Rishikimi i Ndërtuesit të Uebfaqeve GoDaddy

Rishikimi i Ndërtuesit të Uebfaqeve GoDaddy


GoDaddy – është një shërbim, i cili ka fituar popullaritet në mbarë botën jo vetëm si një ndërtues i njohur i faqeve të reja cloud, por edhe si një kompani që ofron web hosting dhe emra domainesh. Aktualisht fuqizon rreth 77 milion faqe në internet, ndërsa numri i audiencës së tij ka tejkaluar 18 milion përdorues. Ky është një vend i shkëlqyeshëm për të filluar një faqe interneti biznesi dhe funksionon mirë për njerëzit, të cilët kanë idenë e asaj që ata presin nga projekti dhe dëshirojnë të marrin një faqe interneti profesionale për përdorim të biznesit..

Duke folur sinqerisht, GoDaddy nuk ka qenë kurrë në mesin tonë ndërtuesit e preferuar të faqeve të internetit. Shumë e ngathët dhe e ashpër në shitje, ajo nuk frymëzoi besim. Por gjërat kanë ndryshuar pak që nga shqyrtimi ynë i fundit. Deri më sot, krijuesi i faqes në internet u përmirësua shumë, duke rindërtuar plotësisht platformën e tyre. Në Shtator 2019 GoDaddy filloi Uebfaqen + Marketingu, një ndërtues i ri i faqeve të internetit me përdorim të thjeshtë dhe me karakteristika të zgjeruara të marketingut. Krijuesi i uebfaqes tani praktikon një qasje krejt të re në procesin e ndërtimit të faqes në internet. A jeni intriguar të shihni se çfarë shërbimi ka për të ofruar tani? Le të hedhim një vështrim në grupin e tij të tipareve të azhurnuar.

1. Lehtësia e përdorimit

Ndërtuesi i faqes GoDaddy tani lejon krijimin e faqeve të internetit me pak ose aspak aftësi programimi fare. Nëse keni punuar ndonjëherë platforma tërheqëse dhe tërheqëse, atëherë ju e dini se sa të përshtatshëm dhe miqësor janë ata. GoDaddy gjithashtu vjen me një redaktues zvarrë dhe lëshon dhe krijon një mjedis miqësor me celularin për t’i lejuar përdoruesit të përqendrohen në aspiratat e tyre të dizajnit të internetit në vend që të merren me sfidat e zhvillimit të internetit.

GoDaddy ka ndërfaqe të thjeshtë dhe intuitive, megjithëse, faqja fillestare e sistemit është disi e tepërt me seksione, lidhje dhe blloqe. Nuk është e lehtë të gjesh ndërtuesin e faqes në internet, seksionin e pritjes, aksesin në mjetet e marketingut dhe seksionin e mbështetjes së klientit, etj. Ndërsa hyrni tek krijuesi i faqes në internet, gjithçka bëhet më e kuptueshme. Pulti i shërbimit përmban navigacion të thjeshtë pasi të gjithë hapat e procesit të projektimit në internet shfaqen në panelin e duhur. Redaktori WYSIWYG pasqyron menjëherë ndryshimet që bëni. Kjo është shumë e përshtatshme për përdoruesit, të cilët punojnë me sistemin për herë të parë. Ju merrni kontroll të plotë mbi të gjithë procesin e ndërtimit të uebit. Kjo është një nga arsyet që shumica e përdoruesve vlerësojnë për shërbimin.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

GoDaddy është një ndërtues shumëfunksional i faqeve të internetit, i cili funksionon mirë për krijimin e llojeve të ndryshme të faqeve të internetit. Shërbimi është një zgjidhje e këndshme për sipërmarrësit të gatshëm për të filluar faqet e internetit të biznesit. Ajo që ju nevojitet është të siguroni informacionin e kompanisë tuaj, të zgjidhni një logo, të menaxhoni parametrat e faqes në internet dhe të shikoni mënyrën e shfaqjes së ndryshimeve në një ekran.

Redaktori GoDaddy

Ju mund të përdorni funksione të tilla si prenotime, lista, forma të reagimeve në internet dhe elementë të tjerë që dëshironi të shihni në uebfaqen e biznesit tuaj. Shtë gjithashtu e mundur të shikoni analitikë këtu për të parë statistikat e faqes suaj të internetit.

Shto Seksionin GoDaddy

Kur është fjala për krijimin e faqeve të internetit personale si portofolet, për shembull, GoDaddy disi mbetet pas konkurrentëve të saj të njohur të kamareve. Ndërtuesi i faqes në internet ka një galeri të këndshme të fotografive të aksioneve dhe ju mund t’i ngarkoni ato vetë.

Sidoqoftë, opsionet e personalizimit të figurave nuk janë mjaft të gjera dhe nuk ka shumë gjëra që mund të bëni për këtë. Uebfaqet e portofolit kërkojnë më shumë mundësi personalizimi për të shfaqur talentin tuaj krijues. Në të njëjtën kohë, është e mundur të futni skedarë audio dhe video nga SoundCloud, YouTube ose Vimeo. Kjo do t’i japë uebfaqes suaj performancë më të mirë.

Blogging

GoDaddy ka një motor standard për bloget. Fillimi i një blogu me sistemin nuk kërkon shumë kohë, përpjekje ose njohuri. Kjo është mjaft e thjeshtë dhe e shpejtë. Varet nga ju që të vendosni se si dhe kur të shtoni dhe azhurnoni postimet, të integroni skedarët e mediave dhe elementët e tjerë për të rritur angazhimin e përdoruesit. Përdoruesit kanë dy mundësi regjistrimi këtu, duke përfshirë procedurën standarde të regjistrimit dhe mjetin për regjistrimin e burimeve RSS.

Redaktori i Blogut GoDaddy

Ndër veçoritë që ju lejojnë të krijoni dhe rregulloni një blog të ri, ka kuptim të përmendni redaktorin bazë të imazhit, të rregulloni paraqitjen, të rregulloni hartimin e blogut dhe të organizoni në mënyrë efektive përmbajtjen. Sistemi gjithashtu vjen me një mundësi të komentimit, e cila lejon përdoruesit të postojnë komentet e tyre nën postime të caktuara në blog për të shkëmbyer idetë e tyre. Një tjetër tipar i blogerisë që ofron GoDaddy është opsioni i tij BYOB (Sillni Your Own Blog) që bën të mundur lidhjen e blogjeve ekzistues të publikuar në platforma të tjera me sistemin pa pasur nevojë të filloni një blog të ri nga e para.

Edhe pse, GoDaddy ofron mundësi për Blogging, funksionaliteti i integruar dhe opsionet e dizajnit janë ende mjaft të kufizuara në krahasim me udhëheqësit e njohur të kamareve. Sistemi lejon ndërtimin e një blogu standard, por nuk duhet të presësh këndvështrime të fuqishme të blogjeve nga ai.

eCommerce

Përveç motorit të blogezimit, GoDaddy gjithashtu ofron një sërë mjetesh dhe opsionesh të integruara në e-commerce. Vlen të përmendet, megjithatë, që këto karakteristika nuk janë mjaft të mjaftueshme për të filluar një dyqan online profesional dhe të ngarkuar me karakteristika. Ndërtuesi i faqes në internet ofron një Plan të Dyqanit Online të pavarur, i cili ju lejon të filloni dhe menaxhoni një projekt standard të tregtisë elektronike. Kjo është ajo që e bën atë një zgjedhje të këndshme për bizneset e vogla dhe sipërmarrësit e pavarur të gatshëm të shkojnë në internet.

Redaktori i dyqanit në internet GoDaddy

Fokusi GoDaddy eCommerce është mjaft i kufizuar, megjithëse. Karakteristika e vendosur nga sistemi ofron nuk është aq e gjerë për të filluar një dyqan profesional online me funksion të plotë. Sidoqoftë, është e mjaftueshme për të filluar një dyqan të vogël ose të mesëm në internet. Ndër mjetet e e-tregtisë me të cilat vjen GoDaddy, fillimisht ka kuptim të përmendim një mundësi për të krijuar galeritë e produkteve, të shtoni përshkrime dhe imazhe të artikujve të shtuar në koleksion, si dhe rishikime dhe rekomandime të klientëve..

Për më tepër, ju merrni një mundësi për të kontrolluar dhe rregulluar opsionet e menaxhimit të dyqaneve në internet, të vendosni funksionin e braktisur të rikuperimit të shportës së blerjes së bashku me parametrat e pagesës, taksave dhe transportit. GoDaddy gjithashtu ofron një mundësi për të lidhur dyqanin tuaj online me llogaritë e mediave sociale. Përdoruesit e papërvojë mund të marrin udhëzime SEO nga sistemi që i ndihmon ata të rriten trafikun, të gjenerojnë fitime dhe të ndërtojnë një bazë të gjerë të klientëve.

Në përgjithësi, motori i e-commerce i krijuesit të uebfaqes është mjaft standard dhe nuk mund të mburret me karakteristika të fuqishme të niveleve të larta të nevojshme për fillimin dhe menaxhimin e një dyqani profesional në internet. Sidoqoftë, funksionaliteti i tij është i mjaftueshëm për të ndërtuar një projekt të vogël ose të mesëm të tregtisë elektronike për të drejtuar trafikun, për të rritur vëllimin e shitjeve dhe për të rritur bazën e klientit.

Opsione të Avancuara të Menaxhimit të Uebfaqeve

Me GoDaddy, jeni ju, që jeni duke kontrolluar karakteristikat, modelin dhe performancën tuaj të internetit. Sistemi vjen me një redaktues të përshtatshëm tërheqës dhe tërheqje, i cili nuk lejon vetëm shtimin e seksioneve të reja dhe elementeve të faqes në internet, por gjithashtu ju lejon të tërhiqni dhe ripoziciononi seksionet për të ndryshuar mënyrën se si duket dhe funksionon projekti juaj. Ju gjithashtu mund të integroni menutë të përshtatshëm drop-down për të thjeshtuar navigimin dhe për ta bërë hartimin e faqes suaj të internetit të saktë dhe tërheqëse.

Për më tepër, ju mund të integroni banderolat e promove, format e kontaktit dhe butonat CTA për të drejtuar trafikun, për të rritur tarifat e shitjeve, për të promovuar biznesin tuaj dhe të qëndroni të lidhur me klientët tuaj. Një Bibliotekë me Imazhe të Vetëm ju lejon të mbani të gjitha fotot e internetit tuaj në një vend. Kjo veçanërisht ka shumë rëndësi për ata përdorues, të cilët synojnë të fillojnë (ose tashmë kanë) projekte të shumta të nisura me krijimin e faqes në internet. Më në fund, zhvilluesit e platformës do të prezantojnë faqe vetëm për anëtarët në të ardhmen e afërt. Kjo duhet të ndihmojë në ruajtjen e konfidencialitetit të faqes suaj të internetit të mbrojtur me fjalëkalime të veçanta.

Emërimet në internet

GoDaddy është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ofruesit e shërbimeve, qofshin ata instruktorë të yogës, pronarë të restoranteve, krijues, specialistë të punuar me dorë, instruktorë fitnesi apo çfarë jo. Ndërtuesi i faqes në internet nuk i lejon ata që të ndërtojnë projekte cilësore për të prezantuar shërbimet / produktet e tyre speciale, por gjithashtu lejon që klientët e tyre të mundshëm të rezervojnë emërimet dhe të paguajnë për to direkt në faqen e internetit..

Ndër tiparet që kontribuojnë në lehtësimin e prenotimit në internet, ato të mëposhtmet duhet të jenë të parat që përmendin: përpunimin në internet të kartave të kreditit (përmes PayPal dhe Sheshi), njoftime me email dhe tekst për të gjithë librat e dërguar dhe të marrë, sinkronizimi kalendarik i dyanshëm që lejon mbajtjen e faqes suaj të internetit dhe kalendarët e biznesit të lidhur me njëri-tjetrin.

GoDaddy gjithashtu lejon mundësinë e përdorimit të mjeteve të avancuara të menaxhimit të klientit që ju lejojnë të mblidhni informacionin e përdoruesit, të dhënat e biznesit, të shikoni historinë e takimit dhe pagesave. Varet nga ju që të vendosni depozita me tarifa, të mblidhni pagesa dhe të caktoni tarifa për anulimin, kur kërkohet. Për më tepër, ju mund të krijoni orarin tuaj të ngjarjeve dhe klasave për klientët tuaj, duke i lënë anëtarët e tjerë të stafit të menaxhojnë planet tuaja dhe të vendosni opsionet e tyre të ekranit. Më në fund, veçoria e Takimeve në GoDaddy Online bën të mundur që të ofroni deri në 12 shërbime nga pamja e vetme dhe madje të shkarkoni një listë të përdoruesve, të cilët janë regjistruar për ngjarjet / klasat * që keni regjistruar.

Integrimi i mediave sociale

Opsionet e integrimit në mediat sociale GoDaddy janë disi të kufizuara. Ajo që mund të bëni këtu është lidhja e faqes tuaj në Facebook, burime Twitter etj. Isshtë gjithashtu e mundur që të lidhni llogarinë tuaj në Instagram me GoDaddy për të qenë në gjendje të menaxhoni postimet dhe të gjurmoni performancën e faqes së internetit direkt nga pulti i sistemit. Nëse dëshironi, mund të lidhni dyqanin tuaj në Facebook me llogarinë tuaj dhe të integroni një formular të regjistrimit në faqen tuaj në faqen tuaj të Biznesit në Facebook.

SEO, Analizat dhe Statistikat në Uebfaqe

GoDaddy ka një Wizard SEO, i cili bën të mundur rregullimin e cilësimeve më të rëndësishme për një optimizim të mirë të SEO. Kështu, mund të plotësoni etiketat meta për të gjitha faqet e internetit, të vendosni ridrejtime dhe të kryeni veprime të tjera të dobishme për SEO.

Për dallim nga shumë ndërtues të faqeve të internetit, GoDaddy nuk ka mjete të integruara për mbledhjen e statistikave. Shtë e mundur vetëm të shtoni Google Analytics këtu për të mbajtur të gjitha vizitat, numrin e përdoruesve, vendet nga vijnë dhe parametrat e tjerë të rëndësishëm. Në këtë drejtim, shërbimi nuk renditet i lartë. Sidoqoftë, është e mundur të përdorni aftësitë HTML për të shtuar mjetet për të ndjekur statistikat e faqes në internet.

GoDaddy lejon vendosjen e kujtimeve automatike të arkëtimit për të parë numrin e klientëve që vendosin të kthehen në dyqanin në internet, për shembull, për të marrë produktet që kanë lënë në shportën gjatë vizitës së tyre të fundit. Shtë gjithashtu e mundur që të rregulloni njohjet e Facebook për të parë numrin e shikimeve dhe pëlqimeve të postuara nga vizitorët e tjerë. Nëse ka nevojë për të monitoruar ose menaxhuar komentet në internet të mbetura në Facebook ose Google, sistemi lejon që ta bëni atë direkt në pult. Ky është gjithashtu ritmi, ku mund të gjurmoni fushatat e postës elektronike dhe efikasitetin e tyre.

Siguria dhe kopja rezervë

Nëse përdorni një Provë Falas ose një Plan Personal për të eksploruar sistemin, duhet të dini që faqja juaj e internetit nuk do të jetë e lidhur me Certifikatën SSL. Siguron mbrojtje maksimale në internet dhe përmbajtje nga aksesi i paautorizuar. Për të lidhur Certifikatën, do të duhet të blini një nga planet më të larta që ofron shërbimi.

Sa i përket opsionit rezervë, GoDaddy ofron veçorinë e autosave, e cila do të krijojë versione rezervë të uebfaqes si parazgjedhje. Kjo është shumë e përshtatshme, veçanërisht për përdoruesit, të cilët nuk mund të mburren me përvojë të pasur në ndërtimin e uebit dhe thjesht mund të harrojnë të ruajnë faqen e internetit gjatë procesit të hartimit të uebit. Ky është gjithashtu një tipar i dobishëm për situata të paparashikueshme si sulmet e hakerave ose përplasjeve në internet.

3. Marketingu GoDaddy

Fillimi i një faqe në internet me GoDaddy është vetëm gjysma e biznesit. Zhvillimi dhe promovimi i mëtutjeshëm i projektit është ajo që gjithashtu ka shumë rëndësi për të gjithë pajtimtarët e sistemit pasi kjo ndihmon për të marrë praninë e tyre në internet në nivelin e ri. Ky është përfitimi i dukshëm dhe kjo është ajo për të cilën kujdeset edhe GoDaddy. Për të siguruar ekspozimin më të mirë në internet ndaj biznesit tuaj, sistemi vjen me një seri karakteristikash të marketingut në fund të lartë, si dhe me mjetin e përparuar InSight. ’Shtë koha e duhur për të shqyrtuar të dy opsionet për të zbuluar të gjitha përfitimet që mund të përfitoni, kur përdorni platformën.

Uebfaqja GoDaddy + Marketingu

GoDaddy vjen me karakteristika të marketingut në fund të lartë, të cilat kontribuojnë në promovimin efektiv dhe të përshtatshëm të faqes në internet. Sistemi lejon të administroni opsionet e marketingut tuaj në faqen e internetit të gjitha në një vend, përkatësisht nga pulti i vetëm i Uebfaqes + Marketingu që mund të përdorni, pasi të keni regjistruar për ndërtuesin e faqes në internet.

specializoni dhe emrin e projektit tuaj

Së pari, do të ridrejtoheni te sektori i krijuesit të faqes në internet, ku do të duhet të specifikoni industrinë ku specializoheni dhe emrin e projektit tuaj. Do t’ju ofrohet menjëherë një shabllon që mund të rregulloni dhe modifikoni si të dëshironi në hapat e ardhshëm. Sapo të keni mbaruar me personalizimin tuaj të faqes në internet, shkoni përpara për ta publikuar atë dhe më pas vazhdoni me grupin e mjeteve të integruara të marketingut dhe promovimit me të cilat vjen sistemi. Ja çfarë mund të bëni për të zhvilluar projektin tuaj.

Marketingu me email

GoDaddy lejon përdorimin e veçorisë së marketingut të postës elektronike për t’i mbajtur vizitorët tuaj të vetëdijshëm për gjithçka që po ndodh në biznesin tuaj dhe t’i kthejë ata në klientë që kthehen përmes dërgimit të gazetave.

Dhe menaxhoni profilet e biznesit tuaj në Google, Instagram dhe shumë më tepër. Dhe ju mund t’i bëni të gjitha nga çdo pajisje, qoftë telefoni, desktopi apo tableti. Almostshtë pothuajse si ju të keni shumë fuqi.

Marketingu me email

Për të filluar një fushatë të re, fillimisht duhet të zgjidhni modelin në lidhje me llojin e gazetës që keni ndërmend të krijoni. Kjo mund të jetë një gazetë tradicionale, fushatë shitje, ftesë për ngjarje, shabllon tuaj, etj.

zgjedhja e listës së postës

Në varësi të llojit të shabllonit, atëherë do të duhet ta rregulloni, duke siguruar detajet tuaja, siç janë titulli, logoja, cilësimet e tekstit dhe informacione të tjera të ndërlidhura. Sistemi gjithashtu lejon zgjedhjen e dhjetëra imazheve dhe stileve për të dalë tek ju fushata e marketingut me email.

personalizimi i modelit

Pas kësaj, do t’ju ofrohet të jepni emrat e marrësve, të cilët do të marrin gazetën, si dhe detajet e saj dhe kohën kur dëshironi që emailet të dërgohen.

konfigurimi i listës së postës

Nga rruga, të gjitha redaktimet dhe mënyrën se si duket fushata juaj e marketingut me email janë shfaqur në dritaren e shikimit të parë në të djathtë të ekranit. Kjo është shumë e përshtatshme pasi mund të zhbëjni redaktimet që keni bërë dhe të bëni ndryshime të tjera të kërkuara përpara ruajtjes dhe dërgimit të tij.

Biznesi im Google

Me funksionin e Internetit GoDaddy + Marketingu, është bërë e mundur të shtoni biznesin tuaj në Google Maps dhe Google Search. Google Business My lejon sigurimin e një ekspozimi më të mirë dhe mundëson qasje më të lehtë në internet dhe indeksimin e tij të zgjeruar në motorët e kërkimit.

Biznesi im Google

Shërbimi i listave të Biznesit tim Google bën të mundur rritjen e dukshmërisë së biznesit tuaj duke siguruar orarin tuaj të punës, adresën dhe numrin e telefonit, postën elektronike, vendndodhjen në Kërkimin Google dhe Google Maps. Sidoqoftë, mbani mend se shërbimi është i disponueshëm vetëm për uebfaqen + Biznesin e marketingut plus dhe pajtimtarët e e-commerce, të cilët banojnë në Mbretërinë e Bashkuar, SH.B.A., Kanada dhe Australi. Për të renditur biznesin tuaj në Google, së pari duhet të identifikoheni në llogarinë tuaj GoDaddy dhe të hapni shërbimin.

zgjedhja e llojit të biznesit

Do të duhet të specifikoni se çfarë lloj biznesi drejtoni (qoftë në internet, lokale ose të dy) dhe nëse tashmë keni një listë biznesi. Keni parasysh se nëse drejtoni vetëm biznesin me bazë në internet, nuk do të lejoheni të krijoni një listë të Google pasi kjo mundësi është e disponueshme vetëm për ata përdorues, të cilët kanë prani lokale. Nëse e keni atë, atëherë do t’ju ofrohet të vazhdoni me krijimin e listës suaj. Sistemi do t’ju kërkojë t’i përgjigjeni disa pyetjeve që lidhen me biznesin në lidhje me adresën tuaj të biznesit fizik, emrin, numrin e telefonit, fushën e specializimit etj..

autorizimin dhe verifikimin

Sistemi gjithashtu do të kërkojë hyrje në llogarinë tuaj Google për t’ju lejuar të përfundoni me sukses krijimin e listave. Prandaj, nëse nuk e keni edhe një herë, sigurohuni që së pari të regjistroheni në Google. Ju gjithashtu mund t’ju kërkohet të verifikoni biznesin tuaj me telefon (ky është një mundësi më e shpeshtë). Në rast se ekipi shqyrtues vendos që biznesi juaj të ketë të drejtë të renditet në Google, do të merrni emailin për publikimin e tij. Ndonjëherë, ekipi shqyrtues mund të ketë nevojë të zbulojë detaje shtesë të biznesit ose të kontrollojë disa informacione që keni dorëzuar tashmë. Nëse gjithçka është në rregull, biznesi juaj do të miratohet dhe renditet në Google.

Lista e biznesit Yelp

Përveç Google My Business, GoDaddy lejon gjithashtu regjistrimin e biznesit tuaj me shërbimin Yelp. Për ta bërë atë, fillimisht duhet të krijoni një faqe të re në seksionin e veçantë të pultit të sistemit.

Lista e biznesit Yelp

Procesi i shtimit të biznesit tuaj ngjason me atë të ofruar nga Google My Business. Së pari duhet të specifikoni llojin e biznesit që ju drejtoni, vendndodhjen e tij fizike dhe të dhënat e kontaktit, emrin, sferën e specializimit të kompanisë dhe telefonin.

specifikoni llojin e biznesit

Tjetri (dhe e fundithapi nënkupton paraqitjen e të dhënave personale të një personi, i cili do të jetë përgjegjës për menaxhimin e listës Yelp (emri dhe mbiemri, email). Këto të dhëna janë të nevojshme për të vendosur si duhet llogarinë.

te dhena Personale

Promovimi në Facebook

Promovimi në Facebook

Përdorimi i Widget-it të Integruar të Rishikimit lejon shfaqjen e vlerësimeve të lidhura me biznesin të postuar në Facebook dhe Google në faqen tuaj të internetit. Shtë gjithashtu e mundur që të lidheni me llogarinë tuaj të biznesit në Instagram përmes Facebook. Kjo kontribuon në marrjen e niveleve të angazhimit dhe mbajtjes së përdoruesve. Nëse keni ndërmend të qëndroni të lidhur me vizitorët e faqes në internet, sistemi ju lejon të krijoni dhe dërgoni mesazhe të personalizuara për ata klientë me të cilët dëshironi të komunikoni. Ju mund ta bëni atë direkt nga pulti i sistemit.

GoDaddy InSight

Një tjetër pikë e rëndësishme e krijuesit të faqes në internet është mjeti i saj i integruar InSight. Ajo zbulon veten si një sistem teknologjik i krijuar për optimizimin efektiv të biznesit në internet. Me këtë qëllim, sistemi ofron një sërë masash që kontribuojnë në përmbushjen e suksesshme të kësaj detyre. Këto përfshijnë disponueshmërinë e rekomandimeve dhe këshilla të drejtuara nga të dhënat e mbledhura nga mbi 1 milion përdorues të sistemit, udhëzime për ekspertizën e industrisë nga përfitimet më të mira të ngrohtë etj..

Rishikimi i Ndërtuesit të Uebfaqeve GoDaddy

Sistemi u jep një provë falas të gjithëve që mund të provojnë dhe eksplorojnë të gjithë grupin e veçorive të mjetit InSight. Për të filluar gjyqin, duhet të regjistroheni në llogarinë tuaj GoDaddy dhe të zgjidhni qëllimet për biznesin tuaj në internet duke kontrolluar kutitë që ofron sistemi.

krijoni plan

Bazuar në qëllimet e paraqitura, sistemi do të analizojë biznesin tuaj dhe specifikimet e tij për të dalë me planin më të mirë. Nëse nuk ju pëlqejnë kushtet e tij për ndonjë arsye, mund të shihni gjithashtu plane të tjera për të bërë zgjedhjen që i përshtatet më së shumti biznesit tuaj.

Për të qenë të saktë, GoDaddy vjen me Planet e Veprimeve InSight që bëjnë të mundur marrjen e sugjerimeve të vazhdueshme në lidhje me veprimet që mund të ndërmerrni për të përmirësuar biznesin tuaj në internet. Ekziston edhe aksesi i InSight Score, i cili ju lejon të shihni mënyrën se si faqja juaj e internetit dhe biznesi i marketingut në internet në përgjithësi matin dhe përmirësohen në krahasim me rivalët e tyre të ngrohtë. Sistemi gjithashtu ofron metrikë profesionale, të cilat ju lejojnë të kontrolloni statistikat e internetit, prenotimet, shitjet dhe veprimet shoqërore. Nëse ka ndonjë gjë që ju nuk e kuptoni ose thjesht dëshironi të mësoni më shumë rreth funksionit, udhëzuesit e GoDaddy janë gjithmonë në dispozicion për t’ju ndihmuar të merrni njohuri të hollësishme të të dhënave.

4. Dizajni & templates

Numri i Temave:305
Modelet Profesionale:&# X2714; PO
Temat Falas:&# X2714; PO
Dizajn të përgjegjshëm:&# X2714; PO
Renditur sipas industrisë:&# X2714; PO
Redaktimi i kodit CSS:✘ JO

GoDaddy mund të mburret me një koleksion të pasur modelesh. Këtu janë 305 tema të përgjegjshme dhe cilësia e tyre është në një nivel të mirëfilltë. Modelet janë dizajnuar nga zhvilluesit e sistemit. Ata plotësojnë kërkesat dhe tendencat bashkëkohore të kamareve dhe futen në 22 kategori në bazë të kamareve që i përkasin.

Farëdo modeli që ju do të zgjidhni, do të ketë një mundësi paraprake që ju lejon ta shihni atë në modele desktopi dhe celular. Opsioni i filtrit të kërkimit do t’ju ndihmojë të klasifikoni shabllonet, duke thjeshtuar zgjedhjen e temës më të përshtatshme. Keni parasysh se nuk do të mund ta ndryshoni temën, pasi ta keni zgjedhur një herë. Përndryshe, të gjithë përmbajtjen e paraqitur do të humbasin.

Sa i përket opsioneve të personalizimit të dizajnit, ato nuk janë mjaft të gjera. Të gjitha pjesët e faqeve në internet kanë pamjen e paracaktuar. E vetmja gjë që ju mund të bëni këtu për të modifikuar projektin është të shtoni dhe rregulloni seksione të reja, të ndryshoni shkronjat, të zëvendësoni fotot e aksioneve me ato të tuajat, të integroni skedarët e mediave etj. Modelet janë pa reklama. Ekziston vetëm një shënim i vogël që mund të hiqni, nëse është e nevojshme. Ndërtuesi i faqes në internet nuk ka mbështetje shumë gjuhëshe.

5. Ndihma për klientët

Ndihma GoDaddy është në dispozicion në internet dhe në telefon. Ekziston gjithashtu seksioni FAQ dhe chat live, të cilat mund t’u japin përdoruesve të gjitha përgjigjet që mund të marrin gjatë procesit të hartimit të uebit. Biseda live reagon shpejt në pyetjet e përdoruesve, por është në dispozicion vetëm ditëve të javës.

Nëse keni nevojë për ndihmë 24/7 të klientit, jeni të mirëpritur të kontaktoni me ekipin përmes telefonit. Mbështetja e postës elektronike nuk është e disponueshme në shërbim. Përveç kësaj, mund të shfletoni Community ose Njohuri baze të shërbimit për të parë video të shumta intro që ju drejtojnë nëpër fazat e procesit të hartimit të uebit.

6. Planet & Çmimeve

GoDaddy ka një politikë çmimesh të moderuar. Ajo ka një provë falas një-mujore, e cila ofron kohë të mjaftueshme për të provuar të gjithë grupin e veçorive të sistemit. Në fund të gjykimit, do të duhet të vendosni për planin për të cilin do të vazhdoni më tej. Planet ndryshojnë në lidhje me termat, tiparet dhe mjetet e ofruara (hapësirë ​​në disk, shabllone, gjerësi bande, personalizim dizajni etj.).

Opsioni i çmimevekostoFeatures
Basic:$ 12.95 / moDesign Dizajn i përgjegjshëm;
Support 24/7 Mbështetje;
Cert Certifikata SSL.
standard:$ 16.95 / moSi shtesë e mëparshme:
✓ 20 postime / përgjigje sociale për çdo muaj;
3 platforma të listimit të mediave sociale;
✓ SEO.
Premium:24,95 $ / moSi shtesë e mëparshme:
Posts Postime / përgjigje të pakufizuara sociale dhe platforma të listës së mediave / hëna;
Kredi falas për reklama për Google, Bing dhe Yelp;
Remind Kujtesa për emërim me email dhe tekst.
commerce:$ 29.95 / moSi shtesë e mëparshme:
Store Dyqan Online;
✓ Kuponë dhe Zbritje;
Conf Konfigurimi i transportit.

Këtu janë katër prej tyre, përkatësisht Basic, Standard, Premium dhe Tregëtia elektronike. Kostoja e pajtimeve të specifikuara në grafik nuk përfshin çmimin e emrit të domain. Nga rruga, rekomandohet të merrni abonim vjetor. Përndryshe, kostot mujore do të jenë disi më të larta.

7. Pro dhe kundër

Ashtu si çdo ndërtues tjetër i faqes në internet, GoDaddy vjen me një listë të avantazheve dhe disavantazheve që çdo përdorues duhet të jetë i vetëdijshëm kur zgjedh sistemin.

Pros:
Cons:
&# X2714; Modele të shumta reaguese;
&# X2714; Rezervime në internet;
&# X2714; Feature GoDaddy InSight;
&# X2714; Gjykim falas një muaj;
&# X2714; Karakteristikat e azhurnuara të marketingut.
✘ Asnjë Treg i Aplikimeve dhe funksionalitet i kufizuar në eCommerce;
Engine Motori i dobët i blogjeve;
Support Mbështetje mesatare e klientit etj.

8. Konkurrentët

Uebfaqja GoDaddy + Marketingu nuk merr pozicione drejtuese në ndërtimin e faqeve në internet. Përdorimi i GoDaddy do të jetë më i përshtatshëm për ata përdorues që tashmë e kanë zgjedhur atë si një ofrues të pritjes, jo më shumë. Për të qenë paanshëm ne kemi përgatitur krahasime me serivces kryesore për të dëshmuar se GoDaddy nuk është një alternativë më e mirë. Këtu ata janë:

GoDaddy vs WordPressSheshi vs GoDaddyWix vs GoDaddyShopify vs GoDaddy

përfundim

GoDaddy është një krijues i faqeve në internet DIY, i cili mbulon një spektër standard të nevojave për krijimin e faqeve në internet dhe lejon përfundimin e detyrave të shumta. Shërbimi funksionon mirë për zhvillimin e faqeve të internetit të biznesit, dyqaneve në internet të vogla deri në mesme dhe faqeve të uljes. Quiteshtë mjaft intuitive dhe e kuptueshme edhe për përdoruesit, të cilëve u mungon përvoja në krijimin e faqes në internet. Krijuesi i faqes në internet ka një koleksion të mirë të shablloneve përgjegjëse, të cilat hyjnë në kategori të shumta që mund të zgjedhin përdoruesit.

Platforma vjen me eCommerce dhe motorët e blogjeve. Ajo gjithashtu dallon nga turma për shkak të mjeteve të saj të marketingut në internet. Këto përfshijnë veçori të marketingut me email, promovimin e biznesit në Facebook dhe Instagram, listat e Biznesit tim të Google dhe Yelp. Krijuesi i faqes në internet gjithashtu ofron një mjet të përparuar GoDaddy InSight, i cili bën të mundur analizimin dhe promovimin e kompanisë tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme.

Kështu, nëse keni ndërmend të filloni një uebfaqe të thjeshtë me funksionalitet të dukshëm, atëherë GoDaddy mund të jetë një nga sistemet për të kërkuar. Sidoqoftë, nëse aspiratat e dizajnit tuaj të internetit janë më serioze dhe planifikoni të zhvilloni një projekt të ngarkuar me karakteristika, atëherë patjetër që ka kuptim të zgjidhni një ndërtues më profesional dhe funksional të faqes së internetit..

Provoni GoDaddy Tani

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me