Rishikimi i Ndërtuesit të Uebfaqeve Yahoo

Ndërtues i faqes Yahoo – është një mjet për ndërtimin e uebit, i cili lejon krijimin e faqeve të internetit që shfaqin fokus të fortë të biznesit dhe vijnë me karakteristika të shumta që lidhen me biznesin. Shërbimi ka qenë i disponueshëm nën emra të ndryshëm gjatë 20 viteve dhe vazhdon të mbetet në kërkesë me bizneset e vogla, sipërmarrësit dhe markat e njohura.


Platforma është dhënë si një pjesë e produkteve Yahoo, edhe pse, vetë sistemi fillimisht e ka dalluar veten si një motor kërkimi të besueshëm dhe të fuqishëm. Krijuesi i faqes në internet vjen me një host të integruar dhe një grup të fuqishëm karakteristikash nën kapuç. Për shkak të redaktorit të integruar të tërhequr, sistemi është mjaft i lehtë për t’u përdorur si për fillestarët ashtu edhe për miratimet e dizajnit në internet..

A keni të drejtë të filloni një uebfaqe të biznesit të vogël dhe keni nevojë për një shërbim që do t’ju përgjigjet nevojave të ndërtimit të faqes në internet? Pastaj është koha për të mësuar më shumë rreth platformës për ta krahasuar atë me mjetet e tjera të ndërtimit të uebit. Kjo është pikërisht ajo që ne do të bëjmë tani. Pra, le të vazhdojmë në rishikimin e hollësishëm të Biznesit të Vogël të Yahoo për të parë se cilat veçori dhe opsione është gati të ofrojë.

1. Lehtësia e përdorimit

Ndërtuesi i faqes së internetit të biznesit të vogël Yahoo është një platformë e lehtë për t’u përdorur, e cila përfshin thjeshtësinë, komoditetin dhe përballueshmërinë. Duke qenë fillimisht i përshtatur për newbies, sistemi nuk duhet të kërkojë aspak sfond teknik ose dizajnim në internet. Everythingdo gjë është mjaft e kuptueshme këtu, megjithëse, ndërfaqja e sistemit mund të duket disi e ngatërruar në shikim të parë. Krijuesi i faqes së internetit mbështet redaktimin tërheqës dhe nuk është e vështirë të fillohet me të.

Redaktori Yahoo

Një nga gjërat e para që përdoruesit vërejnë, kur punojnë me ndërtuesin e faqes në internet, është lehtësia e procesit të regjistrimit. Regjistrimi në sistem nuk kërkon shumë përpjekje dhe kohë – është i shpejtë, i thjeshtë dhe kërkon vetëm disa minuta. Thjesht plotësoni formularin e regjistrimit për të siguruar emrin dhe emrin tuaj të fundit, email dhe fjalëkalim për të hyrë në pult.

Regjistrimi i Yahoo

Pas kësaj, do t’ju ofrohet të zgjidhni një model dhe të vazhdoni në personalizimin e tij. Kini parasysh që pas regjistrimit, automatikisht do të qëndroni në një plan falas dhe nuk do të duhet të siguroni ndonjë detaj të kontaktit ose kartës së kreditit për të filluar. Kjo është një opsion i dobishëm që shumica e të rinjve e vlerësojnë për shkak të mundësisë për të eksploruar grupin e veçorive të sistemit dhe për të përmirësuar aftësitë e tyre pa ndonjë nxitim dhe humbje të përpjekjeve / kohës / buxhetit.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

Paketa e karakteristikës së krijuesit të faqeve të internetit të biznesit të vogël Yahoo nuk është konkurrues – është mirë si një produkt i pavarur, por me të vërtetë humbet avullin e tij kur krahasohet me shërbimet e tjera të internetit si Wix ose uKit.

Karakteristikat e Yahoo

Me shumë dizajne të personalizueshme, mjete për ndërtimin e uebit, tema miqësore me celularin dhe bollëkun e opsioneve që kontribuojnë në efikasitetin dhe komoditetin e procesit të ndërtimit të faqes në internet, krijuesi i faqes në internet sigurisht që vlen për vëmendjen e jo-teknologjive, si dhe të mirat e dizajnit në internet.

Farëdo lloji i faqes në internet që do të filloni, biznesi i vogël Yahoo është një destinacion kryesor për të filluar. Uebfaqet, pritjet, domenet dhe grupi i karakteristikave të fuqishme – krijuesi i faqes së internetit ka gjithçka që ju nevojitet biznesi juaj për të fituar sukses në internet.

Sidoqoftë, duhet të theksohet se krijuesi i faqeve të internetit të biznesit të vogël Yahoo ende ofron një grup karakteristikash dalluese, i cili është i mjaftueshëm për të mbuluar nevojat kryesore për krijimin e faqeve në internet të fillestarëve të gatshëm për të filluar projektet e tyre të biznesit.

Sistemi ofron karakteristika të shumta fleksibël për bizneset e vogla dhe të mesme, të cilat lejojnë hapjen dhe menaxhimin e faqeve të internetit me cilësi. Le të kemi një përmbledhje të shpejtë të tipareve më të dobishme që ia vlen të kushtojnë vëmendjen e të gjithëve, i cili do të përdorë ndërtuesin e faqes në internet:

  • Redaktori i faqes në internet WYSIWYG, i cili kontribuon në thjeshtësinë e krijimit të faqes në internet dhe përjashton domosdoshmërinë e përdorimit të njohurive për kodim;
  • Galeria e Aplikimeve mbresëlënëse, i cili ofron dhjetëra aplikacione cilësore për tu integruar në faqen tuaj të internetit;
  • Një zgjedhje e pasur e domeneve të ofruara me çmime konkurruese;
  • Hostable i besueshëm në internet që lejon hostimin e faqeve të internetit në serverat e sistemit. Sistemi i pritjes vjen me vegla të ndërtimit në internet të përfshira. Kjo përjashton domosdoshmërinë për të kërkuar ofruesit e pritjes së palëve të treta, duke kursyer para, përpjekje dhe kohë;
  • Mundësia për të regjistruar biznesin tuaj me mbi 60 direktori lokal në një tryezë të vetme. Kjo është se si ju merrni kontrollin mbi listat e biznesit tuaj, duke lënë klientët e mundshëm që gjenden në vendndodhjen tuaj të zbulojnë kompaninë tuaj;
  • Përdoruesit e Biznesit të Vogël të Yahoo mund të marrin postë elektronike të korporatave me emrat e tyre të domain, që ndihmon në rritjen e besueshmërisë së faqes në internet dhe besimit të klientit;
  • Platforma e Blogjeve, ku mund të filloni një blog të mirë dhe ta lidhni atë në faqen tuaj në disa hapa të thjeshtë. Thjesht duhet të shtoni një seksion korrespondues në faqen e internetit, i cili është në zhvillim e sipër, zgjidhni një plan urbanistik për blogun tuaj dhe ta rregulloni ashtu siç dëshironi..

Sistemi përdor Zgjidhja e etiketës së bardhë ofruar nga Krijuesi IM, i cili lejon të përfitoni sa më shumë nga grupi i veçorive të këtij krijuesi të fuqishëm të uebfaqes.

Seti i veçorive bën të mundur ndërtimin dhe publikimin e një uebsajti me cilësi me sistemin, por gjithsesi i mungon përshtatje dhe fleksibilitet më i thellë. Sidoqoftë, zhvilluesit e shërbimeve vazhdojnë të punojnë në avancimin e funksionalitetit të tij, për shkak të së cilës seti i funksioneve bëhet më i zgjeruar.

Ndërtuesi i faqes së internetit të biznesit të vogël Yahoo së fundmi ka prezantuar një zgjidhje të krijuesit të biznesit. Ky është një dyqan me një ndalesë për pronarët e bizneseve të vogla që kërkojnë një mundësi të shkëlqyer për të filluar, menaxhuar dhe rritur sipërmarrjet e tyre në internet. Karakteristika lejon mbajtjen e të gjitha mjeteve të biznesit tuaj pranë një vend.

Prodhuesi i biznesit Yahoo

Business Maker ndihmon të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e ndërtimit të faqes në internet dhe, në këtë mënyrë, ofron një mjet të integruar për të menaxhuar të gjitha aspektet e lidhura me biznesin të adresuara. Ajo që ju nevojitet është t’i përgjigjeni disa pyetjeve në lidhje me kompaninë tuaj që sistemi kërkon ta lejoni t’ju rekomandojë një plan të personalizuar të zhvillimit të faqes në internet për të përmbushur nevojat tuaja. Përgjigjet do të përdoren më tej për të lënë sistemin të kuptojë, nëse keni nevojë për një listë lokale, një pikë shitje, një plan biznesi të detajuar, etj. Dhe nuk është ashtu. Do të udhëzoheni nëpër të gjitha fazat e procesit të hartimit të faqes në internet në mënyrë që të mund ta përballoni me lehtësi.

Një tjetër pikë e dukshme e platformës është Shërbimi i saj i Avancuar i Dizajnit të Uebfaqeve, i cili zbulon një mundësi për të filluar dhe menaxhuar faqet e internetit profesionale për bizneset e vogla. Ekipi i WordPress ekspertët që punojnë për shërbimin do të krijojnë uebfaqen e bazuar në CMS në lidhje me nevojat tuaja për të shfaqur identitetin tuaj të markës dhe për të promovuar biznesin tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme.

Prmimet e Ekspertëve të Dizajnit Yahoo

E tëra çfarë ju duhet të bëni për të porositur një projekt nga Shërbimi i Dizajnimit të Uebfaqeve Yahoo është që të diskutoni preferencat dhe kërkesat tuaja me projektuesin e ekspertëve të internetit për të ndarë vizionin tuaj për projektin, të ofroni të gjitha informacionet që lidhen me biznesin që posedoni (logoja, përmbajtja, skedarët e mediave , kontakte etj.), diskutoni për hartimin dhe prisni derisa profesionistët e shërbimit të krijojnë një faqe interneti për ju. Farë është e rëndësishme, shërbimet e ekipit nuk janë të kufizuara vetëm në zhvillimin e projektit. Në vend të kësaj, ata monitorojnë me kujdes mënyrën se si funksionon faqja juaj e internetit për ta mbajtur atë funksionale dhe të azhurnuar.

Shërbimi i Dizajnit në Uebfaqe ofron dy pajtime që ndryshojnë në terma, host / ruajtje, shërbim, mjete dhe veçori të përfshira. Këto janë plane standarde dhe premium, kostoja e të cilave përbën 99 dollarë dhe 299 dollarë në muaj me një plan gjashtëmujor të nënkuptuar.

Procesi i promovimit të biznesit nuk është i kufizuar vetëm në zhvillimin e faqes në internet. Ju duhet të jeni në gjendje të monitoroni performancën e projektit tuaj më pas për të fituar rezultatin e dëshiruar dhe të jeni në gjendje t’i rezistoni konkurrencës së ngrohtë. Kjo është aty ku sistemi Localworks do të ndihmojë shumë.

Karakteristika Localworks bën të mundur regjistrimin e biznesit tuaj me mbi 70 lista dhe rishikimin dhe analizimin e mëtejshëm të performancës së biznesit tuaj përmes skanimit të Biznesit Lokal. Ky shërbim aktualisht është i zbatueshëm për bizneset me bazë në SH.B.A. Ajo që ju duhet është të vendosni emrin e biznesit tuaj dhe të prisni derisa sistemi të krijojë të dhënat e kërkuara.

Në rast se dëshironi të azhurnoni ose modifikoni të dhënat tuaja të internetit, ju mund ta bëni atë në mënyrë të pavarur në sistem dhe informacioni automatikisht do të azhurnohet në të gjitha listat e paraqitura. Për më tepër, do të keni mundësi të shihni raportet mbi aktivitetin e përdoruesit dhe luhatjet e trafikut, të shikoni raportet e shkruara nga klientët tuaj direkt në pultin e sistemit dhe të kryeni veprime të tjera të rëndësishme. Kostoja e përdorimit të veçorisë varet nga plani i zgjedhur. Kështu, ju do të duhet të paguani ose 23,25 $ / muaj për Planin Standard ose 33,25 $ / muaj për Planin Premium të dhënë që ju të bëni një pagesë vjetore një herë.

3. Modelimet

Që nga sot, krijuesi i faqeve të internetit të biznesit të vogël Yahoo ofron një koleksion pak të kufizuar të modeleve, i cili përfshin 36 tema të pastra të paracaktuara që mund të bëjnë punën për ju. Për lehtësinë e përdorimit dhe ekonominë e kohës së kërkimit, shabllonet ndahen në disa kategori bazuar në ngrohtë në të cilën ata përqendrohen..

Modelet e Yahoo

Kjo perfshin Biznes, Shërbime, Dizajn, Shëndet dhe Fitnes, Fotografi, Restorante dhe Ushqim, Katalog dhe Shitje me pakicë, Portofol dhe CV, Moda dhe Bukuria, Dasma, Muzikë dhe Video, Strehim dhe të gjitha. Thjesht shfletoni kategorinë për të cilën jeni të interesuar, zgjidhni një temë për të filluar dhe personalizoni atë pa asnjë kodim. Temat janë të optimizuara në celular dhe duken të shkëlqyera në çdo pajisje. Ato janë krijuar për të ndërtuar faqe interneti mahnitëse me performancë të lartë.

Nëse është e nevojshme, ju mund të përmirësoni dizajnin e tyre me karakteristika të ndryshme multimediale që ofron sistemi. Në përgjithësi, modelet e biznesit të vogël Yahoo janë moderne, me stil dhe të zoti – kjo është pikërisht ajo që ju duhet të provoni për promovimin e biznesit tuaj.

A keni ndërmend të filloni një projekt të një lloji me një dizajn të personalizuar? Pastaj sistemi jep një mundësi për të zgjedhur dhe rregulluar një temë të zbrazët nga e para. Pasi të regjistroheni në sistem, do të merrni qasje në pult, dhe më pas në panelin e kontrollit, ku do t’ju ofrohet të personalizoni stilin e faqes në internet përmes redaktimit të ngjyrave dhe shkronjave, shtoni / redaktoni / fshini blloqe të përmbajtjes dhe seksione. Në të vërtetë, zgjedhja e opsioneve të personalizimit të dizajnit është mjaft e kufizuar këtu, gjë që kufizon disi lirinë e krijimit të dizajnit.

4. Ndihma për klientët

Biznesi i vogël Yahoo ka një të fuqishme qendra e ndihmës së komunitetit, ku përdoruesit e papërvojë mund të gjejnë përgjigje në pyetjet e tyre dhe të zgjidhin problemet me të cilat përballen, kur përdorin sistemin. Ky është destinacioni kryesor në internet për të kontaktuar me përdoruesit e tjerë, për të diskutuar problemet e djegies, për të parë artikuj të shumtë, mësime dhe për të kontaktuar ekipin mbështetës, nëse është e nevojshme.

Për të thjeshtuar shfletimin, zhvilluesit e shërbimit kanë veçuar kategoritë kryesore, të cilat përmbajnë të gjitha pyetjet e lidhura. Pavarësisht nëse keni probleme me llogarinë tuaj, shërbimet, zgjidhjet tregtare, mbajtjen në internet, domenet, krijimin e faqeve të internetit, marketingun lokal etj., Gjetja e zgjidhjeve për ta nuk do të jetë e vështirë. Thjesht specifikoni shërbimin ose çështjen me të cilën jeni të interesuar për të marrë opsionet përkatëse të mbështetjes.

Qendra e Ndihmës së Ndërtuesit të Uebfaqeve Yahoo

Një filtër i përshtatshëm i kërkimit lejon shfletimin në seksion për të gjetur artikuj dhe diskutime që mund të dëshmojnë se janë një burim i vlefshëm informacioni.

Ekziston gjithashtu një mundësi për të kërkuar informacionin e kërkuar në një blog të komunitetit, ku mund të merrni hile dhe këshilla se si të drejtoni biznesin tuaj në mënyrë efektive. E njëjta gjë ka të bëjë me forumin e komunitetit. Ky është vendi, ku mund të gjeni shumë degë dhe tema, bashkoni biseda në to për të diskutuar sfidat e biznesit tuaj, shkëmbeni përvojën tuaj dhe ndihmoni përdoruesit e tjerë të zgjidhin problemet e tyre.

Krijuesi i faqes në internet ka gjithashtu kanalin e saj në YouTube, ku ata ngarkojnë përmbajtje video interesante dhe informuese, të cilat gjithashtu mund t’ju ndihmojnë të filloni dhe menaxhoni faqen tuaj të internetit. Për më tepër, krijuesi i faqes në internet ofron mbështetje të klientëve në thirrje telefonike 24/7, chat live dhe ndihmë profesionale online në dispozicion për të gjithë përdoruesit e planit premium.

5. Politika e çmimeve

Ndërtuesi i faqes së internetit të biznesit të vogël Yahoo aktualisht ka 3 mundësi çmimesh dhe një version falas të provës, i cili zgjat për një muaj. Pas përfundimit të një gjyqi, do të duhet të përmirësoni një nga planet e mëposhtme:

Politika e mimeve Yahoo

  • Plani fillestar (falas), i cili ofron domain falas yahoosites.com, 3 GB hapësirë ​​për ruajtjen e diskut, modele specifike për industri, bandë të pakufizuar dhe faqe në internet, biseda 24/7, telefon dhe mbështetje online, SEO e integruar, lidhje falas për SSL Certificate;
  • Plani Themelor (4.99 dollarë / muaj të faturuar çdo vit), i cili përfshin veçoritë e nënkuptuara nga Plani i starterit plus një domain falas i përfshirë në planin vjetor, 5 GB hapësirë ​​për ruajtjen e diskut, një kuti poste me postë elektronike dhe emrat e shumëfishtë me email, aplikacioni celular YSB Insights, garancia e kënaqësisë 30-ditore;
  • Plani profesional ($ 9,49 / muaj faturuar çdo vit) që ofron të gjitha tiparet e planeve të lartpërmendura plus opsionet e avancuara si regjistrimi i domenit privat, 10 GB hapësirë ​​për ruajtjen e diskut, 5 kutitë e postës elektronike dhe emrat e shumëfishtë me email.

Farëdo plani për të cilin do të shkoni, sistemi ofron një garanci të kthimit të parave 30-ditore. Ky është një faktor i dukshëm për shumë përdorues, i cili rrit besimin dhe besnikërinë e klientit.

6. Pro dhe kundër

Biznesi i Vogël i Yahoo ofron veçori të dukshme për bizneset e vogla dhe të mesme të nevojshme për të filluar dhe menaxhuar një faqe interneti të mirë. Ndër avantazhet dhe zhvlerësimet e sistemit, ka kuptim të përmendim sa vijon:

Pros:
Cons:
&# X2714; Përqendrimi në bizneset e vogla dhe të mesme;
&# X2714; Domain, uebfaqe me porosi, host, dhe email të biznesit të përfshirë;
&# X2714; Etiketa e Bardhë;
&# X2714; Krijues biznesi;
&# X2714; Shërbimi i Dizajnimit të Uebfaqeve;
&# X2714; Sistemi i punimeve lokale;
&# X2714; Listimet e biznesit të vogël etj.
✘ Mungesa e motorit eCommerce, i cili përjashton mundësinë e fillimit dhe menaxhimit të dyqaneve online;
Set Seti dhe fleksibilitet i kufizuar i veçorive në krahasim me ndërtuesit me reputacion të faqeve të internetit
✘ Mungesa e pajisjeve afariste (si përsëritja e thirrjeve dhe shtesat livechat), e cila është thelbësore për një krijues të faqes së internetit të biznesit;
Ack Mungesa e shablloneve (sistemi aktualisht ofron 36 tema, gjë që nuk është e mjaftueshme për një krijues bashkëkohor të faqeve të internetit);
Dash Kontrollues i tryezës për jo-teknologji.

përfundim

Biznesi i Vogël i Yahoo është një ndërtues i faqes në internet, i cili siguron një funksion të gjerë jashtë funksionit. Ajo renditet e lartë për sa i përket përdorshmërisë, duke siguruar listën e plotë të tipareve për bizneset e vogla dhe të mesme. Shërbimi lejon ndërtimin e faqeve në internet, të cilat janë të lehta për tu menaxhuar dhe rregulluar, edhe pse, jo-teknologjitë mund ta konsiderojnë pak konfuze.

Ndërtuesi i faqes në internet siguron emrin e domain, hostin dhe emailin e biznesit për të mbuluar të gjitha nevojat e biznesit të klientëve. Ekziston gjithashtu një mundësi për të promovuar listat e ndërmarrjeve tuaja në dhjetëra drejtori lokale për të siguruar ekspozimin maksimal në internet dhe gjenerimin e trafikut. Të gjitha faqet e internetit të krijuara me sistemin vijnë me certifikim SSL, i cili siguron performancën e tyre të qetë dhe të sigurt.

Modelet në uebfaqe janë mobile-optimizuar si parazgjedhje dhe mund të personalizohet lehtësisht për shkak të gamës së gjerë të mjeteve të integruara të ndërtimit të internetit. Biznesi i Vogël i Yahoo ka një platformë për Blogging, por i mungon një motor eCommerce, i cili është një prishje për shumë pronarë të afarizmave. Për pjesën tjetër të përdoruesve, krijuesi i faqes në internet është funksional dhe i përballueshëm. Nëse nuk e keni provuar ende, është koha për ta bërë atë.

Provoni Yahoo falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me