90 Rishikimi i Dytë i Ndërtuesit të Uebfaqeve

Rishikim 90SecondWebsiteBuilder.com

90 Ndërtuesi i dytë i faqes në internet – është një platformë për të krijuar uebfaqe miqësore për lëvizje. Vjen si një softuer i shkarkueshëm që përmban një redaktues të thjeshtë tërheqës dhe tërheqje me një bandë mjetesh që kërkojnë aftësi minimale teknike. Softueri ka një përzgjedhje të gjerë të objekteve të faqeve të ndryshme që përfshijnë forma të ndryshme, forma, menu, butona dhe blloqe të tjera që mund të dëshironi të keni në një faqe në internet. Në të njëjtën kohë, ajo rezervon hapësirë ​​të mjaftueshme për programuesit që të modifikojnë gjithashtu kodin burimor.

Platforma ka lëshuar versionin e saj të fundit të 15-të që tashmë është një pjesë e një krijuesi të rinovuar të faqes në internet nën Ndërtues i faqes WYSIWYG emrin. Sidoqoftë, përdoruesit janë akoma në gjendje të shkarkojnë versionin e 14-të të 90-të të fundit, si dhe të azhurnojnë produktet më të vjetra. Do të thotë që ju keni ende një shans të provoni rrjete të shumta reaguese dhe paraqitjet pa kodim.

Le të shohim nëse ende ia vlen të zgjedhësh ose është më mirë të provosh platformën e re përballë ndërtuesit të uebit WYSIWYG.

Pro dhe kundra

Softueri do t’u përshtatet përdoruesve pa aftësi teknike. Ajo ofron një përzgjedhje të mjeteve të thjeshta që e bëjnë të lehtë dhe të shpejtë krijimin e faqeve miqësore për celularin dhe përshtatjen e tyre me një grup elementësh, blloqesh dhe karakteristikash. E keqja është se 90 Ndërtuesi i dytë i faqes në internet nuk është një zgjidhje gjithëpërfshirëse. Ju do të duhet të kujdeseni hosting dhe fushë veçmas.

90 Pro Ndërtuesit të dytë të faqes në internet:
90 Kundërt të dytë të ndërtuesit të faqes në internet:
&# X2714; Lehtë për t’u përdorur – platforma ka një redaktues intuitiv tërheqës dhe rënie që e bën të lehtë krijimin e faqosjeve të faqeve, si dhe shtimin e elementeve të ndryshme.
&# X2714; Mjetet e luajtësit të videove – nëse keni nevojë të krijoni një faqe tërheqëse dhe të shfaqni video në të, sistemi ofron mjete për integrimin Vimeo dhe YouTube përveç HTML5.
&# X2714; Një licencë e njëhershme – si softuer i shkarkueshëm, 90 Ndërtuesi i dytë i faqes në internet nuk ka abonime ose plane mujore. Ju paguani vetëm një herë për një licencë të jetës dhe e përdorni atë sa herë që të jetë e nevojshme.
&# X2714; Funksionaliteti i e-Tregtisë – disa platforma të shkarkueshme e kanë këtë veçori. Softueri ju lejon të integroni funksionalitetin PayPal për të shitur produkte në internet.
&# X2714; Efektet vizuale – për ta bërë faqen tuaj edhe më tërheqëse, mund të shfrytëzoni sa më shumë animacionin CSS3, efektin Parallax dhe shtresa të tjera vizuale.

&# X2718; Përditësimet manuale – do të duhet të menaxhoni të gjitha azhurnimet më vete, veçanërisht pasi të keni dalë në treg versioni i 15-të.
&# X2718; Opsione të kufizuara të tregtisë elektronike – 90 Ndërtuesi i dytë i faqes në internet vështirë se do të funksionojë kur të krijoni një dyqan dixhital plotësisht të paraqitur.
&# X2718; Asnjë redaktim në kohë reale – nuk ka redaktim brenda. Changedo ndryshim që bëni duhet të ruhet manualisht.

Dobësia kryesore këtu është se versioni i 14-të u jep një sërë karakteristikash të paguara përdoruesve tashmë ekzistues. Nëse shkarkoni programin për herë të parë, nuk do të keni mundësi të blini licencën e paguar. Mundësia e vetme është të azhurnoni nga versionet e mëparshme të platformës.

Për çfarë është mirë?

90 Ndërtuesi i dytë i faqes në internet do të punojë shumë mirë për të faqet e internetit të biznesit të vogël. Platforma do t’u përshtatet përdoruesve që planifikojnë të presin uebfaqe në serverat e tyre falë funksionit të integruar FTP. Kjo bën të mundur botimin e skedarëve të sitit në çdo server që dëshironi. E tëra që ju nevojitet është të gjeni një ofrues të një web hosting që siguron qasje në FTP.

Ndërsa sistemi ka një funksion të hyrjes në tregti elektronike, mund të jetë mirë për zhvillimin e dyqaneve të vogla dixhitale. Sidoqoftë, nuk duhet të mbështeteni në karakteristikat e zgjeruara të shitjes në internet. Ata që duan të shesin dhe promovojnë produkte në internet duhet të zgjedhin më shumë Platformat e orientuara nga e-tregtia.

Lehtësinë e përdorimit

90 Ndërtuesi i dytë i faqes në internet është në dispozicion si një licencë e shkarkueshme. Do të thotë që do të duhet të keni të instaluar programin kompjuterik në kompjuterin tonë. Procesi është i shpejtë dhe pa telashe. Vetë platforma nuk kërkon aftësi programuese megjithëse mund të duhet pak kohë për t’u mësuar, veçanërisht nëse nuk e keni provuar kurrë softuerin më parë.

Fillimi

Për të shkarkuar versionin e 14-të ose për të azhurnuar licencën ekzistuese, do të duhet të vizitoni uebfaqen zyrtare. Thotë se versioni i 15-të nuk është më në dispozicion këtu. Sidoqoftë, përdoruesit mund të kenë akoma qasje në të gjitha versionet e mëparshme të 90 Second Second Builder. Zgjidhni atë që ju nevojitet, klikoni në linkun dhe shkarkoni skedarët zip.

90 Ndërtuesi i dytë i faqes në internet Zgjidhni versionin

Në fazën tjetër, thjesht ndiqni këshillat e instalimit. Procesi është i njëjtë me instalimin e ndonjë programi tjetër. Ju nuk do të përballeni me vështirësi. Pasi të ketë mbaruar procesi i instalimit, klikoni në ikonën e ndërtuesit të uebit në desktop për të ekzekutuar programin. Sistemi do t’ju kërkojë të aktivizoni numrin serial nëse e keni. Nëse jo, ju do të jeni në gjendje të përdorni vetëm paketën e provës falas. Klikoni në butonin e nevojshëm dhe gjeni veten brenda redaktorit të faqes në internet.

90 Aktivizimi i Dytë i Ndërtuesit të Uebfaqeve

Redaktori i Uebit

Kur futni 90 Ndërtues të Uebfaqes së Dytë, e gjeni veten brenda një platforme tipike për ndërtimin e faqes në internet. Duket mjaft e qartë dhe intuitive. Ndiheni sikur po punoni me një dokument standard Word me disa ndryshime të vogla. Përveç cilësimeve të përgjithshme të vendosura në panelin e sipërm, këtu kemi elemente të faqeve dhe blloqe në shiritin e majtë.

90 Redaktori i faqes së internetit të Ndërtuesit të Dytë

Të gjithë elementët ndahen në 2 kategori kryesore:

  • Toolbox – përfshin elementet e planifikimit dhe kontrollit, opsionet e integrimit të mediave, menutë e navigimit, funksionalitetin PayPal, opsionet jQuery / Bootstrap, etj.
  • Blocks – Seksioni përfshin një koleksion të elementeve të faqeve të tilla si headers, footers, format e kontaktit, veçoritë, galeritë e fotografive, ndarës dhe blloqe të tjera që ju nevojiten për të krijuar një faqe plotësisht të personalizueshme të internetit.

Shtimi i elementeve të rinj është shumë i lehtë falë funksionalitetit tërheqës dhe rënie. Zgjidhni atë që ju pëlqen, rri pezull në faqe dhe filloni të redaktoni.

Të shkosh live

Tani do të duhet të kujdeseni për pritjen dhe domainin paraprakisht. Lajmi i mirë është se sistemi vjen me opsionin e integruar FTP duke e bërë të lehtë shkarkimin e të gjithë skedarëve të faqes tuaj në serverin tuaj.

90 Ndërtuesi i dytë i faqes në internet që shkon live

Thjesht klikoni në butonin “Publiko”, futni ndryshimet e nevojshme, zgjidhni një dosje lokale në PC tuaj dhe shkarkoni faqen e gatshme për të shkuar. Ekziston një modalitet parapamjeje që përshkruan mënyrën e shikimit të faqes suaj të internetit në shfletues. Dobësia kryesore këtu është që ju nuk do të jeni në gjendje të shikoni paraprakisht se si faqja funksionon në pajisje celulare ose laptopë.

Features & lakueshmëri

90 Ndërtuesi i Dytë i Uebfaqeve është kryesisht një mjet për ndërtimin e uebit, i krijuar për të krijuar paraqitje të përgjegjshme. Nuk është një platformë me cikël të plotë. Softueri është më shumë një mjet ndërtimi me karakteristikat e tij të përqendruara kryesisht në redaktorin e uebit dhe funksionalitetin e ndërtesës. Sidoqoftë, ajo ende ka disa shtesa të vlefshme që mund të bëjnë ndryshimin nëse krahasohen me platformat njësoj.

Blloqe të personalizueshme

Përveç redaktorit drag-and-drop vetë, përdoruesit marrin një shans për të modifikuar çdo element bllok ose faqe. Ai bën të mundur ndryshimin e strukturës së faqes, zëvendësimin e disa prej pjesëve të bllokut, modifikimin e përmbajtjes, ndryshimin e stileve të bllokut, shtimin e ngjarjeve, animacioneve CSS3, etj..

90 Blloqe të Përshtatshme për ndërtuesin e dytë të faqes në internet

Rrjetet e planifikimit të përgjegjshëm

Siç kemi përmendur edhe më herët, softveri nuk ka një modalitet të shikimit celular. Kjo madje nuk mund të jetë e nevojshme duke marrë parasysh rrjetet e saj të përgjegjshme të planifikimit. Ideja kryesore është të siguroni funksionimin e duhur të objekteve dhe faqeve në internet në varësi të pajisjes nga e cila është arritur. Sistemi automatikisht strehon paraqitjen.

Redaktimi i Kodit të Burimit

Nëse keni aftësi të mjaftueshme programimi, mund të ndryshoni kodin burimor të secilit bllok ose element të veçantë. Ekziston gjithashtu një shans për të shtuar copën tuaj të kodit HTML duke përdorur një enë përkatëse nga Vegla e Veglave.

90 Redaktimi i Kodit të Burimit të Burimeve të Ndërtuesit të Dytë

Opsionet e Ndërtimit të JQuery në Ueb

Përdoruesit do të marrin një shans për të krijuar faqe në internet në stilin e aplikacionit celular. kutia e veglave jQuery vjen me një përzgjedhje të elementeve që përfshijnë shiritat e veglave të përparimit, rrëshqitësit, spinners, skedat dhe sende të tjera që do të përshtaten në mënyrë të përkryer për çdo pajisje të lëvizshme, përkundër dimensioneve të ekranit.

Mjetet e transmetimit të videove

Nëse keni nevojë të shtoni një video për ta bërë faqen më tërheqëse, 90 Ndërtuesi i Uebfaqes së Dytë ofron disa mjete të dobishme që përfshijnë Video, YouTube dhe HTML5. Sistemi ju lejon të vendosni lidhjen e videos, si dhe të zgjidhni mënyrën e luajtjes, të shfaqni video të lidhura, të aktivizoni kontrollet ose butonin në ekran të plotë, etj..

Opsione eCommerce

Asnjëherë nuk duhet të keni parasysh 90 Ndërtues të Uebfaqes së Dytë si një platformë plotësisht e menaxhueshme me e-commerce. Nga ana tjetër, ajo vjen me mundësi të vogla të integrimit PayPal për t’i lënë pronarët e faqeve të internetit të shesin në internet. Karakteristikat e brendshme të integruara përfshijnë “Shto në Shportë”, “Dhuro”, “Bleni Tani” dhe disa butona të tjerë që mund të personalizohen dhe lidhen pa probleme me llogarinë ekzistuese PayPal.

90 Opsionet e Dyta të Ndërtuesve të E-Tregtuesit në Uebfaqen

Butonat e mediave sociale

Shtimi i elementeve të mediave sociale është shumë e lehtë. Ju mund të ndryshoni vendndodhjen e secilit bllok në lidhje me një platformë të veçantë të mediave sociale, si dhe të shtoni lidhje dhe të lidhni butona me llogaritë ekzistuese të mediave sociale për t’i lënë vizitorët të ndajnë përmbajtjen tuaj.

90 Butonat e Dytë të Ndërtuesve të Mediave Sociale

Mjete për krijimin e faqeve në internet

Edhe pse 90 Ndërtuesi i dytë i faqes në internet ka një koleksion prej mbi 200 shabllone, nuk duhet t’i konsideroni ato si një zgjidhje të mirë për projektin tuaj. Baza e të dhënave temë nuk është azhurnuar me vite. Ai përfshin paraqitjet që duken të vjetra dhe të modës së vjetër.

Basti më i mirë është krijimi i faqes tuaj nga e para ose zgjedhja për versionin e fundit të 15-të përballë ndërtuesit të rinovuar WYSIWYG Web me një përzgjedhje të gjerë të modeleve të azhurnuar dhe të azhurnuar vazhdimisht. Sa i përket versionit 14-vjeçar, ai ende ju lejon të personalizoni mënyrën si duket faqja juaj.

90 Mjetet e Dizajnimit të Dytë të Ndërtuesit të Uebfaqes

Para së gjithash, përdoruesit mund të modifikojnë kodin burimor ose të shtojnë elementet e tyre HTML. Së dyti, sistemi vjen me një përzgjedhje të opsioneve të pronave. Përdoruesit mund të zgjedhin llojin e një shtrese bllokimi, të menaxhojnë dimensionet e elementit, të shtojnë animacionin CSS3, të mundësojnë forma, etj. Së dyti, ekziston mundësia të shtoni një efekt Parallax dhe disa pikëpamje të tjera standarde vizuale.

Ndihma për klientët

Përkundër faktit, versioni i fundit i 15-të nën WYSIWYG Web Builder është mbështetur zyrtarisht, përdoruesit e rinj dhe ekzistues të versionit të 14-të mund të konsiderojnë ende mbështetje të mjaftueshme. Isshtë kryesisht në dispozicion përballë një Qendre lokale Ndihme dhe mbështetje online:

  • Ndihma Online përfshin një koleksion mësimesh video, seksion FAQ, një bazë gjithëpërfshirëse të njohurive, Desk Ndihme dhe udhëzuesin e përdoruesit me të gjitha çështjet që ju nevojiten për të zgjidhur.
  • Qendra e Ndihmës vjen me një përzgjedhje të madhe të artikujve dhe udhëzuesve të tekstit përveç Shkurtesave të tastierës dhe udhëzuesit në internet për Fillimin.

Lajmi i keq është se programi nuk ofron asnjë mënyrë për mbështetje të menjëhershme si Live Chat, telefon ose diçka të tillë.

90 Ndihma e Konsumatorëve të Ndërtuesit të Dytë në uebfaqen

planet & Çmimeve

90 Versioni i 14-të i dytë ndërtues i faqes së internetit nuk është më në dispozicion për shitje. Ju mund të përdorni atë vetëm si një përdorues tashmë ekzistues të versioneve më të vjetra me një shans për të përmirësuar. Si një përdorues i ri, mund të përfitoni vetëm nga një licencë e provës falas. Për të hyrë në të gjitha tiparet e krijuesit të faqes në internet, do të duhet të zgjedhni për ndërtuesin e ri të internetit WYSIWYG që paraqet versionin e 15-të të softuerit.

WYSIWYG Web Builder vs 90 Ndërtues i faqes në internet

Ju ndoshta do të pyesni përse dikush duhet të zgjedhë 90 Ndërtues të Uebfaqes së Dytë duke marrë parasysh disponueshmërinë e krejtësisht të mbështetur në internet WYSIWYG Web Builder. Epo, ne nuk mund të shohim ndonjë arsye për këtë, përveç nëse nuk doni të paguani edhe një herë për të njëjtin funksionalitet me disa ndryshime të lehta:

Lehtësinë e përdorimit

Redaktori i uebit është shumë i njëjtë në të dy versionet. Të gjithë kanë funksionalitet tërheqës dhe rënie ndërsa WYSIWYG Web Builder vjen me një përzgjedhje të gjerë të blloqeve, elementëve të faqeve dhe opsioneve të kutisë së veglave.

Për më tepër, versioni i 15-të vjen me redaktimin inline duke ju lejuar të kurseni të gjitha ndryshimet në jetën reale pa pasur nevojë t’i ruani ato sa herë që dëshironi të bëni azhurnimet e faqes. Me të dy platformat, përdoruesit duhet të gjejnë fusha pritëse dhe regjistrimi veç e veç.

Seti i Veçorive

Kjo është ajo ku WYSIWYG Web Builder fiton. Së pari, ajo ofron më shumë opsione të personalizimit të projektimit me më shumë se 150 efekte të paracaktuar. Ai gjithashtu ka një koleksion të moduleve të gatshme dhe vjen me një sistem intuitiv të menaxhimit të skedarëve mediatikë. Përdoruesit gjithashtu marrin mbi 200 shtesa që versioni i 14-të nuk ka.

templates

Ndërsa 90 Internet Second Builder ka një koleksion të modelit të modës së vjetër që nuk është aktualizuar për një kohë të gjatë, versioni i 15-të vjen me një listë të paraqitjeve më elegant dhe të azhurnuara. Ato janë të ndara në kategori të ndryshme dhe përfshijnë portofolet, faqet e biznesit të B2B, forume, madje dhe dyqane dixhitale.

Kostoja e licencës

Versioni i 14-të nuk është në dispozicion për shitje, ndërsa WYSIWYG Web Builder ofron një licencë të jetës për vetëm 49,95 dollarë. Ekziston edhe një provë 30-ditore falas për të provuar softuerin e ri edhe pse nuk ndryshon shumë nga versionet e mëparshme përsa i përket funksionalitetit.

90 Përfundimi i Rishikimit të Ndërtuesit të Dytë të Uebfaqeve

90 Ndërtuesi i Dytë i Uebfaqeve është një platformë për ndërtimin e uebit që tashmë ka dalë nga data e vjetër. Përkundër disa prej karakteristikave të tij të mira, nuk është vështirë të jetë një mundësi e mirë për të krijuar faqe interneti elegant dhe tërheqëse. Përzgjedhja e modeleve duket mjaft e dobët për sa i përket dizajnit të uebit. Nuk ka mbështetje të fortë për klientët ndërsa vetë platforma ka evoluar në një krijues të ri të faqes në internet. Si rezultat, ju mund të dëshironi të zgjidhni për një version që plotëson standardet më të fundit të zhvillimit të internetit në vend.

Provoni 90 ndërtues të dytë të faqes në internet Tani

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me