Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet të hotelit

Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet të hotelit


Biznesi i hotelerisë është zgjeruar shumë gjatë viteve të fundit, gjë që shpjegohet kryesisht nga konkurrenca në rritje në këtë vend. Numri i pronarëve të hoteleve fillojnë të mendojnë për domosdoshmërinë për të krijojnë prani në internet për bizneset e tyre për të fituar vëmendjen e audiencës së synuar.

Nëse jeni duke menaxhuar një zinxhir hotelesh luksoze me shërbim të plotë, drejtoni një B të vogël&Shtëpia e mysafirëve B ose thjesht mendoni për fillimin e biznesit tuaj në hotel, fillimi i një uebfaqe mbresëlënëse, me pamje të plotë dhe miqësore për përdoruesit është e domosdoshme.

Si pronar hoteli, ju mund të jeni personalisht të interesuar të ndërtoni vetë një uebfaqe. Sidoqoftë, kush i njeh pikat kryesore të tij më mirë sesa ju? Në të njëjtën kohë, ju padyshim që mund të jeni shumë të zënë me menaxhimin e biznesit tuaj 24/7 për të mësuar gjuhë programimi për të zhvilluar këtë projekt më vete. Punësimi i një agjensie të projektimit në internet ose një freelancer mund të mos jetë zgjidhja më e mirë ashtu si duhet investime të dukshme financiare. Për fat të mirë, një ndërtues i mirë i faqeve të hoteleve mund të bëhet zgjidhja e vetme e arsyeshme në këtë rast.

Ne Testuam 6 Nga Ndërtuesit më të Mirë të Uebfaqeve të Hoteleve:

 1. Wix – Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve të Hoteleve me sistemin e Rezervimeve
 2. uKit – Ndërtues i Uebfaqes me përdorim të thjeshtë për Qira të Pushimeve
 3. WordPress – # 1 CMS për Zhvillimin e Uebsajtit në Hotel
 4. Hapësira katror – B&B Ndërtues i faqes në internet me sistemin e rezervimit
 5. SITE123 – Ndërtues i Fajtorit të internetit për të krijuar një faqe në internet hoteli
 6. Faqerojtësa – Ndërtues i Uebfaqes me bazë AI për Qira të Pushimeve

Nëse keni të drejtë të filloni të punoni në zhvillimin e faqes tuaj të hotelit në tuaj, duke përdorur një nga ndërtuesit e faqeve të listuara më lart do të jetë një zgjidhje e arsyeshme. Cila prej tyre, megjithatë, është alternativa më e preferueshme që do të arrijë në kërkesat tuaja për krijimin e faqeve në internet? Për të thjeshtuar zgjedhjen, ka kuptim të rishikoni dhe analizoni secilin prej sistemeve të përfshira në listë për t’ju ndihmuar të merrni vendimin e paanshëm. Shikoni menjëherë krahasimin e ndërtuesve më të njohur të faqeve të internetit të hoteleve dhe tiparet e tyre!

Wix – Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve të Hoteleve me sistemin e Rezervimeve

Wix - Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve të Hoteleve me sistemin e Rezervimeve

Wix – është krijuesi më i mirë i uebfaqeve të hoteleve që ofron një spektër të gjerë karakteristikash dhe ka sistemin e integruar të prenotimeve për të siguruar përvojën e patejkalueshme të ndërtimit të faqes në internet të hotelit. Përveç mjeteve standarde të projektimit në internet, platforma pret një paketë elementesh të lidhura me mikpritjen që do të sjellin biznesin tuaj në nivelin tjetër. Për dallim nga shuma mbizotëruese e ndërtuesve të faqeve në internet, Wix ju lejon të zbuloni 100% të potencialit të dhomave tuaja për audiencën e synuar, përveç sistemit të saj të brendshëm të rezervimit të ciklit të plotë. Whatfarë është e rëndësishme, nuk kërkon aftësi kodimi për të përballuar në mënyrë efektive procesin e krijimit të faqes në internet. Shikoni tiparet kryesore të krijuesit të faqes në internet:

 • Modelet e Hotelit. Wix lejon zgjedhjen midis dhjetëra modeleve me cilësi të lartë, të gatshme për celular dhe plotësisht të përshtatshëm. Ato janë dizajnuar posaçërisht për ngrohtësinë e biznesit të hotelit dhe ndahen në dy kategori për të thjeshtuar zgjedhjen e përdoruesve: modele për hotele dhe B&Bs dhe ato për apartamente dhe hostele. Ekziston gjithashtu një mundësi për të zgjedhur një temë të zbrazët për të hartuar një faqe unike të bazuar në preferencat tuaja individuale.
 • Vegla Hoteli. Sistemi i jep mundësinë e përdorimit të koleksionit të widget-ve falas dhe të paguar, integrimi i të cilave mund të rrisë ndjeshëm performancën në internet të hotelit tuaj dhe apelin vizual (Hotele dhe Airbnbs Harta për të siguruar pikat më të mira për të qëndruar në vendndodhjen tuaj, Hotele Wix për t’i lënë mysafirët tuaj të rezervojnë dhoma direkt në faqen e internetit, Rezervime për Qira të Pushimeve për të gjetur qiraje pushimesh dhe hotele në internet etj..).
 • Rezervime me Wix. Ky është sistemi i integruar i prenotimeve, i cili e bën të lehtë planifikimin në internet, lejon marrjen e prenotimeve 24/7, pranimin e pagesave të sigurta dhe personalizimin e markës tuaj për ta promovuar atë me sukses. Duke përdorur funksionin, ju mund të thjeshtoni procesin e menaxhimit të biznesit duke mbajtur gjurmët e orarit tuaj, duke shtuar anëtarët e stafit, menaxhimin e klientëve etj.
 • Aplikacioni Wix Mobile. Sipas statistikave të Wix, përdorimi i aplikacionit celular lejon rritjen e përqindjes së prenotimeve në internet me 30%. Duke instaluar aplikacionin, do të jeni në gjendje të menaxhoni biznesin tuaj (mbani gjurmët e rezervimeve tuaja, bllokoni kohën në kalendar, caktoni takimet e biznesit dhe madje krijoni planet e anëtarësimit) si dhe qëndrimi i azhurnuar 24/7 (zbuloni statistikat e prenotimeve, pranoni dhe dërgoni mesazhe në modalitetin në kohë reale, merrni paralajmërime në kohë, bisedoni me klientët etj.).
 • Mjetet e bashkëveprimit të klientit. Ekziston një zgjedhje e pasur e mjeteve të bashkëveprimit të klientit në dispozicion në Tregun Wix App. Këto janë pajisje shtesë dhe premium të integrueshëm, të cilat kanë ndikim pozitiv në komunikimin tuaj me klientët (Përgjigje, Takimet në Libër, Wix Forms, 123 Form Builder, Testimonials Influse, Chat Live, Kalendari i Ngjarjeve në Google, Kalendari i Ngjarjeve, Lajmet e fundit, Caktimi i Pro, Wix Chat, Menaxhimi i Kontakteve + CRM, etj.).
 • Bar kërkimi në dhomë. Sistemi vjen me një veçori të azhurnuar automatikisht që ofron informacionin më të saktë mbi disponueshmërinë e dhomës, përfshirë datën, lehtësirat, numrin e të rriturve, fëmijëve, etj..
 • Shqyrtime të klientëve. Me Wix, ju mund të integroni shtesa dhe widget për të mundësuar klientët të lënë komentet e tyre dhe të ndajnë përvojën e tyre për të qëndruar në hotelin tuaj (Shqyrtime të Klientëve, Komente +, Dëshmime Sociale, MyReviews, Komente, Yelp, Ndërtues Testimonial, Komente Zëri + etj.)
 • Integrimi me Tripadvisor. Wix lejon përdoruesit e saj të rezervojnë një dhomë në një hotel të drejtë nga faqja e internetit ose aplikacioni celular i Këshilltarit të Trip. Kjo përfundimisht kursen kohën dhe mundin tuaj.

kosto: Për newbies, të cilët nuk janë të njohur me sistemin dhe dëshirojnë të provojnë veçoritë e tij, Wix ofron planin e pakufizuar falas. Sidoqoftë, ai ka kufizime të caktuara, të cilat shkaktojnë domosdoshmërinë e azhurnimit të pajtimeve të paguara, kur bëhet fjalë për vetë procesin e zhvillimit të faqes në internet. Për më tepër, vetëm planet premium bëjnë të mundur lidhjen e emrit të domain-it në faqen e internetit të hotelit tuaj. Aktualisht, Wix ka dy lloje të pajtimeve me pagesë, përkatësisht standarde dhe tregti elektronike / afarizëm. Secila prej këtyre grupeve të planeve, nga ana e tij, gjithashtu vjen me disa lloje të planeve që përputhen me kërkesa specifike dhe aftësi të projektimit në internet. Plani Standard më i lirë do t’ju kushtojë 13 $ / muaj, ndërsa abonimi më i përballueshëm i biznesit fillon me 23 dollarë / muaj.

Provoni Wix falas

uKit – Ndërtues i Uebfaqes me përdorim të thjeshtë për Qira të Pushimeve

uKit - Ndërtues i Uebfaqes me përdorim të thjeshtë për Qira të Pushimeve

uKit – është ndërtuesi më i lirë i faqeve në internet për pronarët e hoteleve të biznesit të vogël dhe qiratë e pushimeve. Sistemi i bën përshtypje të gjithëve nga lehtësia e tij e jashtëzakonshme në përdorimin dhe përballueshmërinë, e cila nuk bën kompromis me performancën e shkëlqyer. Mund të funksionojë mirë për zhvillimin e një faqe në internet për shtrat & hotel mëngjes ose një shtëpi të vogël të ftuar. Këtu janë tiparet kryesore të krijuesit të faqes në internet:

 • Modelet e përgjegjshme të Niche. uKit ofron dhjetra modele falas dhe të paguar. Megjithëse, këtu nuk ka asnjë kategori “Hotel”, ju mund të zgjidhni nga një përzgjedhje e modeleve të pasurive të patundshme për të rregulluar më tej modelin e zgjedhur. Të gjitha shabllonet kanë seksionin e Kontaktit, Pricesmimeve dhe Shërbimeve. Thjesht plotësoni informacionin e nevojshëm dhe kjo është ajo! Keni parasysh se të gjitha temat premium vijnë me efekt hover për t’i bërë faqet tuaja në internet më interaktive dhe tërheqëse.
 • Mbledhja e widget-ve. Me uKit, ju mund të integroni widget-të të shumta në faqen e internetit të hotelit tuaj. Ato përmbajnë përmbajtje specifike që vijnë nga kërkesat e biznesit tuaj. Këto përfshijnë Butonat e Rrjeteve Sociale, Biseda në Internet, Afati kohor, Koha, llogaritësi i shërbimit, komentet e përdoruesve dhe çfarë jo.
 • Konvertimi i faqes në Facebook. Nëse tashmë keni një faqe në Facebook që lidhet me B tuaj&Biznes B, ju lehtë mund ta ktheni atë në një faqe në internet duke përdorur platformën uKit.
 • Biseda fluturuese. Tipari i bisedës live do t’ju lejojë të qëndroni të lidhur me klientët tuaj në modalitetin në kohë reale. Kështu do të mund t’i përgjigjeni pyetjeve të tyre dhe t’u ofroni atyre ndihmë dhe mbështetje në kohë me kohë.
 • Certifikatë falas SSL. Sa i përket përdoruesve të faqes suaj të hotelit do të bëjnë rezervime dhe prenotime në internet, është e domosdoshme t’i bëni ata të sigurt dhe të mbrojtur nga qasja e paautorizuar. Me veçorinë e lidhjes së Certifikatës SSL, do të jeni në gjendje ta bëni atë vetëm me disa klikime vetëm dhe absolutisht falas.
 • Karakteristika e CallBack. Widget do të ndihmojë një ndihmë të madhe për klientët, të cilët do të kenë dëshirën të zbulojnë detajet duke lënë kërkesën për thirrjen e thirrjes, në mënyrë që të mund të lidheni me ta sa herë që është e përshtatshme për ju.

kosto: uKit qëndron larg nga turma për shkak të politikës së saj të çmimeve të përballueshme, pavarësisht nga fakti se nuk ofron një plan plotësisht të lirë. Për të provuar sistemin, mund të regjistroheni për periudhën e provës 14-ditore falas. Në fund të saj, ju do të duhet të zgjidhni një nga planet me pagesë për të vazhduar punën në zhvillimin dhe promovimin e faqes suaj të internetit. Plani më i lirë i uKit do t’ju kushtojë 4 dollarë / muaj, ndërsa zgjidhja më e shtrenjtë vlen vetëm 12 dollarë / muaj.

Provoni uKit falas

WordPress – # 1 CMS për Zhvillimin e Uebsajtit në Hotel

WordPress - # 1 CMS për Zhvillimin e Uebsajtit në Hotel

WordPress – është sistemi më i popullarizuar i Menaxhimit të Përmbajtjes midis përdoruesve të gatshëm për të filluar biznese hoteliere në shkallë të gjerë. Për shkak të bollëkut të mjeteve të personalizimit të dizajnit, redaktimit të gjerë të kodeve dhe opsioneve të integrimit, shërbimi meriton të quhet një nga zgjidhjet më të mira për ndërtimin e uebit ndonjëherë. Le të regjistrojmë pikat kryesore të saj tani:

 • Modelet e Hotelit. WordPress ka një koleksion të mahnitshëm të modeleve (përfshirë ato për biznesin tuaj në hotel). Ato janë të integruara dhe të disponueshme në internet si falas dhe për një kosto të caktuar.
 • Shtojcat e ndërveprimit të klientit. Biznesi i hotelit nënkupton domosdoshmërinë e bashkëpunimit dhe bashkëveprimit me klientët. WordPress thjeshton këtë detyrë, duke ofruar një larmi shtojcash. Disa prej tyre përfshijnë Shtojcën e Klientit të Klientit, Butonat e Ndarjes së Shpejtë të Socialeve, Zonën e Konsumatorëve të WP, Bar Pro Njoftimin për WP, Kërkimin e Pluginit të Reagimit të Telefonatës dhe më shumë.
 • Pluginat e hotelit. Përveç shtojcave të ndërveprimit me klientët, CMS gjithashtu vjen me një përzgjedhje të pasur të shtojcave që janë krijuar posaçërisht për tu integruar më tej në faqet e internetit të hoteleve. Ju mund të zgjidhni shtojcën e sistemit AweBooking, Booki, Online Booking Booking Hotel, System WP Booking System, EasyReservations, Orioly Book Now dhe shtojcat e tjera të tjera të bazuara në bazën e dizajnit tuaj të internetit dhe nevojave të industrisë.

kosto: WordPress është një sistem absolutisht falas. Kjo do të thotë që ju mund të shkarkoni, instaloni dhe përdorni karakteristikat e tij kryesore dhe të integruara pa kosto fare. Kini parasysh që shtojcat dhe shabllonet cilësore të ofruara nga zhvilluesit e palëve të treta janë paguar, si dhe hosti dhe emri i domain. Kostoja e pritjes në përgjithësi varet nga plani dhe ofruesi për të cilin do të shkoni. kështu, Bluehost, i cili është pritja zyrtare e WordPress e rekomanduar nga sistemi, ofron disa plane, më e përballueshme prej të cilave do të kushtojë vetëm 2,95 $ / muaj.

Provoni WordPress falas

Hapësira katror – B&B Ndërtues i faqes në internet me sistemin e rezervimit

Hapësirë ​​katror - B&B Ndërtues i faqes në internet me sistemin e rezervimit

Squarespace – është një ndërtues i njohur i faqes DIY, i cili mund të përdoret në mënyrë efektive për zhvillimin e B&Uebfaqet e hoteleve B me funksionalitet të integruar rezervimi. Sistemi mbulon një spektër të gjerë karakteristikash dhe mjetesh që funksionojnë shkëlqyeshëm për krijimin e projektit në hotel. Vlen gjithashtu të theksohet se Squarespace nuk është platforma më e lehtë për fillestarët megjithatë është mjaft e mundur ta zotëroni atë, pavarësisht nga sfondi dhe aftësitë tuaja të dizajnit në internet. Shikoni tani grupin kryesor të veçorive të krijuesit të faqes në internet:

 • Modelet e përgjegjshme të hoteleve. Ndërtuesi i faqes në internet vjen me një seri dizajni të përgjegjshëm të përshtatshëm që mund të përdorni për të filluar dhe menaxhuar faqet e internetit të hoteleve. Një redaktues i përshtatshëm tërheqës dhe zvogëlim ju lejon të zgjidhni dhe rregulloni elementet e kërkuara të faqes në internet për t’iu përshtatur projektit tuaj të hotelit mbi të gjitha. Të gjitha shabllonet e Squarespace janë profesionale, duke bërë të mundur fillimin e një faqe interneti cilësor të hotelit nga e para.
 • Platforma eCommerce. Squarespace përmban një motor mjaft të fuqishëm të integruar eCommerce, i cili lejon krijimin e faqeve të internetit funksionale të hoteleve me sisteme rezervimi dhe arka. Krijuesi i faqes në internet siguron opsionin e sigurt të lidhjes së Certifikatës SSL, funksionalitetin e integruar të shportës së blerjeve, shfaqjen e produkteve dhe veçoritë e krijimit të dritareve, opsionin për vendosjen e videove, përshkrimet e detajuara të produkteve, zgjidhjet e çmimeve / transportit, si dhe programe besnike të gjithanshme për përdoruesit e rregullt. Këto karakteristika bëjnë të mundur që të përqendroheni në faqen tuaj të internetit të e-commerce në hotelin.
 • Marketingu i fuqishëm. Për t’i lejuar vizitorët e hotelit tuaj të zbulojnë lajmet, azhurnimet dhe ngjarjet e fundit në lidhje me biznesin, Squarespace bën të mundur që të ndani informacionin e kërkuar në rrjetet sociale, përkatësisht Facebook, Instagram, Twitter etj. SEO e Integruar, nga ana tjetër, kontribuon në faqen e internetit efektive të hotelit promovimi në motorët e kërkimit, kështu, duke ju lejuar t’i rezistoni konkurrencës së ngrohtë. Për më tepër, mund të kontrolloni analitikën e internetit në kohë reale të azhurnuar rregullisht (të tilla si App Metrics Squarespace, Google Analytics etj.) për të mësuar më shumë rreth hotelit tuaj, rezervimeve dhe klientëve. Për më tepër, ju mund të përdorni fushatat e marketingut me email, import / eksport të përmbajtjes dhe karakteristika të tjera të dobishme.
 • Karakteristikat e integrimit. Me Squarespace, ju mund të zgjidhni nga shtesa të shumta dhe widget që mund të shtojnë performancë shtesë në faqen e internetit të hotelit tuaj. Këto përfshijnë mjete specifike të e-commerce për projekte hoteliere, butona të mediave sociale, pajisje për galeritë e imazheve / videove, format e kontaktit dhe shumë më tepër.
 • Sistemi i rezervimit. Ndërtuesi i faqes në internet vjen me sistemin e integruar të rezervimit, i cili lejon të bëni prenotime në internet dhoma dhe rezervime hoteliere paraprakisht. Kjo është bërë me disa klikime direkt nga pulti i faqes tuaj të hotelit – të gjitha brenda të njëjtit ndërfaqe për lehtësinë tuaj të veçantë.
 • Prodhuesi i logos. Squarespace është krenar për krijimin e logos së saj të integruar, i cili ju lejon të krijoni ose rregulloni logon e faqes tuaj të hotelit, nëse nuk e keni akoma një ose nëse dëshironi të modifikoni paksa hartimin e logos së faqes suaj të internetit. Shtë gjithashtu e mundur të shtoni disa kontribues në ekipin tuaj të zhvillimit të faqes së internetit, nëse mendoni për hartimin e projektit të përbashkët dhe menaxhimin e tij të mëtejshëm.

kosto: Kur bëhet fjalë për aspektin e çmimeve, Squarespace nuk ofron abonime falas, por bën të mundur testimin e funksionalitetit të sistemit gjatë gjyqit 14-ditor, i cili është absolutisht falas për të gjithë. Abonimi më i lirë i paguar fillon me 12 dollarë / muaj, duke ofruar grupin e gjerë të veçorive të kërkuara për të filluar dhe azhurnuar me sukses faqen e internetit të hotelit tuaj.

Provoni Hapësirë ​​katror falas

SITE123 – Ndërtues i Fajtorit të internetit për të krijuar një faqe në internet hoteli

SITE123 - Ndërtues i Fajtorit të internetit për të krijuar një faqe në internet hoteli

SITE123 – është një krijues falas në internet për të krijuar një faqe në internet hotelesh dhe ky është gjithashtu një nga sistemet më të thjeshtë që përdoret për këtë qëllim. Shërbimi bën të mundur krijimin e projekteve të ngarkuara me karakteristika të cilat mund të shfletohen lehtë dhe paraqesin navigim intuitiv të kuptueshëm për secilin vizitor. Redaktori i integruar i tërheqjes dhe tërheqjes lejon një personalizim të shpejtë dhe të lehtë të faqes në internet, i cili përfundimisht rezulton në zhvillimin e faqeve të hoteleve vizualisht tërheqës dhe funksionues. Lista e pikave kryesore SITE123 është në dispozicion më poshtë:

 • Prodhuesi i logos. Ndërtuesi i faqes në internet i jep mundësinë e përdorimit të mjetit të integruar Logo Maker, i cili bën të mundur rritjen e popullaritetit dhe njohjes së markës në faqen tuaj të hotelit. Platforma ofron një sërë elementësh të integruar të projektimit që mund të përdorni për të krijuar logon e faqes tuaj të hotelit. Ekziston gjithashtu një mundësi për të ngarkuar dhe rregulluar logon ekzistuese për ta bërë atë unike dhe të personalizuar.
 • Mbështetje shumëgjuhëshe. Platforma ofron mbështetje shumë-gjuhëshe, për shkak të së cilës ju mund të krijoni numrin e kërkuar të versioneve të gjuhës në internet në varësi të nevojave të biznesit tuaj. Kjo do ta bëjë faqen tuaj të hotelit të arritshëm për audiencën e synuar, të cilët vijnë nga jashtë, si dhe për partnerë / vizitorë ndërkombëtarë.
 • Tregu i Aplikimeve. Sistemi lejon qasje në shumëllojshmërinë e aplikacioneve funksionale, shtesa dhe widget, të cilat dukshëm do të rritin performancën e internetit tuaj të hotelit. Disa nga aplikacionet më të njohura të këtij lloji përfshijnë widget për Rezervime që funksionojnë shkëlqyeshëm për projektet hoteliere, Formularët, Galeritë, Mbështetja për Bisedë në të Drejtpërdrejtë, Vegla Analitike, Widgets Sociale dhe shumë më tepër.
 • Formulari Online Builder. Ekziston një mundësi për të krijuar dhe integruar lloje të ndryshme të formave në internet në faqen tuaj të hotelit qoftë formë komunikimi ose qëllime funksionale. Këto përfshijnë forma të kthimit, formularët e regjistrimit, formularët e pyetjeve në internet, pyetësorët, sondazhet dhe llojet e tjera të formave. SITE123 Form Builder është absolutisht falas, duke ofruar qasje në larminë e shtresave të formave të personalizuara që mund të përdorni dhe përshtatni në lidhje me nevojat e zhvillimit të faqes tuaj të hotelit.
 • Opsionet e mediave sociale. SITE123 lejon pajtimtarët e tij të integrojnë skedarët e mediave sociale në faqet e tyre të hotelit. Sistemi bën të mundur rritjen e popullaritetit dhe performancës së projektit tuaj duke shkëmbyer lajmet e biznesit tuaj, azhurnimet, planet, ngjarjet e planifikuara dhe informacione të tjera të lidhura me hotelin në rrjetet sociale.

kosto: SITE123 është njëkohësisht një ndërtues i thjeshtë në internet i hoteleve. Ekziston një plan falas që mund të përdorni për një periudhë të pakufizuar kohore, por ekziston gjithashtu një shans për të përmirësuar në një prej pajtimeve me pagesë që sistemi ka për të ofruar. Kostoja e planit më të lirë SITE123 përbën 10,80 $ / muaj, duke mbuluar një gamë të gjerë të nevojave për zhvillimin e faqes në internet.

Provoni SITE123 falas

Faqerojtësa – Ndërtues i faqes në internet të bazuar në AI për Rentals Pushime

Faqerojtësa - Ndërtues i faqes në internet të bazuar në AI për Rentals Pushime

Bookmark – është krijuesi i faqes së internetit të gjeneratës së re për marrjen me qira të pushimeve, i cili është mundësuar nga teknologji të përparuar AI. Sistemi nuk kërkon ndonjë aftësi kodimi ose përvojë në krijimin e uebit për të zhvilluar faqet e internetit me cilësi të lartë me të. Procesi është shumë i thjeshtuar për shkak të mjetit AI që përdor informacionin e paraqitur për të gjeneruar automatikisht një uebfaqe të gatshme të mbushur me përmbajtje. Këtu është lista e karakteristikave të faqes shënuese që kontribuojnë në efikasitetin dhe popullaritetin e saj:

 • Asistent AIDA. Kjo është pika kryesore më e fuqishme e krijuesit të faqes në internet, e cila mund të krijojë një faqe interneti hoteliere për ju bazuar në informacionin që ju ofroni në lidhje me të. Karakteristika është e lehtë për t’u përdorur për të gjithë, përfshirë njerëzit, të cilët nuk kanë qenë të përfshirë në zhvillimin e faqes së internetit më parë.
 • Tipar i Ngjarjeve. Kjo është pjesa, e cila u siguron klientëve lajmet, azhurnimet, ngjarjet, planet dhe informacionet e tjera të rëndësishme që duhet të jenë të ndërgjegjshëm në lidhje me hotelin tuaj për të qëndruar të informuar për ndryshimet e vërejtura në kompaninë tuaj.
 • Fokus Vegël. Ndërtuesi i faqes në internet ofron një koleksion të moduleve të paracaktuara, integrimi i të cilave lejon një personalizim të thjeshtë dhe efektiv të faqes në internet. Ndër modulet që ju mund të vini dhe shtoni në faqen tuaj të internetit, ka kuptim të përmendni tekste, forma reagimi dhe kontakti, citate, harta, lidhje, butona të rrjetit social dhe më shumë.

kosto: Shënimi ofron një plan falas për përdoruesit e gatshëm të zbulojnë tiparin e tij kryesor përpara se të azhurnohen në një nga planet me pagesë. Sapo të vendosni të përdorni sistemin për nevoja të mëtutjeshme në krijimin e faqes në internet, do t’ju ofrohet të përmirësoheni në pajtimin me pagesë. Që nga sot, sistemi ka dy plane të paguara, kostoja e të cilave përbën 11,99 $ dhe 24,99 dollarë në muaj, me kusht që të merrni një abonim vjetor. Në rast se keni dyshime ose arsye të tjera për të bërë pagesa mujore, kostoja e planeve do të jetë më e lartë – 15 dollarë dhe 30 dollarë në muaj përkatësisht.

Vija e poshtme

Një faqe në internet është e domosdoshme për çdo hotel të përqendruar tek klientët. Nuk është e lehtë t’i rezistosh konkurrencës së ngrohtë në botën moderne, ku hotele të reja, bujtina dhe shtëpi pritëse janë themeluar në të gjithë botën rregullisht. Sidoqoftë, pronarët e papërvojë të hoteleve shpesh përballen me të njëjtin problem: mungesë aftësish dhe njohuri për të zhvilluar një faqe në internet hotelesh. Kjo është ajo ku krijuesit e faqeve në internet janë në ndihmë të madhe.

Këto platforma në mënyrë ideale dalin në pah nevojat, aftësitë, pritjet, përvojën dhe buxhetet e pronarëve të hoteleve. Ato përmbajnë një kombinim të shkëlqyeshëm të funksionalitetit, orientimit të ngrohtë, qasjes së specializuar në procesin e ndërtimit të faqes në internet dhe rezultatit efektiv. Ndërtuesit e uebfaqeve zakonisht vijnë me modele të përgjegjshme ose të gatshme për celular, bollëk mjetesh, veçorish dhe karakteristikash të personalizimit të dizajnit.

Duke u thënë kështu, mund të konkludojmë se zgjedhja e ndërtuesit të duhur të faqes në internet kjo do të jetë ndeshja ideale për krijimin e faqes tuaj në internet të hotelit është një sfidë. Sistemet e rishikuar në postim ndryshojnë në qasjen e dizajnit në internet, aspektet e çmimeve dhe grupet e veçorive të ofruara. Sidoqoftë, ekziston një veçori tipike për të gjithë ata – lehtësia e përdorimit dhe komoditeti për të gjithë përdoruesit. Kjo është arsyeja pse, ka kuptim të provoni të gjithë ata që të vendosin, cili ndërtues i faqes në internet funksionon më mirë për faqen tuaj të internetit të hotelit.

Krijoni një Uebfaqe Hoteli Falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map