Rishikimi i Dudamobile

DudaMobile – është një shërbim, i cili lejon krijimin e shpejtë dhe profesional të faqeve të internetit të lëvizshme DIY. Sistemi qëndron larg nga turma për shkak të përqendrimit të tij të qartë në shndërrimin e faqeve të internetit në faqet e lëvizshme miqësore me prekje, menjëherë para syve tuaj!


DudaMobile përdoret për të synuar pronarët e faqeve të internetit që nuk kanë arritur të krijojnë faqe interneti të gatshme për ndonjë arsye, megjithatë kishin qëllimin ta bëjnë projektin e tyre të optimizuar për shfletim celular. Nuk kishte nevojë të rindërtoni plotësisht një version të faqes në internet për ta bërë atë të përgjegjshëm. Në vend të kësaj, një përdorues pati një mundësi të bashkohej me DudaMobile për të krijuar një version të veçantë celular të një projekti të gatshëm. Në shumë raste, kjo vërtetoi se ishte një zgjidhje e arsyeshme që ndihmoi në parandalimin e humbjes së trafikut dhe renditjen e SEO.

Megjithatë, kohët e fundit, DudaMobile ka njoftuar ndërprerjen e projektit. Kjo jo sepse ishte e keqe ose joefektive. Kjo thjesht sepse e mbijetoi vetë – shuma mbizotëruese e faqeve të internetit bashkëkohore tani janë krijuar me përgjegjësi si paracaktim. Kjo ka ulur interesin e përdoruesit për produktin dhe, kështu, nuk ka më kërkesë për të më. Në vend të kësaj, ju mund të përdorni Ndërtues i faqes Duda që lejon krijimin e faqeve të internetit të përgjegjshme në modalitetin e automatizuar dhe me të vërtetë ka sukses në këtë.

Edhe pse, DudaMobile nuk mbështetet më, ne vendosëm të lëmë rishikimin e produktit ashtu siç është. Mund të jetë i dobishëm për ata përdorues, të cilët kanë krijuar uebfaqe me shërbimin dhe mund të jenë të interesuar të gjejnë përgjigje për pyetjet e tyre këtu.

1. Lehtësia e përdorimit

Për dallim nga ndërtuesit e tjerë të faqeve të internetit, DudaMobile nuk është gati hartimin dhe botimin e një siti krejtësisht të ri nga e para, ka të bëjë me krijimin e faqes tuaj të internetit ekzistuese të optimizuar për shfletim celular.

Redaktori Mobile Duda

Ndërsa regjistroheni për versionin e provës së platformës, do t’ju kërkohet të siguroni të dhënat tuaja të hyrjes dhe fjalëkalimit së bashku me numrin e telefonit dhe faqen e internetit ekzistuese që dëshironi të bëni gati për celular. Sapo të keni mbaruar me këtë, ju do të ridrejtoheni në pultin e faqeve, ku gjithashtu do të keni mundësinë të merrni akses në statistikat e faqes në internet, burimet mbështetëse dhe informacionin e përgjithshëm të llogarisë..

I gjithë procesi i krijimit të faqes mobile të internetit është shumë qesharake: gjithçka që ju nevojitet është të futni URL-në tuaj të internetit dhe të klikoni në butonin. Në sekonda, ju do të keni qasje te redaktori, ku mund të filloni të ndryshoni paraqitjet, titujt, ikonat e faqeve, etj. Më tej do të jeni në gjendje të redaktoni faqet e faqes në internet duke tërhequr zvarrë dhe duke hedhur seksione ose elemente të njohura, të biznesit, dizajnit dhe socialit (si Klikoni butonin-për-thirrje, Google Maps, Google AdSense, format e kontaktit, listat, ndarësit, llogaritë e rrjetit social etj). Shtë gjithashtu e mundur të rregulloni SEO dhe cilësimet e faqeve këtu, si dhe të shtoni faqe të reja në versionin tuaj të internetit të celularit. Ndërfaqja është shumë intuitive dhe nuk kërkon njohuri teknike fare.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

DudaMobile është i mbushur me karakteristika, specifike për celular dhe standard. Edhe nëse nuk keni një uebfaqe për desktop, mund të merrni një sit celular me Duda – thjesht shkruani URL-në e faqes tuaj në Facebook dhe kjo do të tërheq përmbajtjen e saj në faqen tuaj të re të lëvizshme. Gjatë redaktimit, përmbajtje shtesë mund të importohen nga burime të tjera.

Paraqitja Mobile Duda

Karakteristikat e tjera përfshijnë:

 • Karakteristikat specifike për celularin: klikoni për të thirrur dhe klikoni tek teksti; Integrimi i Google Maps që ofron udhëzime hap pas hapi në vendndodhjen tuaj prej tullave dhe llaçit; shumë-lokacioni për bizneset në të gjithë rajonin; click-to-mail.
 • Planifikimi në internet.
 • Kuponat celularë.
 • Ndjekja e lëvizshme – DudaMobile ka aplikacionin e vet për ndjekjen.
 • Paraqitja e opsioneve të lundrimit dhe opsionet e stilit – shërbimi lejon zgjedhjen midis një shumëllojshmërish faqjesh navigimi (Lista, Matrica, Zgjerimi, Fund, Top) dhe stilet (Rrumbullakuar me ikona, katror me ikona, transparent me ikona, transparent me shigjeta ose katror me shigjeta).
 • Përzgjedhja e imazhit të sfondit të faqes, stilit të tekstit, kreut, butonave.
 • Vendosja e detajeve të header në të gjitha faqet e internetit (llojin dhe zgjedhjen e figurës, ndryshimin në madhësi, shtrirjen etj.).
 • Përshtatje e përparuar e faqes në internet (SEO dhe cilësimet e faqeve, aktivizimi i njoftimeve Push, zgjedhja e titullit të faqes, redaktimi i përmbajtjes, integrimi i elementeve popullorë, biznesi, dizajn dhe shoqëror).
 • Redaktimi i kodit CSS / HTML.
 • Krijimi automatik i versionit rezervë të faqes në internet që mund të rikthehet në çdo kohë që ju nevojitet.
 • Opsion i përshtatshëm për vrojtim.
 • Motorët e Blogjeve dhe Tregtisë.
 • Krijimi i faqeve dhe dritareve që shfaqen.
 • Drag and drop pajisje.
 • Biblioteka e përmbajtjes (ju mund të importoni përmbajtje nga faqja e internetit ekzistuese, ta mblidhni atë nga klienti ose të ngarkoni me dorë).
 • Rregullat e personalizueshme të personalizuara.
 • Mbështetje shumëgjuhëshe.
 • Qasje në statistikat e faqes në internet (ditore / javore / mujore).
 • Qasja në burimet e mbështetjes së klientit.

3. Modelimet

DudaMobile përdor modelin tuaj aktual të faqes së internetit për të krijuar një përvojë unike në celular që do të përputhet me stilin e përgjithshëm të pranisë tuaj të internetit. Kur gjenerohet versioni automatik i faqes tuaj celular, mund ta ndryshoni atë duke përdorur redaktorin zvarritës; shtoni përmbajtje shtesë; fshehni elementet dhe ndryshoni navigimin – të gjitha pa ndikuar në faqen tuaj të internetit.

Duda Design Mobile

Redaktori i DudaMobile siguron hyrje të plotë në kodin burimor për rritjen e fleksibilitetit dhe kontrollit.

4. Ndihma për klientët

DudaMobile ofron një qendra e vetë-ndihmës duke mbuluar tema të ndryshme. Ekziston edhe qendra e burimeve me bazë të njohurive të industrisë dhe teknologjisë këtu.

Nëse nuk mund ta gjeni përgjigjen brenda Qendrës së tyre të Ndihmës, mund të kontaktoni mbështetjen e tyre përmes redaktorit. Përdoruesit e Planit Premium mund të marrin mbështetje bisede telefonike dhe live, ndërsa klientët e tjerë mund të kontaktojnë ekipin e ndihmës së klientit përmes telefonit. Koha e parashikuar e pritjes për të marrë një përgjigje përmes telefonit përbën 2-3 minuta gjatë ditëve të javës. Marrja e një email me një përgjigje për pyetjen tuaj do të zgjasë pak më shumë – rreth 2-6 orë gjatë ditëve të javës. DudaMobile vazhdimisht pret webina të dobishme dhe studime të rasteve, të cilat më pas janë postuar së bashku me dhjetëra video mbështetëse.

5. Politika e çmimeve

Versioni falas i platformës u siguron përdoruesve karakteristika të mjaftueshme për të rregulluar dhe publikuar një faqe në internet me pamje të mirë. Faqet e lira mbështeten për reklama: ka një shpallje të vogël të DudaMobile në krye dhe në fund të secilës faqe. Për më tepër, ju nuk do të jeni në gjendje të përdorni një domain të personalizuar për faqen tuaj (do të duket kështu: mobile.dudamobile.com/site/mysitename).

Udamimi celular Duda

Për të zhbllokuar potencialin e plotë të DudaMobile, ju duhet të azhurnoni llogarinë tuaj. Ndërtuesi i faqes në internet aktualisht ofron tre abonime të paguara. Kjo perfshin:

 • Themelore (14 dollarë në muaj, nëse faturohen çdo vit) – përfshin 1 faqe interneti dhe mundësi për të ndërtuar një faqe interneti shtesë për 14.25 $ / muaj të faturuar çdo vit;
 • Ekipi (22 dollarë në muaj, nëse faturohen çdo vit) – ofron një plan provë, 1 faqe në internet, qasje të përbashkët në internet për 4 anëtarë të ekipit, opsion White Label, mundësi për të filluar një faqe interneti shtesë për 9,75 $ / muaj (faturuar çdo vit) dhe mjete të gjera të bashkëpunimit në ekip;
 • Agjensia (74 $ / muaj, nëse faturohet çdo vit) – përfshin 8 faqe interneti, akses të përbashkët në uebfaqe për 10 anëtarë të ekipit, opsionin e etiketës White, mjete të shumëfishta bashkëpunimi të ekipit, qasje API dhe eksportit të faqes, llogari.plan.feature.widgetBuilder dhe mundësi për të krijuar një faqe interneti shtesë për $ 8.25 / muaj të faturuar çdo vit.

6. Pro dhe kundër

DudaMobile vjen me një seri avantazhesh dhe të meta që mund të ndikojnë në zgjedhjen e platformës. Kjo është ajo që e bën të rëndësishme që ju të jeni të vetëdijshëm për to paraprakisht.

Pros:
Cons:
&# X2714; Ndërtues i faqes mobile;
&# X2714; Redaktor i përshtatshëm tërheqës dhe lëshues;
&# X2714; Përshtatje dhe botim i lehtë në internet;
&# X2714; Karakteristika të shumta të përqendruara në celular;
&# X2714; Përshtatje e hollësishme e faqeve në internet.
Editor Redaktor i ngadaltë i faqes në internet;
✘ Nuk ka kuptim në krijimin e një faqe interneti të veçantë për celular;
Plans Planet e çmimeve të shtrenjta.

Vija e poshtme

DudaMobile është një konvertues i lehtë për t’u përdorur në internet. Fillimisht u përdor për të ndihmuar pronarët e faqeve të ndërtojnë versione celularë në faqet e tyre standarde pa ndikuar në hartimin e tyre. Sistemi është i lehtë për t’u përdorur për newbies dhe miratimin e faqeve në internet, pasi nuk kërkon fare njohuri të veçantë për kodim.

Ajo që duhet të bëni është të specifikoni URL-në tuaj të internetit dhe të shikoni mënyrën se si e shndërron sistemi në një version celular. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë që ju nuk mund të merrni pjesë në procesin e personalizimit të faqes në internet. DudaMobile vjen me një grup mjetesh të personalizimit të dizajnit, karakteristika tërheqëse dhe tërheqëse, opsion për shikimin e faqes në internet dhe çështje të tjera që ju vendosin përgjegjës për procesin e hartimit të uebit..

DudaMobile funksionon shkëlqyeshëm për pronarët e faqeve të internetit, të cilët nuk kanë versione të lëvizshëm të faqeve të tyre të internetit akoma kuptojnë domosdoshmërinë e nisjes së tyre. Me kalimin e kohës, nevoja për faqet e internetit të përgjegjshme që i përshtaten të gjithë desktopit dhe pajisjeve mobile vazhdon të rritet, gjë që mund të sjellë disi dobësinë e përdorimit të sistemit dhe kërkesës për të.

Sidoqoftë, mbani mend se produkti nuk mbështetet më për shkak të zgjedhjes së gjerë të krijuesve të faqeve të thjeshta, me ekran të plotë dhe miqësor për përdoruesit, të cilët lejojnë krijimin e faqeve të përgjegjshme nga default. Nëse keni të drejtë të filloni një faqe interneti të ngarkuar me karakteristika që do të optimizohet për motorët e kërkimit, atëherë shkoni përpara për të shqyrtuar alternativat e njohura të DudaMobile. Përdorimi i tyre do të thjeshtojë në mënyrë të veçantë detyrën e ndërtimit të faqes në internet për ju, duke siguruar një rezultat mbresëlënës.

Krijoni një faqe interneti celular falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me