetë vizualisht tërheqës, profesional dhe me karakter të ngarkuar.

SEO

Vëmendje e madhe i kushtohet optimizmit të projektit SEO. Shtë e mundur të vendosni përmbajtjen e titullit, përshkrimit dhe etiketave me fjalë kyçe për secilën faqe. Ju gjithashtu mund të punoni në ekranin e përmbajtjes në Grafikun e Hapur. Etiketat Alt për imazhet mund të vendosen këtu.

Sitemap.xml është formuar automatikisht – ashtu si etiketat meta për postimet në blog. Duke marrë parasysh ngarkimin e shpejtë të faqeve në internet, cilësinë e kodit të lartë dhe optimizimin e pajisjeve mobile, krijuesi i faqes në internet mund të konsiderohet një zgjidhje e këndshme për promovimin efektiv të faqes në internet.

Rrjedha e internetit SEO

Rrjedha e internetit i jep qasje API për zhvilluesit e uebit. Ju mund të lidhni Google, shërbimet e Facebook, të shtoni Webhooks, të vendosni parametrat e mbledhjes së informacionit të përdoruesve nga format, të aktivizoni anonimizimin e adresave IP të përdoruesit, të shtoni kodin tuaj HTML / CSS, kodin e gjuhës etj. Uebfaqet do të publikohen në nënfushat e shërbimit nga parazgjedhur, por është gjithashtu e mundur që të delegoheni nga domeni apo edhe të eksportohet kodi i modelit (veçoni HTML / CSS / JS / Pasuritë). Skedarët CMS nuk do të ruhen në këtë rast.

Në përgjithësi, Webflow është një përzierje e zymtë e Photoshop, shërbimit SaaS me një redaktues vizual të faqeve në internet, mjete për të punuar me bazat e të dhënave dhe kodin në një mënyrë disi specifike. Ky është një kombinim fleksibël i opsioneve të paketuara në një ndërfaqe të ndërlikuar, por mjaft logjike. Sistemi mund të përdoret për të krijuar shabllone të faqeve në internet për CMS të tjera si WordPress për shkak të opsionit të eksportit të kodit. Produkti është dukshëm i fuqishëm, interesant, i orientuar nga projektuesit dhe zhvilluesit e faqeve të internetit të klientëve.

3. Dizajni

Numri i Temave:200
Modelet Profesionale:&# X2714; PO
Temat Falas:&# X2714; PO
Temat e Paguara:$ 24- $ 79
Dizajn të përgjegjshëm:&# X2714; PO
Renditur sipas industrisë:&# X2714; PO
Redaktimi i kodit CSS:&# X2714; PO

Rrjedha e internetit qëndron larg nga turma për shkak të grupeve të modeleve mahnitëse të gatshme. Ata janë shumë të gjithanshëm dhe tërheqës. Ata ngjallin interes të vërtetë në fazën e shikimit.

Në përgjithësi, këtu ka më shumë se 200 shabllone. 40 prej tyre janë falas, ndërsa kostoja e temave të tjera varion nga 24 deri në 79 dollarë. Nuk ka ndonjë dallim të veçantë në cilësinë e modeleve premium dhe standard – të gjithë ata janë mbresëlënës në mënyrën e tyre. Numri i temave të paguara është më i madh dhe asortimenti është më i gjerë. Templatedo model vjen me një përshkrim të veçorive dhe ekziston gjithashtu një mundësi paraprake.

Sistemi ofron një mundësi për të nxjerrë një model nga e para duke përdorur një kanavacë të zbrazët. Alsoshtë gjithashtu e mundur të zgjidhni modelin e përgjithshëm pa përmbajtje demo – ai, i cili do të vijë me një skemë skematike për një faqe interneti biznesi ose një portofol, për shembull. Shumë shabllone kanë disa variante të prezantimit të faqeve në internet – ato ofrojnë 5-10 tema në faqen e internetit, Kontakte, etj. Dizajni ndryshon shumë dhe është e mundur të kaloni midis shablloneve me një klik. Do temë vjen me një udhëzim – përshkrimin e strukturës së tij dhe tiparet kryesore.

Modelet e rrjedhës së uebit

Rrjedha e internetit është një krijues i faqeve të internetit të përqendruara në dizajn. Ndryshueshmëria e shablloneve është vërtet e habitshme. Shtë e mundur që të redaktoni çdo element në shumë aspekte: madhësinë, pozicionin, efektet, rrotullimin, errësirën, shtresat, ngjyrën, sfondin, etj. Këtu janë miliona kombinime. Ju mund të keni një vështrim në veprat e disenjatorëve të tjerë në Dashboard – ka shumë për të parë dhe për të bërë përshtypje këtu. Shërbimi merr shkallën më të lartë për një potencial të përparuar të zhvillimit të modelit. Ky është mjeti për të mirat, i cili mund të bëjë përshtypje të gjithëve nga varg i opsioneve të personalizimit të dizajnit të faqes në internet.

4. Ndihma për klientët

Rrjedha e internetit siguron kushte perfekte për edukimin e të porsaardhurve. Ka universitet, një bazë njohëse mbresëlënëse, mësime video të shumta këtu. Të gjitha këto mundësi janë në dispozicion direkt në redaktor. Cilësia e materialeve është në nivelin më të lartë. Ekziston gjithashtu një blog dhe një forum me një numër të pasur postimesh / diskutimesh të dobishme, grupe të rrjeteve sociale, mësime, libra etj – nuk do të humbasësh këtu.

Mbështetja teknike ofrohet përmes postës elektronike dhe bisedës online. Isshtë i kualifikuar, miqësor dhe 24/7. Komuniteti i rrjedhës së faqeve është mjaft i gjerë dhe miqësor. Nuk është problem të gjesh kontaktet e stilistëve më të mirë ose zhvilluesve të besuar të uebit këtu. Ekosistemi është i gjallë dhe i përgjegjshëm. Sistemi ka bërë gjithçka për komoditetin e përdoruesve dhe madje edhe më shumë.

5. Politika e çmimeve

Rrjedha e faqes në internet mund të përdoret falas me një grup kufizimesh: nënsomeni i shërbimit, banderolë reklamimi, pa tipar eksporti kodesh dhe thjeshtime të tjera. Ky plan është i lirë dhe nuk skadon asnjëherë. Planet e paguara ndahen në planet e “Faqes” dhe “Llogarisë”, por secili prej këtyre llojeve të pajtimeve hyn gjithashtu në grupe. Mund të paguani me një kartë krediti në baza mujore ose vjetore. Ndryshimi në kosto është i dukshëm – 20-50% në varësi të planit të zgjedhur. Ne do të sigurojmë koston e 1 muajit të dhënë që një përdorues të bëjë një pagesë vjetore (ky është një variant i dobishëm). kështu, Planet e sitit përfshijnë planet e uebfaqes dhe tregtisë elektronike. Planet në uebfaqe janë si më poshtë:

 • Themelore – 12 dollarë / muaj (funksionon shkëlqyeshëm për faqet e internetit të thjeshta që nuk kanë nevojë për CMS) – lidhje domain, përfshirë CDN, 500 paraqitje në formë, çertifikatë falas SSL.
 • CMS – 16 $ / muaj (zgjedhje e këndshme për bloge dhe faqe të tjera të drejtuara nga përmbajtja) – 1000 parashtresa formularësh, 2000 artikuj CMS, CMS të kufizuar API, 3 redaktorë të përmbajtjes, kërkim në sit.
 • Biznes- 36 dollarë / muaj, (më e mira për një uebfaqe të marketingut në trafik të lartë ose një blog me ekran të plotë) – CDN globale e përparuar, parashtresa të formave të pakufizuara, API e plotë CMS, 10 redaktorë të përmbajtjes etj.

Planet e tregtisë, nga ana e tyre, përfshijnë:

 • Standard – 29 dollarë (perfekt për bizneset e reja duke u larguar nga terreni) – të gjitha tiparet e planit CMS plus arka dhe shporta e blerjeve, personalizimi i postës elektronike, CMS e integruar për bloge, tarifa e transaksionit 2%.
 • Plus – 74 dollarë (punon mirë për bizneset me vëllim më të lartë që kanë nevojë për karakteristika shtesë) – të gjitha tiparet e planit të biznesit plus postë elektronike të pakontrolluara, tarifa e transaksioneve zero, 10 llogari të stafit.
 • Avancuar – 212 dollarë (më së miri për përdoruesit, të cilët synojnë të shkallëzojnë dhe të arrijnë lartësi të reja për bizneset e tyre në internet) – të gjitha tiparet e planit të biznesit plus 15 llogari të stafit, vëllime të shitjeve të pakufizuara vjetore dhe më shumë.

Planet e llogarisë gjithashtu përfshihen në dy lloje pajtimesh. Këto janë plane individuale dhe ekipore. Planet individuale përfshijnë:

 • Falas – 0 dollarë (përfshin gjithçka që ju nevojitet për të filluar me Rrjedhin në Internet) – 2 projekte, faturimi i klientit, skenë e lirë.
 • Lite- 16 dollarë (lejon eksportimin e kodit të faqes suaj të internetit dhe zhbllokimin e më shumë faqeve për projektet e tua të padhostuara) – 10 projekte, skenë të zgjeruar, eksportim kodesh, transferime të pakufizuara të projektit.
 • Pro – 35 dollarë (zgjedhje e shkëlqyeshme për profesionistët e pavarur dhe projektuesit, të cilët kanë nevojë për më shumë projekte dhe veçori premium) – projekte të pakufizuara, Etiketim të Bardhë, mbrojtje për fjalëkalimin e faqes.

Sa i përket Planeve të Ekipit, këto janë si më poshtë:

 • Ekipi – 35 dollarë për person (lejon hyrje të përbashkët në internet dhe punë ekipore bashkëpunuese) – të gjitha tiparet e planit Pro plus faturimin e klientit, eksportimin e kodit, skenimin e zgjeruar, panelin e ekipit etj.
 • Ndërmarrja – kostoja diskutohet me ekspertë të rrjedhës së internetit individuale (për ekipe me 25 përdorues dhe më shumë) – të gjitha tiparet e planit të Ekipit plus projekte të pakufizuara, Etiketimi i Bardhë, mbrojtja e fjalëkalimeve të sitit, pulti i ekipit etj.

Nga rruga, freelancer mund të përdorin Webflow falas për shkak të mundësisë së faturimit të klientit. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të paguani për motorin, kur punoni në zhvillimin e faqeve të internetit të klientit. Në vend të kësaj, ju mund të diskutoni paraprakisht koston e mjetit me një klient me qëllim që ai / ajo të mund të bëjë një pagesë. Një klient do të ketë qasje në sistem për të qenë në gjendje të shikojë progresin e dizajnit në internet.

Kështu, ju mund të përdorni Webflow në një plan Lite për të krijuar modele për CMS të tjera për shkak të opsionit të eksportit të kodit. Me fjalë të tjera, ju mund ta konsideroni shërbimin si një kombinim i një redaktori grafik dhe një mjet për të hartuar faqe në internet. Ju mund ta përdorni këtë mundësi me 16 ose 24 dollarë nëse bëni pagesa mujore. Ju nuk mund ta hiqni reklamën këtu. Kjo është arsyeja pse, ky plan nuk mund të konsiderohet për publikimin e projekteve tregtare të klientit ose personal.

6. Pro dhe kundër

Rrjedha e internetit është një shërbim specifik, i cili synon audiencën me përvojë. Shtë cilësor, fleksibël dhe përmban karakteristika të shumta markash që mund të tërheqin vëmendjen e zhvilluesve të faqeve të internetit të klientëve. Sistemi nuk funksionon mirë për përdorim personal – këtu ka shumë veçori ekstra dhe të paqarta për newbies. Aftësitë e krijimit të uebit dukshëm kërkohen. Kurba e mësimit është e lartë. Kjo nuk është aspak fitimprurëse. Shtë më e dobishme të krijoni portofolin e vetëm ose faqen e internetit të biznesit në uKit, Wix, XPRS ose ndonjë shërbim tjetër të përshtatshëm.

Rrjedha e internetit është menduar për tifozët e dizajnit në internet, të cilët dëshirojnë të fitojnë para me aftësitë e tyre. Ky nuk është një tren plumb për zhvillimin e faqeve të internetit të ngjashme, por një vend për kreativitet, duke hartuar tema unike për ata, të cilët janë të gatshëm të paguajnë për këtë punë. Pra, ka kuptim të përdorim shërbimin për ata përdorues, të cilët tashmë kanë një reputacion të caktuar të dizajnit në internet. Sistemi gjithashtu funksionon mirë për përdoruesit e gatshëm të vizatojnë dhe shesin modele të gatshme për CMS të tjera. Shtë e thjeshtë të theksohen avantazhet dhe disavantazhet e shërbimit:

Pros:
Cons:
&# X2714; Dy mënyra të zonës së punës – projektuesi dhe redaktori.
&# X2714; Koleksionet CMS – punoni me format dhe bazën e të dhënave për të gjeneruar përmbajtje dinamike.
&# X2714; Realizimi interesant i klasave të elementeve për shtimin e shpejtë dhe redaktimin e tyre.
&# X2714; Modele të shkëlqyera, mundësi të gjera për kreativitet dhe hartimin e shablloneve të çdo kompleksiteti.
&# X2714; Mundësia për të eksportuar kodin e modeleve që janë në zhvillim e sipër, i cili lejon përdorimin e redaktorit për të krijuar / shitur modele cilësore.
&# X2714; Quite mjaft e fuqishme SEO.
&# X2714; Motori konkurrues i e-commerce.
&# X2714; Struktura e gjallë e faqeve në internet në formatin e hierarkisë së elementeve.
Complex Kompleksitet i lartë i kërkimit të sistemit për përdoruesit e rinj.
✘ Përdorimi i klasave të prezantimit të elementeve dhe grafikëve në vend të kodifikimit.
Cost Kosto relativisht e lartë për ata, të cilët kanë nevojë për 1 faqe në internet vetëm për përdorim personal.

Rrjedha e faqeve në internet është një produkt i mirë për audiencën e saj. Kjo nuk është një zgjidhje e madhe për newbies mërzitur dhe tifozët e eksperimenteve. Disavantazhi kryesor është se zhvilluesit kanë prezantuar një skemë efektive, por jo universale të punës me elementët e ID dhe klasat CSS, duke u nxitur nga dëshira për ta bërë ndërfaqen më miqësore. Sidoqoftë, ata kanë lënë një mundësi për redaktimin e kodit. Do të ishte më mirë, nëse ata integrojnë redaktimin e kodit të faqes në internet së bashku me veçori të tjera. Sa i përket pjesës tjetër të opsioneve, ato janë në një nivel të duhur.

7.Kompetitorë

Nuk ka shumë konkurrentë ose alternativa për një shërbim si ky. Rivalët më të afërt janë WordPress, Adobe Muse dhe Webydo. Por ne gjithashtu krahasuam redaktorin me disa nga opsionet më të njohura të krijimit të faqes në internet që ju të shihni faktorët e diferencimit.

rrjedhja e faqes në internet kundër webydofluksi i faqes vs adobe muzefluksi i faqes së internetit kundër fjalësfluksi i faqes së internetit vs katroritWix vs Rrjedha e internetit

Vija e poshtme

Rrjedha e faqeve në internet është një krijues i jashtëzakonshëm, cilësor i faqes në internet për stilistë dhe pavarësues. Kjo ju lejon të krijoni uebfaqe me shumë faqe me funksionalitet mjaft të ndërlikuar për shkak të përdorimit të formave të ndërlikuara, dinamike në ndryshim dinamik – shiko shembuj të gjallë bërë nga përdoruesit e Webflow. Baza e të dhënave, integrimet, identifikuesit, mënyrat e ndryshme të paraqitjes së redaktuesve, mundësia për të redaktuar çdo bllok dhe element veç e veç, eksporti i kodit të shablloneve – të gjitha tiparet e bëjnë Webflow një gjigant të vërtetë.

Mësimet e shkëlqyera bëjnë të mundur rekomandimin e sistemit për të apasionuarit. Duke punuar me të, ju, me siguri, do të mësoni se si të krijoni faqe në internet tërheqëse pa kodim. Kjo garanton fitim të këndshëm në të ardhmen. Nëse tashmë keni përvojën, atëherë patjetër që duhet të merrni parasysh Rrjedhin në internet. Ky është një produkt i rrallë i ngrohtë me cilësi të lartë – përzierja e Photoshop, Dreamweaver dhe CMS të siguruar në formatin e një platforme SaaS. Shërbimi sigurisht që ia vlen kostoja e tij, por nuk do të funksionojë për të gjithë. Ne e rekomandojmë atë për shqyrtim të audiencës së synuar.

Provoni Tani Rrjedhin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me