Rishikim Strikingly.com

habitshme – është një krijues i faqeve të internetit të përdorura, të lehtë për t’u përdorur dhe me shumë aspekte, i cili synon kategori të ndryshme të përdoruesve, pavarësisht aftësive dhe nivelit të ekspertizës së tyre. Sistemi funksionon i shkëlqyeshëm për zhvillimin e faqeve të internetit me një faqe dhe standarde që lejojnë përdoruesit të përqëndrohen në qëllime specifike të biznesit / personal. Sistemi nuk kërkon kurbë mësimi të thellë ose njohuri programuese.


E themeluar në vitin 2012, Strikingly fillimisht është përqendruar në shërbimin e nevojave të jo-teknikëve, të cilëve u mungonte aftësi për krijimin e faqeve në internet, megjithatë iu duheshin projekte një-të-lloji për të ndërtuar prani të besueshme në internet të shërbimeve ose produkteve të tyre dhe për të qenë në gjendje t’i prezantojnë ato në avantazh. Që nga koha e fillimit të saj, platforma ka ndryshuar shumë, duke i dhënë rrugë teknikave më të përparuara, qasjeve të dizajnit të uebit dhe kërkesave të gjithanshme të përdoruesve.

A keni vendosur të krijoni një faqe në internet me një faqe? A dëshironi që ajo të jetë mbresëlënëse dhe funksionale në një kohë? Atëherë pse nuk e konsideroni të përdorni në mënyrë të mrekullueshme për këtë qëllim? Bashkohuni me ne në rishikimin e sistemit tani për të zbuluar tiparet që e bëjnë atë të dalë nga turma dhe opsionet e reja që ka prezantuar që nga azhurnimi i saj i fundit. Sshtë koha e duhur për të filluar tani!

1. Lehtësia e përdorimit

Lehtësia e përdorimit është një nga pikat kryesore të theksuara. Thjeshtësia zbulohet në secilën fazë të procesit të ndërtimit të faqes në internet: duke filluar nga procedura e regjistrimit dhe deri në botimin përfundimtar të faqes në internet. Për t’u regjistruar në sistem, thjesht duhet të siguroni emrin tuaj, email dhe fjalëkalimin. Kjo eshte.

Sigurisht ofron një redaktues intuitiv që e bën procesin e krijimit të internetit të jetë tërheqës dhe argëtues. Shtë e thjeshtë, e bukur dhe e këndshme. Redaktori ofron një turne super të shpejtë për të demonstruar të gjitha nuancat e sistemit për t’ju lejuar të zbuloni se si të përfitoni sa më shumë nga përdorimi i tij.

Redaktor i mrekullueshëm

Nisja e një siti me shërbimin mund të zgjasë më pak se një orë dhe nuk kërkon njohuri për kodim, përveç nëse vendosni të përdorni redaktorin e tyre të përparuar HTML / CSS që lejon përdoruesit pro planit të bëjnë ndryshime në kokën dhe faqen e poshtme të faqes.

E gjithë faqja e internetit është e përbërë nga seksione që mund t’i modifikoni sipas dëshirës tuaj (modifikoni, shtoni ose fshini ato që ju nevojiten) direkt në pult. Këtu ka edhe fusha Stilet dhe Cilësimet. E para ju lejon të zgjidhni dhe modifikoni stilin tuaj të faqes së internetit ose të ndryshoni modelin e zgjedhur në çdo hap të procesit të hartimit të uebit.

Seksioni i Cilësimeve, nga ana e tij, ju lejon të konfiguroni URL-në tuaj të internetit, emrin e domain-it, zgjidhni kategorinë e faqes në internet, modifikoni kokën dhe futbollin, shikoni dhe vendosni analitikë dhe kryeni veprime të tjera të domosdoshme. Një nga karakteristikat e fundit është ndërruesi Layout që ju jep më shumë fleksibilitet në rregullimin e vendosjes së tekstit dhe mediave brenda pjesëve. Sapo të keni mbaruar me hartimin e faqes tuaj të internetit, mos harroni të aktivizoni butonin “Publish” për t’i bërë të gjitha ndryshimet të dukshme për një përdorues.

2. Set i Karakteristikave dhe fleksibiliteti

Struditërisht tani krenohet me një seri karakteristike mjaft mbresëlënëse dhe të pasur dhe sigurisht që ka gjithçka që ju nevojitet për të filluar dhe modifikuar një faqe në internet në shkallë të gjerë.

Ju mund të ngarkoni përmbajtjen tuaj, të shtoni domain të personalizuar, të aktivizoni ‘seksione të ndryshme’ (blloqe media, kuti informacioni, forma kontakti dhe më shumë) dhe gjithashtu të bëni ndryshime të vogla në hartimin e faqes. Ju gjithashtu mund të shtoni etiketa meta dhe të shikoni statistikat e faqes suaj të internetit duke përdorur aplikacionin vendor të monitorimit të sistemit.

Ju gjithashtu mund të filloni një blog të thjeshtë dhe të shtoni një karrocë blerjeje. Karakteristikat kryesore të sistemit përfshijnë aspektet e mëposhtme:

Motori i Blogjeve

Për të filluar një blog, thjesht shtoni seksionin Blog në faqe, dhe ai do të lidhet me faqet individuale të postimeve. Kur krijoni një postim të ri në blog, mund të futni një shumëllojshmëri të mediave brenda, duke përfshirë imazhe, video, butona për thirrje për veprim, shënime sociale dhe citime.

Blog në mënyrë të habitshme

Shtë gjithashtu e thjeshtë të rirregulloni përmbajtjen tuaj falë funksionalitetit tërheqës dhe rënie të redaktorit. Menaxheri i blog-ut përmban një ndërfaqe të thjeshtë që lejon të personalizoni se si postimet tuaja do të shfaqen në seksionin e ri Blog. Blogu i thjeshtë në mënyrë të habitshme ka gjithashtu ndarje sociale, mekanizëm komentimi dhe funksionalitete SEO.

Platforma eCommerce

Përveç shtimit të një seksioni Blog në faqen tuaj të internetit, ju gjithashtu mund të shtoni një dyqan në internet në të, duke menaxhuar seksionin përkatës. Thjesht aktivizoni atë, shtoni produktet tuaja dhe provoni paraqitje të ndryshme për të rregulluar stilin e dyqanit tuaj. Pas kësaj, vendosni mënyrën tuaj të pagesës (PayPal ose Stripe) dhe kontrolloni Panelin e Menaxhimit të Rendit.

Shitore në mënyrë të habitshme

Struditërisht nuk do të marrë asnjë tarifë të transaksionit nga blerjet. Ju do të duhet të paguani tarifën standarde të transaksionit PayPal / Stripe. Ju mund të shesni një produkt nën Planin Falas, deri në 5 produkte nën Planin e Kufizuar, dhe deri në 300 produkte nën Planin Pro dhe deri në 500 produkte sipas Planit VIP.

Integrimi i mediave sociale

Comesuditërisht vjen me një seksion të përshtatshëm për ushqimin social që mund të shtoni dhe lidheni në llogaritë tuaja të mediave sociale. Kjo ju jep lirinë e veprimeve, kur bëhet fjalë për menaxhimin dhe promovimin e projektit tuaj të sapo ndërtuar, duke tërhequr audiencën e synuar nga rrjetet sociale.

Ikuditërisht Socialet

Me anë të integrimit të mediave sociale, ju mund të ndihmoni audiencën tuaj të ndjekë azhurnimet në internet, lajmet dhe ngjarjet e ardhshme. Keni parasysh se disa nga këto karakteristika janë në dispozicion vetëm në lidhje me planet e paguara.

Analiza e faqeve në internet

Karakteristika ju lejon të shihni dhe analizuar statistikat e faqes suaj të internetit dhe të bëni ndryshimet e kërkuara në kohë. Ju mund të shihni numrin e përdoruesve që vizitojnë faqen tuaj të internetit gjatë një periudhe kohe të caktuar (24 orë, 7 ditët e fundit, 30 ditët e fundit, 90 ditët e fundit), vendet ku vjen trafiku, faqet më të vizituara, burimet që përdoruesit i japin përparësi për të vizituar uebfaqen tuaj (celular ose desktop), produkte ose kategori dhe aspekte të tjera që kanë shumë rëndësi për menaxhimin dhe promovimin efektiv të faqes së internetit.

Opsione të gjera SEO

Ndërtuesi i faqes në internet ju lejon të plotësoni etiketat meta për faqen tuaj të internetit ose faqet e saj të ndara (tituj, përshkrime, fjalë kyçe), kategori të përcaktuara, favicon dhe imazh të aksioneve sociale për faqen tuaj të internetit, si dhe të sigurojë listën e detajuar të kontrollit të SEO për t’ju dhënë një sugjerim në cilat aspekte duhet të zgjidhni për të rritur renditjen e faqes në internet të Google.

Ikuditërisht SEO

Opsionet e SEO janë në dispozicion në Seksionin Cilësimet e pultit. Mjetet e përparuara bëjnë të mundur rritjen e dukshmërisë së projektit tuaj duke bërë të mundur verifikimin e faqes në Google, duke shtuar fjalë kyçe në tekstet e titullit, të caktoni etiketa ALT etj..

Karakteristikat dhe mjetet e marketingut

Struditërisht gjithashtu ka shumë për të ofruar në drejtim të marketingut. Që nga sot, mjeti i marketingut me email është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e Pro Planit dhe nënkupton një mundësi për të futur sistemin e jashtëm MailChimp në projektin tuaj.

Shtë gjithashtu e mundur të shtoni faqet e kontaktit dhe format e përdoruesit në fusha të veçanta të faqes së internetit për të kontaktuar me vizitorët e faqes tuaj.

Masat e sigurisë

Kujdeset rreptësisht për sigurinë e përdoruesve të saj, duke ofruar masa të shumta sigurie për të mbrojtur faqet e internetit të gatshme nga aksesi i palëve të treta. Me ndërtuesin e faqes në internet, mund të aktivizoni dhe përdorni Certifikatën e Sockets Layer (SSL) në çdo domen të personalizuar që lejon vizitorët tuaj të përdorin përmbajtjen e faqes së internetit përmes protokollit HTTPS.

Certifikimi SSL sigurohet nga parazgjedhja. Për më tepër, në mënyrë automatike kursen automatikisht kopjet e faqes suaj të internetit kur i përpunoni ato për t’ju lejuar të rivendosni versionet rezervë kur është e nevojshme.

Optimizimi i celularit

Struditërisht është miqësore me celular: çdo temë është e përgjegjshme që nga fillimi. Ekzistojnë opsione specifike për celularë si klikoni për të thirrur etj. Ekziston edhe aplikacioni iOS që ju mundëson që të azhurnoni dhe menaxhoni faqen tuaj në internet.

Opsionet e regjistrimit dhe transferimit të domainit

Që nga vjeshta e vitit 2018, Strikingly ka bërë të mundur transferimin e emrit të disponueshëm të domain nga një regjistrues tjetër. Shtë gjithashtu e mundur të merrni një të re brenda sistemit, pavarësisht se çfarë plani do të përdorni (edhe nëse kjo është një abonim falas). Periudha e regjistrimit të domain zgjat për 10 vjet. Në fund të afatit, ju ose mund të bllokoni emrin e domain ose ta rinovoni atë bazuar në aspiratat në dispozicion.

Domain në mënyrë të habitshme

Më në fund, Strikingly tani ofron një përzgjedhje më të gjerë të fushave të nivelit të lartë si .shop, për shembull. Si rezultat, faqja juaj e internetit mund të ketë më shumë adresë tërheqëse dhe të paharrueshme për të dalë nga turma.

3. Modelimet

Numri i Temave:19
Temat Falas:&# X2714; PO
Dizajn të përgjegjshëm:&# X2714; PO
Renditur sipas industrisë:&# X2714; PO
Redaktimi i kodit CSS:✘ JO

Struditërisht aktualisht ofron një bibliotekë me 29 dizajne të bukura moderne të optimizuara për shikimin në celular që nga fillimi. Ju mund t’i filtroni duke ndryshuar midis kategorive: biznes, fillim, personal, portofol, dyqan dhe blog.

Në krahasim me shumë ndërtues të tjerë të faqeve të njohura, Strikingly vjen me mjetin Template Switcher që ju lejon të eksploroni dhe provoni ndonjë nga shabllonet pa humbur përmbajtjen e paraqitur. Nuk ka kufi se sa herë mund të ndryshosh shabllonet. Opsioni Preview ju lejon të shihni mënyrën se si do të duket faqja juaj e internetit, nëse e zgjidhni atë për personalizim të mëtejshëm.

Mund të shtoni një kod të personalizuar HTML në faqen tuaj të internetit Strikingly, por ky opsion është i disponueshëm vetëm në versionet me pagesë. E vetmja pengesë e kësaj karakteristike është që ju mund të injektoni vetëm një kod të kokës dhe futbollit, por jo edhe organi i faqes në internet.

Shabllone të mrekullueshme

Ju nuk mund ta ndryshoni kodin fillestar CSS. Shtë mjaft e vështirë të thuash nëse ky është një pengesë serioze apo jo, pasi shuma mbizotëruese e përdoruesve të sistemit as nuk e di se çfarë është në të vërtetë CSS. Nga rruga, opsioni i injektimit të kodit është në dispozicion për përdoruesit e Pro Plan. E njëjta kategori e pajtimtarëve të sistemit mund të përdorë opsionin e bashkëpunimit. Kjo ju lejon të caktoni bashkëpunëtorë të punojnë në zhvillimin e projektit, i cili është gjithashtu i përshtatshëm dhe kursen kohë.

4. Ndihma për klientët

Ndihma për klientët është ajo që shkëlqyen vërtet. Pavarësisht nga natyra në dukje e thjeshtë e krijuesit të faqes në internet, ajo ofron një bazë të fuqishme njohurish me ndihmë dhe burime mbështetëse të gjerë që mund të shfletohen dhe lundrojnë..

Një listë e dobishme e Para-Publikimit të Kontrollit (me të vërtetë e dobishme!) Dhe Forumi i Ideve, ku mund të ndani sugjerimet tuaja se si të përmirësoheni Strikingly, do të jetë gjithashtu një ndihmë e madhe për fillestarët. E njëjta gjë ka të bëjë me mësimet me video fillestare, të cilat mund të gjeni në bazën e njohurive të qendrës së mbështetjes. Seksioni i Komunitetit i krijuesit të uebfaqes përfshin Blogun, Idenë Forum dhe Diskutimin e zonave të qytetit me mijëra informacione të dobishme se si të përfitoni sa më shumë nga përdorimi i platformës.

Nëse ka akoma ndonjë pyetje, mund të kontaktoni ekipin mbështetës përmes emailit. Ndihma 24/7 për bisedë të drejtpërdrejtë gjithashtu ndihmon për të mbuluar me kohë pyetjet dhe nevojat tuaja. Anëtarët e ekipit mbështetës janë gjithmonë të gatshëm t’ju ndihmojnë të zgjidhni të gjitha problemet me të cilat mund të hasni, kur punoni me Strikingly. Kështu, opsionet e Ndihmës së Konsumatorëve meritojnë vëmendje të veçantë këtu.

5. Politika e çmimeve

Sshtë një plan falas që ju lejon të publikoni një faqe në internet me një faqe të këndshme duke përdorur Nën-Domain Strikingly. Për të bashkangjitur një emër domain-i personal dhe zhbllokimin e mjeteve të përparuara të redaktimit, duhet të përmirësoni llogarinë tuaj.

Këtu janë tre pako të paguara: të Kufizuar, Pro dhe VIP. Këto pajtime vijnë me një provë 14-ditore pa rrezik për t’ju lejuar të provoni opsionet që ofron secili sistem.

Strmimi në mënyrë të habitshme

Kostoja e Planit të Kufizuar aktualisht përbën 12 $ / muaj, Pro Plan do t’ju kushtojë 20 $ / muaj kur faturohet çdo muaj, Vip – 49 $ / muaj. Nëse vendosni të bëni një pagesë vjetore një herë, ju mund të kurseni deri në 48 dollarë.

Kur paguani për 2, 5 ose 10 vjet me pagesë një herë, ju mund të kurseni përkatësisht deri në 144, 528 dollarë dhe 1224 dollarë. Kështu, sa më e gjatë të jetë kohëzgjatja e pajtimit tuaj të paguar, atëherë përfundimisht do të jetë më e përballueshme. Për më tepër, kostoja e emrit të domain është 24,95 $ në vit, ndërsa ajo e emailit me porosi c përbën 25 $ / vit.

6. Pro dhe kundër

Farëdo ndërtuesi i faqes në internet që ju zgjidhni për projektin tuaj personal ose tregtar, ai ende do të ketë të mirat dhe të mirat e tij. Shtë e domosdoshme të jesh i vetëdijshëm për ta përpara se të bësh zgjedhjen përfundimtare të sistemit për të ditur se çfarë të presësh prej tij dhe nga i gjithë procesi i zhvillimit të uebit.

Pros:
Cons:
&# X2714; Lehtësinë e përdorimit;
&# X2714; Optimizimi i jashtëm i kutisë celulare;
&# X2714; Paneli intuitiv, magjistar i fillimit të zgjuar;
&# X2714; Baza e gjerë e njohurive dhe mbështetja e shumanshme e klientit.
✘ Disponueshmëria e banderolave ​​të reklamave në një nga planet e paguara;
Ack Mungesa e optimizmit dhe mjeteve të marketingut të SEO;
Options Mundësi të pamjaftueshme për redaktimin e kodit;
Applic Aplikueshmëri e kufizuar e faqeve të internetit me një faqe të ndërtuara me sistemin.

7. Krahasimi me konkurrentët

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e krijuesit më të përshtatshëm të faqes në internet, gjithmonë ka kuptim ta krahasojmë atë me konkurrentët kryesorë. Sa për të mahnitshëm, është e zgjuar të krahasosh aspektet kryesore të sistemit me ato të Weebly dhe Squarespace pasi që të dyja platformat synojnë pothuajse të njëjtin audiencë dhe ofrojnë grupe të veçorive të ngjashme.

Weebly vs MrekullueshëmSheshi vs Mrekullueshëm

Nëse zhytemi në krahasimin Strikingly vs Weebly, do të shohim qartë avantazhet e dukshme të sistemit të fundit. Ajo nuk është vetëm më e popullarizuara, por është edhe më e shfaqur. Ndërsa Strikingly është përdorur kryesisht për ndërtimin e faqeve në internet me një faqe, Weebly ju lejon të krijoni dhe shtoni sa më shumë faqe sa ju nevojiten për projektin tuaj. Sistemi është gjithashtu me kosto më efektive dhe ofron mundësi fleksibile dhe më të thella të personalizimit të dizajnit. Ajo gjithashtu ofron shabllone më të përgjegjshëm me cilësi të lartë.

Duke folur për krahasimin Strikingly vs Squarespace, e para gjithashtu mbetet disi prapa Squarespace. Ndërsa Strikingly krenohet me modele tërheqëse për bloget me një faqe, faqet e uljes, portofolet dhe dyqanet e vogla të internetit, Squarespace pozicionohet si një krijues i faqeve në internet, opsionet dhe mjetet e të cilave bëjnë të mundur që krahasojeni atë me një CMS për krijimin e faqeve të internetit të mesme dhe të mëdha për kreativë dhe sipërmarrës.

Vija e poshtme

Lehtësinë e përdorimit:9/10
Features:7/10
Design:7/10
Mbështetjen e teknologjisë:8/10
çmimi:9/10
Rezultati i përgjithshëm:8/10

Struditërisht është një ndërtues i faqes në internet, i cili përfshin lehtësinë e përdorimit, komoditetit dhe funksionalitetit. Shumica e përdoruesve i japin përparësi asaj shumë sisteme më të njohura për shkak të thjeshtësisë së saj. Sistemi kryesisht përqendrohet në jo-teknologjitë dhe, kështu, grupi i tij i tipareve, pulti dhe ndërfaqja janë drejtuar për nevojat e këtij audienca të veçantë. Asnjë kodim nuk nevojitet për të përdorur sistemin. Sidoqoftë, nëse jeni përdorues i Pro Planit dhe keni njohuri për programimin, mund të merrni qasje në opsionet e redaktimit të futbollit dhe futbollit CSS / HTML.

Ndërtuesi i faqes së internetit nuk mund të mburret me një koleksion të pasur të modeleve të uebfaqes, por ato që janë në dispozicion në sistem, janë të personalizueshme dhe të përgjegjshëm për celularin si paracaktuar. Për më tepër, Strikingly krenohet me mbështetje fantastike të klientit që mund t’ju ndihmojë të zgjidhni çdo çështje të lidhur me platformën.

Duke përdorur ndërtuesin e faqes në internet, mund të filloni dhe menaxhoni në mënyrë efektive faqet e internetit me një faqe, duke lidhur bloge dhe madje dyqane në internet me ta. Nuk ka kuptim të pritet performancë e shkëlqyeshme nga faqe të tilla të internetit, por ato sigurisht që do të arrijnë në objektivat dhe pritjet tuaja. Gjithsej, Mrekullueshëm është një vlerë e mirë për paratë tuaja!

Provo në mënyrë të mrekullueshme tani

 Filloni sot, është e lehtë!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map