Ndërtuesit më të mirë të faqeve në internet të restoranteve

Ndërtuesit më të mirë të faqeve në internet të restoranteve

A jeni një pronar i restorantit, i cili ka një ide për të vendosur praninë në internet për biznesin tuaj? Nëse po, atëherë nuk do të shkoni pa filluar një faqe në internet e restoranteve. Kjo është mënyra e sigurt për të rritur njohjen e markës tuaj, ndërtimin e bazës së klientit dhe inkurajimin e përdoruesve për të porositur nga ju rregullisht.

Në rregull, ju keni ardhur me idenë për të filluar një faqe interneti restorantesh. Ç’pritet më tej? Hapi juaj i ardhshëm duhet të jetë zgjedhja e mjetit më të përshtatshëm për ndërtimin e uebit – ai, i cili duhet të përfshijë lehtësinë e përdorimit, komoditetin, cilësinë, natyrën intuitive dhe përballueshmërinë. Ndërtuesit e faqeve në internet janë ato për të cilat duhet të mendoni fillimisht, kur vendosni të filloni një faqe interneti mbresëlënëse të restoranteve.

Këto shërbime janë kaq e thjeshtë dhe e përshtatshme që të dy newbies dhe projektuesit profesionistë të internetit mund t’i përdorin ato, kur punojnë në projektet e tyre. Pra, cilat shërbime do të vijnë saktësisht në detyrat dhe objektivat tuaja të projektimit në internet më mirë se të tjerët? Sshtë koha e duhur për ta zbuluar tani.

Ne Testuam 8 nga Ndërtuesit e internetit më të mirë të restoranteve:

 1. Wix – Ndërtuesi më i mirë i faqeve në internet me restorantet me porositje online
 2. WordPress – Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve të Pritura për Restorante
 3. uKit – Krijues i faqeve të biznesit të vogël për përdorim të lehtë
 4. SITE123 – Ndërtues i faqeve në internet për restorante
 5. Faqerojtësa – Ndërtues i Uebfaqeve me restorante AI për restorantet
 6. Bluehost – Rekomanduar Pritjen për Uebsajtin e Restoranteve
 7. VESHJET UBER – Renditja e ushqimit & Ndërtues i faqes në internet të dorëzimit
 8. Gloriafood – Softuer për porositjen në internet të restoranteve

Nëse jeni aktualisht të interesuar për ndërtuesit më të mirë të uebfaqeve të restoranteve, ne kemi zgjedhur shërbimet më të shquara që janë përzierja harmonike e tipareve që duhet të kenë dhe, në këtë mënyrë, vërtetë ia vlen t’i kushtoni vëmendje.

Wix – Ndërtuesi më i mirë i faqeve në internet me restorantet me porositje online

Wix - Ndërtuesi më i mirë i faqeve në internet me restorantet me porositje online

Wix – është krijuesi më i mirë i faqeve të internetit të restoranteve, i cili vjen me bollëk mjetesh të zhvillimit të internetit, shabllone të ngrohtë me cilësi të lartë dhe mundësi të gjera për personalizimin e dizajnit. Nëse do të filloni një uebfaqe restorantesh me një meny mbresëlënëse të përbërë nga shumë pozicione dhe një zgjedhje të madhe të shërbimeve shtesë, atëherë Wix do të përballojë këtë detyrë në nivelin më të lartë. Këtu janë avantazhet kryesore të krijuesit të faqes në internet:

 • Koleksioni i Shablloneve të Restoranteve. Pavarësisht nëse do të nisni një faqe në internet për kafenenë tuaj lokale, bistro, shtëpi bifteki, kamion ushqimi ose restorant, modelet e mahnitshme të gatshme për celular Wix do t’i japin shijen e duhur.
 • Aplikimi i Wix Restoranteve. Kjo është pika kryesore e shërbimit, që bën të mundur që klientët tuaj të porosisin shpërndarjen e pjatave dhe të vendosin porosi online, duke paguar për to në internet.
 • Menuja mbresëlënëse Online. Vizitorët e faqes suaj të internetit do të joshin me menunë tuaj të internetit – thjesht shtoni dhe menaxhoni pjatat tuaja, përshkruani speciale dhe çmime, zgjidhni paraqitjen, vendosni foto tërheqës dhe publikoni menunë për ta ndarë më tej me klientët në rrjetet sociale ose shërbime të tjera të jashtme.
 • Sistemi i Menaxhimit të Rendit të Lehtë. Platforma lejon marrjen e porosive direkt nga faqja e internetit, shtimin e menutë, ofrimin e shërbimeve të ofrimit dhe marrjes, specifikimin e zonave të ofrimit dhe komunikimin me klientët në modalitetin live pa asnjë kosto fare.
 • Rezervime Wix. Aplikacioni lejon klientët të bëjnë rezervime në tryezë direkt në faqen e internetit në çdo kohë të ditës.
 • E-mail të personalizuar të ShoutOut. Ky tipar bën të mundur njoftimin e miqve tuaj për pjatat e reja, azhurnimet e menusë, ofertat speciale dhe ngjarjet e tjera që ndodhin në restorantin tuaj.
 • Shqyrtime dhe Testimonials të Konsumatorëve. Mysafirët tuaj do të jenë në gjendje të lënë vlerësimet dhe dëshmitë e tyre në seksionin e veçantë të uebfaqes për të shkëmbyer komentet, idetë dhe emocionet e tyre që kanë marrë kur vizitojnë vendin. Për këtë qëllim, Wix lejon integrimin e shtesave dhe pajisjeve të specializuara që janë në dispozicion në Tregun e Aplikimeve. Në mesin e pajisjeve që ju mund të zgjidhni për këtë qëllim, sistemi ofron MyReviews, Shqyrtime të Klientëve, Komente, Ndihmë, Testimonials Sociale, Ndërtues Testimonial dhe Komente Zëri + për të përmendur disa.
 • Mjetet e bashkëveprimit të klientit. Sistemi gjithashtu lejon të përdorni një sërë mjetesh ndërveprimi të klientit për të qëndruar në kontakt me klientët tuaj. Këto pajisje shtesë / shtesë janë gjithashtu të disponueshme në Tregun Wix App dhe ju mund të përdorni ato prej tyre që do të kontribuojnë në punën e faqes tuaj. Më të njohurit prej tyre përfshijnë vegël kthyese, 123 formues ndërtues, forma Wix, bisedë live, emërime librash në internet, Kalendari i ngjarjeve në Google, Programim Pro, Wix Chat, Kalendari i ngjarjeve, Lajmet e fundit dhe shumë më tepër.

Kostoja Wix është e moderuar dhe mjaft e përballueshme. Krijuesi i faqes në internet ka një plan të lirë, i cili nuk mbaron kurrë dhe mund të përdoret për të provuar grupin e veçorive të shërbimit për intervalin kohor të pakufizuar. Abonimi falas ju lejon të eksploroni opsionet Wix për të realizuar atë që mund të prisni nga platforma, por nuk funksionon mirë për zhvillimin e një faqe në internet me funksion të plotë. Sapo vendosni të filloni një uebfaqe restorantesh me Wix dhe ta bëni atë të arritshme në internet, nuk do të shkoni pa një pajtim të paguar.

Whatfarë është e rëndësishme, krijuesi i faqes në internet bën të mundur përdorimin e tërë grupit të veçorive të pajtimeve të tij të paguara, duke ofruar një emër domain domain pa asnjë kosto. Emri i domenit xtends për një vit, duke e bërë faqen e internetit të restorantit të njohur dhe të besueshëm. Kështu, faqja juaj e internetit do të jetë në gjendje t’i rezistojë konkurrencës së ngrohtë, e cila është shumë e fortë në biznesin e restorantit. A jeni të sigurt për të marrë një pajtim të paguar tani? Pastaj shkoni përpara për të përmirësuar në një nga planet standarde Wix. Kostoja e tyre fillon nga 13 dollarë / muaj, që është një investim i arsyeshëm për biznesin tuaj të restorantit.

Provoni Wix falas

WordPress – Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve të Pritura për Restorante

WordPress - Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve të Pritura për Restorante

WordPress – është një Sistem i Menaxhimit të Përmbajtjes falas dhe i ngarkueshëm nga funksionet (CMS) i përdorur për të filluar lloje të ndryshme të projekteve, përfshirë faqet e internetit të restoranteve. Platforma është një zgjedhje e mirë si për fillestarët ashtu edhe për krijimin e faqeve të internetit të gatshëm për të filluar një faqe interneti funksionale. Ajo vjen me mundësi të fuqishme integrimi, opsione për redaktimin e kodeve dhe mjete të përparuara të personalizimit të dizajnit që mund t’i japin projektit tuaj pamjen unike dhe të personalizuar. Ndër veçoritë që e bëjnë WordPress të dalë nga turma, fillimisht ka kuptim të përmendim sa vijon:

 • Modelet e restoranteve. WordPress vjen me qindra shabllone restorantesh të personalizueshëm, të cilat paraqesin cilësi të lartë dhe përshtatshmëri të përparuar. Përveç modeleve të integruara, sistemi bën të mundur zgjedhjen nga shumë shabllone të jashtme që janë zhvilluar nga përdoruesit e palëve të treta dhe zhvilluesit e aftë të uebit. Këto shabllone mund të jenë falas dhe të paguhen, por mbani mend që dizajnet falas nuk janë krejt të sigurta për shkak të kërcënimeve të mundshme për malware.
 • Shtojcat e menusë në internet. Shtë e mundur të krijoni dhe shtoni një menu të shkëlqyeshme restoranti në faqen tuaj të internetit për t’i paraqitur në mënyrë efektive enët për klientët aktual dhe potencial (UberMenu, Max Mega Menu, Superfly, Menyja Përgjegjëse, Hero Menu, Menyja Lundruese Pro etj.).
 • Shtojcat e rezervimit të tabelës. Kjo është një nga karakteristikat e domosdoshme të çdo uebfaqeje restorantesh dhe WordPress lejon ta shtoni atë, gjithashtu, për t’i lënë klientët tuaj të rezervojnë tabela në vend, kudo ku janë (Tabela e produkteve WooCommerce, Rezervimet e Restoranteve, Re rezervimi i Restoranteve ReDi, Rezervat e Re, Widget i Tabelës së Hapur, Menaxheri i Restoranteve, Sistemi i Rezervimeve PRO etj.).
 • Shtojcat e ndërveprimit të klientit. CMS gjithashtu lejon zgjedhjen dhe integrimin e shtojcave të shumta të ndërveprimit me klientët, të cilat mund të përmirësojnë përvojën e shfletimit në faqen e internetit të përdoruesit. Ndër shtojcat që mund të kontribuojnë në lehtësinë e ndërveprimit të klientit tuaj, ka kuptim të përmendim WP Live Chat, Zopim Live Chat, SupportCandy, uCare, WP ChatBot, Zendesk, Butonat e Ndarjes Sociale të Lehta, Shtojcat e Portalit të Klientit, Kërkoni Plugin për Reagim, WP Njoftim Bar Pro , Zona e klientit WP dhe shumë më tepër.

WordPress është një CMS plotësisht falas, që do të thotë se mund ta shkarkoni dhe instaloni pa asnjë kosto fare. Sidoqoftë, mbani mend se integrimi i shtojcave dhe modeleve të palëve të treta sigurohet me kosto shtesë, e cila varet nga shtojca / tema e zgjedhur. Për të publikuar projektin e gatshëm, gjithashtu do të duhet të investoni në pritjen dhe emrin e domain.

Kostoja do të ndikohet gjithashtu nga kushtet e planit të pritjes për të cilin do të shkoni, zonën e domain që do të preferoni dhe disa nuanca të tjera. Në këtë drejtim, Bluehost është zgjidhja më e mirë pasi siguron siguri, besueshmëri dhe funksionalitet maksimal. Për më tepër, Bluehost ofron një emër domain dore, i cili siguron prezencë të denjë në internet për faqen e internetit të restorantit tuaj, si dhe promovimin e tij të besueshëm. Plani më i lirë i Bluehost kushton 2,95 $ / muaj, që është një nga opsionet më të mira të çmimeve që mund të gjeni atje.

Shkarkoni WordPress falas

uKit – Krijues i faqeve të internetit të biznesit të vogël të lehtë për t’u përdorur

uKit - Krijues i faqeve të internetit të biznesit të vogël të lehtë për t’u përdorur

uKit – është një krijues i faqeve në internet, i cili vendos fokusin e saj kryesor në lansimin e faqeve të biznesit të vogël. Kjo është ajo që e bën platformën një zgjidhje perfekte për faqet e internetit të kafeneve dhe restoranteve. Ky sistem tërheqës dhe tërheqës siguron përvojën e patejkalueshme WYSIWYG që lejon hartimin dhe botimin e faqeve të internetit të restoranteve pa qenë të vetëdijshëm për nuancat e projektimit në internet. Shtë një zgjedhje e këndshme për përdoruesit e gatshëm për të zhvilluar faqe interneti cilësore për kafene të vogla, restorante dhe shërbime të ofrimit të ushqimit. Të listuara më poshtë janë pikat kryesore të shërbimit:

 • Mbledhja mbresëlënëse e Temave të Restorantit. uKit ka një koleksion mbresëlënës të modeleve të Kafe dhe Restorant, të cilat janë të përgjegjshëm, 100% të personalizueshëm dhe tërheqës vizualisht (ju mund të ndërroni dizajnet ndërsa punoni në zhvillimin e faqes tuaj të internetit).
 • Opsionet e Shitjes Online. Me uKit, ju mund të filloni shitjen e pjatave tuaja në internet, përbërjen e menusë, marrjen e porosive direkt në faqen e internetit, specifikimin e mënyrave të ofrimit dhe ofrimin e opsioneve të përshtatshme të pagesës.
 • Promovimi efektiv i faqes në internet. uKit ofron një koleksion të gjerë të mjeteve tërheqëse të klientit dhe mjeteve të promovimit të faqes në internet, duke përfshirë bisedat në internet, buletinet, reklamat, mbledhjen e statistikave, shpërndarjen e mediave sociale dhe më shumë.
 • Vegla integruese. Platforma lejon lidhjen e secilës prej widget-ave të saj të integruar vetëm në disa klikime – zgjedhja është vërtet e mahnitshme (Widget Facebook, Instagram, Twitter, Jivosite, SlideShare, MailChimp, Chat Chat etj.).
 • Paraprakisht në Uebfaqe. Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur jo vetëm hartimin e një uebsajti të restoranteve pa përfshirje të kodifikimit, por gjithashtu ju lejon të kontrolloni procesin e zhvillimit të faqes në internet për shkak të veçorisë së integruar dhe të përshtatshëm të shikimit. Kjo lejon gjurmimin e të gjitha fazave të procesit të krijimit të faqes në internet në detaje për të qenë në gjendje të rregullojnë gabimet në kohë. Karakteristika e shikimit gjithashtu ju lejon të shihni mënyrën se si duket faqja juaj e internetit në pajisjet celulare dhe desktop.

uKit është një nga shërbimet më të lira të disponueshme atje, që është një tjetër pikë e pamohueshme e krijuesit të faqes në internet. Plani më i lirë kushton 4 dollarë në muaj, ndërsa çmimi i planit më të shtrenjtë përbën 12 dollarë në muaj. Ju mund të blini një pajtim për 3, 6 muaj ose për 1-2 vjet në një kohë, e cila do të zvogëlojë koston e përdorimit të shërbimit. Shtë gjithashtu e mundur të porosisni një faqe në internet të gatshme nga zhvilluesit e sistemit vetëm me 48 dollarë.

Provoni uKit falas

SITE123 – Ndërtues i faqeve në internet për restorante

SITE123 - Ndërtues i faqeve në internet për restorante

SITE123 – është një nga krijuesit më të thjeshtë të faqeve të internetit DIY, i cili funksionon shkëlqyeshëm për të gjitha kategoritë e përdoruesve, posaçërisht për newbies. Platforma lejon krijimin e faqeve të restoranteve me karakteristika të plota dhe të lehta për t’u shfletuar, të cilat vijnë me karakteristika dalluese dhe redaktor të përshtatshëm tërheqës dhe vizatim, i cili thjeshton procesin e zhvillimit të faqes në internet. Shikoni tani pikat kryesore të krijuesve të faqes në internet:

 • Mbështetje shumëgjuhëshe. Krijuesi i faqes në internet ofron mbështetje shumë-gjuhëshe, e cila lejon krijimin e disa versioneve gjuhësore të faqes në internet. Kjo do ta bëjë faqen tuaj të restorantit më të kuptueshme për turistët e huaj, si dhe për partnerët e mundshëm.
 • Prodhuesi i logos. SITE123 lejon të dizajnoni logon e faqes suaj të internetit, nëse ende nuk e keni atë. Logo Maker falas lejon qasje në shumëllojshmërinë e elementeve të projektimit që mund të përdorni për të krijuar logon tuaj dhe integrimin e saj në faqen e internetit të restorantit tuaj, nëse dëshironi ta bëni atë të dalë nga turma.
 • Ndërtues i formave falas. Platforma bën të mundur krijimin dhe shtimin e formave në internet në çdo faqe në internet, nëse keni nevojë t’i lejoni përdoruesit e faqes tuaj të restorantit t’i plotësojnë ato. Këto mund të jenë forma të regjistrimit, pyetje, pyetësorë dhe çfarë jo. Ndërtuesi i faqes në internet ofron paraqitjen e formave të shumta me porosi që mund të përdorni për të ndërtuar forma në internet dhe për t’u dhënë atyre dizajnin e kërkuar.
 • Tregu i Aplikimeve. SITE123 lejon zgjedhjen midis shumë aplikacioneve funksionale dhe widget që mund të bëhen një shtesë e denjë në faqen e internetit të restorantit tuaj. Disa nga këto përfshijnë Mbështetje Live Chat, Mjete Analitike, Sociale, Rezervime, Galeritë, Format dhe shumë më tepër.
 • Integrimi i mediave sociale. Ndërtuesi i faqes në internet lejon integrimin e mediave sociale. Sistemi ju lejon të përmirësoni reputacionin tuaj të internetit dhe t’i bëni vizitorët në uebfaqen tuaj në dijeni për lajmet, azhurnimet, orarin, planet dhe ngjarjet e veçanta të restorantit tuaj, duke shikuar këtë informacion në llogaritë e rrjetit social.

SITE123 nuk është vetëm një nga krijuesit më të thjeshtë të faqeve të internetit, por është gjithashtu një nga platformat më të përballueshme për ndërtimin e faqes në internet. Sistemi ka një plan falas, i cili është i përhershëm dhe disa pajtime të paguara për të zgjedhur, bazuar në nevojat e përdoruesve. Plani më i lirë SITE123 kushton 10,80 dollarë në muaj, që është një ofertë mjaft e mirë për timerët e parë.

Provoni SITE123 falas

Faqerojtësa – Ndërtues i faqes në internet të UA-së për restorantet

Faqerojtësa - Ndërtues i faqes në internet të UA-së për restorantet

Shënimi – është krijuesi i faqes së internetit të gjeneratës së re të mundësuar nga Inteligjenca Artificiale. Kjo veçori e bën platformën një zgjidhje perfekte për zhvillimin e të gjitha llojeve të projekteve, përfshirë këtu faqet e internetit të restoranteve. Nuk ka nevojë të zotëroni aftësi për kodim ose ekspertizë paraprake për krijimin e faqeve në internet për të punuar me ndërtuesin e faqes në internet dhe për të zotëruar grupin e tij të veçorive. Mjeti i integruar i AI do t’ju lejojë të shikoni dhe kontrolloni procesin e zhvillimit të faqes në internet, duke ndjekur udhëzimet e thjeshta që gjeneron si parazgjedhje. Këtu është lista e veçorive që ofron Bookmark për secilin pajtimtar:

 • Asistent AIDA. Mjeti i integruar i Inteligjencës Artificiale të integruar krijon automatikisht faqe interneti për ju, duke përdorur informacionin që ju paraqisni sipas kërkesës së sistemit. Ajo që ju nevojitet është të siguroni përgjigje për pyetjet që krijuesi i faqes në internet ofron dhe të ngarkoni përmbajtjen që dëshironi të integrohet në projektin tuaj. Ndërtuesi i faqes në internet do të bëjë pjesën tjetër të punës për ju.
 • Tipar i Ngjarjeve. Nëse dëshironi të njoftoni klientët tuaj në lidhje me ngjarjet dhe planet e ardhshme që lidhen me restorantin tuaj, Tipari i Ngjarjeve me siguri do t’ju vijë në dispozicion. Kjo lejon të ngarkoni informacionin e azhurnuar në lidhje me lajmet e pritura, planet, ofertat speciale dhe ngjarje të tjera speciale që merren me biznesin tuaj të restorantit.
 • Motori i tregtisë elektronike. Nëse keni ndërmend të filloni të shisni diçka përmes faqes së internetit të restorantit tuaj, sigurisht që do të përfitoni nga përdorimi i ofertave të caktuara të eCommerce që i ofron Faqet e Vjetra për abonentët e saj.
 • Tipari i përqendrimit. Shënimi vjen me një grup bllokimesh të gatshme të përmbajtjes nga të cilat mund të zgjidhni. Varet nga ju që të zgjidhni, rregulloni dhe rregulloni blloqet për të përputhur me specializimin e faqes tuaj të restorantit. Ndër modulet nga të cilat mund të zgjidhni, ka kuptim të përmendni hartat, citatet, tekstet, lidhjet, format e kontaktit dhe reagimet, butonat e rrjetit social dhe shumë më tepër.

Shënimi ka një politikë çmimesh fleksibël dhe të moderuar. Ekziston një plan falas, i cili nuk skadon kurrë dhe dy pajtime të paguara. Kostoja e planit më të lirë përbën 11,99 dollarë në muaj, nëse vendosni të bëni pagesën vjetore. Në rast se dëshironi të paguani tarifa mujore, duhet të dini që kostoja e planeve do të jetë disi më e lartë. Kështu, çmimi i planit më të përballueshëm do të përbëjë 15 dollarë në muaj.

Provoni Faqerojtësin falas

Bluehost – Rekomanduar Pritjen për Uebsajtin e Restoranteve

Bluehost - Rekomanduar Pritjen për Uebsajtin e Restoranteve

Bluehost – është një ofrues i fuqishëm dhe i besueshëm i pritjes, i cili rekomandohet për ruajtjen e të gjitha llojeve të faqeve të internetit. Uebfaqet e restoranteve nuk janë një përjashtim. Platforma siguron sigurinë maksimale, ruajtjen e sigurt të të dhënave dhe performancën e qetë të projektit tuaj. Bluehost gjithashtu ka dalluar veten si ofruesi më i mirë i hosteve që WordPress u rekomandon zyrtarisht pajtimtarëve të saj. Karakteristika e vendosur me të cilën kompania vjen është mjaft mbresëlënëse dhe përfshin pikat e mëposhtme:

 • Koha e përmirësuar e ngarkesës së faqes. Bluehost siguron performancë të lartë në uebfaqe, e cila arrihet për shkak të kohës së zgjeruar të ngarkesës në faqe si dhe niveleve të larta të kohës. Platforma gjithashtu ofron një sërë mjetesh dhe veçorish të integruara që kontribuojnë në funksionimin më të mirë të faqes në internet, pavarësisht nga sasia e trafikut të gjeneruar.
 • lakueshmëri. Ofruesi i hostit krenohet me integrim pa probleme me shumë shërbime të jashtme, aplikacione, shtesa dhe shtesa që ndikojnë në performancën e përgjithshme të faqes së internetit të restorantit tuaj.
 • Treg i Integruar. Sistemi u jep mundësinë e përdorimit të shumë aplikacioneve, skripteteve dhe shtesave që mund të përdoren gjerësisht për personalizimin më të mirë të faqes në internet të restoranteve. Për më tepër, mund të shfletoni modele të shumta për faqet e internetit të WordPress, si dhe të zgjidhni shumë mjete të marketingut dhe tregtisë elektronike për t’u integruar në faqen e internetit të restorantit tuaj.
 • Ështjet e sigurisë. Bluehost ndërmerr masa speciale për të siguruar sigurinë maksimale të faqeve të internetit të ruajtura në hostin e tij. Me këtë qëllim, kompania përdor një mjet mjetesh që kontribuojnë në sigurinë e faqes në internet. Këto përfshijnë Expert Spam, Spam Hammer, tipar mbrojtës i linjave, etj.

Bluehost është një platformë e përballueshme e pritjes, e cila lejon përdorimin e tërë funksionit të saj të vendosur me kosto të moderuar. Sistemi nuk ofron ndonjë plan falas, por kostoja e pajtimeve të tij të paguara i përshtatet çdo buxheti. Kështu, çmimi i planit më të lirë Bluehost përbën 2,95 $ / muaj. Ajo vjen me opsionin falas të lidhjes së Certifikatës SSL, mundësinë për të azhurnuar versionin tuaj të WordPress në baza të rregullta, gjerësi të pakufizuar dhe karakteristika të tjera thelbësore. Për më tepër, ju do të merrni një mundësi për të lidhur një emër domain falas në faqen e internetit të restorantit tuaj, duke siguruar kështu prezantimin dhe zhvillimin e denjë të internetit.

Provoni tani Bluehost

VESHJET UBER – Renditja e ushqimit & Ndërtues i faqes në internet të dorëzimit

Ushqimi UBER - Renditja e Ushqimit dhe Dorëzimi i Ndërtuesit në Uebfaqe

Uber ha – është një platformë e avancuar e porositjes dhe shpërndarjes së ushqimit, e cila ofron një mënyrë të lehtë, të përshtatshme dhe të shpejtë për të marrë ushqimin që ju pëlqen nga kafeja lokale ose restoranti. Aplikacioni zbulon një mundësi për të zgjedhur vendndodhjen, ku dëshironi të vendosni një porosi, të zgjidhni kuzhinën ose restorantin / kafenetë që ju interesojnë. Deri në një farë mase, shërbimi mund të krahasohet me tregun e restoranteve, ku të gjithë mund të gjeni një vend për të porositur dorëzimin e vaktit. Sistemit i mungojnë opsionet e personalizimit dhe nuk ka asnjë mundësi për të filluar faqen tuaj të internetit të restoranteve këtu. Këtu është lista e pikave kryesore të platformës:

 • Katalog i pasur i restoranteve. Shërbimi përfshin qindra restorante që mund të zgjedhin përdoruesit. Ajo që ju duhet është vetëm të lëvizni ushqimin për të zgjedhur restorantin që ju pëlqen ose thjesht të plotësoni fushën e kërkimit për të gjetur një vend të caktuar për të cilin jeni të interesuar. Sapo të bëni zgjedhjen përfundimtare, thjesht duhet të prekni artikullin e zgjedhur dhe të shtoni atë në shportë.
 • Procesi i Renditjes dhe Dorëzimit të Lehtë. Për të bërë një porosi, duhet të regjistroheni në platformë, të zgjidhni restorantin që preferoni, të paraqisni adresën dhe të shikoni detajet e porosisë tuaj. Kështu, ju do të shihni të dhënat e dorëzimit dhe porosisë, kohën e vlerësuar të dorëzimit, çmimin e porosisë me taksën / tarifën e transportit. Nëse gjithçka është në rregull, ju mund të aprovoni rendin dhe të prisni ushqimin tuaj.
 • Tipari i Ndjekjes së Rendit. Ju mund të shkarkoni aplikacionin Uber Eats për të qenë në gjendje të gjurmoni detajet dhe statusin aktual të porosisë tuaj. Aplikacioni gjithashtu do të sigurojë sasinë e përafërt të kohës së mbetur deri në dorëzim, në mënyrë që të mund të jeni të vetëdijshëm për të.
 • Regjistrimi i restorantit të ri. Sistemi lejon të shtoni restorantin tuaj në katalogun e tij të integruar, nëse nuk është listuar ende atje. Ajo që duhet të bëni është thjesht të plotësoni formularin e regjistrimit dhe ta paraqisni atë për miratim.

Platforma është falas për regjistrim dhe përdorim. Ajo që duhet të paguani është porosia që vendosni, përfshirë koston e pjatave që merrni, shpërndarjen e tyre së bashku me taksat. Keni parasysh se pagesa e dorëzimit tani varet nga parametri i vendndodhjes. Sa më e gjatë të jetë distanca, aq më e lartë do të jetë kostoja përfundimisht.

Provoni të hajë tani

Gloriafood – Softuer për porositjen në internet të restoranteve

Gloriafood - Softuer për porositjen në internet të restoranteve

Gloriafood – është një sistem falas i porositjes online për restorante. Softueri përdoret për të drejtuar shitjet në internet, pavarësisht nga madhësia dhe popullariteti i biznesit tuaj në restorant. Platforma lejon pranimin e numrit të pakufizuar të porosive me tarifa zero. Gloriafood bën të mundur drejtimin e një uebsajti të restoranteve, por ai definitivisht i mungon funksionimi dhe opsionet e personalizimit të dizajnit, krahasuar me ndërtuesit më të mirë të faqes në internet. Lista e veçorive më të rëndësishme të Gloriafood është si më poshtë:

 • Vegël për restorant. Platforma lejon mundësinë e përdorimit të disa widget-ve të restoranteve me pamje të thjeshtë si Shih menunë & Rendit, Rezervime Tabela, Renditje Online & Widget për rezervimin e restorantit dhe shumë më tepër.
 • Aplikim i Shkarkueshëm. Shërbimi ju lejon të shkarkoni aplikacionin Gloriafood për të bërë të lehtë pranimin dhe ndjekjen e porosive në internet nga çdo pajisje që keni në dispozicion. Kjo është shumë e përshtatshme për secilin përdorues, i cili planifikon të përdorë platformën rregullisht.
 • Sistemi Online i Renditjes së Ushqimit. Softueri vjen me një sërë karakteristikash që janë të domosdoshme për porositjen e përshtatshme të ushqimit. Mund të vendosni një porosi direkt në faqen e internetit, përmes aplikacionit ose duke përdorur opsionin e Renditjes në Facebook. Kjo e fundit është falas dhe lejon përdorimin e aplikacionit për porositë në Facebook për t’i lënë klientët të vendosin lehtësisht porositë e tyre në internet.
 • Rezervime tavoline. Gloriafood siguron një sistem të besueshëm të rezervimit të tabelave, i cili është i përhershëm dhe nuk kërkon investime të tarifave të abonimeve mujore. Asnjë shpenzim shtesë nuk nevojitet për secilën rezervim ose mysafir, gjithashtu, kur përdorni funksionin. Për më tepër, përdoruesit nuk lejohen vetëm të bëjnë një rezervim tavoline në internet, por edhe të porositin ushqimin paraprakisht. Kjo përfundimisht zvogëlon sasinë e kohës së pritjes, rrit nivelin e kënaqësisë së klientit dhe ndihmon në rritjen e fitimeve të lidhura me restorantin tuaj.
 • Urdhrat e planifikuar. Karakteristika lejon që klientët të vendosin porositë e tyre në internet, duke i caktuar ato për shpërndarjen e mëvonshme ose marrjen e tyre. Kjo bën të mundur pranimin e porosive 24/7, duke siguruar komoditetin maksimal të klientit.

Gloriafood është një sistem i përshtatshëm i porosive në internet DIY, i cili është absolutisht falas për çdo përdorues. Ajo siguron përfitime të shumëfishta pa asnjë kosto fare, duke përfshirë porositë dhe vendndodhjet e pakufizuara, pa tarifa mujore ose komisioni për porosi, pa kartë krediti ose kontrata. Sistemi nuk nënkupton ndonjë kosto të fshehur ose vendosur tarifa. Në vend të kësaj, ajo ofron një shumëllojshmëri mbresëlënëse të veçorive falas, siç janë rregullimi i faqeve në internet dhe pajisje për rezervimin e tryezës, aplikacioni i porositjes në Facebook, mjet i porositjes përpara, galeritë e fotove, raportet e hollësishme, kuponat promovues dhe marrëveshjet speciale.

Për më tepër, programi ofron shërbime opsionale, të cilat paguhen. Këto përfshijnë shërbimin e pagesës në internet / kartën e kreditit ($ 29 / mo), marketing promovues i përparuar ($ 19 / mo), faqet e internetit të optimizuara të shitjeve ($ 9 / mo), aplikacione të markës celulare ($ 59 / mo) dhe shumë më tepër.

Provoni tani Gloriafood

Vija e poshtme

Një uebfaqe restorantesh nuk është një çuditë, por e domosdoshme për çdo kafene apo pronar restoranti të gatshëm për të rritur performancën e biznesit dhe për të rritur bazën e klientëve. Shtë krejt e kuptueshme që shumica e sipërmarrësve shpesh nuk kanë një ide të vetme se si të krijojnë një faqe në internet dhe ta bëjnë atë popullor. Duke përdorur ndërtuesit e faqeve të internetit, ju ndjekni disa objektiva të rëndësishëm në të njëjtën kohë – ndërtimin e një faqe në internet, duke tërhequr vëmendjen e përdoruesit, rritjen e bazës së klientit, promovimin e biznesit tuaj dhe gjenerimin e fitimit.

Ndërtimi i faqes në internet dhe mjetet e softuerëve për porositjen në internet të rishikuara në artikull janë më të mirët në kamare dhe garantojnë rezultatin më të lartë. Nëse keni të drejtë të filloni një uebfaqe restorantesh, atëherë mos nënvlerësoni rëndësinë e testimit të secilës prej këtyre shërbimeve për të gjetur tiparet dhe karakteristikat e tyre kryesore. Kjo është mënyra më e mirë për tu siguruar që do të bëni zgjedhjen e duhur.

Krijoni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me