Rishikimi i Pinegrow

Rishikimi i Pinegrow

Pinegrow (versioni aktual 5.9) – është një softuer desktop i krijuar për të krijuar faqet e internetit të reja nga e para, si dhe për të redaktuar faqet ekzistuese. Platforma e fuqishme do të funksionojë për newbies pa aftësi kodimi të cilët kanë nevojë për të krijuar faqe përgjegjëse duke përdorur një platformë të thjeshtë WYSIWYG. Koduesit dhe programuesit e përkushtuar gjithashtu do të përfitojnë nga programi kompjuterik që siguron një mjedis të lehtë për t’u përdorur CSS, HTML dhe PHP për të krijuar faqe të reja dhe shpejt shndërroni ato në faqet e WordPress.

Sistemi jep një sërë karakteristikash të dobishme. Ai mbështet WP, Bootstrap dhe Fondacionin. Përdoruesit mund të rregullojnë projektet e tyre në kohë reale ose të trajtojnë redaktimet me shumë faqe. Ose ju jeni një dizajnues i dedikuar në internet ose një newbie pa aftësi teknike, Pinegrow ka diçka për të ofruar jashtë kutisë. Le ta shohim më nga afër këtë softuer dhe karakteristikat që ai jep.

1. Lehtësia e përdorimit

Pinegrow është një mundësi e mirë për përdoruesit pa përvojë në kodim, si dhe për programuesit profesionistë. Ajo siguron hyrje të plotë në kodin burimor me një shans për ta modifikuar ose modifikuar atë. Në të njëjtën kohë, softveri vjen me një mjet intuitiv WYSIWYG duke bërë të mundur krijimin e faqeve nga e para pa e shkruar vërtet kodin.

Softueri vjen si një instrument desktop. Do të thotë që së pari duhet ta instaloni në PC tuaj. E tëra që ju duhet është të shkoni në faqen zyrtare të Pinegrow dhe të zgjidhni versionin në varësi të OS që përdorni. Këtu kemi mundësi për Windows, MAC ose Linux. Zgjidhni versionin që ju nevojitet dhe shkarkoni skedarë për të përfunduar procesin e instalimit. E tëra që ju duhet është të ndiqni këshilla të thjeshta në të njëjtën mënyrë si të instaloni ndonjë program tjetër.

Shkarkim Pinegrow

Tani ju jeni gati për të hyrë në platformë. Sistemi ka një provë falas për t’i lejuar përdoruesit të kontrollojnë se si funksionon. Për të aktivizuar periudhën falas, duhet të filloni programin, të tregoni emailin tuaj, të shkruani një fjalëkalim dhe ta verifikoni atë nga kutia postare me atë letër të automatizuar të dërguar menjëherë. Më në fund, ju do të gjeni veten në redaktues me të gjitha mjetet në dispozicion.

Procesi i redaktimit

Për të thënë të vërtetën, newbies mund të kapërcehen me një grup instrumentesh të disponueshëm nga pulti. Por nëse nuk planifikoni të bëni kodimin, vështirë se do të keni nevojë për shumicën e tyre. Procesi i ndërtimit në përgjithësi do të zhvillohet brenda mjedisit WYSIWYG me një përzgjedhje të blloqeve dhe elementeve për t’u shtuar. Për të filluar, duhet të plotësoni hapat e mëposhtëm:

 1. Klikoni në ikonën “projekt i ri ose faqe”.
 2. Zgjidhni llojin e faqes që dëshironi të ndërtoni (WP, Bootstrap, Foundation ose HTML i thjeshtë).
 3. Filloni procesin e ndërtimit duke përdorur mjete në këndin e sipërm të majtë.
 4. Projekti i krijimit të Pinegrow

Një ide e mirë është të filloni me bibliotekën. Ai përmban një përzgjedhje të elementeve të ndryshëm për t’i shtuar në faqen tuaj. Zgjedhja e blloqeve është e gjerë. Këtu kemi elemente Promo dhe header me butona “blej”, tabela çmimesh, dëshmitë, format e kontaktit, blloqet për përmbajtje, galeritë, etj. Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni një element dhe ta rivendosni atë në zonën e ndërtesës..

Për secilën faqe që krijoni, Pinegrow jep një sërë opsionesh. Përdoruesit mund ta kopjojnë atë dhe ta modifikojnë në një modalitet shumë-faqesh pa pasur nevojë të kalojnë në ekrane të ndryshme. Ju gjithashtu mund të shikoni përmes kodit, si dhe të bëni disa ndryshime të lehta. Për më tepër, ju keni një shans për të parë faqen në shfletuesin, kontrolloni atë për gabime HTML, menaxhoni biblioteka për secilën faqe të veçantë, etj..

Përshtatje e faqes Pinegrow

Përveç personalizimit të zgjeruar të faqeve, përdoruesit do të jenë në gjendje të redaktojnë vetë blloqet. Për shembull, mund të kopjoni dhe ngjitni tekste në hapësirat e ofruara, të modifikoni tipografinë dhe të përdorni sa më shumë redaktorin vizual të përparuar (ne do të përshkruajmë funksionalitetin e tij pak më tej).

Vendosja e faqes në internet

Pinegrow është vetëm një redaktues i faqes në internet. Nuk është një zgjidhje gjithëpërfshirëse me domain dhe host të përfshirë në paketë. Pra, do të duhet të kujdeseni për to paraprakisht. Në të njëjtën kohë, ajo ofron një mënyrë të thjeshtë për të kthyer faqet tuaja në WordPress. Sistemi ka një sërë opsionesh të optimizuara me WP me një shans për të eksportuar temën dhe e keni të instaluar në pritës. Për më tepër, përdoruesit do të kenë një shans të importojnë përmbajtje nga faqja ekzistuese ose të shtojnë më shumë se 200 veprime të WordPress.

Vendosja e faqes në internet Pinegrow

Koduesit me përvojë do të vlerësojnë një mori karakteristikash për të punuar me kodin burimor, inspektimin e rregullave ekzistuese CSS, shtimin e klasave të reja, vendosjen e pronave të ndryshme për një bllok ose seksion të veçantë, modifikimin e teksteve, përmbajtjes dhe më shumë. Newbies mund të duhet kohë për të kuptuar se si të punoni me redaktorin. Sidoqoftë, procesi i ndërtimit vetë duket shumë lehtë me Pinegrow.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

Pinegrow duket shumë e fuqishme për sa i përket tipareve. Shumica e tyre kryesisht i referohen procesit të redaktimit. Kjo është ajo për të cilën është krijuar në të vërtetë platforma. Shikoni disa opsione thelbësore të dhëna nga sistemi.

Procesi i përmirësuar i redaktimit

Pinegrow ka një mori mjetesh inteligjente për të trajtuar procesin e ndërtimit të faqes në internet në mënyra të ndryshme. Ose jeni fillestar ose një profesionist i përkushtuar, do të vlerësoni sa më poshtë:

 • Vegël e zgjuar WYSIWYG – lehtëson shtimin e blloqeve të reja, kopjimin e tyre, rirregullimin e strukturës së faqes, fshirjen e elementeve të kodit si dhe shtimin e tyre të reja.
 • Mbledhja e elementeve – biblioteka e faqeve ka një përzgjedhje të pasur të elementeve për të shtuar dhe modifikuar. Thjesht gjeni bllokun që ju nevojitet dhe tërhiqeni dhe tërhiqeni atë në zonën e redaktimit. Mund ta lëvizni ose ta zëvendësoni sa herë që të jetë e nevojshme me një klik.
 • Redaktimi në bllok – secili bllok vjen me cilësime të veçanta për tu ndryshuar. Përdoruesit mund të modifikojnë përmbajtje ose tekste brenda bllokut, të shtojnë veti të reja, të modifikojnë kodin HTML, të shtojnë lidhje, të fshijnë, etj.
 • Formatimi i përmbajtjes – trajtoni formatimin e përmbajtjes me një klik dhe shtoni titujt H1… H6 për ta bërë atë më miqësor dhe strukturor për SEO.
 • Rishikimi i Pinegrow

Temat e WordPress-it plotësisht funksionale

Pinegrow funksionon më mirë sa herë që keni nevojë të krijoni WordPress temat për projektet tuaja të ardhshme. Sistemi e lehtëson konvertimin e faqes tuaj të gatshme HTML në temën WP. Thjesht caktoni veprimin e nevojshëm nga lista e mbi 200 veprimeve të WordPress të disponueshme në pult. Ato ndryshojnë nga pjesët e shablloneve dhe sythe deri te personalizuesi WP, navigimi dhe pagination, si dhe pyetjet me porosi të WordPress.

Mënyra Paraprake fleksibël

Pasi të keni përfunduar procesin e ndërtimit, ju mund të dëshironi të hidhni një vështrim se si uebfaqja juaj funksionon me pajisje të ndryshme duke përfshirë desktopin dhe celularin. Epo, Pinegrow ju lejon të shikoni faqen në versione të shumta në të njëjtën kohë. Platforma bën të mundur hapjen e dy shikimeve të faqeve që përfaqësojnë dy faqe të veçanta. Jo vetëm që ju mund t’i shikoni ato njëkohësisht, por gjithashtu t’i modifikoni pa ndërprerë midis disa ekraneve.

Modaliteti i Pamjes me Paraprakisht Fleksibël

Modaliteti i shikimit paraprak vjen me tre opsione kryesore. Ato përfshijnë një ekran PC, laptop dhe smartphone. Për më tepër, përdoruesit mund të përfitojnë nga cilësimet e përparuara të parapamjes dhe të zgjedhin një madhësi specifike të ekranit, pikat e prishjes dhe cilësimet e tjera për të pasur një vizion të gjerë se si do të duket faqja e internetit në vegla të ndryshme.

Mjetet për të punuar me Bootstrap dhe Fondacionin

Përveç krijimit të temave WP, Pinegrow vjen me mbështetje të zgjeruar për Bootstrap dhe Foundation. Përdoruesit marrin një seri instrumentesh për të siguruar kontrollin vizual mbi paraqitjen. Këtu kemi edhe një bibliotekë me përbërës dhe blloqe për t’i shtuar. Ato aplikojnë si për Fondacionin ashtu edhe për Bootstrap. Ju jeni të lirë të rregulloni elementet, të ndryshoni madhësinë e kolonave dhe blloqeve, të punoni me rrjete, të shtoni modale në faqe dhe butona për t’i hapur ato.

bootstrap – është një mjet falas me burim të hapur për zhvilluesit e përparme që kërkojnë një kornizë për të krijuar modele Javascript dhe CSS të bazuar në butona, forma, navigacion dhe përbërës të tjerë të ndërfaqes në internet.
themel – është një kornizë e përgjegjshme për të trajtuar zhvillimin e përparme. Ajo vjen me një përzgjedhje të rrjeteve të përgjegjshme, si dhe të elementeve të tjerë UI, tipografisë dhe shablloneve të gatshme.

3. Dizajni & templates

Pinegrow nuk ka modele të gatshme. Pse duhet? Sistemi vjen me mjete të mjaftueshme për të krijuar faqe nga e para përveç redaktorit të tij të fuqishëm vizual. Ju mund të ndryshoni fjalë për fjalë çdo detaj në bllok, si dhe të shtoni atë të koduar në tuaj. Platforma bën të mundur marrjen e kontrollit të plotë mbi CSS.

Modelet e Pinegrow & Design

Vendosni redaktorin dhe modifikoni marzhinën dhe mbushjen, ndryshoni pozicionimin e bllokut, modifikoni shkronjat dhe tekstet, shtoni hijet, zëvendësoni sfondin, caktoni rregulla dhe klasa të reja për elementet tuaja, modifikoni rrjetet CSS dhe më shumë. Pinegrow siguron redaktimin e brendshëm. Do të thotë që ju do të shihni të gjitha ndryshimet në kohë reale me një shans për të parë faqen në shfletuesin, si dhe të përfitoni nga cilësimet e përgjithshme të shikimit paraprak celular. Do të thotë që faqja juaj e internetit do të jetë 100% e përgjegjshme pavarësisht nga dimensionet e pajisjes, OS, transportuesit ose ekranit.

4. Ndihma për klientët

Platforma ofron mbështetje të madhe në mënyra të ndryshme. Para së gjithash, Pinegrow ka një bazë të madhe njohurish me mijëra artikuj, udhëzues video dhe mësime. Qendra e Ndihmës gjithashtu përfshin seksionin “Si të fillohet” si dhe Dokumentacionin.

Ndihma për klientët Pinegrow

Së dyti, ju mund të përdorni shiritin e kërkimit për të gjetur shpejt përgjigjen e pyetjes Thjesht shkruani numrin që duhet të zgjidhni. Hyrja në komunitetin Pinegrow mund të jetë gjithashtu një ide e mirë. Forumi do të jetë një mundësi e mirë për të konsultuar përdoruesit e përvojës për të shkëmbyer përvojën tuaj.

Së fundmi, ju jeni të lirë të kontaktoni ekipin mbështetës përmes:

 • Komuniteti i ngathët;
 • Dërgojani;
 • Cicëroj.

Secilit prej opsioneve mund të arrihen nga pulti, si dhe në faqen zyrtare të internetit.

5. Planet & Çmimeve

Sistemi shet licenca një herë. Me fjalë të tjera, ju paguani vetëm një herë dhe merrni akses gjatë gjithë jetës në të gjitha tiparet e redaktorit. Në të njëjtën kohë, ju mund të zgjidhni për pajtime mujore. Pinegrow është në dispozicion në tre versione kryesore. Ato përfshijnë Standard, Pro dhe Pro me WordPress.

Planet dhe Prmimet e Pinegrow

Mimet ndryshojnë në varësi të faktit nëse ju jeni një individ, kompani, student ose përdorues ekzistues që dëshiron të azhurnojë licencën ekzistuese. Për individët, çmimet një herë janë si më poshtë:

 • Licenca standarde kushton 49 dollarë.
 • Pro licenca kushton 99 dollarë shtesë me shumë faqe, redaktim faqesh dhe komponentësh CSS.
 • Pro me licencën e WordPress kushton 149 dollarë me mjete për të krijuar tema WP të gatshme për prodhim.

Sa për çmimet mujore, ato janë 10 $ dhe 15 dollarë për Pro dhe Pro përkatësisht me WP. Leja standarde nuk është e disponueshme për pajtim. Pagesat mujore mund të jenë një mundësi më kosto-efektive në rast se nuk planifikoni të përdorni platformën për një kohë të gjatë. Ju paguani vetëm 10 dollarë në muaj dhe më pas anulloni pajtimin me një shans për të rinovuar më vonë.

6. Pro & Cons

Si rezultat, Pinegrow duket se është një instrument fleksibël sa herë që të keni nevojë për të krijuar tema të përgjegjshme CSS, HTML dhe PHP me ose pa kodim. Një grup karakteristikash duket mbizotëruese, veçanërisht për programuesit me përvojë. Në të njëjtën kohë, disa pengesa të vogla mund të ndodhin akoma.

Pros:
Cons:
&# X2714; Kontroll i plotë mbi kodin burimor të faqes.
&# X2714; Redaktor i fuqishëm vizual.
&# X2714; E shkëlqyeshme për të punuar me Bootstrap dhe Foundation.
&# X2714; Ndihmon për krijimin e temave të gatshme për WordPress.
&# X2714; Biblioteka e pasur me bllok.
&# X2714; Vegla redaktimi intuitiv.
&# X2714; Planet e ndara për kompani, individë dhe jo-fitime.
Might Mund të jetë shumë e ndërlikuar që nga fillimi.
✘ Asnjë abonim mujor për një licencë standarde.
✘ Vetëm pagesa një herë për studentët.

përfundim

Pinegrow – është një mjet i fuqishëm desktop për të krijuar faqet e internetit dhe faqet nga e para. Ajo funksionon mirë për njerëzit me dhe pa njohuri teknike. Gurët e kodimit do të përfitojnë nga kontrolli i plotë mbi elementët e faqes. Ata do të marrin një shans për të punuar me Bootstrap dhe Foundation, si dhe të përfitojnë sa më shumë nga redaktori i fuqishëm vizual.

Newbies do ta kenë pak të vështirë përdorimin e softuerit që në fillim. Nga ana tjetër, ajo vjen me një redaktor të thjeshtë WYSIWYG, bibliotekë të pasur bllok, mjete të thjeshta për redaktimin e përmbajtjes, etj. E vetmja pengesë këtu është se Pinegrow nuk është një zgjidhje gjithëpërfshirëse. Ju do të duhet të trajtoni eksportin e faqes në internet dhe ta instaloni atë në pritjen tuaj. Në këtë rast, krijuesi tradicional i faqes në internet SaaS mund të jetë një zgjidhje më e thjeshtë me të gjitha tiparet e përfshira në plan.

Shkarkoni Pinegrow Tani

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me