Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet të komunitetit

Ndërtuesit e faqeve në internet të komunitetit

Nocioni i krijuesve të uebfaqeve të komunitetit përfshin blogje dhe forume – platforma për komunikimin e ngrohtë të përdoruesve. Këto janë burime të komplikuara tematike për të shkëmbyer përvojë, mendime, postuar komente dhe thjesht për të kaluar kohë në rrethin e njerëzve me mendje.

Këto mund të jenë faqet e internetit të tifozëve, bloget që përqendrohen në shumimin e kafshëve të rralla dhe kultivimin e bimëve, entuziastë të lojërave të Go, profesionistë të gdhendjes së drurit, koleksionistë ose tifozë të sporteve ekstreme. Me fjalë të tjera, këto janë faqe në internet që bashkojnë njerëzit bazuar në interesat e tyre në kamare të shumta.

Rrjetet sociale gjithashtu mund të llogariten në faqet e internetit të komunitetit. Ato nuk mund të krijohen me ndërtuesit e faqeve të internetit, kështu që, ne nuk do t’i përfshijmë ato në këtë nocion. Specifikat e zhvillimit të tyre ndryshojnë shumë dhe, kjo është arsyeja pse, kjo është detyrë e ekipeve të programuesve, por jo e amatorëve të dizajnit në internet. Ne do të përqendrojmë më mirë vëmendjen në blogje dhe forume.

Ne testuam 7 nga ndërtuesit më të mirë të faqeve në internet të komunitetit për anëtarësimin në faqen e internetit:

 1. uCoz – Ndërtuesi më i mirë i faqes në internet të komunitetit
 2. WordPress – Platformë për Typedo Uebfaqe të Anëtarësisë
 3. Krijuesi i IM – Ndërtues i faqeve të komunitetit FALAS për jofitimprurjet
 4. Subhub – Ndërtuesi i faqeve në internet me anëtarësi
 5. Admidio – Programi FALAS i Menaxhimit të Komunitetit me Burim të Hapur
 6. Dhoma e dhomës – Softuer i Menaxhimit të Anëtarësisë i lehtë për t’u përdorur
 7. Bëhuni TI – Zgjidhja Gjithë në një për Menaxhimin e Komunitetit

Nëse keni të drejtë të filloni një faqe në internet të komunitetit me përpjekje minimale / kohë për investime, atëherë sigurisht që do të përballeni me nevojën për të zgjedhur një platformë të besueshme për krijimin e faqeve në internet për të filluar me lehtësi. Zgjedhja midis krijuesve të faqeve të internetit në të gjithë-në-një dhe të specializuar mund të jetë disi bezdisëse për një të ri, gjë që shkakton domosdoshmërinë e rishikimit të secilit prej sistemeve të përfshira në listë. Analiza e hollësishme do t’ju ndihmojë të merrni vendimin e duhur në lidhje me sistemin me të cilin do të vazhdoni të punoni.

uCoz – Ndërtuesi më i mirë i faqes në internet të komunitetit

uCoz - Ndërtuesi më i mirë i faqes në internet të komunitetit

uCoz – është një krijues i njohur i faqeve cloud, i cili përdoret gjerësisht për zhvillimin e faqeve të internetit të komunitetit. Platforma është e bazuar në modul dhe, kështu, ju lejon të krijoni paraqitjen dhe strukturën tuaj të internetit me anë të zgjedhjes dhe integrimit të moduleve / blloqeve të kërkuara të përmbajtjes. Sistemi nuk është zgjidhja më e lehtë për fillestarët pasi mund të kërkojë vetëdije për kodimin, nëse dëshironi ta bëni faqen tuaj më të ngarkuar me veçori. Sidoqoftë, është padyshim zgjidhja më e mirë për të gjithë ata që janë të gatshëm të fillojnë dhe menaxhojnë një faqe interneti me cilësi të komunitetit. Le ta regjistrojmë tiparin e saj të vendosur menjëherë:

 • Krijimi i forumit – Ndërtuesi i faqes në internet ju lejon të krijoni një forum funksional dhe mjaft të fuqishëm përmes integrimit të modulit përkatës. Për të aktivizuar funksionin, thjesht duhet të hyni në seksionin e cilësimeve, të zgjidhni modulin e Forumit dhe ta vendosni atë si një Faqja kryesore. Forumi lejon shtimin e numrit të kërkuar të seksioneve, degëve dhe kategorive që merren me ngrohtësinë që ai mbulon. Ju gjithashtu mund të caktoni të drejtat e autorit për përdorues të caktuar, të vendosni numrin e temave të shfaqura në një faqe, të rregulloni opsionet e shfaqjes së pamjes dhe statusit etj.
 • Lidhja në Blog – Karakteristika realizohet gjithashtu me anë të integrimit të një moduli të veçantë blog që mund të zgjidhni në seksionin e cilësimeve dhe të vendosni si Faqja Kryesore. Një modul blog bën të mundur krijimin e kategorive të materialeve, duke i mbushur ato me postime që mund t’i azhurnoni sa herë që kërkohet. Alsoshtë gjithashtu e mundur që të vendosni modelin e burimit të lajmeve këtu, të zgjidhni modelin më të përshtatshëm të blogut, të rregulloni parametrat e ekranit dhe hartimin e artikujve, të përcaktoni karakteristikat e përgjithshme për imazhet në blog etj. Përveç kësaj, ju mund të aktivizoni një mundësi vlerësimi postimi, njoftime për komente me email, zgjidhni formati më i mirë i prezantimit, vendosni numrin e postimeve të shfaqura në faqet në internet etj.
 • Shkathtësi HTML – Edhe pse, ndërtimi i faqeve të internetit me uCoz nuk është aq i vështirë, është akoma e dëshirueshme të zotëroni aftësi HTML, nëse dëshironi t’i jepni projektit tuaj pamje të lartë dhe performancë unike. Sa më shumë vetëdije për kodin, aq më i avancuar dhe me pamje të plotë do të jetë faqja e internetit e komunitetit tuaj.
 • Zgjedhja e shabllonit – uCoz krenohet me një koleksion të modeleve të personalizuara të integruara me porosi, si dhe vendin e vet të tregut me formacione dhe shabllone të shumta profesionale të gatshme. Këto modele janë paguar, por ato kanë pamje të azhurnuar dhe me stil.

uCoz ofron një politikë çmimesh të moderuar. Ekziston një version falas i shërbimit, i cili vjen me një fushë me porosi, reklama të shfaqura në faqen kryesore, hapësirë ​​të kufizuar në disk dhe kufizime të tjera të funksionalitetit. Nëse me të vërtetë synoni të filloni një uebfaqe të komunitetit të ngarkuar me veçori me uCoz, atëherë duhet të përmirësoni një nga katër pajtimet e paguara. Kostoja e planit më të lirë aktualisht përbën vetëm 3 $ / muaj, që është një avantazh i vërtetë për pajtimtarët e sistemit.

Provoni uCoz falas

WordPress – Platformë për Typedo Uebfaqe të Anëtarësisë

WordPress - Platformë për Typedo Uebfaqe të Anëtarësisë

WordPress – është një sistem i njohur për menaxhimin e përmbajtjes, i cili është bërë jashtëzakonisht i popullarizuar gjatë viteve të fundit. Fillimisht e krijuar si një platformë Blogimi, sistemi ka evoluar në një program popullor të përdorur për të filluar dhe menaxhuar të gjitha llojet e projekteve. Shtë mjaft e lehtë për të zotëruar WordPress edhe për kohëmatësit e parë, edhe pse, sistemi nënkupton vetëdijen për bazat e kodimit. Kjo është veçanërisht e vërtetë, kur bëhet fjalë për zhvillimin e projekteve komplekse të ngarkuara me karakteristika. Për të zbuluar tiparet që CMS u ofron përdoruesve të saj, mbani mend aspektet e mëposhtme:

 • Lehtësia e instalimit – Shkarkimi dhe instalimi i WordPress zgjat vetëm disa minuta. Procesi është i automatizuar – ajo që ju duhet është vetëm të ndiqni udhëzimet që gjeneron CMS për t’ju ndihmuar të filloni me krijimin e faqes tuaj të internetit..
 • Fleksibiliteti dhe Liria e Përshtatjes së Dizajnit – CMS lejon lirinë e personalizimit të dizajnit, duke lejuar hyrje në mjete dhe veçori të shumta. Ka shumë që mund të bëni këtu për t’i dhënë faqes së internetit të komunitetit tuaj pamjen dhe performancën e dëshiruar. Kështu, ju mund të ndryshoni ngjyrat e internetit, shkronjat, prejardhjet, header, footer dhe sektorët / parametrat e tjerë. Për më tepër, sistemi lejon të ngarkoni skedarët e mediave dhe llojet e tjera të përmbajtjes që dëshironi të integroni në projektin tuaj.
 • Shtojcat për faqet e internetit të komunitetit – WordPress dallon nga turma për shkak të përzgjedhjes së saj të pasur të shtojcave të jashtme që janë krijuar posaçërisht për faqet e internetit të komunitetit, përkatësisht bloget dhe forumet. Disa prej shtojcave më të njohura dhe të përdorura gjerësisht përfshijnë BuddyPress, bbPress, UserPro, Youzer, Sensorin e Përmbajtjes, Chat Wise, Fto Kushdo, Socialize dhe shumë më tepër.

Kostoja përfundimtare e përdorimit të WordPress varet nga disa faktorë. Vetë CMS është falas për shkarkim dhe instalim, por nënkupton investime buxhetore, kur bëhet fjalë për performancën dhe promovimin e tij. Nëse planifikoni të filloni një projekt të ngarkuar me karakteristika me performancë të lartë, nuk do të shkoni pa zgjedhur programe shtesë ose tema. Ato ndryshojnë në koston dhe funksionalitetin e dhënë. Por nuk është ashtu.

Për të publikuar projektin e gatshëm, do t’ju duhet zgjedh një host të besueshëm dhe emri i domain. Kostoja gjithashtu do të varet nga kompania që ju do të zgjidhni, plani që ju do të zgjidhni dhe çmimi i domain. Në këtë drejtim, Bluehost provon të jetë zgjidhja më e përshtatshme, e cila rekomandohet zyrtarisht nga CMS. Kostoja e planit më të lirë Bluehost përbën 2,95 $ / muaj, ndërsa rreziku i karakteristikave të parashikuara për këtë çmim është mbresëlënës dhe i gjithanshëm sa duhet për të mbuluar nevojat tuaja për krijimin e faqes në internet.

Provoni WordPress Tani

Krijuesi i IM – Ndërtues i faqeve të komunitetit FALAS për jofitimprurjet

Krijuesi i IM - Ndërtues i faqeve të komunitetit FALAS për jofitimprurjet

Krijuesi IM – është një krijues i faqeve në internet cloud, i cili e bën zhvillimin e faqeve të internetit të komunitetit më të thjeshtë dhe më të përballueshëm për të gjithë. Sistemi vjen me një spektër të gjerë mjetesh dhe veçorish që thjeshtojnë procesin e krijimit të faqes në internet dhe kanë ndikim të dukshëm në rezultatin përfundimtar. Krijuesi i faqes në internet është falas për të gjitha organizatat / përdoruesit jofitimprurës, që është një tjetër theks që kontribuon në popullaritetin e tij. Lista e veçorive që Krijuesi IM është i gatshëm të ofrojë përfshin pikat e mëposhtme:

 • Designs Niche. Ndërtuesi i faqes në internet lejon qasjen në koleksionin e saj të integruar të modeleve tematike, të cilat janë falas dhe të përgjegjshme si parazgjedhje. Sistemi gjithashtu ofron mjete të shumta për personalizimin e dizajnit për t’i dhënë projektit tuaj pamjen në fund të lartë dhe ekziston gjithashtu një mundësi për të integruar kodet HTML për prezantim më tërheqës të faqes në internet.
 • Motori i Blogjeve. Krijuesi IM krenohet me një motor të fuqishëm për Blogging, i cili lejon krijimin dhe vendosjen e një blogu me karakteristika. Platforma ju lejon të krijoni numrin e kërkuar të seksioneve të blogjeve tematike për të ngarkuar dhe menaxhuar më tej postimet e reja ose të planifikoni botimin e tyre. Shtë gjithashtu e rëndësishme që ju të keni një mundësi për të mundësuar mundësinë e komentimit të përdoruesit për t’i lënë vizitorët e blogut tuaj të ndajnë lajmet, mendimet, idetë dhe mendimet e komunitetit të tyre që i ndihmojnë ata të qëndrojnë në kontakt me njëri-tjetrin dhe me ju (si pronar i një blogu).
 • eCommerce. Së bashku me opsionet e Blogimit, Krijuesi IM bën të mundur t’i jepni një faqe interneti komunitetit tuaj një fokus të tregtisë elektronike. Kjo veçori mund të jetë e dobishme, nëse planifikoni të shisni diçka ose të ofroni shërbime të paguara përmes projektit të komunitetit tuaj. Do të hasni tipare të shumta të e-commerce këtu që do t’ju ndihmojnë të filloni me lehtësi, edhe nëse nuk jeni një profesionist i kodimit.

IM Creator është një ndërtues plotësisht i faqes në internet për jofitimprurës, studentë dhe artistë. Nëse i përkisni ndonjë prej këtyre kategorive të përdoruesve, jeni të mirëpritur të regjistroheni në sistem dhe të përdorni tërë karakteristikën e tij të vendosur pa asnjë kosto fare. Mimi i planeve të paguara që ofron Krijuesi IM fillon me 8 $ / muaj, i cili veçanërisht funksionon mirë për sipërmarrësit dhe shitësit.

Provoni Krijuesin IM falas

SubHub – Ndërtues i faqeve në internet me anëtarësi

SubHub - Ndërtues i faqeve në internet me anëtarësi

SubHub – është një krijues i faqes në internet, i cili ndihmon përdoruesit të krijojnë dhe menaxhojnë faqet e internetit të anëtarësimit me një performancë të denjë. Sistemi është zgjidhja plotësisht e integruar që fuqizon të gjithë të botojnë përmbajtje të lidhura me komunitetin, duke fituar para nga anëtarësimi i gjerë, abonimet, opsionet e e-commerce etj. Megjithatë, një i ri mund ta ketë të vështirë të zotërojë platformën për shkak të qasjes së tij komplekse të projektimit në internet. Nëse keni të drejtë të krijoni një faqe në internet anëtarësie me sistemin, merrni parasysh avantazhet kryesore të tij:

 • Opsionet e anëtarësimit. Krijuesi i faqes në internet ofron një përzgjedhje mahnitëse të veçorive dhe niveleve të fuqishme të anëtarësimit, të cilat bëjnë të mundur që grupe të ndryshme anëtare të bashkohen me projektin, të shohin përmbajtjen përkatëse dhe të bëjnë redaktimet e lejuara.
 • Zgjidhje të gjithanshme të menaxhimit të përmbajtjes. SubHub lejon një menaxhim të thjeshtë, të përshtatshëm dhe efektiv të përmbajtjes. Ju lejohet të shtoni dhe azhurnoni artikuj, video, imazhe, faqe në internet dhe përmbajtje të tjera të lidhura që mund të publikohen menjëherë ose të planifikohen paraprakisht.
 • Dizajn të përgjegjshëm. Sistemi ju lejon të zgjidhni dhe rregulloni njërën prej modeleve të integruara të personalizuara që janë përgjegjëse nga parazgjedhja ose punësoni zhvilluesit e tij për të zhvilluar dizajnin e personalizuar të faqes së internetit për të arritur në nevojat tuaja të veçanta.
 • Shporta e integruar e blerjeve. SubHub vjen me karrocën e integruar të blerjeve që ju lejon të shesni produkte dixhitale / fizike, duke përdorur mundësi të shumta pagese si Stripe, PayPal dhe më shumë.
 • Opsionet e menaxhimit të komunitetit. Ndërtuesi i faqes në internet ofron mundësi të gjera të menaxhimit të komunitetit për të ndihmuar në krijimin e angazhimit të vazhdueshëm të përdoruesit. Kështu, mund të filloni dhe azhurnoni forume diskutimesh, direktori direkt anëtarësh, kalendarët e ngjarjeve, kanalet e mediave sociale etj.
 • Integrimi i MailChimp. SubHub është plotësisht i integruar me MailChimp që lejon të përfitoni sa më shumë nga opsionet e marketingut me email që sistemi ofron. Sapo një përdorues anulon pajtimin, integrimi automatik i MAilChimp gjithashtu anulohet gjithashtu.

SubHub ka tre plane çmimi, kostoja e të cilave është e moderuar. Abonimi më i lirë i Starter kushton 47 $ / muaj. Secili plan vjen me një provë falas 14-ditore të ofruar për të provuar funksionalitetin e sistemit. Për më tepër, është e mundur të kurseni deri në 15% duke zgjedhur abonimin vjetor.

Provoni SubHub falas

Admidio – Programi FALAS i Menaxhimit të Komunitetit me Burim të Hapur

Admidio - Programi FALAS i Menaxhimit të Komunitetit me Burim të Hapur

Admidio – është një program falas për menaxhimin e komunitetit me burim të hapur që përdoret për të drejtuar faqet e internetit të grupeve, shoqatave dhe organizatave. Platforma ofron një sërë karakteristikash të menaxhimit të komunitetit, module të integruara dhe mundësi të tjera që lejojnë krijimin e projekteve funksionale për të pasqyruar lejet dhe strukturën e organizatës suaj. Në të njëjtën kohë, Admidio nuk është aq i popullarizuar në përdoruesit për shkak të kompleksitetit dhe kohës së nevojshme për të forcuar të gjitha tiparet e integruara. Këtu është lista e theksimeve më mbresëlënëse të Admidio për të cilat duhet të jeni të vetëdijshëm për:

 • Fokusimi i Mjeshtrave të Uebit. Admidio është programi anëtarësues në internet, i cili u krijua posaçërisht për mjeshtrat në internet, të gatshëm për të mbajtur organizatat ose shoqatat e tyre, duke përdorur të gjitha avantazhet e menaxhimit të anëtarësisë. Kjo përfshin opsione të kontrollit të qasjes të ngritura, të cilat kërkohen për të mbrojtur të dhënat e anëtarëve nga qasja e paautorizuar.
 • Menaxhimi i të Drejtave të Anëtarësisë. Ndërtuesi i faqes në internet ju lejon të caktoni individualisht të drejta të anëtarësimit për pronat, departamentet, grupet e përdoruesve dhe anëtarët e veçantë të faqes në internet me të cilat planifikoni të bashkëpunoni. Shtë gjithashtu e mundur të krijoni lista të anëtarëve të konfigurueshëm që mund të eksportohen më tej në formate të ndryshme skedarësh, duke përfshirë PDF, Excel dhe CSV.
 • Krijimi i ngjarjes. Kur menaxhoni uebfaqet e lançuara me Admidio, mund të krijoni ngjarje të ndara që nënkupton mundësinë e anulimit ose kryerjes së mëtejshme të tyre. Për më tepër, është e mundur të shikoni, ngarkoni dhe menaxhoni fotografi / albume fotografish këtu.
 • Integrimi i Pluginit / Modulit. Së bashku me veçoritë klasike të menaxhimit të përdoruesit, Admidio ju lejon qasje në module / shtesa të shumta që mund të zgjidhni, instaloni dhe rregulloni në faqen tuaj. Këto përfshijnë çmime, ditëlindje, kalendar, plotësues të formularit, foto të rastësishme, sidebar, njoftime, statistikë, komunikime të shkruara, shtesa WP për Admidio dhe më shumë.

Admidio është programi që mund të shkarkohet, por shitësi nuk jep koston e programit që nga fillimi. Sistemi mund të shkarkohet dhe instalohet pa ndonjë kosto dhe ekziston gjithashtu një provë falas që ju lejon të provoni funksionalitetin e platformës pa asnjë tarifë.

Provoni Admidio falas

ChamberMaster – Softuer i Menaxhimit të Anëtarësisë me përdorim të thjeshtë

ChamberMaster - Softuer i Menaxhimit të Anëtarësisë me përdorim të thjeshtë

ChamberMaster – është një softuer i lehtë për t’u përdorur anëtar i menaxhimit, i cili u krijua për të menaxhuar të gjitha operacionet e përditshme të shoqatave të tregtisë dhe biznesit, dhomave, zyrave të konventave dhe vizitorëve, si dhe organizatave të tjera. Edhe pse, platforma nuk është aq e popullarizuar në institucionet bashkëkohore për shkak të kompleksitetit të saj, disa prej tyre ende e përdorin atë për ruajtjen e të dhënave, si dhe për zhvillimin ose promovimin e komuniteteve që shërbejnë. Softueri vjen me një grup karakteristikash dalluese të nevojshme për fillimin dhe menaxhimin me sukses të këtyre lloj projekteve, përkatësisht:

 • Sistemi i Menaxhimit të Anëtarëve. Platforma vjen me një bazë të dhënash të sofistikuar që ju lejon të menaxhoni me lehtësi listat e anëtarëve, të gjurmoni dhe analizoni të gjitha informacionet përkatëse, të shtoni anëtarët e rinj dhe të azhurnoni listën e atyre ekzistuese. Kjo kontribuon në ruajtjen e sigurt dhe të besueshme të informacioneve që lidhen me anëtarët, të cilat mund të arrihen në çdo kohë.
 • Faturimi i integruar. Sistemi vjen me veçorinë e përpunimit të faturimit / faturimit të integruar që siguron përfundimin e shpejtë dhe të sigurt të transaksioneve financiare.
 • Raportim personal. Softueri ju lejon të merrni njohuri më të sakta për shkak të pultit të lexueshëm lehtë të aftësive të raportimit të shumëfishtë dhe metrics kryesore. Shtë e mundur të matni, testoni, eksploroni dhe analizoni performancën e organizatës suaj, si dhe të ndërtoni dhe azhurnoni raporte.
 • Komunikimet dhe grupet. Ky është një grup i moduleve që thjeshtojnë procesin e lidhjes së anëtarëve të shoqatës suaj dhe organizimin e tyre në grupe të ndryshme bazuar në llojet e komunikimit të përfshirë.
 • Moduli i Ngjarjeve. Qasja dhe integrimi i modulit ChamberMaster ju lejon të organizoni dhe menaxhoni lloje të ndryshme të ngjarjeve. Moduli ndihmon për të marrë parasysh të gjitha fazat e procedurës së planifikimit të ngjarjeve, duke filluar nga ftesa e pjesëmarrësit dhe deri në lëshimin ose ndjekjen e faturave..
 • Opsionet e mbajtjes së anëtarëve. Sistemi është i dedikuar për të shërbyer nevojat e secilit përdorues. Kështu, ajo ndërmerr masa të posaçme për mbajtjen e anëtarëve për t’i lënë të gjithë përdoruesit të kënaqur. Këto përfshijnë mjete për përcjelljen e referimeve, krijimin e faqeve të informacionit për secilin biznes, përdorimin e reklamave të banderolave ​​për të promovuar bizneset përmes faqes tuaj të internetit, përmirësimin e listave të drejtorive të biznesit, dërgimin e azhurnimeve të automatizuara të eNewsletter të Hot Deal për abonentët e regjistruar, duke ofruar hartat në internet për të ndihmuar përdoruesit të gjejnë bizneset lokale dhe anëtarët etj.
 • Rrjetet Sociale. ChamberMaster boton automatikisht lajmet e biznesit tuaj, ngjarjet, azhurnimet, marrëveshjet e nxehta, informacionet e reja për anëtarët, postimet e punës në rrjetet sociale, përkatësisht Facebook dhe Twitter. Megjithatë, kjo veçori është e disponueshme vetëm për pajtimtarët e versionit Premier / Pro.

ChamberMaster nuk është një program falas. Platforma ofron katër mundësi çmimesh që variojnë në terma, veçori dhe opsione të përfshira. Për të zgjedhur planin e duhur, duhet të shikoni tiparet e përfshira në çdo pajtim, duke marrë parasysh madhësinë e dhomës. Opsioni më i përballueshëm i çmimeve është paketa thelbësore, kostoja e së cilës fillon me 149 $ / muaj.

Provoni ChamberMaster falas

Bashkohuni me TI – Zgjidhje Gjithë në Një për Menaxhimin e Komunitetit

Bashkohuni me TI - Zgjidhje Gjithë në Një për Menaxhimin e Komunitetit

Bashkohuni me të – është platforma e menaxhimit të anëtarësisë gjithëpërfshirëse, e cila lejon organizatat të ndjekin, menaxhojnë dhe rritin në mënyrë efektive komunitetet e tyre. Softueri bën të mundur monitorimin e proceseve kryesore që ndodhin brenda organizatës për të menaxhuar me sukses anëtarët e tij dhe për të bashkuar njerëzit rreth interesave dhe profesioneve të tyre. Bashkohuni Mungon popullariteti në krahasim me platformat e tjera të ngjashme, por ende ka kuptim të zbuloni tiparet kryesore të platformës, nëse mendoni ta përdorni atë në të ardhmen:

 • Program i Avancuar i Anëtarësisë. Bashkohuni Ajo vjen me një program të përparuar anëtarësie që mund të konfigurohet në lidhje me kërkesat e veçanta të përdoruesit. Shtë e mundur të rregulloni konfigurimet në pultin e sistemit. Kjo është ajo ku ju mund të modifikoni llojet e anëtarësimit, parametrat financiarë, parametrat e pranisë në internet, fushat me porosi, të specifikoni të drejtat e shumta të hyrjes së administratorit etj.
 • Mjetet e menaxhimit të organizatës. Softueri lejon përdorimin e mjeteve të menaxhimit të organizatës për t’i dhënë biznesit tuaj vlerën më të mirë të mundshme. Ndër mjetet që mund të menaxhoni, ka kuptim të përmendni Pagesat e Anëtarëve të Procesit, Afatin e Anëtarëve, Tabelën e Anëtarëve, Emailet e synuara të Anëtarëve dhe më shumë.
 • Portali i Anëtarëve. Sistemi bën të mundur që përdoruesit të mund të anëtarësohen lehtësisht në organizatën tuaj dhe të qëndrojnë të lidhur me anëtarët e tjerë. Eachdo pajtimtar merr një mundësi për të modifikuar profilin, verifikuar llogarinë e anëtarit dhe emailin, të eksplorojë dhe të përdorë opsionet e mundshme të anulimit, të paraqesë dhe të azhurnojë informacionin e kartës së kreditit etj..

Bashkohuni Aktualisht ofron tre plane të paguara, më të përballueshme nga të cilat – Paketa Fillestare – kushton 29 $ / muaj. Secili plan vjen me provën 30-ditore falas për t’i lejuar përdoruesit të testojnë tiparet që përfshijnë dhe të vendosin për përdorimin e tij të mëtejshëm. Softueri ofron gjithashtu 20% zbritje për jo-fitime dhe 20% për abonime vjetore.

Provoni bashkohuni me IT falas

Vija e poshtme

Me një shumëllojshmëri të tillë të gjithanshme të krijuesve të faqeve të internetit të komunitetit, shërbimet e shqyrtuara në artikull duket se janë zgjidhjet më të arsyeshme. Ata nuk kanë asgjë të përbashkët dhe janë interesante për kategori të ndryshme të zhvilluesve të internetit duke filluar nga newbies dhe deri tek profesionistët, të cilët hartojnë faqe unike të bëra me porosi nga e para.

Blogjet dhe forumet shpesh kombinohen mirë në lidhje me një faqe në internet, gjë që e bën komunikimin ndërmjet përdoruesve të përshtatshëm. Kështu, ata të gjithë mund të lexojnë postimet për t’i diskutuar më tej ato në një forum ose në pjesën e komenteve, të ndajnë përvojën, të sqarojnë problemet më të djegura. uCoz, IM Creator dhe WordPress punojnë shkëlqyeshëm për këto lloj uebfaqesh. Shtë më e thjeshtë të vendosni modelin dhe të shtoni veçori specifike me anë të integrimit të aplikacionit / shtojcave, ngritjen e modulit dhe personalizimin e modeleve specifike të ngrohtë. Shumë është bërë përmes redaktimit të kodit në uCoz, ndërsa mënyra më e thjeshtë për të marrë një dizajn mahnitës këtu është ta blini atë në uTemplates. Në përgjithësi, të gjitha sistemet e zbulojnë veten nga ana më e mirë, kur bëhet fjalë për lançimin e faqeve të internetit të komunitetit.

Kur është fjala për uCoz, mund të përfitoni më shumë diversitet nga të gjitha pikëpamjet, nëse posedoni bazat e kodifikimit. Kjo është një platformë për përdoruesit me përvojë, të cilët krijojnë uebfaqe personale të fuqishme dhe të mëdha të bëra me porosi ose personal me synime të mëtejshme të parave. Nëse planifikoni të hapni një blog me një frekuencë të lartë botimi dhe seksione të shumta, atëherë nuk do të gjeni një ndërtues më të mirë të internetit për të arritur këtë qëllim.

Krijoni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me