Rishikimi i Enjin

Rishikimi i Enjin


Enjin – është një shërbim një-i-një-lloji që ka një fokus shumë të veçantë dhe të ngushtë. Ndërtuesi i faqes në internet fuqizon zhvillimin e faqet e internetit për lojtarë, guilds, klaneve, tifoz komunitetet si dhe servers Minecraft. Për shkak të një specializimi të tillë unik, sistemi funksionon shumë për nevojat e entuziastëve të lojrave dhe tifozëve në të gjithë globin. Platforma përmban cilësi të lartë të projekteve të krijuara me të pasi ju lejon të lansoni dhe menaxhoni uebfaqe që janë drejtuar ekskluzivisht drejt qëllimeve të lojërave.

Krijuesi i faqes në internet ka një strukturë të bazuar në model që ju lejon të zgjidhni, lidhni dhe rregulloni vetëm ato module, të cilat dëshironi të integroni në faqen tuaj të lojrave (lajmet, temat e fundit, përdoruesit në internet, lista e anëtarëve, forumi, vizitorët e fundit etj.). Sistemi vjen me Serverin e Integruar të Zërit që siguron komunikim zanor midis gamerëve dhe kontribuon në procesin e lojrave ndërveprues. Disponueshmëria e mjetit Enjin API bën të mundur krijimin e edhe atyre moduleve që nuk janë regjistruar në katalog. Këto janë vetëm disa tipare që kontribuojnë në efikasitetin dhe popullaritetin e krijuesit të faqes në internet.

Në përgjithësi, projekti duket premtues duke pasur parasysh audiencën e tij të synuar. Le të hedhim një vështrim nën kapuçin e saj dhe të shohim se çfarë është atje.

Pro dhe kundra

Pavarësisht nëse keni nevojë për një uebfaqe lojrash cilësore, një forum modern, një server zëri, një bisedë në grup, një dyqan dhurimesh, një aplikacion rekrutimi ose ndonjë lloj tjetër të një projekti në komunitet, Enjin është destinacioni kryesor për të zgjedhur. Sistemi kryesisht synon ata përdorues, të cilët pak a shumë janë të aftë në krijimin e faqes në internet. Kështu, dobësitë kryesore të saj janë si më poshtë: newbies do të përballen me periudha të vështira, të cilat do të mbërrijnë me nuancat e sistemit. Le të rendisim avantazhe dhe disavantazhe të tjera të krijuesit të faqes së internetit tani:

Pros:
Cons:
&# X2714; Mundësia për të krijuar jo vetëm faqet e internetit të lojrave në komunitet, por edhe faqet e tifozëve të ekipeve sportive me forme të integruar ose modul wiki.
&# X2714; Mbledhja bujare e temave me mjete të fuqishme personalizimi.
&# X2714; Plani falas me të cilin mund të mësoni se si të përdorni sistemin përpara se të azhurnoni.
&# X2714; Integrimi i transmetimit Twitch në faqen e internetit.
&# X2714; Sistemi i bazuar në modul me një gamë të gjerë cilësimesh dhe një mundësi për të krijuar module me porosi.
&# X2714; Mbështetje e pothuajse të gjitha lojrave online pak a shumë të njohura.
&# X2714; Integrime të lojërave të thella.
&# X2714; Aplikacione vendase celulare.
&# X2714; Profilet sociale dhe opsionet e bisedës.
&# X2714; Dyqan dhurimi artizanal.
&# X2714; Forumi dhe opsionet e blogut.
&# X2714; modul i tregtisë.
✘ Komplikuar për jo-teknikë.
Custom Kualifikim i kufizuar i dizajnit të faqes në internet dhe eksplorim i ndërlikuar i sistemit.
✘ Pamundësia për të lidhur një fushë në një Plan të Lirë.
✘ Asnjë Mbështetje e Bisedës Live.

Për çfarë është mirë?

Enjin punon shumë mirë për përdoruesit, të cilët janë të përfshirë profesionalisht në industrinë e lojrave dhe përballen me nevojën për të filluar dhe menaxhuar në mënyrë efektive projekte të ngrohta. Këto përfshijnë serverat e Minecraft, faqet e internetit të Guild, projektet e tifozëve, faqet klanore, ekipet eSports si dhe llojet e tjera të bashkësive të internetit jo-lojëra.

Platforma është shumë e sofistikuar por e personalizueshme. Nuk është e thjeshtë për ta zotëruar atë për përdoruesin për herë të parë, gjë që e bën atë një zgjedhje të denjë për lojtarë të përparuar që kërkojnë mundësi fleksibël dhe të fuqishëm të lojërave. Uebfaqet e bazuara në Enjin përbëhen nga module ose blloqe, gjë që e bën procesin e zhvillimit të faqes së internetit të mirëorganizuar dhe të kuptueshme. Duke rregulluar dhe rregulluar blloqet e kërkuara, do të merrni një faqe interneti të strukturuar logjikisht për të përmbushur nevojat tuaja të jashtëzakonshme për lojëra.

Lehtësinë e përdorimit

Enjin nuk është mjaft i lehtë për t’u zotëruar për fillestarët pasi mbulon një spektër të gjerë të nevojave për krijimin e faqeve në internet dhe lejon mundësinë e përdorimit të opsioneve të shumta të personalizimit. Natyrisht, duhet kohë për të eksploruar sistemin dhe opsionet që ofron.

Projektet e krijuara me ndërtuesin e faqes në internet janë shumë të personalizueshme për shkak të disponueshmërisë së blloqeve të gatshme të integruara. Kjo është ajo ku ju do të ndesheni me modele mahnitëse të forumit dhe blogut, aplikacione celulare për iOS dhe Android për menaxhimin e faqes së internetit të rehatshme, shtojcën për integrimin e të dhënave të lojrave, opsionet e zhvilluara dhe të gjera të komunikimit (rrjete sociale, server zanor, chat, sisteme komente etj.). Për më tepër, ka qasje në sistemin e mbledhjes së dhurimeve dhe dyqan në internet.

Për të krijuar një faqe interneti lojrash me tipare të plota, mund të integroni një bazë të dhënash të gjerë (llojet e karakterit, aftësitë, taktikat, parametrat e veçantë të lojrave, specifikimet e vendndodhjes etj.), formoni kushtet e regjistrimit të klanit / repartit tuaj, shtoni një burim individual lajmesh të lidhura me lojën, lansoni videot me video Twized-Power, publikoni video edukative, vendosni dhe menaxhoni komunitetet e forumit, ngarkoni albumet fotografike etj. Kjo nuk është një listë e plotë të veçorive që krijuesi i faqes në internet u ofron secilit pajtimtar. Në përgjithësi, Enjin nuk është softveri më i vështirë i lojërave por në përgjithësi duhen rreth 1-3 ditë për të eksploruar grupin e tij tipar dhe për t’u mësuar me sistemin.

Fillimi

Procesi i regjistrimit është i lehtë, i shpejtë, i përshtatshëm dhe falas. Sidoqoftë, mbani mend se përpara se të filloni regjistrimin dhe krijimin e faqes në internet, do t’ju ofrohet të zgjidhni llojin e një projekti që planifikoni të filloni. Zgjedhja duhet të varet nga preferencat tuaja të lojrave, nevojat dhe kërkesat individuale të dizajnit në internet, si dhe rezultatin që synoni të përfitoni në planin afatgjatë. Aktualisht, sistemi ju lejon të zgjidhni nga llojet e mëposhtëm të projektit: një server Minecraft, një faqe interneti të repartit, një faqe klanesh, një ekip i eSports, një faqe tifozësh ose çfarëdo lloji tjetër të internetit që keni ndërmend të filloni.

Sapo të zgjidhni llojin e projektit, do t’ju ofrohet të zgjidhni një lojë korresponduese dhe server specifik të lojës nga menyja që shfaqet e dhënë nga parazgjedhja. Ju sigurisht që do të habiteni me shumëllojshmërinë e opsioneve të disponueshme atje. Ka qindra servera të lojërave për të zgjedhur në lidhje me nevojat tuaja. Farëdo zgjedhje që ju bëni, ju do të duhet të specifikoni nënfushën e internetit tuaj të lojrave dhe emrin e komunitetit tuaj. Vetëm pas kësaj, ju mund të vazhdoni vetë procesin e krijimit të llogarisë. Në këtë fazë, do t’ju kërkohet të siguroni emrin tuaj të postës elektronike, fjalëkalimin dhe ekranin. Pas përfundimit të këtyre hapave, ju do të merrni një email konfirmimi për të aktivizuar lidhjen e regjistrimit. Kjo ka të bëjë me procesin e regjistrimit dhe është koha që të shkoni në fazën e personalizimit të faqes në internet për të pastruar detajet.

Redaktimi i faqes në internet

Për të provuar funksionalitetin e sistemit, unë shkova në një faqe në internet për repartin World of WarCraft. Pas procesit të regjistrimit, kam një faqe në internet të reparteve të paraqitura të plotë që vijnë me strukturë logjike të menusë, dizajn dhe përmbajtje tematike të gatshme në të gjitha faqet e internetit. Unë mund të gjeja Paneli përmes artikullit të menusë Admin sipër kokës së faqes së internetit.

Lojë Enjin

Menyja e faqes në internet ju lejon qasje në disa seksione që ju lejojnë t’i jepni projektit tuaj dizajnin dhe funksionalitetin e kërkuar. Në mesin e opsioneve që kam përfituar, ka pasur një mundësi për të lidhur dhe krijuar një forum për uebfaqen time të repartit, të krijoni dhe rregulloni listën e anëtarëve, të vendosni konfigurime të rekrutimit, të shtoni dhe menaxhoni ngjarje, galeri dhe procesi i lojërave. Ekzistoi gjithashtu një mundësi për t’u bashkuar në dhomën e bisedave, ku të gjithë anëtarët mund të diskutojnë pyetje urgjente dhe të ndajnë përshtypjet e tyre. Seksioni i Aktivitetit të sitit bëri të mundur ndjekjen e statistikave të faqes në internet dhe kontaktin me administratorët e projektit në seksionin Kontaktoni me ne.

Enjin Uebfaqja e Re

Vlen të përmendet se, në varësi të llojit të faqes së internetit, sistemi ofron një sërë karakteristikash të ndryshme. Për shembull, krijimi i serverit MineCraft dallohet sepse ju nxit të vendosni cilësimet e serverit të ardhshëm dhe të shkarkoni një shtojcë speciale.

Shtojca Enjin

Kjo do të thotë që Enjin ofron skenarë të ndryshëm në varësi të kontekstit. Por Paneli mbetet i njëjtë për të gjitha mënyrat. Shtë i strukturuar mirë, por nuk duket i thjeshtë. Duke gjykuar nga pamja, ajo i ngjan më shumë CMS sesa një ndërtuesi në internet.

Përkundër kompleksitetit vizual, një përdorues i papërvojë do të jetë në gjendje të krijojë një faqe në internet me Enjin. Opsionet dhe veçoritë janë të bollshme, por është e mundur t’i zotëroni ato brenda pak ditësh nëse keni një kuptim të përgjithshëm se si funksionojnë ndërtuesit e faqeve të internetit.

Të shkosh live

Sapo faqja juaj e internetit është e gatshme për publikim, së pari duhet të zgjidhni dhe lidhni një emër domain për të. Nëse ka nevojë për të vendosur parametra SEO, merrni kohën tuaj gjithashtu ta bëni atë. Pas kësaj, ju mund të shkoni drejtpërdrejt për ta bërë faqen tuaj të lojrave të arritshme në internet. Nëse ka nevojë për të rregulluar ndonjë gjë ose për të bërë ndonjë redaktim, gjithmonë mund të ktheheni në pult, dhe të plotësoni hapat atje. Duhen rreth disa minuta për të publikuar një faqe në internet pasi të jetë gati dhe madje një i ri do të përballojë me lehtësi atë.

Features & lakueshmëri

Enjin krijon një përshtypje të një krijuesi të avancuar të faqes në internet. baltëpritëse përmban një sërë karakteristikash për të krijuar një faqe interneti për lojëra. Pavarësisht nga kompleksiteti në dukje, ju mund të varni nga ajo. Në total, ai ofron 10 kategori opsionesh. Kështu, ju do të duhet të vendosni dhe rregulloni seksionet e mëposhtme: Përdoruesit, Modulet, Automatizimi, Lojërat, Temat, Skedarët, Shkrimet, Cilësimet dhe Faturimi i Planit. Do seksion vjen me një seri opsionesh të lidhura që duhet të rregullohen për të filluar një faqe në internet. Le të kemi një përmbledhje të shpejtë të secilit prej tyre tani:

 • përdoruesit – Informacion në lidhje me të gjithë përdoruesit e regjistruar në faqen e internetit. Shtë e mundur që t’i filtroni ato me parametra të ndryshëm: përdorues të ndaluar, të rregullt, online, paralajmërues, përdorues të ndëshkuar, etj.
 • Enjin Builder Uebfaqesh - DashBoard - Përdorues

 • modulet – Lista e moduleve të aktivizuara (forumi, temat e fundit, lajmet, lista e anëtarëve, përdoruesit në internet, vizitorët e fundit, chat, etj.) dhe ato që mund të shtohen në faqen e internetit. Ju mund t’i shtoni / hiqni ato nëse është e nevojshme. Lidhja e disa moduleve kërkon një përmirësim të njërit prej planeve të çmimeve. Ekziston një udhëzues i hollësishëm se si të përdoret secili prej tyre.
 • Enjin Web Builder - DashBoard - Modulet

 • Faqet – Redaktori i faqes. Aty mund të krijoni artikuj të menusë, të lidhni faqe me to, të shtoni përmbajtje, si dhe të redaktoni dhe hiqni ato ekzistuese.
 • Enjin Web Builder - DashBoard - Faqet

 • automations – Vendosja e skenareve bazuar në përfundimin e veprimeve të caktuara nga përdoruesi. Për shembull, përdoruesi postoi një numër të caktuar mesazhesh në forumin e faqes në internet dhe iu dha kredi për të.
 • Enjin Web Builder - DashBoard - Automatizime

 • Games – Nga atje, mund të shtoni lojëra të reja në faqen tuaj të internetit dhe të konfiguroni cilësimet e regjistrimit për seksionet e tyre, ekipin, etj.
 • Enjin Builder Uebfaqesh - DashBoard - Lojëra

 • – Seksioni për të rregulluar komunikimin me zë ndërmjet lojtarëve. Për këtë shërbim ka një faturim mujor në varësi të numrit të kanaleve të nevojshme për komunikim. Serveri mund të vendoset bazuar në TeamSpeak 3 ose Mumble.
 • Enjin Web Builder - DashBoard - Zëri

 • Tema – Dyqan temash dhe redaktori.
 • Enjin Web Builder - DashBoard - Temat

 • Files – Ruajtja e skedarëve të ngarkuar. Qasja në të jepet vetëm pas azhurnimit të planit të primit.
 • Shkrime – Lista e të gjitha veprimeve të kryera në Pult, me kohën dhe emrin e caktuar.
 • Cilësimet – Seksioni më i madh i opsioneve që përmban gjithçka që nuk është përfshirë në seksione të tjera: informacione të përgjithshme për uebfaqen, gjeo, përshtatshmërinë dhe versionin celular të temës, integrimin e kodit në header dhe footer, lidhjen e APJ-së me Enjin (një veçori e paguar e cila lejon krijimin e moduleve me porosi), Cilësimet e SEO, caktimi i të drejtave të pronësisë në sit, parametrat e sigurisë dhe njoftimit dhe ndarja sociale. Aty mund të krijoni njoftime për përdoruesit tuaj dhe të porosisni një shërbim të paguar për të promovuar projektin tuaj (komunitetet Enjin do të shfaqin një flamur që lidhet me faqen tuaj të internetit).
 • Planifikoni faturimin – Kjo është pjesa, ku ju mund të zgjidhni një plan për të krijuar një faqe në internet me. Me këtë qëllim, ju mund të shihni termat dhe koston e çdo abonimi të paguar, dallimet kryesore midis tyre si dhe karakteristikat që mund të ndikojnë në zgjedhjen tuaj.

Struktura e bazuar në modul

Shërbimi ka një sistem të bazuar në modul. Ju mund të zgjidhni dhe konfiguroni modulet vetë dhe madje të krijoni modele me porosi në planet e paguara. Karakteristikat e promovimit janë tipike: lidhja e Google Analytics, parametrat e etiketave meta, robots.txt dhe siti i hartës.xml. Ndër modulet që ju mund të vini dhe të integroni në faqen tuaj të internetit, ato në vijim shkojnë së pari: lajmet, temat më të fundit, përdoruesit në internet, lista e anëtarëve, forumi, vizitorët e fundit etj..

Modulet e Enjinit

Bordi i Avancuar i Forumit

Ndërtuesi i faqes në internet lejon krijimin dhe shtimin e një bordi të forumit bashkëkohor, tërheqës, interesant, me orientim social dhe të përparuar në faqen tuaj të internetit. Forumi i Enjin është i thjeshtë dhe i shpejtë për tu menaxhuar. Varet nga ju që të krijoni, modifikoni dhe azhurnoni degë, seksione dhe tema të reja këtu bazuar në preferencat e përdoruesve. Anëtarët tuaj do të tërhiqen nga tiparet dhe aftësitë e ngjashme me lojën për të niveluar, për të fituar pikë dhe për të marrë çmime, duke u bashkuar në diskutim. Komuniteti juaj do ta dojë atë.

Modeli i Forumit Enjin

Lexoni gjithashtu:
Si të krijoni një forum falas.

Blogging

Përveç modulit të forumit, ju gjithashtu mund të shtoni një blog në faqen tuaj të lojrave duke instaluar një modul përkatës dhe duke e mbushur atë me përmbajtje të përqendruar nga përdoruesit. Sistemi gjithashtu ka blogun e vet, ku boton azhurnime të rregullta dhe postime që përmbajnë lajme të fundit, të dhëna të dobishme dhe përdorues të tjerë të informacionit mund të jenë të interesuar. Zhvilluesit e krijuesit të faqes së internetit përpiqen të bëjnë çmos për të azhurnuar blogun në mënyrë të rregullt për të mbajtur klientët e tyre të vetëdijshëm për lajmet më informuese dhe azhurnimet e sistemit.

Modeli Blog i Enjin

Server i integruar i zërit

Si një platformë lojrash, Enjin vjen me Serverin e Integruar të Zërit që siguron komunikim zanor midis gamerëve. Serverat janë absolutisht të lirë pasi sistemi bën të mundur krijimin e një serveri mahnitës të avancuar të Teamspeak 3 si dhe servers me zë të ngathët me pothuajse asnjë përpjekje fare. Kjo bën të mundur sinkronizimin e lehtë të përdoruesve të faqes suaj, kanaleve, lejeve dhe mjeteve të automatizuara për qëllimin e zgjeruar të komunikimit.

Integrimet e lojrave

Me Enjin, ju do të keni mundësi të shtoni integrime të fuqishme në faqen tuaj të internetit të gatshme për lojëra. Këto përfshijnë një server mbresëlënës të Minecraft, importe të Guild Armory dhe mbështetje të anëtarëve etj. Disponueshmëria e mjetit të integruar të Enjin API bën të mundur krijimin e moduleve që ju nevojiten, nëse ato nuk janë në listë. Sistemi gjithashtu siguron integrimin e serverit Twitch Streaming për të ofruar një mundësi për të transmetuar kanalin tuaj në faqen e internetit.

Ndarja e mediave sociale

Sistemi lejon hyrje në llogaritë e mediave sociale të krijuesit të faqes në internet në rrjetet sociale. Për më tepër, çdo anëtar i regjistruar do të marrë një profil personal, mur përcjellës të aktivitetit, sistemin e mesazheve, opsionin e shfaqjes së çmimeve, tipar chat live dhe më shumë.

Kriptimi SSL

Krijuesi i faqes në internet automatikisht lidh Certifikatën SSL, kur krijoni një faqe në internet. Nëse dëshironi, mund ta çaktivizoni më pas. Për të kontrolluar statusin aktual të Certifikimit tuaj SSL, mund të arrini në skedën HTTPS / SSL në pjesën e cilësimeve të faqes në internet dhe ta zbuloni atje. Whatfarë është e rëndësishme, lidhja e Certifikatës SSL është absolutisht falas për të gjithë përdoruesit e Enjin. Certificatedo çertifikatë mundësohet për një vit dhe mund të rinovohet më pas. Sidoqoftë, sistemi siguron zgjatjen e automatizuar të certifikatës në afatin 30-ditor para datës së skadimit të tij.

Format ndërtues

Nëse keni një ide për të integruar çdo lloj forme në faqen tuaj të lojrave, Enjin ju lejon të zgjidhni midis dy llojeve të mundshme, përkatësisht formave të përgjithshme dhe aplikimit. Formularët e përgjithshëm mund të dorëzohen nga përdoruesit e faqes suaj të internetit për aq herë sa duhet. Këto janë forma kontakti, të cilat mund të personalizohen në lidhje me nevojat tuaja dhe llojin ose specializimin e saj në internet. Varet nga ju që të shtoni fushat që mungojnë si format e pyetjeve ose elementë të tjerë për të ndërtuar një formë të përgjithshme dhe ta integroni atë në faqen tuaj të internetit.

Ndërtuesi i formës Enjin

Sa i përket formularit të aplikimit, është i dobishëm për ata, të cilët kanë qëllim të krijojnë një faqe interneti udhëzuese. Kjo për shkak se ky lloj forme lejon përdoruesit të zgjedhin dhe lidhin lojtarët me ekipet e tyre.

Sistemi i dhënies së çmimeve

Përmirësimi i shkallës dhe popullaritetit tuaj të angazhimit të komunitetit të lojrave, ju mund të implementoni sistemin e Awardsmimeve dhe Pikat. Kjo mund të bëhet një mjet i dobishëm për mbledhjen e dhurimeve, prezantimin dhe zhvillimin e një pike & sistemi i gradave si dhe avantazhet e tjera të pamohueshme që lojtarët sigurisht që do t’i vlerësojnë. Për më tepër, ju mund të implementoni pëlqimet dhe etiketat tuaja të forumit për të filluar sistemin e pavarur të votimit. Kështu mund të inkurajoni ndërveprimin pozitiv të forumit ndërmjet përdoruesve.

eCommerce

Enjin bën të mundur krijimin e një dyqani profesional në internet, ku do të keni mundësi të shesni sende që lidhen me lojën, radhët, pikat shtesë, aksesorët dhe çfarë jo. Dyqani në internet do të vijë me një gamë të gjerë karakteristikash, ndërveprime në lojë, përdorueshmëri të shtuar dhe orientim të përdoruesit. Portat kryesore të pagesave do të mbështeten atje, në mënyrë që të zgjidhni ato që ju nevojiten në të vërtetë për uebfaqen tuaj të lojrave. Për shkak të opsionit të mbështetjes së automatizmit dhe sistemit të pikave, të gjithë klientët e regjistruar do të kenë mundësinë të marrin çmime, grada dhe shpërblime të tjera për pjesëmarrjen e tyre në procesin e blerjes.

Enjin Shitore

Lexoni gjithashtu:
Si të krijoni një dyqan në internet falas.

Mbrojtja e zgjeruar dhe Siguria e faqes në internet të lojrave

Ndërsa sulmet DDoS mund të vënë në rrezik sigurinë e faqes suaj të lojrave, zhvilluesit e Enjin janë kujdesur që paraprakisht për këtë. Sistemi ofron mbrojtje cilësore DDoS për të gjitha komunitetet e lojrave për të zbutur rreziqet e mundshme. Ato sigurojnë sigurinë maksimale, përfshirë sulmet e bazuara në aplikacione dhe rrjetin dhe kërcënime të tjera të mundshme.

SEO

Enjin është një krijues i faqeve të internetit miqësore me SEO, i cili mbulon të gjitha llojet e promovimit dhe nevojave të optimizmit të faqes suaj të internetit. Skeda e integruar e SEO lejon plotësimin e etiketave kryesore të meta (tituj, përshkrime, fjalë kyçe), i cili do të zbatohet më tej në të gjitha faqet e faqes në internet. Në të njëjtën kohë, është e mundur të shtoni përshkrime meta dhe fjalë kyçe për secilën faqe. Për të mbajtur nën kontroll performancën tuaj të internetit, luhatjet e trafikut dhe statusin e renditjes së SEO, mund të lidhni llogarinë e Google Analytics. Për më tepër, krijuesi i faqes së internetit automatikisht do të gjenerojë dhe dërgojë një sitë harte në motorët e kërkimit, sapo të keni përfunduar me krijimin e faqes në internet.

Aplikacionet Mobile

Krijuesi i faqes në internet vjen me aplikacione celularë për iOS dhe android si dhe opsioni i integrimit me shërbimet Twitch. Përdorimi i këtyre aplikacioneve bën të mundur hyrjen në faqen tuaj të lojërave nga çdo pikë e botës dhe në çdo kohë. Kjo përfundimisht kursen përpjekjen dhe kohën e përdoruesit.

Si përmbledhje, Enjin është një krijues fleksibël dhe i fuqishëm i faqes në internet që merr punën e bërë në ngrohtë të saj. Natyrisht, vetëm përdoruesit e përparuar do të jenë në gjendje të përdorin të gjitha karakteristikat e tij në potencialin e tyre të plotë. Sidoqoftë, fillestarët do të jenë në gjendje të zotërojnë shpejt një seri themelore të veçorive që sistemi mund të mburret.

dizajni & templates

Koleksioni i modeleve Enjin është i pasur, cilësor dhe i gjerë. Aktualisht përmban mbi 350 dizajne që janë të ndara në dy kategori kryesore. Ka 300 tema zyrtare dhe 43 paraqitje të komunitetit këtu. Për më tepër, ju mund të zgjidhni nga tre lloje modelesh në varësi të pajtimit që do të përmirësoni. Kështu, përdoruesit e planit Premium kanë një mundësi për të hyrë në 159 dizajne të gjithanshëm dhe me paraqitje të plotë. Përdoruesit e planit të avancuar mund të zgjedhin dhe rregullojnë njërën prej 343 paraqitjeve, ndërsa pajtimtarët e planit Falas mund të zgjedhin vetëm një prej 57 modeleve.

Enjin Web Builder - Temat

Ndarja tematike e modelit ndihmon në ngushtimin e kërkimit të modelit më të përshtatshëm. Ju jeni i lirë të ndryshoni çdo pjesë të temës: header, footer, format e dritareve që shfaqen, dhe më shumë.

Eachdo element ka parametrat e tij: ngjyra, gjerësia / lartësia, ngjyra e sfondit, dhëmbëzimi, shtrirja, font, etj. Ju gjithashtu mund të renditni shabllonet sipas skemës së tyre të ngjyrave (ato me sfond të errët, transparent ose të lehtë), emri i lojës, popullariteti, çmimi dhe parametrat e tjerë. Secili dizajn ka një mënyrë vrojtimi. Ju nuk do të duhet as të zgjidhni një temë që korrespondon me lojën tuaj. Enjin përfshin mundësi të përparuara për personalizimin e shablloneve, kështu, duke ju lejuar të bëni ndonjë prej tyre tuajin me disa ndryshime në redaktor.

Ju nuk duhet të zotëroni aftësi kodimi për të rregulluar modelin e zgjedhjes suaj. Në vend të kësaj, sistemi do t’ju lejojë të personalizoni fontet, faqosjet, ngjyrat dhe elementët e tjerë që janë të domosdoshëm për krijimin e dizajnit tuaj të faqes në internet. Nëse ende dëshironi të rregulloni thellësisht projektin tuaj dhe të keni aftësi për krijimin e faqes në internet, mund të përmirësoni uebfaqen tuaj të lojrave duke përdorur njohuritë CSS dhe JavaScript. Për më tepër, ju ofrohet gjithashtu një mundësi për të ndërtuar module të personalizuara dhe karakteristika të lidhura me faqen në internet, duke përdorur API të integruar dhe gjithëpërfshirës që sistemi ofron si parazgjedhje.

Keni parasysh që të gjitha shabllonet janë specifike. Nëse keni hasur ndonjëherë në një uebfaqe lojrash, ju e dini se çfarë dua të them. Uebfaqe të tilla kanë një strukturë dalluese që nuk duket si asgjë tjetër: shumë blloqe me komente, sportele, rishikime dhe të dhëna të tjera, shirita anësor, artikuj të shumtë të menusë, etj. Në përgjithësi, një strukturë e zhvilluar dhe komplekse që përmban shumë informacione . Sido që të jetë dizajni, cilësia e tij sigurisht që do të jetë mbi mesataren.

Enjin Web Builder - Redaktor i Temave

Unë do të thoja që nuk është asnjë copë tortë për të përdorur redaktorin e temës. Ajo përmban shumë cilësime dhe një përdorues i papërvojë mund ta prishë lehtësisht modelin me ndryshime të konsideruara keq. Nga ana tjetër, ndërfaqja do të jetë intuitive për ata që kanë të paktën një ide të vogël se si funksionojnë këta lloj redaktuesish. Shumica e temave janë strukturore të ngjashme për shkak të aspekteve dalluese të industrisë së lojës, por ky fakt nuk prish përshtypjen e përgjithshme për shërbimin.

Ndihma për klientët

Për aq sa Enjin është përqendruar kryesisht në nevojat e lojtarëve profesionistë, ajo ofron një gamë të gjerë të opsioneve të mbështetjes së klientit. Ju duhet të zgjidhni zgjidhjen që funksionon më mirë për nevojat tuaja individuale për zhvillimin e faqes në internet. Aktualisht, sistemi lejon zgjedhjen e zgjidhjeve të mëposhtme:

 • Na Kontaktoni / Dorëzoni Formularin e Biletave – mund të plotësoni fushat e kërkuara për të hapur një kërkesë mbështetjeje (temën, llojin e faqes në internet që shqetëson çështjen tuaj, objektin e kërkesës tuaj si dhe detajet e saj). Pas plotësimit të formularit, duhet ta dërgoni më tej në ekipin e ndihmës së klientit;
 • Qendra Hep – këtu mund të gjeni informacione të hollësishme për të gjitha seksionet e sistemit, si dhe për nuancat themelore të përdorimit të tij. Ateverfarëdo teme që ju intereson, sigurisht që do ta gjeni në Qendrën e Ndihmës. Një opsion i përshtatshëm i filtrit të kërkimit ju lejon të renditni kërkesat, duke specifikuar atë që aktualisht ka më shumë rëndësi për ju. Kjo përfundimisht ndihmon të kurseni përpjekjen dhe kohën tuaj;
 • Blog – është e mundur të shfletoni një blog informues me dhjetëra artikuj që trajtojnë aspekte interesante të lojërave, si dhe nuancat kryesore të zhvillimit të faqes së internetit të lojrave;
 • Komuniteti i forumit – krijuesi i faqes në internet ofron një komunitet të gjerë forumi, i cili është gjithmonë i gatshëm t’ju ofrojë ndonjë këshillë. Ka shumë tema, degë dhe seksione që lidhen me sistemin, ku mund të shfletoni shumë postime të ndara nga anëtarët e komunitetit;
 • Kanali YouTube – Enjin kanali YouTube, i cili azhurnohet rregullisht, lejon qasje në shumë video mësimore që lehtësojnë procesin e përdorimit të platformës;
 • Llogaritë në rrjetin social – përdoruesit, të cilët kanë qasje në llogaritë e rrjetit social të sistemit, mund t’i shfletojnë sa herë që kërkohet të jenë të vetëdijshëm për lajmet, azhurnimet, ngjarjet dhe informacionet e tjera të lidhura me platformën.

Në përgjithësi, mbështetja e klientit Enjin është në një nivel të denjë. Sidoqoftë, definitivisht i mungon chat live dhe ndihma telefonike për të përmbushur nevojat e shumicës së përdoruesve.

planet & Mimi: Sa kushton Enjin?

Enjin mund të përdoret falas për sa kohë që dëshironi. Ajo ofron për të lidhur 20 module, një aplikacion mobil, forum, koleksionues dhurimesh, dyqan online, integrim me shërbimet e mediave sociale dhe një mundësi automatizimi. Në fillim do t’ju jepet një periudhë prove 14-ditore me qasje në shumicën e funksioneve.

Enjin Web Builder - mimet

Shërbimet e Enjin do të ofrohen si pjesë e planit Falas deri sa të azhurnoni. Domeni me porosi mund të lidhet vetëm në planet e paguara.

Lexoni gjithashtu:
Si të merrni një emër domain falas.

Sistemi ka 2 plane të paguara (kur paguani për një vit kurseni 20%):

 • i përparuar (86.3 dollarë në vit) – 5 slot TS3 ose Server Mumble, Krijoni 50 module, Forume Mobile, Ruajtje të Dosjeve (5GB), Bandwidth i Skedarit (25 GB), 5 Automatizime, 5 Paralajmërim & Ndëshkimet, Sistemi i Votave të Forumit, Qasja në të gjitha Modulet, Redaktori i Temave, Mbrojtja Normale e DDOS, Menaxheri i Domenit DNS, Regjistrat e Uebfaqeve, API;
 • i fundit (287.9 ​​dollarë në vit) – 25 slot TS3 ose Mumble Server, Krijoni module të pakufizuara, modul për përkrahjen e biletave, Ruajtjen e skedarit (50GB), Bandwidth i skedarit (150 GB), 100 automatikë, 100 paralajmërime & dënimet, Ndërmarrja mbrojtje DDoS, kontrolli i markës, Emojis me porosi, Mbështetje Prioritare, Rekrutimi Prioritar, Regjistrat e Avancuar, API dhe Të gjitha Temat Premium.

Planet e paguara ndryshojnë në mënyrë të konsiderueshme në koston dhe grupin e ofruar të karakteristikave. Me planet e paguara, ju mund të futni në faqen tuaj një sistem të plotë të biletave (e barabartë me zendesk), një krijues i formave të aplikimit dhe një modul wiki. Këto janë shumë të rekomanduara për një sit të lojrave – shumë lojtarë kanë shumë pyetje. Dhe nëse ata mund të gjejnë përgjigje në faqen tuaj të internetit – do të keni një audiencë të madhe.

Dobësitë më të mëdha të planit Falas janë mungesa e opsionit për të lidhur një domen të personalizuar, kjo është arsyeja pse është e pamundur të ndërtohet një uebfaqe plotësisht e plotë mbi të. Shtë mirë që të filloni me sistemin ose të krijoni një faqe në internet amatore për të komunikuar me miqtë e repartit dhe për të rritur reputacionin e tij. Për të zbatuar një projekt serioz ju duhet të azhurnoni.

Përfundim Shqyrtimi Enjin

Enjin është një produkt ka për qëllim audiencën e ngushtë të lojtarëve. Aty mund të krijoni një uebfaqe loje të çdo niveli kompleksiteti. Sistemi ka gjithçka që ju nevojitet për këtë qëllim. Dhe edhe më shumë. Shtë e vështirë të emërosh ndonjë konkurrent të mirë për këtë shërbim.

Enjin ka bërë një punë të mirë në hapin kur ju zgjidhni fokusin e faqes tuaj të ardhshme: llojin, lojën dhe serverin e tij. Baza e të dhënave është jashtëzakonisht e gjerë. Ju do të gjeni të sigurtë materialet dhe modelin për lojën e nevojshme. Me Enjin pothuajse menjëherë do të merrni një uebfaqe të gatshme, e cila është e personalizueshme sipas nevojave tuaja. Uroj që Paneli të ishte më i lehtë për t’u përdorur dhe intuitiv. Por e mira është që është plotësisht e pajisur me karakteristika të dobishme.

Në këtë rast, kompleksiteti relativ i Enjin është një efekt anësor i potencialit të sistemit. Për më tepër se kaq, nuk kam më kocka për të marr. Më pëlqeu ky ndërtues i faqes në internet. Nëse qëllimi juaj është të krijoni një faqe interneti për lojëra, unë rekomandoj Enjin.

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map