Rishikimi i Botsocience

Botsociety – është një instrument revolucionar që lejon të rinjtë dhe jo-teknikët të hartojnë bots e tyre me lehtësi. Nuk ka nevojë të hartoni ose kodoni skriptet e bisedës. Thjesht imagjinoni se si bot-i juaj do të bashkëveprojë me përdoruesit dhe do të sjellë idenë tuaj në jetë duke përdorur Botsocience.

Platformat chatbot të bazuara në AI nuk janë më një mashtrim teknologjik vetëm për të rrëmbyer vëmendjen e përdoruesve. Bots janë shndërruar në një mjet të fuqishëm të marketingut dhe promovimit të përdorur nga tregtarët individualë dhe kompanitë që veprojnë në fusha të ndryshme. Softueri është krijuar për të krijuar një bashkëveprim të gjeneve të reja me audiencën e synuar sa herë që bëhet fjalë për shitje të drejtpërdrejta përmes platformave sociale ose faqeve të internetit, mbështetje të klientit, etj..

Botsocience e lehtëson zhvillimin e asaj që ju nevojitet. Detyra e vetme është të paraqisni një tekst krijues, si dhe të përdorni disa veçori të personalizuara për të ndërtuar një dialog angazhues dhe të gjallë midis përdoruesit dhe botëve. Le të shohim se çfarë është kaq e veçantë për mjetin. Si mund të ndihmojë në krijimin e një chatbot pa përvojë të kodimit ose programimit?

1. Lehtësia e përdorimit

Botsocience vjen me një proces redaktimi të brendshëm që udhëzon një përdorues hap pas hapi nga këndimi në procesin e hartimit të një bisede. Platforma ka një provë falas për të parë se si funksionon në të vërtetë. Pasi të keni hyrë në llogari, mund të filloni procesin e ndërtimit të botëve.

Fillimi

Procesi përbëhet nga disa hapa të thjeshtë. Ata nuk kërkojnë ndonjë veprim të veçantë ose aftësi teknike. Shikoni:

 1. Në fazën e parë, do t’ju kërkohet t’i jepni një emër botit tuaj për ta bërë atë të duket më e gjallë dhe ndërvepruese. Shprehni krijimtarinë tuaj dhe bëjeni atë lehtësisht të dallueshëm nga përdoruesit.
 2. Faza e dytë përfshin zgjedhjen e platformës. Ju mund të hartoni një lajmëtar ose bot Twitter. Sistemi është i pajtueshëm me të dërguarit kryesorë si WhatsApp ose Slack. Përdoruesit mund të zgjedhin Botsocience për të krijuar pikë për aplikacionet e tyre celular, faqet e internetit, llogaritë në rrjetin social, Google Assistant, Alexa Skill, dhe më shumë.
 3. Klikoni në butonin “Design” dhe filloni të krijoni bot.

Ndërfaqja dhe Cilësimet

Ndërfaqja duket mjaft e thjeshtë edhe për ata që nuk kanë provuar kurrë mjete të tilla më parë. Ju në të vërtetë shihni pajisjen në ekranin fillestar të vendosur midis butonave “Bot thotë” dhe “Përdoruesi thotë”. E tëra që ju duhet është të shtypni çdo buton dhe të shkruani tekstin që dëshironi përkatësisht për bot dhe përdorues. Me fjalë të tjera, ju krijoni një dialog duke përdorur fjalë dhe fraza të ndryshme që janë relevante për kamare tuaj të veçantë.

Redaktori i botëve

Shkoni te cilësimet dhe rregulloni procesin e ndërtimit në përputhje me audiencën tuaj të synuar, Përdoruesit janë të lirë të vendosin llojin, modelin apo edhe ngjyrën e pajisjes. Ju gjithashtu mund të zgjidhni drejtimin e gjuhës dhe kategorinë e faqeve. Këtu gjithashtu mund të modifikoni ekranin mikpritës duke shtuar një imazh që mbulon ose krijoni reklama në Facebook.

Procesi i ndërtimit

Sistemi ju lejon të zgjidhni formatin. Shkoni në këndin e sipërm të djathtë të ekranit dhe klikoni në paraqitjen me lartësi të plotë, celular ose desktop për të parë se si do të duket bot-i juaj në pajisje të ndryshme. Lajm i mirë është se sistemi funksionon duke përdorur konceptin drag-and-drop për të krijuar modele të ndryshme të mesazheve. Thjesht shkoni te Clipboard dhe tërhiqni elementin që ju nevojitet për të krijuar një bisedë të personalizuar.

Pasi të keni mbaruar, klikoni në butonin Luaj për të parë se si do të duket dialogu. Ju mund ta ekzekutoni atë në mënyrën e testimit, si dhe ta eksportoni ose ndani atë me kolegët tuaj.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

Ndërsa disa mund të mos presin shumë nga ndërtuesit e chatbot, Botsocience mund t’ju impresionojë me një sërë karakteristikash të dobishme. Ato e bëjnë të lehtë për të personalizuar secilën nga bisedat tuaja, si dhe krijimin e një ndërveprimi unik për përdoruesit tuaj.

 • Funksionaliteti i personalizimit – me Botsocience, ju nuk po krijoni vetëm një bisedë. Në të vërtetë po krijoni një dialog të personalizuar. Paneli ka mjete që ju lejojnë të shtoni imazh, të vendosni lidhje, të krijoni mesazhe zanore, të krijoni menu të vogla me elementë të ndryshëm, të shtoni butona, emojis dhe më shumë.
 • Përshtatja e botëve

 • Shtigjet strukturore të bisedave – ju mund të zgjidhni udhëzime të shumta për bisedat tuaja, si dhe të krijoni shtigje të ndërlikuara të strukturës për hartimin e botit. Ju mund të rishikoni, modifikoni ose madje të kaloni midis strukturave të secilës rrugë që krijoni nga pika e fillimit tek përgjigja përfundimtare.
 • Fluksi i rrjedhës së botëve

 • Mënyra e Testimit – mënyra e testimit nuk ka të bëjë vetëm me parapamjen e bisedës së gatshme në madhësi të ndryshme të ekranit. Instrumenti bën të mundur marrjen e feedback-ut nga përdoruesit e vërtetë para se ta vendosë atë. Do të merrni rekordin me të gjitha testet e përdoruesve për të modifikuar dialogun duke siguruar përvojë në jetën reale për klientët tuaj.
 • Karakteristikat e ndarjes dhe eksportit – mund të ndani ose eksportoni rezultatin e punës suaj krijuese. Botsocience ju lejon të eksportoni bisedën në PDF dhe Excel. Përdoruesit janë të lirë të shkarkojnë skedarin e kompletuar dhe ta dërgojnë atë direkt te kolegët ose klientët.
 • Aftësitë e integrimit – një veçori e shkëlqyeshme për ata që preferojnë transferimin e detyrës në ekipet e zhvillimit. Platforma Botsoicety mund të jetë e integruar pa probleme me mjetet e zhvilluesve të tilla si rasa ose Dialogflow. Nëse nuk doni të hiqni dorë nga procesi, mund të keni akoma nevojë për veçorinë për të punuar në një ekip.
 • Integrimi i botëve

 • Anëtarët e Pafund të Ekipit – Botsocience jep mundësi fituese për të bashkëpunuar me një ekip. Të gjithë pjesëmarrësit mund të modifikojnë bisedën në kohë reale për të parë ndryshimet. Anëtarët e grupit mund të punojnë nga distanca falë një pjese të veçantë të mesazheve duke i lënë ata të komunikojnë mbi projektin.
 • Anëtarët e grupit të shoqërisë

3. Modelimet

Bote të dizajnuara mirë sigurojnë më shumë se gjysmën e suksesit për projektin tuaj në internet. Ndërsa dizajni në ueb është i vështirë për të gjithë duke marrë parasysh njohuri të thella teknike të kërkuara, Botsocience sjell instrumente të thjeshta për newbies që duan të krijojnë një chatbot inovativ dhe tërheqës.

Siç kemi përmendur edhe më parë, softueri ju lejon të zgjidhni nga një larmi platformash që nga fillimi. Secila platformë vjen si një model i gatshëm për t’u përdorur me sfondin, stilet dhe shkronjat. Për shembull, nëse do të krijoni një bot të WhatsApp, modeli fillimisht do të jetë i disponueshëm si një ndërfaqe tipike WhatsApp. Sidoqoftë, ju jeni të lirë ta rregulloni atë, si dhe të ndryshoni llojin e platformës sa herë që ju nevojitet.

Cilësimet e dizajnit të Botsocience

Le të themi, ju duhet të krijoni një Ad Facebook. Botsocience ofron cilësime të përparuara ku mund të shtoni imazhe dhe video të shkurtra. Përdoruesit mund të tregojnë gjatësinë e videos, si dhe të futin tituj, përshkrime dhe lidhje të lajmeve për të fituar sa më shumë klientë të mundshëm. Dizenjimi i ekranit mikpritës është gjithashtu shumë i lehtë falë funksionit tërheqës dhe rënie. Ju jeni të lirë të shkruani mesazhin mikpritës të vetë, si dhe të shkarkoni një imazh ose disa elementë të tjerë.

Ne kemi diskutuar tashmë strukturat shumë-rrugëshe që mund t’i ndryshoni ose ndryshoni në çdo kohë. Përdoruesit gjithashtu mund të krijojnë shtigje të reja çdo herë që kalojnë midis modes me lartësi të plotë, celular ose desktop. Vetë mesazhet mund të personalizohen me ndihmën e imazheve dhe emojis në varësi të platformës që ju nevojitet për bot.

Secila prej modeleve të botëve mund të paraqitet para publikut ose kolegëve tuaj. Shtë një tipar i mirë për të krijuar prezantime mahnitëse për partnerët e biznesit ose klientët e mundshëm. Sistemi e lehtëson ndarjen e parashikimeve interaktive, si dhe përmirëson përdorueshmërinë e bisedës në një ekip. Do ta keni mjaft të thjeshtë të punoni me testuesit ose dizajnerët në kohë reale për ta bërë botin sa më tërheqës. Qasja API lejon përdoruesit më me përvojë dhe teknikë të tërhequr prototipet e botëve.

4. Ndihma për klientët

Edhe pse Botsocience është mjaft e lehtë për t’u përdorur, platforma ka një ekip mbështetës të zgjeruar. Para së gjithash, përdoruesit janë të lirë të mbajnë kontakte duke përdorur mënyra tipike si email, telefon dhe Live Chat. Fituesit gjithashtu mund të gjejnë adresën zyrtare fizike në seksionin e kontaktit.

Lokale njohuri baze duket shumë mbresëlënëse. Përveç mësimeve dhe udhëzuesve të videove, këtu do të gjeni libra të ndryshëm që përfshijnë tema thelbësore si manuale, udhëzues projektimi, të ardhmen e UX me zë, etj. Të gjitha librat janë në dispozicion për shikim dhe shkarkim. Botsocienca gjithashtu ka komunitetin e saj në rritje ku mund të mësoni rreth ngjarjeve, takimeve dhe konferencave të ardhshme. Blog-u gjithashtu mund të vijë në dispozicion me disa udhëzues dhe artikuj të denjë.

5. Politika e çmimeve

Avantazhi kryesor i softverit është fakti që është në dispozicion falas. Edhe pse kjo ju lejon të hartoni vetëm një bisedë të vetme që përmban deri në 30 mesazhe, 1 test të përdorshmërisë dhe 1 eksport, mund të jetë akoma mirë për fillimin. Sidoqoftë, në një moment, do t’ju duhet një plan i paguar për të marrë sa më shumë nga platforma.

Mimi i Botsocience

Plani profesional do t’ju kushtojë 79 dollarë në muaj. Ai përfshin modele, mesazhe dhe eksporte të pakufizuara. Sidoqoftë, plani vjen vetëm me 2 teste të përdorshmërisë, që është pak zhgënjyese. Platforma gjithashtu ka një ofertë të veçantë për ndërmarrje dhe ekipe me një seri karakteristikash bashkëpunimi. Megjithatë, çmimi është negociuar individualisht.

6. Pro dhe kundër

Botsocience sigurisht që ia vlen t’i kushtohet vëmendje. Kjo është një mënyrë e lirë dhe e thjeshtë për të hartuar bot tuaj për platforma të ndryshme. Padyshim që do t’ju lejojë të rritni shitjet në Facebook, si dhe të vendosni një qasje profesionale për klientët tuaj kur bëhet fjalë për mbështetje dhe besnikëri. Sidoqoftë, ka disa të këqija, të cilat vështirë se do të prishin përshtypjen:

Pros:
Cons:
&# X2714; Një mjet falas për krijimin e chatbot.
&# X2714; E mirë për platforma të shumta.
&# X2714; Dizajn të pafund dhe aftësi përshtatjeje.
&# X2714; Procesi i thjeshtë i projektimit.
&# X2714; E përkryer për punë bashkëpunuese dhe individuale.
✘ Një Plan Pro duket mjaft i kushtueshëm.
✘ Asnjë veçori paraprake e desktopit në një version falas.
✘ Asnjë informacion i qartë mbi çmimet e paketave të ndërmarrjes.

përfundim

Chatbots po e bëjnë më të lehtë jetën e tregtarëve. Ata vijnë si një mjet i fuqishëm për të rritur shitjet dhe besnikërinë e klientëve. Dizenjimi i botëve tuaj ishte mjaft sfiduese deri në tregimin e platformave të ndërtimit të chatbot. Bazuar në teknologjitë e AI, një softuer i tillë nuk kërkon aftësi të veçanta teknike ose shpenzime shtesë.

Botsocience është një instrument i shkëlqyeshëm për të krijuar një bisedë të personalizuar dhe tërheqëse me vetëm disa klikime. Do të funksionojë shumë për projekte të ndryshme pavarësisht nga shërbimet e klientëve ose tregtia elektronike.

Provoni Botsocience Tani

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me