Rishikimi i faqes në internet

Shqyrtimi i faqes në internet

Weblium – është një mjet i lehtë për t’u përdorur në internet ndërtimi i krijuar për të ndihmuar njerëzit të ndërtojnë uebfaqe me cilësi të lartë biznesi të vogël që përbëhet kryesisht nga një faqe e vetme. Platforma do të jetë mall për ata që kërkojnë modele të gatshme për përdorim që funksionojnë në mënyrë të barabartë në të gjitha pajisjet, pavarësisht nga lloji OS, zgarë ose zgjidhja e ekranit. Në të njëjtën kohë, Weblium mund të jetë një zgjidhje e mirë për përdoruesit që duan ndërtojnë dhe publikojnë faqet e tyre nga e para në asnjë kohë fare.

Sistemi ka një Mbikëqyrës të Design Design AI për t’ju ndihmuar të vazhdoni me një stil të përputhur në internet në të gjitha blloqet përveç një plani falas. Do të jetë e mirë vetëm për projekte të vogla dhe të lehta. Weblium ofron disa plane më të paguara për ata që duan të fillojnë dyqane të vogla dixhitale për të shitur produkte në internet.

Sa për portofolet profesionale, bloget, kartat e biznesit ose faqet e internetit të biznesit të vogël, Weblium ka të ngjarë të funksionojë. Le të shohim më nga afër tiparet dhe instrumentet që ofron.

Pro dhe kundra

Weblium ia vlen t’i kushtohet vëmendje përdoruesve që nuk kërkojnë ton karakteristika ose funksionalitet të zgjeruar. Edhe pse duket paksa e kufizuar përsa i përket fleksibilitetit dhe zgjatjes së mëtejshme, prapë mund të ketë disa avantazhe.

Pros:
Cons:
&# X2714; Dizajn elegant.
&# X2714; Procesi i thjeshtë dhe i shpejtë i redaktimit.
&# X2714; Plani falas dhe opsionet falas si SSL, mbajtja e cloud dhe domeni.
&# X2714; Modelet profesionale me një model adaptiv.
&# X2714; Mbikëqyrës i dizajnit të AI.
Good Vetëm mirë për faqet e internetit të vogla dhe me një faqe.
Capabilities Aftësi të kufizuara integrimi.
Plans Planet e studimeve në internet me çmim të lartë.

Për çfarë është mirë?

Platforma plotëson nevojat e individëve dhe të sipërmarrësve. Nga njëra anë, funksionon shumë mirë përdorimi personal sa herë që duhet të krijoni një portofol elegant ose të përfaqësoni biznesin tuaj të vogël në internet. Gjithashtu, softveri është i mirë për krijimin e faqeve tërheqëse të uljes. Sistemi kohët e fundit ka shtuar disa aftësi në tregtinë elektronike për të ndërtuar dhe nisur dyqane të vogla në internet.

Si rezultat, Weblium formohet si një krijues fleksibël i faqeve në internet që mund të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme për pronarët e bizneseve, individët, tregtarët dhe freelancer që kanë dëshirë të krijojnë uebfaqe me pamje të mirë për klientët e tyre. Krijuesi i faqes në internet nuk kërkon njohuri të veçanta teknike. Për shembull, do të duhet një teknik jo teknik rreth një orë për të krijuar një faqe ulje të gatshme.

Pra, mund të themi me siguri që Weblium mund të përdoret për projekte të ndryshme dhe llojet e faqeve të internetit ndërsa reagimet teknike nuk janë të nevojshme.

Lehtësinë e përdorimit

Tashmë ju e dini që Weblium nuk kërkon aftësi teknike ose kodim. Për më tepër, ajo përdori Funksionaliteti i bazuar në AI për të krijuar faqe të gatshme në internet. Procesi i ndërtimit nga e para nuk do t’ju marrë më shumë se 3 orë ose të zgjidhni një model të paracaktuar ose të filloni ndërtimin e një siti të ri nga e para.

Redaktori i faqes në internet

Por, para se të futni redaktorin e faqes në internet, duhet të plotësoni një regjistrim të thjeshtë dhe t’i përgjigjeni disa pyetjeve në lidhje me projektin e ardhshëm.

Fillimi

Para së gjithash, një përdorues duhet të regjistrohet. Procesi mund të përfundojë duke hyrë në një llogari Google ose Facebook. Një mënyrë tjetër është të tregoni emailin dhe fjalëkalimin tuaj. Varianti i parë është më i shpejtë, pasi menjëherë mund të transferoheni në procesin e ndërtimit të faqes në internet.

Regjistrimi i faqes në internet

Në fazën tjetër, një përdoruesi i kërkohet të sigurojë informacione fillestare për projektin. Sistemi ofron disa mundësi tipike për të identifikuar se kush jeni. Këto opsione përfshijnë:

 • marketer.
 • Pronari i biznesit.
 • Designer Web.
 • tjetër.

Informacion në lidhje me faqen në lidhje me hapin 1 të projektit

Hapi tjetër është të përcaktoni nëse keni të paktën aftësi themelore teknike ose jeni një i ri i ri. Për shembull, nëse jeni të mirë në hartimin dhe kodimin e faqeve në internet, duhet të zgjidhni “Ndërtimin e Uebfaqeve Profesionale”. Ata që kanë disa njohuri të lehtë për kodim do ta vlerësojnë “WordPress të përdorur disa herë”. Përdoruesit që kanë aftësi teknike zero duhet të zgjedhin “Kurrë të mos ndërtosh një faqe në internet më parë”.

Informacion në lidhje me uebfaqen rreth hapit 2 të projektit

Më në fund, do të duhet të tregoni se kush do të ndërtoni faqen e internetit të parë. Ose planifikoni të ndërtoni faqe për klientët si një freelancer ose përmes agjencisë ose të ndërtoni një sit për përdorim personal ose të përfaqësoni biznesin në internet.

Informacione mbi faqen në lidhje me hapin 3 të projektit

Për të qenë i sinqertë, nuk ka rëndësi se cilat opsione zgjidhni gjatë procesit të regjistrimit. Do të keni qasje në të njëjtat mjete redaktimi dhe listën e modeleve që nga fillimi. Karakteristikat do të ndryshojnë pas planit që do të blini më vonë. Një gjyq falas funksionon njësoj për të gjithë përdoruesit pavarësisht qëllimeve të tyre.

Redaktimi i faqes në internet

Pra, tani mund ta shihni listën e shablloneve. Përdoruesit mund të fillojnë të ndërtojnë një faqe në internet nga zbrazëtia. Por nëse keni nevojë për një sit për përdorim personal, nuk ka kuptim të humbni kohë, pasi Weblium ofron një përzgjedhje të larmishme të paraqitjeve. Këtu mund të gjeni modele të përgjegjshme të ndara në kategori të shumta duke filluar nga dyqanet dhe portofolet e deri te ngjarjet dhe modelet e pasurive të paluajtshme.

Weblium krijoni një faqe në internet bosh

Eachdo plan urbanistik mund të rishikohet dhe personalizohet më vonë gjatë procesit të redaktimit. Zgjidhni atë që gënjeni dhe shtypni butonin “edit” për të hyrë në ndërtuesin e faqes në internet. Weblium është një program tërësisht i shfaqur drag-and-drop. Një përdorues mund të zgjedhë nga një përzgjedhje e blloqeve me porosi, t’i shtojë ato në faqe, t’i ndryshojë dhe të rirregullojë. Sistemi ka një funksion të veçantë për të menaxhuar të gjitha blloqet e internetit në një ekran të vetëm. Ju jeni të lirë t’i lëvizni ato kudo që të keni nevojë, si dhe të ndryshoni përmasat. Duket shumë lehtë.

Paraqitja e faqes në internet

Nëse keni nevojë për një bllok të ri, klikoni në kryq. Platforma do t’ju ridrejtojë në bibliotekën e modulit me elementë të ndryshëm në faqe. Këtu kemi disa tituj të këndshëm, seksione të tipareve, blloqe CTA, forma kontakti, modulet “About”, etj. Ka një koleksion të veçantë të elementeve shtesë me shpërblime, numërime ose burime për nevoja të marketingut (për shembull për një faqe ulje produkti ose ofertë speciale të personalizuar).

Shtoni bllok në internet

Kur të keni vendosur së fundi të gjitha blloqet e nevojshme, mund t’i ndryshoni dhe rregulloni ato duke shtuar tekstin, duke ndryshuar imazhe, duke ndryshuar madhësinë dhe rivendosur përmbajtjen. Weblium vjen me një mjet të thjeshtë për të menaxhuar menunë e faqes në internet. Ju lehtë mund të shtoni artikujt e menusë, të shtoni linqe të ankorimit, të ndryshoni veprimet e klikimeve dhe më shumë. Përdoruesit mund të zgjedhin artikullin që ata duan të fshehin ose shfaqin.

Redaktori i menusë së uebfaqes

Procesi i përgjithshëm i redaktimit duket shumë i thjeshtë. E vetmja pengesë këtu është se disa nga veçoritë janë në dispozicion në ekrane të veçantë. Do të thotë që duhet të kaloni në mes të dritareve të ndryshme sa herë që dëshironi të shtoni një modul të ri ose ta rregulloni siç duhet në paraqitjen. Nga ana tjetër, redaktimi i brendshëm ju lejon të ruani të gjitha ndryshimet automatikisht, pa qenë e nevojshme të rishikoni të gjitha faqet.

Të shkosh live

Uebsajti juaj është gati të shkojë. Ka vetëm një gjë që duhet të bësh. Shkoni te cilësimet e uebfaqes dhe plotësoni informacionin e përgjithshëm. Përdoruesit mund të tregojnë titullin dhe përshkrimin e faqes në internet, të ngarkojnë favicon dhe të lidhin fushën. Nga rruga, platforma ka një Tipar 1-vjeçar pa domain. Sidoqoftë, është në dispozicion vetëm në planin Pro. Ne do të përshkruajmë çmimin e Weblium pak më tej. Pra, qëndroni të tunjuar.

Weblium do të jetojë

Pasi të keni përfunduar të gjitha veprimet, shikoni faqen e internetit tuaj dhe shtypni butonin “publiko”.

Features & lakueshmëri

Përdoruesit e Weblium do të jenë në gjendje të provojnë ndërtuesin e faqes në një mënyrë testimi. Ka një plan falas për të filluar. Fatkeqësisht, ajo nuk ofron karakteristika të mjaftueshme, kështu që ju në mënyrë të pashmangshme do të duhet të kaloni në një plan Pro me një paketë të plotë të funksionalitetit të platformës. Farë do të merrni me një plan të azhurnuar?

Tipar i Blogimit

Krijimi i një blogu me Weblium është jashtëzakonisht i lehtë. Vendosni thjesht emrin e autorit, zgjodhi draftin e postimit ose filloni të krijoni një artikull të ri nga e para. Pulti do të tregojë numrin e postimeve të publikuara tashmë, si dhe sasinë e drafteve të gatshme për përdorim.

Blogim në internet

Cilësimet e përparuara të postimit bëjnë të mundur ndryshimin e titullit SEO ose caktimin e titullit të personalizuar. Përveç kësaj, ju mund të ndryshoni URL-në e postimit, të vendosni një imazh paraprak, të shkruani përshkrimin e postit, etj. Nëse nuk dëshironi që motorët e kërkimit ta rendisin, mund ta fshehni artikullin nga rezultatet e kërkimit me një klik.

Redaktimi i postimit në Weblium

eCommerce

Edhe pse Weblium nuk ofron zgjidhjen e vet për eCommerce, përdoruesit do të kenë akoma një shans të ndërtojnë dyqane dixhitale dhe filloni shitjen e produkteve në internet. Kjo është ajo ku integrimi i palëve të treta mund të bëjë hile. Mbani në mend se krijuesi i faqes në internet ka opsionin e futjes së kodit. Me fjalë të tjera, ju jeni në gjendje të ngjitni çdo pjesë të kodit kudo që dëshironi në faqen e internetit.

Një nga mënyrat më të lehta për të integruar një dyqan online të gatshëm është të zgjedhësh Ecwid. Shtojca eCommerce nuk është vetëm e thjeshtë për t’u zbatuar, por gjithashtu ju lejon të shtoni deri në 10 produkte, gjë që është e mjaftueshme për të filluar me një dyqan të vogël në internet. Shumë e rekomanduar!

Ndjekja sociale

Templatedo shabllon ose sit i Weblium vjen me një kuti të integruar “Ndiqni Na”, ku mund të tregoni lidhje me llogaritë e lidhura sociale. E tëra që ju duhet është të zgjidhni llojin e platformës nga lista dropdown dhe të vendosni një lidhje për të. Kutia me një lidhje të mediave sociale do të shfaqet automatikisht në faqen tuaj të internetit. Përveç rrjeteve kryesore sociale këtu, ne kemi shërbime të transmetimit të muzikës dhe video, lajmëtarët dhe mjete të tjera. Ata do t’ju ndihmojnë të mbani vizitorët të angazhuar gjatë gjithë kohës.

Lidhje sociale në internet

Aplikime Analitike

Përdoruesit mund të monitorojnë trafikun në internet dhe parametrat e tjerë thelbësorë me ndihmën e aplikacioneve të integruara analitike. Ju mund të zgjidhni nga të gjitha platformat kryesore të ndjekjes të krijuara nga Google dhe Yandex përveç pixel në Facebook (për të ndjekur angazhimin e mediave sociale) dhe të tjerët. Për të aktivizuar shërbimin, duhet të vendosni vetëm ID e aplikacionit.

Analitika e faqeve në internet

Menaxhimi i formës dhe integrimi

Rritja e një liste postare mund të jetë jetike për biznesin tuaj. Ju mund të keni nevojë për mjete të posaçme të marketingut me email, të tilla si MailChimp, Zapier, etj. Ato funksionojnë mirë jo vetëm kur dërgoni gazeta ose oferta të personalizuara, por edhe kur mblidhni reagimet e klientëve. Weblium i ka të gjitha ato përveç funksionit që dërgon të dhënat e marra në të dërguarin tuaj Telegram.

Integrimi i uebfaqes

Zgjidhja e etiketave të bardha

Platforma prezanton Agjencinë e saj të Etiketave të Bardhë. Një ide e mirë për ata që duan të përfitojnë nga burimet dhe funksionaliteti i Weblium kur ofrojnë shërbime për klientët. Zgjidhja do të përshtatet:

 • përkthyes të pavarur të cilët dëshirojnë të krijojnë faqe interneti të përgjegjshme dhe të azhurnuara për klientët e tyre. Duhen disa orë për të dalë me një projekt të gatshëm për të shkuar me reklama të hequra nga Weblium.
 • Studiot në internet që përbëhet nga 7-10 persona që vendosën të bashkohen dhe filloni biznesin për krijimin e faqeve të internetit. Zgjidhja e White Label bën të mundur përfundimin e 10 projekteve të ndryshme njëkohësisht.
 • Agjencitë e mëdha ofron mjete të përmirësuara bashkëpunimi dhe menaxhimi të rrjedhës së punës për të punuar në grupe në disa projekte komplekse në të njëjtën kohë.

Zgjidhja siguron mundësinë e përdorimit të më shumë se 150 modeleve të platformës me mundësinë e krijimit të faqeve të markave në orë.

dizajni & templates

Weblium ka disa shabllone me pamje të bukur dhe me stil. Ata janë të përgjegjshëm dhe mund të shikohen nga lloje të ndryshme të pajisjeve mobile, përfshirë tabletët dhe telefonat inteligjentë. Paraqitjet në dispozicion krijojnë një përshtypje të mirë të parë. Të gjitha temat janë në dispozicion nga redaktori. Ato ndahen në kategori dhe vijnë me module të përgatitura, elementë faqesh dhe blloqe. Pra, nuk do të duhet të bëni shumë personalizime.

Dizajni i faqes së internetit

Gjithashtu, sistemi përdor teknologji të përparuar për të siguruar faqe me pamje të mirë që ndjekin trendet më të fundit të projektimit. Përveç animacionit dhe efekteve vizuale, përdoruesit do të vlerësojnë ndihmën e projektimit të bazuar në AI, përveç disa funksioneve të tjera të shkëlqyera. Ato përfshijnë:

 • Mbikëqyrës i dizajnit të AI&# X2122; – ideja kryesore e këtij instrumenti AI është të krijoni stilin e përputhjes për faqen tuaj të internetit bazuar në blloqet dhe përmbajtjen që shtoni. Do të rregulloje të gjitha seksionet e sitit sipas një stili të zgjedhur. Nuk ka rëndësi se çfarë ndryshimesh bëni, panorama e përgjithshme duket harmonike dhe e modës.
 • Blloqe të rregullueshëm – Ju nuk kufizoheni në një plan urbanistik të vetëm edhe nëse vendosni të zgjidhni një model të gatshëm për përdorim. Akoma mund ta rregulloni me çdo bllok rregullues nga lista. Elementdo element i ri automatikisht do të marrë një stil përputhen për të përmbushur konceptin e faqes tuaj.
 • Smart UI Kit – Dorëzuar nga krijuesi i faqes në internet, Smart UI Kit e bën të lehtë ndryshimin e butonave, formave, skemave të ngjyrave dhe sfondit brenda një shiriti të vetëm mjetesh. Sistemi do të zbulojë dhe nxjerrë në pah gabimet dhe gabimet e mundshme për të siguruar përmbajtje 100% të përsosur që është e lehtë për t’u lexuar dhe kuptuar.
 • Bëni atë për mua – Wemblium ka studion e vet të projektimit për ata që nuk duan të transferojnë burimet e jashtme të të gjithë procesit të ndërtimit të faqes në internet. Thjesht dërgoni një bandë kërkese merr prototipin e një siti që paraqet dizajnin personal, logon unike të kompanisë me një menaxher personal dhe kodifikimin e përfshirë. Karakteristika vjen në disa plane në varësi të llojit të projektit.
 • Kodi personal – Një përdorues mund të shtojë një kod personal në faqen e internetit. Kjo veçori funksionon vetëm në një modalitet Pro.

Përdor platforma teknologji të shpejtë të përgjegjshme për të siguruar performancën e mirë të faqes përmes PC ose laptopë si dhe pajisjeve mobile. Rezulton në një proces ngarkimi mjaft të qetë.

Ndihma për klientët

Ju nuk do të keni nevojë për ndonjë ndihmë kur përdorni Weblium. Sidoqoftë, nëse ka ende një problem që ju duhet të zgjidhni, platforma ofron disa mënyra për të zgjidhur problemin:

 • Mbështetje e drejtpërdrejtë – kontaktoni me përfaqësuesit e kompanisë përmes bisedës live. Zakonisht duhen specialistë mbështetës 10-15 minuta për t’u përgjigjur.
 • Mësime video – pasi të keni gjetur veten në faqen kryesore, do të shihni video me udhëzimet hap pas hapi se si të filloni. Përdoruesit nuk kanë pse ta kërkojnë atë në seksionin e veçantë.
 • Blogjet dhe udhëzuesit – të dy vijnë si një burim shtesë i informacionit të dobishëm.

E keqja është se ne në fakt nuk gjetëm seksionin e Kontaktit, si dhe postën elektronike ose telefonin për të kontaktuar një mënyrë tjetër.

planet & Mimi: Sa kushton Weblium?

Në fillim, Weblium duket si një ndërtues i përballueshëm i faqes me planin e tij me kosto zero dhe çmime të ulëta. Por kjo është vetëm derisa të zhyteni më thellë në shërbimet e ofruara. Para së gjithash, ekzistojnë tre pako fillestare që përfshijnë:

 • Plan falas pa asnjë kosto me një domain dhe reklama të Weblium.
 • Plani pro fillon me 8.25 dollarë në muaj kur paguhet çdo vit. Ai përfshin të gjitha Webliu, karakteristika përveç një domeni 1-vjeçar falas.
 • Landing Pro është një plan jetësor që kushton 196 $ gjatë gjithë jetës. Ai nuk ka një domain falas ndërsa ruajtja është e kufizuar 120 MB.

Limimet e faqes në internet

Shënim: Plani Falas dhe Pro të dy vijnë me një depo të pakufizuar.

Por nëse keni nevojë për ndihmë profesionale për të krijuar faqe ulëse profesionale, çmimet rriten menjëherë. Faqja e vetme ulëse e ndërtuar nga profesionistë të Weblium do t’ju kushtojë nga 124 dollarë. Nëse ju nevojiten deri në 10 faqe, përgatituni të paguani 224,20 dollarë faqe për ulje të kushtojnë 399 dollarë.

Limimet e faqes në internet

Zgjidhja Label White është në dispozicion në tre plane kryesore gjithashtu:

 • themelor është për freelancer që kushtojnë 24 dollarë në muaj.
 • Rritje është projektuar ose studiot e internetit që kushtojnë 49 dollarë në muaj.
 • Ndërmarrje është për agjensi më të mëdha që kushtojnë 89 dollarë në muaj.

Shembuj Uebfaqesh në Weblium

Uebfaqja e ndërmarrjeve të vogla

Uebfaqja e ndërmarrjeve të vogla

Shembull i faqes së internetit të biznesit

Shembull i faqes së internetit të biznesit

Shembull Uebsajti eCommerce

Shembull Uebsajti eCommerce

Përfundimi i Rishikimit të Uebliumit

Weblium është i shpejtë dhe zgjidhje e përballueshme në rast të projekteve të vogla. Ato mund të përfshijnë bloge, portofole, faqet e përfaqësimit të biznesit, kartat e ngjarjeve, etj. Sistemi është i mirë për produktet me një faqe që të lansohen në asnjë moment. Shtë shumë e lehtë për t’u përdorur me një bandë funksionesh të projektimit për të krijuar një stil unik për faqen tuaj të internetit.

Sidoqoftë, vështirë se do të funksionojë nëse keni nevojë për një sit apo projekt më kompleks që do të kërkojë zgjatje të mëtejshme në të ardhmen. Ai nuk ka cilësime të përparuara të SEO ose Karakteristikat e tregtisë. Në këtë rast duhet të përdorni zgjidhje të palëve të treta për të lidhur një dyqan online në faqen tuaj të internetit.

Provoni Tani Weblium

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me