Rishikimi i hostPapa

Rishikimi i hostPapa


HostPapa – është numër një që pret në Amerikën e Veriut. Më shumë se 500,000 faqe interneti aktualisht janë të pritur nga platforma. Konsumatorët mund të përfitojnë nga një gamë e gjerë karakteristikash dhe shërbimesh të ofruara nga një ekip ekspertësh në niches të ndryshme duke filluar nga konfigurimi i pritjes dhe ndërtimi i faqes në internet deri në regjistrimin dhe marketingun e domain..

Për dallim nga shumë të tjerë ofruesit e pritjes, HostPapa është një kompani me cikël të plotë që në të vërtetë ju lejon të ndërtoni, mirëmbani dhe promovoni biznesin tuaj nga toka. Përdoruesit mund të zgjedhin nga zgjidhje të ndryshme të serverëve që përmbajnë performanca të mira, mjete të përparuara sigurie, hostim për faqet e internetit me bazë WP dhe dyqane online. Ne gjithashtu duhet të përmendim mbështetje gjithëpërfshirëse, lehtësinë e përdorimit dhe një bandë mjetesh falas të dorëzuara me secilën pako pritëse.

1. Pro dhe kundër

HostPapa mund të përshtatet me projekte të ndryshme në internet, duke filluar nga bizneset e vogla dhe faqet e bazuara në përmbajtje, deri te projektet më të komplikuara të e-commerce. Ajo ofron plane të përballueshme, gjerësi bandë të paplasësuara me secilën pako pavarësisht çmimit ose nivelit, dhe planin fillestar për dy faqe në vend të një, siç bëjnë shumica e ofruesve të pritjes.

Përveç kësaj, është në përputhje me të gjithë platformat kryesore CMS dhe siguron një host të veçantë të optimizuar me WP përveç paketës së tij të serverit të dyqaneve në internet.

Përkundër disa dobësive të lehta, HostPapa është ende një nga ofertat më të mira në treg.

Prospektet e hostPapa:

 • Domain falas – secili përdorues merr një domain falas me çdo plan pritës. Ose keni nevojë për një paketë hyrje me mjete minimale ose burime maksimale për të ruajtur në dyqan tuaj dixhital, sistemi u siguron të gjithëve një domen të lirë.
 • Dy Uebfaqe nga Fillimi – ndryshe nga shumica e ofruesve të tjerë të pritjes që ofrojnë një plan bazë për një faqe të vetme, HostPapa vjen me një ofertë më të mirë fillestare që është në dispozicion për dy faqet e internetit që nga fillimi.
 • Koha e mirë – megjithëse shumë kompani përpiqen të sigurojnë 100% të kohës së duhur për klientët e tyre, kjo tingëllon joreale. Sidoqoftë, HostPapa është shumë afër me atë me normën mesatare të uptime prej 99.9%.
 • Mbështetje e rrumbullakët – përdoruesit mund të kontaktojnë ekipin mbështetës 24/7 ose të qasen në një bazë të gjerë njohurish që përmbajnë udhëzues të shumtë dhe mësime video.
 • Karakteristika shtesë – HostPapa është një platformë me cikël të plotë që ofron shërbime shtesë siç janë ndërtuesi i faqeve të personalizuara, vendosja dhe integrimi i dyqaneve në internet, migrimi falas në internet, paketat e marketingut për biznesin dhe individët, etj..

Në të njëjtën kohë, përdoruesit mund të mos e pëlqejnë mungesën e zgjidhjes së dedikuar të serverit, si dhe disa dobësi të vogla.

Kundërpresjeve të hostPapa:

 • Shpejtësia e faqes së ngarkesës mund të jetë më e mirë – hulumtimet më të fundit përshkruajnë shpejtësinë e ngarkesës së faqes prej 759ms. Përkundër faktit, disa platforma ofrojnë shpejtësi më të madhe, HostPapa është akoma për të mposhtur standardin e industrisë, e cila aktualisht është 890ms.
 • Rinovimi i planit të shtrenjtë – nëse ju pëlqen pritja dhe e etur për të vazhduar ta përdorni atë, mund të mos pëlqeni çmimin e rinovimit. Mund të jetë dy herë më e lartë nëse krahasohet me çmimin fillestar.
 • Rezervime automatike të faqes në internet – tipari është në dispozicion vetëm për përdoruesit e planit Business Pro.

HostPapa është një zgjidhje e mirë pritëse edhe përkundër disa të metave të vogla. Askush nuk është perfekt në fund të fundit, ndërsa platforma jep kompensim të fortë përballë shërbimeve dhe veçorive shtesë. Le të shohim më nga afër atë që ofron.

2. Karakteristikat e hostimit

Ofruesi i pritjes bën gjithçka të mundshme për të siguruar një operacion të sigurt dhe të qëndrueshëm në internet. Për më tepër, përdoruesit mund të mbështeten në disa mjete shtesë përballë mjeteve të marketingut të biznesit, instrumenteve për të krijuar faqen tuaj në minuta, të regjistrojnë një domen falas, etj..

 • Domain falas për të gjithë – çdo përdorues i HostPapa ka një mundësi të regjistrojë një domen dhe ta përdorë atë brenda një plani të zgjedhur të pritjes falas për 1 vit. Për më tepër, platforma përmban shërbimin e saj me porosi të regjistrimit të domain pa pasur nevojë të kaloni në mes faqeve të ndryshme të internetit.
 • Builder personal i faqes në internet – shfrytëzoni sa më shumë një krijues të faqeve të internetit me përdorim të thjeshtë të krijuar për newbies. Nuk kërkon aftësi për kodim ose programim. Përfitoni nga redaktuesi intuitiv tërheqës-dhe-lëshues për të krijuar dhe vendosur vendet nga toka.
 • CPanel intuitiv – pritja në vetvete është shumë e lehtë për t’u përdorur kryesisht falë një panel kontrolli intuitiv. Përdoruesit do të jenë në gjendje të menaxhojnë secilën nga shërbimet në dispozicion nga një Paneli i vetëm i HostPapa.
  HostPapa cPanel
 • Zgjidhje biznesi me email – drejtoni dhe menaxhoni biznesin tuaj në internet me mjetet thelbësore të dhëna. Përdoruesit mund të marrin një paketë G Suite që përfshin një llogari të korporatave Gmail, një bandë mjetesh për bashkëpunim zyre dhe 30 GB ruajtje.
 • Bandwidth i pakufizuar – secili plan ofron hapësirë ​​të pakufizuar në disk ose zgjedhni planin më të lirë të hyrjes ose një paketë të përparuar me burime pritëse të zgjeruara.
 • Transferim Falas Domain dhe Migrim i Sajtit – Ekipi i HostPapa do t’ju ndihmojë të transferoni një domain ose uebfaqe tashmë ekzistues në platformë. Transferimi i domenit është falas, si dhe migracioni i faqes në internet që trajtohet pa ndërprerje të projektit.
 • Hosting Green – HostPapa është një nga ofruesit e parë që pret ndonjëherë host që e deklaron veten si një zgjidhje të serverit jeshil. Do të thotë se ata kujdesen për mjedisin dhe botën në të cilën jetojmë. Në vendet me energji elektrike përdor burime të rinovueshme si dhe shfrytëzon më shumë energjinë e erës dhe diellit.
 • Hosting në dyqan online – sistemi ka një zgjidhje të veçantë të mbajtjes së e-commerce për përdoruesit që planifikojnë vetëm krijoni një dyqan dixhital dhe ata që tashmë kanë një projekt të gatshëm eCommerce. Paketa përbëhet nga migracioni falas i faqeve, produkte të pakufizuar për shitje, ruajtje të konfigurimit dhe ndihmës së konfigurimit, konsultimeve dhe kriptimit falas SSL.
 • WP-Optimizuar Hosting – a jeni i përkushtuar WordPress fan? HostPapa jep zgjidhjen e tij të optimizuar për WP të WP, duke paraqitur CMS të parainstaluar, shtojca të integruara dhe karakteristika të sigurisë, integrim të thjeshtë në internet, azhurnime automatike të WordPress, dhe më shumë.

Si rezultat, ne kemi një ofrues përfundimtar të pritjes me të gjitha karakteristikat e nevojshme përveç shërbimeve të përparuara për ata që kërkojnë jo vetëm host, por një zgjidhje në internet me cikël të plotë për zhvillimin e projektit, promovimin, mbështetjen dhe mirëmbajtjen e.

3. Performanca

Siç kemi përmendur edhe më parë, madje edhe teknologjitë më të përparuara nuk do t’ju lejojnë kurrë të përfitoni nga 100% në kohën e duhur. Sidoqoftë, disa ofrues të pritjes janë shumë afër asaj niveli. Dhe HostPapa është një prej tyre. Testet dhe hulumtimet më të fundit përshkruajnë 100% të kohëzgjatjes gjatë disa muajve të fundit. Nëse zbuloni kohën më të ulët në 30 ditët e para të përdorimit të pritjes, mund të pretendoni të merrni një rimbursim të plotë.

HostPapa UpTime

Secili plan vjen me funksionalitetin Cloudflare CDN. Siguron një shtrirje më të mirë globale përkundër vendndodhjes së vizitorëve tuaj. HostPapa përdor shoferët SSD që janë më të shpejtë nëse krahasohen me HDD. Gjithashtu një sistem i integruar i caching siguron shpejtësi më të shpejtë të ngarkesës në faqe që aktualisht është rreth 759 ms. Rezultati është më i mirë nëse krahasohet me standardet e industrisë. Cachewall përdoret për mbrojtje shtesë në internet.

Përsosmëri HostPapa

Ndihmon gjithashtu për të optimizuar projektin dhe për të përmirësuar kohën e përgjigjes së faqes në internet. Performanca e përgjithshme është e mirë ndërsa ekipi i HostPapa vazhdimisht punon në zhvillimin e tij.

4. Siguria

Disa veçori të sigurisë varen nga plani i pritjes dhe zgjidhja e serverit që ju zgjidhni. Për shembull, rezervimet automatike të faqes në internet janë në dispozicion vetëm në planin e biznesit Pro. Ne mendojmë se tipari ia vlen të paguajmë ato para pasi sistemi krijon një listë të disa pikave të restaurimit ndërsa të dhënat ruhen në vende të ndara për të parandaluar atë nga rënia totale.

Ata që zgjedhin një pritje të përbashkët do të vlerësojnë sistemin anti-spam të Panda Cloud që është i integruar me secilin plan dhe tashmë është i përfshirë në çmim. Mjetet bazë të sigurisë përfshijnë firewall të serverit, zbulimin e malware dhe virusit, monitorimin dhe përfundimin dixhital të kërcënimeve. Disa nga planet vijnë me intimitetin e domain dhe një adresë IP të dedikuar ndërsa të gjitha paketat ofrojnë kriptim falas SSL.

5. Ndihma për klientët

HostPapa krijon një qasje gjithëpërfshirëse për atë që ne e quajmë mbështetje të klientit. Përveç disa mënyrave për kontakte të menjëhershme që përfshijnë telefon, chat live dhe një sistem të biletave, përdoruesit mund të mbështeten në ndihmën e dhënë përmes:

 • Tutoriale dhe udhëzues video – ato mbulojnë të gjitha çështjet kryesore. Ju do të mësoni se si të filloni me ndërtuesin e hostit ose faqen e internetit.
 • Njohuri baze – përmban ton artikuj që ndahen në kategori përkatëse. Ato janë të dedikuara për Hosting, Domain, Email, etj.
 • Ekspertët vendas – HostPapa ka një ekip specialistësh që mund të bëjnë konfigurimin, të kompletojnë migracionin në uebfaqe, të rregullojnë dyqanin në internet ose madje të ndërtojnë faqen nga e para për ju. E tëra që ju duhet është të dërgoni kërkesën përmes seksionit Do-It-For-Me.

Të gjitha karakteristikat e lartpërmendura janë në dispozicion për të gjithë përdoruesit pavarësisht planit të pajtimit.

6. Politika e çmimeve

Këtu jemi në pjesën e çmimeve. Le të zbulojmë se sa kushton HostPapa dhe cilat zgjidhje të serverit sjell. Ne do të fillojmë me mbajtjen në internet standarde që është në dispozicion në tre plane kryesore:

Pmimet HostPapa

 • Kostot e fillestarit $ 3.95 për dy faqe interneti dhe bandë të pakufizuar.
 • Kostot e biznesit $ 3.95 për uebfaqe të pakufizuara dhe ruajtje të pashlyer të SSD.
 • Kostot e biznesit Pro $ 12.95 të gjitha karakteristikat e pakufizuara dhe përmirësimet e sigurisë.
 • Ju duhet të kontrolloni çmimin e planit të rinovimit pasi mund të jetë dy herë më i lartë. Planet e pritjes të optimizuara nga WP janë të njëjta për sa i përket çmimeve. VPS hosting do t’ju kushtojë nga 19,99 $ në 299,49 $ për ata që kanë nevojë për performancë të jashtëzakonshme dhe pasuri.
 • Zgjidhjet e serverit eCommerce përfaqësohen në 4 vende të ndryshme që fillojnë me 19,99 $ për planin e hyrjes dhe 139,99 $ për planin Diamond me produkte të pakufizuara thirrje API, shitje në Amazon dhe eBay, analitikë dhe më shumë.

përfundim

HostPapa është një host i fuqishëm dhe i lehtë për t’u përdorur. Konsumatorët do të përfitojnë një sistem miqësor për fillestarët për të drejtuar, menaxhuar dhe mbështetur projektet e tyre live në internet. Isshtë kompatibil me të gjitha platformat kryesore CMS përfshirë WordPress, joomla, Drupal, dhe të tjerët. HostPapa jep zgjidhje të serverëve jeshil që janë të sigurt për mjedisin dhe botën ku jetojmë.

Secili plan vjen me një mori karakteristikash të shkëlqyera ndërsa ekipi i ndihmës së klientit jo vetëm që ndihmon për të zgjidhur disa çështje, por trajton disa prej proceseve për ju. Performancë e shkëlqyeshme, mjete të përparuara sigurie, çmime të përballueshme, dhe paketa të shumta pritëse – kjo është ajo që e bën HostPapa që ia vlen t’i kushtohet vëmendje.

Provo HostPapa TANI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map