Ndërtuesit më të mirë të UA-së

ndërtuesit kryesorë të faqeve të internetit me inteligjencë artificiale


Shpeshherë hasim në nocionin e inteligjencës artificiale dhe dëshmojmë mënyrën sesi telefonat inteligjentë bëhen edhe më të “zgjuar”. Ne gjithashtu jemi mësuar me kombinimin e fjalëve “rrjet lidhës”. Atmosfera e botës moderne teknologjike vazhdon të na mësojë se pajisjet dhe pajisjet do të bëhen më të zgjuara në të ardhmen dhe ne do të jemi në gjendje të mbështetemi në vendimet që ata marrin në kamare të ndryshme.

Dëshironi të shihni një shërbim që do të jetë në gjendje të krijojë një faqe interneti të suksesshme në modalitetin automatik duke përdorur të dhënat e ofruara?

Ekziston një algoritëm i caktuar, i cili analizon informacionin e paraqitur, e lidh atë me bazat e të dhënave, krahason detaje të veçanta, kërkon informacion shtesë, përcakton modelin më të efektshëm të paraqitjes së faqes në internet bazuar në kritere të caktuara dhe tregon rezultatin.

Tingëllon bukur, nuk është ashtu? Thjesht duhet të përgjigjeni në disa pyetje, të prisni disa minuta dhe të merrni diçka që nuk do të turpërohet për të botuar në internet dhe ftojini klientët të vizitojnë faqen tuaj të internetit. Ndërtuesit e tillë të uebfaqeve tashmë ekzistojnë! Disa prej tyre tashmë janë në modalitetin e testimit, ndërsa të tjerët tashmë janë në dispozicion në internet. Po, është shumë herët të flasim për epërsinë e paprekshme dhe rezultatet shkëlqyese. Sidoqoftë, ideja është tërheqëse, ajo u realizua dhe zhvillimi vazhdon në një tempo mjaft të bukur.

 • Inteligjenca artificiale është modelimi i sjelljes inteligjente bazuar në parimet e rrjetit lidhës që funksionojnë si një sistem nervor i organizmave biologjikë.
 • Ka shumë grupe të vogla të ndërlidhura që punojnë në përfundimin e një detyre të caktuar.
 • Sistemi gradualisht arsimohet (i cili është tipari kryesor i një UA të vërtetë), grumbullon informacione dhe mënyra të interpretimit të tij, krahason rezultatet përfundimtare.

Trendi i AI po fiton popullaritet. Shumë përdorues kanë tendencë të zbatojnë opsionet e këtyre mjeteve inteligjente në sistemet e tyre, sepse e ardhmja ka të bëjë me rehatinë dhe paratë që ata ofrojnë. Do të thotë që AI nuk do të jetë në gjendje të krijojë faqe interneti komplekse. Kjo është një punë krijuese, e cila është në përbërje të njerëzimit.

Në të njëjtën kohë, ata lehtë do të përballen me faqet e internetit të biznesit, portofolet, faqet e internetit të promove dhe shabllonet e faqeve të uljes. Këto janë më të thjeshtat nga pikëpamja teknike dhe variantet më të njohura. AI ka perspektivat e pakufizuara në krijimin e këtyre llojeve të faqeve të internetit.

Nëse aktualisht rishikojmë ndërtuesit e faqeve të internetit nga këndvështrimi i lehtësia e përdorimit për newbies dhe cilësia e rezultatit të gatshëm, atëherë thjeshtësia dhe komoditeti nuk do të kenë rëndësi përfundimisht. Kjo për shkak se çdo përdorues do të jetë në gjendje të aktivizojë butonin dhe të marrë rezultatin e kërkuar.

Deri më sot, ekzistojnë sisteme të ndryshme të ngrohtë, të cilat vijnë me modalitetin AI të përdorur si një asistent virtual i krijimit të faqes në internet. Ekzistojnë madje sisteme, të cilat promovohen ekskluzivisht si krijues të faqeve të internetit AI.

Ne Testuam 7 nga Ndërtuesit më të mirë të Uebfaqeve AI:

 1. Wix ADI – Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve AI
 2. Faqerojtës – Ndërtues i Automjeteve Absolutisht të Automjetit
 3. Leia – Ndërtues i Uebfaqes për Inteligjencë Artificiale
 4. Dolphin – Inteligjent Ndërtues i faqes nga Jimdo
 5. b12 – Ndihmues i Ndihmës Njerëzor për Uebfaqe AI
 6. Zyro – teknologji e drejtuar nga AI për bizneset e vogla
 7. Firedrop – A.I. Vegla e gjenerimit të dizajnit

Në përgjithësi, nuk ka ndonjë ndryshim të madh në mënyrën se si funksionojnë të dy llojet e sistemit, por kur bëhet fjalë për detajet, qasjet ndryshojnë. Kur lansoni faqet e internetit, çdo shërbim bazohet në opsionet e redaktorit të tij (widget, blloqe, stile). Kjo është arsyeja pse, ndryshimi në rezultate ekziston. Le të rishikojmë Wix ADI, Bookmark, Leia, Jimdo Dolphin dhe Firedrop si mostrat e shërbimeve aktive dhe karakterizojnë secilën prej tyre në detaje.

Wix ADI – Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve AI

Wix ADI

Wix ADI (Inteligjenca e Dizajnit Artificial) – është krijuesi më i mirë i faqeve në internet me bazë AI. Sshtë një mjet i besueshëm i autoritetit që krijuesi i faqes së internetit Wix ofron për të siguruar komoditetin maksimal, përdorimin e lehtë dhe shpejtësinë e lartë të zhvillimit të faqes në internet. Duke përdorur veçorinë e përparuar, ju mund të krijoni një faqe në internet me tipare të plota, vetëm me disa klikime dhe pa asnjë kodim të përfshirë. Wix ADI është e thjeshtë dhe intuitive për të gjithë – gjithçka që ju nevojitet është të ndiqni udhëzimet që gjeneron sistemi dhe të shikoni mënyrën se si krijon një faqe në internet për ju.

Wix ADI karakterizohet nga grupi i veçorive të integruara që kontribuojnë në lehtësimin dhe procesin e shpejtë të zhvillimit të faqes në internet. Këtu janë disa nga tiparet më të shquara të krijuesit të faqes në internet:

 • Udhëzime të hollësishme – Ndërtuesi i faqes në internet vjen me mësimin informues hap pas hapi, i cili përdor informacionin që paraqisni për të krijuar projektin që prisni të përfitoni në planin afatgjatë;
 • Procesi i automatizuar i krijimit të faqes në internet – Nëse vendosni të punoni me Wix ADI, sistemi do të ofrojë një grup pyetjesh, përgjigje për të cilat më tej do të përdoren si bazë për zhvillimin e modelit tuaj të projektit. Pyetjet do të kenë të bëjnë me llojin e uebfaqes që ju nevojitet, një sërë karakteristikash të kërkuara (lloji i faqes në internet, funksionaliteti) emrin e biznesit, vendndodhjen e tij fizike, të dhënat e kontaktit (rrjetet sociale, email, telefon, faks, logo);
 • Zhvillimi i thjeshtë i faqes në internet – Në përgjithësi duhen rreth gjysmë ore për të filluar një faqe interneti me Wix ADI. Udhëzimet e thjeshta të krijuara nga sistemi do t’ju ndihmojnë të plotësoni detyrën me lehtësi. Sapo t’i përgjigjeni pyetjeve të kërkuara, sistemi automatikisht do të gjeni informacione në lidhje me kompaninë tuaj në internet dhe do të duhet t’i konfirmoni ato. Ajo që ju merrni në planin afatgjatë është një faqe interneti e gatshme për një faqe që vjen me imazhe dhe përmbajtje që mund të zëvendësoni më tej me ato që dëshironi të shihni atje;
 • Përshtatje e shpejtë e projektit – Menjëherë pasi të keni aprovuar modelin, do të jeni në gjendje të zëvendësoni manualisht përmbajtjen në dispozicion me informacionin tuaj të lidhur me biznesin. Ju mund të redaktoni shpejt një bllok ose të vazhdoni me versionin e redaktorit Wix të shfaqur plotësisht.

Wix ADI është konsideruar me të drejtë një nga ndërtuesit më të mirë bashkëkohorë të faqeve të internetit me bazë AI. Kostoja e përdorimit të mjetit në përgjithësi varet nga kostoja e pajtimit që zgjidhni për projektin tuaj. Aktualisht, Wix ofron dy mundësitë e pagesës, gjegjësisht planet standarde dhe ato të biznesit / tregtisë. Secila nga paketat e pajtimeve vjen me planet e veta që përfshijnë emrat e domain falas si një bonus. Kostoja e planeve standarde fillon me 13 $ / muaj dhe arrin në 39 $ / muaj, ndërsa ajo e planeve të biznesit fillon nga 23 $ / muaj.

Provoni Wix falas

Faqerojtës – Ndërtues i Automjeteve Absolutisht të Automjetit

Bookmark

Shënimi – është një nga ndërtuesit më të mahnitshëm dhe të lehtë për t’u përdorur në internet të mundësuar nga AI, i cili krijon përshtypje moderne, inovative dhe një-e-të-një-lloji për shkak të qasjes unike të saj të projektimit në internet dhe grupit të përparuar të tipareve. Sistemi është i orientuar kryesisht drejt zhvillimit të faqeve të internetit të biznesit, dyqaneve në internet, portofoleve dhe faqeve të uljes me dizajn të përgjegjshëm.

Kur punoni me ndërtuesin e faqes në internet, përgatituni të takoni AIDA – imazhin e femrës, e cila është mishërimi i AI AI. Akronimi AIDA qëndron për ndihmësin e dizajnit të inteligjencës artificiale. Shërbimi është një krijues i bukur i faqeve në internet me një redaktues vizual dhe, kështu, ai vjen me një bazë teknike të nevojshme për të krijuar faqe interneti cilësore. AIDA përmban kombinimin e një teknologjie popullore të tërheqjes dhe rënies dhe qasjes së avancuar të dizajnit të internetit të bazuar në AI, të drejtuar drejt zhvillimit të projekteve të pasura me karakteristika të larta nga timerët e parë dhe ekspertët e dizajnit në internet. Ndërtuesi i faqes së internetit me të drejtë meriton të përfshihet në listën e krijuesve më të mirë të faqeve në internet AI. Hidhni një sy listës së veçorive dhe pikave kryesore që e bëjnë atë të dalë nga turma:

 • Procesi i shpejtë dhe i thjeshtë i projektimit në internet – Procesi i punës me AIDA është mjaft i thjeshtë dhe i shpejtë: thjesht kërkojuni sistemit “AIDA SHOW ME HOW” që të fillojë të punojë me të. Lexoni për t’iu përgjigjur disa pyetjeve, zgjidhni ngrohtë që specializoni (aktualisht ekzistojnë rreth 750 mundësi biznesi të disponueshme këtu), paraqitjet dhe preferencat e stilit. Siguroni emrin e biznesit tuaj për të lejuar që AIDA të përdorë të dhënat për të gjeneruar faqen tuaj në internet në rreth 30 sekonda;
 • Zhvillimi i automatizuar i faqes në internet – Mjeti automatikisht mbush faqen tuaj të internetit me blloqe që njihen si “fokus” këtu dhe gjithashtu do të zgjedhë paletën më të përshtatshme të ngjyrave dhe elementet e personalizimit të dizajnit, të cilat përputhen më shumë nga projekti juaj. Pas kësaj, një përdorues i ridrejtohet redaktorit, ku AI shton animacione të bukura në modalitetin në kohë reale, së bashku me blloqe funksionale në faqet e internetit;
 • Këshilla dhe udhëzime efektive – Sistemi ju jep sugjerime se si të shtoni dhe personalizoni në mënyrë të efektshme faqet në internet dhe seksionet, të zëvendësoni skedarët dhe imazhet në dispozicion të mediave me ato të tuajave, të shtoni, fshini ose rregulloni pozicionet e moduleve në faqet e internetit, të vendosni parametrat e SEO dhe përfundoni hapa të tjerë të domosdoshëm që ndikojnë në rezultatin përfundimtar;
 • Ndryshueshmëria unike e shabllonit – Për dallim nga ndërtuesit standard të uebfaqes, Bookmark nuk ofron një koleksion të gatshëm të shablloneve. Kjo është AIDA, e cila ofron ndryshueshmëri unike të shablloneve. Kur përdorni mjetin, do të hasni tema të gjithanshme të përgjegjshme të integruar;
 • Inkuadrimi i kodit HTML – Bookmark gjithashtu lejon përfshirjen e kodit HTML. Ky është një avantazh i dukshëm për të gjithë, të cilët janë të njohur me bazat e programimit. Karakteristika ju lejon të krijoni dhe publikoni projekte të personalizueshme me dizajn unik.

Ju mund të përdorni Faqerojtësën pa asnjë kosto, por sistemi do të vijë me kufizime të caktuara në këtë rast. Për të rritur performancën e projektit, mund të përmirësoni në një prej pajtimeve të paguara që krijuesi i faqes në internet u ofron përdoruesve të tij. Kostoja e tyre përkatësisht përbën 11,99 $ / muaj dhe 24,99 $ / muaj.

Provoni Faqerojtësen Falas

Leia – Ndërtues i Uebfaqes për Inteligjencë Artificiale

Leia

Leia – është një tjetër shembull i fuqishëm i krijuesit të faqes në internet me bazë AI. Sistemi ndihmon në nisjen dhe menaxhimin e projekteve të bëra me porosi të pastra absolutisht nga e para brenda një minutë ose dy. Ai bën të mundur krijimin dhe publikimin e faqeve të bukura të përgjegjshme për të gjitha llojet e bizneseve.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të përshkruani mënyrën se si duhet të shikoni projekti, të specifikoni tiparet që duhet të ketë dhe të zgjidhni detajet që kanë rëndësi për hartimin dhe performancën e tij. Atëherë mund të tërhiqeni në vendin tuaj dhe të shikoni mënyrën se si Leia automatikisht harton faqen e internetit për ju bazuar në informacionin që paraqisni kur u përgjigjeni pyetjeve. Whatfarë është interesante, Leia mund të hartojë në mënyrë të pavarur, të kodojë dhe pastaj ta bëjë projektin tuaj të gjallë. Këtu janë tiparet që e bëjnë Leia të dalë nga turma:

 • Dizajn unik i faqes në internet – Një nga avantazhet e padiskutueshme të Leia është fakti që ai jo vetëm siguron procesin intuitiv të projektimit të uebit, por gjithashtu ju lejon të krijoni një dizajn të personalizuar të faqes në internet. Si rezultat, projektet e nisura me sistemin nuk janë aspak të ngjashme dhe ju nuk do të gjeni faqet e internetit që duken njësoj këtu;
 • Komandat e Zërit – Leia fillon të punojë në procesin e zhvillimit të faqes në internet pas një komande zëri të përdoruesit. Ajo që ju duhet është të shtypni dhe mbani ikonën e shfaqur në mes të faqes fillestare për të specifikuar llojin e faqes së internetit që keni ndërmend të filloni. Pas kësaj, sistemi do të zgjedhë modelin dhe stilin më të mirë për të. Nëse nuk mund të përdorni opsionin e komandës zanore për ndonjë arsye, sistemi lejon të futni detajet e biznesit në modalitetin manual;
 • Procesi Intuitiv i Dizajnit të Uebit – Para se të ndërtoni një faqe në internet për ju, sistemi gjeneron disa pyetje të cilave ju duhet të përgjigjeni për të siguruar sa më shumë informacione në lidhje me biznesin tuaj. Sa më të hollësishme janë përgjigjet – aq më profesionist do të duket përfundimisht projekti juaj. Në rast se nuk dëshironi t’i përgjigjeni pyetjeve, mund t’i kaloni ato dhe të vazhdoni drejtpërdrejt në procesin e hartimit të faqes tuaj të internetit pa ndonjë tarifë.

Leia ka një plan falas neverending që mund të përdorni për të testuar sistemin, por funksionaliteti i tij përfundimisht mbetet pas Wix dhe Bookmark. Për të përfituar nga aksesi në pikat kryesore të sistemit ose karakteristika shtesë, do t’ju ofrohet të përmirësoni një nga pajtimet me pagesë – qoftë Pro ose Plane biznesi. Kostoja e tyre përbën 4,17 $ dhe 6,67 dollarë në muaj.

Provoni Leia Falas

Dolphin – Inteligjent Ndërtues i faqes nga Jimdo

Jimdo Dolphin

Jimdo Dolphin – është një ndërtues inteligjent i faqeve të internetit i mundësuar nga Jimdo. Ky është një mjet i përsosur për përdoruesit, të cilët janë në kërkim të alternativave të thjeshta të krijimit të uebit për të filluar dhe menaxhuar projektet e biznesit, faqet e internetit me një faqe etj. Thelbi i përdorimit të shërbimit zbret në përgjigjen e pyetjeve të krijuara automatikisht që sistemi do të përdorë më tej për të ndërtoni një faqe në internet.

Procesi i hartimit të uebit Dolphin realizohet në formën e bisedës AI, ku sistemi i kërkon një përdoruesi të sigurojë përgjigje për pyetjet që gjeneron automatikisht. Kështu, ju duhet të siguroni emrin e biznesit tuaj, ngrohtë, llogaritë në rrjetin social, preferencat e logos etj. Whatfarë është e rëndësishme, sistemi nuk do të hetojë në lidhje me preferencat tuaja të projektimit – ai është përgjegjës për zgjedhjen e skemës së ngjyrave dhe nuancat e tjera të lidhura. Për të mësuar më shumë rreth veçorive të Dolphin, merrni kohën tuaj për të rishikuar tiparet kryesore të tij:

 • Procesi Intuitiv i Dizajnit të Uebit – Dolphin kryen kërkimin në internet të kompanisë suaj me emrin e tij dhe më pas ofron për të konfirmuar zgjedhjen e biznesit tuaj midis varianteve të mundshme. AI pastaj analizon informacionin dhe individualisht zgjedh stilin e modelit tuaj të ardhshëm. Nëse keni një llogari në rrjetin social, do të jetë një kontribut i përsosur për vlerën informative të projektit tuaj. Dolphin do ta gjejë atë për të përdorur më tej informacionin në dispozicion, kur ndërton një faqe në internet;
 • Zgjedhja e shablloneve individuale – Do t’ju ofrohet të tregoni ngrohtësinë në të cilën përqendroheni, për ta lënë sistemin të zgjedhë modelet më të përshtatshme që përputhen me specializimin tuaj në industri. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të ngarkoni logon e biznesit tuaj në një faqe interneti të krijuar rishtazi për ta bërë atë të dallueshëm në internet;
 • Optimizimi i celularit – Uebfaqet e lançuara me Dolphin janë të optimizuara për celular dhe mund të shikohen në pajisje të ndryshme mobile dhe desktop. Për më tepër, ju mund të përdorni aplikacionin celular Jimdo Boost për të mësuar statistikat në faqen tuaj të internetit, përfshirë informacionin e trafikut, si dhe këshilla të hollësishme për promovimin e mëtejshëm të faqes në internet. Këto të dhëna janë marrë nga Google Analytics i integruar.

Jimdo vjen me politikë çmimi të moderuar. Ka një plan falas dhe katër pajtime të paguara, kostoja e të cilave varion midis 9 $ / muaj dhe 39 $ / muaj.

Provoni Dolphin Falas

b12 – Ndërtues i Uebfaqeve AI me ndihmën e njeriut

B12

B12 – është një ndërtues i uebfaqes me ndihmë njerëzore i mundësuar nga Inteligjenca e Dizajnit Artificial që ju ndihmon të filloni çdo projekt brenda një minutë. Sistemi aktualisht fuqizon mbi 1.5 milion faqe në internet në të gjithë globin, të gjitha janë unike, të personalizuara, të përgjegjshme dhe të veçanta.

Për të filluar një faqe në internet me B12, ju vetëm duhet të regjistroheni në sistem, t’i përgjigjeni disa pyetjeve që lidhen me ngrohtësinë e biznesit tuaj për të lejuar që AI të zvarritet në internet dhe një draft i personalizuar i projektit tuaj. Ju do të rishikoni draftin dhe do të ndani reagimet me projektuesit, i cili do të punojë më tej në personalizimin e projektit tuaj. Si rezultat, ju do të merrni faqen e internetit të gatshme të përshtatur për nevojat tuaja brenda një jave apo më shumë. ’Shtë koha tani për të kërkuar përparësitë e krijuesit të faqes së internetit:

 • AI me ndihmë njerëzore – Platforma përdor qasjen e kombinuar të projektimit në internet, që do të thotë se projekti juaj fillimisht do të krijohet nga ndihmësi i integruar i AI, ndërsa ekspertët do ta përfundojnë manualisht projektin derisa të jetë 100% gati;
 • Mbështetje profesionale – Ekipi i ndihmës së klientit të shërbimit vlerëson dhe rishikon faqen tuaj të internetit pasi të jetë gati të sigurojë rregullisht rekomandime mujore të personalizuara. Ky informacion është i rëndësishëm, kur bëhet fjalë për rritjen e mëtejshme dhe promovimin e biznesit tuaj;
 • Optimizimi i SEO – Ekspertët SEO të ndihmuar nga AI janë të përkushtuar për të siguruar që uebfaqja juaj të arrijë klientët dhe t’i rezistojë konkurrencës së ngrohtë. Pro B12 SEO rishikon punën e projektit tuaj çdo muaj për të dhënë rekomandime për përmirësimin efektiv të pozicioneve të SEO. Kjo është një ofertë e dobishme për newbies;
 • Vegla e integruar e mjeteve – B12 ju lejon qasje në mjetet e fuqishme dhe në rritje të mjeteve që ju ndihmojnë të krijoni një prani të besueshme në internet për të arritur më shumë klientë. Këto përfshijnë mjete të personalizimit të dizajnit profesional, opsionet e e-commerce, mjetet e tregimit të imazhit / videove, opsionet e importit / eksportit të përmbajtjes, SEO, shkrimin e kopjeve, optimizimin e celularit, mjetet me porosi CSS / HTML si dhe Blogging, marketing shoqëror dhe opsione të gjerë prenotimesh / planifikimesh.

B12 ka një plan falas që lejon krijimin e një projekti falas. Për më tepër, ekzistojnë katër mundësi të paguara (Planet themelore, Premium, SEO dhe SEO Pro), kostoja e së cilës varion midis 26 dhe 224 $ në muaj.

Provoni B12 falas

Zyro – Teknologji e drejtuar nga AI për bizneset e vogla

Zyro

Zyro – është një ndërtues modern i faqes në internet, i cili lejon krijimin e projekteve me pamje profesionale dhe me pamje të plotë në pothuajse asnjë kohë. Asnjë aftësi ose njohuri paraprake për krijimin e faqeve në internet nuk janë të nevojshme për të krijuar një faqe interneti me platformën. Edhe një i ri mund të krijojë një faqe në internet me sistemin, duke ndjekur udhëzimet që gjeneron automatikisht. Sistemi është me të vërtetë miqësor, intuitiv dhe tipar i ngarkuar.

Ndërtuesi i faqes Zyro ju lejon të merrni biznesin tuaj në internet në disa hapa të thjeshtë. Ajo që ju duhet është të zgjidhni modelin, ta rregulloni atë sipas dëshirës tuaj, të gjeneroni përmbajtje AI ose të shtoni informacionin tuaj të biznesit. Sapo të jetë gati, ju duhet të publikoni vetëm projektin dhe të punoni në promovimin e tij të mëtutjeshëm. Zyro krenohet me përparësi të shumta që kontribuojnë në promovimin e saj:

 • Gjenerator i përmbajtjes së AI – Ndërtuesi i faqes në internet përdor fuqinë e Inteligjencës Artificiale për të shkruar përmbajtje në internet për ju. Shkrimtari i saj i integruar i AI krijon menjëherë tekstin në internet për ju bazuar në informacionin që ju paraqisni sipas kërkesës së tij. Ai gjithashtu gjeneron automatikisht imazhe, video dhe skedarë të tjerë të mediave;
 • Vegël për ngrohje AI – Mjeti i integruar i AI Heatmap parashikon mënyrën se si vizitorët tuaj e shohin uebfaqen dhe shfletojnë. Ai gjithashtu përcakton përmbajtjen që është në fokus të vëmendjes së vizitorëve. Kjo ju lejon të rregulloni elementet e faqes tuaj në mënyrën më të saktë për të maksimizuar normat e konvertimit;
 • Modelet e përgjegjshme – Ndërtuesi i faqes në internet ju lejon të zgjidhni nga modele të shumta reaguese të paracaktuara, duke siguruar opsione redaktimi zvarritje dhe shumë karakteristika të personalizimit të dizajnit;
 • Optimizimi i SEO – Ndërtuesi i faqes në internet është miqësor me SEO, që do të thotë se të gjitha faqet e internetit të krijuara me të janë optimizuar nga SEO si parazgjedhje. Sidoqoftë, sistemi lejon gjithashtu rregullimin e cilësimeve të SEO pasi të keni nevojë për të rritur aksesin e faqes suaj të internetit dhe renditjen e motorëve të kërkimit;
 • Prodhuesi i logos – Zyro ofron një mundësi për të përdorur një Logo Logo Maker falas që ju lejon të hartoni logon tuaj profesionale të biznesit pa ndonjë ndihmë projektuesi. Ju do të jeni në gjendje të rregulloni secilin element të logos për ta bërë atë të pasqyrojë identitetin tuaj të markës.

Zyro ofron vetëm dy plane. E para është falas, ndërsa e dyta kushton vetëm 2,99 $ / muaj. Abonimi i paguar përfshin veçoritë e planit falas dhe gjithashtu ofron mundësi shtesë që ju lejojnë të filloni një projekt të plotë me lehtësi.

Provoni Zyro falas

Firedrop – A.I. Vegla e gjenerimit të dizajnit

Firedrop

Firedrop – është shërbimi, i cili fillimisht u pozicionua si ndërtues i faqeve të internetit AI, duke përdorur Sacha – versionin lokal të AI – si një asistent virtual, detyra e të cilit ishte të ndihmonte një përdorues të hartonte një faqe në internet përmes komunikimit live chat. Sidoqoftë, asistenti nuk përdoret më për zhvillimin e faqes në internet. Në vend të kësaj, platforma përdor teknologjinë më të mirë të inteligjencës artificiale për të gjeneruar automatikisht një projekt për të përmbushur nevojat tuaja.

Firedrop siguron dizajnimin automatik të web-it dhe procesin e redaktimit. Detyra juaj është të përcaktoni ngrohtësinë që ju intereson dhe asistenti juaj virtual do të sigurojë një lidhje me variantin më të përshtatshëm. Ju mund t’i shtoni seksionet me dorë, duke i mbushur ato me përmbajtje në një redaktor të thjeshtë dhe të përshtatshëm. Sistemi në të vërtetë vepron si një qendër informacioni dhe ofron ndihmë në zgjedhjen e stilit, imazhit të kokës, emrin dhe elementët e tjerë të ngjashëm.

Uebfaqja e gjeneruar nga AI – Cili është ndryshimi?

Me sasinë në rritje të krijuesve të faqeve të internetit AI, lind pyetja: a ka ndonjë ndryshim midis uebfaqes së gjeneruar me këto sisteme dhe atyre të krijuar me ndërtuesit standardë të faqeve të internetit? Përgjigja është jo! Nuk ka asnjë ndryshim midis funksionalitetit të cilësisë dhe modelimit të të dy llojeve të faqeve të internetit fare.

Qëllimi kryesor i përdorimit të mjeteve për ndërtimin e uebit të pajisur me AI është thjeshtimi i procesit të zhvillimit të faqes në internet për timerët e parë, të cilët kurrë nuk janë marrë me ndonjë ndërtues të faqes në internet. Zbatimi i këtyre sistemeve eliminoi nevojën e njohurive për programim dhe, kështu, zvogëlon dukshëm rrezikun për përzierjen e diçkaje.

Si një i ri, thjesht duhet t’i përgjigjeni një sërë pyetjesh të gatshme në lidhje me biznesin tuaj për të siguruar informacionin që platforma do të përdorë më tej për të ndërtuar automatikisht një faqe interneti cilësore për ju. Procesi i fillimit të të njëjtit faqe me një ndërtues standard të internetit mund të jetë më i komplikuar dhe kërkon kohë për një përdorues të papërvojë. Ky është ndryshimi i vetëm, i cili dalloi këto lloje të sistemeve.

AI vs Zhvillimi i Uebit

Kur bëhet fjalë për prezantimin e UA-së në Dizajnin e Ndërtimit, ajo ka shumë avantazhe të pamohueshme. Teknika e përparuar shkurton kohën e nevojshme për krijimin e suksesshëm të faqes në internet pa kompromentuar me rezultatin. Për shkak të algoritmit të integruar që përdor informacionin e paraqitur për fillimin e mëtejshëm të faqes në internet, përdoruesit shfrytëzojnë një mundësi për të marrë një projekt me ekran të plotë në më pak se asnjë kohë dhe pa aftësi kodimi fare. I njëjti efekt nuk mund të shfrytëzohet kur përdorni qasjen standarde të modelimit të uebit.

Teknologjia e AI po përjeton ngritjen e saj dhe prezantimi i krijuesve të faqeve të internetit ka bërë që mjeti i Inteligjencës Artificiale të mos jetë një tekë, por një realitet i mahnitshëm. Aktualisht është e pamundur të fillosh faqe interneti komplekse, por është mjaft e mundur të ndërtohen projekte të vogla deri në mesatare me të. Kjo funksionon veçanërisht për newbies, të cilët janë të papërvojë në nuancat e zhvillimit të faqes në internet por kanë një qëllim për të filluar cilësi të uebfaqeve tërheqëse vizuale me performancë të denjë. Dizajni i bazuar në AI gjithashtu ka shumë rëndësi për shërbimet SaaS që bëjnë të mundur rritjen e individualitetit të faqes në internet, kur praktikoni qasjen me shumicë të zhvillimit të internetit.

Vija e poshtme

Që nga sot, inteligjenca artificiale e ndërtuesve të faqeve të internetit është në fazën fillestare të zhvillimit të saj. Puna me sisteme të tilla i ngjan përfundimit të një testi, në të cilin ju zgjidhni drejtimin që rezultati do t’i përmbahet në varësi të përgjigjeve tuaja.

Cila është ngjyra juaj e preferuar? – E gjelbër. Dhe ju shikoni mënyrën se si faqja e internetit e krijuar automatikisht nxjerr në pah elementet më të rëndësishme me një ngjyrë të gjelbër të këndshme. A është kjo magji? Me siguri, jo. Ju do ta ndjeni magjinë, kur një krijues i faqes në internet do t’ju bëjë një pyetje si: “Siguroni 3 lidhje me faqet e internetit nga ngrohtë që ju preferoni”. Menjëherë pasi ta bëni atë, sistemi aplikon procesin e tij kompleks të analizës dhe gjeneron rezultatin wow. Kjo është AI dhe e gjithë industria e ndërtimit të faqeve në internet është në rrugën e saj për të.

Cili është përfundimi atëherë? Ne kemi të ngjarë të marrim shërbime të plota AI nga zhvilluesit kryesorë të ngrohtë të ndërtuesve të faqeve në internet në rreth 2-3 vjet. Këto sisteme do të kërkojnë informacion, do ta analizojnë atë, bëjnë parashikimin dhe do të marrin pjesë në procesin e zhvillimit të faqes në internet edhe pas publikimit të tij.

Baza e të dhënave, serverët, sistemet e vetë-mësimdhënies me rrjete komplekse të lidhjeve. Menaxherët e zgjuar, modelimi gjenerues, marketing automatik i përparuar – këto karakteristika do të vijnë në kohën e duhur. Fillimi është bërë tashmë. Sot, ne jemi dëshmitarë të lindjes së trendit. Disa zhvillues të uebit e imitojnë atë, ndërsa të tjerët përpiqen me të vërtetë përpjekjen e tyre më të mirë për të krijuar një teknologji të re të dobishme.

Krijoni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map