Rishikimi BoldGrid

BoldGrid është një mjet falas dhe i fuqishëm për ndërtimin e faqeve në internet, i krijuar për të WordPress përdoruesit. Një redaktues popullor dhe tërheqës u krijua me qëllim të bërjes dhe testimit të faqeve të tyre duke përdorur Platformën Cloud të Rregulluar BoldGrid dhe pastaj t’i transferonte ato në çdo host.


Platforma nuk vjen si një zgjidhje gjithëpërfshirëse. Do të thotë të mos ketë host ose domain falas në një paketë. Me fjalë të tjera, mund t’ju duhet një llogari të veçantë të pritjes ose zgjidhni ndonjë nga ofruesit e rekomanduar të pritjes së BoldGrid përfshirë Bluehost dhe disa të tjerë. Kjo do t’ju lejojë të merrni maksimumin nga mjeti, ndërsa tiparet fillestare gjithashtu mund të vijnë në dispozicion për sa i përket stereotipit të faqes në internet. Ju jeni të lirë të zbatoni shërbime të ndryshme, shtojca ose aplikacione dhe t’i provoni ato në kushte reale operative. Nëse gjithçka shkon pa probleme, mund të vendosni projektin tuaj të përsosur të uebit.

BoldGrid është një mundësi e mirë për newbies që bëjnë hapat e tyre të parë në fushën e modelimit të uebit. Ajo vjen me një funksionalitet të lehtë për t’u përdorur që e bën ndërtimin e faqes WordPress më të shpejtë dhe më të thjeshtë. Të mirat me përvojë mund të gjejnë gjithashtu këtë mjet mjaft të dobishëm falë shtojcës Fabrikë të Shpëtimit të Fabrikës dhe instrumenteve të tjerë për të dalë me media përkatëse dhe përmbajtje teksti. Këtë herë do të rishikojmë të gjitha gjërat e mira dhe të këqija në lidhje me BoldGrid, Stay tuned për të mësuar më shumë!

1. Lehtësia e përdorimit

Megjithëse i dizajnuar për faqet e internetit të WordPress, BoldGrid është shumë i lehtë për t’u përdorur falë redaktorit të tij tërheqës-zvogëlues, funksionalitetit miqësor ndaj përdoruesit dhe disa veçorive të tjera që e bëjnë më të lehtë për fillestarët të trajtojnë personalizimin e faqes në internet, rirregullimin e strukturës së faqeve, ndryshimin e shkronjave ose ngjyrave si dhe shkoni te cilësimet më të avancuara për të implementuar disa nga HTML ose CSS. Fillimi është gjithashtu shumë i thjeshtë.

Si të filloni me BoldGrid

Para së gjithash, do t’ju duhet të krijoni një llogari të re BoldGrid dhe të tregoni emailin tuaj. Pasi të keni klikuar butonin, do të keni qasje në instalimin tuaj WP BoldGrid. Mos harroni të përfundoni procesin e regjistrimit dhe të konfirmoni emailin tuaj. Përndryshe, llogaria juaj do të skadojë brenda dy ditësh. Për më tepër, nuk do të keni mundësi të hyni më në platformë.

Pas përfundimit të konfirmimit, ju mund të vendosni Platformën tuaj të Re WordPress Cloud dhe të merrni akses të plotë në të gjitha tiparet BoldGrid me përjashtim të eksportit të dizajnit dhe disa opsioneve të tjera të disponueshme vetëm me pajtime dhe plane të paguara. Ne do t’i diskutojmë ato pak më tej.

Funksionaliteti Drag-and-Drop

Ndërsa BoldGrid u zhvillua për WordPress, përdoruesit marrin një shans për të krijuar faqe të reja për veten e tyre, si dhe për klientët e tyre falë një funksionaliteti të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur. Vetë platforma është krijuar si një zgjatje e avancuar për WP duke e bërë CMS më gjithëpërfshirëse dhe fleksibël falë faqosjeve të gatshme dhe faqeve me porosi.

boldgrid.com

Sa i përket redaktorit WYSIWYG, e bën të thjeshtë zgjedhjen nga rrjetet e ndryshme me porosi dhe shtimin e tyre në faqet tuaja. Përdoruesit do të kenë një shans të rregullojnë tabela dhe tabela, kolona të shumta, skedarë media, kuti, blloqe teksti dhe shumë më tepër.

GridBlocks dhe API

Shumica prej jush janë të njohur me GridBlocks, Ato në të vërtetë janë të njëjta me faqosjet e gatshme për përdorim dhe shabllonet e faqeve në internet të cilat përbëhen nga seksione dhe elemente të ndryshme duke përfshirë blloqe teksti, forma, imazhe, etj. Nuk ka nevojë të përdorni kode të shkurtra sa herë që dëshironi të keni një tabelë ose galeri në faqen tuaj. Afarë lehtësie për të gjithë adhuruesit e WordPress!

Platforma siguron qasje të plotë në API-në e saj që mund të integrohet me Flickr ose Fotolia për të krijuar portofolet mahnitëse, faqet e uljes ose faqet e biznesit të vogël duke përdorur miliona foto dhe fotografi të aksioneve të arritshme nga pulti juaj WP.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

Paneli i BoldGrid është identik me atë që mund të shihni në WordPress, por gjithashtu ofron mundësi shtesë shtesë që bëjnë të mundur krijimin e faqes në internet në një mënyrë të shpejtë dhe efektive. Shtë mjaft e thjeshtë dhe e strukturuar mirë: shirita anësor me opsionet, zona e punës, këshilla etj. Isshtë thjesht e pamundur të vësh diçka këtu..

Rishikimi BoldGrid

BoldGrid nuk jep miliona shtojca nga kutia. Sidoqoftë, platforma ka një grup të pasur karakteristikash që kompensojnë plotësisht atë humbje. Këtu janë disa mjete bazë që ju nevojiten gjatë procesit të ndërtimit:

 • Ndërtues i thjeshtë i formave – mjeti ju lejon të ndërtoni një formë të personalizuar për faqen tuaj të internetit dhe t’i vendosni ato kudo në faqen tuaj. Përdoruesit janë të lirë të zgjedhin skedarët e formave të gatshme, si dhe të krijojnë një seksion krejt të ri nga e para duke përdorur një redaktor të formës së thjeshtë të mundësuar nga NinjaForms.
 • Media në lëvizje – siç u përmend më parë, integrimi API me qendrat kryesore të imazhit të aksioneve ju lejon të shfletoni dhe shtoni foto në fluturim. Asnjë mjet redaktimi ose aftësi speciale nuk kërkohen. Thjesht klikoni në foto, zgjidhni një madhësi që ju nevojitet dhe lëreni që sistemi automatikisht të korr dhe shtoni imazhin në faqen tuaj.
 • Redaktori BoldGrid

 • Përputhshmëri 100% – ndërsa BoldGrid nuk vjen me mijëra widget dhe shtesa, ju jeni akoma të lirë të përdorni shtojcat dhe shtesat e palëve të treta. Platforma është plotësisht e pajtueshme me secilën prej shtojcave apo temave WP, të lira dhe të paguara.
 • SEO – BoldGrid vetë gjeneron një kod miqësor me SEO. Ju mund të zgjidhni një prizë të ndryshme në dispozicion për të rritur radhët e faqes suaj të internetit. Në të njëjtën kohë, mund të bësh një kontribut të vetin tënd duke vendosur tituj faqesh, përshkrime meta, URL, etj..
 • Mënyra e Paraparjes – mund të provoni se si funksionon faqja e internetit me të gjitha shtojcat dhe shërbimet e aktivizuara përpara vendosjes së saj. Platforma prezanton një mjedis të ashtuquajtur skenë ku procesi i ndërtimit shkon gradualisht. Kështu që, ju mund të provoni secilin element për të siguruar që asgjë nuk shkon keq.
 • interaktive – ju jeni përgjegjës për mënyrën se si të gjithë elementët e faqeve të internetit shfaqen në faqe. Ju jeni të lirë të krijoni forma dhe galeri të reja, si dhe të menaxhoni mënyrën se si ata bashkëveprojnë me vizitorët e faqes.

Ne gjithashtu duhet të përmendim një veçori solide për blogelin, që e bën të lehtë jo vetëm krijimin e postimeve të reja në blog, por edhe të menaxhojmë komentet e lexuesve, të renditni artikuj sipas kategorive, të shtoni numrat e postimeve, të njoftoni përdoruesit në rast të botimeve të reja, etj. Përmbledhja, këtu ne kemi një mjet mjaft të fuqishëm dhe fleksibël për krijimin e faqeve të internetit të orientuar nga WordPress me gjithçka që ju nevojitet në paketë.

3. Modelimet

BoldGrid ofron një sërë temash të përgjegjshme të vetvetes, si dhe një mundësi për të zgjedhur gjithashtu për temat e WordPress të palëve të treta gjithashtu. Me fjalë të tjera, përdoruesit do të kenë shumë burime për frymëzim. Nëse vendosni të vendosni për paraqitjet me porosi, mund të përfitoni nga sa vijon:

 • Të gjitha temat janë të organizuara mirë dhe të renditura sipas kategorive. Do ta gjeni lehtësisht atë që plotëson kërkesat tuaja. Përzgjedhja e temave është mjaft e gjerë për agjentët e pasurive të patundshme, fotografë, dizajnerë në internet, artistë ose muzikantë që të dalin me portofolet e tyre, faqet e uljes ose faqet e biznesit të vogël. Në përgjithësi, ka rreth 200 paraqitje të përgjegjshme në dispozicion për pajtimtarët BoldGrid.
 • Do shabllon ka një grup plugins të gatshëm për përdorim. Asnjëherë nuk do të gjeni tekste dhe materiale përmbajtje si “Unë jam faqja juaj. Shkruaj diçka në “. Të gjitha blloqet janë të personalizueshme. Të gjitha pjesët dhe skedarët e mediave janë të përdorshme.
 • Të gjitha temat janë në dispozicion në ngjyra të ndryshme, ndërsa platforma do të rekomandojë paletën më tërheqëse të ngjyrave. Nëse keni vizionin tuaj të stilit të uebfaqes, krijoni paletën tuaj.

Karakteristikat e lartpërmendura duken më shumë se sa duhet për fillestarët për të krijuar një dizajn personal. Pro me përvojë të etur për të shkuar përtej kufijve, do të vlerësojnë cilësimet e përparuara me një mundësi për të zbatuar HTML, JavaScript dhe CSS. Ata gjithashtu do të kenë një shans për të ndryshuar ose modifikuar menutë personal, widget ose zona e përmbajtjes.

boldgrid.com - rregulloje temën

Për shembull, duhet të modifikoni kokën. Klikoni në imazhin e vendosur në krye të faqes dhe do të shihni një përzgjedhje të kontrolleve shtesë dhe cilësimet që shfaqen rreth seksionit që duhet të rregulloni. Ju mund të zgjidhni nga ikona të ndryshme të menusë, si dhe madhësinë e elementeve të kokës dhe imazhin, shtoni ose hiqni butonin, etj.

Puna me skedarë mediatikë është gjithashtu shumë e lehtë falë mbështetjes së madhe multimedia. Përdoruesit mund të shkarkojnë video dhe foto nga biblioteka e mediave ose të krijojnë galeri të reja, koleksione ose lista për luajtje për të organizuar skedarë dhe për të shmangur rrëmujën.

4. Ndihma për klientët

Përdoruesit fillojnë të ndiejnë mbështetjen e BoldGrid pasi të kenë hyrë në pult. Një sërë udhëzimesh dhe tutorialesh për të filluar video do t’ju mirëpresin në pult. Disa prej tyre kanë mungesë të të dhënave jetësore dhe kryesisht promovojnë platformën duke u thënë pajtimtarëve se çfarë është BoldGrid. Për fat të mirë, ju mund të përdorni disa mundësi të tjera për të zgjidhur çështje të ndryshme.

Platforma ka një forum mbështetës, nëse mund të dërgoni çdo pyetje. E keqja është se mund të duhen një ditë ose dy për të marrë përgjigjen. Gjëja e mirë është që ju të merrni ndihmë profesionale nga specialistë të ndihmës për eksperimente të autorizuar nga BoldGrid.

Ata prej jush, të cilët vendosni të përdorni BoldGrid së bashku me hostin e rekomanduar për të mbajtur Bluehost, do të marrin qasje shtesë në bisedat tregtare, Skype, Qendrën e Mbështetjes dhe telefonin për kontakte të menjëhershme..

Duhet të themi që BoldGrid është një pjesë e një komuniteti të madh WordPress, ku çdo anëtar përpiqet të japë kontributin e tij ose të saj. Përdoruesit gjithmonë mund të mbështeten në:

 • Zhvilluesit profesionistë të BoldGrid dhe WP që kontribuojnë në kode, bileta dhe këngë. Ato janë në dispozicion përmes forumeve të komunitetit. Ata qëllojnë video dhe udhëzues se si të drejtohen.
 • Platforma investon në zhvillimin e WordPress dhe sponsorizon disa nga konferencat dhe takimet e saj me mijëra informacione të dobishme për të fituar.

Me fjalë të tjera, ju kurrë nuk do të ecni përpara nëse zgjidhni Boldgrid.

5. Politika e çmimeve

Përdoruesit kanë një shans ta provojnë mjetin falas. Nëse dëshironi për karakteristika të zgjeruara, paketa e paguar BoldGrid do t’ju përshtatet mirë:

 • Plani Falas vjen me një redaktues fillestar tërheqës, dhe temë falas dhe bibliotekë bllok.
 • Plani i paguar do t’ju kushtojë 60 dollarë në vit me faqe të pakufizuara, mbështetje premium, mbi 200 tema të përgjegjshme dhe mjete të automatizuara të SEO.

Siç kemi përmendur edhe më parë, BoldGrid vjen pa pritur. Me fjalë të tjera, nuk do të jeni në gjendje të vendosni faqet e internetit tuaj pa pasur një ofrues të besueshëm të pritjes nga ana juaj. Bluehost mund të jetë zgjidhja më e mirë, pasi është ofruesi i rekomanduar i WordPress-it për pritje me një paketë zgjidhjesh dhe veçorish të serverëve të optimizuar me WP. Përveç ofertave të zgjatura të Cloud, VPS dhe Reseller hosting, platforma ka një përzgjedhje të planeve që do të funksionojnë shkëlqyeshëm për faqet e WordPress:

 • Plani Themelor kushton 2,95 $ / muaj që përfshin gjerësinë e brezit të pakufizuar, azhurnime falas SSL dhe WordPress, dhe 50 GB ruajtje.
 • Plani Plus kushton $ 5,45 / muaj që paraqet faqe interneti të pakufizuara, ruajtje, gjerësi bande, domene dhe llogari të postës elektronike, plus 200 dollarë për oferta të ndryshme të marketingut.
 • Zgjedhja Plus kushton $ 5,45 / muaj duke përfshirë të gjitha karakteristikat e pakufizuara përveç ekspertëve anti-spam, privatësisë së domenit dhe kopjimit të faqes.

Do të keni një shans të përfitoni sa më shumë nga platforma BoldGrid nëse përdoret së bashku me Bluehost.

6. Pro dhe kundër

Sigurisht, BoldGrid mund të punojë për tifozët e WP me zero dhe njohuri të thella teknike. Platforma vjen si një mjet i mirë për krijimin dhe testimin e uebit për t’u siguruar që të gjitha shtojcat dhe shërbimet tuaja funksionojnë pa probleme, si dhe faqja e internetit në përgjithësi. Në të njëjtën kohë, duhet të pranojmë se ka edhe disa rënie të dukshme.

Pros:
Cons:
&# X2714; E shkëlqyeshme për ndërtimin e faqeve të internetit të WordPress.
&# X2714; Redaktor i lehtë për t’u përdorur dhe tërheqës.
&# X2714; Është falas.
&# X2714; Lehtë dhe e shpejtë për të filluar.
&# X2714; Ndërtuesit e formave me porosi dhe cilësimet e avancuara të dizajnit.
&# X2714; Përputhshmëria me shtojcat, temat dhe shërbimet e palëve të treta.
&# X2714; Deri në 200 shabllone të përgjegjshme.
✘ Jo e vlefshme për një blerje të veçantë.
✘ kërkon ca kohë për të mësuar.
✘ Mungesa e veçorive të tregtisë elektronike.

përfundim

BoldGrid me siguri mund të jetë një mënyrë më e shpejtë dhe më e zgjuar për të ndërtoni faqe CMS nga e para. Ajo ishte krijuar për të bërë faqe që janë lehtësisht të konfigurueshme dhe të personalizuara pa aftësi të veçanta kodimi. Ndërsa kohëmatësit e parë mund ta kenë pak të vështirë të mësojnë se si funksionon sistemi, mbështetja e zgjeruar do të vijë në dispozicion. Pasi të keni kuptuar se si duhet të përdoren mjetet, procesi do të zhvillohet më i butë.

Lajmi i keq është se ju nuk mund ta fitoni platformën veçmas pa pritur. Nga ana tjetër, ky fakt vështirë se do të jetë një pengesë duke marrë parasysh ofruesit e rekomanduar të pritjes të rekomanduar nga BoldGrid të tilla si Bluehost. Kur përdoren së bashku, ata mund të ofrojnë një përvojë përfundimtare të ndërtimit të faqes së internetit të optimizuar nga WP.

Provoni BoldGrid Tani

 Është e lehtë

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me