Rishikimi i faqes shënuese

Bookmark – është një krijues i faqes në internet me bazë AI. Duket inovative dhe moderne, krahasuar me sistemet standarde të këtij lloji në shikim të parë. Megjithë konkurrencën e ngrohtë, më bëri përshtypje me grupin e ekuilibruar të karakteristikave që ofron ky ndërtues i faqes në internet.


E themeluar në vitin 2014 në Toronto nga David Kosmayer, Bookmark ka fituar shpejtësinë e popullaritetit në të gjithë botën për shkak të qasjes së saj inovative ndaj procesit të zhvillimit të uebit. asistent i avancuar AIDA e kombinuar me teknologjinë popullore të tërheqjes dhe rënies që sistemi përdor për të hartuar uebfaqe unike ndihmon në shkurtimin e kohës së krijimit të faqes në internet si për jo-teknikët ashtu edhe për profesionistët e dizajnit në internet.

Shërbimi ka për qëllim të krijoni uebfaqe biznesi, faqet e uljes dhe dyqanet në internet me dizajn të përgjegjshëm. Shtë e vështirë të diskutosh karakteristikat dhe zbatueshmërinë e sistemit që nga fillimi. Exactlyfarë saktësisht ka për të ofruar audiencën e mundshme? A sjell shërbimi në të vërtetë përvojën e automatizuar të krijimit të faqes në internet në masat e bluarjes? Le ta kërkojmë së bashku përgjigjen e kësaj pyetje.

1. Lehtësia e përdorimit

Shënimi mbështet regjistrimin e llogarisë Google dhe Facebook. Pasi të jeni regjistruar në llogarinë tuaj, mund të filloni të punoni në zhvillimin e faqes tuaj të internetit duke përdorur ndihmësin e përparuar AIDA.

Do hap i procesit të krijimit të uebit vjen me këshilla të dobishme. Përveç kësaj, gjithmonë mund të shfletoni sistemin për të gjetur informacione FAQ dhe shumë artikuj / udhëzime me vlerë për krijimin e faqes në internet. Ky informacion është në dispozicion në seksionin “Ndihmë”.

Redaktori i faqes shënuese

Pulti duket elegant dhe i thjeshtë. Newbies lehtë mund të kuptojnë qëllimin e shumicës së cilësimeve përmes titujve të tyre. Ju mund të njiheni me pultin në 10-15 minuta.

Shënimi A.I. Asistent për dizajn

Krijimi i faqes në internet me ndihmën e “inteligjencës artificiale” është një nga tendencat kryesore sot. Faqerojtësa si Wix dhe disa krijues të tjerë të faqeve të internetit kanë ndihmësin e vet virtual. AIDA është në dispozicion në këndin e poshtëm të djathtë të krijuesit të faqes në internet për të siguruar 10 aspektet më të rëndësishme të shërbimit.

Faqosja e faqes AIDA

Ajo që ju duhet është thjesht të pyesni AIDA SHOW ME SI dhe ajo menjëherë do ta bëjë atë. Thjesht zgjidhni ngrohtësinë tuaj (750 biznese janë në dispozicion), shkruani emrin e biznesit tuaj dhe më pas AIDA do të kërkojë në Ueb për biznesin tuaj. Në shumicën e rasteve që kam testuar, AI ka gjetur vërtet atë biznes që unë e kisha treguar. Pas kësaj, AIDA fillon krijimin e faqes suaj të internetit dhe ju thjesht duhet të uleni dhe të shikoni procesin. AI mbush faqen tuaj të internetit me blloqe (Shënimi i quan ata përqëndrohet) që i përshtatet më së shumti, vendos përmbajtjen e mostrës dhe personalizon ngjyrat e dizajnit. Voila! Tani thjesht duhet të ndryshoni tekstin dhe imazhet në tuajat dhe faqja është e gatshme. Shumë e lehtë.

I gjithë procesi i redaktimit të faqes në internet është gjithashtu mjaft i thjeshtë dhe intuitiv. Përdoruesit e herës së parë do të vlerësojnë disponueshmërinë e këshillave dhe bën që sistemi të gjenerojë gjatë gjithë procesit të hartimit të uebit. Sapo të klikoni në butonin “Redakto Uebsajtin”, do t’ju ofrohen një sërë pyetjesh në dispozicion në kutinë që shfaqet që do t’ju ndihmojë të përfitoni sa më shumë nga procesi i zhvillimit të faqes suaj të internetit..

Kështu, ju do të duhet të specifikoni llojin e faqes në internet që keni ndërmend të nisë, stilin e saj, shkronjat etj. Për më tepër, do të duhet të shtoni dhe rregulloni faqet e faqeve të internetit dhe seksionet, shtoni / fshini modulet ose rregulloni pozicionet e tyre në faqe, ndryshoni media dhe imazhe, vendosni parametrat e SEO etj. Sapo të keni mbaruar me këtë, jeni të mirëpritur të publikoni uebfaqen tuaj.

Ashtu si shumica e krijuesve të cilësive të internetit që vijnë me mundësi të redaktimit vizual, Shënimi është intuitiv dhe i lehtë për t’u kuptuar. Në të njëjtën kohë, nuk duket primitive. Sistemi ka gjithçka (ose pothuajse gjithçka) që ju nevojitet për të ndërtuar një faqe në internet të këndshme. Me siguri do të apelojë për rishtarët.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

Hapësira e punës për shënim përfshin dy pjesë, përkatësisht pultin dhe redaktorin e faqes në internet. Organizedshtë e organizuar në mënyrë të zgjuar, e cila kontribuon në komoditetin e përdorimit.

Paneli mundëson qasje në të gjitha faqet e internetit, statistikat e tyre, një mundësi për të kontaktuar me mbështetjen e teknologjisë dhe ekspertët, lajmet e sistemit, mësimet dhe njoftimet. Mund të krijoni një numër të pakufizuar të faqeve të internetit falas dhe të ndërroni mes tyre çdo moment.

Tabela e faqeve të shënjave

Redaktori përfshin shiritin anësor me kategoritë e cilësimeve dhe zonën e punës me faqet e internetit (redaktori WYSIWYG). Lista e cilësimeve do të ndryshojë në lidhje me llojin e modelit të zgjedhur (një ose shumëfish) nga disponueshmëria e pikës “Pages” dhe mundësia për të punuar me opsionet “Fokus”. Faqet janë të ndryshme në faqet e internetit me një faqe pasi ato kombinohen në “Fokus”. Lidhjet e menusë (faqet) tani quhen Seksione. Ju mund të shtoni një seksion, të redaktoni emrin e seksionit dhe pozicionin të gjithë brenda Focus kur përdorni modelin e një faqeje të vetme. Pra, le të zbulojmë menunë e redaktorit të faqes në internet:

 1. inspektim ofron një mundësi për të parë në versionin aktual të faqes në internet në rezolucione të ndryshme të ekranit (desktop, tablet, smartphone);
 2. dizajni përmban cilësimet e projektimit të një faqe në internet, të cilat do të përshkruhen në detaje në pjesën tjetër të këtij shqyrtimi;
 3. fokus siguron grupin e blloqeve të gatshme që mund të shtohen në faqen tuaj të internetit. Ju mund të rregulloni blloqet më vete duke përdorur module;
 4. Fokusimi i faqes shënuese

 5. modulet janë analoge të widget në sistemet e ngjashme. Ato bien në dy lloje, përkatësisht standarde dhe tregti elektronike. Këto të fundit përfshijnë një mundësi për të shtuar dritare të dyqaneve online, karrocat e blerjes, opsionet e kërkimit dhe kategoritë e produkteve. Seti i moduleve standarde është tipike për të gjitha sistemet e këtij lloji. Ato përfshijnë tekste, tituj, imazhe, galeri, shfaqje me rrëshqitje, video / audios, lidhje, butona, harta, kuota, ndarje, futje të kodit HTML, butona të rrjetit social, reagime dhe forma kontakti, si dhe skedarë për shkarkim;
 6. Modulet e faqes

 7. Makina ime është një ruajtje e skedarëve të shkarkuar nga kompjuteri ose duke ndjekur lidhjet. Në përgjithësi, ka rreth 1.5 milion imazhe falas në magazinë këtu, si dhe video falas;
 8. Shënojeni Drive tim

 9. Cilësimet është një seksion opsionesh, i cili përfshin pikat e mëposhtme:
  • Të përgjithshme – zgjedhja e një adrese në internet, e-mail, favicon dhe të dhëna në lidhje me vëllimin e hapësirës së ruajtjes;
  • Blog – shtoni shpejt, modifikoni dhe menaxhoni blogpostet tuaja;
  • E-Commerce – opsione në dyqanet e monedhës, pagesa dhe transporti;
  • Analitika – qasje në statistikat e hollësishme në lidhje me trafikun e faqes në internet, përfshirë burimet e saj, popullaritetin e faqeve të ndara, të dhëna për kohën e kaluar në faqen e internetit etj .;
  • SEO – plotësimi i fushës së emrit të faqes në internet, etiketat meta (titulli, përshkrimi dhe fjalët kyçe), futja e kodit në kokë dhe footer, shtimi i hartës së faqes në internet dhe hapja / mbyllja e faqeve për indeksimin e motorit të kërkimit;
  • Domain – vendosja e domain-it në dispozicion ose blerja e tij nga sistemi;
  • Media sociale – shtimi i lidhjeve në llogaritë tuaja të rrjetit social;
  • E-mail – lidhja e postës elektronike me faqen në internet;
  • Ngjarje – duke shtuar ngjarje për vizitorët e faqes në internet. Siguroni emrin, përshkrimin, vendndodhjen dhe kohën e ngjarjes në mënyrë që të gjithë përdoruesit të mund të regjistroheshin për të.
 10. Ndihmë – një seksion që lejon hyrjen në përkrahjen e teknologjisë dhe tutorialet.

Për faqet e internetit të shumëfishtë në menunë “Pages”, ju mund të shtoni faqe të reja dhe të specifikoni URL-në e tyre, të dhënat e SEO (titulli, përshkrimi, fjalët kyçe), kodi i futbollit dhe i kokës. Ju gjithashtu mund të mbroni qasjen në to me fjalëkalimin.

Ne kemi përshkruar tërë grupin e opsioneve të redaktimit të disponueshëm në Bookmark. Shtë mjaft e thjeshtë. Ju lehtë mund të mësoheni me të, edhe pse, gabimet janë gjithashtu të dukshme.

Ne na pëlqeu sistemi i statistikave të përparuara të mbledhjes së faqes në internet. Nëse dëshironi të merrni informacion të detajuar në lidhje me punën e faqes tuaj të internetit dhe të analizoni faktorët që kanë ndikim në të, hyrni në pultin e sistemit. Ky është vendi, ku mund të shihni të gjitha të dhënat në lidhje me faqen tuaj të internetit, përfshirë numrin e shikimeve të faqeve dhe vizitorët unikë, sasinë e trafikut, vendet nga vizitorët nga vijnë, shfletuesit që përdorin, gjuhët etj. Ju mund të zgjidhni periudhën për të cilën ju interesojnë , qoftë një javë, një muaj, një vit etj.

Analitika e faqeve shënuese

Shënimi ofron kurse të mësimit elektronik për të gjithë, të cilët dëshirojnë të marrin njohuri dhe aftësi shtesë të nevojshme për promovimin e suksesshëm të biznesit. Ka qasje në dhjetëra kurse të ngrohta, të gjitha janë falas. Kurset zhvillohen nga specialistë të industrisë dhe janë vërtet informues.

Shërbimi qëndron larg nga turma nga qasja origjinale për realizimin standard të funksionalitetit. Shtë e thjeshtë dhe madje më e mirë nga konkurrentët e ngrohtë që vijnë me kosto të ngjashme.

Motori i tregtisë elektronike

Ndërtuesi i faqes në internet vjen me një motor të mirë të tregtisë elektronike që ju lejon të shisni në internet, në dyqan ose në media sociale. Shënimi lejon krijimin e një dyqani të madh në internet, duke bërë të mundur shtimin e numrit të pakufizuar të produkteve. Shërbimi ju lejon të fitoni kontroll të plotë si në dyqanin tuaj në internet ashtu edhe me produktet që planifikoni të ofroni për shitje.

Shënime Tregtisë elektronike

Ky është vendi, ku mund të personalizoni uebfaqen tuaj, të lëshoni kodet kupon, të zgjidhni midis 40 opsioneve të pagesave dhe integrimeve të transportit në kohë reale. Shënoni eCommerce aktualisht mbështet 50 gjuhë, ndërsa të gjitha pagesat që bëni dhe transaksionet e kartave të kreditit mbrohen me siguri me protokollin HTTPS.

Blogging

Me Simbolin, ju mund të filloni dhe menaxhoni blogun tuaj. Kjo është një mënyrë e sigurt për të tërhequr vëmendjen e përdoruesit, forcimin e autoritetit tuaj, sigurimin e informacionit në lidhje me biznesin tuaj dhe vendndodhjen në të cilën specializoheni. Ju takon juve të azhurnoni blogun në çdo kohë të ditës për t’i mbajtur lexuesit tuaj të interesuar për ato që publikoni.

Optimizimi i motorit të kërkimit

Uebfaqet e krijuara me Bookmark janë SEO-miqësore që nga fillimi. Sistemi lejon plotësimin e fushave kryesore SEO në dispozicion në seksionin Cilësimet e menusë së pultit. Kjo siguron gjenerim të qëndrueshëm të trafikut dhe renditje më të lartë të projektit tuaj në motorët e kërkimit.

Shëno SEO

Kur të arrini në kategorinë e parametrave SEO, do të jeni në gjendje të rregulloni strukturën e emrit të sitit për të treguar mënyrën se si do të shfaqen emrat e faqeve të faqes suaj të internetit si në listën e rezultateve të motorit të kërkimit ashtu edhe në skedat e shfletuesit. Ju gjithashtu mund të zgjidhni emrin tuaj të internetit dhe të shtoni përshkrimin e faqes, e cila do të shfaqet në rezultatet e motorit të kërkimit për të njoftuar përdoruesit për qëllimin kryesor të faqes ose projektit tuaj në përgjithësi.

Për më tepër, Shënimi ju lejon të plotësoni fjalët kyçe të meta, të shtoni kodet e futbollit dhe të header për të qenë në gjendje të gjurmoni analizat e faqes në internet. Për më tepër, sistemi krijon automatikisht dhe pastaj azhurnon rregullisht hartën tuaj pasi ta postoni. Ekziston madje edhe veçoria që lejon tuajin të ngarkojë një sit hartografik personal sipas dëshirës suaj.

Po kështu, Shënimi krijon dhe azhurnon skedarin tuaj të internetit robots.txt për të hequr motorët e kërkimit se çfarë të indeksoni në faqen tuaj pas publikimit të tij. Nëse projekti juaj është akoma në ndërtim ose mirëmbajtje, mund ta aktivizoni tiparin që lejon ta fshehni atë nga motorët e kërkimit.

fushë

Shënimi bën të mundur që të lë përshtypje audiencën tuaj të synuar duke zgjedhur emrin e personalizuar të domain për projektin tuaj, i cili duhet t’i japë asaj pamje profesionale. Thjesht regjistroni një emër të ri për faqen tuaj të internetit ose azhurnoni në një nga pajtimet e paguara për të qenë në gjendje të përdorni emrin e domain. Kur azhurnoni në planin vjetor të Shënimit, do të merrni një domain falas me porosi të bonusit do të keni mundësi të përdorni gjatë një viti. Alsoshtë gjithashtu e mundur që të përdorni nënfushën e sistemit pa asnjë kosto, si dhe të publikoni uebfaqen tuaj falas në këtë rast.

Fusha e shënuar

Për të rregulluar cilësimet e domenit, duhet së pari të arrini në seksionin Domain në menunë e panelit. Nëse tashmë përdorni fushën e personalizuar, sistemi automatikisht do të krijojë nëndomen për të. Po kështu, mund ta ndryshoni vetë. Mendoni, megjithatë, që nëse vendosni të ndryshoni fushën tuaj të internetit, do të duhet të publikoni uebfaqen në mënyrë që ta aktivizoni atë. Nga rruga, sistemi ju lejon të gjeni emrin e domain që i përshtatet specializimit të projektit tuaj mbi të gjitha. Thjesht hyni në fushën e Kërkimit dhe vendosni emrin e dëshiruar të faqes për të kontrolluar disponueshmërinë e saj. ’Shtë mjaft i përshtatshëm, i shpejtë dhe kursimi i kohës.

Ngjarje

Në varësi të specializimit tuaj të internetit, ju mund të keni qëllim të shtoni ngjarje të caktuara në mënyrë që të nxisni promovimin e projektit dhe të rrisni qarkullimin e trafikut. Për këtë qëllim, Bookmark lejon të shtoni çdo sasi të ngjarjeve në seksionin përkatës “Ngjarjet” në dispozicion në menunë e pultit të faqes në internet.

Ngjarjet në Shënime

Thjesht aktivizoni butonin “Shto Ngjarje” dhe fillo ta krijosh. Varet nga ju për të shtuar emrin e ngjarjes, përshkrimin, vendndodhjen (widget Google Maps do të vijë në dispozicion këtu), datën dhe kohëzgjatjen e ngjarjes, si dhe imazhin më të përshtatshëm. Pas kësaj, ruajini cilësimet për ta shtuar ngjarjen në faqen tuaj të internetit. Kjo eshte!

Email i përparuar

Me Faqerojtësen, ju mund të blini ose ndryshoni email-in tuaj të internetit duke përdorur funksionin Advanced Email. Ndërtuesi i faqes së internetit lejon të lidhni një email me emrin e domain të faqes suaj të internetit për t’i dhënë asaj pamje profesionale. Email Email Pro do të përputhet me emrin e domain-it të faqes / kompanisë suaj. Kështu, do të jetë më e lehtë për përdoruesit ta memorizojnë dhe ta shoqërojnë atë me markën tuaj. Përveç kësaj, ju mund të zgjidhni platformën e emailit sipas zgjedhjes tuaj – madje edhe atë që keni përdorur më parë. Shtë e mundur të sinkronizoni ose përcillni llogaritë ekzistuese të postës elektronike që tashmë zotëroni me atë që do të krijoni me shërbimin. Kostoja e përdorimit të kutisë postare përbën 2 $ / muaj.

Shëno Email

Ajo që duhet të dini edhe për postën elektronike të Email Pro është se do të sinkronizojë lehtësisht në të gjithë pajisjen celulare që përdorni, qoftë një smartphone, një tabletë apo një laptop.. Sistemi siguron mbrojtje ndaj virusit dhe spamit për të gjitha postat dalëse dhe hyrëse. Shënimi dhuron 5 GB hapësirë, si dhe një mundësi për të dërguar bashkëngjitje të mëdha. Madhësia e tyre mund të arrijë deri në 35MB, që është mjaft mbresëlënëse dhe e dobishme për shumicën e pronarëve të afarizmave.

Do të jeni gjithashtu të kënaqur me ndërfaqen interaktive, tërheqëse dhe të thjeshtë për menaxhimin e postës elektronike pasi është mjaft e thjeshtë për t’u mësuar me të. Karakteristika vjen me mbështetje shumë-gjuhëshe në Webmail dhe është plotësisht e lokalizuar që të përputhet me vende të ndryshme në të gjithë botën. Ai gjithashtu siguron siguri përfundimtare për të gjithë postën që merrni dhe dërgoni, pas tre kritereve kryesore – shkallëzueshmërisë, besueshmërisë dhe performancës së lartë. Kjo nuk mund të ketë ndikim pozitiv në reputacionin dhe promovimin e faqes suaj të internetit.

Integrimi i sfondit të videos

Shënimi ju lejon të integroni një sfond video në faqen tuaj të internetit për të bërë përshtypje vizitorët tuaj që nga shikimi i parë. Ju mund të vini dhe të ngarkoni një sfond unik video për të treguar historinë tuaj të markës. Nëse nuk e keni një të tillë, ndjehuni i lirë të zgjidhni midis qindra videove që ka në dispozicion ndërtuesi i faqes në internet. Të gjitha videot sigurohen falas.

Integrime në Median Sociale

Ndërtuesi i faqes në internet lehtëson lidhjen e faqes tuaj në internet në kanalet e kërkuara të mediave sociale sipas zgjedhjes suaj. Sistemi ofron një modul “Social” që ju lejon të shtoni shpejt butonat e mediave sociale që do të lidhen me llogaritë e mediave sociale. Në përgjithësi, është e mundur që të integrohen rreth 22 kanale. Për më tepër, nëse është e nevojshme mund të aktivizoni komente dhe komente në Facebook.

Programi i Agjencisë së Shënjave

E reja Programi i Agjencisë së Shënjave ju ndihmon të merrni vetë uebfaqen tuaj të agjencisë për krijimin e faqeve të internetit për të rritur biznesin tuaj. Duke shfrytëzuar ndihmësin e fuqishëm AIDA, ju shfrytëzoni një mundësi të përsosur për të filluar projektin me investime minimale në kohë dhe përpjekje. AIDA do të bëjë automatikisht punën për ju dhe gjithashtu do t’ju ndihmojë të krijoni faqe interneti për klientët tuaj. Kjo është një ide e shkëlqyeshme që meriton vëmendjen e përdoruesve, të cilët kanë ëndërruar ndonjëherë të kenë një agjenci të projektimit në internet, por nuk e dinin, ku të fillojnë.

Pse zgjidhni Agjencinë e Shënjave? Arsyet janë të gjithanshme. Për të filluar, ju do të jeni në gjendje të merrni një uebfaqe agjensie të përgjegjshme dhe miqësore me celularin, me një funksion të plotë, vetëm në disa minuta duke zgjedhur midis 750 llojeve të biznesit të gjithanshëm. Për më tepër, do të keni një mundësi për të shfaqur shumë faqe interneti të gjitha në një vend për t’i lënë klientët tuaj të zgjedhin variantet më të përshtatshme. Ndërtuesi i faqes në internet gjithashtu do të trajtojë të gjitha nuancat e menaxhimit të projektit tuaj dhe nuancat e faturimit, por kjo nuk do të thotë që ju nuk do të jeni në gjendje të menaxhoni vetë çështjet e pagesave.

Agjensia e Shënjave

Provo Agjencinë e Shënjave Tani

Nuk është e nevojshme të jesh një stilist i aftë për të filluar dhe menaxhuar një agjenci të projektimit në ueb me Faqerojtësen. Ashtu si sistemi lejon krijimin e llojeve të tjerë të projektit pa asnjë kodim të nevojshëm, ai ju lejon të filloni një agjenci të projektimit në internet duke përdorur një redaktues të përshtatshëm tërheqës dhe tërheqje. Në të njëjtën kohë, përdoruesit, të cilët posedojnë njohuri të denjë për programim, mund ta përdorin atë për të integruar kodet me porosi në faqet e internetit të tyre. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për ta bërë projektin tuaj të dalë nga turma.

Shërbimi ka shumë për të ofruar, duke përfshirë një koleksion të imazheve të aksioneve dhe videove të disponueshme në “My Drive” pa asnjë kosto fare. Për shkak të Certifikatës së Sigurisë SSL, faqja juaj e internetit do të mbrohet nga të gjitha llojet e kërcënimeve, mashtrimet në internet dhe mashtrimet. Nëse ka ndonjë çështje për të cilën nuk jeni të sigurt ose dëshironi të merrni këshilla profesionale në lidhje me faqen tuaj të internetit të agjencisë së dizajnit, ekipi i besueshëm i ndihmës së klientëve është në dispozicionin tuaj në çdo kohë të ditës.

Ndër avantazhet e tjera që do të përfitoni nga programi i Agjencisë së Dizajnit të Dizajnit, ka kuptim të përmendni numrin e pakufizuar të klientëve, duke fituar potencial dhe licenca, hapësirë ​​të pakufizuar për ruajtjen e diskut dhe bandën e tij, mundësi për të lidhur domainin tuaj, pa ndonjë markë të shënuar në ekranin tuaj. , analiza të përparuara, opsion i integrimit të sfondit të videove, 14-ditë garanci për kthimin e parave, pavarësisht nga arsyet etj.

Në përgjithësi, Programi i Agjencisë së Shënjonit synon të shfrytëzojë fuqinë e AI për të maksimizuar angazhimin e përdoruesve dhe normat e konvertimit. Tani e tutje, ju mund të bëheni një Agjent Bookmark për vetëm 99,95 $ / vit, duke marrë të ardhurat tuaja rregullisht në varësi të kushteve të programit dhe opsionit të faturimit për të cilin do të kërkoni. Kjo është një ofertë vërtet e shkëlqyeshme!

3. Modelimet

Shënimi nuk ka një koleksion standard model. Përkundrazi, është AIDA që ofron zgjedhje të gjerë në faqet e internetit. Të gjitha temat e integruara janë të gjithanshme: ju nuk do të gjeni dy faqe të ngjashme në strukturë. Ata janë gjithashtu të përgjegjshëm, që është një tipar i domosdoshëm për faqet e internetit bashkëkohore.

Zgjidhni Dizajnin AIDA

AIDA bën të mundur zgjedhjen e llojit të biznesit tuaj për të gjeneruar një faqe në internet bazuar në nevojat tuaja. Nëse nuk ju pëlqen projekti për ndonjë arsye, jeni të mirëpritur të kërkoni AIDA të krijojë një të ri për ju. Ju mund ta përsërisni veprimin pa pushim derisa të jeni plotësisht të kënaqur me rezultatin. Puna me AIDA është e thjeshtë, e shpejtë dhe tërheqëse. Ndihmësi lejon ndërtimin e një faqe në internet të gatshme të personalizuar për gati dy minuta për t’ju ndihmuar të krijoni një prani të besueshme në internet. Ju mund të krijoni sa më shumë nënpagesë sa ju nevojiten për projektin tuaj – sistemi nuk vendos kufizime ose kufizime këtu. Përveç kësaj, ju mund të vendosni kodin tuaj HTML, nëse zotëroni njohuritë dhe aftësitë e kërkuara.

Cilësimet e personalizimit të dizajnit të faqes shënuese janë gjithashtu të gjithanshme. Edhe pse, AIDA kujdeset për të gjithë procesin e zhvillimit të internetit dhe siguron një rezultat mbresëlënës, ju gjithashtu mund të modifikoni hartimin e faqes tuaj në seksionin përkatës redaktori. Ky është vendi, ku mund të redaktoni stilin dhe sfondin e faqes tuaj, si dhe të rregulloni cilësimet e përgjithshme. Kjo është shumë e përshtatshme për përdoruesit, të cilët dëshirojnë t’i japin projekteve të tyre pamjen e personalizuar.

4. Ndihma për klientët

Bookmark synon të sigurojë përdoruesve të tij mbështetje maksimale për t’i fuqizuar ata të ofrojnë uebfaqe me cilësi të lartë për klientët e tyre. Ju mund të kontaktoni me ekipin e klientit për ndihmë në çdo kohë të ditës, ose duke plotësuar një formë të shkruar ose përmes dritareve të bisedave të drejtpërdrejta të disponueshme në të gjitha faqet e shërbimit. Shtë gjithashtu e mundur të kontaktoni zhvilluesit përmes formularit të feedback-ut në menunë “Ndihmë”.

Nëse ka akoma ndonjë pyetje, mund të kontaktoni me zhvilluesit e sistemit në seksionin “Pyet një ekspert”. Kështu do të keni qasje në komunitetin e fuqishëm shoqëror të krijuesit të faqes në internet, ku mund të bëni pyetje të lidhura me sistemin dhe të merrni përgjigje për to. Platforma gjithashtu bën të mundur shikimin e shumë videove si-tek për të kuptuar qartë mënyrën e përdorimit të sistemit.

Shënimi gjithashtu jep një mundësi për të provuar një kurs trajnimi falas online. Kjo do t’ju lejojë të mësoni strategjitë dhe truket e punës me sistemin. Ju mund t’i përdorni më tej këto aftësi kur hapni një faqe në internet të biznesit. Sistemi lejon të shikoni tutorialin demo live direkt në faqen e internetit. Sidoqoftë, nëse synoni të keni akses në kurset e plota mësimore dhe në internet, shërbimi do t’ju ofrojë të përmirësoni një nga pajtimet e tij të paguara – qoftë biznesi, qoftë profesional. Të dy i japin këtë mundësi.

5. Politika e çmimeve

Ju mund të përdorni Faqerojtësën falas me kufizime standarde. Sistemi nuk lejon të lidhni fushën tuaj, krijimin e mbi 10 faqeve, shtimin e një dyqani dhe heqjen e reklamës së tij. Një plan i tillë mund të zgjidhet për të eksploruar dhe testuar shërbimin vetëm.

Për të gjithë ata, të cilët kanë nevojë për një faqe të plotë biznesi, sistemi ofron plane të paguara. Në fakt, ekzistojnë vetëm dy plane që mund të zgjidhni nga:

 • Profesionale (11,99 $ / muaj), i cili ofron një domen falas, në vit, ruajtje të pakufizuar, faqe dhe bandë të bandës, heqjen e reklamave, SEO të përparuar, mbështetje premium, mbrojtje me fjalëkalim, lidhje të postës elektronike me një faqe në internet, footers të personalizueshme;
 • Biznes (24,99 $ / muaj), e cila përfshin veçoritë e përmendura më lart si dhe një mundësi për të krijuar një dyqan online me mbi 1000 karta produktesh, pranimin e pagesave online PayPal, lidhjen SSL, një mundësi për të shitur në aplikacionin e menaxhimit të dyqaneve Ebay, Android dhe iOS.

Bookmarkmimet e faqes

Kostoja e Faqerojtësit është e moderuar dhe i përmbahet plotësisht cilësisë dhe gamës së karakteristikave të ofruara. Shtë një zgjedhje e këndshme për të krijuar faqe interneti me pamje profesionale dhe funksionale. Ashtu si në shumicën e krijuesve të faqeve të internetit, një plan falas i mungon funksionaliteti për shkak të kufizimeve që nuk janë në përputhje me fillimin e një uebsajti të këndshëm.

Efikasiteti i kostos së përdorimit të Bookmark varet nga preferencat dhe aplikueshmëria juaj. Ka shumë konkurrentë të ngrohtë që ngarkojnë të njëjtat çmime për shërbimet e tyre. Produkti qëndron larg nga turma për shkak të paraqitjes së pazakontë të veçorive standarde të sistemeve WYSIWYG, asistentit të avancuar AIDA dhe unike të ndërfaqes. Në përgjithësi, ky është një sistem i mirë me çmime të arsyeshme. Varet nga ju të bëni zgjedhjen.

6. Pro dhe kundër

Pavarësisht ndërfaqes tërheqëse, Bookmark ka një numër disavantazhesh. Ka kuptim të kuptojmë se çfarë meritë dhe pakëson saktësisht ndërtuesi i faqes në internet para se të kuptoni se çfarë mund të prisni nga ajo në planin afatgjatë. Le t’i hedhim një vështrim listës së mirat dhe të mirat e dhëna më poshtë.

Pros:
Cons:
&# X2714; Asistent i avancuar AIDA që krijon kombinime të shumta në internet për çdo biznes;
&# X2714; Nuk ka aftësi dhe njohuri për kodim për të filluar një faqe në internet;
&# X2714; Materiale edukative cilësore se si të punohet me sistemin;
&# X2714; Statistikat e integruara të këndshme për mbledhjen e mjeteve;
&# X2714; Programi i Agjencisë së Dizajnit të Dizajnit.
Process Procesi i papërshtatshëm i krijimit të blloqeve personale për faqet e internetit me një faqe;
F fonte të vogla nënshkrimi në redaktorin vizual.

përfundim

Shënimi është një ndërtues tërheqës me pamje të plotë. Ai nuk ofron ndonjë shabllon në internet, megjithatë mund të mburret me një asistent të fuqishëm AIDA. Ai bën të mundur krijimin e faqeve të internetit të përgjegjshme për bizneset e shumta duke përdorur informacionin e dhënë. Procesi i nisjes së një faqe në internet nuk zgjat më shumë se disa minuta, ndërsa rezultati është gjithmonë mbresëlënës.

Ndërfaqe interesante, procesi krijues i krijimit të uebit dhe sistemi unik i mbledhjes së statistikave – është e qartë që zhvilluesit u përpoqën ta bëjnë sistemin të dallojë nga turma. A kanë arritur sukses në këtë? Po. Funksionaliteti i faqerojtësve është mbi mesataren, gjë që e bën atë një zgjedhje të mirë për fillestarët, si dhe për ekspertët e dizajnit në internet.

Shënimi funksionon më së miri për krijimin e llojeve të ndryshme të faqeve të internetit të biznesit. Dyqanet online të ndërtuara me të janë vizive tërheqëse dhe ofrojnë një gamë të gjerë karakteristikash të tregtisë elektronike. A ja vlen Karta e Shënimit? Eshte. Nëse i plotëson nevojat tuaja për krijimin e faqes në internet, thjesht blini një plan dhe filloni të punoni. Ju nuk do të pendoheni për rezultatin.

Provo Tani

 Është falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me