Rishikimi i Kartelit të Madh

Karteli i madh – është një krijues i fuqishëm i faqes elektronike eCommerce, i cili është krijuar për artistë, fotografë, piktorë dhe përfaqësues të tjerë të profesioneve krijuese dhe bizneseve të vogla. Sistemi mbështet sipërmarrës të pavarur në përpjekjet e tyre për të prezantuar dhe shitur në mënyrë efektive produktet dhe veprat e tyre të artit. Në thelb është menduar për ata përdorues, të cilët kanë krijuar një produkt unik dhe një të një lloji dhe janë duke kërkuar mënyra të thjeshta për ta shitur atë tek audienca e synuar.


Themeluar në vitin 2005, Big Cartel ka një qëllim serioz – për të ndihmuar programuesin e tij, Matt Wigham, të gjejë mënyrat më të mira për të shitur mallrat e tij në internet. Që nga ajo kohë, krijuesi i faqes në internet gradualisht u zhvillua në një nga sistemet më të fuqishme dhe të njohura botërore të tregtisë elektronike në botë.

Krijuesi i faqes në internet është tani një program i pasur me funksione, të pritur plotësisht, i cili lejon krijimin e projekteve, në të cilat thjeshtësia e projektimit bashkohet në mënyrë harmonike me funksionalitetin, përballueshmërinë dhe komoditetin. Dizajnerët e Big Cartel nënvizojnë se ata “besojnë në artist” dhe ky është fakti që përshkruan më mirë qëllimin dhe implikimin kryesor të sistemit. Pra, nëse jeni një artist i pavarur i gatshëm për të filloni shitjen në internet, është koha e duhur për të zbuluar karakteristikat kryesore dhe veçoritë e krijuesit të faqes së internetit.

1. Lehtësia e përdorimit

Big Cartel e shetit veten si një zgjidhje e përshtatshme, intuitive dhe e lehtë për t’u përdorur në tregtinë elektronike për ata, të cilët synojnë të shesin punimet e tyre në rrjetin global me investime minimale të përpjekjeve.

Nisja e një dyqani në internet me sistemin është e thjeshtë dhe argëtuese, gjë që ka shumë rëndësi për newbies. Pasi të keni përfunduar një procedurë të thjeshtë për regjistrim, do të ridrejtoheni në panelin e administratorit, duke siguruar një mori opsionesh. Kjo është ajo ku ju do të jeni në gjendje të plotësoni llogarinë tuaj, të shfletoni dhe vendosni esenciale të dyqaneve (shtoni produkte, zgjidhni dhe rregulloni një shabllon, rregulloni opsionet e pagesës dhe arka) si dhe të merrni akses në tiparet premium të ofruara për përdoruesit e planit të paguar ( shtoni zbritje, emrin e domain-it me porosi, aktivizoni gjurmimin e inventarit etj).

Paneli admin i Kartelit të Madh gjithashtu lejon hyrje në seksionet e Panelit, Urdhrave, Produkteve dhe Zbritjeve. Ato janë në dispozicion të gjitha në një vend këtu. Thjesht zgjidhni pjesën që dëshironi të rregulloni dhe filloni të punoni në zhvillimin e dyqanit tuaj në internet. Nga rruga, një shirit i dobishëm i përfundimit të procesit do t’ju ndihmojë të gjurmoni përqindjen e procesit të ngritur me sukses të dyqaneve në internet. Sa më i lartë është – aq më mirë faqja juaj e internetit është e përgatitur për botim.

Procesi i zhvillimit të dyqaneve në internet nuk është gjithashtu kompleks. Ndërsa do të jeni të zënë me personalizimin e uebfaqes tuaj, sistemi automatikisht do të gjenerojë këshilla, sugjerime, sugjerime, vërejtje dhe njoftime të dobishme për mënyrën e maksimalizimit të rezultatit. Thjesht rrini në udhëzime për të marrë një rezultat të mirë!

Në përgjithësi, Big Cartel kontribuon në prezantimin perfekt vizual të projektit tuaj eCommerce pa kërkuar aftësi kodimi nga ju. Sidoqoftë, nëse vendosni se keni nevojë për një fleksibilitet më të thellë dhe funksionalitet më të përparuar, nuk do të shkoni pa përdorur njohuritë programuese sidoqoftë.

2. Set i Karakteristikave dhe fleksibiliteti

Big Cartel pozicionon vetveten si një mjet i një lloji tregtie e cila mundëson fillimin, menaxhimin dhe azhurnimin e një dyqani në internet të gjitha në një vend. Ju nuk do të hutoheni nga ndërfaqja e ndërlikuar ose mjetet e shumta të projektimit në internet – zgjedhja është mjaft e kufizuar por e qartë dhe e kuptueshme që nga shikimi i parë edhe për ata përdorues, të cilët kurrë nuk kanë qenë të përfshirë në zhvillimin e faqes së internetit më parë.

Një thjeshtësi e tillë shpjegohet me faktin se krijuesi i faqes në internet kryesisht funksionon mirë për dyqanet e vogla në internet me rreth pesëdhjetë produkte unike të ofruara për shitje. Kjo është ajo që e bën Big Cartel një zgjedhje kryesore për artistë të pavarur dhe sipërmarrës, të cilët nuk dëshirojnë të përballen me problemet e procesit të projektimit në internet dhe presin të përfitojnë nga një rezultat i shkëlqyeshëm brenda kohës sa më të shkurtër të mundshme.

Paneli i Big Cartel lejon hyrje në ngarkimin e produkteve, arkëtimin e klientit, menaxhimin e porosive dhe seksionet e krijimit të zbritjes. Seksioni i fundit, megjithatë, është në dispozicion vetëm për përdoruesit e planit me pagesë. Sidoqoftë, nuk do të humbasësh këtu – kaq janë tiparet e kuptueshme të Kartelit të Madh. Le t’i shohim më nga afër tani.

Paneli i Kartelit të Madh

Mjetet e menaxhimit të produkteve bëjnë të mundur regjistrimin e inventarit dhe asortimentit të produkteve që keni në magazinë. Kështu do të jeni të sigurt që nuk do të mbaroni aksidentalisht nga produktet që klientët mund të kërkojnë. Shtë gjithashtu e mundur që të shënohen artikujt si “të shitur” ose “së shpejti” për të njoftuar përdoruesit për azhurnimet e ardhshme të asortimentit të produkteve.

Shtimi i produkteve është jashtëzakonisht i lehtë këtu. Ajo që ju duhet është të shtoni imazhin e artikullit që dëshironi të ofroni për shitje, specifikoni emrin, çmimin, kategorinë, statusin, shtoni përshkrimin dhe vendosni parametrat e transportit. Këto hapa duhet të zbatohen për secilin produkt që planifikoni të shtoni.

Karteli i madh Shtoni një produkt

Në rast se do të shesni produkte dixhitale (jo fizike), sistemi lejon integrimin me Pulley për t’i renditur ato me lehtësi. Sistemi gjithashtu ofron një mundësi për të eksportuar / importuar produkte nga skedarët CSV për të shkurtuar kohën e nevojshme për krijimin dhe menaxhimin e galerive të produkteve. Në përgjithësi, i gjithë procesi i ngarkimit të produktit nuk do ta zgjasë shumë – kaq i saktë dhe i thjeshtë.

Një nga dobësitë e platformës është se këtu nuk ekziston asnjë opsion i braktisur Shporta e Blerjes së Shportave. Ndërkohë, shumë përdorues bashkëkohorë e vlerësojnë shumë këtë veçori pasi mund të konsiderohen me të drejtë një nga mjetet kryesore të gjenerimit të klientëve që ndikojnë në sasinë e rritjes së shitjeve.

Kur bëhet fjalë për menaxhimin e porosive, Big Cartel ju lejon të shihni të gjithë listën e porosive në një seksion të veçantë. Kjo do të jetë në gjendje të gjurmoni porositë dhe statuset e tyre, të vendosni email konfirmimi për t’i dërguar ata tek klientët që kryejnë blerjet në modalitetin e automatizuar.

Seksioni i zbritjes, nga ana e tij, lejon përdoruesit e planit premium të krijojnë oferta zbritje për të tërhequr vëmendjen e klientit dhe për t’i inkurajuar ata të merren me ju në mënyrë të rregullt. Kjo përkatësisht kontribuon në rritjen e bazës së klientit. Për të mbajtur shënimet e performancës tuaj të dyqanit në internet dhe për të qenë në gjendje të analizoni faktorët kryesorë që mund të kenë ndikim pozitiv / negativ në këto parametra, mund të përdorni Google Analytics, i cili është integruar në platformë si parazgjedhje dhe mund të përdoret nga pajtimtarët e planit me pagesë vetëm.

Një nga pikat kryesore të krijuesit të faqes në internet është se këtu nuk ka asnjë mundësi të hyrjes së klientit. Në vend të kësaj, ekziston një mundësi për arka për klientët e rinj. Kjo do të thotë që përdoruesit, të cilët dëshirojnë të blejnë diçka nga ju, nuk janë të detyruar të krijojnë një llogari për të filluar blerjet. Kjo apelon për shumicën e klientëve, të cilët vlerësojnë kohën dhe komoditetin e tyre mbi të gjitha.

Big Cartel ofron mundësi të integrimit social për t’ju lejuar të shisni shpejt dhe në mënyrë efektive përmes Facebook dhe Instagram. Kjo veçori është e disponueshme si për përdoruesit e planit falas ashtu edhe ato me pagesë. Për më tepër, sistemi mund të mburret me disponueshmërinë e integrimeve të shumta dhe shtesave.

Ndër shtesat e njohura që mund të shtoni në dyqanin tuaj në internet Big Cartel, fillimisht ka kuptim të përmendni Zapier, (i cili gjithashtu lejon hyrje në më shumë se 1000 aplikacione), Google Domains, LiveChat, Lucky Orange, MailChimp, Printful, Art of Where, ShipRobot, ShipRush, Socialpaper, ShipStation, Big Cartel për iOS.

Për më tepër, sistemi ofron API që e bën integrimin me softuer të jashtëm më të thjeshtë dhe më të përshtatshëm.

Opsione të mëdha pagese për Kartelin

Duke folur për opsionet e pagesave, nuk ka shumë prej tyre në Big Cartel. Zgjedhja e mjeteve të pagesës është mjaft e kufizuar dhe zbret vetëm në tre opsione. Këto përfshijnë Stripe, PayPal dhe Square. Ju mund të mbani gjurmët e të gjitha transaksioneve dhe detajeve të rendit në seksionin përkatës të Rendit në dispozicion në panelin e administratorit. Whatfarë është e rëndësishme, Big Cartel nuk ngarkon ndonjë tarifë shtesë për pagesa të bëra me sistemin.

3. Modelimet

Numri i Temave:16
Temat Falas&# X2714; PO
Renditur sipas industrisë:✘ JO
Dizajn të përgjegjshëm&# X2714; PO
Redaktimi i kodit CSS:&# X2714; PO

Big Cartel është një krijues i faqes në internet WYSIWYG, i cili ju lejon të shihni dhe kontrolloni të gjitha redaktimet që bëni në një faqe në internet në modalitetin në kohë reale. Ky është një tipar i domosdoshëm për sistemet që janë të përqendruara në nevojat e përdoruesve, të cilët nuk kanë sfond paraprak të dizajnimit të uebit.

Që nga sot, krijuesi i faqes në internet ofron 16 tema të disponueshme në galeri si parazgjedhje. Të gjithë duken profesionalë, të rregullt dhe të qartë, por le ta pranojmë: ky numër nuk është i mjaftueshëm për të mbuluar të gjitha llojet e nevojave të pronarëve të faqeve bashkëkohore të e-commerce. Para se të zgjidhni modelin, mund ta shikoni paraprakisht për të eksploruar detajet.

Whatfarë është e rëndësishme, ju mund të ndryshoni modelin ndërsa punoni në zhvillimin e faqes tuaj të internetit, nëse e kuptoni që nuk i plotëson nevojat tuaja ose specializimin e ngrohtë. Përmbajtja juaj do të ri-formatohet automatikisht për t’iu përshtatur temës së re. Modelet e Big Cartel janë plotësisht të përgjegjshme – cilido qoftë modeli për të cilin do të shkoni, do t’i përshtatet ekraneve të tabletit, desktopit dhe celularit për të siguruar përvojën e patejkalueshme të shfletimit të internetit..

Ndërsa filloni të personalizoni modelin e zgjedhur, ju pajiset me listën e veçorive që duhet të redaktohen në shiritin e majtë të pultit. Ajo që mund të redaktoni dhe vendosni këtu është imazhi i kokës, imazhi i sfondit (fillor dhe sekondar), slideshow, lidhjet, teksti, rikthimi i sfondit të produktit, kufijtë, butonat, shufrat e inventarit etj. Mund të vendosni edhe shkronja, tekste njoftimi, artikuj navigimi , numrin e produkteve të paraqitura dhe produktet maksimale për rresht, informacionin për listën e produkteve, numrin e produkteve për faqe, afishimin e çmimeve, URL të rrjetit social (Twitter, Facebook, Tumblr, Instagram, Pinterest) dhe më shumë.

Modelet e Kartelit të Madh

Për dallim nga konkurrentët e tij të njohur si Shopify ose BigCommerce, Big Cartel nuk ka një redaktues të integruar të figurave. Mënyra e vetme për të modifikuar fotot para shtimit të tyre në përshkrimet e produktit është të redaktoni manualisht kodin, i cili kërkon njohuri përkatëse të programimit. Po kështu, krijuesi i faqes së internetit nuk ka imazhe të aksioneve dhe klipart, gjë që shkakton nevojën për të ngarkuar imazhe në tuaj.

Një tjetër gjë që duhet të dini për personalizimin e modelit Big Cartel është që temat janë mjaft kufizuese dhe nuk lejojnë lirinë krijuese. Ka shumë pak sende që mund të ndryshoni në shabllonet. Nëse nuk jeni të kënaqur me mënyrën se si duket tema e zgjedhur, nuk do të shkoni pa përdorur aftësi kodimi për t’i rregulluar ato sipas dëshirës tuaj. Kjo është një shfaqje e dukshme për jo-teknologjitë.

4. Ndihma për klientët

Big Cartel nuk mund të mburret me mbështetjen e fuqishme të klientit. Ekziston një blog në faqen e internetit, ku mund të shikoni përmes artikujve, lajmeve dhe rekomandimeve të komunitetit, të lidhura me të. Për më tepër, mund të arrini tek Qendra e Ndihmës – e gjerë Njohuri baze të sistemit, i cili është mjaft i lehtë për të lundruar dhe strukturuar logjikisht.

A ka ende ndonjë gjë që nuk keni arritur të gjeni në bazën e njohurive? Pastaj ekziston një mundësi për të kontaktuar me një ekip miqësor mbështetës të shërbimit përmes emailit. Kjo është e mundur gjatë orarit të punës gjatë ditëve të javës. Në përgjithësi, mbështetja e klientëve të Big Cartel është cilësor, por jo mjaft i pasur me karakteristika.

5. Politika e çmimeve

Big Cartel ka katër plane të paguara që mund të shfletoni për të krijuar një faqe në internet me funksion të plotë që korrespondon me nevojat tuaja të veçanta për ndërtimin në internet të e-commerce. Këto përfshijnë Platinum, Diamond dhe Plane Titanium. Kostoja e tyre përbën 9,99 $ / muaj, 19,99 $ / muaj dhe 29,99 $ / muaj.

plankostoFeatures
Platinum:$ 9.99 / moProducts 25 produkte;
Images 5 imazhe për produkt;
Them tema të personalizueshme falas;
Shitet online dhe personalisht.
Diamond:$ 19.99 / moProducts 100 produkte;
Stat Statistikat në kohë reale;
Use 1 përdor një fushë me porosi;
Ed Redaktimi i kodit të temave.
Titanium:$ 29.99 / mo✓ 1000 produkte;
Track Ndjekja e inventarit;
✓ Oferta për zbritje të çmimeve;
Ing Ndjekja e dërgesave.

Mimi i secilit plan varet nga grupi i veçorive, shërbimet dhe mjetet e ofruara. Kjo ka të bëjë me numrin e produkteve që duhet të ngarkohen, opsionet e personalizimit, opsionet e përcjelljes së inventarit dhe statistikave, zgjedhjen e modelit dhe çfarë jo. Nëse ndjeni nevojën për të provuar vozitjen e sistemit përpara se të azhurnoni në një nga pajtimet e paguara, Big Cartel ju lejon të provoni Planin e Artë falas, i cili, megjithatë, është i kufizuar në karakteristikat e dhëna.

Kështu, një plan falas ju lejon të shtoni jo më shumë se 5 produkte dhe nuk lejon të krijoni zbritje, si dhe të përdorni disa karakteristika të tjera të disponueshme për përdoruesit e planit me pagesë.

6. Pro dhe kundër

Big Cartel është padyshim një nga përfaqësuesit më të besueshëm të kamareve të eCommerce. Sidoqoftë, ai vjen me një listë të mirat dhe të këqijat, të cilat mund të kenë ndikim të dukshëm në vendimin e përdoruesve në lidhje me zgjedhjen e sistemit. Kjo është arsyeja pse, ka kuptim të rendisni meritat dhe vlerësimet e krijuesit të faqes në internet më poshtë.

Pros:
Cons:
&# X2714; Lehtësinë e përdorimit;
&# X2714; Bollëk i këshillave dhe këshillave të dobishme;
&# X2714; Plani i lirë i provës së arit;
&# X2714; Mjete të shumta të marketingut;
&# X2714; Tipar i krijimit të zbritjes.
Number Numri i kufizuar i produktit;
Level Niveli i personalizimit të dobët të modelit;
✘ Nevojë për kodim për të krijuar modelin e avancuar të shabllonit;
✘ Mungesa e mjeteve të tregtisë elektronike;
Choice Zgjedhje e kufizuar e opsioneve të pagesës;
F Fleksibilitet i kufizuar.

përfundim

Karteli i madh është një ndërtues mjaft i fuqishëm por i diskutueshëm i faqes në internet, i cili është një zgjedhje e shkëlqyeshme për krijuesit, artistët, muzikantët, tregtarët e vegjël dhe të gjithë ata përdorues, të cilët krijojnë produktet e tyre dhe dëshirojnë t’i shesin ato në internet. Sistemi është i drejtuar ndaj njerëzve, të cilët nuk janë të përfshirë profesionalisht në hartimin e uebit dhe janë në kërkim të një platforme për të arritur audiencën e synuar dhe të jenë në gjendje të prezantojnë veprat e tyre në dritën më të favorshme.

Sistemi qëndron larg nga turma për shkak të pultit të tij intuitiv dhe logjikisht të strukturuar, i cili jep një kuptim të qartë se si duhet të përfundojë procesi i hartimit të uebit. Në të njëjtën kohë, krijuesit të faqes së internetit i mungojnë opsionet e personalizimit të dizajnit dhe vjen me një zgjedhje të kufizuar modelesh. Nëse keni nevojë të krijoni një dyqan të shkëlqyer në internet, thjesht nuk do të mund të shkoni pa njohuri të kodimit.

Karakteristikat e shitjes dhe karakteristikat e Big Cartel janë të mjaftueshme për të ndërtuar dhe mbështetur një dyqan të vogël në internet. Nëse keni qëllim të rritni biznesin tuaj në të ardhmen dhe të shtoni më shumë produkte në katalog, atëherë ka kuptim të kërkoni një alternative më të mirë. Për fat të mirë, ka shumë ndërtues të përshtatshëm të faqeve të internetit që mund të përdoren në mënyrë efektive për të nisur dhe menaxhuar një faqe interneti me tregime të plota të tregtisë elektronike.

Provoni Kartelin e Madh Tani

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map