Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve


Nëse ju jeni një artist, një fotograf ose një krijues i gatshëm për të shfaqur veprat tuaja, ju nuk do të shkoni pa një uebfaqe portofoli. Pyetja është: si mund ta merrni një, nëse nuk dëshironi të punësoni një projektues në internet dhe të investoni në projekte komplekse? Kjo është ajo ku një ndërtues i faqes në internet do t’ju vijë në dispozicion!

Ndërtuesit e faqeve në internet janë mjetet më të thjeshta dhe më të përshtatshme që mund të përdorni për të krijuar një faqe interneti të portofolit vetëm brenda dy orësh. Ato vijnë me një shumëllojshmëri funksionesh, veçorish dhe mjetesh të integruara që lejojnë personalizimin e shpejtë dhe të përshtatshëm të faqes në internet. Ky është avantazhi i tyre kryesor mbi shërbimet e tjera të ndërtimit të faqes në internet.

Portofolet e krijuara me ndërtuesit e faqeve në internet nuk duken vetëm profesionalisht, por ato karakterizohen gjithashtu nga një funksionalitet i fuqishëm. Për më tepër, këto sisteme janë përballueshme dhe i lehtë për t’u përdorur, gjë që i bën ata një zgjedhje të zgjuar për jo-teknologjitë, të cilët nuk kanë idenë e ndërtimit të faqes në internet. Pra, nëse keni nevojë për një portofol të këndshëm dhe tërheqës për të shfaqur veprat tuaja dhe tërheq vëmendjen të audiencës së synuar, vështirë se do të gjesh një zgjidhje më të mirë se kjo. Cili ndërtues i faqes në internet do të funksionojë më mirë për këtë qëllim? Le ta diskutojmë më tej.

Ne Testuam 10 nga Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve:

 1. Wix – Ndërtuesi më i mirë i Portofolit Falas të Uebfaqeve
 2. uKit – Ndërtues i thjeshtë i faqeve të biznesit të vogël
 3. Markat rrobaqepësuese – Shërbimi më i mirë për të porositur Uebfaqen e Portofolit
 4. WordPress – Platformë e vetë-pritur për Portofol
 5. Ucraft – Ndërtues i Portofolit Super-lehtë Online
 6. Faqerojtësa – Ndërtues Kanadez A.I.-mundësuar nga Uebfaqja
 7. Hapësirë ​​katror – Platformë e lehtë për faqet e internetit të portofolit
 8. Portofoliobox – Portofolet më të mira për krijuesit
 9. Gator – Hosting me Ndërtues i Portofolit të Ndërtuar
 10. Allyou – Ndërtues i faqeve të Portofolit Online

Kështu, ne kemi arritur në pikën kryesore të diskutimit: rishikime të krijuesve më të mirë të faqeve të internetit që lejojnë që faqet e internetit profesionale të portofolit tuaj të fillimit dhe ofrojnë funksionalitete të fuqishme të integruara që mund të përdorni për ta bërë atë. Le të fillojmë menjëherë.

Wix – Ndërtuesi më i mirë i Portofolit Falas të Uebfaqeve

Wix - Ndërtuesi më i mirë i Portofolit Falas të Uebfaqeve

Wix – është krijuesi më i mirë i faqeve të portofolit falas, i cili gëzon popullaritet në mbarë botën dhe vjen me një seri karakteristikash të fuqishme të nevojshme për të përfunduar një spektër të pasur detyrash. Uebfaqet e portofolit të lançuar me platformën nuk kanë vetëm pamje mahnitëse, por ato gjithashtu paraqesin performancë të lartë dhe kontribuojnë në gjenerimin e trafikut.

Intuitiv dhe i fuqishëm, shërbimi funksionon më së miri për modele, artistë, fotografë dhe përdorues të tjerë, të cilët dëshirojnë të prezantojnë veprat e tyre dhe aftësitë e biznesit në komunitet dhe të inkurajojnë klientët e mundshëm të eksplorojnë talentin e tyre krijues. Përparësitë kryesore të shërbimit janë si më poshtë:

 • Biblioteka shabllone mbresëlënëse e Portofolit. Wix ofron një nga koleksionet më të gjera të modeleve të bëra nga stilisti, i cili përfshin një seksion portofoli me dhjetëra tema të gatshme për dizajn grafik, fotografë, rezyme, ilustrues, konsulentë biznesi, artistë, gazetarë, muzikantë, drejtorë arti, stilistë të brendshëm , aktorë, stilistë, modele dhe çfarë jo.
 • Blogging. Krijuesi i faqes së internetit lejon të shtoni një blog në faqen tuaj të internetit të portofolit, i cili ju mundëson të qëndroni në kontakt me klientët, duke shkëmbyer idetë tuaja, lajmet, ngjarjet dhe azhurnimet e punës.
 • Slideshows dhe Galeritë. Me Wix, ju mund të ngarkoni fotot dhe videot tuaja në galeri dhe të krijoni shfaqje prezantuese për të tërhequr vëmendjen e përdoruesit nga shikimi i parë.
 • Host Video HD. Wix ju lejon të shfaqni talentin tuaj duke përfshirë videot tuaja Vimeo dhe YouTube (nëse ndonjë) në portofolin e krijuar rishtas për të treguar historinë tuaj dhe për të shkëmbyer lajme ose ngjarje të ardhshme në mënyrën unike, argëtuese dhe të jashtëzakonshme.
 • Mjetet e bashkëveprimit të përdoruesit. Ndërtuesi i faqes në internet lejon shfletimin dhe përdorimin e një grup mjetesh ndërveprimi të klientëve që kontribuojnë në angazhimin, kënaqësinë dhe nivelet e mbajtjes së përdoruesve. Mjetet janë të disponueshme në Wix App Market dhe ju mund të zgjidhni ato që ju vijnë në mënyrë të përkryer kërkesat e portofolit dhe nevojat e dizajnit në internet. Disa nga widget dhe ndërlikimet më të njohura të ndërveprimit të klientit, që mund të përdorni, përfshijnë Kalendarin e Ngjarjeve, caktimin e Pro, Kalendarin e ngjarjeve të Google, Lajmet e fundit, Wix Chat, 123 Builder Format, Format Wix, Menaxhimin e Kontaktit + CRM, Reagimin, Takimet e Librit Online, Biseda live dhe më shumë.
 • Dëshmitë e klientit. Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur që të aktivizoni tiparet e dëshmive të përdoruesve që lejojnë klientët tuaj të lënë vlerësimet e tyre në lidhje me punën tuaj, përshtypjet e tyre dhe shkallën e kënaqësisë. Kjo është një nga mënyrat më të mira për t’i lënë klientët e mundshëm të mësojnë më shumë rreth nivelit tuaj profesionalizëm dhe shumëllojshmërisë së shërbimeve që mund të ofroni. Disa nga widget dhe funksionimet më funksionale ku mund të hasni në Tregun Wix App dhe të integroni në faqen tuaj të internetit të portofolit përfshijnë Dëshmitë Sociale, Komente Zëri +, Shqyrtime të Klientëve, Ndërtues Testimonial, MyReviews, Komente, Yelp, Komente + dhe Testime Testimi për të përmendur disa.
 • Motori i tregtisë elektronike. Wix vjen me një motor të fuqishëm eCommerce që ju lejon të jepni funksionalitetin e faqes tuaj të portofolit në internet dyqan. Ky është një tipar i dobishëm, nëse keni ndërmend të tregoni jo vetëm veprat tuaja të artit ose sende të tjera të portofolit, por edhe t’i shesni ato direkt në faqen e internetit. Shumëllojshmëri e opsioneve të tregtisë elektronike do t’ju ndihmojnë të inovoni dhe drejtoni me sukses një dyqan në internet i cili do t’iu përgjigjet nevojave dhe preferencave tuaja.
 • Wiz SEO. Sa më shumë përdorues të vizitojnë portofolin tuaj dhe të mësojnë në lidhje me performancën tuaj, aq më të larta janë shanset për të arritur audiencën e synuar dhe për të përfunduar objektivat e dizajnit tuaj të internetit. Për të rritur shanset për tërheqje më të mirë të përdoruesit, krijuesi i faqes në internet ofron një mundësi për të përdorur mjetin e tij të përparuar SEO Wiz. Ndihmon në rritjen e efikasitetit të promovimit të portofolit tuaj dhe gjithashtu bën të mundur ndjekjen e statistikave të faqes në internet për t’u siguruar që projektet tuaja renditen lartë në motorët e kërkimit.

Wix është një ndërtues i faqes në internet një tërheqës dhe tërheqje që mund ta përdorni në mënyrë efektive për të filluar një faqe interneti të portofolit. Me një galeri mbresëlënëse modelesh të ngrohtë, modele të hollë, bollëk të aplikacioneve dhe widget-ve të specializuara, mjete të fuqishme personalizimi, veçori të integruara Wix ADI dhe veçori të tjera, Wix me siguri ka diçka të veçantë për t’ju lejuar të prezantoni veprat tuaja në avantazh.

Plani / gjyqi falas: po.

kosto: nga 13 dollarë / muaj.

Provoni Wix falas

uKit – Ndërtues i thjeshtë i faqeve të biznesit të vogël

uKit - Ndërtues i thjeshtë i faqeve të biznesit të vogël

uKit – është një krijues i thjeshtë i faqes së biznesit të vogël, i thjeshtë, i përshtatshëm dhe i përballueshëm, i cili funksionon shumë për zhvillimin dhe promovimin e mëtutjeshëm të projekteve të portofolit. Platforma vjen me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, duke siguruar mjetet e kërkuara për të filluar dhe menaxhuar portofolet profesionale, vizive tërheqëse dhe shumë funksionale me një pritje të integruar në internet.

uKit është një zgjedhje e këndshme për kreativë, artistë dhe njerëz të profesioneve të ndryshme, të cilët kanë dëshirën për të paraqitur aftësitë dhe talentin e tyre në formën e një portofoli cilësor. Shikoni disa nga pikat kryesore të tij:

 • Zgjedhja e modelit të portofolit. uKit ofron një galeri të këndshme të modeleve të parafabrikuara të portofolit, të cilat janë të përgjegjshme nga parazgjedhur dhe 100% të personalizueshëm për ta bërë projektin tuaj të dalë nga turma (mund të ndërroni temat gjatë procesit të hartimit të uebit).
 • Promovimi i mediave sociale. Integrimi me llogaritë e mediave sociale lejon publikimin e postimeve dhe azhurnimeve të portofolit tuaj për t’u ndarë me klientët dhe pajtimtarët tuaj në Facebook, Twitter, Instagram dhe llogari të tjera sociale.
 • Opsioni i Blogimit. Duke shtuar një blog në portofolin tuaj, ju do të keni mundësi të shkruani postime, ngjarje dhe azhurnime të fundit, artikuj të rinj të portofolit për t’i mbajtur klientët tuaj të vetëdijshëm për gjithçka që po ndodh në karrierën tuaj.
 • Të drejtat e përkohshme të menaxhimit të faqes në internet. Nëse planifikoni të punoni në zhvillimin e uebfaqes tuaj të portofolit në bashkëpunim me një bashkë-partner, për shembull, mund të ndani të drejtat e qasjes me të gjithë, të cilët do të azhurnojnë portofolin së bashku me ju.
 • Opsionet e bashkëveprimit të përdoruesit. Me uKit, ju keni qasje në opsione të fuqishme ndërveprimi të përdoruesve që kontribuojnë në performancën më të mirë të faqes në internet dhe nivele më të larta të gjenerimit të klientëve. Ndër mjetet që mund të integroheni në faqen tuaj të internetit të portofolit, ka kuptim të përmendni widget chat dhe live për të rikthyer telefonat që ju lejojnë të lidheni me klientët tuaj sa herë që kërkohet.
 • Zgjedhja e widget. Ndërtuesi i faqes në internet i jep mundësinë e mbledhjes së widget-it të integruar, i cili mund të kontribuojë në punën e internetit të portofolit tuaj. Përdoruesit mund të zgjedhin pajisje shtesë të tilla si Timer, Butonet e Rrjeteve Sociale, Afati kohor, Komente e Përdoruesve, Llogaritësi i Shërbimit etj..
 • Vërtetim SSL. Nëse planifikoni të përdorni një uebfaqe të portofolit për të shitur punimet tuaja, lidhja e Certifikatës SSL do të jetë padyshim një opsion i këndshëm. Siguron sigurinë maksimale në internet dhe konfidencialitetin e pagesës / informacionit personal të përdoruesit, si dhe mbrojtje kundër mashtrimit.

uKit është një krijues i besueshëm dhe profesional i faqeve të internetit, i cili meriton të konsiderohet një nga shërbimet më të mira për të filluar faqet e internetit të portofolit cilësor nga e para. Për shkak të funksionalitetit tërheqës dhe rënie të shërbimit, lehtësisë së përdorimit, komoditetit dhe pultit intuitiv, sistemi është një zgjedhje e shkëlqyeshme edhe për njerëzit pa aftësi kodimi dhe ekspertizë në krijimin e faqes në internet..

Plani / gjyqi falas: Gjykim falas 14 ditor.

kosto: nga 4 dollarë / muaj.

Provoni uKit falas

Markat rrobaqepëse – Shërbimi më i mirë për të porositur Uebfaqen e Portofolit

Markat rrobaqepëse - Shërbimi më i mirë për të porositur Uebfaqen e Portofolit

Markat Tailor – është shërbimi më i mirë për të porositur një faqe interneti profesionale të portofolit. Platforma është përqendruar fillimisht në ndihmën e sipërmarrësve për të rregulluar bizneset e tyre përmes përmirësimit të proceseve të markës. Kështu, sistemi i jep mundësinë e përdorimit të shumë tipareve të integruara dhe zgjidhjeve të përmirësimit të markës që përfundimisht mund ta bëjnë faqen e internetit të portofolit tuaj të dalë nga turma.

Tailor Brands është platforma e fuqizuar nga AI, e cila gjithashtu lejon krijimin e logos në fund të lartë. Kjo i jep prekje profesionale projektit dhe identitetit unik të markës. Shikoni veçoritë më të shquara të sistemit tani:

 • Prodhuesi i logos. Kjo është një nga karakteristikat më mbresëlënëse të platformës, e cila lejon krijimin dhe botimin e logos së faqes në internet për të zbuluar identitetin tuaj të markës në avantazh. Sistemi vjen me një grup mjetesh dhe elementësh të projektimit të logos që thjeshtojnë procesin e zhvillimit dhe ju lejojnë të zgjidhni modelin, llojin, shkronjat dhe elementët e tjerë të dizajnit, të logos së preferuar. Pasi të keni bërë zgjedhjen, sistemi do të përdorë algoritmin e tij të automatizuar të AI për të krijuar një dizajn logoje një-të-një-lloji që do të kontribuojë në reputacionin dhe njohjen e saj në faqen e internetit të portofolit..
 • Vegla e markave. Së bashku me veçoritë e krijimit të logos, platforma lejon mundësinë e përdorimit të mjeteve të fuqishme të markës që reklamojnë reputacionin e biznesit tuaj. Mjetet që sistemi ofron si parazgjedhje janë automatikisht të adaptueshme. Kjo do të thotë që ju mund të përdorni idetë e kartelës së biznesit tuaj dhe skedarin EPS për të ekzekutuar dizajnin e faqes në internet që përputhet në mënyrë ideale me specifikimin e biznesit tuaj.
 • Reklamat për rrobaqepësi. Sistemi vjen me platformën e integruar dhe plotësisht të automatizuar Tailor Ads, i cili bën të mundur krijimin e reklamave të menjëhershme për të përputhur me nevojat e biznesit tuaj. Këto mundësi të lidhura me reklamat janë të disponueshme në shumë variacione dhe varet nga ju që të zgjidhni ato që përputhen në mënyrë të përsosur me kërkesat e biznesit tuaj.
 • Karakteristikat e Menaxhimit Social. Me Tailor Markat, ju mund të ndani përmbajtjen tuaj të lidhur me faqen në internet dhe të postoni artikuj nëpër rrjete sociale për t’i bërë përdoruesit të vetëdijshëm për azhurnimet e fundit të lajmeve, ngjarjet dhe informacionet e tjera të ngjashme.

Tailor Markat është një platformë bashkëkohore me ekran të plotë, e cila ndihmon në krijimin e dizajnit unik të logos dhe markës së biznesit për të bërë që portofoli juaj të dalë nga turma. Sistemi përfshin të gjitha tiparet e përcaktuara të gjitha në një, të nevojshme për të arritur qëllimet që keni vendosur. Ajo ofron një krijues të përparuar Logo, mjete marke, marketing dhe zgjidhje të zhvillimit të faqes në internet që vijnë me funksionalitet të integruar eCommerce.

Plani / gjyqi falas: jo.

kosto: nga 9,99 $ / muaj.

Provoni markat e përkohshme Tani

WordPress – Platformë e Vetë-Pritur për Portofol

WordPress - Platformë e Vetë-Pritur për Portofol

WordPress – është një platformë e vetë-pritur profesionale dhe e njohur botërore për krijimin e portofolit. Sistemi i Menaxhimit të Përmbajtjes dallon nga turma për shkak të opsioneve të tij të fuqishme të integrimit, disponueshmërisë së modeleve të larta dhe plotësisht të përshtatshëm, shtojcave të ngrohta dhe mjeteve të përparuara të personalizimit.

Fakti që WordPress është CMS nënkupton ndërgjegjësimin për bazat kryesore të kodimit. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që platforma është shumë e komplikuar për përdoruesit e zakonshëm. Përkundrazi, edhe newbies mund ta eksplorojnë dhe zotërojnë atë për të qenë në gjendje të zhvillojnë projekte të nivelit të lartë. Të listuara më poshtë janë avantazhet kryesore të shërbimit:

 • Integrimi i Plugin dhe Widget. Ka qindra shtojca dhe pajisje shtesë të jashtme që mund t’i zgjidhni dhe integroni në portofolin tuaj për t’i dhënë asaj pamje mahnitëse dhe funksionalitet të lartë. Disa prej shtojcave më të mira të portofolit që mund të zgjidhni, përfshijnë: Envira Gallery, Nimble Portfolio, Plugin WP Portfolio, Galeria Portfolio, Projektet nga WooThemes, Galeria NextGen, Portofoli me Përmbajtje me porosi etj. Ekzistojnë gjithashtu shtesa të veçanta të angazhimit të klientit, si dhe marketing shtesë dhe mbështetje që janë falas dhe paguhen.
 • Modelet e Portofolit – CMS ka një koleksion temash të integruara, por ka edhe modele të shumta portofoli që janë krijuar posaçërisht për WordPress nga zhvilluesit e palëve të treta. Këto shabllone janë falas dhe paguhen – këto të fundit janë më të sigurta dhe më të besueshme.
 • Redaktori Gutenberg – Versioni i fundit i WordPress 5.0 vjen me Gutenberg Editor që dukshëm thjeshton procesin e krijimit të faqes në internet, duke e bërë atë disi të ngjashme me ndërtuesin standard të faqes në internet. Thjesht zgjidhni dhe rregulloni blloqet e kërkuara të përmbajtjes për të marrë rezultatin e dëshiruar.
 • eCommerce – WordPress bën të mundur shitjen e punëve tuaja direkt në faqen e internetit përmes integrimit të shtojcave të specializuara të kamareve si WooCommerce. Ju mund të mbani shënimet e sjelljes, interesave të klientëve tuaj dhe madje të komunikoni me ta në faqen e internetit për t’u ofruar atyre veprat tuaja më të mira.

WordPress është një CMS e njohur, sfera e karakteristikave të së cilës është më se e mjaftueshme për të filluar dhe menaxhuar një faqe interneti tërheqëse të portofolit. Sistemi vlen për vëmendjen e përdoruesve, të cilët presin të fillojnë projekte që duken profesionalë dhe janë të azhurnuar në të njëjtën kohë. WordPress krenohet me mundësitë e integrimit të shtojcave, zgjedhjen e pasur të modelit dhe politikën e çmimeve të arsyeshme për t’iu përshtatur çdo buxheti.

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e pritjes, WordPress rekomandon Bluehost që vjen me përparësi të shumta (shtesa, aplikacione dhe skriptet, norma të forta në kohën e duhur, treg i pasur me qindra shtesa, shpejtësi e shpejtë e ngarkesës së faqeve, siguri, marketing i gjerë me përmbajtje dhe opsione SEO, aplikacione të shumta, fokusim në tregti elektronike etj.). Plani më i lirë i Bluehost do t’ju kushtojë vetëm 2,95 $ / muaj – kjo është padyshim një zgjidhje e denjë.

Plani / gjyqi falas: po.

kosto: 2.95 / muaj për pritjen (në rast të Bluehost) plus koston e integrimit të plugin / shabllonit.

Provoni WordPress Tani

Ucraft – Ndërtues i Portofolit Super-Easy Online

Ucraft - Ndërtues i Portofolit Super-Easy Online

Ucraft – është ndërtuesi shumë i lehtë i portofolit në internet, i cili ia vlen të kushtohet vëmendja e newbies dhe të mirat e dizajnit në internet. Ndërtuesi i uebfaqes në cloud krenohet me një gamë të gjerë karakteristikash, mjete dhe zgjidhje për personalizimin e dizajnit për të filluar dhe menaxhuar portofolet profesionale.

Sistemi funksionon shkëlqyeshëm për artistë dhe krijues, të cilët kanë qëllim të hartojnë projekte mahnitëse për të shfaqur talentin dhe kryeveprat e tyre. Uebfaqet e portofolit të krijuar me sistemin ndihmojnë në pasqyrimin e personalitetit tuaj dhe shprehin lirinë krijuese, pavarësisht aftësive dhe njohurive për zhvillimin e faqes suaj të internetit. Këtu është një përmbledhje e shpejtë e pikave kryesore të sistemit:

 • Modelet e Portofolit – Koleksioni i modeleve Ucraft është i përbërë nga dizajne me cilësi që mund të mbulojnë një gamë të gjerë të nevojave të përdoruesve dhe janë plotësisht të personalizueshme, në mënyrë që të mund të zgjidhni dhe përdorni ndonjë prej tyre për faqen tuaj të internetit të artfletit. Modelet më të mira të portofolit janë në dispozicion në kategorinë Art të katalogut, por ju mund të zgjidhni cilindo nga temat në dispozicion për të krijuar një dizajn tuaj një-të-një-lloji nga e para.
 • Motori i tregtisë elektronike – Sistemi vjen me motorin e integruar eCommerce që bën të mundur shitjen e veprave tuaja krijuese, nëse keni një qëllim të tillë.
 • Aplikacione integruese – Ucraft ka një përzgjedhje të pasur të aplikacioneve që mund të kontribuojnë në hartimin dhe performancën tuaj të portofolit. Disa nga aplikacionet më të mira që funksionojnë shumë për çdo portofol përfshijnë Disqus, Google Analytics, LiveAgent, Zendesk Chat, Jivosite, Live Agent dhe më shumë.
 • Mobile-mirëdashësi – Modelet Ucraft shfaqin dizajn të jashtëzakonshëm UX, të cilat i bëjnë ato miqësore me celularin në mënyrë që përdoruesit të mund të shikojnë më tej portofolin tuaj si në desktop ashtu edhe në pajisjet mobile..
 • Mbështetje e Bisedës Live – Nëse rastësisht përballeni me probleme gjatë punës në projektin tuaj, ekipi i ndihmës së klientëve Ucraft do t’ju ofrojë 24/7 mbështetje live chat.
 • Prodhuesi i logos – Mjeti ju lejon të krijoni ose ngarkoni dhe pastaj të rregulloni logon tuaj që do të ndihmojë në popullarizimin e markës tuaj në internet, duke e bërë atë të dalë nga turma.
 • Mjete projektuesi – Ndërtuesi i faqes në internet është i njohur për Mjetet e saj të Avancuara Designer që mund t’ju ndihmojnë të përfitoni sa më shumë nga modeli juaj i portofolit. Këto përfshijnë tipografinë, UI Kit dhe formuesin, si dhe paraqitjen.
 • Krijuesi i faqes pa pagesë. Ucraft zbulon një mundësi për të shfrytëzuar falas Krijuesin e Faqes Landing që ju lejon të dizajnoni dhe menaxhoni faqet profesionale të uljes pa paguar atë. Mjeti ju lejon të shfaqni në mënyrë efektive veprat tuaja të artit – ato që thjesht dëshironi të shfaqni, si dhe ato që keni ndërmend të ofroni për shitje. Sistemi ju lejon të zgjidhni dhe rregulloni modele të shumta të faqeve të uljes bazuar në nevojat tuaja për zhvillimin e portofolit në internet.

Ucraft është një krijues i ri i faqeve në internet, i cili e sheh misionin e tij në thjeshtimin e procesit të hartimit të faqes në internet. Sidoqoftë, lehtësia e përdorimit dhe komoditeti i sistemit nuk bëjnë kompromis me rezultatin e cilësisë që përdorin përfituesit në planin afatgjatë. Ndërtuesi i faqes në internet është krijuar me një theks të fortë në përvojën dhe dizajnin e përdoruesit. Thjesht tërhiqni dhe lëshoni elementët dhe blloqet e përmbajtjes për të krijuar një portofol mahnitës për të cilin do të krenoheni!

Plani / gjyqi falas: po.

kosto: nga 10 dollarë / muaj.

Provoni Ucraft falas

Faqerojtësi – Kanadez A.I. – Ndërtues i faqes në internet

Faqerojtësi - Kanadez A.I. - Ndërtues i faqes në internet

Shënimi – është krijuesi i faqeve të internetit me bazë kanadeze AI, i cili zbulon përfitime dhe mjete të shumta për përdoruesit e gatshëm për të drejtuar faqet e internetit profesionale të portofolit. Sistemi mban një nga pozicionet drejtuese në listën e krijuesve bashkëkohorë të faqeve të internetit DIY. Shtë i pasur me karakteristika, duke ofruar liri krijuese dhe mjete të shumta për personalizimin e dizajnit për përdoruesit e përfshirë në zhvillimin e faqeve të internetit të portofolit.

Puna me Faqerojtësin është e lehtë, e shpejtë, e përshtatshme dhe e këndshme për të gjithë, pasi sistemi nuk kërkon njohuri të kodimit ose aftësi të dizajnit në internet. Të listuara më poshtë janë veçoritë më të rëndësishme të Shënimit:

 • Asistent AIDA. Ndihmësi i Dizajnit të Inteligjencës Artificiale (AIDA) është një theks i vërtetë i krijuesit të faqes në internet, i cili mund të krijojë një faqe interneti mahnitëse të portofolit në mënyrën e automatizuar për ju. Thjesht përgjigjuni pyetjeve që AIDA gjeneron për të mësuar më shumë rreth projektit tuaj dhe të shikoni mënyrën e krijimit të faqes tuaj të internetit!
 • Modelet Falas. Koleksioni i shablloneve të etiketave është mjaft i pasur dhe sigurisht që do të gjeni një temë të përshtatshme për faqen tuaj të internetit të portofolit këtu. Modelet janë të përgjegjshme dhe falas dhe ju mund t’u jepni atyre apelin e dëshiruar.
 • Mbështetje shumë-gjuhëshe. Sistemi mbështet më shumë se 50 gjuhë, të cilat ju lejojnë të krijoni versione të ndryshme të faqes tuaj të internetit të portofolit për ta bërë atë të kuptueshëm për klientët e huaj.
 • Aplikacione celulare. Ndërtuesi i faqes në internet përfshin shumë aplikacione për celular, të cilat bëjnë të mundur që ju të azhurnoni në mënyrë efektive dhe të shpejtë portofolin tuaj edhe në lëvizje.
 • eCommerce. Nëse dëshironi të shesni veprat tuaja krijuese në internet, Bookmark ju lejon ta bëni atë duke përdorur zgjidhjen e tij për tregti elektronike. Kjo ju lejon të fitoni kontroll të plotë mbi projektin tuaj, si dhe produktet që dëshironi t’u ofroni klientëve të mundshëm.
 • Redaktimi i figurës. Sistemi vjen me një paketë të imazheve dhe videove pa rezervë që mund të vini dhe integroni në faqen e internetit tuaj të portofolit. Redaktori i Fotografive të Shënjave ju lejon të korrni, recitoni, modifikoni fotot e zgjedhura, si dhe të modifikoni dhe aplikoni efektet vizuale mbi to.
 • Sfondet e videos. Sistemi lejon integrimin e prapavijave të videos për të përmirësuar modelin tuaj të portofolit dhe për t’i mbajtur përdoruesit të angazhuar në shfletim të mëtejshëm të faqes në internet që nga momentet e para.

Shënimi është një ndërtues i avancuar i cloud, i cili mundësohet nga teknika e Inteligjencës Artificiale. Mjet AIDA e bën procesin e krijimit të faqes në internet të thjeshtë, të lehtë dhe argëtues, duke siguruar rezultatin e patejkalueshëm.

Plani / gjyqi falas: po.

kosto: nga 11,99 $ / muaj.

Provoni Faqerojtësin falas

Hapësirë ​​katror – Platformë e lehtë për faqet e internetit të portofolit

Hapësirë ​​katror - Platformë e lehtë për faqet e internetit të portofolit

Squarespace – është një platformë e lehtë për t’u përdorur për të filluar dhe menaxhuar faqet e internetit të portofolit. Sistemi lejon të paraqisni një gamë të gjerë shërbimesh krijuese dhe vepra arti në dritën më të favorshme, duke përdorur një përzgjedhje të gjerë të mjeteve dhe veçorive të integruara. Disa nga meritat më të shquara dhe të dobishme të krijuesit të faqes në internet janë si më poshtë:

 • Përzgjedhja e faqeve të portofolit. Redaktori i Stilit Squarespace lejon zgjedhjen midis disa llojeve të faqeve që duhet të përfshihen në portofolin tuaj, përkatësisht faqet e mbulesës, faqet e produkteve, galeritë, faqet e blogjeve, faqet e ngjarjeve etj.
 • Niche Widgets dhe Shtesa. Ju mund të zgjidhni dhe integroni shtesa dhe widget shtesë specifike për të rritur performancën e portofolit tuaj, duke përfshirë ato për galeritë e fotografive dhe figurave, butonat e mediave sociale, mjetet e mbledhjes së statistikave të integruara, Formularin e Kontaktit Builder etj..
 • Temat e Portofolit Profesional. Krijuesi i faqes në internet ka një seksion të veçantë të modeleve profesionale të portofolit që janë 100% të personalizueshëm dhe të përgjegjshëm.
 • Mbështetësi i faqes ndërtuese. Sistemi ju lejon të krijoni një faqe mbuluese tërheqëse, duke zgjedhur blloqe të përshtatshme, ngjyra, skedarë media, imazhe, postime dhe përmbajtje të tjera (në përgjithësi, këtu ka 29 faqosje në internet).
 • Platforma eCommerce. Squarespace krenohet me një nga platformat më të fuqishme dhe me karakteristika të ngarkuara me tregti elektronike që bën të mundur fillimin dhe menaxhimin e portofoleve cilësore me një fokus të fortë në tregtinë elektronike. Kjo është një ide e shkëlqyeshme, nëse planifikoni të shisni kryeveprat tuaja ose të ofroni shërbime profesionale direkt në faqen e internetit.
 • Dizajni i dritares së shfaqjes profesionale. Ndërtuesi i faqes në internet nuk vjen vetëm me funksionalitet të përparuar të integruar të e-commerce, por gjithashtu lejon krijimin e dritareve tërheqëse të shfaqjes për të paraqitur kreativitetin tuaj në avantazh dhe për të drejtuar vëmendjen e përdoruesit, kështu, duke gjeneruar fitim. Kjo është ajo ku ju mund të shtoni dhe azhurnoni produktet, të caktoni parametrat e tyre, variacionet e produktit (SKUs), krijoni galeritë e imazheve, ngarkoni video, vendosni mundësi transporti dhe pagese, integroni programe besnikërie dhe oferta speciale etj.
 • Integrimet sociale. Squarespace lejon shtimin dhe azhurnimin e informacionit tuaj të lidhur me portofolin në rrjetet sociale (Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Pinterest, SoundCloud, Behance, Twitch, Yelp) të lejoni pajtimtarët tuaj të kuptojnë lajmet e fundit, azhurnimet, planet krijuese dhe ngjarjet e ardhshme.

Squarespace është një alternativë e bukur për ndërtimin e uebit për Wix dhe uKit, por është gjithashtu më e vështirë për tu eksploruar. Ndërtuesi i faqes në internet mbulon një spektër të pasur të nevojave për ndërtimin e portofolit në internet dhe ofron një përzgjedhje të këndshme të veçorive për t’i dhënë projektit tuaj dizajn tërheqës dhe funksionalitet të mirë.

Plani / gjyqi falas: Gjykim falas 14 ditor.

kosto: nga 12 dollarë / muaj.

Provoni Hapësirë ​​katror falas

Portofoliobox – Portofolet më të mira për krijuesit

Portofoliobox - Portofolet më të mira për krijuesit

Portfoliobox – është një nga platformat më të mira dhe më të shfaqura, e cila u krijua me qëllime të zhvillimit të portofolit në mendje. Ky është krijuesi i faqeve në internet të portofolit për krijuesit, të cilët kanë një ide për të filluar një projekt funksional me një seri të pasurive të integruara të integruar. Portfoliobox është një zgjedhje e shkëlqyeshme për artistë, fotografë, stilistë, arkitektë, modele, muzikantë, flokë dhe stilistë make up etj..

Sistemi lejon të administroni në mënyrë efektive galeritë e figurave, të shtoni bloge, të aplikoni mjete elektronike dhe marketing për të siguruar përvojën më të mirë të përdoruesit. Karakteristikat më të shquara të krijuesit të faqes në internet janë si më poshtë:

 • Kontroll i lehtë – Ju jeni që jeni përgjegjës për procesin e hartimit të uebit, duke qenë në gjendje të krijoni / modifikoni çdo lloj përmbajtje pa përdorur ndonjë aftësi kodimi.
 • Hosting dhe Domain përfshirë – Ndërtuesi i faqes në internet vjen me një host të integruar dhe emër domain për të kursyer kohën dhe mundin tuaj, kur e vë portofolin tuaj të disponueshëm në internet.
 • Lloje të ndryshme të faqeve – Me Portfoliobox, ju mund të krijoni dhe menaxhoni çdo lloj faqe, duke përfshirë Blogjet, Faqet në Instagram, Galeritë, Videot, Multipages, Parallax Pages etj..
 • Opsioni i e-Tregtisë – Platforma ju lejon të shisni veprat tuaja të artit duke integruar dhe menaxhuar dyqanet në internet.
 • Optimizimi i celularit – Uebfaqet e Portfoliobox kanë mbështetje të integruar për të gjitha llojet e desktopit dhe pajisjeve mobile.
 • Mjetet e fuqishme të marketingut – Shërbimi përmban mundësi të mira për optimizimin e SEO, mjetet e integrimit në media sociale, veçoritë e mbledhjes së statistikave, etj.
 • Integrimi “Gjeni Creative” – Ju mund të lidhni llogarinë tuaj Portfoliobox me “Gjeni Creative” – ​​një platformë që ju lejon të tregoni veprat dhe talentin tuaj, duke u lidhur me klientët nga çdo vend.
 • Galleries. Ndërtuesi i faqes së internetit ju lejon të krijoni faqe dhe postime mahnitëse dhe mbresëlënëse vizuale në internet që vijnë me galeri mahnitëse që kanë dizajn të përgjegjshëm dhe shfaqen qartë në të gjitha pajisjet mobile / desktop.
 • Blogging. Portfoliobox bën të mundur që vizitorët tuaj të portofolit të përcjellin aktivitetin tuaj të blogezimit dhe të lënë komentet e tyre, nëse është e nevojshme. Motori i integruar i blogeres ju lejon të shtoni imazhe tërheqëse me res të lartë në çdo postim për të rritur shkallën e angazhimit të përdoruesve dhe për t’i inkurajuar ata për pjesëmarrje të mëtejshme.

Portfoliobox është një zgjidhje e bukur për ata, të cilët kanë nevojë për një faqe interneti të denjë për portofolin. Duke ofruar mjaft mundësi për krijimin e faqeve në internet, veçoritë e portofolit, mjetet e personalizimit, shërbimet e marketingut dhe promovimit, krijuesi i faqes në internet sigurisht që ia vlen të kushtojë vëmendje.

Plani / gjyqi falas: po.

kosto: nga 1.9 $ / muaj.

Provoni Portfoliobox falas

Gator – Hosting me Ndërtues i Portofolit të Ndërtuar

Gator - Hosting me Ndërtues i Portofolit të Ndërtuar

Gator – është një host i njohur që vjen me ndërtuesin e portofolit të integruar. Sistemi u krijua me nevojat dhe aftësitë për krijimin e faqeve të internetit të përdoruesve të papërvojë në mendje. Ofrohet si pjesë e paketës së ofruesit të hostit të HostGator, e cila eliminon nevojën për të kërkuar një host të palëve të treta diku tjetër.

Krijuesi i faqes në internet vjen me një redaktues zvarritës, i cili është intuitiv dhe plotësisht i kuptueshëm edhe për fillestarët. Grupi tipar i platformës është si më poshtë:

 • Integrimi i fuqishëm i mediave sociale – Gator lejon ngulitjen e përmbajtjeve nga platformat e njohura të mediave sociale (Twitter, Facebook, Instagram etj.) në faqen tuaj të internetit, duke lejuar hyrje në butonat e mediave sociale, burimet live dhe bibliotekat e gjera të imazheve.
 • Modelet e personalizueshme – Gator siguron një sërë modelesh të personalizueshme të përgjegjshme, të cilat mund t’i zgjidhni dhe modifikoni për faqen tuaj të internetit të portofolit.
 • Tregu i Aplikimeve – Ndërtuesi i faqes në internet krenohet me një zgjedhje mahnitëse të widgets, aplikacioneve dhe shtesave falas për personalizimin e faqes në internet.
 • eCommerce – Gator krenohet me një motor tregtie me ekran të plotë, i cili ju lejon të krijoni dhe menaxhoni një dyqan në internet, duke shitur veprat tuaja më të mira “këtu dhe tani”. Kjo është një mënyrë e sigurt për të rritur interesin e klientit për aftësitë tuaja krijuese dhe për t’i inkurajuar ata të blejnë nga ju.

Gator është një krijues i thjeshtë por efektiv i faqes në internet që mund të jetë një zgjedhje e mirë për përdoruesit e gatshëm për të krijuar dhe prezantuar portofolet e tyre para audiencës. Ofrohet nga platforma HostGator – ofrues i integruar i pritjes – ky ndërtues i faqes në internet tërheq dhe përvojë ofron përvojë të këndshme në krijimin e faqes në internet dhe bën të mundur krijimin, rregullimin dhe azhurnimin e mëtejshëm të të gjitha llojeve të portofoleve.

Plani / gjyqi falas: jo.

kosto: nga 3,46 $ / muaj.

Provoni Gator falas

Allyou – Ndërtues i faqeve të Portofolit Online

Allyou - Ndërtues i faqeve të Portofolit Online

Allyou – është një krijues i specializuar në internet i portofolit për krijuesit, të cilët kanë një përqëndrim të fortë në zhvillimin e një uebfaqeje të portofolit të ngarkuar me karakteristika, ende nuk dëshirojnë të luftojnë me nuancat komplekse të dizajnit në internet ose thjesht nuk kanë aftësi të kërkuara për kodim për ta bërë këtë vet. Sistemi është i lehtë për t’u përdorur dhe nuk kërkon ndonjë vetëdije programuese ose sfond paraprak të projektimit të uebit për të ekzekutuar dhe menaxhuar një portofol me të. Le t’i rendisim avantazhet e saj kryesore tani:

 • Modelet e Uebfaqeve të Portofolit – Pavarësisht nëse keni nevojë për një galeri të thjeshtë fotografish ose një portofol të stilit të lartë me tipare të plota, me siguri do të gjeni një shabllon të denjë për të përmbushur nevojat tuaja.
 • Mbështetje e retinës – Sistemi automatikisht identifikon ekranet hi-res, i cili siguron që të gjitha galeritë dhe fotot tuaja të kenë pamje të shkëlqyeshme kur shikohen në pajisjet Retina.
 • Pamja e celularit – Kur krijoni portofolin tuaj, ju mund të zgjidhni fontet e optimizuara dhe të bëni cilësimet e kërkuara për të siguruar përvojën më të mirë të shfletimit celular për vizitorët e faqes në internet.
 • Zgjedhje e pasur e shkronjave të lira – Allyou partnerë me typekit për t’u ofruar përdoruesve një përzgjedhje të gjerë të shkronjave falas (ka më shumë se 1000 prej tyre këtu).
 • Integrimet e palëve të treta – Për t’i paraqitur veprat tuaja në avantazh, mund të vendosni përmbajtje nga shërbimet e palëve të treta si YouTube, Vimeo, Issuu, SoundCloud etj..

Nëse keni nevojë për një faqe të bukur të portofolit, atëherë mund të konsideroni përdorimin e Allyou. Ky është një shërbim i specializuar i ngrohtë, i cili vjen me veçori specifike për portofolin që mbulojnë nevojat tuaja për ndërtimin e uebit dhe sigurojnë një rezultat të denjë.

Plani / gjyqi falas: Gjykim falas 14 ditor.

kosto: nga 8 dollarë / muaj.

Provo Allyou falas

Vija e poshtme

Një ndërtues i faqes në internet është një zgjidhje e shkëlqyeshme, kur bëhet fjalë për krijimin e portofolit. Këto shërbime janë të thjeshta dhe të fuqishme në një kohë. Kjo është ajo që i bën ata një zgjedhje e mirë për përdoruesit me prapavijë dhe qëllime të larmishme në internet. Duke përdorur një ndërtues cilësor të faqes në internet, mund të arrini disa qëllime – të merrni një portofol të punëve ose shërbimeve tuaja, t’i paraqisni ato tek audienca e synuar, tregu dhe shisni produktet etj..

Duhet sigurisht kohë dhe përpjekje për të hartuar një faqe interneti për portofolin, por nëse keni fat zgjidhni mjetin e duhur për ndërtimin e uebit, ky proces nuk do të jetë një sfidë për ju.

Shqyrtuar më lart janë ndërtuesit më të mirë të faqeve të portofolit, të cilët ia vlen të kushtojnë vëmendjen e çdo krijuesi, i cili synon të botojë një portofol të veprave të tij / saj. Merrni kohën tuaj për të provuar secilën prej këtyre shërbimeve për të zgjedhur më në fund një, i cili i përshtatet më së shumti nevojave tuaja.

Krijoni një faqe interneti për portofol falas

Howard Profili im në Twitter Profili im në Facebook e-mail Profili im Linkedin

Rreth Autorit

Unë jam Howard Steele, themeluesi dhe kryeredaktori i kësaj faqe interneti. Me mbi 10 vjet ndërtim në internet e di se sa e ndërlikuar dhe e lodhshme mund të jetë kjo detyrë për një person jo IT. Nuk mund të vendosni se cilin shërbim të zgjidhni? Mos ngurroni të më kërkoni këshilla. Thjesht përshkruani nevojat e faqes suaj të internetit, dhe unë me kënaqësi do t’ju ndihmoj.

Shtëpi »Vlerësime» Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map