Softueri më i mirë për ndërtuesin e faqeve në internet për Mac

Softueri më i mirë për ndërtuesin e faqeve në internet për Mac


Përkundër tërheqjes vizuale të dizajnit dhe sigurisë së nivelit të lartë, softveri i specializuar Mac nuk është larg nga të qenit një mjet i përsosur për ndërtimin e faqeve të internetit. Ajo ofron një paketë të kufizuar të objekteve HTML të nevojshme për skedarë të veçantë CSS sesa t’i keni ato në një faqe të vetme.

Si rezultat, përdoruesit e Mac kërkojnë platforma dhe instrumente të bazuara në cloud dhe SaaS në vend që t’i japin përparësi mjeteve tradicionale të ndërtimit të faqes në internet, të cilat janë zhvilluar për Mac dhe kërkojnë instalim paraprak.

Ndërtuesit e uebfaqeve vërtetojnë se janë lloji i duhur i mjeteve Përdoruesit Mac lehtë mund të aplikojnë për të krijuar burime mahnitëse të internetit për qëllime të ndryshme nga e para. Ata nuk kërkojnë përpjekje serioze dhe investime në para, duke ofruar një veçori të gjerë të vendosur. Ata janë intuitivë dhe të thjeshtë për përdoruesit me prejardhje të larmishme në internet dhe nuk kërkojnë aftësi të veçanta, duke i lënë përdoruesit me lehtësi të ndërtojnë burime cilësore në internet. Me një ndërtues cilësor të uebfaqes, projekti juaj do të ketë pamje profesionale dhe funksionalitet të fuqishëm.

Uebfaqet e lançuara nga përdoruesit e Mac janë me ekran të plotë dhe vijnë me një dizajn tërheqës. Ata janë të lehtë për ta menaxhuar dhe bëni të mundur sigurimin e të gjithë përmbajtjes që dëshironi të shihni në faqen tuaj të internetit. Kjo ka shumë rëndësi për adhuruesit e softuerit të ndërtimit të ueb-faqes Mac, të cilët dëshirojnë të kursejnë përpjekjen dhe kohën e tyre, duke shfrytëzuar faqet e internetit të denjë dhe me pamje të plotë të krijuar me një ndërtues të faqes.

Ne Testuam 5 nga Softverët më të mirë të Ndërtuesit të Uebfaqeve për Mac:

 1. Wix – Ndërtuesi më i mirë i faqes SaaS për Mac OS
 2. RapidWeaver – Programi më i mirë i Dizajnit në Ueb për Mac
 3. WordPress – CMS më e mirë e pritur për përdoruesit e Mac OS X
 4. Mobirise – Softuer falas për ndërtimin e faqes në internet
 5. Blloqet – Ndërtuesi i faqeve të internetit me lehtësi Drag and Drop

Nëse e keni menduar mendjen tuaj për të kërkuar një softuer të përshtatshëm për ndërtimin e faqes Mac, atëherë merrni kohën tuaj për të parë rishikimet e këtyre shërbimeve të njohura dhe me pamje të plotë të listuara në postim. Krahasimi i tyre dhe lista e pikave kryesore do të thjeshtojnë zgjedhjen për ju. Le të fillojmë tani.

Wix – Ndërtuesi më i mirë i faqes SaaS për Mac OS

Wix - Ndërtuesi më i mirë i faqes SaaS për Mac OS

Wix – është krijuesi më i mirë i faqeve në internet për përdoruesit e Mac, gjë që e bën të thjeshtë krijimin e faqeve të internetit me pamje të plotë me një dizajn mahnitës. Sistemi lejon ndërtimin e llojeve të ndryshme të faqeve të internetit për përdorim personal dhe të biznesit. Ai vjen me funksionalitet jashtë kutisë, i cili është më se i mjaftueshëm për të mbuluar një spektër të gjerë të nevojave për një dizajn të gjithanshëm në internet.

Lista e avantazheve kryesore Wix përfshin:

 • Vegël Wix ADI – Ndërtuesi i faqes në internet automatikisht ndërton një faqe në internet për ju, duke përdorur përmbajtjen e paraqitur. Një redaktues i përshtatshëm i faqes WYSIWYG lejon kontrollimin e secilit hap të procesit të personalizimit të faqes në internet, duke rregulluar problemet në kohë.
 • Opsionet e redaktimit – Sistemi zbulon një mundësi për të përdorur një redaktues standard të faqes në internet dhe atë celular. Redaktimet e bëra në mënyrën standarde shfaqen në versionin celular, ndërsa ato të bëra në versionin e internetit të celularit nuk pasqyrohen në modalitetin e desktopit..
 • Modelet e përgjegjshme – Wix gjithashtu vjen me qindra modele të gatshëm për celular të arritshëm përmes tabletave dhe telefonave inteligjentë të mundësuar nga iOS që janë 100% të personalizueshëm dhe intuitiv në natyrë.
 • Tregu me Wix App – Kjo është një tjetër pikë e rëndësishme e krijuesit të faqes së internetit, ku mund të shfletoni qindra pajisje shtesë, shtesë dhe aplikacione me pagesë, të disponueshme atje. Ju mund të integroni temat e zgjedhura në faqen tuaj të internetit për të kontribuar në përdorshmërinë e tij.
 • Forumi, Blogu dhe Tregtia elektronike – Ndërtuesi i faqes në internet vjen me motorë forumi, blogimi dhe tregti elektronike. Kjo bën të mundur krijimin, lidhjen dhe menaxhimin e një Forum, një blog ose një dyqan online pa sherr fare.
 • Corvid by Wix – Nëse keni ndërmend të nisë dhe integroni aplikacione në faqen tuaj të internetit, shkoni përpara për të përdorur Corvid by Wix – një platformë e përparuar e zhvillimit të hapur që përdoret për të filluar aplikime profesionale në internet pa aftësi kodimi ose përvojë paraprake të projektimit në internet. Platforma ofron mjetet e kërkuara të mjeteve të gjitha në një vend – thjesht zgjidhni ato veçori dhe mjete që ju nevojiten për projektin tuaj dhe filloni të punoni në zhvillimin e aplikacionit tuaj në internet.
 • Vegla e ngjitjes – Kjo është një zgjidhje falas e biznesit në të gjitha, e cila siguron një bollëk mjetesh (ka mbi 20 produkte të disponueshëm në grupin tipar të paketës) që janë të domosdoshme për promovimin e biznesit tuaj. Këto produkte ju ndihmojnë të rritni në mënyrë efektive biznesin tuaj, të rrisni bazën e klientëve dhe të reklamoni shërbimet tuaja në internet.

Ju mund të përdorni tiparet e sistemit pa asnjë kosto fare, duke përdorur planin e tij të lirë që nuk skadon kurrë. Për ta sjellë funksionalitetin tuaj të uebsajtit në nivelin e ri, megjithëkëtë, do të duhet të përmirësoni një nga planet me pagesë. Aktualisht, Wix ofron dy lloje të abonimeve, përkatësisht plane standarde dhe plane biznesi / tregti. Kostoja e planeve standarde fillon me 13 $ / muaj për të arritur në 39 $ / muaj për abonimin më të shtrenjtë, ndërsa ajo e planeve të biznesit / tregtisë fillon me 23 dollarë / muaj për të arritur në 500 dollarë / muaj për opsionin më të përparuar të çmimeve.

Provoni Wix falas

RapidWeaver – Programi më i mirë i Dizajnit në Ueb për Mac

RapidWeaver - Programi më i mirë i Dizajnit në Ueb për Mac

RapidWeaver – është një krijues i fuqishëm i faqes së internetit, i cili është krijuar posaçërisht për përdoruesit e Mac që dëshirojnë të krijojnë aplikacione të internetit me ekran të plotë dhe faqet e internetit pa asnjë kodim të përfshirë. Platforma ju lejon të filloni faqet e internetit të bukura të përgjegjshme, pa ndonjë përgatitje ose sfond të dizajnit në internet.

Shikoni listën e pikave kryesore të RapidWeaver:

 • MacOS Technologies – Ndërtuesi i faqes në internet mbështet të gjitha teknologjitë MacOS, përfshirë skedarët iCloud dhe Document. Kjo ju lejon të filloni faqet e internetit nga e para, duke filluar nga projekte të thjeshta me një faqe dhe deri në dyqane komplekse në internet.
 • Zgjedhja e shabllonit – Sistemi lejon zgjedhjen e mbi 50 modeleve të integruara, ndërsa më shumë se 100 tema të përgjegjshme sigurohen gjithashtu nga komuniteti i sistemit. RapidWeaver siguron një menaxhim të lehtë të faqeve në internet, duke ju lejuar të krijoni faqe të reja dhe nënfaqe, si dhe t’i personalizoni ato nga e para. Një veçori e përshtatshme e parashikimit bën të mundur që të gjurmoni redaktimet që bëni përpara se të publikoni projektin.
 • Simulator i pajisjes – Karakteristika e re ju lejon të shihni mënyrën se si do të shikojë faqja juaj e internetit e krijuar rishtazi në pajisje të ndryshme, duke përfshirë iPhone, iPad, Mac dhe më shumë. Karakteristika është fleksibël dhe e fuqishme, duke ju lejuar të hapni, shkallë dhe madje të kurseni disa dritare për të ndjekur ndryshimet më pas.
 • Vegla e Menaxherit të Mediave – RapidWeaver vjen me një mjet të fuqishëm për integrimin e mediave që ju lejon të menaxhoni në mënyrë efektive burimet e projektit tuaj. Ju mund të keni akses në Bibliotekën e Fotove, shfletuesin dhe imazhet nga biblioteka më e madhe e fotografive në internet. Thjesht zgjidhni ato që korrespondojnë me specializimin e faqes tuaj të internetit për t’i tërhequr ato më tej në faqet e faqes tuaj të internetit.
 • Menaxher i copave – Sistemi ju lejon të përdorni përfitimet e ofruara nga Menaxheri i rafinuar i Snippets duke integruar kode të dobishme CSS, HTML dhe Javascript. .Shtë gjithashtu e mundur të shtoni tekst të thjeshtë në copat tuaja, nëse është e nevojshme.

Krijuesi i faqes në internet është falas, por do të duhet të rifreskoni në pajtimin me pagesë, nëse dëshironi të përfitoni sa më shumë nga seti i tij i avancuar i veçorive. Kostoja e planit të paguar aktualisht përbën 99 dollarë, por sistemi shpesh prezanton oferta speciale dhe zbritje për ata, të cilët dëshirojnë të kursejnë të mëdha, ndërsa e përdorin atë.

Provoni RapidWeaver falas

WordPress – CMS më e mirë e pritur për përdoruesit e Mac OS X

WordPress - CMS më e mirë e pritur për përdoruesit e Mac OS X

WordPress – është një Sistem i Menaxhimit të Përmbajtjes më të njohur dhe më të njohur, i cili përdoret për fillimin dhe menaxhimin e llojeve të ndryshme të projekteve. Sistemi fillimisht u krijua me qëllim të Blogging në mendje, por ai shpejt evoluoi në një platformë me funksion të plotë me funksionalitet dhe fleksibilitet të lartë.

Pikat kryesore të WordPress janë si më poshtë:

 • Shkarkimi dhe Instalimi – Si CMS, WordPress kërkon shkarkim dhe instalim. Kjo nuk kërkon shumë kohë por nuk do të thotë që puna me shërbimin është e lehtë për të gjithë. Nëse nuk jeni një dizajnues i aftë i internetit ose të paktën nuk zotëroni njohuri themelore për programim, mund ta gjeni sistemin pak më të komplikuar. Kjo për shkak se puna me WordPress nënkupton ndërgjegjësimin e kodimit. Përndryshe, mund të hasni probleme, kur plugins të integruar ose rregulloni shabllone.
 • Opsionet e integrimit – CMS qëndron larg nga turma për shkak të opsioneve të saj të fuqishme të integrimit. Farëdo ngrohtë që të specializoni dhe çfarëdo lloj projekti që prisni të filloni, ka shumë shtojca dhe shabllone të jashtme që mund të shfletoni dhe shtoni në faqen tuaj të internetit. Kjo lejon zgjerimin e funksionalitetit të sistemit, duke i dhënë asaj performancën e kërkuar dhe dizajnin e lartë.
 • Opsione të Dizajnimit të Përshtatjes – WordPress është gjithashtu e njohur për opsionet e përparuara të personalizimit të dizajnit. Të gjitha shabllonet që do të zgjidhni për projektin tuaj mund të lansohet absolutisht nga e para – thjesht zgjidhni dhe modifikoni cilësimet e kërkuara të shabllonit, eksperimentoni me ngjyrat, stilet, prejardhjet, imazhet dhe skedarët mediatikë të disponueshëm këtu. Ju gjithashtu mund të ngarkoni dhe integroni skedarët tuaj të mediave sociale, imazhet e galerisë, dokumentet dhe elementet e tjera të kërkuara.
 • Zgjedhja e Hosting dhe Domain Name – Si një sistem i shkarkueshëm, WordPress nuk ofron mundësi të integruara të pritjes. Në vend të kësaj, sistemi lejon duke zgjedhur cilindo ofrues pritjeje që funksionon më së miri për nevojat e projektit tuaj. Nga rruga, shumë pritës bashkëkohorë vijnë me CMS të integruar që nënkuptojnë vetëm instalimin me një klik. Bluehost është një nga ofruesit e tillë të pritjes dhe kjo është platforma, e cila rekomandohet zyrtarisht nga WordPress. Pritësi ofron një emër domain falas bonus gjatë vitit të parë të kohëzgjatjes së pajtimit, shpejtësisë së shpejtë të ngarkesës në faqe, integrimeve të shumta, çmimeve të përballueshme si dhe 60% zbritje për instalimin e WordPress dhe avantazhe të tjera.

WordPress është një CMS falas që mund të shkarkohet, e cila mund të instalohet pa asnjë kosto fare. Sidoqoftë, sistemi lejon integrimin e shtojcave dhe shtesave të palëve të treta që kërkojnë investime shtesë buxhetore. E njëjta gjë ka të bëjë me integrimin e modeleve, koston e pritjes dhe emrin e domain.

Instaloni WordPress falas

Mobirise – Softuer falas për ndërtimin e faqes në internet

Mobirise - Programe falas për ndërtimin e faqes në internet

Mobirise – është a program falas për t’u shkarkuar fillimisht duhet të instaloni në Mac tuaj përpara se të filloni të punoni në zhvillimin e faqes tuaj të internetit. Sistemi është ndërtuar me komoditetin dhe thjeshtësinë e përdoruesit dhe nuk kërkon ndonjë aftësi ose ekspertizë për krijimin e faqes në internet që të përdoret në mënyrë efektive nga newbies.

Këtu është lista e avantazheve kryesore të Mobirise:

 • Blloqet e përmbajtjes – Ndërtuesi i faqes në internet vjen me një strukturë të bazuar në bllok, e cila bën të mundur krijimin e faqeve të internetit nga blloqet e gatshme të përmbajtjes. Numri i përgjithshëm i tyre aktualisht tejkalon 800 artikuj dhe ai vazhdon të rritet. Rregullimi dhe rregullimi i blloqeve është i thjeshtë dhe lejon krijimin e strukturës së kërkuar të faqes në internet. Uebfaqet e lançuara me Mobirise janë përgjegjëse si parazgjedhje.
 • Ndërtuesi i Uebfaqeve AMP – Mobirise ofron një ndërtues të integruar të faqeve në internet AMP, i cili ju lejon të filloni dhe menaxhoni projekte që janë optimizuar në mënyrë të përkryer për shfletim celular dhe të siguroni shkarkim të shpejtë të faqeve në internet.
 • Dizajnimi i Mjeteve të Përshtatjes – Mjetet e personalizimit të dizajnit të Mobirise dalin jashtë kutisë. Ata e bëjnë të thjeshtë rregullimin e parametrave kryesorë të faqes në internet, stilin, integrimin e skedarëve të shumëfishtë në media dhe kryerjen e veprimeve të tjera.
 • Zgjedhja e hostimit – Ndërtuesi i faqes në internet nuk ka një pritje të integruar, por bën të mundur që të presësh projektin tënd të gatshëm me faqe GitHub falas.

Mobirise është një softuer absolutisht falas në faqen e internetit, por do të duhet të paguani për pritjen e faqes në internet, emrin e domain dhe integrimet. Ekziston edhe Premium Pack që vjen me shtesa të paguara, si dhe komplet gjithçka-në-një, ku mund të zgjidhni midis shtojcave shtesë dhe temave. Kostoja e Kit Premium përbën 129 dollarë.

Shkarkoni Mobirise falas

Blloqet – Ndërtuesi i faqeve të internetit me lehtësi Drag and Drop

Blloqet - Ndërtuesi i faqeve të internetit me lehtësi Drag and Drop

blloqet – është një program i specializuar për krijimin e faqeve të internetit për Mac, i cili mund të jetë një zgjidhje e mirë, nëse duhet të krijoni një portofol tërheqës, faqe tërheqëse për ulje ose një faqe në internet për të promovuar produktet / shërbimet në internet. Krijuesi i faqes në internet ka një mundësi tërheqëse për të trajtuar redaktimin e lehtë. Ajo vjen me një nivel fleksibiliteti të lartë dhe një paketë mjetesh shtesë.

Lista e meritave të Bllokut është si më poshtë:

 • Struktura e bllokut dhe tullave – Ndërtuesi i faqes në internet ofron një strukturë bllok dhe tullash. Thjesht duhet të zgjidhni blloqe të gatshme të përmbajtjes dhe t’i përshtatni ato sipas nevojës. Mjeti i faqeve WYSIWYG e bën redaktimin të thjeshtë dhe të shpejtë. Asnjë aftësi kodimi ose menaxheri FTP nuk kërkohet të fillojë një faqe në internet me Blocs, por kjo shkakton nevojën për të kërkuar një ofrues të jashtëm të hostimit për të ngarkuar dhe azhurnuar skedarët kur të jetë e nevojshme.
 • Struktura e faqes në internet të bazuar në HTML – Blloqet nuk kanë një panel të ri për të redaktuar përmbajtjen. Në vend të kësaj, do t’ju ofrohet një strukturë kryesore në internet e bazuar në HTML. Për të marrë një projekt më të ndërlikuar, do të duhet të rregulloni uebfaqen tuaj me një CMS. Kjo padyshim kërkon aftësi për kodim dhe sfond të dizajnit të uebit. Sistemi nuk ka modele të integruara të parazgjedhur pasi kjo është në thelb aplikacioni i përdorur për të nisur temat me bazë HTML.
 • Zhvillimi i shabllonit – Temat zhvillohen nga aplikimi i mjeteve të redaktuesit të aksioneve. Nëse kjo mundësi nuk ju bën thirrje për ndonjë arsye, ju mund të merrni shabllone me pagesë në faqen zyrtare të shërbimit (kostoja e një teme përbën 20 dollarë).

Blocs ka një version provë të shkarkueshëm falas dhe dy lloje të licencës së paguar, kostoja e të cilave përbën 80 $ dhe 360 ​​$ përkatësisht. Përveç kësaj, do të duhet të paguani rreth 100 dollarë në vit për pritjen dhe rreth 60 dollarë për një mundësi për të kaluar nga versioni i vjetër i internetit i shërbimit në atë të ri.

Provoni bllokime falas

Vija e poshtme

Problemi kryesor i ndërtimit të faqeve të internetit me Mac ishte mungesa e një programi të mirë. Ndërtuesit e faqeve në internet mund të jenë një zëvendësues i shkëlqyeshëm i softuerit Mac, duke mbuluar një gamë të gjerë të nevojave për krijimin e faqeve në internet dhe duke siguruar një seri të fuqishme funksionesh të nevojshme për krijimin dhe menaxhimin e një projekti të plotë.

Nëse jeni duke kërkuar për një softuer me cilësi Mac, krijuesit e faqeve të internetit të shqyrtuara më lart mund të dëshmojnë se janë zgjidhja më e mirë. Zgjedhja e njërës prej tyre mund të jetë një sfidë, nëse nuk keni punuar më parë me këto sisteme më parë. Mendoni se secili sistem funksionon mirë për plotësimin e një game të caktuar detyrash, të cilat nuk mund të ndikojnë në zgjedhjen e softuerit.

Kështu, Wix është krijuesi i faqeve në internet, i cili përdoret për të filluar dhe menaxhuar lloje të ndryshme të faqeve të internetit, përfshirë bloget, faqet e uljes, portofolet, faqet e internetit të biznesit dhe dyqanet në internet. RapidWeaver është programi më i mirë i dizajnit të uebit të krijuar posaçërisht për përdoruesit e Mac. WordPress është CMS i njohur në botë që kërkon aftësi instalimi dhe kodimi për të filluar projekte të nivelit të lartë. Mobirise është një program falas që mund të shkarkohet, i cili njihet për lehtësinë e përdorimit dhe përqendrimin e fortë në nevojat e newbies. Blloqet është më e thjeshta ndërtues i faqes në internet tërheqës dhe tërheqje përdoret për të filluar faqet e uljes, faqet e internetit të promovimit, faqet e uljes dhe llojet e tjera të projekteve personale / të biznesit.

Nëse nuk jeni të sigurt për softverin më të mirë për Mac, ka kuptim që të testoni çdo sistem paraprakisht. Kjo është mënyra më e besueshme për të zgjedhur sistemin, i cili do të funksionojë më mirë për projektin tuaj individual.

Krijoni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map