Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet për mësuesit

Ndërtuesit e faqeve më të mira të shkollës dhe mësuesve

Fytyra e arsimit po ndryshon, me Internetin në thelb të këtij ndryshimi, dhe mësuesit dhe studentët kanë shumë për të përfituar nga ky fakt. Ka kaq shumë mënyra për të përdorur uebin për arsim, dhe një nga këto është krijimi i një uebfaqeje shkollore.

Një uebfaqe shkollore nuk është një teka apo një haraç për modën në ditët e sotme. Një shkollë është një lloj ekosistemi me shumë përbërës. Informacioni i publikuar në faqen e internetit është një mjet efektiv për organizimin e procesit të punës të çdo institucioni arsimor. Ajo është e orientuar drejt audiencës së gjerë, e cila përfshin mësues, nxënës, prindër dhe administratën e shkollës. Një faqe në internet mund të kontribuojë në mënyrë efektive në bashkëpunimin e frytshëm midis këtyre grupeve të njerëzve.

Cili është qëllimi i krijimit të një uebfaqe të mësuesve? Imazhi dhe aktiviteti i një mësuesi bashkëkohor kanë ndryshuar shumë kohët e fundit. Në shekullin XXI, konkurrenca nuk është e kufizuar vetëm në tregtinë. Përveç produkteve dhe shërbimeve që kërkojnë promovim aktiv, imazhi dhe aftësitë e një mësuesi gjithashtu dëshmojnë të jenë një pjesë e domosdoshme e procesit bashkëkohor të arsimit. Një mësues, i cili ka një uebfaqe personale, ka më shumë shanse të zgjerojë fushën e veprimtarisë, të rrisë reputacionin dhe njohjen midis nxënësve, prindërve dhe kolegëve.

Si është e mundur të krijoni një shkollë ose një uebfaqe të mësuesve? Cilat karakteristika duhet të ketë një krijues i faqes në internet që të përballojë në mënyrë ideale detyrën? Uebfaqet e shkollave dhe mësuesve të lançuara me ndërtuesit e faqeve të internetit shfaqin korrelacionin më të mirë të komoditetit, lehtësinë e përdorimit dhe funksionalitetin.

Ne Testuam 5 nga Ndërtuesit më të Mirë të Uebfaqeve për Mësuesit:

 1. Wix – Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve për Mësuesit
 2. Weebly – Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve për Arsim
 3. WordPress – Platformë e Lirë në internet për çdo uebfaqe
 4. Ucraft – Krijuesi i faqes në internet për shkolla
 5. Krijuesi i IM – plotësisht i lirë për jo-përfitime

Duke qenë të orientuar fillimisht në nevojat e jo-teknikëve, këto shërbime ofrojnë një gamë të gjerë elementesh, karakteristikash, mjetesh dhe karakteristikash të përqendruara në ngrohtësi që mund t’ju ndihmojnë të krijoni, rregulloni dhe pastaj të menaxhoni një faqe interneti të mirë për mësuesit dhe studentët.

A keni të drejtë të filloni një shkollë ose një uebfaqe të mësuesve me një krijues të faqes në internet? Atëherë sigurisht që do të keni nevojë për informacion të vlefshëm se si të zgjidhni shërbimin më të mirë. Lexoni më tej për të eksploruar rishikimet e platformave më të mira dhe parametrat e tyre kryesore për të përfunduar përfundimisht në krijimin e faqes suaj të internetit!

Wix – Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve për Mësuesit

Ndërtues i faqes në internet

Wix – është krijuesi më i mirë i faqes në internet për të krijuar një shkollë ose një uebfaqe të mësuesve. Kur bëhet fjalë për ndërtimin e faqeve në internet për mësuesit, Wix nuk duket se ka aspak konkurrentë – aq i thjeshtë, intuitiv dhe i pasur me tipare. Shikoni disa nga parametrat më të shquar të krijuesit të faqes në internet tani:

 • Tipar i anëtarësisë. Shtë e mundur të menaxhoni kontaktet tuaja drejtpërdrejt nga backend Wix për të aprovuar / refuzuar regjistrimet e reja të përdoruesve, të krijoni zona anëtarësie, të shesin kurse dhe prenotime Wix, të vendosni pagesa të përsëritura, t’i lejoni përdoruesit të regjistrohen me sistemin me emailin e tyre të Facebook / Google. Karakteristika e anëtarësimit gjithashtu lejon zgjerimin e aftësive të faqes suaj të Anëtarësisë Wix me veçori dhe mjete shtesë si Kodi Wix etj. Ka dy mundësi për të krijuar zonën e anëtarësimit, domethënë faqet individuale vetëm për anëtarët dhe zonën e anëtarëve me karakter të plotë.
 • Modelet e Edukimit dhe Kulturës. Wix ju lejon të shfletoni kategorinë e saj të gjerë të modeleve “Edukim dhe Kulturë” për të zgjedhur atë që i korrespondon specializimit të faqes suaj të internetit mbi të gjitha. Këtu mund të gjeni modele të gatshme për një shkollë fillore private, fondacion për mbledhjen e fondeve, qendër komunitare, kopsht fëmijësh, shkolla dhe klasa, ahengje të diplomuar, shkolla muzikore, faqe për ulje universiteti, shkolla gjuhësore etj..
 • Forum. Duke përdorur ndërtuesin e faqes në internet, mundeni shtoni një forum në faqen tuaj të internetit për të rritur audiencën dhe për t’u siguruar atyre informacion të dobishëm që mund të kërkojnë. Një forum është vendi, ku ju mund të komunikoni me vizitorët, të ndani mendimin tuaj për një sërë temash, të bashkoheni në diskutimet dhe të jeni të vetëdijshëm për lajmet e fundit.
 • Blogging. Wix lejon krijimin e një blogu shumëfunksional ose shtimin e tij në faqen tuaj të internetit (nëse e keni atë tashmë) vetëm me disa klikime. Kjo është e nevojshme për të postuar dhe menaxhuar artikujt e lidhur me ngrohtësinë, duke qëndruar në kontakt me audiencën e synuar.
 • Wix ADI. Mjeti i Inteligjencës së Dizajnit Artificial do të jetë një tipar i fuqishëm për studentët dhe mësuesit, të cilëve u mungon aftësia e kodimit për të hartuar një uebfaqe më vete. Sistemi automatikisht do të krijojë një faqe në internet për ju, duke përdorur përmbajtjen që do të paraqisni sipas kërkesës së tij.

kosto: Wix politika e çmimeve do të arrijë nevojat dhe aftësitë financiare të të gjitha kategorive të përdoruesve. Për ata, të cilët thjesht planifikojnë të provojnë sistemin ose të praktikojnë aftësi në krijimin e faqeve në internet, krijuesi i faqes në internet ofron një plan falas që nuk skadon kurrë. Sapo të jeni gati për të vazhduar procesin e projektimit të uebit, do të keni mundësi të zgjidhni midis disa opsioneve të paguara.

Aktualisht, Wix ofron dy lloje të planeve për t’iu përshtatur nevojave të gjithanshme të dizajnit në internet. Këto përfshijnë abonime standarde dhe afariste / tregti. Secili grup i planeve, nga ana e tij, përfshin edhe më shumë plane, duke përfshirë veçori, mjete dhe parametra më specifik. Kostoja e abonimeve standarde fillon me 13 $ / muaj. Mimet nuk janë vetëm të gjithanshme, por ato janë gjithashtu mjaft të përballueshme edhe për mësuesit dhe studentët, të cilët mund të zgjedhin planin më të përshtatshëm për të përmbushur nevojat e tyre për krijimin e faqes në internet..

Provoni Wix falas

Weebly – Ndërtuesi më i mirë i Uebfaqeve për Arsim

Weebly

Weebly – është krijuesi më i specializuar i faqeve në internet për shkolla dhe universitete. Ai siguron mjete dhe karakteristika të dobishme për t’ju lejuar të filloni dhe menaxhoni në mënyrë efektive projektet për studentët dhe mësuesit. Ndër tiparet për të cilat mund të interesoheni, ato të mëposhtmet duhet të jenë të parat që përmendin:

 • Weebly për Arsim. Ky është një mjet i shkëlqyer që mund të përdorni për të filluar faqet e internetit edukative, portofolet e studentëve dhe faqet e internetit të projektit. Pavarësisht nëse jeni student ose mësues, ky mjet do të bëjë të mundur që ju të zbuloni aftësitë tuaja krijuese përmes përdorimit të veçorive multimedia. Ju do të jeni përgjegjës për procesin, ndërsa të gjitha të dhënat tuaja të siguruara do të mbeten të sigurta dhe konfidenciale.
 • Weebly Campus Edition. Mjeti është i zbatueshëm për shkolla dhe rrethe, duke bërë të mundur krijimin e një uebfaqeje profesionale të kampusit. Administratorët e projektit do të jenë në gjendje të menaxhojnë llogaritë e studentëve dhe mësuesve nga pulti i vetëm i integruar.
 • Siguria e llogarive të studentëve. Ndërtuesi i faqes në internet lejon vendosjen e fjalëkalimeve për të gjitha llogaritë e studentëve dhe i takon një mësuesi të vendosë, çfarë informacioni do t’i paraqitet publikut dhe çfarë do të mbetet konfidenciale. Accountdo llogari e studentit mbrohet në mënyrë të sigurt nga qasja e paautorizuar.
 • Opsione fleksibël për Blogim. Duke qenë një nga sistemet më të mira të blogerave, Weebly lejon të shtoni një blog në uebfaqen e një mësuesi. Këtu do të keni mundësi të publikoni lajmet tuaja në klasë, informacione rreth ngjarjeve të ardhshme, detyrave në shtëpi dhe informacioneve të tjera të destinuara për prindërit. Për më tepër, studentët tuaj do të jenë në gjendje të shprehin mendimet e tyre në tema të ndryshme në blog, të ndajnë idetë e tyre dhe të marrin komente nga përdoruesit e tjerë. Weebly mbështet numrin e pakufizuar të blogeve që mund të lidhen me faqen tuaj të internetit, duke bërë të mundur menaxhimin e komenteve dhe krijimin e dialogëve të hapur / të mbyllur.

kosto: Weebly ka një plan falas që ju lejon të zbuloni pikat kryesore të sistemit dhe t’i provoni ato në praktikë. Planet e paguara për fillimin e vendeve të zakonshme fillojnë me 4 $ / muaj për të arritur $ 38 / muaj. Whatfarë është e rëndësishme, Weebly për Arsim është absolutisht falas duke ju lejuar të krijoni një faqe në internet me deri në 5 faqe. Nëse keni nevojë për një projekt arsimor më kompleks, duhet të rifreskoni në Pro Plan që ju lejon të publikoni deri në 10 faqe në internet me numër të pakufizuar të faqeve për 12 $ / muaj.

Weebly Campus Edition, nga ana e tij, do t’ju kushtojë 499 $ / vit, duke ofruar një provë falas 30-ditore për të eksploruar atë mundësi të fuqishme.

Provoni Weebly falas

WordPress – Platformë e Lirë në internet për çdo uebfaqe

Ndërtues i faqes në WordPress

WordPress – është një Sistem i Menaxhimit të Përmbajtjes në mënyrë mahnitëse dhe me karakteristika të plota, i përdorur në të gjithë globin. Platforma lejon krijimin e çdo lloj uebsajti absolutisht falas – gjithçka varet nga niveli i ekspertizës dhe aftësia e kodimit të një projektuesi në internet. Kjo gjithashtu ka të bëjë me faqet e internetit të shkollës dhe mësuesve. Për më tepër, CMS lejon mundësinë e përdorimit të shumë shtojcave dhe shtesave që bëjnë të mundur fillimin e projekteve të ngarkuara me funksione në modalitetin vizual pa ndonjë njohuri programore fare. ’Shtë koha e duhur për të parë përparësitë kryesore të sistemit tani:

 • Shtojcat dhe shtesat e Dizajnit në Ueb – CMS lejon zgjedhjen dhe integrimin e shtojcave që thjeshtojnë procesin e zhvillimit të faqes në internet dhe e bëjnë atë të lehtë dhe pa probleme në një kohë. Disa nga këto shtojca përfshijnë Elementor, DragDropr – Redaktor Visual, Jetpack, Galeria nga Envira, Yoast, Slider Plugin, Everest Forms, Ultimate Sharing, WP Mush dhe shumë më tepër;
 • Shtojcat e Edukimit të WordPress – Ka shumë shtesa dhe shtesa të shumta që mund t’i zgjidhni dhe integroni ndërsa krijoni uebfaqen e shkollës ose mësuesit tuaj. Disa prej shtojcave më të njohura janë si më poshtë: WP Education, WP Courseware, Sensei, LearnDash, BuddyPress, Flashcard for WordPress, Google Drive Embedder, Directory Campus etj .;
 • Modelet e Edukimit të WordPress-it – Koleksioni i shablloneve WordPress përfshin tema arsimore të personalizueshme me cilësi të lartë, të cilat përdoren për të zhvilluar faqet e internetit profesionale të WP. Lista e shablloneve azhurnohet rregullisht me dizajne të reja për të siguruar lirinë e zgjedhjes. Disa nga temat më të modës WP përfshijnë Academica Pro, Arsim WP, Edumodo, Kingster, School, eSmarts, Lincoln, Capital, Ivy School, Academist, Build Course, Teacon, Edukare, Pack Pack, Masterstudy, Ed School, Invent and Education Pro to përmend disa.

Si CMS, WordPress fillimisht është falas për shkarkim dhe instalim. Ndërsa faqja juaj e internetit është e gatshme, megjithatë, do t’ju duhet të zgjidhni një host të besueshëm për ta publikuar atë në internet. WordPress rekomandon zyrtarisht Bluehost si një host i besueshëm për faqet e internetit të lansuara me platformën. Pritja tashmë vjen me WordPress të instaluar paraprakisht në dispozicion edhe në planin më të lirë.

Kjo eliminon nevojën për tu shqetësuar në lidhje me instalimin CMS, i cili gjithashtu kursen përpjekjen dhe kohën tuaj, Për më tepër, Bluehost ofron mbështetje profesionale në internet dhe plane të përballueshme për t’iu përshtatur çdo buxheti dhe nevojave të zhvillimit të internetit..

Provoni WordPress Tani

Ucraft – Krijuesi i faqes në internet për shkolla

Ndërtues i faqes Ucraft

Ucraft – është një re cilësore ndërtues i faqes në internet tërheqës dhe tërheqje, i cili siguron lehtësinë e përdorimit dhe komoditetit në të gjitha fazat e procesit të zhvillimit të faqes në internet. Sistemi funksionon shumë për nevojat dhe aftësitë e newbies, por mund të përdoret gjithashtu nga dizajnerë të aftë të uebit. Ajo vjen me një shumëllojshmëri të pasur të mjeteve më të mira të stilistëve, shablloneve cilësore të faqeve në internet, krijuesit të faqeve të uljes, krijuesit të logos dhe mjeteve të tjera që do t’i japin projektit tuaj edukativ pamjen e azhurnuar dhe performancën e shkëlqyer. Le të regjistrojmë avantazhet kryesore të krijuesit të faqes së internetit tani:

 • Modelet e përgjegjshme. Edhe pse, sistemi nuk ka një seksion të veçantë me modele edukative, ai lejon të zgjidhni midis modeleve të tjera të përgjegjshme për t’i rregulluar ato në lidhje me nevojat tuaja.
 • Krijuesi i faqes ulëse. Nëse qëllimi juaj është të krijoni një projekt i cili do të përfshijë informacionin e kërkuar të gjitha në një vend dhe pa qenë e nevojshme të shtoni faqe të shumta, Ucraft ju lejon të filloni një faqe ulje falas absolutisht falas.
 • Artikuj App. Karakteristika ju lejon të krijoni dhe shtoni një blog ose një seksion të lajmeve që mund të azhurnohet rregullisht. Kjo është ajo ku ju mund të shtoni dhe planifikoni postimet ose të ngarkoni skedarë media që vizitorët tuaj mund të kërkojnë.
 • Prodhues Logo falas. Shtimi i logos së institucionit tuaj arsimor do t’i japë një faqe në internet të besuar dhe të jashtëzakonshëm. Nëse nuk e keni një të tillë, mund ta krijoni duke përdorur falas Krijuesin e Logo Logo.
 • Mbështetje shumë-gjuhëshe. Mësuesit dhe institucionet arsimore mund të përballen me domosdoshmërinë për t’i vënë në internet faqet e tyre në disa gjuhë. Ucraft ofron një veçori mbështetëse shumëgjuhëshe që ju lejon të lansoni disa versione të projektit tuaj në gjuhë sipas dëshirës tuaj.

kosto: Ucraft ofron një plan falas për të gjithë, të cilët kanë qëllim të provojnë tiparet dhe mjetet e krijuesit të faqes në internet. Nëse jeni të kënaqur me rezultatin e provës, mund të përmirësoni në një prej pajtimeve me pagesë që ofron sistemi. Kostoja e planeve të paguara fillon me 10 $ / muaj për pajtimin më të përballueshëm dhe shkon deri në 39 $ / muaj për opsionin më të kushtueshëm.

Provoni Ucraft falas

Krijuesi i IM – plotësisht i lirë për jo-përfitime

Krijuesi i faqes në internet Krijuesi IM

Krijuesi IM – është një krijues modern i faqes në internet me bazë SaaS, i cili siguron liri të gjerë të personalizimit të dizajnit dhe nuk kërkon ndonjë dizajn të uebit ose aftësi të kodimit fare. Sistemi është i thjeshtë dhe intuitiv sa duhet për t’u përdorur në mënyrë të barabartë nga fillestarët dhe profesionistët e dizajnit në internet të gatshëm për të filluar të gjitha llojet e projekteve. Këto përfshijnë bloget, portofolet, faqet e uljes, faqet e internetit personale dhe të biznesit, si dhe projektet edukative. Këtu është një listë e veçorive që Krijuesi IM është krenar për:

 • Modelet e përgjegjshme – Ndërtuesi i faqes në internet lejon qasje falas në koleksionin e tij të shablloneve të personalizueshme të përgjegjshme, disa prej të cilave mund të zgjidhen për të zhvilluar një faqe interneti për shkollë / mësues. Përveç opsionit të redaktimit në internet WYSIWYG, krijuesi i faqes në internet gjithashtu lejon mundësi të gjera të integrimit HTML që bëjnë të mundur përfitimin më të mirë të projektit tuaj;
 • Motori i Blogjeve – Krijuesi IM ka një motor të avancuar për Blogim i cili ju lejon të lidhni një blog në faqen tuaj arsimore dhe më pas ta menaxhoni / azhurnoni atë në lidhje me nevojat tuaja;
 • Imazhe falas – Sistemi ofron një koleksion të kuruar të burimeve dhe imazheve të dizajnit falas të internetit, të cilat mund t’i zgjidhni dhe integroni në projektin tuaj. Të gjitha imazhet ndahen me inteligjencë në koleksionet tematike që i përkasin dhe ekziston opsioni i filtrit të kërkimit që ju ndihmon të bëni zgjedhjen e duhur që nga fillimi.

Krijuesi IM është absolutisht falas për jo-fitimprurës, artistë dhe studentë. Kjo do të thotë që ju mund të përdorni shërbimin për të filluar dhe menaxhuar faqen tuaj të shkollës / mësuesit pa investuar fare në të. Sidoqoftë, pronarët e bizneseve të vogla do të duhet të paguajnë $ 8 / muaj për të përdorur sistemin me nevojat e tyre të zhvillimit të internetit.

Provoni Krijuesin IM falas

Vija e poshtme

Krijimi i një uebsajti shkollor nënkupton forcimin e imazhit të tij në sytë e nxënësve, prindërve dhe investitorëve të mundshëm. Një faqe në internet e mësuesve mund të ndihmojë në zgjidhjen e shumë detyrave. Ai mund të kontribuojë veçanërisht në veprimtarinë profesionale të pronarit të tij, duke e bërë atë më produktiv, interesant dhe madje edhe fitimprurës.

Duke marrë një faqe në internet, ju ose shkolla juaj do të jeni në gjendje të tërheqni vëmendjen e kolegëve, nxënësve dhe prindërve të tyre. Kjo nuk do të përmendë njohjen e institucioneve të tjera arsimore. Një faqe interneti e këtij lloji nuk ka nevojë për ndonjë promovim shtesë. Sapo audienca e synuar të mësohet me të, ajo do të fillojë ta vizitojë atë rregullisht.

Kjo siguron trafik organik dhe përparim të shpejtë pa ndonjë promovim fare. Nëse i kuptoni të gjitha avantazhet e të pasurit një uebfaqe arsimore dhe jeni të gatshëm të lansoni atë të vetën tuaj, përdorimi i një ndërtuesi në internet do të jetë zgjidhja më e mirë. Këto sisteme korrespondojnë me të gjitha kërkesat e përdoruesve jo teknik dhe nuk kërkojnë vetëdijen për bazat e kodimit. Ata zakonisht vijnë me modele të optimizuara për shikimin në celular, zgjedhje të pasur të mjeteve të personalizimit të dizajnit, veçoritë dhe Parametrat e optimizimit të SEO.

Ndërtimi i një uebsajti arsimor nuk duhet të jetë i vështirë dhe ky është një nga kërkesat kryesore për këtë lloj uebfaqesh. Wix dhe Weebly janë dy krijues të uebfaqeve që arrijnë deri në përfundimin e çdo detyre. WordPress është një CMS me besim të plotë i besueshëm që vjen me mundësi të gjera integrimi që lejojnë zhvillimin efektiv të faqes në internet. Ucraft dhe Krijuesi IM punojnë më mirë për zhvillimin e projekteve edukative personale dhe private. Për të vendosur zgjidhjen më të mirë, merrni kohën tuaj për të provuar çdo sistem dhe bëni zgjedhjen e duhur.

Krijoni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me