Rishikimi i Pixpa.com

Pixpa – është një krijues i faqes në internet, i cili ka gjetur audiencën e saj të synuar që nga fillimi për shkak të specializimit të ngrohtë. Sistemi qëndron nga turma si një ndërtues i specializuar i faqeve të internetit për krijues dhe artistë – ata, të cilët kanë nevojë për portofolet mbresëlënëse dhe të cilësisë së lartë, faqet e internetit personale dhe të biznesit, bloget apo edhe dyqanet në internet për të paraqitur në mënyrë tërheqëse veprat e tyre para klientëve të mundshëm.


E themeluar në vitin 2013 në Indi, shërbimi shpejt fitoi popullaritet si një përfaqësues i mirë i ngrohtë e ndërtimit të faqes në internet. Përfaqësuesit kryesorë të audiencës përfshijnë fotografë, artistë, piktorë, skulptorë, ilustrues dhe të gjithë ata përdorues, veprat e të cilëve duken më mirë kur shfaqen në formatin dixhital vizual. Në të vërtetë, kjo ka shumë rëndësi në botën bashkëkohore të drejtuar nga Interneti, ku shumica e proceseve dhe marrëveshjeve të biznesit bëhen përmes rrjetit global. Kjo është arsyeja pse, ne vendosëm të rishikojmë në detaje këtë sistem dhe t’ju ndihmojë të zbuloni nëse funksionon mirë për nevojat tuaja të veçanta krijuese apo jo.

Cilat janë ato tipare që e bëjnë Pixpa një investim të denjë? A ka ndonjë zëvendësues të mundshëm të shërbimit që mund të mbizotërojë mbi të në drejtim të fleksibilitetit dhe përshtatjes së dizajnit? Apo Pixpa ende qëndron larg nga turma dhe ka shumë për të ofruar artistë bashkëkohorë? ’Shtë koha e duhur për të gjetur atë dhe për t’iu përgjigjur pyetjeve më të ndezura në lidhje me përdorimin e sistemit.

1. Lehtësia e përdorimit

Pixpa fillimisht tërheq vëmendjen për shkak të dizajnit të saj të freskët dhe qasjes unike të ndërtimit të faqes në internet. Ju nuk keni nevojë për aftësi ose kohë shtesë për t’u regjistruar në shërbim – kaq i thjeshtë, i shpejtë dhe i përshtatshëm. Sapo të keni mbaruar me regjistrimin dhe zgjedhjen e modelit, do të ridrejtoheni automatikisht në pult, i cili duket (dhe në të vërtetë është) shumë i thjeshtë dhe intuitiv për shumicën e përdoruesve të kohës së parë dhe me përvojë.

Pixpa Pixpa

Të gjitha seksionet e kërkuara që duhet të ketë janë grupuar në panelin e majtë të panelit, secila lejon qasje në nënkategoritë dhe elementë të rëndësishëm të faqes në internet dhe mjetet e personalizimit të dizajnit. Ky është vendi, ku ju mund të rregulloni cilësimet e përgjithshme të faqes në internet, eCommerce dhe galeritë mobile, opsionet e dyqaneve në internet, dizajnin, marketingun dhe karakteristikat e SEO. Ju nuk duhet të kërkoni këto seksione diku tjetër – pulti i paraqet të gjitha në një vend për t’ju lejuar të keni qasje të shpejtë në to kur është e nevojshme.

Përdoruesit për herë të parë mund të shohin kursin e prezantimit këtu për të marrë bazat e përdorimit të sistemit. Ekzistojnë gjithashtu opsione të përcaktuara për krijimin dhe krijimin e markave në internet, galeritë e e-commerce, dyqanet e internetit dhe cilësimet e klientëve këtu, si dhe cilësimet e përgjithshme të faqes së internetit për të personalizuar faqen tuaj (mënyra e mirëmbajtjes, lidhjet e mediave sociale, parametrat e SEO, opsioni i lidhjes së domain)..

Redaktor Pixpa

Kur punoni me Pixpa, merreni me redaktorin vizual. Sistemi është pa karakteristika të pakuptimta dhe konfuze. Targetedshtë në shënjestër të qartë për fillestarët që janë të gatshëm të marrin vetë një portofol të këndshëm në mënyrën më të shpejtë.

Ajo që duhet të dini gjithashtu është që faqet e internetit të këtij lloji përmbajnë përmbajtjen minimale të tekstit. Në thelb, gjithçka që ju duhet të bëni është të përgatisni fotot për publikim. Pas kësaj, zgjidhni një plan urbanistik që ju pëlqen, ngarkoni foto dhe faqja juaj në internet pothuajse është bërë. Jashtëzakonisht e lehtë dhe e përballueshme për të gjithë.

2. Set i Karakteristikave dhe fleksibiliteti

Në shikim të parë, Pixpa krijon një përshtypje të një shërbimi të këndshëm, por më të mirë. Thjesht një ndërtues tjetër në internet në treg. Në realitet, gjithçka doli të ishte e ndryshme pasi filluam eksplorimin e aspekteve të tij të funksionalitetit. Le të kemi një përmbledhje të veçorive kryesore të tij tani.

eCommerce

Shtë e rëndësishme të kuptohet që Pixpa është një mjet jo vetëm për të shfaqur veprat personale, por edhe për të shitur, për shembull, shtyp, piktura dhe vepra të tjera të artit. Sistemi ka një motor të fuqishëm të integruar në tregti elektronike.

Tregtia Pixpa

Ekziston një mundësi për të përpunuar pagesa në internet, të krijoni galeri të mbrojtura nga fjalëkalimi, të cilat mund të fitohen vetëm pas pagesës, të bëni marrëveshje etj. Me fjalë të tjera, platforma nuk ju jep vetëm lirinë për të kërkuar klientë përmes shfaqjes së veprave tuaja të artit, por gjithashtu monetizon drejtpërdrejt krijimtarinë tuaj.

Blogging

Pixpa ofron një mjet të përshtatshëm për ndërtimin e blogjeve për të kontaktuar dhe komunikuar me klientët tuaj aktual dhe potencial. Kjo është një mënyrë efektive për të rritur shitjet tuaja dhe për të rritur bazën e klientit.

Blog Pixpa

Ju mund të zgjidhni midis disa skedarëve që theksojnë imazhin që përputhen më së miri me hartimin e blogut tuaj, shtoni video dhe foto në postimet tuaja në blog, aktivizoni opsionet e komentimit të Disqus, krijoni, fshini, programoni postimet dhe vendosni parametrat e SEO.

Ndërtuesi i formës së kontaktit

Krijimi i një Formulari të Kontaktit që është në dispozicion nën emrin “Merrni në Prekje” si parazgjedhje (mund ta riemërtoni më pas) mund të zgjasë ca kohë, por ky është me të vërtetë një investim i denjë dhe një tipar i dobishëm.

Forma e Kontaktit Pixpa

Ndërtuesi i Formës së Kontaktit është i personalizueshëm, duke ju lejuar të shtoni sa më shumë fusha që ju nevojiten, të aktivizoni / çaktivizoni flamurin e markës, të vendosni imazhin, etiketat, titullin dhe përshkrimin si dhe karakteristikat e SEO.

Integrimet e palëve të treta

Me Pixpa, ju mund të integroni dhjetëra llogari të mediave sociale dhe shërbime të tjera të jashtme në uebfaqen tuaj për t’i lejuar përdoruesit të ndjekin lajmet, azhurnimet, ngjarjet dhe faktet e tjera nga jeta juaj krijuese.

Ndër lidhjet e mediave sociale të disponueshme për integrim, ato të mëposhtmet duhet të jenë të parat që përmendin: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, WhatsApp, Vimeo, Tumblr, LinkedIn, GitHub, Pinterest, Dribble, Gplus, Snapchat, Reddit, Flickr, PayPal , Google Maps, Stripe, Google Translate, SoundCloud dhe më shumë. Alsoshtë gjithashtu e mundur që të integrohen mjete të tjera që duhet të kenë elemente dhe elemente në internet, përkatësisht kalendarët, librat e miqve, faqet e mbrojtura nga fjalëkalimi, skriptet e jashtme dhe çfarë më shumë.

Aplikacionet e Galerisë Mobile

Ndërtuesi i faqes në internet ju lejon të krijoni dhe integroni aplikacione të personalizuara të galerisë mobile për të rritur shkallën e angazhimit të klientit dhe për të rritur performancën e faqes në internet. Duke përdorur funksionin, ju mund të ndani aplikacionet tuaja me përdoruesit e tjerë, të ndërtoni dhe zhvilloni emrin dhe njohjen e markës tuaj, t’i jepni vlerë të shtuar biznesit tuaj.

Opsioni i ngarkimit të skedarëve

Opsioni i ngarkimit të skedarëve aktualisht është i disponueshëm për përdoruesit e planit premium. Kjo bën të mundur ngarkimin e çdo skedari që jeni gati për t’i shpërndarë me përdoruesit e tjerë (rezyme, lista e çmimeve, broshura, skedarë të shtypshëm etj.) Dhe madje mundëson mundësinë e shkarkimit për t’i lejuar ata t’i ruajnë në pajisjet e tyre mobile dhe desktop. Madhësia e skedarit nuk duhet të kalojë 20 MB dhe duhet të jetë në dispozicion vetëm në disa formate lejon (JPEG / PNG / GIF / PDF / ZIP).

Shtesa e copëzave

Për ta bërë hartimin e faqes suaj të internetit të gjithanshme, funksionale dhe tërheqëse për të gjitha kategoritë e përdoruesve, mund të shtoni çdo pjesë të disponueshme në galerinë Pixpa. Zgjedhja është mjaft e pasur dhe përfshin Ndarësit, Instagramin, Tekstin me / pa Imazhe, Thirrje për Veprim, Video, Sociale, Dëshmime, Kontakte dhe Harta, eCommerce, Banners Image dhe Sliders etj.

Optimizimi i SEO

Për të rritur renditjen e motorit tuaj të kërkimit në uebfaqen, Pixpa lejon vendosjen e parametrave SEO. Për secilën faqe, mund të plotësoni etiketat meta dhe të konfiguroni rrëshqitjen e URL-së duke lundruar në seksionin Properties. Ju gjithashtu mund të kontrolloni pozicionet aktuale të faqes në internet për të rregulluar problemet e mundshme. Kjo mund të bëhet përmes instalimit dhe eksplorimit të Google Analytics që do t’ju ofrojë të dhënat kryesore statistikore në lidhje me faqen tuaj të internetit.

Për ta përmbledhur, u befasova këndshëm kur provova shërbimin. Mund të përdoret për zhvillimin e blogeve me të drejta të plota dhe faqeve të internetit të biznesit që përmbajnë të gjitha atributet e nevojshme. Në kombinim me integrimin e shkrimeve të kodit HTML dhe JS, Pixpa mund të shihet si një mjet serioz në duart e përdoruesit të teknologjisë..

3. Modelimet

Numri i Temave:38
Temat Falas:&# X2714; PO
Dizajn të përgjegjshëm:&# X2714; PO
Renditur sipas industrisë:✘ JO
Redaktimi i kodit CSS:✘ JO

Modelet Pixpa tërheq vëmendjen që në pamje të parë. Deri më sot, sistemi ofron 38 prej tyre. Kjo nuk është shumë, veçanërisht kur krahasohet me drejtuesit e njohur të kamareve të projektimit në internet. Sidoqoftë, cilësia e shabllonit është në një nivel të mirë. Do temë është plotësisht e personalizueshme dhe e gatshme për celular.

Modaliteti i shikimit ju lejon të eksploroni të gjitha detajet e dizajnit që dëshironi të zgjidhni, megjithatë është e mundur të kaloni midis modeleve në çdo fazë të procesit të zhvillimit të internetit pa humbur përmbajtjen e paraqitur.

Për lehtësinë e përdoruesit, të gjitha modelet janë të disponueshme në disa kategori tematike, përkatësisht portofolet, bizneset, personale, dasma dhe bloget. Sidoqoftë, nuk duhet të habiteni kur të zbuloni se shuma mbizotëruese e modeleve i përket kategorisë së portofolit. Kjo është mjaft e qartë, duke marrë parasysh fokusin krijues të sistemit.

Nuk mund të them që mundësitë e personalizimit të dizajnit janë të gjera, por ato janë më shumë se sa të mjaftueshme për ta bërë faqen e internetit të duket ashtu siç dëshironi. Cilësimet janë të disponueshme nën skedën Design dhe bëjnë të mundur zgjedhjen (ose ndërrimin) e shablloneve dhe menaxhimin e opsioneve të Redaktorit të stilit. Funksioni i fundit lejon personalizimin e shkronjave të internetit, hapësirave, ngjyrave, logos, titullit, header, kufijtë e faqes, tekstin, menunë, paracaktimet e galerisë, futbollin dhe elementët e tjerë vizualë. Isshtë gjithashtu e mundur që të shikoni paraprakisht desktopin, tabletin dhe versionet mobil të faqes tuaj këtu.

Modelet e Pixpa

Për më tepër, unë do të doja të theksoja mundësinë e krijimit të faqeve me porosi nga blloqet e gatshme. Disa ndërtues të faqes në internet përdorin këtë metodë si mjetin kryesor për krijimin e faqes në internet. Thjesht tërhiqni blloqet me funksionalitete të ndryshme në zonën e punës dhe konfiguroni përmbajtjen e tyre.

Në fakt, ju mund të krijoni modelin tuaj personal jo vetëm për një portofol, por edhe për lloje të tjera në internet si karta biznesi dhe ulje. Ndërtuesi i faqeve zgjeron ndjeshëm mundësitë dhe fushat ku mund të aplikohet Pixpa.

4. Ndihma për klientët

Pavarësisht nëse po filloni të eksploroni sistemin dhe dëshironi të zbuloni bazat e përdorimit të tij ose ekziston diçka që dëshironi të pastroni për ju, Qendra e Ndihmës Pixpa është vendi i duhur për të filluar! Ekziston në mësime, artikuj dhe manuale koherente dhe informuese me një mundësi të thjeshtë kërkimi për të zgjidhur pyetjet.

Kjo është ajo ku ju do të gjeni përgjigje për rreth 99% të pyetjeve tuaja të lidhura me sistemin. A ka diçka që nuk keni arritur ta kuptoni? Pastaj kontaktoni me asistentin në internet përmes bisedës live që është në dispozicion 24/7.

5. Politika e çmimeve

Pixpa nuk ka një plan absolutisht falas. Lajmi i mirë është se ju mund të provoni funksionalitetin e tij me një periudhë të lirë provuese 15-ditore, e cila ju jep mundësinë e përdorimit të shumës mbizotëruese të tipareve të sistemit. Pas skadimit të provës, do të duhet të rifreskoni në njërën nga tre opsionet e pajtimit, të aplikueshme për faqet e internetit standarde, dyqanet në internet dhe galeritë e klientëve. Secila prej këtyre opsioneve ofron disa plane për të zgjedhur.

Faqja e internetit:

 • Fillimi (8 $ / muaj);
 • Rritet (12 dollarë në muaj).

eCommerce:

 • Dyqani Plus (20 dollarë në muaj);
 • Imazhe Plus (20 dollarë në muaj).

Diferenca midis planeve kryesisht zbret në numrin dhe llojin e produkteve të disponueshme për publikim dhe shërbimeve speciale të nënkuptuara nga secila pajtim. Nga rruga, nëse vendosni të bëni pagesën vjetore, kostoja e secilit plan do të ulet me rreth 20-25% në varësi të kostos fillestare dhe llojit të pajtimit..

Për më tepër, sistemi ofron 30 ditë garanci për kthimin e parave, nëse ka diçka me të cilën një përdorues nuk është i kënaqur. Duke marrë parasysh lehtësinë e përdorimit dhe grupin e tipareve që janë të mira për klasën e tij, çmimi duket i përballueshëm.

6. Pro dhe kundër

Duke marrë parasysh fokusin fillestar dhe larminë e gjerë të veçorive, Pixpa mund të mburret me shumë avantazhe. Në të njëjtën kohë, ka disa dobësi që mund të ndikojnë në zgjedhjen e përdoruesit. Le të hedhim një vështrim në listën e mirat dhe të mirat tani:

Pros:
Cons:
&# X2714; Integrime të gjithanshme të palëve të treta;
&# X2714; Cilësimet fleksibël të SEO;
&# X2714; Disa opsione çmimi për të mbuluar nevojat e përdoruesve të ndryshëm;
&# X2714; Tregtia elektronike dhe Blogging përfshirë.
Selection Zgjedhja e kufizuar e modelit;
Ence Mungesa e opsioneve të redaktimit të figurave;
✘ Asnjë zgjedhje e integruar e domain nuk është në dispozicion.

Vija e poshtme

Lehtësinë e përdorimit:8/10
Features:7/10
Design:8/10
Mbështetjen e teknologjisë:8/10
çmimi:8/10
Rezultati i përgjithshëm:7.8 / 10

Pixpa është më shumë sesa thjesht një ndërtues i avancuar dhe cilësor i uebfaqes – sigurisht që ka më shumë se sa i takon syri. Pavarësisht nga thjeshtësia e sistemit dhe mirëdashësia e përdoruesit, ajo ka diçka për të ofruar për përdoruesit e përparuar.

Pixpa është një zgjidhje e shkëlqyeshme për zhvillimin e faqeve të internetit të përgjegjshme në shkallë të vogël si kartat e biznesit, portofolet, faqet e internetit të promove, bloget dhe uljet. Përmbajtja juaj do të duket shumë e prezantueshme. Sistemi ofron një zgjedhje bujare të modeleve për galeritë dhe publikimet.

Krijuesi i faqes në internet është një vlerë e bukur për paratë e saj. Një grup templates me cilësi (i cili është, sidoqoftë, paksa i kufizuar për sistemin e këtij niveli), mjetet për personalizimin e dizajnit, platformat e integruara të e-commerce dhe Blogging, integrimet e palëve të treta dhe çmimet e përballueshme, e bëjnë Pixpa një nga ndërtuesit më të mirë të faqes në internet në kamare të saj. Nëse jeni një krijues në kërkim të një krijuesi të mirë të faqes në internet për të filluar një portofol mbresëlënës dhe me tipare të pasura ose ndonjë projekt tjetër për të shfaqur veprat tuaja të artit, atëherë Pixpa është padyshim që ia vlen të provoni.

Provoni Pixpa Tani

Është e lehtë

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map