Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet të Kishave

Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet të Kishave


Një faqe në internet e kishave është një destinacion i shkëlqyeshëm për njerëzit, të cilët planifikojnë të bashkohen me xhematin, dëshirojnë të qëndrojnë në kontakt me përfaqësuesit e kishës ose të presin të informohen për gjithçka që po ndodh (ngjarje, kontakte, programe speciale, raste dhe lista të mbledhjeve) etj) në bashkësinë e kishës.

Pavarësisht nga mundësitë e mëdha të përballueshme për vendet e kishave, shumë prej tyre janë joefektive. Duke marrë parasysh faktin se këto uebfaqe janë krijuar përgjithësisht nga përdoruesit, të cilët nuk kanë fare një ide të vetme të zhvillimit të faqes në internet, përdorimi i krijuesve të uebfaqeve do të jetë zgjidhja më e mirë. Ja pse.

Ndërtuesit e faqeve në internet vijnë në lloje të ndryshme dhe me specializime të larmishme. Ato janë ndërtuar me nevoja dhe aftësi për newbies në mendje, por ato gjithashtu kanë shumë për të ofruar për përdoruesit me përvojë. Këto sisteme janë mjaft e lehtë për tu zotëruar dhe ata ofrojnë politika të ndryshme çmimi që, nga ana e tyre, ofrojnë një mori të mundësive për krijimin e faqeve në internet.

Aktualisht, ju mund të zgjidhni midis krijuesve të faqeve të tëra-në-një dhe shërbimeve të specializuara të kamareve që përqendrohen plotësisht në zhvillimin e faqeve të internetit të kishave. Të gjitha sistemet lejojnë krijimin e projekteve me pamje të plotë, por ato përdorin mënyra të ndryshme për procesin e zhvillimit të faqes në internet dhe ofrojnë grupe të ndryshme mjetesh të nevojshme për të përfunduar detyrën.

Por, cili lloj i krijuesve të uebfaqeve është akoma më i preferueshëm? Cili prej tyre funksionon më mirë dhe për kë? Le të shqyrtojmë ndërtuesit e ndryshëm të faqeve të internetit për të gjetur rezultatin dhe t’ju ndihmojnë të bëni zgjedhjen e duhur.

Ne Testuam 10 nga Ndërtuesit më të mirë të Uebfaqeve për Kishat:

 1. Wix – Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve për Kishat
 2. WordPress – Platformë Falas për një Uebfaqe të Kishave
 3. Weebly – Ndërtuesi i faqeve të internetit më të Lehta të Kishave
 4. Bërthamë – Ndërtues i Uebfaqeve Moderne të Kishave
 5. OurChurch – Ndërtues i faqes në internet të Kishave të Krishtera
 6. Sharefaith – Easy Use Use Builder Uebfaqe në Kishë
 7. Faqet e FaithLife – Platformë për të krijuar një Uebfaqe falas për Kishë
 8. Bluehost – Mbajtja më e mirë në internet për faqet e internetit të kishave
 9. Markat Tailor – Kompania më e mirë e internetit për krijimin e faqeve të kishave
 10. Krijuesi i IM – Ndërtues i faqes në internet për organizatat jofitimprurëse

Këta ndërtues të uebfaqeve punojnë më së miri për zhvillimin e faqeve të internetit të kishave. Disa prej tyre janë shërbime të tëra-në-një, ndërsa të tjerët janë të përqendruar në ngrohtë, duke ofruar qasje në shumë tipare të lidhura me kishën. Cila nga platformat i përshtatet më shumë kërkesave tuaja për krijimin e faqeve në internet dhe cila prej tyre është një zgjidhje më e preferueshme? Highshtë koha e duhur që të rishikoni në detaje secilin nga ndërtuesit e faqeve të përmendura më lart për të parë se çfarë saktësisht kanë ata për të ofruar.

Wix – Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve për Kishat

Wix - Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve për Kishat

Wix – është një zgjedhje e shkëlqyeshme për jo-teknologjitë, të cilët synojnë zhvillimin e faqeve të internetit me cilësi. Platforma është intuitive dhe miqësore për përdoruesit. Që nga sot, baza e klientëve të krijuesit të faqes së internetit tejkalon 154 milion përdorues aktivë në mbi 190 vende në të gjithë globin. Kjo është një provë e besueshme e efikasitetit dhe funksionalitetit të sistemit.

Kur bëhet fjalë për krijimin e faqeve të internetit të kishave, Wix ka një avantazh të dukshëm. Ajo ofron një numër modelesh fetare dhe jofitimprurëse, të cilat janë të optimizuara në celular dhe të dizajnuara në lidhje me kërkesat specifike të kamareve.. Modelet e kishave janë të personalizueshme dhe nuk është e nevojshme të jesh një profesionist i dizajnit në internet për të përballuar me sukses detyrën. Thjesht zgjidhni modelin që ju nevojitet, eksploroni opsionet e mundshme të personalizimit dhe modifikoni temën sipas nevojave tuaja. Procesi është shumë më i thjeshtë nga sa mund ta imagjinoni.

Nëse nuk keni kohë ose dëshirë për të eksploruar procesin e detajuar të projektimit në internet, atëherë shkoni përpara për t’u përdorur Wix ADI – një ndërtues artificial i faqes në internet brenda ekosistemit Wix, i cili automatikisht do të krijojë një faqe në internet për ju duke përdorur informacionin që do të paraqisni sipas kërkesës së tij. Kështu do të merrni një faqe të shkëlqyeshme në internet për disa minuta.

Wix ofron mbështetje shumë-gjuhëshe, e cila lejon ndërtimin e versioneve të gjuhëve të ndryshme të faqeve të internetit të kishës tuaj për të përmbushur nevojat e audiencës së synuar – kongregacioni. Ekziston edhe një aplikacion falas forumi që mund të integroni në projektin tuaj për të filluar biseda dhe diskutime midis anëtarëve.

Me Wix, integrimi i Sermon Player në faqen tuaj të kishës nuk do të jetë gjithashtu problem. Lejon transmetimin e mbledhjeve të drejtpërdrejta dhe të regjistruara të kishave dhe ngjarjeve të tjera, anëtarët e kongregacionit do të entuziazmohen të shohin, nëse nuk arrijnë të jenë të pranishëm atje personalisht.

Nëse mendoni se zgjedhja e pajisjeve në dispozicion është e kufizuar, mund të vazhdoni kërkimin në të përfshirë Tregu me Wix App për të marrë ato shtesa dhe aplikacione që ju nevojiten në të vërtetë. Këto janë vetëm disa tipare që e bëjnë Wix një zgjedhje të mirëfilltë për të ndërtuar një faqe interneti të kishave. Mund të duhet pak kohë për të eksploruar dhe zotëruar të gjitha opsionet që ofron krijuesi i faqes në internet. Prandaj, merrni kohën tuaj për ta bërë atë për të fituar rezultatin më të mirë.

A është e mirë për faqet e internetit të kishës?

Definitivisht po. Sistemi vjen me një grup karakteristikash që thjeshton këtë detyrë për newbies dhe lejon krijimin e projekteve që janë të lehtë për tu shfletuar dhe azhurnuar sa herë që kërkohet.

Ndër veçoritë që e bëjnë platformën të dalë në krah të konkurrencës së saj, ka kuptim të përmendim një seri modelesh të gatshme për kisha dhe organizata jofitimprurëse, pajisje të specializuara falas dhe të paguara, mundësi për të integruar një Lojtar Sermon për të organizuar takime / predikime sesione transmetimi etj.

Provoni Wix falas

WordPress – Platformë Falas për një Uebfaqe të Kishave

WordPress - Platformë Falas për një Uebfaqe të Kishave

WordPress – eshte CMS më e njohur në botë, të cilat mund të përdoren për të krijuar fjalë për fjalë të gjitha llojet e faqeve të internetit. Nëse keni nevojë për një uebfaqe të kishave, sigurisht që do të jeni në gjendje ta lansoni atë me platformën, megjithëse do të kërkohet një përpjekje, aftësi dhe kohë për të arritur një rezultat të denjë. Për shkak të disponueshmërisë së shtojcave të shumta dhe shablloneve të ngrohtë, sistemi do të funksionojë shumë për zhvillimin e një projekti të tillë jofitimprurës.

WordPress fillimisht njihet për zgjedhjen e gjerë të shtojcave. Sistemi ka disa nga opsionet e integruara, por ato mund të mos jenë të mjaftueshme për të arritur në pritjet tuaja individuale dhe kërkesat e dizajnit në internet. Midis shtojcave më të përdorura të integruara të integrueshme në dispozicion në internet, ato në vijim dukshëm do të përmirësojnë performancën e uebfaqes së kishës suaj: Kalendari i thjeshtë, Layerslider, Të gjitha në një Kalendar Ngjarje, Menaxheri i Predikimit, Dhuroni – Plugin Dhurimi dhe Platforma e mbledhjes së fondeve dhe më shumë.

Përveç integrimit të shtojcave, WordPress mund të mburret me një shumëllojshmëri të pasur të modeleve që janë krijuar posaçërisht për faqet e internetit të kishave. Ashtu si shtojcat, këto tema mund të jenë falas dhe të paguara dhe varet nga ju të zgjidhni opsionin, i cili funksionon më mirë për projektin tuaj. Sidoqoftë, mbani mend se për të punuar me CMS dhe për të rregulluar temën e zgjedhur, nuk do të shkoni pa njohuri themelore (nëse jo edhe të avancuara) PHP / HTML / CSS për të marrë një uebfaqe me të vërtetë unike dhe të një lloji dizajni.

Si mund të krijoj një faqe në internet të kishës WordPress?

Ndërtimi i një uebfaqe të kishave me WordPress është një përpjekje pak më sfiduese, veçanërisht për kohërat e para. Siç u përmend më lart, CMS nënkupton njohuritë themelore të programimit, si dhe sfondin e caktuar të dizajnit në internet. Duhet gjithashtu kohë për të zgjedhur dhe rregulluar modelin më të mirë, si dhe për të zgjedhur dhe integruar siç duhet shtojcat e kërkuara. Më në fund, nuk do të mund të publikoni një projekt të gatshëm derisa të zgjidhni hostimin dhe emrin e domain për të. Le të shohim se çfarë përfshin i gjithë procesi në udhëzuesin hap pas hapi:

 1. Zgjidhni hostin dhe emrin e domain – fakti që WordPress nuk vjen me një pritje të integruar do të thotë që ju do të duhet ta zgjidhni vetë. Vetëm eksploroni opsione të disponueshme dhe zgjidhni hostin që del në pah nevojat specifike të projektit tuaj.
 2. Shkarkoni dhe instaloni versionin më të fundit të WordPress – ky është zakonisht një proces i shpejtë, por sigurohuni që të shkarkoni sistemin nga faqja zyrtare në internet për të shmangur mashtrimet e mundshme;
 3. Zgjidhni Temën – Siç u përmend më lart, WordPress ka dizajne falas dhe me pagesë, të cilat janë në dispozicion si në mbledhjen e sistemit, ashtu edhe në internet. Nëse nuk keni arritur të gjeni një temë të internetit të kishës së integruar, sigurisht që do ta gjeni në internet, por kontrolloni besueshmërinë e burimit nga i cili shkarkoni, për të shmangur përdorimin e kodeve malware. Përndryshe, siguria e gjithë faqes suaj të internetit mund të jetë në rrezik.
 4. Përshtatni Dizajnin – Qasuni në pultin e WordPress për të parë në mjetet që ofron dhe përdorni ato veçori dhe opsione që ju lejojnë të personalizoni dizajnin e faqes tuaj të kishës me efikasitet maksimal. Duke zgjedhur mjetet e duhura, ju do të jeni në gjendje të modifikoni paraqitjen fillestare të shabllonit, stilin, sfondin, paleta e ngjyrave, fontet etj. Ju do të keni një mundësi shtesë të shtoni faqe dhe seksione të reja, menunë e faqes në internet, të vendosni shirita anësor të faqeve të internetit dhe të tjera elemente që dëshironi të shfaqeni në uebfaqe.
 5. Ngarko përmbajtjen – Pas vendosjes së dizajnit të faqes në internet, mund të filloni të ngarkoni elemente të përmbajtjes. Merrni kohën tuaj për të zgjedhur (ose krijuar) logon e faqes në internet, zgjidhni dhe shtoni imazhet dhe videot tuaja në lidhje me kishën, integroni skedarët e mediave, shtoni tituj faqesh dhe seksionesh, tituj dhe të tjera elemente duhet të ketë.
 6. Integrimi i Plugins të Kishave – Hapi tjetër është që të zgjidhni dhe integroni shtojcat speciale të kishave, të cilat do të përputhen me llojin tuaj specifik të faqes së internetit. Ka shumë shtesa shtesë dhe të pllaka të gjetura në internet, të cilat mund të rritin funksionimin e projektit tuaj. Këto shtojcë mund të jenë të lidhura me kalendarët e kishave, oraret e predikimit, opsionet e shfaqjes së videove dhe figurave, prezantime të rrëshqitjes, disponueshmërinë e bisedës live, opsionin e dhurimit dhe shumë veçori të tjera të tilla si.
 7. Shko jeto – Sapo të keni mbaruar me hartimin, rregullimin e funksionimit dhe promovimit të faqes suaj të internetit, duhet të shikoni paraprakisht mënyrën se si duket projekti juaj (WordPress ofron këtë mundësi). Ju gjithashtu do të jeni në gjendje ta ruani projektin në modalitetin e draftit për ta rregulluar më vonë ose ta publikoni atë menjëherë, nëse gjithçka është në rregull. Tani, ju mund të shikoni rezultatin dhe ta shijoni!

Provoni WordPress Tani

Weebly – Ndërtuesi i faqeve të internetit më të Lehta të Kishave

Weebly - Ndërtuesi i faqeve të internetit më të Lehta të Kishave

Weebly – është një krijues i faqeve në internet, i cili e ka dalluar veten si një platformë e përdorur për të krijuar lloje të ndryshme të faqeve të internetit me pamje të plotë (shiko shembuj të vërtetë Weebly). Shërbimi kohët e fundit ka fituar fokus në tregtinë elektronike, por prapë mund të përdoret për të filluar dhe menaxhuar në mënyrë efektive llojet e tjera të projekteve, përfshirë ato për organizatat jo-tregtare. Ajo ka një grup të pasur me karakteristika që mund të përdorni për të filluar dhe menaxhuar një faqe në internet të kishave, pavarësisht nga aftësia juaj e projektimit në internet.

Përveç specializimit të tregtisë elektronike, Weebly vjen me një motor të fuqishëm për Blogim, e cila ju lejon të lidhni një blog në faqen e internetit të kishës suaj dhe ta azhurnoni atë me informacion urgjent që lidhet me xhematin tuaj.

Shërbimi është i njohur edhe për mbajtjen e videove, gjë që bën të mundur ngarkimin e videove të predikimeve të madje edhe seminareve të kishave në internet nga YouTube ose direkt nga kompjuteri juaj. Kjo u lejon përdoruesve, të cilët kanë humbur një predikim për ndonjë arsye, ta shikojnë atë në çdo vend ku ndodhen.

Weebly ofron një koleksion mjaft të gjerë të templates, ku mund të gjeni temën për uebfaqen e kishës tuaj. Ju gjithashtu mund të përdorni opsione dhe mjete të përparuara të personalizimit të dizajnit që sistemi ka në magazinë për t’i dhënë projektit tuaj pamjen e personalizuar.

Pikat kryesore të tjera të sistemit përfshijnë të fuqishme Redaktori i imazhit që ju lejon të ngarkoni foto të lidhura me kishën, të gjera Qendra e Aplikimeve që lejon zgjedhjen e pajisjeve më të mira integruese falas ose të paguara për uebfaqen e kishës suaj (Widget Nivo Slider, widget galeri me imazhe të personalizuara, widget e thjeshtë e ikonave për ndarjen sociale, Q&Një widget me FAQ ose FAQ, widget për efektet e pamjes së pamjes së CSS, widget për ndarjen e figurave, widget-un e Chat-it live, widget-un e thirrjes-për veprim, widget e thirrjes-kutinë, SEO, si dhe widget e komunikimit etj..).

Kur filloni një uebfaqe të kishave me Weebly, mund të përdorni gjithashtu ndërtuesin e saj Form që ju lejon të krijoni dhe rregulloni format e kontaktit në internet, listat RSVP, sondazhet etj..

Provoni Weebly falas

Bërthamë – Ndërtues i Uebfaqeve Moderne të Kishave

Bërthamë - Ndërtues i Uebfaqeve Moderne të Kishave

bërthamë – është krijuesi i faqeve të kishave gjithëpërfshirëse, i cili përfshin një mori karakteristikash dhe mjetesh specifike të ngrohta, të nevojshme për fillimin dhe menaxhimin e këtij lloji të uebfaqes. Ky është një qendër unike për të gjithë anëtarët e kishës që lejojnë qasje në një mori opsionesh që një përdorues ka nevojë për të filluar me sukses me procesin e zhvillimit të faqes në internet.

Një i përshtatshëm redaktues zvarritës dhe zvogëlues e shërbimit është krijuar me nevojat dhe aftësitë e newbies (pastorët dhe anëtarët e faqes në internet) në mend. Shtë me të vërtetë e lehtë dhe e drejtpërdrejtë, aq sa duhet të përdoret çdo ditë. Platforma nuk nënkupton njohuri të kodifikimit, e cila lejon zhvillimin pa probleme dhe të shpejtë të faqes në internet.

Përveç redaktorit intuitiv tërheqës dhe lëshues, Nucleus vjen me të modele me një klik të vetëm që mund të personalizohen në disa hapa të thjeshtë. Sistemi gjithashtu krenohet me Motori i Predikimit të Integruar që lejon përdoruesit të dërgojnë, organizojnë dhe shikojnë mesazhe online. Gjeneratori i formës së integruar kombinohet në mënyrë të përkryer me pultin e paraqitjeve, gjë që e bën ndërtuesin e faqes në internet të dalë nga turma. Kjo veçori lejon përdoruesit e sistemit të ndërtojnë dhe integrojnë formularët e regjistrimit në internet për t’u dërguar më tej drejtuesve të ministrisë përmes postës elektronike.

Ndër të tjera Pikat kryesore të bërthamës, ka kuptim të përmendim disponibilitetin e shënimeve të mesazheve, ngarkimet e figurave, opsionin e krijimit të butonave, video dhe audio player, kalendar, blog, shkronja Google, kartat e orarit, transformatorin e imazhit, domenet e personalizuara, konfigurimin e lehtë të favikonit, mbështetjen e bisedës live, injeksionin e kodit dhe seanca strategjie 30-minutëshe.

Provoni Bërthamën Tani

OurChurch – Ndërtues i faqes në internet të Kishave të Krishtera

OurChurch - Ndërtues i faqes në internet të Kishave të Krishtera

OurChurch – është një shërbim i ri i ndërtimit në internet të kishave, i cili përfshin përfitime të shumta në të gjitha një vend. E themeluar në vitin 1996, platforma shërben për të njëjtin mision – për të bërë të mundur që çdo kishë, ministri, shkollë ose biznes të fillojë dhe menaxhojë uebfaqe të krishtera të përballueshme dhe të thjeshtë.

Platforma ofron të besueshme hartimin e internetit dhe shërbimet e pritjes që lejojnë nisjen dhe ruajtjen e faqeve të gatshme të kishave, si për përdoruesit me përvojë ashtu dhe për jo-koduesit. Që nga 2003, ata kanë azhurnuar e tyre koleksioni i portofolit të shablloneve, duke lejuar hyrje në kisha të shumta, specifike të kishave, ministrive, tregtisë elektronike dhe llojeve të tjera të faqeve të internetit të krishtera.

Whatfarë është e rëndësishme, ndërtuesi i faqes sonë OurChurch është WordPress-bazuar për të thjeshtuar mirëmbajtjen dhe azhurnimin e mëtutjeshëm të projektit. Me këtë qëllim, zhvilluesit e sistemit ofrojnë një bibliotekë të pasur me video mësimore në internet, si dhe mbështetje të besueshme të klientëve të përkushtuar për suksesin afatgjatë të përdoruesve..

Optimizimi i Motorit të Kërkimit është një tjetër veçori që OurChurch shkëlqen në. Ata janë bërë ofruesi kryesor i marketingut të kërkimit për organizatat e krishtera. Ata gjithashtu kanë zhvilluar një shërbim të veçantë për marketingun e kishave për të ndihmuar komunitetet lokale t’i rezistojnë konkurrencës së ngrohtë dhe të thjeshtojnë kërkimin e përdoruesve. Kështu, OurChurch është një destinacion i këndshëm për përdoruesit që kërkojnë mundësi të gjerë të projektimit, marketingut, promovimit dhe reklamimit në internet të kishave.

Provoni OurChurch Tani

Sharefaith – Ndërtues i faqes së internetit të Kishave të Lehtë për t’u përdorur

Sharefaith - Ndërtues i faqes së internetit të Kishave të Lehtë për t’u përdorur

Sharefaith – është një ndërtues në internet i përqendruar në kishë, i cili aktualisht fuqizon mbi 8000 faqe të kishave në të gjithë globin. Sistemi u krijua nga ekipi i përdoruesve, të cilët janë gjithashtu anëtarë të kishës së krishterë dhe, kështu, shohin misionin e tyre të madh në ndihmën e komuniteteve të tjera përhapjen e fjalës së Zotit përmes faqeve të tyre të internetit.

Krijuesi i faqes në internet vjen me një redaktues dhe tërheqës i faqes në internet që eliminon nevojën për të mësuar kodin. Përdoruesit gjithashtu kanë qasje në koleksionin e shabllone në uebfaqe të kishave që mund të personalizohen në lidhje me nevojat e xhematit tuaj. Modelet, megjithatë, janë mjaft të thjeshta, nëse jo edhe të vjetruara.

Sistemi bën të mundur ndarjen e predikimeve përmes integrimi i lojtarëve video dhe audio. Përveç shikimit të transmetimeve live, përdoruesit gjithashtu mund të shkarkojnë predikimet që dëshirojnë direkt në desktopin ose pajisjet e tyre mobile. Shërbimi vjen me ndërtuar në email + kalendar opsion që ju lejon të ndani ngjarjet më të rëndësishme, lajmet dhe oraret e ardhshme të predikimit me kongregacionin dhe madje t’i dërgoni me email me domainin e markës elektronike.

Përveç një grup karakteristikash që lidhen me kishën, megjithëkëtë, funksionimi i Sharefaith lë shumë për të dëshiruar. Sistemi është shumë i përqendruar në vend dhe, kështu, nuk mund të sigurojë lirinë e veprimeve për të marrë një faqe interneti të ngarkuar me veçori. Kështu, vështirë se mund të konsiderohet një ndërtues i denjë i faqes së internetit për zhvillimin e projekteve të kishave.

Provoni Sharefaith Tani

Faqet e FaithLife – Platformë për të krijuar një Uebfaqe të Kishave

Faqet e FaithLife - Platformë për të krijuar një Uebfaqe të Kishave

Sitet e besimit – është një tjetër ndërtues i faqes në internet, i cili përqendrohet ekskluzivisht në zhvillimin e faqeve të kishave që janë të lehta për tu menaxhuar dhe mirëmbajtur për të gjithë. Misioni kryesor i faqeve të tilla të internetit është të angazhojnë anëtarët e komunitetit për të marrë pjesë aktive në jetën e kongregacionit dhe për të eleminuar sherrin që lidhet me zhvillimin e faqes në internet.

Ndërtuesi i faqes në internet ofron këshilla dhe rekomandime në hapat e domosdoshëm që një përdorues duhet të ndërmarrë për të filluar dhe përfunduar një projekt me lehtësi. Këto udhëzime, megjithatë, nuk janë mjaft të nevojshme për shkak të thjeshtësisë së sistemit dhe përqendrimit të tij të fortë të kishës.

FaithLife Sites eliminon nevojën për të kopjuar dhe ngjitur të njëjtat elementë të faqes së internetit pa pushim. Në vend të kësaj, një përdorues merr një mundësi për të shkruar një herë informacionin e kërkuar (qoftë një ngjarje kalendarike, një njoftim, detaje predikimi etj.) Dhe sistemi automatikisht do ta rinovojë atë në të njëjtën seksion, nëse është e nevojshme.

Sitet lejon FaithLife procesi i redaktimit të faqes në internet me anëtarët e tjerë të kishës, vullnetarët ose anëtarët e komunitetit të përfshirë në procesin e zhvillimit ose menaxhimit të faqes në internet. Përdoruesit, të cilët ndajnë të drejtat e menaxhimit të projektit, do të marrin qasje në mjetet dhe opsionet e personalizimit të dizajnit (rregullimi i shkronjave, menutë, faqeve dhe skemave të ngjyrave). Ata gjithashtu do të jenë në gjendje të shtojnë faqe me porosi për ministritë e kërkuara, misionarët dhe grupet e tjera të përdoruesve.

Ashtu si Sharefaith, sidoqoftë, Sitet e FaithLife nuk funksionojnë shumë për krijimin e faqeve të internetit të kishave. Kjo për shkak se krijuesi i faqes në internet nuk është aq funksional dhe grupi i tij i veçorive është përqendruar ekskluzivisht në aspektet e kishës. Sistemi i mungon funksionaliteti standard që është i domosdoshëm për çdo uebfaqe. Padyshim që ka kuptim të kërkosh një ndërtues më fleksibël dhe të përparuar të faqes në internet për kishën tuaj.

Provoni faqet e besimit tani

Bluehost – Mbajtja më e mirë në internet për faqet e internetit të kishave

Bluehost - Mbajtja më e mirë në internet për faqet e internetit të kishave

Bluehost – është një nga ofruesit më të njohur të pritjes dhe mbajtja më e mirë në internet për faqet e internetit të kishave. Sistemi qëndron larg nga turma për shkak të grupit të tij të gjerë të tipareve, fleksibilitetit, sigurisë, besueshmërisë dhe performancës së fuqishme. Bluehost rekomandohet zyrtarisht nga WordPress CMS si ofruesi më i besueshëm dhe i përballueshëm i hostimit për të ruajtur projektet e krijuara me të. Platforma është një zgjedhje e shkëlqyeshme për pritjen e faqeve në internet të kishave pasi ofron shumë veçori që kontribuojnë në zhvillimin e këtij lloji të uebfaqes.

Ofruesi i pritjes lejon mundësinë e të pasurve treg plotësisht i integruar me shumë skripta, aplikacione, widget dhe shtesa që mund të rrisin ndjeshëm performancën e faqes së internetit të kishës tuaj. Këto përfshijnë tema të gjithanshme specifike të ngrohta për WordPress, eCommerce dhe zgjerime të blogezimit, promovimin e projekteve dhe mjetet e marketingut, galeritë e fotografive që mund të përdorni për të zgjedhur imazhe për faqen tuaj të internetit të kishës etj..

Pikat kryesore të tjera të Bluehost përfshijnë niveli i përparuar i sigurisë dhe fleksibiliteti të platformës. Ofruesi i pritjes ofron mbrojtje ndaj spamit të lartë dhe karakteristika të sigurisë që ndihmojnë në mbrojtjen e faqes së internetit të kishës tuaj nga qasja e palëve të treta dhe humbja e informacionit konfidencial. Sistemi gjithashtu siguron mbrojtje të linjës lidhëse dhe lejon përdorimin e mjeteve të shumta të sigurisë, duke përfshirë Spam Expert, Spam Hammer dhe shumë më tepër.

Për më tepër, ofruesi i pritësit siguron të dukshëm përmirësimi i shpejtësisë së ngarkesës së faqeve dhe niveleve të zgjimit të projektit tuaj. Kjo përfundimisht rezulton në përmirësimin e performancës së përgjithshme të projektit dhe rritjen e trafikut.

Bluehost është një ofrues i sigurtë, i besueshëm, funksional dhe i lirë i pritjes. Aktualisht, ju mund të përdorni të gjithë grupin e veçorive të platformës vetëm 2.95 dollarë në muaj, duke marrë një listë të avantazheve (azhurnime të rregullta të WordPress, bandwidth të pakufizuar, lidhje çertifikate SSL etj.) me këtë kosto.

Provoni tani Bluehost

Markat Tailor – Kompania më e mirë e internetit për krijimin e faqeve të kishave

Markat Tailor - Kompania më e mirë e internetit për krijimin e faqeve të kishave

Markat Tailor – është kompania më e mirë për krijimin e faqeve në internet të kishave, e cila jo vetëm që ju ndihmon të filloni këtë lloj projekti, por gjithashtu të kontribuoni në zhvillimin e saj të mëtutjeshëm dhe popullarizimin midis audiencës së synuar. Sistemi mundësohet nga Inteligjenca Artificiale, gjë që bën të mundur krijimin e faqeve të internetit me cilësi që shfaqin identitetin unik të markës, edhe nëse nuk jeni ekspert i dizajnit në internet.

Një nga hapat e parë dhe më të rëndësishëm që mund të kryeni, ndërsa procesi i zhvillimit të faqes në internet të kishës është hartimi i logos. Tailor Markat vjen me një cilësi të integruar Prodhuesi i logos mjet, i cili lejon mundësinë e përdorimit të elementeve të shumëfishtë të krijimit të logos, të disponueshëm në magazinë që mund të përdorni për të zhvilluar logon e faqes tuaj të kishës (nëse nuk e keni ende një). Procesi i krijimit është i lehtë, i shpejtë dhe i kuptueshëm për të gjithë.

Tailor Markat gjithashtu ofron një plotësisht të integruar platforma e menaxhimit shoqëror, e cila lejon ndarjen e përmbajtjeve të lidhura me faqen e internetit të kishës tuaj në rrjetet sociale për të bërë të vetëdijshëm audiencën tuaj për gjithçka që po ndodh në jetën tuaj në kishë. Nëse planifikoni të mblidhni donacione (që është një mision i rëndësishëm për çdo kishë), sistemi do të bëjë të mundur që ju të krijoni dhe integroni reklama të menjëhershme me anë të përdorimit të funksionalitetit të tij Reklamat për rrobaqepësi platformë.

Sistemi nuk është i lirë dhe do të duhet të investoni në promovimin e uebfaqes së kishës suaj, nëse akoma vendosni t’i jepni përparësi. Sidoqoftë, Tailor Brands kryesisht pozicionon veten si një kompani profesionale për zhvillimin e biznesit dhe markë tregtare. Përdorimi i tij për krijimin e faqes në internet të kishave nuk është zgjidhja më e arsyeshme pasi ka shumë ndërtues të internetit më të përballueshëm dhe funksionalë të përshtatshëm për këtë qëllim.

Provoni markat e përkohshme Tani

Krijuesi i IM – Ndërtues i faqes në internet për organizatat jofitimprurëse

Krijuesi i IM - Ndërtues i faqes në internet për organizatat jofitimprurëse

Krijuesi IM – është një krijues profesionist i faqes në internet për organizatat jofitimprurëse, që jep një tërësi mbresëlënëse karakteristike të integruar të nevojshme për të filluar një faqe interneti cilësore të kishave pa investuar një dollar në të. Ajo që do të merrni kur përdorni platformën është blogimi, tregtia elektronike dhe veçoritë e marketingut, temat e përgjegjshme, imazhet / videot e shumëfishta që do të shtojnë funksionalitetin dhe tërheqjen vizive në projektin tuaj. Mbani në mend se nuk keni pse posedojnë ndonjë aftësi koduese për të filluar një faqe interneti të kishave me IM Creator.

Krijuesi i faqes në internet vjen me një integruar motori i blogezimit, gjë që bën të mundur lidhjen e një blogu në uebfaqen e kishës suaj. Kjo lejon komunikim më të ngushtë me anëtarët e kishës, ndërveprim më të mirë me grupe të ndryshme të përdoruesve dhe hartimin e përgjithshëm të faqes tuaj. Duke ngarkuar postime të reja në seksionet e blogut tuaj, do t’i mbani lexuesit të interesuar për nuancat e lidhura me kishën. Për më tepër, ekziston mundësia që të mundësohen komentet e përdoruesve për ndërveprim më efektiv.

Krijuesi IM ka një të pasur mbledhja e imazheve / skedarëve media falas ju mund të zgjidhni dhe integroni në uebfaqen tuaj të kishës për të tërhequr vëmendjen e përdoruesit. Opsioni i filtrit të kërkimit do t’ju ndihmojë të renditni në mënyrë efektive fotot e disponueshme për të zgjedhur ato që i përshtaten më shumë ngrohtë kishës. Po kështu, ekziston një mundësi për të shfletuar një grup të modele pa përgjigje për të zgjedhur atë që funksionon më mirë për projektin tuaj. Përshtatja e mëtutjeshme e shabllonit është mjaft intuitiv dhe ekziston gjithashtu një mundësi e injektimit të kodit që ju lejon të krijoni një dizajn të jashtëzakonshëm dhe plotësisht të personalizuar në faqen e kishës.

Provoni Krijuesin IM falas

Cili është qëllimi i një uebfaqe të Kishave?

Uebfaqet e kishave kryejnë disa misione në të njëjtën kohë. Qëllimi i tyre kryesor është të shërbejnë kryesore Burim informacioni për xhematin e kishës. Ky është destinacioni më i besueshëm dhe i përshtatshëm për përdoruesit, të cilët dëshirojnë të qëndrojnë të vetëdijshëm për lajmet kryesore të kishës, njoftimet, ngjarjet, oraret dhe gjërat e tjera të lidhura.

Një tjetër mision i çdo faqe në internet të kishave është të krijojë një komunikim të drejtpërdrejtë midis pastorëve dhe kongregacionit. Projektet e tilla zakonisht vijnë me biseda të drejtpërdrejta, forume, blogje dhe elementë të tjerë që bëjnë të mundur qëndrimin në kontakt me njerëzit që përdoruesit komunikojnë më shpesh.

Një faqe në internet e kishave është gjithashtu vendi për të bërë dhurime në mënyrën e përshtatshme dhe të lehtë. Si një organizatë jofitimprurëse, një kishë i lë të drejtën secilit anëtar të dhurojë shuma të caktuara të parave për vullnetarizim, zhvillim të kishës ose ndonjë qëllim tjetër.

Si të krijoj një faqe në internet për kishën time?

Sapo të vendosni të filloni një faqe në internet të kishave, do të përballeni me hapat e domosdoshëm për të filluar me lehtësi. Le të renditim pikat kryesore që do të duhet të merrni parasysh, ndërsa punoni tani në projektin tuaj.

 1. Zgjidh sistemin – Gjëja e parë dhe më e rëndësishmja që duhet të bëni gjatë punës në zhvillimin e faqes tuaj të internetit është të zgjidhni mjetin e duhur. Ky ideal duhet të jetë sistemi, i cili do të arrijë në aftësitë tuaja të projektimit në internet, objektivat, kërkesat e projektit dhe buxhetin. Ndërtuesit e faqeve në internet janë mjetet më të përshtatshme në këtë drejtim, por gjithashtu mund të përdorni CMS për të përfituar fleksibilitet më të thellë.
 2. Zgjidhni Domain dhe Hosting – Shumica e ndërtuesve të uebfaqeve vijnë me hostim të integruar dhe emër domaini që shpesh ofrohet si bonus. Kështu që, nuk do të duhet të shqetësohesh për këtë nuancë. Ndërsa punoni me CMS, megjithatë, do të përballeni me nevojën për të zgjedhur hostin dhe domainin e palëve të treta. Mbani në mend këtë, kur bëni zgjedhjen tuaj.
 3. Zgjidhni një Model – Në varësi të sistemit për të cilin do të kërkoni, do t’ju ofrohet një koleksion modelesh për të zgjedhur për faqet e internetit të kishave tuaja. Këto mund të jenë ose tema standarde ose shabllone të specializuara të kishave. Ju gjithashtu mund të zgjidhni një temë krejtësisht të zbrazët për ta rregulluar atë nga e para. Sa i përket CMS, ai ofron si model të integruar (zgjedhja e të cilave mund të jetë mjaft e kufizuar) dhe modele falas / të paguara të krijuara nga zhvilluesit e palëve të treta.
 4. Përshtatni Dizajnin – Të dy krijuesit e faqeve të internetit dhe CMS ofrojnë një grup mjetesh të personalizuara të dizajnit që mund t’i përdorni për të krijuar dizajn të personalizuar të faqes së internetit. Ju mund të redaktoni pothuajse të gjithë elementët e shabllonit të zgjedhur, të ngarkoni përmbajtjen tuaj, të shtoni skedarë media, etj.
 5. Integroni Widgets / Plugins – Ndërtuesit e faqes në internet lejojnë qasjen në koleksionin e widget-ve të integruara, nga të cilat mund të jenë krijuar posaçërisht për faqet e internetit të kishave. E njëjta gjë ka të bëjë me CMS, e cila është e njohur edhe për opsionet e saj të gjera të integrimit të prizave.
 6. Lidhni llogaritë e mediave sociale – ateverfarëdo platforme që do të zgjedhësh, nuk do të shkosh pa të lidhur llogaritë e mediave sociale me të. Ky është një domosdoshmëri, nëse keni ndërmend të rritni xhematin tuaj dhe thjesht të qëndroni të lidhur me anëtarët e tij.
 7. Optimizoni Uebfaqen – Hapi tjetër është optimizimi i uebfaqes së gatshme për renditje më të lartë të motorëve të kërkimit dhe ekspozimit më të mirë në internet. Shumica e krijuesve bashkëkohorë të faqeve të internetit dhe CMS janë miqësore me SEO – thjesht vendosni cilësimet e kërkuara të SEO që gjenden në një faqe të veçantë për t’u siguruar që projekti juaj do të renditet i lartë në motorët e kërkimit.
 8. Shko jeto – Hapi i fundit i procesit të ndërtimit të uebit është publikimi përfundimtar i faqes në internet. Ka kuptim që të shikoni paraprakisht projektin para publikimit për t’u siguruar që ai është absolutisht i gatshëm. Pastaj shkoni përpara për ta publikuar atë dhe për të shijuar rezultatin!

Dizajni i faqes së internetit Сhurch – Shouldfarë duhet të përfshijë?

Zgjedhja e mjetit të duhur për ndërtimin e uebit është vetëm gjysma e suksesit. Përveç që është informues, projekti juaj duhet të vijë me një dizajn tërheqës për t’i mbajtur përdoruesit të angazhuar në shfletimin e tij pa pushim. Kjo është arsyeja kryesore për të përfshirë elementët e domosdoshëm të projektimit në faqen e internetit të kishës tuaj. Le të regjistrojmë disa nga këto elementë tani:

 • Fotografitë dhe videot e predikimeve – Vizitorët tuaj të faqes në internet sigurisht që do ta vlerësojnë një mundësi për të parë fotot dhe videot e predikimeve (veçanërisht të atyre që kanë humbur për ndonjë arsye). Shtë gjithashtu e dëshirueshme që të përfshihet një mundësi për të parë përkthimin drejtpërdrejt të të gjitha predikimeve të kryera;
 • Seksioni i Ministrisë së Fëmijëve – Duke shtuar seksionin e ministrisë për një fëmijë, do të jeni në gjendje të tërheqni vëmendjen e fëmijëve për çështjet që lidhen me kishën. Prindërit, të cilët gjithashtu janë përfshirë në xhematin tuaj do ta vlerësojnë vërtet këtë;
 • Kalendari i Ngjarjeve – Krijimi dhe integrimi i Kalendarit të Ngjarjeve do të shtojë patjetër vlerë në faqen e internetit të kishës tuaj. Ky është një nga elementët që duhet të ketë, i cili lejon vizitorët tuaj të qëndrojnë të vetëdijshëm për të gjitha ngjarjet e planifikuara që do të mbahen në një kishë;
 • Dhurimi në internet – Përfshirja e veçorisë së dhurimit në internet u lejon njerëzve të japin kontribute financiare për zhvillimin e kishave ose biznesin vullnetar;
 • Bisedë / Forum live – Nëse dëshironi të qëndroni të lidhur me xhematin, integrimi i një bisede live ose një forumi në uebfaqen e kishës tuaj do të jetë një ide e bukur. Kështu do të jeni në gjendje të komunikoni me anëtarët e tjerë të kishës për të mos humbur lidhjen me ta;
 • Mediat sociale – Ju nuk do të shkoni pa integruar burimet e mediave sociale – gjithashtu duke përdorur dhe azhurnuar rregullisht llogaritë e mediave sociale të lidhura me kishën, ju do të rritni audiencën e synuar. Kjo përfundimisht do t’i ndihmojë përdoruesit të kontaktojnë me ju, të shikojnë përmes lajmeve dhe ngjarjeve tuaja të fundit si dhe të rrisin kongregacionin;
 • hartat e Google – reallyshtë me të vërtetë e dëshirueshme të përfshini një widget Google Maps në faqen e internetit të kishës suaj – kjo është mënyra më e mirë për të ndarë vendndodhjen e kishës tuaj dhe për t’i ndihmuar anëtarët e rinj të kongregacionit ta gjejnë lehtësisht.

Vija e poshtme

Kur bëhet fjalë për krijimin e një uebfaqe të kishave, përdorimi i një krijuesi të faqes në internet është zgjidhja më e mirë. Sidoqoftë, do të duhet të zgjidhni midis platformave të gjitha në një dhe ato të ngrohta për të fituar rezultatin e dëshiruar. Zgjedhja varet nga nevojat tuaja aktuale për ndërtimin e faqes në internet dhe nga thellësia e personalizimit të faqes në internet të kishës që ju synoni.

Që nga sot, Wix dhe WordPress janë zgjidhjet më të perspektivës për ndërtimin e faqes në internet të kishave. Këto janë platformat që kanë krijuar tashmë prani të besueshme në internet dhe, kështu, nuk kërkojnë prezantim të hollësishëm. Kjo për shkak se grupet e tyre të tipareve dhe mostrat e projekteve të përfunduara flasin vetë.

Si krijues i faqeve në internet, Wix funksionon shumë për përdoruesit e papërvojë, ndërsa WordPress është një zgjidhje më e preferueshme për përdoruesit, të cilët dëshirojnë të përfitojnë sa më shumë nga procesi i tyre i krijimit të faqes së internetit për të marrë përfundimisht një faqe interneti të kishave me tipare të plota. Për të bërë zgjedhjen e duhur, merrni parasysh objektivat e projektimit tuaj në internet dhe vendosni se cila zgjidhje vjen në aftësitë tuaja dhe ka nevojë më së shumti.

Krijoni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map