Rishikimi i Platformës Unicorn

Rishikimi i Platformës Unicorn

Platforma Unicorn – është një softuer tipik SaaS i krijuar për të krijuar faqe ulje nga e para. Ndihmon për të promovuar dhe prezantuar aplikacione celulare, zgjidhje të tjera SaaS, startup dhe më shumë. Produkti bëri debutimin e tij me një gjenerator të integruar të faqeve statike të bazuar në HTML. Sot, ajo vjen me më shumë fleksibilitet dhe mjete për të krijuar faqe të reja, shtoni komponentë të ndryshëm, modifikoni disa nga elementët e faqes, etj. Ajo që është më e rëndësishme, nuk ka aftësi teknike të nevojshme. Platforma funksionon shumë për newbies.

Përdoruesit janë në gjendje të ndërtojnë jo vetëm faqet krijuese të uljes, por edhe t’i mbajnë vizitorët e tyre të angazhuar me ndihmën e aftësive të ndryshme të integrimit. Gjithashtu, softueri jep kod të pastër HTML ose CSS me çdo model të ri. Disa përdorues në ueb e quajnë atë “ndërtuesi më i mirë i faqeve të uljes”. Por gjëja është që produkti i shërben nevojave më të ngushta. Sistemi nuk ofron të tilla tipike për ndërtuesit me një faqe Një testim \ B ose analitikë për të gjetur statistikat e faqes në internet. Do të thotë që mjeti funksionon kryesisht në kamare të veçantë dhe nuk mund të diversifikohet në rast nevoje.

Ne kemi disa dyshime duke konsideruar mungesën e instrumenteve të redaktimit dhe disa çështje të tjera që mund të lindin gjatë shqyrtimit tonë. Le të hedhim një vështrim është se Platforma Unicorn meriton lavdërime kaq të larta.

Pro dhe kundra

Ajo që ne bëjmë si për platformën është evolucioni i shpejtë i saj. Nga një gjenerues i faqeve statike, ai përfundimisht është rritur në një krijues të faqeve në shkallë të plotë me mundësinë për të krijuar faqe të brendshme, të redaktoni shkronja dhe ngjyra, të lidhni shërbime të palëve të treta dhe më shumë. Nga ana tjetër, zhvilluesit ende kanë shumë punë për të bërë.

Të mirat e Platformës Unicorn:
Kundër platformës unicorn:
&# X2714; Lehtë për t’u përdorurpa kodim nevojitet. Pastroni kodin HTML / CSS / JS me secilin shabllon.
&# X2714; Mime të përballueshme – planet nuk janë të tepërta ndërsa ekziston edhe një modalitet falas i përdoruesit.
&# X2714; Redaktori në internet – të gjitha ndryshimet që bëni në shfletuesin ruhen automatikisht.
&# X2714; Mjetet e personalizimit – modifikoni ngjyrat dhe shkronjat, ndryshoni stilet për të krijuar faqen që do t’ju pëlqejnë vizitorët.
&# X2714; integrim – përdoruesit mund të zgjedhin nga pajisje të ndryshme dhe t’i lidhin ato pa probleme.
&# X2714; Karakteristika falas – përveç një plani falas, softveri vjen me SSL dhe CDN falas. Por kjo është vetëm për abonimet me pagesë.
Option Opsion i kufizuar i projektimit.
✘ Reklamat e hequra vetëm në planet premium.
Process Procesi i eksportimit të kodit mund të jetë më i zgjuar.

Për çfarë është mirë?

Siç u tha më herët në rishikimin tonë, programi kompjuterik u zhvillua për të ndihmuar ekipet të promovojnë fillimet e tyre, aplikacionet mobil, shërbimet e zhvillimit të uebit, etj. Versioni i fundit i Platformës Unicorn është edhe më i orientuar drejt fillimit. Për shembull, disa nga elementët ose tiparet janë përshtatur me përqendrimin në fillimet kryesisht. Për më tepër, ajo ka mundësi shtesë që e bëjnë atë një ndërtues të denjë për faqe ulje.

Për të kuptuar, sa e mirë është, duhet të sqarojmë përbërësit thelbësorë të faqes së uljes dhe pastaj të shohim nëse Platforma Unicorn është në gjendje t’i trajtojë ato.

Përbërësit bazë të një faqe të suksesshme të uljes

Për cilën është faqja e uljes e nevojshme? Misioni i saj kryesor është të shndërrojë trafikun ose të përzënë vizitorët në produktin ose shërbimin e synuar që dëshironi të promovoni. Nga ana tjetër, secili produkt ose ofertë është unik. Pra, nuk mund të merrni vetëm të njëjtin model dhe ta shfrytëzoni atë për secilën kompetencë biznesi që keni. Por përbërësit fillestarë janë ende të domosdoshëm për t’u marrë parasysh:

  • Titulli bindës – duhet të jetë e qartë, e rëndësishme dhe empatike. Titulli është gjëja e parë që ju shënoni njoftimet e audiencës. Pra, është e para juaj dhe mund të jetë shansi i fundit për të bërë një përshtypje të mirë.
  • Shkrimi efektiv – një kopje me cilësi të lartë është një komponent tjetër jetësor. Konsideron një stil të përsosur të shkrimit dhe mjetet e formatimit të teksteve të dorëzuara nga redaktori i faqes në internet.
  • Përmbajtja e mediave – është mënyra e vetme për t’i mbajtur vizitorët tuaj të angazhuar. Animacionet, videot, imazhet, GIF dhe formatet e tjera mund të bëjnë një ndryshim.
  • Reputacion i mirë – Treguesit e besimit do t’ju ndihmojnë të rritni besueshmërinë e faqes. Shenjat e besimit, vulat, dëshmitë, vlerësimet me 5 yje ose vlerësimet mund të jenë shumë të dobishme.
  • Kapja e plumbit – mënyra për të mbledhur sa më shumë informacione rreth audiencës së synuar sa të jetë e mundur dhe përfundimisht të rritet lista juaj e postave.
  • CTA e fortë – një bllok i efektshëm CT duhet të duket frymëzues. Ai duhet të inkurajojë vizitorët që të bëjnë një blerje, të klikojnë në butonin ose të ndjekin lidhjen.

Në disa raste, një faqe ulëse duhet të përmbajë edhe pak funksionalitet të tregtisë elektronike në rast se dëshironi shesin produkte ose shërbime menjëherë.

Tani, është koha që kemi kontrolluar nëse Platforma Unicorn jep mjete të mjaftueshme për të trajtuar detyrat e përmendura më lart dhe nëse softveri mund të ketë disa veçori ekskluzive.

Lehtësinë e përdorimit

Ndërtuesi i faqes së uljes do të funksionojë mirë për përdoruesit e çdo niveli. Ose ju jeni një newbie total pa idenë më të vogël se çfarë është HTML ose një programues me përvojë me vullnetin për të redaktuar kodin burimor, platforma do të shërbejë shkëlqyeshëm.

Një mënyrë regjistrimi falas është për ata që ende kanë dyshime për mjetin që plotëson kërkesat e tyre. Lajmi i mirë këtu është se nuk do të duhet të siguroni informacionin tuaj të faturimit. Lajmi i keq është një mungesë thelbësore e tipareve kryesore që janë në dispozicion vetëm në planet e paguara.

Fillimi

Para së gjithash, duhet të hapni një llogari të re ose të regjistroheni. Procesi i regjistrimit duket tipik. Një përdorues i kërkohet të sigurojë një emër dhe adresë emaili me një fjalëkalim për t’u identifikuar më vonë. Ne u befasuam NUK duke parë tiparin e hyrjes në media sociale. Me siguri do ta bënte procesin shumë më të lehtë.

Regjistrimi i Platformës Unicorn

Tani për tani, ju mund të përdorni vetëm fushat e dhëna. Pasi të keni treguar të dhënat e kërkuara, do të duhet të kontrolloni kutinë tuaj të postës elektronike dhe të konfirmoni fjalëkalimin. Aty do të gjeni gjithashtu një letër mikpritëse me përshëndetje nga ekipi i Unicorn.

Platforma Unicorn në uebfaqet e mia

Redaktori i faqes

Uebfaqja juaj fillestare do të përbëhet nga Shtëpi dhe seksioni Rreth Nesh. Përdoruesit janë të lirë të shtojnë faqe të tjera të brendshme nëse është e nevojshme. Për të filluar krijimin e faqosjes, thjesht shtypni butonin “Redakto Faqe”. Do të transferoheni në një ekran të veçantë ku mund të shtoni komponentë të rinj.

Redaktori i faqeve të Platformës Unicorn

Platforma Unicorn vjen me një koleksion mjaft të gjerë të elementeve dhe blloqeve të ndryshme. Të gjitha ato janë të ndara në kategori dhe përfshijnë tituj, butona, forma, foto, veçori, tabela çmimesh, rrëshqitëse, rekomandime dhe më shumë. Me fjalë të tjera, softveri ofron të gjithë elementët thelbësorë që duhet të ketë një faqe e suksesshme ulje.

Shtë një gjë që e bën këtë platformë të ndryshme nga ndërtuesit e tjerë të faqeve të internetit. Ju merrni një shans për të modifikuar një përbërës PARA që ta shtoni atë në paraqitjen tuaj. Nëse nuk i plotëson nevojat tuaja, fshini dhe zgjidhni një tjetër. Përdoruesit mund të ndryshojnë kokën dhe përshkrimin, të shtojnë tekste të reja në seksionin e butonit, të ndryshojnë stilet ose të ngarkojnë imazhe të reja në sfond.

Redaktori i Platformës Unicorn

Kur të keni përfunduar me redaktimin dhe jeni plotësisht të sigurt se elementi plotëson nevojat e faqes në internet, klikoni në butonin “Merre” për ta bërë atë të shfaqet në shabllonin tënd. Nëse modeli përbëhet nga disa blloqe, përdoruesit janë të lirë të ndryshojnë pozicionin e tyre duke klikuar në butonin “shigjetë”. Mund të përdoret për të lëvizur një përbërës lart ose poshtë. Një tipar tjetër i shkëlqyeshëm këtu është që ju jeni në gjendje të provoni se si lidhjet e butonave funksionojnë në jetën reale. E tëra që ju duhet është të publikoni faqen dhe ta hapni atë në një skedë të re.

Procesi i përgjithshëm i redaktimit është shumë i thjeshtë. Vështirë se do t’ju marrë më shumë se një orë për të ndërtuar një epokë të gatshme për të ulur duke marrë parasysh që tashmë keni nevojë për përmbajtje dhe skedarë mediatikë për të ngarkuar.

Cilësimet e faqes në internet

Cilësimet e faqes në internet përfshijnë çështje të përgjithshme për tu ndryshuar. Këtu mund të zgjidhni gjithashtu një faqe që dëshironi ose nuk doni të publikohet. Përdoruesit mund të lidhin fushat e tyre (vetëm në planet e paguara) ose përdorni nën-domenin unikorn të Platformës Unicorn si parazgjedhje. Këtu përdoruesit mund të ngarkojnë favicon, imazhe të mediave sociale, të ndryshojnë burimin, të ndryshojnë stilin, të eksportojnë HTML ose të punojnë me SEO.

Vendosja e faqes në internet të Platformës Unicorn

Kur të keni mbaruar me cilësimet, mund të dashuroheni duke shtypur butonin “Publikimi”. Ndërsa faqet e uljes janë të gjitha në lidhje me angazhimin dhe ndërveprimin e përdoruesit, Unicorn Platforma ka një dobësi të madhe. Nuk ka asnjë modalitet të shikimit celular për të parë se si faqet funksionojnë në pajisje të ndryshme. E vetmja zgjidhje është publikimi i faqes në internet dhe futja e tij nga smartphone ose tablet.

Features & lakueshmëri

Ideja kryesore e faqes së uljes është të bëjmë një histori të gjatë të shkurtër dhe të shndërroni trafikun. Për më tepër, mund të ndihmojë për të marrë të dhëna jetike për audiencën tuaj të synuar, të rritni listën e postimeve dhe të përdorni disa nga teknikat e marketingut për t’i mbajtur klientët në dijeni. Platforma Unicorn ka një sërë karakteristikash që do t’ju lejojnë të trajtoni detyra të ndryshme:

integrim

Produkti nuk ka një Dyqan App me porosi. Sidoqoftë, do të jeni në gjendje të lidhni komponentët e uebfaqes me shërbime të ndryshme të palëve të treta. Ato përfshijnë mjete të marketingut me email (MailChimp), Platformat CRM (Salesforce dhe Pipedrive), lajmëtarë (Slack dhe Telegram), dhe instrumente të tjerë për të qëndruar në kontakt me vizitorët tuaj, të mbledhin reagime, dhe më shumë.

Integrimi i Platformës Unicorn

SEO

Platforma Unicorn nuk ofron mjaft mjete SEO. Por ai ende ka parametrat bazë këtu ju mund të redaktoni URL, të ndryshoni titullin meta, përshkrimin dhe disa parametra të tjerë. Për më tepër, duhet të kemi parasysh që faqet me një faqe promovohen kryesisht me ndihmën e fushatave reklamuese por jo me SEO.

Platforma Unicorn SEO

Redaktimi dhe eksporti i kodit

Ekziston një shans për të shtuar vetë kodet tuaja dhe t’i keni të futura në të gjithë faqen e internetit ose vetëm disa nga përbërësit e tij. Sistemi vjen me mbështetje për HTML, CSS dhe JS. Këtu është edhe një tipar eksporti që bën të mundur shkarkimin e çdo siti si versioni HTML.

Redaktimi i kodit të Platformës Unicorn

Përpunimi i pagesës

Një tipar i shkëlqyeshëm për fillestarët që kërkojnë një shans për të pranuar pagesa direkt nga faqja e uljes. Dobësia e vetme këtu është se sistemi mbështet Stripe si porta e vetme e pagesave akoma e disponueshme. Sidoqoftë, funksionon mirë si për pagesa një herë, ashtu edhe për ato që përsëriten.

Opsione falas

Do përdorues merr SSL falas edhe kur përdor softuerin me kosto zero. Shpërndarë përmes CDN për të siguruar mbrojtjen e të dhënave dhe performancën e ngurtë. Nuk ka nevojë të aktivizoni tiparin me dorë. Aktivizohet pasi të keni publikuar uebfaqen.

dizajni & templates

Platforma nuk ka shabllone tipike. Ajo ofron komponentë të gatshëm të faqes së uljes duke ju lejuar të krijoni një plan urbanistik tuaj. Të gjithë elementët duken mjaft tërheqës për përdoruesit e mundshëm dhe të thjeshtë për tu bashkëvepruar. Për më tepër, ju jeni të lirë të ndryshoni stilin e përgjithshëm të faqes në internet ose të redaktoni secilën komponent veç e veç.

Sistemi ju lejon të ndryshoni paletën e ngjyrave, të ngarkoni imazhe të reja në sfond, të ndryshoni shkronjat, madhësitë e butonave, etj. E meta e vetme është mungesa e një opsioni paraprak celular, edhe pse platforma premton faqe ulëse që përgjigjen me celular.

Ndihma për klientët

Shtë e vështirë të imagjinohet pse duhet të kontaktoni ndonjëherë ekipin mbështetës. Procesi i ndërtimit është i qartë. Nëse ende keni nevojë për ndihmë, mund të përdorni një veçori Live Chat për të kontaktuar menaxherët menjëherë. Në të njëjtën kohë, ekziston një Qendër Ndihme me disa artikuj se si të filloni, të lidhni formularë ose të integroni opsionet e pagesave.

Mbështetje e klientit Platforma Unicorn

Gjithashtu, përdoruesit do të gjejnë shumë kërkesa brenda redaktorit. Për shembull, kur të hyni për herë të parë në koleksionin e komponentëve, dhe ndihma e automatizuar do të këshillojë elementin më të mirë për të zgjedhur për një fillim, etj. Duke përmbledhur këtë paragraf të veçantë, mbështetja është mjaft e mirë për një platformë kaq të thjeshtë për t’u përdorur.

planet & Mimi: Sa kushton Platforma Unicorn?

Kur të keni mbaruar provën falas dhe duhet të jetoni me një faqe ulëse, do të ketë tre plane të ndryshme me pagesë në shërbimin tuaj. Të gjithë vijnë me eksport të lirë HTML, SSL dhe redaktim të kodit me porosi. Ato përfshijnë:

  • Kostot e krijuesit $ 8 në muaj dhe vjen me njoftime të Platformës Unicorn me porosi.
  • Kostot e fillimit $ 18 pa reklama por për vetëm 1 faqe në internet.
  • Kostot e biznesit $ 28 në muaj Asnjë reklamë, të gjitha tiparet e përfshira për 3 faqe ulje.

Prmimet e Platformës Unicorn

Shembuj në Internet Platforma Unicorn

Uebfaqja për Fillimin e Chatbirds

Uebfaqja për Fillimin e Chatbirds

Uebfaqja e faqeve të uljes së burimeve njerëzore

Uebfaqja e faqeve të uljes së burimeve njerëzore

Shembull i faqes Gjeneral

Shembull i faqes Gjeneral

Përfundimi i Rishikimit të Platformës Unicorn

Platforma Unicorn është padyshim një mjet i mirë për të krijuar faqet tërheqëse të uljes. Ajo vjen me një koleksion të pasur përbërësish për të krijuar blloqe dhe seksione të ndryshme. Për më tepër, softueri ka disa karakteristika të mira për të promovuar dhe shitur shërbime në internet. Ajo ka mbështetje për shërbime të ndryshme integrimi dhe pajisje shtesë për redaktimin e kodit personal dhe veçorinë e eksportit HTML.

Nga ana tjetër, softveri duket pak i ngushtë përsa i përket specializimit. Ajo funksionon shkëlqyeshëm vetëm për startup ose ekipe zhvillimi. Nuk ofron shumë fleksibilitet për të krijuar faqe ulëse për niches e tjera të biznesit. Sidoqoftë, prapë ia vlen të paguani ato para.

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me