Rishikimi i hostGatorit

Rishikimi i hostGatorit


HostGator – është a ofruesi i pritjes me bazë cloud, që e bën atë të ndryshëm nga zgjidhjet e serverit të përbashkët. Teknologjitë në cloud sigurojnë performancë të përmirësuar dhe siguri më të mirë për uebfaqen. Hapat e trafikut dhe serverët e mbingarkuar nuk janë më problem, pasi pritja në cloud përdor disa serverë brenda një ekosistemi të vetëm për të siguruar gjithçka që funksionon mirë në rast se ndonjë prej tyre shkon poshtë.

Platforma ka bërë një emër të mirë për vete falë performancës mjaft të mirë, shkallës së lartë në kohë dhe shpejtësisë së qëndrueshme. Ajo ofron disa pako që përfshijnë hostimin e WordPress dhe zgjidhje të tjera të serverëve për të përmbushur qëllimet e biznesit tuaj. Përveç kësaj, ajo ka disa opsione unike që mund të bëjnë ndryshimin kur zgjidhni një ofrues të reputacionit dhe të sigurt të pritjes.

1. Pro dhe kundër

HostGator është një nga ofruesit e pritjes më të gjatë në treg. Ajo ka evoluar me kalimin e viteve duke ofruar veçori të reja.

Përdoruesit mund të zgjedhin nga disa zgjidhje pritëse që përfshijnë jo vetëm servera me bazë cloud, por edhe VPS, serverë të përbashkët, të dedikuar dhe të optimizuar me WP.

Përkundër të gjitha opsioneve, ai sjell tek përdoruesi përfundimtar, disa dobësi të vogla mund të ndodhin akoma. Le të përcaktojmë të mirat dhe të mirat e platformës së hostit HostGator.

Programe të HostGator:

 • Rezultate të Testit të Shpejtësisë së Mirë – sipas testeve të fundit të bëra nga Bitcaptcha, HostGator shënon rezultatet A + pavarësisht vendndodhjes. Testet kanë treguar shpejtësi të lartë të ngarkesës së faqeve edhe në vendet me qendër në SH.B.A..
 • Uptime pa përsosur – Shkalla e ngritjes së platformës është afër përsosmërisë. Serverat e HostGator kanë treguar 99.94% gjatë 24 muajve të fundit. Disa ofrues të pritjes së pritjes mund të mburren me një stabilitet të tillë.
 • Karakteristikat e sigurisë – platforma kujdeset për sigurinë e faqeve të internetit të klientëve që ofrojnë mjete të reja përveç azhurnimeve të rregullta të sistemit, instrumenteve për të parandaluar mashtrimet e mundshme, spam, scamming, etj..
 • Burimet shtesë – si një zgjidhje e serverit të bazuar në cloud, HostGator siguron një uebfaqe të qëndrueshme që funksionon edhe nëse një nga serverat shkon poshtë. Me fjalë të tjera, platforma ka burime shtesë për t’u përdorur në çdo kohë.
 • Paneli i Kontrollit Intuitiv – sistemi është mjaft i thjeshtë për t’u përdorur edhe për personat që nuk janë marrë më parë me veçoritë e pritjes. Platforma ka zhvilluar panelin e saj ekskluziv të kontrollit me të gjitha mjetet pikërisht përpara përdoruesit në arritjen e një klikimi.

Ne gjithashtu duhet të kemi parasysh faktin se HostGator është një pritje e përballueshme, pavarësisht zgjedhjes së madhe të veçorive të dobishme. Sidoqoftë, shumica e përdoruesve nuk i pëlqejnë disa gjëra në lidhje me platformën.

ConsGator Cons:

 • Shitjet e shumta – mund të shqetësoheni me oferta të pafundme të produkteve dhe paketave shtesë për të cilat nuk mund të keni nevojë kurrë. Politika e shitjeve është mjaft irrituese.
 • Kujtesë e kufizuar – disa mund ta shohin befasuese, pasi hapësira e kujtesës është mjaft e kufizuar. Plani maksimal vjen me vetëm 6 GB hapësirë. Kjo mund të mos jetë e mjaftueshme për projekte në rritje ose të ndërlikuara.
 • Një Tarifë Domaini – megjithëse të gjitha planet përfshijnë një domen falas, ju do të detyroheni të paguani një tarifë shtesë në rast se refuzoni të përdorni atë pas skadimit të 1 viti. Kjo tingëllon si një politikë e çuditshme e çmimeve.

Nëse krahasohet me të gjitha anët e mira dhe të këqija të ofertës së HostGator, ajo ende duket si një zgjidhje e mirë për pronarët e faqeve të internetit që dëshirojnë për burime të zgjatura të serverit, teknologji të ngurta të sigurisë, performancë të mjaftueshme të mirë dhe disa gjoja shtesë që do t’i përshkruajmë më tej.

2. Karakteristikat e hostimit

Përveç funksionalitetit bazë që përfshin mjete tipike të sigurisë, shpejtësi të lartë, dhe norma të mira në kohën e duhur, HostGator ka disa instrumente speciale për të dhënë jashtë kutisë. Ata i bëjnë zgjidhjet e serverëve të tyre edhe më fleksibël.

 • Ndërtuesi i faqes Gator – platforma ka ndërtuesin e saj të personalizuar për të krijuar faqe të thjeshta brenda disa minutash. Mjeti nuk kërkon aftësi teknike dhe lejon që të rejat të ndërtojnë projekte nga toka pa kodim. Instrumenti ka një treg të veçantë të Aplikacioneve me shtesa dhe widget shtesë përveç opsioneve standarde të SEO, integrimit të portës së pagesave, veçorive të bllokimit dhe shumë më tepër.
 • Paketa e Zgjeruar e Sigurisë – sistemi ofron një mjet të mirë mjetesh sigurie me 4 zgjidhje të ndryshme në pako. Ato përfshijnë mjetin e privatësisë së domenit, CodeGuard, SiteLock dhe G Suite. Lexoni më shumë rreth secilës veçori të sigurisë në paragrafin “Siguria”.
 • Manaxhimi i burimeve – përdoruesit marrin kontroll të plotë mbi burimet e alokuara. Ju mund t’i monitoroni dhe përdorni ato sa herë të jetë e nevojshme falë teknologjive të serverëve me bazë cloud.
 • Konfigurime Optimale të Caching – platforma përdor caching të integruar për të siguruar shpejtësinë më të shpejtë të ngarkimit të faqes në internet. Faqet ngarkohen më shpejt, si dhe kur kërkohen nga cloud.
 • Kopj të pasqyruar – sistemi përdor teknologjitë e pasqyrimit të të dhënave. Ata veprojnë si shpërndarës të të dhënave nëpër shumë pajisje. Karakteristika aktivizohet automatikisht.
 • Paneli i Kontrollit personal – HostGator ka cPanel të tij ekskluziv që jep kontroll të plotë mbi llogarinë tuaj, Përdoruesit janë në gjendje të krijojnë llogari të reja, si dhe të menaxhojnë nënfushat e pakufizuara nga një pult i vetëm.
  Paneli i hostgatorit
 • Hosting i optimizuar nga WP – një veçori e mirë për të gjithë adhuruesit e WordPress. Ai përfshin migracionin falas të faqeve, integrimin pa probleme me CMS, një panel kontrolli të thjeshtë dhe më shumë.

Siç mund ta shihni, platforma ka disa shtesa të mira për të ofruar përveç funksionimit të funksionit bazë. Ne gjithashtu duhet të shënojmë disa mundësi falas, përfshirë SSL të lidhur dhe domain 1-vjeçar falas për të gjithë klientët e HostGator.

3. Performanca

Platforma përdor teknologji të përparuar për të siguruar funksionimin e qëndrueshëm të faqes në internet. Përveç zgjidhjeve të bazuara në re, HostGator përdor teknologjitë e pasqyrimit dhe konfigurimin e caching për të shfrytëzuar sa më shumë shpejtësinë e ngarkesës së faqes. Testet e fundit kanë vërtetuar që ofruesi i pritjes i plotëson kërkesat e nivelit A + ndërsa shpejtësia mesatare e ngarkesës në faqe është 691ms.

Shkalla e ngritjes ka qenë afër 99.94% gjatë dy viteve të fundit. Gjithashtu, ajo ka qendra të të dhënave të vendosura në pjesë të ndryshme të botës përfshirë Shtetet e Bashkuara dhe Evropën. Siguron përgjigje të shpejtë të serverit edhe në Australi (413ms), Singapori (447ms) dhe Brazili (281ms). Nëse synoni një audiencë me qendër në SHBA me faqen tuaj, serveri përgjigjet në më pak se 1 sekondë.

4. Siguria

Ne kemi thënë tashmë disa fjalë në lidhje me kompletin e sigurisë HostGator. Ai përfshin disa teknologji të përparuara që janë në dispozicion për çdo përdorues brenda një pakete të vetme. Paketa e veglave të sigurisë përbëhet nga sa vijon:

 • CodeGuard – një sistem për të mbajtur punët tuaja të sigurta me ndihmën e shpinës automatike të përditshme dhe deri në tre rivendosje në internet në muaj në rast se diçka nuk shkon.
 • SiteLock – një teknologji për të bllokuar sulmet e botëve. Ajo automatikisht zbulon kërcënimet e malware dhe mashtrimit dhe eliminon burimin e tyre.
 • SSL falas – përdoruesit do të vlerësojnë shifrimin e integruar SSL të krijuar për të siguruar transaksione të sigurta.
 • Privatësia e domenit – një mjet për të mbajtur informacionin tuaj personal të sigurt. Ajo përmban teknologji që gjithashtu mbajnë emailin tuaj larg nga spammers.

5. Ndihma për klientët

HostGator ofron mënyra të shumta për të marrë ndihmën e kërkuar në rast të problemeve teknike apo të tjera. Përdoruesit do të vlerësojnë disa mënyra të menjëhershme për të kontaktuar ekipin mbështetës. Ato përfshijnë një veçori të Chat-it Live dhe numrat e telefonit në varësi të vendbanimit të klientit. Zgjidhni një telefon ndërkombëtar ose një numër lokal lokal. Ekziston gjithashtu një shans për të dërguar një faks.

Mbështetje e drejtpërdrejtë e hostgatorit

Një mënyrë tjetër për të zgjidhur problemin tuaj është të futni një bazë të madhe njohurish me udhëzues të shumtë video, mësime përveç klientëve dhe portaleve mbështetëse. Ato janë në dispozicion në formën e një komuniteti me informacion të dobishëm. Ju gjithashtu mund të hyni në blogun e një kompanie me artikuj të ndryshëm, përshkrime të azhurnuara dhe materiale të tjera që mund të vijnë në dispozicion.

6. Politika e çmimeve

Platforma ofron disa zgjidhje të serverëve në varësi të llojit dhe kërkesave të faqes suaj të internetit. Paketa e strehimit me bazë cloud është ajo hyrëse. Ajo vjen me tre plane kryesore:

Gmimi i hostgatorit

 • Plani i kapjes fillon në $ 2.75 në muaj për një domen të vetëm me 2 GB memorje.
 • Kostot e planit për fëmijë $ 3.95 në muaj për domene të pakufizuar dhe 6 GB hapësirë ​​në disk.
 • Pricemimi i planit të biznesit është $ 5.95 që përmban fusha të pakufizuara dhe 6 GB memorje.

Të gjitha planet përfshijnë SSL falas dhe një domain 1-vjeçar. Lajmi i keq është se ju duhet të paguani tarifën e domenit edhe nëse nuk planifikoni ta zgjatni atë pas 1 viti. Tarifa është 17,99 dollarë për secilën domen që keni.

Përdoruesit gjithashtu mund të zgjedhin planet e optimizuara me WP që kushtojnë $ 5,95, 7,95 $ dhe 9,95 dollarë në varësi të planit. Jo aq e përballueshme sa mund të prisni duke marrë parasysh opsionet më të lira në dispozicion duke përfshirë Bluehost me planin e tij themelor të WP duke filluar nga 2.95 $ në muaj.

Pritja e VPS fillon me 29,95 $ në muaj ndërsa serverët e dedikuar do t’ju kushtojnë 118,99 $ në muaj në rast se keni nevojë për më shumë pasuri dixhitale dhe burime.

përfundim

HostGator është një ofrues i fuqishëm dhe i sigurt pritjeje me karakteristika të mjaftueshme për të përfituar. Do të funksionojë për lloje të ndryshme në internet, përfshirë e-commerce, projekte të biznesit të vogël ose të bazuar në përmbajtje. Ajo jep një përzgjedhje të zgjidhjeve të serverëve që përmbajnë performancë të mirë dhe mjete të përparuara të sigurisë. Isshtë intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur përveç mbështetjes gjithëpërfshirëse të klientit.

Ofruesi i pritjes ofron disa pako serverësh. Sidoqoftë, disa prej tyre kërkojnë çmime të tepërta veçanërisht nëse krahasohen me alternativa të tjera të paraqitura në tregun pritës. Nga ana tjetër, HostGator akoma ia vlen të paguajë ato para.

Provoni hostgator TANI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map