Rishikimi i Botimeve Tilda

Rishikimi i Botimeve Tilda


Tilda – është një ndërtues i faqes WYSIWYG, i përqendruar kryesisht në faqet e uljes dhe krijimin e gjatësive. Isfarë është interesante në lidhje me të? Për të filluar, ajo vjen me një dizajn tërheqës. Do të thotë që shërbimi i përmbahet përfundimisht prezantimit të tij – ndërfaqja e tij ka pamje minimale, të freskët dhe krijuese. Nxit ndjenjën e perspektivës dhe dëshirës për të punuar me të. Përshtypja e parë është mjaft e këndshme.

Uebfaqe biznesi, bloge, dyqane online – krijuesi i faqes në internet lejon krijimin e të njëjtave lloje të uebfaqeve si pjesën tjetër të shërbimeve. Por kjo nuk është gjëja kryesore për të. Fokusi fillimisht u bë në krijimin e faqeve të uljes – faqet e internetit me një faqe që përmbajnë përmbajtje publicistike. Audienca e synuar përfshin gazetarët, tregimtarët dhe specialistët e marketingut.

Por çfarë mund të jetë Tilda me homologun e saj konkurrentët e kamareve të biznesit? A arrin të paraqitet krijimi i saj krijues dhe a shfaqin faqet e internetit të bëra me të vërtet nga turma dhe duken tërheqëse? A ka kuptim të investosh në të në planin afatgjatë? Nëse po, atëherë kush do të përfitojë nga përdorimi i shërbimit më shumë? Apo, ndoshta, është akoma më mirë të kalosh? Le t’i tregojmë të gjitha mirat dhe të mirat e krijuesit të faqes në internet që të jenë në gjendje të marrin vendimin përfundimtar më pas.

Pro dhe kundra

Tilda është një zgjedhje e këndshme për krijuesit. Ajo vjen me një ndërfaqe praktike, me stil, logjikisht të strukturuar, pult intuitiv, bibliotekë të gjerë të blloqeve të përmbajtjes dhe bollëk të mjeteve të personalizimit të dizajnit. Sidoqoftë, për të zbuluar potencialin e plotë të sistemit, është e dëshirueshme të zotëroni aftësi për krijimin e faqeve në internet. Të listuara më poshtë janë avantazhet dhe disavantazhet më të rëndësishme të krijuesit të faqes në internet pajtimtarët e tij duhet të jenë të vetëdijshëm për:

Pros:
Cons:
&# X2714; ZeroBlock – ndërtuesi i seksionit të integruar;
&# X2714; Sistemi i avancuar i krijimit dhe ngritjes së shablloneve;
&# X2714; Funksionaliteti i e-Tregtisë;
&# X2714; Motori i fuqishëm i blogjeve;
&# X2714; Cilësimet fleksibël të tipografisë në internet;
&# X2714; Ndërfaqe intuitive me dizajn tërheqës;
&# X2714; Baza e fuqishme e njohurive që përfshin opsionet e videos;
&# X2714; Hapja e API-së e hapur;
&# X2714; Mundësia e eksportit të skedarëve që siguron shpërngulje të lehtë në faqen e internetit ose serverin tuaj WordPress;
&# X2714; Plani i Biznesit, duke ofruar 5 faqe në internet me koston fikse.
Focus Fokusim shumë i fuqishëm në integrimin me funksionalitetin e shërbimeve shtesë;
Tem Modelet me një faqe;
Cost Kosto e lartë;
✘ Mungesa e mjeteve të ngrohta për monitorimin / optimizimin e konvertimeve të faqeve të uljes;
✘ Kompleksiteti për të porsaardhurit që nuk kanë aftësi për krijimin e faqes në internet.

Për çfarë është mirë?

Tilda është një krijues i faqeve në internet, i cili kryesisht synon krijuesit dhe pronarët e bizneseve, të cilët dëshirojnë të krijojnë prani të besueshme në internet për projektet e tyre. Platforma lejon fillimin e faqeve të uljes, blogjeve, dyqaneve në internet dhe projekteve të tjera me një faqe që përmbajnë përmbajtje publicistike. Një fokus i tillë i ngrohtë e bën platformën një zgjedhje të mirë për tregimtarët, specialistët e marketingut dhe gazetarët.

Para se të zgjidhni Tilda si mjetin kryesor për krijimin e faqeve në internet, duhet të kuptoni që nuk është kjo platformë më e lehtë që mund të zbuloni atje. Farëdo lloji i faqes në internet që ju duhet për të filluar, do t’ju duhet kohë që të mësoheni me të. Sistemi vjen me redaktorin e kodeve dhe opsionet e shumta të personalizimit të dizajnit që kërkojnë përdorimin e aftësive të kodimit dhe sfondit të caktuar të dizajnit të internetit. Nëse ju mungojnë ato, ka kuptim të kërkoni alternativa më të thjeshta për krijimin e faqes në internet.

Lehtësinë e përdorimit

Tilda nuk është krijuesi më i thjeshtë i faqeve në internet për të krijuar projekte me një faqe. Në të njëjtën kohë, nuk ndryshon shumë nga platformat standarde WYSIWYG, veçanërisht në drejtim të organizimit të pultit. Ndërfaqja e sistemit është logjike, e kuptueshme, tërheqëse dhe strukturore-e thjeshtë, ndërsa pulti siguron navigimin intuitiv. Everythingdo gjë është mjaft e thjeshtë dhe e kuptueshme edhe këtu, nuk do të ndeshni befasi. Shumica e veprimeve mund të bëhen vetëm me disa klikime të miut.

Redaktori Tilda

Krijuesi i faqes në internet vjen me mësime të bukura, artikuj dhe video edukative që thjeshtojnë procesin e zotërimit të sistemit për përdoruesit për herë të parë. Kjo ndihmon të zbuloni jo vetëm mënyrën e funksionimit të platformës, por edhe të merrni akses në mostrat e zbatimit efektiv të veçorive të sistemit në shembuj me cilësi të lartë.

Fillimi

Procesi i fillimit të një uebfaqe me Tilda fillon me procedurën e regjistrimit, e cila është e lehtë, e shpejtë dhe e përshtatshme për të gjithë. Ajo që ju duhet të krijoni një llogari këtu është të plotësoni formularin e regjistrimit, duke siguruar hyrjen, emailin dhe fjalëkalimin tuaj. Në më pak se disa sekonda, ju do të merrni emailin e konfirmimit. Pasi të keni aktivizuar lidhjen, do të ridrejtoheni në pultin e faqes në internet.

Cilësimet e Pultit Tilda

Hapi tjetër është të krijoni emrin e projektit tuaj dhe ta shtypni atë në fushën përkatëse. Pas përfundimit të detyrës, ju do të merrni në pultin e faqes në internet, ku do t’ju ofrohet të lidhni një emër domain, të shtoni faqe të reja ose të vendosni vetë faqen e internetit. Procesi i ngritjes përfshin përshtatjen e shkronjave dhe ngjyrave, krijimin e faqes në shtëpi, zgjedhjen dhe integrimin e formave në internet, rregullimin e eksportit të skedarëve dhe parametrave SEO, lidhjen e sistemeve të pagesave, vendosjen e analitikëve, rregullimin e aksesit në faqen e internetit etj. Ky është gjithashtu vendi, ku ju do të jetë në gjendje të shkruani përshkrimin e projektit tuaj dhe të zgjedhni nëndomen. Emri i domainit lidhja mund të përfundojë edhe këtu. I gjithë procesi i krijimit të faqes në internet nuk është aspak i vështirë – thjesht ndiqni rekomandimet dhe udhëzimet për të përballuar detyrën.

Redaktimi i faqes në internet

Sapo të keni mbaruar me faqen e përgjithshme të krijuar, mund të vazhdoni procesin e redaktimit të tij. Për të filluar personalizimin e faqeve, shfletoni kategoritë në dispozicion të modeleve për të zgjedhur atë që i përshtatet më shumë kërkesave tuaja të ngrohta. Shtë gjithashtu e mundur të zgjidhni temën bosh për ta rregulluar atë nga e para. Sidoqoftë, kjo mund të mos kërkohet, nëse keni nevojë për një projekt për një vend specifik biznesi. Tilda ofron një koleksion të gjerë shabllonësh, duke lejuar hyrje në kategoritë e mëposhtme: Biznes, Dyqan Ueb, Event, Blog, Kontakte, Formular Hetimi dhe më shumë. Përdorni opsionin e filtrit të kërkimit për të thjeshtuar procesin e zgjedhjes së dizajnit më të mirë. Templatedo shabllon vjen me veçorinë e parapamjes që ju lejon të shihni detajet e shabllonit para se të bëni zgjedhjen.

Tilda bllokon bibliotekën

Pasi të keni zgjedhur modelin, mund të filloni të shtoni dhe rregulloni faqet. Do faqe është e përbërë nga blloqe të përmbajtjes – thjesht aktivizoni butonin e rrumbullakët “+” për të shtuar një bllok të ri. Në përgjithësi, krijuesi i faqes së internetit ofron mbi 450 blloqe për të zgjedhur, bazuar në qëllimet tuaja dhe preferencat e dizajnit në internet. Disa prej tyre përfshijnë: header, përshkrimin e projektit, titullin, abstraktin, imazhin, galerinë, fjalimin e drejtpërdrejtë, kolonat, avantazhet, ndarësin, menunë, listën e faqeve në internet, video, formën në internet me një buton, dyqanin në internet, ekipin, orarin, fazat, etj. plane, partnerë, rrjete sociale, footer dhe shumë më tepër. Për të ndryshuar përmbajtjen e bllokut, aktivizoni butonin përkatës që gjendet në këndin e sipërm të majtë. Për të modifikuar modelin e bllokut, kaloni te butoni Cilësimet që gjenden pranë atij të mëparshmi.

Cilësimet e Dizajnit Tilda

Për më tepër, këtu ka shigjeta që ju lejojnë të redaktoni, rregulloni dhe ndërroni blloqet në lidhje me strukturën e kërkuar të faqes në internet dhe paraqitjen që dëshironi të përfitoni në planin afatgjatë. Për të rregulluar çdo bllok, duhet të modifikoni një mbulesë, titull, tekst, imazh, galeri, fraza, rreshta dhe përmbajtje tjetër të kërkuar. I gjithë procesi i redaktimit duket mjaft i lehtë, i shpejtë dhe i përshtatshëm. Krijuesi i faqes së internetit gjeneron gjithashtu këshilla që do t’ju drejtojnë gjatë procesit të hartimit të faqes në internet.

Të shkosh live

A jeni i sigurt që faqja juaj e internetit është e gatshme për botim tani? Nëse po, atëherë mos nxitoni të shkoni drejtpërdrejt dhe të merrni kohën tuaj për të parë në detaje projektin e gatshëm dhe për të provuar funksionalitetin e tij. Mos harroni për lidhjen e domain – shikoni termat dhe koston në faqen e internetit. Sapo vendosni të publikoni uebfaqen, aktivizoni butonin përkatës. Do të merrni lidhjen publike për ta ndarë me audiencën.

Features & lakueshmëri

Tilda lejon krijimin e një numri të madh të llojeve të internetit, por mund ta përdorni seriozisht ndërtoni uebfaqe biznesi si dhe projekte me një faqe të përqendruara në përmbajtje. Këto janë fushat më të dukshme dhe më të përshtatshme të aplikimit të opsioneve të shërbimit. Duhet të kemi parasysh mbizotërimin e specializimit të platformës.

Zhvilluesit e sistemit kanë bërë shumë për menaxhimin e rehatshëm të faqeve të uljes këtu. Kjo përfshin strukturën e bazuar në bllok dhe bollëkun e seksioneve të gatshme të teksteve / multimediave, personalizimin e stilit të gjerë të teksteve, opsionet e formatimit të seksionit etj. Ju mund ta paraqisni produktin tuaj në një mënyrë të bukur këtu.

Zero Bllok

Zero Block dallon nga turma – kjo është ndërfaqja për krijimin manual të seksioneve nga elementë të ndryshëm. Kjo është një nga pikat kryesore të sistemit. Duke e pozicionuar tekstin, duke bërë thekse me ngjyra, duke rregulluar imazhe ose video në një rend të caktuar, do të merrni një bllok unik. Këtu ka shumë parametra të projektimit – hapësirat, shtresat, shtrirja, ngjyrat, errësimi, rotacioni, dimensionet etj.

Redaktor Zero Block

Kështu, Tilda nuk e kufizon imagjinatën e përdoruesit. Ju mund të planifikoni dhe ruani sa më shumë blloqe individuale, pasi ju nevojiten për t’i përdorur më tej ato në të gjitha faqet e internetit të ndërtuara me sistemin. Vëmendje e veçantë duhet t’i kushtohet seksioneve me funksionalitet të ngrohtë. Këto janë një dyqan në internet dhe rrjete sociale. Ju nuk mund të modifikoni opsionet e tyre këtu.

Një dyqan në internet, nga rruga, nuk duket i jashtëzakonshëm. Ajo funksionon shumë për reklamimin dhe shitjen e një numri të kufizuar të produkteve. Ju do të merrni një dritare shfaqjeje tërheqëse me një strukturë të bazuar në bllok, duke shfaqur 3 produkte për një rresht, një përshkrim dhe një formë të porositjes online në dritaret e shfaqura. Krejt kjo duken mjaft bukur, por, për fat të keq, sistemit i mungon funksionaliteti në këtë drejtim.

Opsione shtesë bllokimi zero

Opsionet shtesë realizohen me anë të integrimit të shërbimeve të jashtme. Ato ndahen në kategori, përkatësisht CRM (PipeDrive, MegaPlan, amoCRM, Bitrix24), posta postare (GetResponse, MailerLite, MailChimp, SendinBlue, UniSender) dhe me shume (Google Forms / Sheets, Slack, Webhook, Zapier, Telegram, Trello). Grupi i shërbimeve të palëve të treta ka funksionalitet, diversitet dhe madhësi mesatare. Mund të vendosni çdo shërbim në cilësimet e uebfaqes, nëse keni llogari përkatëse atje.

Blloku HTML / CSS / JavaScript

Për më tepër, do të jeni në gjendje të shtoni shërbime / elementë të tjerë në faqen tuaj të internetit duke integruar një bllok HTML / CSS / JavaScript. Nëse duhet të shtoni një kod PHP, do të duhet ta bëni këtë përmes Webhook duke shtuar një kod në serverin tuaj. Kjo është disi e pakëndshme, por kjo është mënyra e vetme për ta bërë atë. Në përgjithësi, ju mund të integroni dhjetëra shërbime në faqen tuaj të internetit vetëm me HTML, por duhet të dini se ku t’i kërkoni.

Përveç opsioneve të dukshme, Tilda ka oferta speciale për një audiencë të kufizuar. Këto përfshijnë një mundësi për të krijuar seksionet tuaja, menaxhimin e mirë-realizuar të teksteve dhe proceset e integrimit të kodit që lejojnë qasje në një spektër të gjerë të mjeteve funksionale.

eCommerce

Tilda bën të mundur lansimin e dyqaneve të vogla në internet. Këtu ekziston një karrocë e integruar e blerjeve, një shumëllojshmëri e metodave të pranimit të pagesës në internet, lloje të ndryshme të kartave të produkteve. Për më tepër, sistemi lejon integrimin e një jashtme Moduli Ecwid, që nënkupton nevojën për tu regjistruar në sistem dhe për të përmirësuar një nga planet e tij. Kjo, përkatësisht, kërkon investime shtesë financiare. Kostoja e integrimit në Ecwid fillon me 9 $ / muaj. Sidoqoftë, nëse keni nevojë për një dyqan në internet me dizajn interesant dhe origjinal, Tilda mund të jetë një zgjidhje mjaft e bukur. Sidoqoftë, mbani mend se nuk duhet të prisni funksionim të fuqishëm të tregtisë elektronike nga krijuesi i faqes në internet.

Blogging

Tilda gjithashtu bën të mundur krijimin e blogjeve të thjeshtë, por funksionaliteti dhe fleksibiliteti i tij nuk është i mjaftueshëm për të filluar projekte në shkallë të gjerë. Seksionit të blogut i mungon një panel i veçantë për menaxhimin e postave, i cili automatikisht ul interesin për të, për njësinë funksionale individuale. Po, ju mund të publikoni postime si një shtesë në një faqe interneti biznesi vetëm për të fituar fuqi nga teksti i ngrohtë për promovim të mirë nga frazat kryesore. Sidoqoftë, ne nuk e rekomandojmë Tilda për fillimin dhe menaxhimin e një blogu me ekran të plotë.

dizajni & templates

Të gjitha modelet e gatshme Tilda janë tema me një faqe bazuar në seksionet e disponueshme në redaktor. Ata vijnë me përmbajtje demo në lidhje me kontekstin tematik dhe duken në mënyrë standarde. Me fjalë të tjera, faqet e internetit kanë dizajn, i cili është modern, i popullarizuar dhe i paraqitur si një grup modelesh të përsëritura reaguese me përmbajtje.

Modelet e faqeve

Modelet e faqes Tilda

Kur zgjidhni një shabllon, ju kryesisht zgjidhni një faqe fillestare. Si duhet të duket? Sistemi ofron këto kategori: biznes, blog, dyqan online, sondazh, kontakte, ngjarje, faqe të brendshme. Do seksion ka rreth 10 variante të strukturës së faqeve në internet. Ky nuk është problem. Ju personalisht mund të krijoni kompozime të tilla në çdo sasi të preferuar – thjesht zgjidhni një faqe të zbrazët dhe hartoni nga e para.

Menjëherë pasi të zgjidhni një faqe fillestare për të filluar një faqe interneti me shumë faqe, do të duhet të shtoni manualisht numrin e kërkuar të faqeve një nga një për të shtuar më tej lidhjet në to në menunë e faqes së internetit. Nga njëra anë, është e përshtatshme të jesh në gjendje të menaxhosh secilën faqe në internet veç e veç. Nga ana tjetër, ideja nuk është më e mira. Ju duhet të përmbaheni vetëm në stilin e internetit. Kjo është arsyeja pse, është më mirë të hapni faqe shtesë nga e para. Kjo do të apelojë kryesisht për krijuesit me përvojë.

Personalizim i dizajnit të thellë

Duhet kujtuar se ekziston edhe Zero Block, i cili vjen me mundësi të gjera të personalizimit të dizajnit të blloqeve të veçanta. Sidoqoftë, çfarëdo që të bësh, nuk do të mund të bësh ndikim serioz në hartimin e faqes në internet për shkak të konceptimit të përgjithshëm të shërbimit. Megjithatë ju mund të krijoni një faqe krejtësisht unike duke përdorur Zero Block. Përmbajtja do të përcaktojë kryesisht se sa interesante do të jetë faqja juaj e internetit. Pjesa tjetër do të përdoret si një dekor i këndshëm për të dhe jo më shumë.

Gjë është se për të zbatuar me sukses të gjitha këto shtresa, parametrat e detajuar të shkronjave, hapësirat, hijet, errësimin dhe elementët e tjerë të ngjashëm me të, ju duhet të zotëroni të paktën pak aftësi në krijimin e faqeve në internet. Shumica e përdoruesve do të injorojnë gjysmën e opsioneve të personalizimit të dizajnit të shërbimit. E njëjta gjë ka të bëjë me shkronjat – është e lehtë të humbasësh këtu, duke marrë një rezultat të çuditshëm. Nëse keni aftësi dhe shije të këndshme, atëherë do të gjeni mënyra të shumta interesante për të diversifikuar modelin tuaj të internetit kur punoni me Tilda.

Ideja për të përdorur shabllone me një faqe është interesante në mënyrën e vet, ndërsa shtimi individual i faqeve në internet me parametra të veçantë për secilën prej tyre është gjithashtu një përfitim për projektuesit dhe specialistët me përvojë të marketingut. Zero Block dhe personalizimi i fontit janë shpërblime shtesë. Sidoqoftë, do të ishte mirë të shikoni shabllone me shumë faqe këtu, edhe pse, kjo bie ndesh me konceptimin e përgjithshëm të redaktorit të faqes në internet.

Ndihma për klientët

Tilda lejon mundësinë e përdorimit të shumë opsioneve të mbështetjes së klientëve që ndihmojnë në gjetjen e zgjidhjeve efektive për shumicën e çështjeve të lidhura me sistemin. Këto opsione janë falas për të gjitha kategoritë e përdoruesve, pavarësisht nga lloji i pajtimit që ata zgjedhin. Këtu është lista e mjeteve mbështetëse që klientët mund të zgjedhin:

 • Baza e fuqishme e njohurive – shfletoni bazën e gjerë të njohurive të sistemit që ndihmon të gjithë të zgjidhin rreth 99% të të gjitha situatave të paqarta pa u kontaktuar me shërbimin e mbështetjes teknologjike;
 • punë praktike – të arrijë mësimin e detajuar dhe informues, i cili përfshin një spektër të gjerë të nuancave të lidhura me sistemin (mësimet dhe artikujt në dispozicion këtu ofrojnë variante të shumta të zbatimit praktik të të gjitha opsioneve që sistemi ofron);
 • Videot edukative – nëse mendoni se mësimet dhe zgjidhjet e bazës së njohurive nuk janë të mjaftueshme për të marrë të gjitha implikimet e sistemit, merrni kohën tuaj për të shikuar video të webinars që ofrojnë hapat e detajuar të procesit të hartimit të uebit, mënyrat për të zgjidhur problemet që lidhen me dizajnin dhe përdorimin të veçorive të veçanta të platformës.

Mbështetja e teknologjisë realizohet përmes postës elektronike ose përmes bisedës online. Këtë të fundit mund ta përdorni duke shtypur butonin ‘Na dërgoni një mesazh’ në zonën e redaktorit.

planet & Mimi: Sa kushton Tilda?

Tilda është një projekt tregtar, i cili nënkupton nevojën për të përmirësuar abonimet e paguara për të përfituar sa më shumë nga funksionaliteti i tij i avancuar. Sidoqoftë, për të provuar tiparet kryesore të platformës, do t’ju ofrohet një provë falas, kohëzgjatja e së cilës zgjat 14 ditë. Pas përfundimit të gjykimit, funksionaliteti i sistemit do të kufizohet. Kështu, do t’ju ofrohen këto kushte: 1 krijimin e faqes në internet, 50 MB hapësirë ​​për ruajtjen e diskut, të drejtat e autorit të sistemit, 50 faqe, nënfushë që duket si projekt12345.tilda.ws pa mundësinë e lidhjes me emrin e domain. Shumica e funksioneve të tjera do të bllokohen gjithashtu. Për të hyrë në të gjithë grupin e veçorive të platformës, do të duhet të përmirësoni një nga pajtimet e tij me pagesë. Mendoni se ka kuptim të merrni abonimin vjetor menjëherë, për të kursyer deri në 30% të buxhetit. Këtu janë planet për të zgjedhur:

Ildmimet Tilda

 • Personale (15 dollarë / muaj ose $ 120 / vit) – 1 faqe interneti, 1 GB hapësirë ​​për ruajtjen e diskut, 500 faqe, emri i domain-bonus;
 • Biznes (25 $ / muaj ose 240 $ / vit) – 5 faqe interneti, 1 GB hapësirë ​​për ruajtje të diskut, 500 faqe për secilën faqe në internet, mundësi për eksport të kodit, emër domain.

Tilda punon mirë për fillimin e faqeve të thjeshta të tokave, portofoleve dhe faqeve të internetit të biznesit me shumë faqe për kompanitë dhe sipërmarrësit. Kostoja e planeve është mbi mesataren në kamare. Sidoqoftë, për shkak të mundësisë për të nisur 5 projekte, Business Plan duket një mundësi më tërheqëse për të gjithë, i cili ka qëllim të krijojë disa faqe të vogla. Ata që kanë nevojë për më shumë se 5 faqe interneti për të operuar, duhet të përdorin planin Tilda Pro (deri në 20 faqe interneti).

Përfundimi i Rishikimit Tilda

Tilda është një ndërtues i denjë i faqeve në internet. Ai bën të mundur paraqitjen e përmbajtjes në mënyrë tërheqëse dhe interesante për të tërhequr vëmendjen e audiencës së synuar. Në të njëjtën kohë, ju nuk do të jeni në gjendje të krijoni uebfaqe të ndërlikuara nga aspekti strukturor që nuk vijnë këtu në funksionimin e sistemit të integruar. Kjo detyrë është zgjidhur pjesërisht me anë të integrimit të shërbimeve të jashtme.

Krijuesi i faqes në internet funksionon shumë për sipërmarrësit dhe krijuesit. Sshtë një zgjedhje e denjë për zhvillimin e faqeve të tokës, si dhe për llojet e tjera të projekteve me një faqe. Blogjet dhe dyqanet në internet duken tërheqëse këtu, por është e ndërlikuar t’i menaxhosh ato. Publikimi i rregullt i postës, kërkimi dhe renditja e tyre janë gjithashtu komplekse. E njëjta gjë ka të bëjë me produktet – sa më shumë prej tyre të keni, aq më e ndërlikuar është t’i menaxhoni ato.

Tilda gjithashtu do të apelojë për projektuesit, specialistët e marketingut, gazetarët dhe përdoruesit me sens estetik, të cilët mund t’i japin veprave të tyre dizajn mahnitës. Paraqitja e detajuar e vendosur do të jetë një shpërblim për krijuesit. Nëse i përkisni këtij grupi përdoruesish, atëherë do të gjeni shumë karakteristika interesante dhe mjete për sa i përket platformës.

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map