Rishikimi i faqes në internetBuilder.com

Rishikimi i faqes në internetBuilder.com


WebsiteBuilder.com – është një krijues i njohur inteligjent i internetit, i cili vjen me një grup karakteristikash dalluese dhe opsione për personalizimin e dizajnit, të nevojshme për të filluar dhe menaxhuar projektet e desktopit dhe celularit. Shërbimi funksionon po aq i shkëlqyeshëm për newbies dhe miratimin e faqeve në internet, të cilët kanë bërë mendjen e tyre për të filluar faqet e internetit me cilësi pa asnjë kodim të përfshirë.

E themeluar në vitin 2014, WebsiteBuilder ka zgjeruar grupin e tij të tipareve që tani të bëhet një përfaqësues i denjë i ngrohtë i dizajnit të uebit. Platforma lejon krijimin e modeleve tërheqëse të personalizuara në mënyrë intuitive dhe të thjeshtë. Thjesht përgjigjuni disa pyetjeve dhe shikoni mënyrën se si sistemi gjeneron një uebfaqe për ju, pa marrë parasysh se në cilën vend specializoheni.

Projekti i zhvilluar me WebBuilder duket mbresëlënës për të gjitha pajisjet. Ata janë gjithashtu super të shpejtë dhe miqësore me SEO. Nuk ka nevojë të zotëroni aftësi për kodim ose njohuri të teknologjisë për të punuar me platformën – është me të vërtetë i përshtatshëm dhe lejon qasje në mjete të shumta të projektimit, menaxhimit dhe promovimit për të ndihmuar në rritjen e projektit tuaj.

A jeni i interesuar të zbuloni rishikimin e plotë dhe gjithëpërfshirës të faqes në internetBuilder? Kjo është pikërisht ajo që ne do të bëjmë menjëherë. Vetëm vazhdoni të lexoni artikullin për të zbuluar informacionin rreth sistemit, nxjerr në pah të mirat dhe të këqijat dhe aspektet e tjera thelbësore që kanë shumë rëndësi, kur bëhet fjalë për zgjedhjen e platformës më të mirë të ndërtimit të faqes në internet. Le të fillojmë tani.

1. Lehtësia e përdorimit

Platforma është e bazuar në shfletues, që do të thotë se nuk kërkon instalim paraprak. Në vend të kësaj, procesi i regjistrimit është i thjeshtë dhe i shpejtë. Thjesht siguroni detajet tuaja të hyrjes për të krijuar llogarinë dhe për të marrë qasje në pult. Kjo është ajo ku ju do të jeni në gjendje të krijoni një uebfaqe të re, të menaxhoni projektet ekzistuese, të azhurnoni në llogari më të larta, të lidhni një domen dhe të shfletoni veçori të tjera të disponueshme.

WebsiteBuilder është mjaft i lehtë për t’u përdorur për shkak të paraqitjes dhe strukturës së tij intuitive. Kur të keni hyrë në panelin e kontrollit të një faqe në internet për të filluar redaktimin e tij, do t’ju ofrohet një udhëzues i hollësishëm për t’ju ndihmuar që të filloni me lehtësi. Mund të kaloni tutorialin, nëse nuk ju nevojitet, ose nëse mendoni se do të përballeni me detyrën më vete. Për fat të mirë, sistemi është miqësor për fillestarët dhe nuk nënkupton njohuritë e aftësive të programimit ose të projektimit për të krijuar një projekt të personalizuar. Gjithçka është mjaft e thjeshtë dhe e kuptueshme këtu.

Paneli i faqes UebfaqeBuilder

Ajo që ju nevojitet është të zgjidhni modelin që i përshtatet zonës tuaj të specializimit dhe të filloni ta redaktoni atë, duke përdorur mjetet, veçoritë dhe elementet që sistemi ofron. Ju mund të redaktoni tekstet dhe imazhet, të ngarkoni skedarët e mediave, të shtoni faqe të reja dhe t’i përshtatni ashtu siç ju nevojitet. Nëse mendoni se duhet të zhvisheni redaktimet e bëra, mund ta bëni atë në çdo kohë dhe të bëni ndryshimet e kërkuara. Paneli i kontrollit të uebfaqes lejon shtimin e faqeve të reja në internet, personalizimin e dizajnit të secilës faqe, shtimin e një dyqani në internet dhe një blog, rregullimin dhe kontrollimin e statistikave të internetit, si dhe menaxhimin e projektit në përgjithësi.

Redaktori i faqes së internetitBuilder

Ekziston qasje e drejtpërdrejtë në menunë “Seksione”, e cila përbëhet nga një numër elementësh. Seksionet janë paracaktuar dhe ju mund të shikoni paraprakisht modele të shumta përpara se të bëni zgjedhjen tuaj. Ajo që më pëlqen më shumë në lidhje me panelin e administratorit të krijuesit të faqes në internet është se kombinon thjeshtësinë e redaktorit standard të tekstit me fuqinë e suiteve të dizajnit profesional të faqes në internet. Kur redaktoni imazhe, për shembull, ju mund të luani me veti të tilla si mprehtësia, shtrirja, mbivendosja, afërsia e kufirit, veprimet e elementeve dhe sjelljet etj..

Ngjashëm me prodhuesit e tjerë të faqeve për newbies, ajo mbështetet nga një redaktues tërheqës dhe tërheqës që e bën të gjithë procesin e krijimit të faqes në internet të lehtë dhe argëtuese. E gjithë përmbajtja në dispozicion në faqen e internetit është e personalizueshme.

Edhe pse, krijuesi i faqes në internet është i lehtë për t’u përdorur, ndërfaqja e tij mund të duket pak e madhe për përdoruesit e papërvojë. Seksionet ose elementet që dëshironi të shtoni ndonjëherë mbivendosen, duke e bërë të vështirë menaxhimin e tyre. Kur mësoheni të punoni me sistemin, sidoqoftë, kjo nuk do të jetë problem për ju.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

WebsiteBuilder është një krijues i gjithanshëm i faqeve për krijimin e llojeve të ndryshme të faqes së internetit: nga faqet e thjeshta të broshurave të korporatave, deri tek portofolet dhe faqet e internetit të internetit. Ajo ka një përzgjedhje mbresëlënëse të widget-ave të integruara për të zgjeruar funksionalitetin e faqes suaj: harta, forma, galeri, dokumente, shtesa të tregtisë elektronike dhe më shumë. Le të diskutojmë pikat kryesore të saj tani.

Ndërtues inteligjent i faqes në internet

Sistemi pozicionohet vetë si një ndërtues inteligjent i faqes në internet, i cili automatikisht zgjedh ato skedarë dhe elementë që funksionojnë më mirë për projektin tuaj, në varësi të specializimit të tij të ngrohtë. Sistemi madje mund të zgjedhë skedarët më të përshtatshëm të mediave dhe mund të fillojë përmbajtje për ju. Thjesht përgjigjuni nja dy pyetjeve që do të gjenerojnë dhe prisni rezultatin. Sapo projekti të jetë gati, ju jeni të mirëpritur ta personalizoni dhe personalizoni atë për të marrë rezultatin e dëshiruar.

Blogging

Ndërtuesi i faqes në internet lejon ndarjen e ideve tuaja në të gjithë botën duke krijuar dhe menaxhuar bloge me ekran të plotë. Përshtatja në blog është e lehtë dhe e shpejtë. Për të filluar projektin tuaj të Blogging, duhet të kryeni disa hapa. Kështu, shkoni te seksioni “Blog”, më pas zgjidhni një model të përshtatshëm, formoni një titull për të dhe paraqisni një përshkrim. Kjo e fundit nuk duhet të jetë shumë e gjatë, por duhet të zbulojë specializimin dhe objektivin tuaj në blog. Sigurohuni që të jetë i shkurtër, por informues, i lexueshëm dhe i kuptueshëm lehtë.

UebfaqeBuilder krijoni sit

Pas kësaj, plotësoni renë e etiketës. Ajo vjen me përmbajtje të gatshme tashmë. Detyra juaj është ta modifikoni në lidhje me nevojat tuaja, llojin dhe specializimin e faqes në internet. Më në fund, vazhdoni në seksionin e ushqimit të blogut – shtoni dhe rregulloni postimet tuaja në blog duke klikuar fushat dhe duke shtuar përmbajtjen tuaj. Redaktori i blogut është intuitiv dhe miqësor ndaj përdoruesit. Ju mund të modifikoni permalidhjen këtu, të shtoni imazhet tuaja të mbulimit, të nxjerrë në pah postimet e paraqitura, të vendosni të reja dhe të kryeni veprime të tjera për t’i dhënë ekspozimit shtesë blogut tuaj. Në përgjithësi, WebsiteBuilder vjen me një funksionalitet të denjë për Blogging që apelon tek shumica e përdoruesve të sistemit.

eCommerce

Me WebsiteBuilder, mund të shtoni funksionalitetin e e-commerce në faqen tuaj të internetit për të filluar shitjen e produkteve fizike / afariste. Kjo lejon krijimin e pranisë së besueshme të biznesit, tërheqjen e klientëve të rinj, indeksimin e dyqanit tuaj online me motorët kryesorë të kërkimit, rritjen e shitjeve tuaja dhe marrjen e mbështetjes me përparësi. Me këtë qëllim, krijuesi i faqes në internet ofron një numër karakteristikash, duke përfshirë shtimin dhe menaxhimin e produkteve të reja dhe kategoritë e tyre, duke siguruar përshkrimet e produkteve dhe fotot, duke ofruar kode zbritje etj..

Tregtim elektronik në internetBuilder

Të gjitha dyqanet e InternetBuilder janë përgjegjëse të lëvizshme nga paracaktimi për t’i lejuar klientët të lehtë të kontrollojnë nga kudo dhe në çdo kohë, duke përdorur pajisjet që kanë në dispozicion. Sistemi gjithashtu do të konfigurojë automatikisht cilësimet e dyqaneve në internet në mënyrë që përdoruesit të mos kenë nevojë të shqetësohen për zgjedhjen e ofruesve të pagesave, metodat e transportit dhe taksat. Kjo bëhet me lehtësi në panelin e kontrollit të faqes në internet. Për më tepër, të dhënat personale konfidenciale të të gjitha pagesave të klientëve janë plotësisht të sigurta dhe të mbrojtura nga qasja e paautorizuar e palëve të treta. Analizat e integruara janë në dispozicion këtu, gjithashtu për t’ju ndihmuar të gjurmoni performancën tuaj në internet, porositë, vizitorët, informacionin e të ardhurave etj.

Ekziston një problem serioz këtu: nëse keni ndërmend të krijoni një dyqan në internet, do të duhet të përmirësoheni në një nga planet me pagesë – një plan falas nuk e ofron këtë mundësi.

Statistikat e faqes në internet

Platforma lejon hyrje në seksionin e Statistikave të disponueshëm në panelin e kontrollit të faqes në internet. Kjo është ajo ku ju mund të gjeni dhe rishikoni të gjitha informacionet në lidhje me faqen tuaj të internetit. Kjo përfshin të dhëna për sasinë e trafikut, luhatjet dhe përdoruesit e vendndodhjes, normat e braktisjes së faqes në internet, performancën e përgjithshme, numrin e vizitave gjatë një interval kohor të caktuar dhe faktorë të tjerë thelbësorë që lidhen me biznesin tuaj.

Email i markës

Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur marrjen e emailit tuaj GSuite që do të shoqërohet me markën tuaj. Për më tepër, do të keni mundësi të përdorni mjete dhe shërbime të tjera të ofruara nga GSuite. Këto përfshijnë mjete komunikimi (kalendari në internet, tipar Duo) mjetet e bashkëpunimit dhe ruajtjes (Dokumentet e Google), ruajtjen e diskut, si dhe mjetet e menaxhimit.

UebfaqeBuilder GSuite

Kontaktet CRM

Platforma ju lejon të ruani të gjitha kontaktet e klientit dhe partnerit të gjitha në një vend. Sa herë që një përdorues plotëson një formë kontakti të disponueshme në faqen tuaj të internetit ose vendos një porosi në dyqanin në internet, kontaktet ruhen automatikisht dhe shtohen në CRM Kontaktet. Kjo është shumë e përshtatshme për analiza të mëtejshme në internet dhe krijimin e fushatave të marketingut me email. Ngarkimi manual i përmbajtjes është gjithashtu i disponueshëm këtu – thjesht shtypni butonin “Shto Kontakt” për të paraqitur të dhënat e klientit tuaj.

Kontaktet me faqet e internetitBuilder CRM

Tregu i Aplikimeve

UebfaqjaBuilder lejon zgjedhjen dhe integrimin e widget-ve dhe shtesave nga Tregu i saj i Integruar i Aplikimeve. Kjo ju lejon të rritni performancën e mjetit tuaj dhe të arrini shumicën e objektivave të dizajnit në internet. Ndër aplikacionet në dispozicion në Treg, ju mund të zgjidhni, Biznes, marketing, siguri, pajisje për mbledhjen e statistikave dhe më shumë.

Tregu i faqes UebfaqeApp

Prodhuesi i logos

Nëse nuk keni ende një logo biznesi, krijuesi i faqes në internet bën të mundur krijimin e një, i cili do të jetë unik dhe i personalizuar. Krijuesi i integruar i Logo-ve me energji AI thjeshton procesin e krijimit të logos dhe e bën atë seamless, të lehtë dhe të shpejtë. Ajo që ju nevojitet është të shkruani emrin e markës tuaj dhe të përdorni mjetet që sistemi ofron për të ndërtuar një logo të biznesit të njohur që do ta bëjë kompaninë tuaj të dalë nga turma.

Prodhuesi Logo i UebfaqeveBuilder

Krijuesi i faqes në internet nuk mbështet një opsion shumëgjuhësh dhe integrimin e shërbimeve të jashtme si Mailchimp, për shembull. Sidoqoftë, ju mund të krijoni formularin tuaj të kontaktit dhe ta shtoni atë në faqen e internetit për t’u mundësuar përdoruesve të kontaktojnë me ju kur të jetë e nevojshme.

Eachdo uebfaqe i drejtuar nga faqja e internetitBuilder është e gatshme për lëvizje që nga fillimi. Për më tepër, përdoruesit mund të rindërtojnë plotësisht versionet mobil të faqeve të tyre duke përdorur të njëjtat mjete për përdorim të thjeshtë të ndërtuesit. Ndryshimet e bëra në pamjen celulare nuk do të ndikojnë në versionin e desktopit të faqes tuaj.

3. Dizajni & templates

Kur sapo filloni procesin e krijimit të faqes në internet, sistemi do t’ju ofrojë të zgjidhni nga dy opsionet e krijimit të faqes në internet – ose Express ose Tradicionale. E para nënkupton përdorimin e redaktorit automatik të faqes inteligjente që do të bëjë pothuajse të gjithë punën për ju. Opsioni i dytë bën të mundur përdorimin e redaktorit tradicional drag-and-drop, i cili funksionon shumë për përdoruesit, të cilët kërkojnë opsione më të detajuara dhe të thella të kontrollit dhe konfigurimit të dizajnit.

Mundësitë e kontrollit dhe konfigurimit të dizajnit të faqes së internetitBuilder

Koleksioni i shablloneve në internetBuilder është padyshim që ia vlen të kushtohet vëmendje. Aktualisht has në qindra dizajne, të cilat përgjigjen si parazgjedhje. Temat ndahen me lehtësi në kategori të ngrohtë. Këto përfshijnë Arkitekturën dhe Pasuritë e Patundshme, Restorantin, Muzikën, Biznesin, Dasmën, Blogun, Bukurinë dhe Modën, Kompjuterët dhe Teknologjinë, Jetën, Fotografinë, Portofolin, Hotele dhe Udhëtime, Shërbime Profesionale, Biznes dhe Konsulent, Ndërtim dhe Tregti etj. Ekziston gjithashtu opsioni i filtrit të kërkimit të disponueshëm në sistem, ku mund të shtypni industrinë për të cilën jeni të interesuar dhe të merrni ofertat përkatëse. Të gjitha shabllonet duken moderne dhe me stil, duke i dhënë pamjen e re markës suaj të internetit.

Modelet e faqes UebfaqeBuilder

Farëdo modeli për të cilin do të kërkoni, do të jetë 100% i personalizueshëm – mënyra se si duket çdo dizajn kur e merrni nga biblioteka është vetëm fillimi. Ekziston gjithashtu një lajm i mirë për ata që dinë një ose dy gjëra në lidhje me kodimin – mund të futni HTML tuaj në futbollin dhe kokën e faqes tuaj.

Keni parasysh se nuk do të mund të ndryshoni modelin që keni zgjedhur fillimisht në lëvizje. Përndryshe, përmbajtja që keni paraqitur, do të humbet dhe ju do të duhet ta shtoni atë përsëri. Ky është një pengesë serioze, veçanërisht për fillestarët, të cilët nuk janë të vetëdijshëm për bazat e projektimit në internet dhe rastësisht mund të bëjnë zgjedhjen e gabuar. Një tipar i bukur është se shabllonet që ofron sistemi janë falas dhe ju mund t’i shikoni ato përpara se të bëni zgjedhjen.

4. Ndihma për klientët

Faqja e internetitBuilder ka një bazë të gjerë njohurish të përbërë nga udhëzues për mënyrën si të udhëzoni, 5 pyetjet më të mira kryesore, domain-in e FAQ, mbështetjen e faturimit dhe mbështetjen e Teknikës. Ju gjithashtu mund të kontaktoni me ekspertët e tyre përmes postës elektronike ose përmes telefonit. Përveç kësaj, shumica e elementeve të redaktorit vijnë me ikona ndihmëse të brendshme që ju ndihmojnë të mësoni ndërsa ndërtoni. Shtë gjithashtu e mundur të kontaktoni dizajnerët që punojnë për shërbimin, të cilët do t’ju ofrojnë këshilla të dobishme për krijimin e faqeve në internet ose madje do të ndërtojnë një faqe në internet për ju në lidhje me specifikimet dhe kërkesat tuaja të sakta.

Kohët e fundit, një funksion i ri Live Chat është shtuar në shërbim. Isshtë në dispozicion 24/7 dhe bën të mundur kontaktin me sistemin e mbështetjes që problemet tuaja të zgjidhen me efikasitet maksimal. Ajo që ju duhet të përdorni shërbimin është të siguroni emrin tuaj, temën dhe përshkrimin e çështjes që duhet të trajtohet, shpjegojeni atë në detaje dhe prisni derisa specialistët e sistemit të përgjigjen në mesazhin tuaj. Në përgjithësi, kjo zgjat rreth disa minuta. Në përgjithësi, shërbimi për përkrahjen e klientëve në InternetBuilder është efektiv dhe bën të mundur zgjidhjen e problemeve urgjente në kohë.

5. Planet & Çmimeve

Të gjitha projektet e internetitBuilder janë falas ndërsa janë në ndërtim e sipër dhe janë publikuar në një nënfushë. Ju mund të provoni tiparet e krijuesit të faqes së internetit dhe të provoni të ndërtoni faqen tuaj të internetit (apo edhe disa prej tyre) në një Plan fillestar falas pa pasur nevojë të paguani për shërbimin. Një plan falas ofron gjithashtu një pritje falas. Sidoqoftë, në mënyrë që të lidhni emrin tuaj të domain, si dhe të zhbllokoni më shumë aftësi (Mbështetje për shikimin celular, përfshirë kreditë e reklamave, ruajtjen më të madhe të faqes, bandën e pakufizuar, bandën e dytë të posaçme (50% zbritje), mbështetjen premium, veçorinë e e-commerce dhe më shumë) do të duhet të blini një paketë të paguar.

Politika e mimeve të Blerësit të Uebfaqeve

Planet e paguara janë si më poshtë:

  • Premium (nga 4,40 $ / muaj) – ofron domain falas, hostim falas, kredi falas për reklama, SEO dhe ndihmë për marketing, faqet e lëvizshme;
  • Biznes (nga 5,60 dollarë në muaj) – ofron të gjitha tiparet e nënkuptuara nga Plani i Premium plus mbështetje prioritare;
  • tregti elektronik (nga 8 dollarë në muaj) – ofron funksionalitet të përshkruar në dy planet e mëparshme dhe veçoritë eCommerce që bëjnë të mundur krijimin e një dyqani në internet.

Pasi të keni zgjedhur një plan, do t’ju ofrohet të siguroni të dhënat e kartës tuaj të kreditit dhe detajet e pagesës. Kini parasysh që pasi të vendosni të regjistroni një emër domain falas me shërbimin dhe më pas dëshironi të anuloni pajtimin, do të duhet të paguani një tarifë prej 15 $ për të ruajtur domainin e zgjedhur.

6. Pro dhe kundër

WebsiteBuilder është një sistem, i cili vjen me listën e tij të avantazheve dhe disavantazheve. Krijon një përshtypje të një platforme fleksibël, të qëndrueshme dhe të ngarkuar me tipare të internetit që funksionon mirë për zhvillimin e llojeve të ndryshme të projekteve. Le të hedhim një vështrim në të mirat dhe të mirat e shërbimit tani.

Pros:
Cons:
&# X2714; Ndërtues inteligjent i thjeshtë për t’u përdorur me modele pa përgjigje;
&# X2714; Tregëti elektronike dhe Blogging;
&# X2714; Prodhuesi i logos;
&# X2714; Qasje GSuite dhe statistika në internet;
&# X2714; Mbështetje e besueshme e klientit;
✘ Asnjë opsion kaloni model;
Interface Ndërfaqe pak konfuze;
✘ Nuk ka tipar gjyqi eCommerce, etj.

përfundim

WebsiteBuilder është një ndërtues fleksibël dhe i lehtë për t’u përdorur në internet. Funksionaliteti është i mjaftueshëm për të ndërtuar pothuajse çdo lloj uebsajti, ndërsa diapazoni i shablloneve dhe mjeteve të personalizimit të dizajnit do të arrijnë në çdo pritje dhe nevojë.

Shërbimi mund të përdoret si nga newbies ashtu edhe nga mirat e dizajnit në internet – të gjithë do të gjejnë këtu mjetet dhe opsionet e kërkuara. Whatfarë është e rëndësishme, sistemi bën të mundur krijimin, menaxhimin dhe rregullimin e një blogu vetëm me disa klikime. Asnjë njohuri dhe aftësi e veçantë nuk nevojiten për ta bërë atë, por nëse jeni të vetëdijshëm për bazat e kodimit, ky do të jetë një shpërblim për ju.

Ndërtuesi i faqes në internet ka një politikë çmimi të përballueshëm. Planet e paguara zbulojnë shumë mundësi për përdoruesit që dëshirojnë t’i japin faqeve të tyre ekspozim shtesë dhe të përfitojnë prej tyre. Isshtë e mundur të filloni një dyqan online këtu duke u modernizuar në planin përkatës.

Në përgjithësi, sistemi ka një potencial për t’u bërë më i popullarizuar, nëse Ekipi i tij vazhdon të punojë në zhvillimin e produktit, duke shtuar më shumë karakteristika unike në arsenalin e platformës. Provojeni vetë të shihni se si funksionon dhe si ndihet, dhe mbani mend të ndani përvojën tuaj në komente!

Provoni Tani ndërtuesin e faqes në internet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me