Rishikimi i PinnacleCart

Rishikimi i PinnacleCart


PinnacleCart – është një vetë-pritës platformë eCommerce për tregtarët. Lëshuar në vitin 2003, ajo përvijon përvojë të madhe në industri dhe i përshtatet çdo madhësie të biznesit nga dyqanet e vogla dixhitale në dyqane të mëdha ndërkombëtare. Platforma vjen si një paketë e fuqishme gjithëpërfshirëse për të lejuar përdoruesit të ndërtojnë dhe dizajnojnë dyqanet në internet nga e para, të menaxhojnë produktet dhe fushatat e marketingut, të krijojnë katalogë, të ndjekin statistikat e shitjeve, trafikun dhe më shumë. Sistemi ka provuar të jetë një mjet i lehtë dhe intuitiv për njerëzit pa aftësi teknike.

Ju mund të krijoni projekte shumëgjuhëshe për qasje ndërkombëtare. PinnacleCart mbështet gjuhë të ndryshme dhe ofron promovim shtesë dhe shërbime SEO. Për më tepër, specialistët vendas garantojnë shpërngulje falas nga mbi 40 karroca të ndryshme të palëve të treta në softverin e tij personal të e-commerce dhe blerjeve..

A është e mirë PinnacleCart? Le ta zbulojmë!

Pro dhe kundër të PinnacleCart

Për të kuptuar nëse PinnacleCart do të përmbushë nevojat tuaja të veçanta, ne kemi nxjerrë në pah të gjitha goditjet dhe gabimet themelore.

Pro PinnacleCart:
Cons PinnacleCart:
&# X2714; Modele elegant dhe të përgjegjshme;
&# X2714; Paneli miqësor për përdoruesin;
&# X2714; Procesi i thjeshtë i ndërtimit dhe personalizimit;
&# X2714; Marketingu me email dhe mjetet e promovimit;
&# X2714; Migrim falas i shportave të blerjeve;
&# X2714; Mbështetje për procesorë të shumëfishtë pagese;
&# X2714; Zgjidhja e braktisur e rikuperimit të karrocave dhe më shumë.
✘ Asnjë zgjidhje e integruar POS.
✘ Asnjë tipar Blogging.
✘ Hyrja e kufizuar e HTML dhe CSS me
nuk ka shanse për të modifikuar kodin burim.

Ne me siguri mund të jetojmë me disa nga të metat e vogla të sistemit, pasi tiparet e tij të mëparshme të tregtisë elektronike duken të shkëlqyera. Para se të zhyten thellë në oqeanin e shtesave, mjeteve të menaxhimit të produkteve dhe integrimeve, duhet të zbulojmë nëse është mjaft e lehtë të përdorësh PinnacleCart për jo-teknikë.

Për çfarë është e mirë PinnacleCart?

Një avantazh i mirë i PinnacleCart është fakti që platforma është në gjendje të shkallëzojë. Ai nuk lejon që përdoruesit të krijojnë një faqe në internet me një faqe të integruar të mbartjes së blerjeve dhe arka. Shtë një sistem plotësisht i personalizueshëm që do të funksionojë për dyqane të vogla, startup, dyqane të nivelit të ndërmarrjeve, vende të tregut ndërkombëtar, etj..

Softueri është vërejtur duke krijuar forma dyqanesh për etiketa dhe marka të tilla të njohura si NBA, Discovery Channel, HBO, UFC, dhe shumë të tjerë. Mungesa e një zgjidhje të integruar të shitjes është një pengesë. Nëse keni nevojë të shesni mallra fizike ose të instaloni platformën POS të lidhur me një sit fizik, mund t’ju duhet softuer shtesë.

Pavarësisht disa humbjeve të vogla, PinnacleCart është një zgjidhje e shkëlqyeshme në rast se duhet:

 • Ndërtoni, dizajnoni dhe rregulloje dyqanin tuaj të ardhshëm nga bosh pa kodim.
 • Menaxhoni produkte, krijoni katalogë të shumëfishtë dhe shesni produkte në internet përmes shportave të blerjeve me porosi dhe platformave të e-commerce.
 • Promovoni biznesin përmes SEO dhe fushatave të marketingut, mblidhni analitikë të rëndësishëm në internet, monitoroni statistikat në jetën reale, etj.

Sistemi krenohet me një grup të pasur me karakteristika që përfshin integrimin e shtesave të shtuara, ndërfaqen miqësore për përdoruesit, sigurinë e të dhënave të klientit, mbështetje për procesorë të ndryshëm pagese, dhe më shumë.

Lehtësinë e përdorimit

Sistemi është krijuar për të ndihmuar përdoruesit të ndërtojnë dyqane dhe të shesin në internet pavarësisht prejardhjes teknike. PinnacleCart është një zgjidhje gjithëpërfshirëse. Do të thotë që i keni të gjitha aktivet në paketim nga ndërtimi i faqeve në internet dhe mjetet e personalizimit, gjithashtu, hostimi, shërbimet e integruara, mbështetja e klientit, etj. Për të hyrë në të gjitha tiparet, duhet të regjistroheni.

Sistemi ka një provë falas 14-ditore. Ju nuk keni pse të siguroni ndonjë informacion të faturimit ose të dhëna të kartës së kreditit gjatë asaj periudhe. Pasi të mbarojë prova falas, do të duhet të hiqni dorë ose të zgjidhni një prej planeve të paguara në dispozicion për të vazhduar përdorimin e softuerit.

Fillimi

Për të filluar përdorimin e PinnacleCart falas, ju vetëm duhet të tregoni emrin tuaj, si dhe emrin e dyqanit. Sistemi gjithashtu kërkon të specifikoni emailin dhe numrin e telefonit. Plotësimi i formularit të hyrjes do të marrë më pak se një minutë edhe pse nuk ka shanse të lidheni përmes llogarisë sociale ose Google me një klik.

Krijoni dyqan

Sistemi përpiqet t’i ruajë të dhënat e klientëve të tij të sigurt. Për këtë arsye, përdoruesit gjithashtu do të duhet të zgjedhin një pyetje të sigurisë dhe një përgjigje për ta përpara se të hyjnë në pult. Më në fund, ju jeni brenda krijuesit të faqes në internet!

Konfigurimi i sigurisë

Pasi të keni hyrë me sukses, sistemi do të ofrojë një udhëzues të shpejtë që përfshin 4 hapa fillestarë. Ato përfshijnë informacione të përgjithshme në lidhje me projektin dhe pronarin e biznesit, lidhjen e domain, etj. Ju jeni i lirë të kaloni konfigurimin paraprak dhe ta plotësoni pasi faqja e internetit është e gatshme të shkojë.

Udhëzues për fillimin e shpejtë

Redaktori i faqes në internet

Tani ju jeni gati të filloni ndërtimin e dyqanit tuaj. Përdoruesit do të kenë dy mundësi:

 1. Ata mund të fillojnë të redaktojnë temën e paracaktuar menjëherë.
 2. Zgjidhni një formë tjetër të faqosjes, listën në dispozicion, pamjen paraprake dhe filloni ta redaktoni.

Ne do të diskutojmë opsionet e stilimit të temave dhe do të hartojmë pak më tej. Le të kthehemi në procesin e redaktimit të faqes në internet. Zgjidhni një shabllon dhe shtypni butonin “Ndrysho” për të hyrë në panelin e kontrollit të redaktuesit.
Temat e disponueshme

Sistemi nuk ofron shumë liri për krijimin e faqes në internet. Në të njëjtën kohë, nuk do të jeni në gjendje të krijoni një strukturë unike të faqeve nga boshatisja. Përdoruesit mund të zgjedhin vetëm modele të gatshme me një strukturë fikse. Mungesa e funksionalitetit tërheqës dhe rënie është një humbje e madhe.
Rishikimi i PinnacleCart

Redaktimi i faqes në internet është i kufizuar në disa cilësime të thjeshta tipografie. Ju gjithashtu mund të ndryshoni dimensionet e shiritit dhe të bllokimit, të ndryshoni përmbajtjen ose të ngarkoni imazhe. Althoughshtë kjo megjithëse PinnacleCart ofron liri të mjaftueshme kur rregulloni rregullimet e faqeve të veçanta dhe format e personalizuara. Përdoruesit mund të zgjedhin fushat e formës dhe mënyrën e shfaqjes së tyre në vend. Shtë gjithashtu e mundur të redaktoni mesazhin “Faleminderit”.
Redaktimi i formularit të personalizuar Na kontaktoni

Platforma e bën të lehtë redaktimin e të gjitha faqeve nga një vend i vetëm. Ju mund të ndryshoni faqet tashmë ekzistuese, si dhe të shtoni faqe të reja. Sistemi ju lejon të zgjidhni faqen që dëshironi të fshihni nga përdoruesit. Mund të çaktivizoni tiparin në çdo kohë, si dhe të fshini faqet që nuk ju duhen.

Cilësimet e përgjithshme

Cilësimet e dyqanit ofrojnë një mori opsionesh për të siguruar njohjen e dyqaneve në internet. Këtu mund të shtoni adresën fizike dhe informacionin e kontaktit. Ata që e kaluan udhëzuesin e shpejtë gjatë nënshkrimit në proces, mund të paraqesin informacionin e kërkuar pikërisht këtu. Përdoruesit do të marrin një shans për të modifikuar çështjet e arkivit dhe të sigurisë, faturat e shtypura, listat e postës elektronike, të aktivizoni ose çaktivizoni shumicën, zbritjet, ofertat speciale, etj..
Vendosja e dyqanit

Shtoni produkte dhe shkoni live

E vetmja gjë që mbetet është të shtoni produkte, të lidhni një domen dhe të shkoni drejtpërdrejt. PinnacleCart vjen me një sistem intuitiv të menaxhimit të produkteve duke e bërë të lehtë shtimin e sendeve të reja dhe shitjen e mallrave të pakufizuar në internet. Përdoruesit mund të krijojnë katalogë dhe kategori. Thjesht klikoni në butonin “Shto produkt” për të modifikuar emrin e produktit, ID, çmimin, informacionin e transportit, imazhet dhe detaje të tjera.

Shtoni produkte

Ju mund të shikoni mënyrën e pamjes së dyqanit tuaj në shfletues. Actuallyshtë në të vërtetë live, pasi sistemi siguron një emër të personalizuar të paracaktuar. Sidoqoftë, ju mund të përdorni domainin tuaj ose formën e përfitimit të migracionit falas të faqes formojnë një platformë ekzistuese gjithashtu.

Features & lakueshmëri

Përveç vendosja e një dyqani nga e para, PinnacleCart bën të mundur shitjen e produkteve në vendet kryesore të tregut ndërkombëtar, promovimin e biznesit tuaj duke përdorur mjete të ndryshme të marketingut, etj Seti i veçorive duket mjaft i pasur përveç softuerit të integruar të karrocave, integrimit dhe funksionalitetit të përparme.

Front-End

Siç kemi përmendur edhe më parë, PinnacleCart nuk ka një ndërtues të faqes në internet. Përdorimet mund të mbështeten vetëm në modele të gatshme me blloqe dhe elementë të paravendosur. Sidoqoftë, veçoria e përparme prapëseprapë shton disa fleksibilitet, pasi mund të ndryshoni ende faqen e produktit, format e personalizuara dhe fushat në mënyra të ndryshme.

Shtoni copëza

Opsioni “Snippets” bën të mundur përshtatjen e disa prej faqeve të dyqaneve. Ju mund t’i përdorni ato për të shtuar etiketat Javascript / CSS dhe t’i menaxhoni ato menjëherë nga pulti. Përdoruesit mund të zgjedhin cilësimet e gjuhës, llojit, vendosjes ose përparësisë së copëzave.

Qendra e Aplikimeve

PinnacleCart siguron qasje në Qendrën e saj të Aplikimeve me disa aplikacione të dobishme për t’u integruar në faqen e internetit. Numri i shtesave nuk është jashtëzakonisht i gjerë. Sidoqoftë, ata janë të përqendruar të gjithë rreth kamareve të e-commerce. Këtu kemi Shitës Amazon, Google Merchant Center, integrimin e MailChimp, eBay Store, PayPal Credit, dhe aplikacione të tjera.

Qendra e Aplikimeve

Sistemi i fuqishëm i menaxhimit të produkteve

Ndërtoni një listë bindëse të produkteve me ndihmën e mjeteve të menaxhimit të produkteve të dorëzuara nga PinnacleCart. Karakteristikat kryesore përfshijnë zmadhimin e imazhit të produktit për një angazhim më të mirë të përdoruesit, imazhe të zmadhuara të produktit në 4 opsione të ndryshme, numër të pakufizuar të fotove të artikujve, ngarkuesin e figurave me bazë në internet dhe më shumë.

Shto Kategorinë

Siguria dhe mbrojtja e mashtrimit

Sistemi ka krijuar një mjedis të sigurt dixhital për të strehuar projektet e klientëve. T vjen me lehtësira pritëse të mbështetur në cloud që janë të çertifikuar me PA-DSS dhe PCI. Përdoruesit do të përfitojnë nga çertifikatat SSL, enkriptimi i fjalëkalimit, procesi i sigurt i regjistrimit ose regjistrimit, zbulimi i gabimit të pagesës dhe trajtimi i dështimit të rendit.

SEO e përparuar

Optimizimi i motorit të kërkimit

Për dallim nga shumë platforma të tjera të tregtisë elektronike që ju lejojnë të redaktoni vetëm titullin dhe përshkrimin e faqes në internet, PinnacleCart ofron mundësi të zgjeruara të SEO për të rritur radhët e motorit tuaj të kërkimit të dyqaneve. Përveç titullit tipik meta, përshkrimit dhe redaktimit të parafytyrimit shoqëror, sistemi ju lejon të merreni me sa vijon:

 • Krijoni dhe ngarkoni skedarin robot.txt.
 • Gjeneroni automatikisht hartën XML për tastierën e kërkimit Google.
 • Refuzoni automatikisht informacionin e meta të produktit.
 • Zgjidhni midis URL-ve me porosi www ose jo-www, etj.

Duhet të përmendim gjithashtu tema përgjegjëse të PinnacleCart që plotësojnë rekomandimet e krijuara nga Google Penguin. Me fjalë të tjera, ne kemi një sërë mjetesh thelbësore për të filluar shitjen në internet. Tani është koha që kemi parë nën kapuçin e funksionimit të sistemit të tregtisë elektronike.

Funksionaliteti i e-Tregtisë

Për gati 2 dekada, PinnacleCart u ka shërbyer nevojave të tregtisë elektronike për mijëra pronarë të faqeve të internetit. Platforma ofron mjete të fuqishme të menaxhimit të projektit, si dhe instrumente të marketingut dhe promovimit. Ajo gjithashtu vjen me disa karakteristika unike, si pritje të veçantë eCommerce, Intuit QuickBooks, dhe më shumë.

Shpërndarja e përmirësuar e produktit

Tregtarët mund të shesin produkte të gjalla ose fizikisht. E vetmja pengesë këtu është mungesa e një zgjidhje të integruar POS për të menaxhuar inventarin. Nga ana tjetër, përdoruesit do të vlerësojnë një seri të pasurive të instrumenteve të menaxhimit të produkteve që përfshijnë opsione për:

 • Krijoni kategori të reja;
 • Vendosni atributet e produktit;
 • Krijoni koleksione më të shitura dhe rekomandoni koleksione;
 • Paraprakisht i mallrave para se t’i futni në vend;
 • Filtro artikuj sipas markës, prodhuesit, çmimit dhe parametrave të tjerë;
 • Kontrolloni sasinë;
 • Zgjidhni dhe shënoni të mira specifike për oferta speciale, zbritje dhe marrëveshje.

Të gjitha tiparet e lartpërmendura janë në dispozicion brenda secilit plan.

QuickBooks Intuit

Karakteristika krijon në të vërtetë versionin në internet të QuickBooks të tregtarit pa pasur nevojë të merret me dorë. Do të thotë asnjë shkarkim ose gabim i skedarit CSV gjatë hyrjes manuale të produktit. Ju nuk do të duhet të modifikoni më shumë faturat e produktit. Do artikull vendoset menjëherë në versionin QuickBooks ndërsa çdo porosi automatikisht do të gjenerohet si faturë.

Hosting eCommerce

Një dyqan në internet kërkon funksionim të mirë të funksionimit të qëndrueshëm dhe karakteristika të përparuara të sigurisë. PinnacleCart jep zgjidhjen e veçantë të serverit të bazuar në cloud për të përmbushur nevojat e tregtisë. Karakteristikat kryesore të pritjes përfshijnë:

 • Garanci në kohë 99,99%;
 • SSL tashmë e përfshirë në çmim;
 • Integrim i thjeshtë me WordPress CMS;
 • Llogaritë e pakufizuara të postës elektronike dhe më shumë.

Portat e Pagesave në të gjithë botën

Portat e Pagesave në të gjithë botën

Sistemi ka mbështetje për PayPal dhe Braintree si parazgjedhje. E para është e mirë për arka pa leje ndërsa opsioni i dytë bën të mundur përpunimin e pagesave të kartave të kreditit në më pak se 5 minuta. Për më tepër, ju mund të zgjidhni të formoni portat e pagesës së listës që i referohen vendit tuaj.

Mjetet e marketingut

Mjetet e marketingut

Rritni besnikërinë e klientëve me promovime speciale ose certifikata dhuratash. Këto karakteristika ju lejojnë të krijoni dhe modifikoni certifikatat tuaja të caktuara një klienti personalisht, gjë që minimizon rrezikun e mashtrimit. Instrumentet shtesë të marketingut përfshijnë kode promo dhe kuponë. Ju mund të lidhni një produkt të veçantë me një shumicë të re, si dhe të krijoni fushata globale për zbritje, kode QR, rekomandime, etj.

Raportet dhe Analitika

Raportet dhe Analitika

Biznesi në internet kërkon optimizim të plotë bazuar në raporte të hollësishme. PinnacleCart jep një sërë mjetesh për të ndjekur performancën e faqes në internet dhe monitorimin e matjeve vendimtare. Përdoruesit mund të lidhin Google Analytics si dhe të përfitojnë nga pulti i platformës me porosi për të hyrë në të gjitha njohuritë e nevojshme, përfshirë normën e konvertimit, shitjet, klientët, programet e besnikërisë, statistikat e produkteve dhe më shumë.

dizajni & Redaktori i temave

PinnacleCart nuk krenohet me një përzgjedhje të gjerë të modeleve. Platforma aktualisht ofron 12 tema të ndryshme. Ato përfshijnë paraqitjet e gatshme me veçori të lidhura tashmë me tregtinë elektronike duke ju lejuar të redaktoni disa çështje të vogla, si dhe të shtoni produkte dhe përmbajtje përkatëse.

Tema

Të gjitha modelet janë të përgjegjshme. Për më tepër, përdoruesit mund të kalojnë në modalitetin celular dhe të modifikojnë dyqanin për të parë se si do të duket në smartphone. E vetmja dobësi këtu është se ekzistojnë vetëm opsione paraprake desktopi dhe smartphone pa asnjë shans për të parë ose modifikuar faqen në një tabletë ose laptop..

Temat Adaptive

Përshtatje e projektimit

Përshtatje e projektimit

Nuk ka shumë gjëra që mund të bëjmë në lidhje me modelin e përgjithshëm të shabllonit. Sidoqoftë, redaktori i temës rezervon pak hapësirë ​​për një manovrim. Përdoruesit mund të vendosin ngjyrën e sfondit për disa prej blloqeve. Për më tepër, këtu mund të tregojmë ose fshehin elemente të ndryshme siç janë informacioni i prodhuesit, kategoria e produkteve, etj. Instrumentet e përparuara të tipografisë bëjnë të lehtë ndryshimin e shkronjave, madhësive të tekstit ose rregulloje butonat. Përdoruesit do të jenë në gjendje të redaktojnë ndarëset dhe header veçmas duke zgjedhur ikonat që duan të fshehin ose shfaqin.

Ndihma për klientët

PinnacleCart ka gjithçka që ju nevojitet për të kontaktuar. Opsionet kryesore përfshijnë:

 • Baza lokale e njohurive me dhjetëra tema dhe artikuj mbi mënyrën e përdorimit të platformës.
 • Mbështetni sistemin e Biletave për të kontaktuar drejtpërdrejt dhe për të specifikuar çështjen që ju duhet të zgjidhni.
 • Biseda live për kontakt të menjëhershëm me ekspertin e sistemit në internet.
 • Mbështetje përmes telefonit.

Ndihma për klientët

Burimet shtesë përfshijnë një seksion të madh FAQ përveç blogut PinnacleCart dhe një listë të shembujve inkurajues të faqes në internet të ndërtuara duke përdorur platformën.

planet & Çmimeve

Sistemi është në dispozicion në dy opsione kryesore. E para vjen si një zgjidhje gjithëpërfshirëse me domain dhe host të përfshirë në secilin nga tre planet në dispozicion. Një tipar i ashtuquajtur “host me ne” përfshin këto pako:

 • Kostoja e planit standard $ 79,95 në muaj me 10 GB ruajtje dhe 20 GB bandwidth.
 • Plani i avancuar fillon në $ 199,95 në muaj me hapësirë ​​të diskut të pandryshuar dhe bandwidth.
 • Ndërmarrje – çmimi për këtë plan negociohet dhe vendoset individualisht për çdo projekt.

Të gjitha planet përfshijnë të gjitha tiparet e tregtisë elektronike pa kufizime. Secila paketë ju lejon të shesni produkte dhe kategori të pakufizuara.

Ansmimet e planeve

Mundësia e dytë është për përdoruesit që duan të përdorin objektet e tyre të pritjes. Në këtë rast, do t’ju duhet një version i shkarkueshëm i PinnacleCart. Nuk ka asnjë informacion në lidhje me çmimin e paketës. Për të blerë një licencë të përhershme, do t’ju duhet të kontaktoni ekipin mbështetës.

Politika e kthimit të parave të PinnacleCart

Fatkeqësisht, platforma nuk siguron ndonjë kthim ose para mbrapa në rast se një përdorues dëshiron të anulojë llogarinë e tij ose saj. Për të anuluar pajtimin, një klient duhet të paraqesë një kërkesë. Përndryshe, sistemi do të vazhdojë përpunimin e pajtimeve.

Politika e kthimit të parave të PinnacleCart

përfundim

PinnacleCart është një softuer i fuqishëm eCommerce që vjen me një gamë të gjerë karakteristikash. Duke marrë parasysh funksionalitetin e pasur të shërbimit, është mjaft e thjeshtë dhe e lehtë për t’u zotëruar. Kjo e bën atë një zgjedhje të mirë për shumicën e përdoruesve. Shumë klientë të njohur përdorin platformën sot, e cila është dëshmia më e mirë e përhapjes së saj ndaj sistemeve të tjera të ngjashme.

Vështirë se ka një detyrë të tregtisë elektronike që nuk do të mund ta plotësosh me PinnacleCart. Po shkon krijoni një dyqan online për të shitur qindra mijëra produkte? Nuk ka problem! Keni nevojë për dizajn unik? Je i mirepritur. Dreamndërroni marketing të përparuar? Ky nuk është problem gjithashtu! Shërbimi ka gjithçka që ju nevojitet, nëse jo edhe më shumë.

A ju rekomandojmë të përdorni PinnacleCart? Përgjigja e fortë është: Po! Eksploroni përfitimet e tij në periudhën e provës dhe filloni të krijoni perandorinë tuaj tregtare. Paç fat!

Provo PinnacleCart Tani!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map