Rishikimi i Krijuesit të IM (XPRS)

Rishikimi i Krijuesit të IM (XPRS)


IM Creator (XPRS) – është një krijues falas në internet, i cili vjen me një redaktor të përshtatshëm WYSIWYG dhe ofron një larmi të gjerë karakteristikash të përparuara të nevojshme për të filluar dhe menaxhuar lloje të ndryshme projektesh. Sistemi është i drejtuar kryesisht për nevojat e artistëve, të cilët kanë nevojë për portofole profesionale, sipërmarrës të gatshëm për të vendosur praninë e besueshme të biznesit dhe projektuesit e internetit të përfshirë në zhvillimin e faqeve të internetit për përdorim komercial dhe jo-komercial. Ai gjithashtu funksionon mirë për krijimin e faqeve të internetit të eCommerce, faqeve të uljes dhe blogjeve.

Filluar në vitin 2011 në New York nga Jonathan Saragossi, krijuesi i faqes së internetit tani është një nga platformat më të mira SaaS me një redaktor vizual. Një nga karakteristikat interesante të sistemit janë llogaritë e tij të primit të lirë për organizata jokomerciale, studentë dhe artistë. Njerëz të tjerë gjithashtu mund të përdorin IM Creator falas, por ata nuk kanë një mundësi për të lidhur fushat e tyre në faqet e internetit të krijuara. Po ashtu është befasuese që funksionaliteti i e-commerce është përfshirë me llogari falas. Kjo është mjaft e pazakontë. Do person mund të fillojë të shesë produkte ose shërbime për sa i përket platformës, pa investuar fare para.

Krijuesi IM fillimisht duket si një ndërtues shumë interesant i faqeve të internetit. Shtë i pjekur, tërheqës dhe ofron zgjidhje që nuk janë standarde për kamare. Duket sikur kemi drejtuesin e kamareve WYSIWYG në vitin 2019.

Deri më sot, më shumë se 17 milion faqe në internet janë lëshuar me të dhe shumë më tepër janë në zhvillim e sipër. Vendimi përfundimtar në lidhje me përdorimin e platformës ende varet nga cilësia e realizimit, thellësia e funksionalitetit dhe komoditeti i përdorimit që prisni të përfitoni në planin afatgjatë. Tani, ne mund të analizojmë të gjitha tiparet e shërbimit për të nxjerrë përfundime konkrete.

Rishikimi i Krijuesit të IM (XPRS) imcreator.comTabela e përmbajtjes:

Provojeni FALAS Lini një Përgjigje

Të mirat dhe të këqijat e Krijuesit të faqes në internet Krijuesi i IM (XPRS)

IM Creator është një krijues i faqeve në internet me një nga redaktorët vizualë më të përshtatshëm. Një nga pikat kryesore të pamohueshme të sistemit janë “Vija & Polydoms ”teknologji që duket mjaft e përparuar dhe madje pak futuriste për përdoruesit, të cilët kurrë më parë nuk kanë hasur në një qasje të tillë të projektimit të faqes së internetit. Të gjitha projektet e nisura me IM Creator janë bërë nga blloqe të përgjegjshme – vija të strukturës dhe funksionimit të gjithanshëm. Duke bashkëvepruar vija të kërkuara dhe duke i vendosur ato, ju merrni një faqe interneti të gatshme.

Nuk ka asgjë më të thjeshtë se kjo pasi procesi disi kujton zvarritjen standarde & hidhni qasje në krijimin e faqes së internetit. Këtu nuk ka as ndonjë widget (elemente të veçantë), të cilat shpesh konsiderohen shumë të komplikuara për kombinim nga shumë përdorues. Për shkak të disponueshmërisë së blloqeve të gatshme, sistemi siguron automatizimin e plotë. Shtë e pamundur të ngatërrosh asgjë këtu.

Redaktori i Krijuesit të IM

Kur regjistroheni në sistem, thjesht duhet të siguroni emailin, fjalëkalimin dhe pseudonimin tuaj për të filluar. Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni në pult, ku do të duhet të zgjidhni një shabllon dhe të filloni ta rregulloni atë. Ndërfaqja e shërbimit është e këndshme, ergonomia është në nivelin më të lartë. Megjithatë, redaktori ka shumë mundësi, ikona dhe elementë të tjerë. Shtë mesatarisht e thjeshtë dhe duhet të tregoheni të vëmendshëm kur punoni me të. Përndryshe, rrezikoni të anashkaloni hyrjen në menu, një opsion kaloni ose diçka të tillë. Shumica e paneleve të cilësimeve vijnë me skedat. Krijuesi IM është pak më i thellë dhe më i ndërlikuar nga sa mund të mendoni në shikim të parë.

Në përgjithësi, ky është një nga sistemet më të përshtatshëm dhe logjikisht të strukturuar. Shtë një zgjedhje perfekte për newbies. Duhen rreth 1-2 orë vetëm për ta eksploruar. Ajo që ka më shumë rëndësi, Krijuesi IM lejon marrjen e rezultatit të kërkuar shpejt dhe në mënyrë efektive.

Nëse dëshironi, mund ta publikoni faqen tuaj në të njëjtën ditë kur filluat ndërtimin. Për shkak të qasjes së tij në hartimin e faqeve në internet, sistemi siguron mbrojtje të besueshme nga çdo gabim. Farëdo që të bësh, fillimisht kjo do të duket bukur.

Krijuesi IM është një krijues cilësor i faqes WYSIWYG që përmban stilin e markës dhe qasjen ndaj procesit të ndërtimit të uebit. Kur testojmë shërbimin, ne kemi përcaktuar si pika të forta dhe të dobëta të sistemit dhe është koha për t’i përmendur ato tani.

Pros:
Cons:
&# X2714; Mund të filloni të ndërtoni një faqe në internet edhe pa u regjistruar në sistem.
&# X2714; Duke tërhequr modele të përgjegjshme, një mundësi për të shtuar kodin tuaj në faqen e internetit.
&# X2714; Bollëk shiritash, përshtatje e përshtatshme e seksioneve.
&# X2714; Modeli praktik dhe i përballueshëm i Etiketës së Bardhë.
&# X2714; Një mundësi për të marrë një licencë falas premium për projekte jo-komerciale.
&# X2714; Qendra e Njohurisë Cilësore.
&# X2714; Motori i fuqishëm i tregtisë elektronike.
✘ Nuk mund të ngarkoni fontet tuaja.
✘ Mund të shesni vetëm një artikull në të njëjtën kohë për tregti elektronike.

Sa i përket pjesës tjetër të parametrave, Krijuesi IM krijon përshtypjen e më shumë sesa një sistemi të mirë. Kjo është veçanërisht e vërtetë, duke marrë parasysh koston e ulët të shërbimit dhe një mundësi për të hapur një dyqan në internet për 100 dollarë në vit.

Features & lakueshmëri

Krijuesi IM shkëlqen në funksionalitetin, fleksibilitetin dhe grupin e veçorive të parashikuara. Siç u përmend më lart, elementi kryesor funksional i këtij ndërtuesi të faqes në internet është një shirit. Do faqe përbëhet nga blloqe të përgjegjshme të shkëmbyeshme me përmbajtje të gjithanshme. Në varësi të qëllimit të saj, secila shirit ka rregullimet e veta. Thelbi i ndërtimit të faqeve të internetit me IM Creator zbret në pajtueshmërinë dhe krijimin e duhur të blloqeve të tilla. Kombinimet dhe redaktimet e tyre të projektimit lejojnë fleksibilitet maksimal.

Uebfaqet e krijuara me sistemin do të duken të ngjashme dhe kanë të njëjtin konceptim për shkak të një procesi të thjeshtë pune. Nuk është keq pasi ato kanë pamje moderne, janë mjaft funksionale dhe mund të mburren me modele tërheqëse në çdo pajisje. Unifikimi i procesit të krijimit të uebit thjeshton dhe përshpejton punën, veçanërisht për newbies. Në përgjithësi, Krijuesi IM është një zgjedhje e mirë për sa i përket organizimit të hapësirës së punës dhe qasjes së qetë.

Karakteristikat e Krijuesit të IM

Pothuajse të gjitha veprimet brenda redaktorit mund të bëhen vetëm me një miut. Kufijtë e secilit bllok janë parë qartë dhe ju mund t’i zhvendosni ato për të ngushtuar dhe zgjatur zonën e punës të një ene. Shtë gjithashtu e mundur të ndryshoni vendet e bllokut, t’i kopjoni dhe fshini ato. Veç asaj, mund të rregulloni me dorë gjerësinë maksimale të bllokut, hapësirat, pozicionet e elementeve të brendshme, si dhe të vendosni formatin e ekranit. Sistemi ka shumë mundësi dhe veçori.

Versioni i azhurnuar i krijuesit të faqes së internetit ka prezantuar formatin e ri të përmirësuar të menusë që ka bërë redaktimin e faqes në internet shumë më të shpejtë dhe më të lehtë. Zhvilluesit e sistemit kanë rregulluar redaktorin për të siguruar përvojë të shpejtë dhe pa telashe në ndërtimin e internetit. Për të hyrë në të, duhet të klikoni çdo element të shfaqur në meny.

Sistemi do të lejojë hyrjen në mini-menu të azhurnuar, ku do të keni mundësi të shtoni përmbajtje të re, të redaktoni postimet ekzistuese dhe elementet e faqes në internet, të shtoni imazhe, seksione, lidhje dhe elemente të tjera, të gjitha në një vend. Ju gjithashtu do të merrni qasje në një koleksion më të fuqishëm të mjeteve të redaktimit të disponueshëm me dorë, të cilat shfaqen vetëm me një klikim të miut.

Mini menuja e re është e standardizuar për komoditet dhe thjeshtësi. Kjo do të thotë se është shumë efektive kur bëhet fjalë për redaktimin e elementeve, lidhjeve, seksioneve dhe artikujve në internet. Redaktimi kontekstual është gjithashtu i lehtë me menunë Mini. Mjetet e disponueshme atje ju ofrojnë një liri të personalizimit të dizajnit në internet. Përveç shtimit / redaktimit të elementeve të faqes në internet, gjithashtu mund të kontrolloni efektet e ngjyrave, imazhet dhe cilësimet e sfondit etj.

Për më tepër, përmirësimi i ri mund të përmirësojë shpejtësinë e performancës së faqes së internetit me 30%. E tëra që ju duhet për të rritur performancën e shpejtësisë suaj të internetit është të publikoni projektin. Kjo eshte.

Për të shtuar shirita të rinj, duhet të aktivizoni butonin “+” midis blloqeve fqinje. Do të shihni një animacion të bukur dhe listën e shiritave në dispozicion, të cilat janë renditur sipas kategorive në bazë të qëllimit të tyre: header, projekte, shërbime, veçori, galeri, çmime, ekip, artikull, bllok teksti, bio / cv, blog , forma, shfaqje diapozitivësh, sociale, thirrje për veprim, dëshmitë, logot, hartat, widget, elementët. Do kategori përmban rreth 5-10 mundësi të realizimit të bllokut.

Krijuesi IM Rrip i ri

Duhet përmendur që kategoria «widget» në shirita lejon shtimin e listës së orareve të ngjarjeve të Google, audio player SoundCloud, formularin e rezervimit të OpenTable (që e bën IM Creator një zgjidhje interesante për restorantet), shikuesin PDF dhe lidh komentet e Facebook. Me fjalë të tjera, këtu mund të shtoni blloqe, funksionaliteti i të cilave do të ndryshojë nga kombinimi i elementeve standarde (teksti, imazhet, video etj.).

«Elementet»Seksioni bën të mundur shtimin e elementeve themelorë në faqen e internetit, duke kontribuar kështu në funksionalitetin e secilës shirit: titulli, fotografia, nëntitulli, video, trupi, citati, lidhja, ikona, harta, e papërpunuar (e nevojshme për të shtuar kodin tuaj HTML , Javascript, CSS dhe Kodet Embed). Kjo do të thotë, ju mund të krijoni blloqe të veçantë me përmbajtje strukturore të komplikuara duke përdorur këto elementë.

Parimi themelor është si më poshtë: zonat e redaktuesve ndahen në seksione, duke klikuar në të cilën ju merrni një menu të mjeteve, opsioneve etj. Artikujt që do të ofrohen do të varen nga blloku dhe lloji i elementit që do të klikoni. Ka disa variante këtu. Shikoni shembullin: disa blloqe vijnë me një ikonë të vogël “+”, duke klikuar mbi të cilën do t’ju ofrohet një menu “Shto një element ose artikull të ri” për të shtuar video, ikona, lidhje, ndarës ose kontejnerë bosh..

Duke klikuar një element të caktuar (si shfaqja e dritares), do të shihni një menu që lejon zgjedhjen e një ngjyre të mbivendosur, shtimin e një lidhjeje ose marrjen në cilësimet e seksionit – një menu me një zgjedhje të pasur opsionesh në seksione, përkatësisht:

 • Cilësimet“Duke ofruar një zgjedhje të elementeve të seksionit të dukshëm (butoni, titulli, nëntitulli, trupi), një mundësi për të vendosur pozicionin e shtrirjes dhe bllokun vertikal ose aktivizimin e lartësisë së tij në ekran të plotë;
 • Slideshow“Lejon vendosjen e kohëzgjatjes së shfaqjes së shfaqjeve dhe autoplay;
 • “F / X” duke siguruar një zgjedhje të një prej 11 efekteve për elementët pasivë dhe rimarrësin e miut. Shtë gjithashtu e mundur të zgjidhni një filtër dhe faktorët hije;
 • pro“Bën të mundur zgjedhjen e gjerësisë maksimale të shiritit dhe zonës së përmbajtjes, si dhe vlerat e hapësirës (mbushja / diferenca, px) për secilin element brenda një seksioni.

Cilësimet e Slideshow të Krijuesit IM

Duhet përmendur që Parametrat e Seksionit për vija të ndryshme mund të ndryshojnë dukshëm në aspektin e karakterit dhe strukturës së cilësimeve. Kjo është arsyeja pse, ju duhet të jeni shumë të vëmendshëm, kur punoni me redaktorin IM Creator: këtu nuk janë shumë opsione, por menutë e rinj do të fillojnë të shfaqen sapo të filloni të klikoni në elementë dhe zona të ndryshme të ekranit. Kjo ndodh kur redaktori relativisht i thjeshtë shndërrohet para syve tuaj në një mjet të fuqishëm me shumë mundësi më të avancuara.

Përveç kësaj, këtu ka edhe menutë të nivelit të lartë, cilësimet e të cilave prekin të gjithë faqen e internetit ose faqe të ndara. Në pjesën e majtë qendrore të një ekrani, do të gjeni një «Stili i faqes në internet»Ikona e cilësimeve që lejon krijimin e faqeve të reja në internet dhe zgjedhjen e atyre ekzistuese për redaktim të mëtejshëm. Këtu ka disa seksione të cilësimeve, përkatësisht:

 • stil“Që lejon zgjedhjen e llojit të modelit të faqes në internet (të gjerë ose të ngushtë), fontet e paracaktuar dhe sfondin e faqes në internet;
 • Menu“, I cili ofron një zgjedhje të njërit prej 9 llojeve të paraqitjes së menusë (të orientuar nga qendra, sidebar, hamburger, i fshehur etj);
 • Shkoni f / x”Duke siguruar një zgjedhje të një prej 3 efekteve lëvizës (rrëshqitje, rritje, zbehje);
 • Vegla për faqe“Që lejon të shtoni pajisje shtesë për faqe në internet (chat, share, feedback, loader, topper, fjongo, borë ose kod personal).

Cilësimet e faqes së krijuesit të IM

Nuk është ajo Ekziston gjithashtu një shirit mjetesh në pjesën e sipërme të një ekrani, i cili lejon mundësinë e krijimit të kopjimit, seksionit të referencës, opsionit të ruajtjes së kopjimit të faqes në internet, anulimin e veçorisë, vrojtimit, publikimit. Do të gjeni gjithashtu një meny të menaxhimit të faqeve në internet këtu (krijimin, kopjimin, plotësimin e parametrave të SEO) dhe një mundësi për të shtuar / vendosur elemente që shfaqen (fushat, teksti, pozicioni, gjerësia dhe lartësia, termat e ekranit).

Krijuesi IM ofron mundësi të gjera të integrimit shoqëror, të cilat ju lejojnë të zgjidhni dhe lidhni profilet e mediave sociale në uebfaqen ku punoni. Ekziston edhe një mundësi për të rregulluar butonat e mediave sociale në mënyrë që ato të përputhen me modelin dhe stilin e përgjithshëm të projektit tuaj.

Krijuesi i faqes në internet gjithashtu vjen me një mjet mbështetje shumëgjuhëshe, i cili lejon krijimin e disa versioneve të faqes tuaj në gjuhët sipas zgjedhjes suaj. Nuk ka nevojë të integroni shtojca ose pajisje shtesë për të arritur këtë qëllim – thjesht vendosni për gjuhët që dëshironi të zgjidhni për projektin tuaj dhe shkoni përpara për t’i krijuar ato! Nga rruga, nëse keni dyshime ose thjesht nuk jeni të sigurt se si të filloni, IM Creator ofron një mësim informues që do t’ju ndihmojë të filloni dhe rregulloni një faqe interneti shumëgjuhësh.

Krijuesi SEO SEO

Uebfaqet e lançuara me IM Creator kanë një kod të qartë cilësor dhe indeksohen mirë nga motorët e kërkimit. Pasi të keni krijuar një uebfaqe me këtë shërbim, ju mund të mbështeteni në perspektivat e mira të promovimit për sa i përket atyre faktorëve, të cilët varen nga vetë sistemi (shpejtësia e punës, vlefshmëria e kodit të faqes në internet, rregullimet e sakta jashtë kutive etj.).

Cilësimet e SEO për Krijuesin IM

Ju personalisht mund të vendosni dukshmëri të motorit të kërkimit për secilën faqe në internet, të shtoni titullin, përshkrimin dhe fjalët kyçe, të ngarkoni imazhin e preferuar dhe social, të lidhni Google Analytics dhe Facebook Pixel. Natyrisht, ju mund të lidhni një emër domaini në faqen e internetit, por vetëm pasi të keni rifreskuar në pajtimin premium.

Përveç seksioneve, të cilat ndryshojnë vetëm në llojin e përmbajtjes së shfaqur, Blog dhe Dyqani janë veçanërisht interesante. Këto janë shirita, përdorimi i të cilave mund të ndryshojë llojin tuaj të internetit. Në thelb, këto janë njësi funksionale të pavarura, të cilat janë më të gjera se ato të tjera. Ka kuptim të diskutojmë në detaje veçoritë e tyre.

Blog Krijuesi IM

Ju mund të zgjidhni një nga 5 variantet e strukturës së lajmeve. Të gjithë duken vizualisht tërheqës: titulli, përshkrimi, butoni i plotë i botimit. Ato mund të dizajnohen nga kombinime të ndryshme pozicionesh dhe shikueshmërie. Përveç kësaj, është e mundur të futni një video ose diçka tjetër në fushën e përmbajtjes (pjesa, ku futet një imazh si parazgjedhje).

Redaktori i Postimit të Krijuesve të IM-së

Ashtu si çdo seksion tjetër, një blog vjen me bllokun e vet të cilësimeve, domethënë:

 • Cilësimet”, Ku mund të zgjidhni një lloj strukture blog, numrin e elementeve dhe hapësirave në një rresht, si dhe lartësinë e secilës prej tyre. Ju gjithashtu mund të hiqni një kokë seksion dhe një titull me një përshkrim këtu;
 • sfond”, Ku ju mund të zgjidhni ngjyrën e preferuar, imazhin tuaj ose atë nga qendra mediatike e shërbimit;
 • plan urbanistik“, Ku mund të vendosni prodhimin e shabllonit të publikimit (format, shtrirje, boks ose shtrirë);
 • efektet“, E cila lejon vendosjen e efekteve kur një seksion shfaqet në një ekran ose kur rri pezull një miun mbi të, duke zgjedhur filtra dhe shkallë opaciteti të imazheve të titullit;
 • pro“Që bën të mundur vendosjen e gjerësisë së seksionit, pjesën e përmbajtjes, hapësirat midis elementeve dhe seksioneve fqinje si dhe aktivizimin e opsionit të ndalimit të shkarkimit të figurave.

Ju mund të shikoni listën e postimeve në këtë menu, të ndryshoni renditjen e tyre dhe të shtoni të reja. Për të modifikuar postimet, duhet të zgjidhni një tekst dhe seksionin «Redakto Postin» në menunë e hapur. Do të shihni një redaktues, në të cilin mund të përgatisni një artikull, duke përdorur të gjithë elementët në dispozicion të Krijuesit IM.

Funksionaliteti i blogut është i organizuar në një mënyrë të veçantë këtu. Shtë i përshtatshëm për ta përdorur atë, por opsionet e tij padyshim mbeten pas atyre të shërbimeve të specializuara. Seti i tij i veçorive do të jetë i mjaftueshëm për një faqe interneti biznesi, një faqe interneti personale ose prezantim lajmesh.

Krijuesi i e-Tregtisë IM

Për të shtuar një dyqan në internet, duhet të zgjidhni një shirit përkatës dhe ta shtoni atë në faqe. Shërbimi ofron 9 variante të modeleve të dritareve të shfaqjeve që mund të vendosen ashtu si çdo seksion tjetër. Për të aktivizuar Cilësimet e Dyqanit, duhet të klikoni në çdo zonë me shirita – parimi mbetet i njëjtë si në pjesën tjetër të seksioneve të Krijuesit IM. Do të keni akses në pjesët vijuese:

 • Cilësimet“, Ku mund të zgjidhni llojin e galerisë (të rregullt, të përshtatshëm, mazonite), numrin e produkteve të shfaqura në një rresht, distancën midis tyre dhe lartësinë e secilit artikull;
 • sfond”Duke ofruar zgjedhjen e një ngjyre planifikimi që do të jetë e dukshme midis kartave të produktit;
 • plan urbanistik”Duke siguruar një zgjedhje të modeleve të kartave të produktit dhe llojeve të shtrirjes së përmbajtjes në to;
 • efektet“, E cila lejon vendosjen e efekteve kur një bllok shfaqet në një faqe ose kur rri pezull një miun mbi të;
 • pro“, Ku mund të vendosni gjerësinë maksimale të seksioneve të dyqaneve në internet, artikujve të veçantë, pjesës së përmbajtjes dhe hapësirave midis elementeve.

Krijuesi i e-Tregtisë IM

Dritarja e shfaqjes vizive është e organizuar në të njëjtën mënyrë si për pjesën tjetër të shiritave. Mund të hyni në Pultin e Dyqanit nga menyja e seksionit. Pulti përmban seksionet kryesore të parametrave, duke përfshirë:

 • përmbledhje“Me informacionin e përgjithshëm për sasinë e seksioneve aktive të dyqaneve në internet, produkteve, porositjeve dhe fitimit;
 • Seksionet“, Ku mund të keni akses në të gjitha seksionet e publikuara me produkte dhe cilësimet e tyre: zgjedhja e llojit të produktit (fizik, dixhital ose shërbim), opsioni i redaktimit të kostos, SKU, emrat, titrat, titujt, përshkrimet dhe ngarkimi i produkteve të reja për të zgjedhurit seksioni. Ju gjithashtu mund të ndryshoni rendin e shfaqjes së produktit, të shtoni zbritjen në përqindje, koston e transportit ose të caktoni një status “të shitur”.
 • Të gjitha produktet“, I cili ofron një listë të produkteve nga të gjitha seksionet e publikuara të dyqaneve në internet. Cilësimet janë të njëjta me ato të aplikuara për produktet e një pjese të veçantë;
 • urdhërat“Regjistrimi i porosive me të dhëna të klientit, data etj .;
 • komunikim”Duke ofruar cilësimet e formateve të postës elektronike që u dërgohen automatikisht klientëve nga një dyqan në internet;
 • Transferet”, Ku mund të shtoni detajet e pagesës për të pranuar pagesa në internet. Llogaria bankare, PayPal dhe Stripe janë në dispozicion këtu. Ju gjithashtu mund të hidhni një vështrim në shkallën e qarkullimit të dyqanit tuaj në internet;
 • Cilësimet“, Ku mund të gjeni fusha për të siguruar emrin tuaj të dyqanit në internet, monedhën, koston e transportit dhe emailin për njoftime.

Ka kuptim të theksohet një nuancë e rëndësishme: çdo artikull ka një buton “të blerë” të paracaktuar, i cili vjen me një lidhje për popupin e blerjeve. Kjo do të thotë, do të shfaqet një dritare që shfaqet pasi të klikoni mbi të, e cila do t’ju ofrojë të siguroni të dhënat e kartës tuaj të kreditit dhe emailin për të konfirmuar pagesën, si dhe një mundësi për të dërguar njoftime në lidhje me një status të porosisë.

Këshillë e dobishme: nëse dëshironi të hapni një faqe të veçantë me përshkrimin e produktit, duhet të shënoni një kuti «përshkrimi» në seksionin «Produkte». Ju gjithashtu mund të shtoni ose zëvendësoni një imazh atje. Këto të dhëna do të shfaqen në një faqe të veçantë produktesh.

Dyqani në internet IM Creator është mjaft i thjeshtë. Shfaqni dritaret duken tërheqëse, është e thjeshtë t’i përpunoni ato dhe të shtoni produkte. Ata ofrojnë parametrat bazë të monedhës, pagesës dhe transportit. Kjo zgjidhje do të dalë për platformat e tregtimit me një listë të kufizuar produktesh. Për shembull, mund të krijoni disa faqe dhe të shtoni kategori produktesh me 2-3 ekrane të dritareve të shfaqjes në secilën prej tyre. Një dyqan i tillë elektronik do të funksionojë dhe do të duket mirë.

Etiketa e Bardhë

Sa i përket mjetit White Label – funksionon shkëlqyeshëm për projektuesit e internetit, shitësit, kompanitë pritëse dhe etiketat e bardha – domethënë për të gjithë ata përdorues, të cilët planifikojnë të aplikojnë të gjithë setin tipar të krijuesit të faqes në internet për të filluar bizneset e tyre. Modeli i licencës së etiketës White u jep përdoruesve përdorimin e pakufizuar të të gjitha burimeve të krijuesit të faqes në internet.

Ju mund ta përdorni shërbimin nën emrin tuaj të markës pa përmendur përfaqësuesit e palëve të treta dhe të filloni projektet tuaja SaaS për të fituar një fitim. Kjo mund të jetë e dobishme për dizajnuesit e pavarur të uebit, të cilët kanë nevojë për qasje të pakufizuar në ndërtuesin e faqes në internet, studiot e internetit, ndërmarrjet pritëse të gatshëm të fillojnë krijuesit e tyre të internetit ose klientët e korporatave, të cilët kanë qëllim të krijojnë praninë e biznesit të tyre në internet.

Krijuesi IM ka një garanci prej 14 ditësh për kthimin e parave për ata përdorues, të cilët vendosin që Etiketa e Bardhë nuk është për ta për ndonjë arsye. Sistemi gjithashtu garanton pagesa të sigurta për shkak të Certifikatës SSL të përfshirë.

Mbështetje Сustomer

Ekziston një lidhje “Ndihmë” në kokën e redaktuesit të Krijuesit IM, ku mund të aktivizoni këshilla, shikoni një video të shkurtër informuese se si të punoni me sistemin, vizitoni Qendra e Njohurive (një FAQ e detajuar me seksione dhe mundësi kërkimi) ose kontaktoni me ekipin e ndihmës teknologjike, duke e lënë Emailin tuaj për feedback.

Kur bëhet fjalë për mbështetjen e klientit, shërbimi përmban një standard për nivelin e projekteve të klasit të parë: mbështetje chat live, mbështetje 24/7 email; gjithçka që ju nevojitet është në dispozicion këtu dhe funksionon në një nivel të mirë.

IM Creator përdor një sistem të biletave, i cili bën të mundur që përdoruesit të paraqesin biletat mbështetëse për zhvilluesit e sistemit, kur hasin ndonjë problem ose dëshirojnë që problemet e tyre të lidhura me sistemin të zgjidhen. Pasi të rishikojë kërkesën, një agjent mbështetës kontakton një përdorues duke ofruar zgjidhjen më të mirë të problemit. Koha mesatare e përgjigjes së sistemit përbën rreth 12 orë. Ky është një rezultat mjaft mbresëlënës, duke marrë parasysh faktin se Krijuesi IM aktualisht fuqizon mbi 11 milion faqe interneti në të gjithë globin.

Për më tepër, sistemi lejon të shkarkoni një udhëzues të dobishëm dhe informues të përdoruesit që ofron informacione të hollësishme në lidhje me nuancat më të rëndësishme të sistemit. Shumica e ndërtuesve bashkëkohorë të faqeve të internetit nuk e kanë ende një mundësi të tillë.

Modelet e Dizajnit në Krijuesin e IM (XPRS)

Numri i Temave:Më shumë se 100
Modelet Profesionale:&# X2714; PO
Temat Falas:&# X2714; PO
Dizajn të përgjegjshëm:&# X2714; PO
Renditur sipas industrisë:&# X2714; PO
Redaktimi i kodit CSS:✘ JO

Modelet janë, ndoshta, ndër pikat më të forta të Krijuesit të IM, kur bëhet fjalë për gjenerimin e klientëve. Krijuesi i faqes në internet aktualisht ofron tema moderne, vizive tërheqëse dhe profesionale për t’u përshtatur me nuanca të ndryshme. Platforma bashkëpunon me disa prej stilistëve më të mirë të internetit, të cilët janë përgjegjës për zhvillimin e shablloneve dhe, kështu, ai i jep një theks të fuqishëm faqeve bashkëkohore të internetit dhe tendencave të dizajnit grafik.

Modelet e Krijuesit IM përbëhen nga mjete që lidhen me shirita që i merrni së bashku me një redaktues. Natyrisht, dizajni do të ketë shumë rëndësi këtu. Modelet e gatshme duken shumë bukur.

Ju nuk mund t’i quani mahnitëse pasi akoma merremi me një strukturë tipike të përgjegjshme, e cila përmban tendenca standarde dhe konsistencë. Megjithatë, zgjedhja e modeleve është tërheqës për shkak të cilësisë së tyre dhe shkathtësisë së qasjeve të modelimit të seksionit.

Duhet të theksohet se nuk mund të ndryshoni një model kur punoni me të. Nëse redaktoni përmbajtjen dhe e ruani atë, atëherë do të duhet të krijoni një uebfaqe të re për të ndryshuar një shabllon. Pra, ka kuptim të zgjidhni modelin që do të jetë maksimalisht afër qëllimit tuaj që nga fillimi.

Kategoritë e shablloneve janë si më poshtë: biznesi, shërbime, arti / dizajni, shëndeti / Wellness, fotografia, restorantet / ushqimi, e-tregtia / shitja me pakicë, moda / bukuria, dasma, muzikë / video, banesë, teknologji, shitës.

Emrat e kategorive japin një sugjerim në niches IM Creator punon më së miri për të. Ka kuptim të theksohet restoranti, dasma dhe biznesi. Nga rruga, modelet e e-commerce gjithashtu duken mjaft të mira. Ju nuk keni të ngjarë të gjeni një klient, i cili do të refuzojë të bëjë një porosi në një dyqan të tillë në internet, duke supozuar se një produkt përputhet me kërkesat dhe preferencat e tyre. Ne gjithashtu na pëlqyen modele muzikore: ato janë tërheqëse dhe bëjnë të mundur jo vetëm prezantimin e krijimtarisë suaj, por edhe shitjen e muzikës ose video.

Modelet e Krijuesit të IM

Të gjitha modelet e Krijuesit IM janë të shkallëzueshëm dhe të përgjegjshëm, ndërsa opsionet e personalizimit të dizajnit janë të gjithanshëm dhe të fuqishëm. Ndërtuesi i faqes në internet ofron mjete interesante të projektimit, si lëvizjet, hyrjet dhe efektet e mausit, për shembull, të cilat i japin një projekti tuaj pamjen me të vërtetë moderne dhe të zbukuruar. Shtë e mundur të shtoni ose fshini seksionet, të ndryshoni pozicionet e tyre, të vendosni strukturën e secilës prej tyre, hapësirat, përmbajtjen e brendshme, etj., Kur hartoni paraqitjen e faqes tuaj të internetit.

Sistemi ka mjaft shkronja dhe ikona të lira që mund të zgjidhni në lidhje me stilin e projektit tuaj. Opsionet e redaktimit të figurave janë gjithashtu të gjera. Ju mund të korrni dhe modifikoni imazhet ashtu siç dëshironi, duke zgjedhur mprehtësinë dhe ngjyrën e tyre, duke aplikuar efekte animacioni etj.

Ekziston gjithashtu një mundësi për të shtuar widget tuaj si një kod. Për ta bërë atë, ju duhet të zgjidhni «i gjallë»Në«Stili i faqes në internet»Opsionet bllokojnë dhe më pas hyrjen në butonin« Kodi »në menunë që ju ofrohen. Këtu mund të shkruani çdo kod HTML, JS dhe CSS. Ju gjithashtu mund të zgjidhni widget «Raw» në «Elementet»Seksion dhe bëj të njëjtën gjë.

Në përgjithësi, faqet e internetit të IM Creator duken moderne dhe tërheqëse. Modaliteti i parafytyrimit të animuar me siguri do të apelojë për shumë përdorues. Megjithatë, ju nuk mund të ndryshoni modele në lëvizje dhe të modifikoni kodet e shiritave ose artikujve në dispozicion.

Sidoqoftë, mund të shtoni kodin HTML në një kokë ose të integroni widget-et tuaja në një uebfaqe. Kjo me siguri kërkon aftësi për kodim dhe jo të gjithë kanë nevojë për atë. Shumica e përdoruesve do të jenë të kënaqur me mjetet dhe rezultatet e redaktimit të dizajnit vizual.

Shembuj në uebfaqe të Krijuesit Real IM

Uebfaqja e Filmit dhe Fotografit

Uebfaqja e Filmit dhe Fotografit

Uebfaqja e Agjencisë së Filmit

Uebfaqja e Agjencisë së Filmit

Uebfaqja e Menaxhimit të Projektit dhe Fotografit

Uebfaqja e Menaxhimit të Projektit dhe Fotografit

Uebfaqja e Fotografit Dasma

Uebfaqja e Fotografit Dasma

Uebfaqja e Portofolit të Drejtorit

Uebfaqja e Portofolit të Drejtorit

Uebfaqja e Mësuesit të Yogës

Uebfaqja e Mësuesit të Yogës

Prmimet e Krijuesit të IM Shqyrtohen: Falas & prim

Studentët, artistët dhe faqet e internetit jo-komerciale mund të marrin falas Krijuesin Premium IM. Me këtë qëllim, ata duhet të kontaktojnë me ekipin teknik të shërbimit nga formë e veçantë, duke siguruar arsyen dhe provat e përputhjes me kushtet e përdorimit të licencës falas.

Të tjerët mund të përdorin sistemin falas për një periudhë të pakufizuar kohe, pasi të kenë shfrytëzuar të gjitha tiparet e redaktorit. Në këtë rast, megjithatë, do të jetë e pamundur të lidhni domenin tuaj. Këto kufizime hiqen pas blerjes së ndonjë licence premium.

Ne ju rekomandojmë ta konsideroni IM Creator si një shërbim të paguar për të gjithë ata përdorues, të cilët synojnë të fitojnë nga faqja e tyre. Llogaria falas nuk do të funksionojë mirë për menaxhimin e biznesit jo vetëm në këtë sistem, por edhe për çdo konkurrencë tjetër. Mund të përdoret për të provuar vetëm funksionalitetin e shërbimit ose për të krijuar një faqe në internet, por atëherë do të duhet të blini licencën e kërkuar:

 • Licencë vjetore (8 $ / muaj) – pagesa një-vjeçare vjetore (96 $ / vit), 1 domen, 1 faqe në internet, bandë e pakufizuar, hapësira e magazinimit, mbështetje teknike premium, tregti elektronike;
 • Leja dyvjecare (11 dollarë në muaj) – pagesa një-vjeçare gjysmëvjetore (66 dollarë / vit e gjysmë), 1 domen, 1 faqe në internet, bandë e pakufizuar, hapësira e depozitimit, mbështetje teknike premium, tregti elektronike;
 • SSL mbrohet (21 dollarë në muaj) – Karakteristikat e planeve të përmendura më lart plus një mundësi për të lidhur certifikatën SSL me një emër domain.

Kur bëhet fjalë për funksionalitetin, Krijuesi IM nuk ka ndonjë dallim të planit të çmimeve. Pyetja ka të bëjë me periudhën që dëshironi të paguani dhe nevojën për SSL. Si rregull, një qira afatgjatë është përfundimisht më e dobishme.

Shtë gjithashtu e rëndësishme të specifikoni nuancat e faturimit në eCommerce. Të gjitha fitimet e shitjeve grumbullohen në llogarinë e brendshme të planit tuaj. Paratë mund të transferohen më tej përmes Stripe me një tarifë prej 5% të komisionit IM Creator për transaksionin e pagesës.

Kostoja e Etiketës së Bardhë

Krijuesi IM ofron 3 lloje të licencave të Etiketës së Bardhë:

 • Etiketa standarde e bardhë ($ 350 / vit) – licencat e pakufizuara, hiqni markën IM Creator & zëvendësoni me tuajin, Faturim të plotë & Kontrolli i çmimeve, Kontroll i plotë mbi përdoruesit, Trego modelet e tua.
 • Pritini Vetë (2500 dollarë në vit) – ofron veçoritë e siguruara nga Etiketa Standarde e Bardhë plus integrimi cPanel, Merrni versionin që mund të shkarkohet, Uebfaqet pritëse në serverët tuaj, kontrollin CSS të redaktorit, API-të tuaj të fushave tuaja.
 • Kontrolli i serverave (25K / vit) – siguron karakteristikat e lartpërmendura, si dhe API-të e hyrjes, cPanel & API, Pronësia e serverit.

Blerja e një versioni të licencës standarde bën të mundur që një përdorues i zakonshëm të krijojë numrin e pakufizuar të faqeve të internetit brenda sistemit. Do t’ju ofrohet një tipar i vendosur në koston e qirasë 3.5-vjeçare, në kushtet e një licence standarde premium. Kjo me siguri do të jetë e dobishme për projektuesit e uebit.

Në përgjithësi, kostoja e përdorimit të Krijuesit IM është më se e përballueshme. Për rreth 100 dollarë në vit, mund të drejtoni një faqe në internet tërheqëse biznesi apo edhe një dyqan në internet. Kjo është një nga zgjidhjet më të dobishme të ngrohtë që përmban lidhje të mirë të çmimeve / cilësisë.

Përfundimi i Rishikimit: Kush duhet të përdorë Krijuesin e IM?

Krijuesi IM është një ndërtues i avancuar i faqes WYSIWYG, e cila është një vlerë e shkëlqyeshme për paratë tuaja. Shërbimi fillimisht do të plotësojë nevojat e bizneseve të vogla dhe të mesme dhe gjithashtu do të funksionojë shumë për artistë, studentë dhe jofitimprurës, të cilët do të marrin një mundësi për të drejtuar një faqe interneti pa asnjë kosto këtu. Platforma vjen me një motor të fuqishëm eCommerce, opsione për blogezim, një bollëk modelesh të përgjegjshme dhe mjete të gjera për personalizimin e dizajnit.

Sistemi do të apelojë tek njerëzit praktikë, të cilët vlerësojnë rezultatin mbi të gjitha. Po, modeli i krijimit të faqeve në internet nga vija nënkupton ngjashmëri të caktuar të faqes në internet. Sidoqoftë, është e lehtë t’i lansoni ato, dizajni është tërheqës dhe faqet e internetit janë shfaqur në mënyrë të përsosur në çdo pajisje mobile.

Sipas mendimit tonë, Krijuesi IM është një produkt shumë i mirë që mund të jetë me interes të madh për shumë përdorues. Gjithashtu ka kuptim të merret në konsideratë zgjidhja standarde e Etiketës White, e cila ofron terma të dobishëm për zhvilluesit e faqeve të internetit të klientëve. Disavantazhet e shërbimit janë të vogla, ndërsa avantazhet janë të konsiderueshme. Ne patjetër që ju rekomandojmë.

Provoni Krijuesin IM falas

 Është falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me