Ofruesit më të mirë të Dedikuar të Serverave

ofruesit më të mirë të dedikuar për mbajtjen e serverëve


Termi “server i dedikuar” flet vetë. Do të thotë që ju keni një server të juajin për të pritur një uebsajt, pavarësisht kompleksitetit ose trafikut. Totallyshtë krejtësisht e ndryshme nga ajo që jemi mësuar në lidhje me VPS ose zgjidhje të përbashkëta pritjeje.

Një server i dedikuar nuk përmban gjerësinë e bandës, ndarjen e kohës së CPU, RAM ose ndonjë faktor tjetër tipik. Ajo vjen si një zgjidhje fleksibile që është e lehtë për tu menaxhuar dhe optimizuar në përputhje me kërkesat e faqes në internet ndërsa mbetet e përgjegjshme në çdo kohë.

Përfitimi kryesor i dedikuar i pritjes është që ai ofron mjete shumë më të menaxhimit dhe kontroll mbi parametrat. Përdoruesit janë të lirë të zbatojnë konfigurimin e nevojshëm. Përparësitë shtesë përfshijnë mbështetje dhe mirëmbajtje të gjerë në çdo hap. siguria dixhitale, etj.

Ne Testuam 10 nga Ofruesit e Shërbimeve më të Mirë të Përkushtuar:

 1. Bluehost – Ofruesi më i mirë i Shërbimeve të Përkushtuara në botë
 2. Hostpapa – Serverët më të mirë të Dedikuar në Kanada
 3. Hostgator – Serverët më të mirë të Dedikuar për WordPress
 4. Hapësira në sit – Servers me Panelin Më të Lehtë të Hosting
 5. 1&1 Ionos – Serverët më të lirë të përkushtuar në Evropë
 6. Hetzner – Serverë të përkushtuar me bazë gjermane me një ngarkesë të lartë
 7. Liquidweb – Serverë të përkushtuar të menaxhuar në SH.B.A.
 8. OVH – Serverë të fuqishëm të përkushtuar me mbrojtje DDoS
 9. FDC – Servers të përkushtuar 10 GBit me Bandwidth të Pafund
 10. Velia (Godaddy) – Windows Dedikuar në Mbretërinë e Bashkuar & Serverët Linux

Zgjidhja është më e shtrenjtë nëse krahasohet me aftësi të tjera pritëse. Ju duhet të jeni gati të paguani nga 50 deri në 150 dollarë në muaj për një plan hyrje.

Sigurisht, vështirë se tingëllon si një zgjidhje me kosto efektive. Nga ana tjetër, mund të jetë një investim i shkëlqyeshëm për stabilitetin dhe performancën e madhe të projektit tuaj të ardhshëm në internet, pavarësisht ndërlikueshmërisë, veçanërisht nëse merren parasysh disa nga përfitimet thelbësore:

 • Menaxhim dhe Kontroll i thjeshtë – Një server i dedikuar është një zgjedhje e përkryer për bizneset që dëshirojnë për kontroll më të madh mbi pajisjet e tyre të pritjes dhe serverit. Përdoruesit janë të vetmit përgjegjës për situatën. Ata janë të lirë të konfigurojnë cilësimet dhe të menaxhojnë elementet bazë në përputhje me nevojat e tyre në referencë në hapësirën e diskut, RAM, sasinë e CPU, etj..
 • Qasja e administratorit – Imagjinoni që keni zgjedhur për pritje të përbashkët. Ju nuk do të jeni në gjendje ta administroni atë me përjashtim të disa mundësive të menaxhimit bazë. Sa i përket serverit të dedikuar, përdoruesit marrin akses të plotë dhe aftësi rrënjësore për të hequr ose ndryshuar softuer, instaluar ose fshirë programe, zbatuar cilësimet me porosi, etj..
 • Adresa IP unike – Ky fakt minimizon rrezikun që dikush tjetër të bëjë listën e zezë në adresën tuaj IP.

Shkallueshmëria, siguria e përmirësuar dixhitale, shpejtësia e shpejtë dhe performanca e shkëlqyeshme – këta janë faktorët thelbësorë që e bëjnë një server të dedikuar me të vërtetë që ia vlen të shpenzojë ato para. Tani, le të shohim më nga afër disa oferta më të mira në treg.

Bluehost – Ofruesi më i mirë i Përkushtuar i Serverit

Bluehost - Ofruesi më i mirë i Përkushtuar i Serverit

Bluehost – është një zgjidhje përfundimtare për çdo lloj apo madhësi të faqes në internet. Serveri i saj i përkushtuar vjen me performancë të madhe dhe shpejtësi përveç kontrollit total dhe fuqisë maksimale. Platforma jep një bandë të opsioneve të dobishëm që janë të ndara në tre kategori kryesore: karakteristika themelore, të përparuara dhe opsionale. Të gjithë vijnë si pjesë e një plani të zgjedhur. Disa tipare fillestare janë si më poshtë:

 • Shpejtesi maksimale – Platforma përdor teknologji me burim të hapur si psh OpenStack. Ky fakt siguron fleksibilitet të zgjeruar dhe funksionim të shpejtë të faqes në internet.
 • CPanel i përmirësuar – Bluehost cPanel është një instrument i fundit që siguron qasje në rrënjët për përdoruesit e përparuar që dëshirojnë për kontroll të plotë mbi serverin. Përdoruesit mund të përdorin panelin për të shtuar ruajtjen e pritjes në fluturim në rast nevoje.
 • Mbështetja e Ruajtjes Niveli 1 RAID – Bluehost përdor vetëm ruajtjen RAID në serverat e saj të dedikuar. Ajo rezulton në 100% mbrojtje të të dhënave falë drejtuesve të pasqyruar. Ky është një tipar ekskluziv që vështirë se do ta gjeni tek ofruesit e tjerë të pritjes.
 • Menaxhoni bazën e të dhënave tuaja – Aftësitë e menaxhimit të bazës së të dhënave lejojnë përdoruesit të bëjnë të gjitha korrigjimet dhe ndryshimet e nevojshme direkt në server.

Karakteristikat shtesë përfshijnë menaxhimin e shumë serverëve dhe disa nga mjetet thelbësore të mbrojtjes, siç janë privacy domain, mbrojtje ndaj spamit, veçori SiteLock për të mbrojtur faqen tuaj të internetit nga sulmi i hakerave dhe temat dixhitale.

Kostoja e serverit të dedikuar për Bluehost: Platforma ofron tre plane të ndryshme që të gjitha vijnë me mbështetje gjatë gjithë orës, domain falas dhe SSL, 30 ditë garanci për kthimin e parave. Plani Standard është paketa e hyrjes që kushton 72.09 dollarë në muaj që përmban shpejtësi 2.3GHz, ruajtje të pasqyruar 500 GB, 5 GB RAM dhe deri në 3 adresa IP. Planet e zgjeruara dhe ato premium kushtojnë përkatësisht 90,12 $ dhe 108,15 $. Ata vijnë me ruajtje dhe gjerësi bandë më të pasqyruar, si dhe adresa IP. Përdoruesit gjithashtu do të përfitojnë nga shpejtësia më e lartë duke e bërë planet Bluehost një vlerë të mirë për para.

Provoni tani Bluehost

Hostpapa – Serverët më të mirë të Dedikuar në Kanada

Hostpapa - Serverët më të mirë të Dedikuar në Kanada

HostPapa – është një ofrues i mirëmbajtur me bazë në Kanada. Kompania jep një larmi zgjidhjesh serverash për nevoja të ndryshme. Ato përfshijnë paketa të ndara për dyqanet në internet dhe faqet e WordPress, si dhe një host të përbashkët dhe të dedikuar. E fundit vjen si një zgjidhje fleksibël për startup-et e vogla dhe ndërmarrjet e themeluara që kërkojnë burime maksimale për projektet e tyre në rritje.

Karakteristikat kryesore të Hostpapa përfshijnë:

 • Tre opsione të përkushtuara të serverit – përdoruesit mund të zgjedhin nga zgjidhjet e serverave të Vetë-Manaxhuar, Menaxhuar dhe Menaxhuar plotësisht. Nga njëra anë, ju keni një shans për të rregulluar rregullisht të gjitha burimet e pritjes vetë duke përfshirë azhurnimet, arna ose integrimin e aplikacioneve. Nga ana tjetër, ju mund t’i lini të gjithë mirëmbajtjen dhe mbështetjen për ekipin e ekspertëve Hostpapa. Ata do të menaxhojnë të gjitha azhurnimet, monitorimin e programeve dhe menaxhimin e burimeve për ju.
 • Fushat dhe faqet e pakufizuara – platforma bën të mundur që të menaxhohen sa më shumë domene dhe projekte të gjalla sa të duhen. Karakteristika do t’i përshtatet zhvilluesve të pavarur dhe stilistëve të internetit që duan të krijojnë faqe për klientët e tyre, si dhe për ndërmarrje në rritje me projekte të shumta brenda një rrjeti të vetëm.
 • Performanca e pergjithshme – ofruesi i pritjes pretendon të ofrojë shpejtësi të përsosur në kohën e duhur dhe mbi mesataren e ngarkesës së faqes. Sipas testeve të fundit, niveli i ngritjes është 99.98%, që sigurisht që është një rezultat i mirë. Sa i përket shpejtësisë së ngarkesës së faqes, aktualisht është rreth 795ms. Jo aq i lartë sa disa mund të presin, por akoma më mirë nëse krahasohet me standardet mesatare të kamareve.
 • Përputhshmëria me CMS të ndryshme – nuk ka rëndësi se çfarë lloj platforme CMS përdorni. Sistemi funksionon shkëlqyeshëm me të gjitha sistemet e njohura të menaxhimit të përmbajtjes përfshirë WordPress, Joomla, Drupa, dhe më shumë. Përdoruesit mund të qëllojnë dyqanet e tyre të vogla dixhitale, si dhe të rritin vendet e tregut ndërkombëtar ose faqet e internetit të korporatave me peshë të rëndë me një strukturë komplekse.
 • Burime shtesë – përveç serverave të menaxhuar, përdoruesit mund të shkallëzojnë planin e tyre sa herë që të jetë e nevojshme duke gjeneruar burime shtesë të serverit në çdo kohë. Shtoni CPU shtesë, memorje shtesë ose I / O çdo herë që ju nevojiten ato nga pulti intuitiv.

Kostoja e serverit të dedikuar për HostPapa: HostPapa ofron një larmi të planeve që fillojnë nga 19,99 $ për zgjidhjen e serverit të hyrjes. Plani fillestar përfshin 4 CPU thelbësore, 60 GB ruajtje të SSD, transferim 1TB, etj. Ju jeni i lirë të azhurnoni abonimin sa herë që të jetë e nevojshme nga cPanel dhe të zgjedhni planin më të fuqishëm që kushton 249.99 dollarë në muaj feat 1TB të ruajtjes, 12 CPU thelbësore , Transferimi 8TB dhe karakteristika të tjera thelbësore për të mbështetur dhe mirëmbajtur projekte komplekse në internet.

Shiko gjithashtu: Shqyrtimi i hostPapa.

Provoni Tani HostPapa

Hostgator – Serverët më të mirë të Dedikuar për WordPress

Hostgator - Serverët më të mirë të Dedikuar për WordPress

HostGator – është një ofrues pritës që ka adoptuar me sukses teknologji të bazuara në re për të ofruar zgjidhje të dedikuara për serverët më të mirë të artit. Kompania ofron mjete të thjeshta të menaxhimit të pritjes dhe performanca maksimale në dispozicion të përdoruesve. Të gjitha planet përfshijnë mjete të besueshme të sigurisë përveç karakteristikave shtesë për të krijuar dhe mirëmbajtur faqe interneti nga toka.

Përfitimet kryesore të Hostgator janë si më poshtë:

 • Performanca e Avancuar – përveç rezultateve të testit me shpejtësi A + dhe 99.9% në kohën e duhur, Hostgator kombinon teknologjitë e hard drive SSD dhe HDD për të siguruar performancën e përsosur të faqes në internet. Një qasje e tillë rezulton në konfigurime më fleksibile të serverit duke ju lejuar të menaxhoni burimet në mënyrë më efektive. Për më tepër, përdoruesit mund të gjenerojnë më shumë ristrukturim nga paneli i kontrollit.
 • Bandwidth i pakufizuar – ofruesi i pritjes garanton një gjerësi bande të pashoqe në secilin nga planet e saj të dedikuara të serverit. Të gjithë serverët janë të vendosur në shkallë vendi (në të gjithë Shtetet e Bashkuara) që paraqesin qendrat e të dhënave Tier-3.
 • Siguria maksimale – Hostgator përdor teknologji të përparuar për të siguruar 100% siguri. Ju nuk keni pse të shqetësoheni për azhurnimet e sistemit ose aplikacionit. Ata do të trajtohen automatikisht, si dhe gabime ose monitorim të malware, zbulimin dhe eliminimin. Do qendër e të dhënave ka mbrojtje DDoS përveç një firewall-i bazuar në IP.
 • Builder personal i faqes në internet – sistemi ka një ndërtues të thjeshtë të internetit WYSIWYG. Ju jo vetëm që mund të pritni projekte ekzistuese, por gjithashtu të krijoni faqe të reja të reja pa aftësi kodimi. Kjo e bën më të lehtë ndërtimin e llojeve të ndryshme të sitit, përfshirë projektet e bazuara në përmbajtje ose e-commerce, falë integrimit me metodat kryesore të pagesave, sistemet e menaxhimit të produkteve dhe më shumë.

Kostoja e serverit të dedikuar për HostGator: përfitimi kryesor këtu është se platforma ka një politikë të rimbursimit 30-ditor. Nëse nuk ju pëlqen serveri i tij i dedikuar, mund t’i merrni paratë tuaja. Sa për çmimet e planit, ato janë pak më të larta se mesatarisht. Tre pako përfshijnë opsionet e serverit Value, Power, dhe Enterprise që kushtojnë përkatësisht 118,99 $, 138,99 $ dhe 148.98 dollarë në muaj. Siç kemi përmendur edhe më parë, secili plan vjen me bandë të pakufizuar.

Provoni HostGator Tani

SiteGround – Pritja më e lehtë e përkushtuar

SiteGround - Pritja më e lehtë e përkushtuar

SiteGround – është platforma që jep një kombinim të zgjidhjeve të dedikuara dhe të pritjes së cloud. Ato vijnë me të gjitha veçoritë e para-instaluara, programin kompjuterik dhe programet që mund t’ju nevojiten kur përdorni faqen e internetit. Platforma ofron makina të dedikuara për klasë premium për të pritur çdo projekt në internet. Ju jeni të lirë ta rregulloni dhe menaxhoni vetë ose vendosni ndihmë profesionale përballë ekspertëve të sitit. Karakteristikat e mëposhtme u krijuan për të rritur punën e faqes dhe për të ofruar më shumë funksionalitete:

 • Pajisjet e zgjedhura të klasit të lartë – Ekspertët e sitit kanë krijuar makina të dedikuara të qëndrueshme që mburren me performanca të përsosura me shpejtësi më të lartë. Sistemi përdor disa nga objektet e tij më të mira të qendrës së të dhënave për vendndodhjen përfundimtare të serverit.
 • Kontrolli dhe shkallëzueshmëria totale – Platforma vjen me zgjidhje plotësisht të menaxhuara të serverëve. Përdoruesit mund të ndjekin funksionimin e tyre gjatë gjithë kohës, gjë që rezulton në vendimmarrje pothuajse të menjëhershme dhe eleminimin e mosfunksionimit.
 • 24/7 Kujdesi për Klientin VIP – Përdoruesit gjithmonë mund të mbështeten në ndihmën profesionale përmes sistemit të bisedës live, telefonit ose biletave. Ekipi mbështetës është gjithmonë atje për të ndihmuar sa herë që keni nevojë për një rindizje të sistemit ose diagnozë të malware.

Kostoja e serverit të dedikuar për terren: Tre plane kryesore të sitit janë në dispozicion për klientët e saj. Plani i hyrjes fillon nga 219 dollarë në muaj deri në 480 GB ruajtje, gjerësi bandë 10TB, Intel Xeon E3-1230 SSD që funksionon me shpejtësi 3.20GHX dhe marrje të tjera të shkëlqyera. Plani Power Server kushton 299 dollarë në muaj dhe ofron një shpejtësi pak më të lartë në të njëjtin sistem operativ me 4 bërthama CPU 960 GB SSD. Nëse tingëllon si jo, plani Super Power është një zgjidhje përfundimtare për projektet më të komplikuara dhe më të rënda në internet. Paketa do t’ju kushtojë 599 dollarë në muaj për të garantuar shpejtësinë maksimale të funksionimit me 2.0GHZ me 2 bërthama CPU 2 x 6 dhe SSD 2 x 960 GB me mbështetje për ruajtjen e RAID Level 1.

Shiko gjithashtu: Rishikim i faqes.

Provoni SiteGround Tani

1&1 Ionos – Pritja më e lirë e kushtuar

1 & 1 Ionos - Pritja më e lirë e përkushtuar

1&1 IONOS – është një ofrues i kushtueshëm i përkushtuar i hostimit. Ka disa oferta të mëdha buxhetore për projekte që nuk kërkojnë aftësi të zgjeruara ose shpejtësi maksimale. Në të njëjtën kohë, platforma jep të gjitha karakteristikat themelore jashtë kutisë për të përmbushur kërkesat e përdoruesve bazë, përveç një konfigurimi falas, përmirësimet SSD dhe më shumë. Bërthama 1&1 tiparet e Ionos përfshijnë:

 • Burime të fuqishme për shpejtësi më të lartë – Sistemi ofron një trafik të pakufizuar përveç lidhjes deri në 1 GB për sekondë. Rezulton me shpejtësi më të lartë në internet dhe përvojë më të mirë të përdoruesve. Për më tepër, koha e ngarkesës së faqeve mund të ketë një forcim falë HTTP / 2 protokolli i rrjetit.
 • Mjetet e përparuara të sigurisë – Sistemi mund të vendosë automatikisht roje digjitale të sigurisë në rast rreziqesh sulmi DDoS. Të gjitha të dhënat tuaja janë të sigurta, pasi 1&1 Ionos bën kopje rezervë të automatizuar të rregullt për të ruajtur kopjet e skedarëve të faqes suaj të internetit.
 • Pritja e aplikacionit celular – një veçori e shkëlqyeshme për të siguruar një qasje të shpejtë dhe të thjeshtë në Panelin e Kontrollit direkt nga pajisja celulare, qoftë kjo një tabletë apo smartphone. E tëra që ju duhet është të shkarkoni aplikacionin IONOS Host Manager dhe të menaxhoni hostin tuaj të dedikuar përkundër vendndodhjes.

1&Kostoja e serverit të dedikuar 1 për Ionos: 1&1 Ionos pretendon të jetë një ofrues server i dedikuar për buxhet. Planet janë më të lira nëse krahasohen me shërbimet e tjera nga lista jonë. Konsumatorët mund të zgjedhin nga katër pako të ndryshme SSD / NVMe që shkojnë nga 70 në 280 dollarë në muaj. Planet përdorin sisteme të ndryshme operative me ngritje të shpejtësisë turbo deri në 4.2GHX, ruajtje 1TB dhe 64 GB RAM.

Të gjitha planet pavarësisht çmimit përfshijnë një domen të lirë dhe SSL, mbrojtjen e SiteLock dhe disa karakteristika të tjera. Përdoruesit mund të kalojnë në planet HDD gjithashtu. Ata janë pak më të lirë edhe pse ende nuk janë në gjendje të ofrojnë lehtësira të mjaftueshme për projekte të mëdha në internet.

Shiko gjithashtu: 1&1 përmbledhje IONOS.

Provoni 1&1 IONOS Tani

Web të lëngshëm – Serverë të përkushtuar të menaxhuar në SH.B.A.

Web të lëngshëm - Serverë të përkushtuar të menaxhuar në SH.B.A.

Liquid Web – është një nga ofruesit e pritjes më të gjatë dhe me reputacion Amerikan. Kompania ka qenë në treg që nga viti 1997. Ajo arriti të krijojë një reputacion të mirë midis klientëve falë opsioneve të dedikuara plotësisht të menaxhuara të serverëve, garancisë 100% në kohë, mjeteve të sigurisë së zgjeruar dhe një mori karakteristikash shtesë për të krijuar dhe promovuar praninë tuaj në internet.

Këtu është ajo që ju merrni me secilin plan të serverit të dedikuar për Liquid Web:

 • Lehtësinë e përdorimit – sistemi ka prezantuar panelin e tij të kontrollit Sync Pro që duket se është një mjet i thjeshtë dhe intuitiv i kontrollit. Përdoruesit mund të vendosin serverat e tyre, të azhurnojnë planet, të menaxhojnë domenet dhe faqet e internetit, të integrojnë aplikacione dhe më shumë nga një cPanel i vetëm pa aftësi të veçanta. Ju mund të menaxhoni me lehtësi disa dhjetëra fusha dhe site në të njëjtën kohë.
 • Performanca e ngurtë – Lëngu i Ujit garanton 100% të kohës. Ne nuk kemi pasur një shans për të kontrolluar nëse është e vërtetë. Ajo që ne dimë, është se platforma përdor serverë me një qiramarrës që janë personalizuar plotësisht për t’u përdorur me të dyja Windows dhe Linux. Disqet e fortë SSD sigurojnë performancë dhe shpejtësi më të mirë, si dhe mbështetje të plotë për versionin PHP 7 dhe integrim me Ngnix.
 • Serverë të përkushtuar të menaxhuar – përdoruesit mund të zgjedhin nga serverët e vetëm ose me procesorë të dyfishtë. Plando plan pritës është në dispozicion në tre ndryshime të ndryshme. Ato përfshijnë paketa të vetë-menaxhuara, të menaxhuara me bazë dhe plotësisht të menaxhuara që mund të shkallëzohen ose të përmirësohen çdo kravatë që ju nevojitet. Merrni kontrollin mbi cilësimet e serverit ose lëreni atë te ekipi i ekspertëve të Liquid Web.
 • Karakteristika shtesë – opsionet shtesë përfshijnë transferimin falas të domenit dhe migracionin në sit. Një çantë e zgjeruar e sigurisë vjen me mjete shtesë siç janë kopja rezervë e Guardian, procesi i thjeshtë i rimëkëmbjes së faqes në internet, ruajtja e të dhënave jashtë sistemit dhe më shumë mjete për të mbajtur faqet tuaja të sigurta.

Kostoja e serverit të dedikuar për Web të lëngshëm: tre kategori të ndryshme të dedikuara të serverëve shkojnë në varësi të vendndodhjes së tyre. Për shembull, serverat qendrorë dhe perëndimorë të SH.B.A.-së (Michigan dhe Arizona) ka më shumë të ngjarë të përshtaten me proceset me bazë në SH.B.A. Ata vijnë me 6 plane të ndryshme secila, ndërsa çmimet janë të njëjta dhe variojnë nga 199 deri në 549 dollarë në muaj. Nëse keni nevojë për zgjidhje të bazuar në BE me serverë të vendosur në Amsterdam, Hollandë, mund të zgjidhni nga vetëm tre plane që kushtojnë nga 249 në 439 dollarë në muaj.

Provoni të lëngshëm Ueb Tani

OVH – Serverë të fuqishëm të përkushtuar me mbrojtje DDoS

OVH - Serverë të fuqishëm të përkushtuar me mbrojtje DDoS

OVH – është një nga ofruesit më të mëdhenj të pritjes evropiane me 28 qendra të të dhënave të vendosura në të gjithë globin. Platforma ofron qëndrueshmëri të serverit, performancë të shkëlqyeshme, siguri të zgjeruar për parandalimin e sulmit DD0S dhe më shumë. Përdoruesit mund të zgjedhin nga 6 zgjidhje të ndryshme të serverave të përshtatura për të përmbushur nevoja të ndryshme për sa i përket shkathtësisë.

Këtu janë disa nga përfitimet kryesore që serverat e dedikuar OVH kanë:

 • Kapaciteti i menaxhueshëm i ruajtjes – secili plan fillimisht vjen me 500 GB ruajtje. Hapësira është e mjaftueshme për të ruajtur skedarët e faqeve të internetit në mënyrë të pavarur nga serveri. Për më tepër, përdoruesit janë të lirë të rritin atë kapacitet sipas kërkesës nga pulti.
 • Trafiku i pakufizuar – mund të përfitoni nga trafiku i pakufizuar në hyrje dhe në dalje që është falas. Kapaciteti minimal është 500 Mbit / s dhe mund të rritet sa herë që të jetë e nevojshme. Sidoqoftë, mund t’ju duhet të paguani për qendra shtesë të të dhënave që ndodhen në Azinë Paqësorë.
 • Instalimi automatik – OVH siguron shpërndarjen me një klik përmes panelit të tij të kontrollit të personalizuar. Për më tepër, çdo zgjidhje e serverëve është në përputhje me sistemet kryesore të funksionimit që përfshijnë jo vetëm Windows dhe Linux, por edhe Ubuntu, Debian, dhe disa të tjerë.
 • Siguria DDoS – platforma përdor teknologji të përparuar për të siguruar mbrojtje të nivelit të lartë DDoS. Zgjidhjet optimale të sigurisë u krijuan për të luftuar sulmet më të sofistikuara dhe komplekse. Ato përfshijnë infrastrukturën VAC për të lehtësuar trafikun, mbrojtjen për zbutjen e L7 për projektet e lojërave, rrjetin e firewall-it dhe më shumë.

Kostoja e serverit të dedikuar OVH: kompania aktualisht ofron 6 plane të ndryshme. Ato përfshijnë Rise (65 $ / 06 në muaj), I Avancuar (81,33 dollarë në muaj), Infrastruktura ($ 105,69), Magazinimi (86,75 dollarë në muaj), HG (25,99 dollarë në muaj), dhe Lojë (95,12 dollarë në muaj) opsione të dedikuara të serverit.

Provoni OVH Tani

FDC – Servers të përkushtuar 10 GBit me Bandwidth të Pafund

FDC - Servers të përkushtuar 10 GBit me Bandwidth të Pafund

FDC – është një ofrues hosting i njohur me 20 serverë të vendosur në Shtetet e Bashkuara dhe Evropë. Themeluar në vitin 2003, kompania ofron një pritje në internet, si dhe një sërë shërbimesh private shtesë.

Platforma ofron 99.995% uptime përveç shtyllës kurrizore të 10Tbps së bashku me gjerësi të pakufizuar dhe lidhje interneti. Përdoruesit mund të zgjedhin nga buxheti në zgjidhje masive të dedikuara të serverit, në varësi të burimeve të kërkuara.

Këtu janë disa tipare kryesore FDC:

 • Bandwidth i pakufizuar – secili nga serverët FDC vjen me një bandë të pa-metër. Gjithashtu, përdoruesit mund të përfitojnë nga vendosja falas, si dhe nga trafiku i pakufizuar në hyrje dhe hyrje që është falas, përveç Azisë. Kjo është ajo ku ju do të duhet të zgjedhni një opsion të serverit special të Azisë.
 • Performanca maksimale – kompania ka 20 qendra të të dhënave të vendosura në Evropë, Azi dhe Shtetet e Bashkuara. Premton afate të përsosura afërsisht që aktualisht janë 99,995%. Nëse keni nevojë për shkathtësi maksimale, vendosni për paketa masive që përmbajnë shtyllën kurrizore 20 + Tbps.
 • Opsione falas – secili klient merr reboots falas përveç seancave të riinstaloni me kosto zero. Hapësira e adresave IPv6 është përfshirë gjithashtu në çmimin e planit.

Kostoja e serverit të dedikuar FDC: të gjitha planet ndahen në 3 kategori kryesore. E para është (R) Evolution me serverë që paraqesin bandwidth deri në 100GE. Mimi këtu varion nga 999 dollarë deri në 9,999 dollarë në muaj. Kategoria e dytë përfshin oferta nga opsioni Server Buxheti që kushtojnë nga 199 në 499 dollarë në muaj. Për serverët masivë, do t’ju duhet të paguani midis 1199 dhe 2999 dollarë në muaj.

Provoni FDC Tani

Velia (Godaddy) – Windows Dedikuar në Mbretërinë e Bashkuar & Serverët Linux

Velia (Godaddy) - Servers Windows dhe Linux Dedikuar në Mbretërinë e Bashkuar

Velia – është një kompani me bazë gjermane që tani është pjesë e platformës GoDaddy. Ajo pret më shumë se 7000 serverë të dedikuar për 5,000+ e klientëve dhe partnerëve të saj të biznesit. Duke përshëndetur nga Gjermania, ajo ka qendra të të dhënave të vendosura në pjesë të ndryshme të botës. Velia përdor teknologji të përparuar për të ofruar energji dhe performancë maksimale, mundësi të sigurta për server dhe mbështetje gjithëpërfshirëse.

Karakteristikat kryesore përfshijnë:

 • Performanca e Avancuar – secili server vjen me 200+ GBit / s kurrizor për të siguruar një uebfaqe pa telashe që funksionon gjatë majave të trafikut.
 • lakueshmëri – instalimi është shumë i thjeshtë. E tëra që ju duhet është të zgjidhni OS që përdorni dhe të përfundoni procesin e shpërndarjes.
 • Infrastruktura e shkallëzuar – përdoruesit janë të lirë të shtojnë më shumë burime në serverat e tyre, si dhe të krijojnë një rrjet të sigurt VLAN që lidh disa servera në të njëjtën kohë.
 • Mbështetje e rrumbullakët – Menaxherët mbështetës dhe specialistët e qendrave të të dhënave janë në dispozicion 24/7. Ata do të ndihmojnë për të zgjidhur çdo çështje teknike direkt me përdoruesit.

Kostoja e serverit të dedikuar Velia: politika e çmimeve ndryshon nga ajo që jemi mësuar. Ofertat e serverëve Al janë ndarë në kategori sipas vendndodhjeve të qendrave globale të të dhënave. Përdoruesit mund të zgjedhin nga Evropa (Franca dhe Gjermania), Shtetet e Bashkuara (St. Louis, Miami dhe LA), dhe Kina feat qendrat e të dhënave të vendosura në Hong Kong. Eachdo vend vjen me disa plane dhe çmime që variojnë nga 49 deri në 359 dollarë në muaj.

Provoni Velia Tani

Vija e poshtme

Të zgjedhësh një server të dedikuar do të thotë të zgjedhësh fleksibilitet dhe shkallëzim. Një opsion i tillë është basti më i mirë për kompanitë dhe faqen në internet që vlerësojnë stabilitetin, shpejtësinë dhe performancën maksimale. Përdoruesit mund të kontrollojnë plotësisht objektet e tyre të pritjes me një shans për të vendosur konfigurimin e nevojshëm dhe të administrojnë serverin në çdo kohë.

 • Bluehost është zgjidhja # 1 e serverit me një pajisje të zgjeruar të sigurisë. Platforma tregon rezultate të qëndrueshme dhe afatgjata kur bëhet fjalë për performancën. Për më tepër, është e lehtë për t’u përdorur dhe prag i mirë për përdoruesit që nuk kanë aftësi të veçanta.
 • HostPapa është një ofrues pritjeje me deri në tre oferta të ndryshme të dedikuara për hosting. Përdoruesit mund të marrin kontrollin mbi objektet e serverit të tyre, si dhe pasuritë e faqes në internet. Sistemi është basti më i mirë për menaxhimin e projekteve të shumta me burime të mjaftueshme.
 • HostGator është një nga serverët më të përballueshëm të dedikuar që siguron pa asnjë dëmtim të performancës. Përdoruesit mund të mbështeten në gjerësi të pakufizuar të brezit me secilin plan të kombinuar me shpejtësinë maksimale, mjetet e përparuara të sigurisë dhe planet e përballueshme.

Sa i përket ofruesve të tjerë të pritjes, ato mund të jenë të mira në mënyra të ndryshme në varësi të kërkesave të projektit dhe karakteristika shtesë që mund t’ju nevojiten në planin afatgjatë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të përcaktoni sa fuqi dhe shpejtësi kërkon projekti juaj i ardhshëm. Numri i ofertave sigurisht që do t’ju lejojë të zgjidhni platformën më të mirë që plotëson buxhetin dhe nevojat tuaja.

Provoni Tani Bluehost Dedikuar

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me