Rishikimi BlueVoda

Rishikimi i Bluevoda


BlueVoda – është një ndërtues në internet për përdoruesit me nuk ka aftësi për kodim. Softueri është në dispozicion si një paketë falas që mund të shkarkohet. Ndihmon për krijimin e projekteve hyrëse dhe të nivelit të mesëm nga e para. Përdoruesit do të marrin një grup mjetesh fillestare të zhvillimit të internetit brenda një redaktori intuitiv. Pavarësisht se krijuesi i faqes në internet është fillimisht i lirë për t’u përdorur, do të duhet ta ekzekutoni atë së bashku me zgjidhjen e serverit VodaHost, i cili paguhet.

Softueri mund të jetë një mundësi e mirë për jo-teknikë që duan të krijojnë një sit të gatshëm për të shkuar në jo më shumë se 30 minuta. Sidoqoftë, shërbimi duket mjaft i datuar me modelet e modës së vjetër dhe HTML 4.01. Disa mund të dëshirojnë për një mundësi më të përparuar duke marrë parasysh shumë mundësi të SaaS në treg. BlueVoda vështirë se do të zëvendësojë një projektuesi profesional në internet megjithëse mund të funksionojë akoma për disa projekte të vogla.

Pro dhe kundra

Nëse keni nevojë të krijoni një faqe të thjeshtë me një faqe ose projekte me shumë faqe me strukturën bazë dhe funksionalitetin, BlueVoda mund të jetë një zgjidhje e mirë. Ajo përmban një redaktues të thjeshtë me funksionalitet tërheqës dhe rënie përveç opsioneve elementare të tregtisë elektronike. Por nëse kërkon fleksibilitet të zgjeruar përsa i përket përshtatjes dhe dizajnit, do të zgjidhni më mirë zgjidhje gjithëpërfshirëse si Wix.

Pro BlueVoda:
BlueVoda Cons:
&# X2714; Një Redaktues i Fuqishëm – vetë redaktori është mjaft i lehtë për t’u përdorur. Ka funksionalitet të mjaftueshëm për të krijuar një strukturë fillestare të faqeve me një seri elementësh themelorë. teknologji tërheqëse dhe tërheqëse ju lejon të krijoni faqe të formojnë boshllëkun jo më shumë se 30 minuta.
&# X2714; Integrim i thjeshtë – BlueVoda ofron disa aftësi integruese. Për shembull, mund të përdorni disa nga aplikacionet që transmetojnë video dhe luajnë duke përfshirë YouTube dhe Flash Player. Për më tepër, ekziston një shans për të lidhur disa nga funksionet PayPal.
&# X2714; Eshte falas – licenca në vetvete është e lirë për t’u përdorur pavarësisht versionit.
&# X2718; Teknologji e vjetëruar – sistemi mundësohet nga versioni HTML 4.01 ndërsa lista e modeleve duket shumë e datuar.
&# X2718; Ështja e strehimit – Faqet e internetit të BlueVoda mund të priten në serverat VodaHost. Shtë një pjesë e bashkëpunimit të tyre. Pricesmimet e planit janë mangësitë kryesore këtu.
&# X2718; Përshtatje e kufizuar – nuk duhet të presësh një grup elementësh dhe blloqesh. Ndërtuesi i faqes në internet duket shumë i kufizuar në aspektin e personalizimit dhe mjeteve të projektimit në internet.
&# X2718; Mbështetje vetëm për Windows OS.

Si rezultat, është e vështirë që BlueVoda të plotësojë me platforma më të avancuara dhe të azhurnuara të ndërtimit të faqes në internet, megjithëse mund të vijë akoma në dispozicion.

Për çfarë është mirë?

Ne nuk mund të rekomandojmë BlueVoda për projekte afatgjata. Softueri është i mirë për përdoruesit që duan të marrin disa aftësi në ndërtimin e faqes në internet me kosto zero. Mund të jetë një zgjidhje e shkëlqyeshme për të eksperimentuar me mjete të ndryshme, krijimin e modelit të ardhshëm të faqes në internet, ose menaxhimin e vendeve në modalitetin e provës. Nëse planifikoni të ndërtoni një reputacion të mirë në internet dhe të bashkëveproni me audiencën e synuar, duhet të kërkoni një softuer më të azhurnuar.

Lehtësinë e përdorimit

BlueVoda nuk është një media në shfletues. Do të thotë që së pari duhet të shkarkoni programin dhe ta instaloni atë në pajisjen tuaj. Përdoruesit duhet të shënojnë se programi i shkarkueshëm është vetëm për redaktimin e faqes në internet. Ajo nuk ofron lehtësira pritëse ose një domain falas, ndryshe nga disa platforma të tjera. Me fjalë të tjera, ju në të vërtetë merrni një redaktues të thjeshtë të faqes në internet që mund të mos jetë aq i lehtë sa duket nga fillimi. Vini re se platforma është aktualisht në dispozicion vetëm për përdoruesit e Windows.

Fillimi

Në fazën e parë, duhet të shkarkoni një skedar zip me versionin më të fundit të krijuesit të faqes në internet nga faqja zyrtare e internetit. Procesi zgjat më pak se një minutë. Faza tjetër përfshin një proces të thjeshtë verifikimi. Do t’ju duhet një çelës për të hyrë në redaktues. Për të marrë një çelës, përdoruesit duhet vetëm të tregojnë emailin dhe fjalëkalimin.

Fillimi i Bluevoda

Sistemi automatikisht do të gjenerojë një letër mikpritëse me lidhjen e konfirmimit. Pastaj do të përcilleni në faqe me kodin e aktivizimit. Vendosni kodin në hapësirën e dhënë dhe shkruani ndërtuesin e faqes në internet.

Redaktori i Uebit

Kur futeni në redaktues, ndiheni sikur po përdorni një version më të vjetër të Microsoft Office. Ndërfaqja duket pothuajse e njëjtë. Këtu kemi të gjitha mjetet kryesore të vendosura në të majtë. Ato përfshijnë disa elementë faqesh, opsione integrimi, zona teksti, galeritë, kutitë e dritave, etj. Klikoni në elementin që ju nevojitet dhe ai do të shfaqet në faqe.

Redaktori i Ujit Bluevoda

Do të gjeni gjithashtu selektorë të ngjyrave me bazë rrjeti, shirita mjetesh për të shqyer, etj. Gjithçka duket shumë e datuar, si dhe dizajni i elementeve. Lajmi i mirë është që formatimi me BlueVoda është shumë i lehtë. Nëse keni nevojë të ndryshoni elementin, klikoni dy herë mbi të për të ndryshuar madhësinë e shkronjave, stilet, ngjyrat, prejardhjen, etj.

Të shkosh live

Lajmi i mirë është që krijuesi i faqes në internet ka një mundësi të thjeshtë FTP. Kjo ju lejon të shkarkoni lehtësisht të gjithë skedarët e sitit dhe t’i instaloni ato në serverin VodaHost. Siç kemi përmendur edhe më parë, BlueVoda nuk siguron vetë host ose domain. Ju do të duhet trajtojeni veçmas.

Features & lakueshmëri

Nuk ka shumë për të thënë në lidhje me tiparet e krijuesit të faqes në internet. Shtë sigurisht e lehtë për t’u përdorur dhe ka disa mjete për ta bërë projektin pak më shumë tërheqës. Por kjo nuk bën një përshtypje të mirë të përgjithshme përsa i përket fleksibilitetit.

Integrimi i videos

Lojtarët e videos dhe opsionet e transmetimit mund t’ju lejojnë të mbani vizitorët tuaj të angazhuar. Softueri mund të integrohet me shërbime kryesore të transmetimit dhe lojtarët e mediave sesa të përfshijë YouTube, QuickTime, Flash, dhe RealPlayer. Thjesht zgjedhni shërbimin që dëshironi nga lista në shiritin e majtë, vendoseni në faqe dhe klikoni dy herë për të bërë konfigurimin e menjëhershëm.

Opsione eCommerce

Ne nuk mund të imagjinojmë një situatë kur ju mund të përdorni BlueVoda për të ndërtuar një dyqan dixhital. Megjithatë, platforma ofron mundësi integrimi bazë për tregtinë elektronike. Karakteristika është e përqendruar kryesisht rreth funksionalitetit të hyrjes në PayPal. E tëra që ju duhet është të shtoni një buton të kërkuar dhe ta konfiguroni atë. Këtu kemi “Shto në Shportë”, “Dhuro”, “Blej Tani” dhe disa butona të tjerë.

Opsionet e Tregtisë Bluevoda

Për të aktivizuar funksionin, duhet të lidhni vetëm secilën opsion me llogarinë tuaj të vlefshme PayPal në menunë e cilësimeve. Mbani në mend se ato karakteristika nuk do të jenë të mjaftueshme për të krijuar një dyqan dixhital plotësisht funksional, pasi nuk ka një sistem të duhur të menaxhimit të produktit dhe teknologji të tjera thelbësore.

Redaktori i logos

Karakteristika ndihmon për të rritur njohjen e faqes në internet me një logo të personalizuar. Cilësimet e avancuara ju lejojnë të ndryshoni fjalë për fjalë çdo dimension të formës së tekstit dhe përmasat e shkronjave në kufijtë e tekstit, stilet e gradientit, etj. Lajmi i keq është se nuk mund të shkarkoni logon tuaj pavarësisht formatit.

Redaktori i Logove Bluevoda

Redaktimi i kodit

Nëse jeni mjaft me fat që keni përvojë të ngurtë kodimi, do të jeni në gjendje ta bëni faqen tuaj të internetit pak më unike dhe tërheqëse. Platforma ofron disa mënyra për të shtuar vetë kodet tuaja. Mbështet gjuhët e programimit HTML, JC dhe ActiveX. Thjesht zgjidhni enën përkatëse për të modifikuar vetitë ose shtoni skriptet e reja.

Redaktimi i Kodit Bluevoda

Mjete për krijimin e faqeve në internet

BlueVoda ka një koleksion modelesh që mund të përdoren si modeli themelor i faqes në internet. Përdoruesit mund t’i ndryshojnë ose rregullojnë ato me opsionet e dhëna nga redaktori. Sidoqoftë, nëse i shikoni ato shabllone, nuk do të doni kurrë t’i përdorni. Duket sikur të gjithë kanë ngecur në të kaluarën. Dizajni i vjetëruar duket pothuajse i njëjtë në çdo plan urbanistik. Përveç kësaj, nuk ka kategori shabllonësh.

Ndihma për klientët Bluevoda

Mjeti i vetëm për të bërë disa ndryshime të lehta në redaktorin e internetit vetë. Ajo ofron disa mjete të projektimit fillestar për të ndryshuar sfondin e faqes, ngjyrën e elementeve, stilet, shkronjat, etj. Përdoruesit nuk do të jenë në gjendje të përdorin një modalitet të shikimit celular. Ky është një tjetër pengesë e madhe.

Ndihma për klientët

Platforma nuk ka mundësi të mbështetjes së menjëhershme. Do të thotë asnjë mbështetje e drejtpërdrejtë ose mbështetje telefonike, si dhe asnjë sistem biletash në dispozicion. E tëra që mund të llogaritni është një Qendër Gjithëpërfshirëse Ndihme me artikuj dhe udhëzues të ndryshëm, një koleksion mësimesh video dhe një forum lokal me një anëtarësi mjaft aktive. Aty mund të gjeni disa tema të dobishme, si dhe të krijoni temat tuaja me çështje ose vështirësi të përshkruara atje.

planet & Mimi: Sa kushton BlueVoda?

Siç e dini, BlueVoda është një krijues i faqeve të internetit plotësisht. Por a është vërtet kështu? Epo, është deri sa të duhet të shkosh live me faqen. Siç kemi thënë më herët, softveri është kryesisht një redaktues në internet. Nuk është një zgjidhje gjithëpërfshirëse si Wix, për shembull.

Për më tepër, ju do të detyroheni ta përdorni së bashku me produktet VodaHost që përfshijnë gjithashtu hostimin në internet. Mimi këtu fillon me 7,95 dollarë në muaj që paraqet një bandë të pakufizuar dhe hapësirë ​​disqe, si dhe domene të pa-matura për të menaxhuar dhe publikuar. Lajmi i keq është se ju do të duhet të merreni me vendosjen vetë.

Përfundim i Rishikimit të BlueVoda

BlueVoda është krijuesi i faqeve në internet nga e kaluara. Moreshtë më shumë si një platformë retro për njerëzit që duan të eksperimentojnë me struktura të ndryshme në internet dhe tallje me kosto zero. Do të jetë gjithashtu një ide e mirë për fillestarët që duan të zhvillojnë aftësitë e tyre për ndërtimin e faqes në internet në kohë reale.

Por nëse doni të krijoni një projekt afatgjatë dhe të promovoni markën tuaj në internet, në vend të kësaj duhet të zgjidhni një platformë më funksionale dhe fleksibël.

Krijoni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map