Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet për të krijuar një Blog

Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet për të krijuar një Blog


Bota bashkëkohore është e paimagjinueshme pa rrjetin global dhe përfitimet e pakufizuara që ajo zbulon. Blogimi ka qenë gjithmonë dhe tani mbetet pjesa e pamohueshme e shoqërisë së dixhitalizuar. Në të vërtetë, nuk ka asgjë befasuese në lidhje me atë, pasi që bloget janë një mënyrë popullore, e përhapur dhe mjaft efektive për gjenerimin e klientëve dhe rritjen e bazës së klientit.

Blogimi përfshin disa përfitime në të njëjtën kohë. Kjo ju lejon të qëndroni në kontakt me audiencën e synuar, të krijoni bashkësi të përdoruesve bazuar në interesat dhe temat e tyre, të iniconi diskutime që tërheqin vëmendjen e përdoruesit dhe të marrin pjesë aktive në to, kështu, duke ndërtuar besimin e klientit.

Supozoni, keni vendosur të filloni një blog. Një nga pyetjet e para me të cilën do të shqetësoheni është zgjedhja e mjetit të duhur për ndërtimin e faqes në internet. Me një përzgjedhje kaq të gjerë të këtyre sistemeve të disponueshëm në tregun modern të projektimit të internetit, shpesh provohet të mos jetë aq e lehtë për të gjetur platformën që mbulon të gjithë spektrin e nevojave të tua të Blogging..

Kjo është veçanërisht e vërtetë kur bëhet fjalë për timerët e parë, të cilët nuk janë të aftë në të gjitha nuancat e krijimit të blogut dhe, kështu, shpesh përballen me probleme të shumta, ndërsa bëjnë zgjedhjen. Ajo që duhet të dini është që ju mund të zgjidhni midis dy opsioneve të njohura:

 • Lidhja e një blogu me faqen e internetit të gatshme;
 • Nisja dhe personalizimi i një blogu nga e para.

Kështu, zgjedhja e mjetit për ndërtimin e uebit do të varet më së shumti nga opsioni për të cilin do të shkoni.

Në shumicën e rasteve, zgjidhja e dytë është më e preferueshme për përdoruesit, të cilët kanë aspirata afatgjata të dizajnit në internet dhe dëshirojnë të përfitojnë përfitime të shumta menjëherë.. Këto përfshijnë një mundësi për të filluar një uebfaqe për Blogging me ekran të plotë për të siguruar të gjitha mundësitë e kërkimit shtesë të informacionit të lidhur me biznesin, mundësi për krijimin e përfitimeve shtesë, një shans për të gjetur bashkë-mendimtarë dhe për të filluar diskutime interesante me ta, për të promovuar biznesin tuaj dhe, më në fund, të krijoni një rrjet profesional i blogjeve.

Nëse këto janë qëllimet që ju ndjekin aktualisht, ne kemi të drejtë të rekomandojmë sistemet më të mira të blogezimit që patjetër do të arrijnë në nevojat, kërkesat dhe pritjet tuaja. Shikoni ato tani.

Ne Testuam 7 nga Ndërtuesit më të Mirë të Uebfaqeve për Blog:

 1. WordPress – Ndërtuesi më i mirë Falas i Uebfaqeve për Blogs
 2. Wix – Ndërtuesi më i Mirë i Uebfaqeve me Integrimin në Blog
 3. Blogger – Platforma më e mirë për Blogim Online
 4. uCoz – 100% Ndërtues falas për Uebfaqet për Bloggerët
 5. Weebly – Një nga Ndërtuesit më të Lehtë në Blog
 6. E mesme – Uebfaqja e Publikimit Online për të krijuar një Blog falas
 7. Tumblr – Uebfaqja më e mirë për të filluar një Blog falas

Cila nga këto shërbime funksionon më mirë për nevojat tuaja individuale për ndërtimin e blogut? Cila prej tyre mbizotëron ndaj konkurrentëve të saj për sa i përket lehtësisë së përdorimit dhe funksionalitetit? Kjo varet nga aspiratat, aftësitë dhe nuancat e tjera të rëndësishme të krijimit të blogut tuaj. Për t’ju ndihmuar të bëni zgjedhjen e duhur, është koha për të rishikuar në detaje secilin sistem tani.

WordPress – Ndërtuesi më i mirë Falas i Uebfaqeve për Blogs

WordPress - Ndërtuesi më i mirë Falas i Uebfaqeve për Blogs

WordPress – eshte Sistemi i Menaxhimit të Përmbajtjes me famë botërore, i cili njihet si drejtuesi i ngrohtë në ndërtimin e blogut për shkak të përqëndrimit të tij të fortë të blogjeve. Platforma qëndron larg nga turma për shkak të përzgjedhjes së saj të gjerë të programeve integruese të blogjeve, shablloneve të ngrohtë dhe mjeteve mahnitëse të personalizimit të dizajnit. Ajo që duhet të dini, sidoqoftë, kur përdorni sistemin është që kërkon gjithashtu njohuri të bazave të kodifikimit për t’i dhënë blogut tuaj të krijuar rishtazi të personalizuar në fund të fundit.

WordPress përdoret më mirë në lidhje me Bluehost – udhëheqësi i njohur i industrisë së web hosting. Nuk është për t’u habitur pasi CMS nuk ofron ndonjë mundësi pritjeje si parazgjedhje. Bluehost është pritja zyrtare e rekomanduar nga WordPress, e cila mund të instalohet me një klik, duke ofruar veçori mahnitëse dhe të fuqishme të dizajnit në internet. Kështu, kur mendoni të filloni një blog të WordPress, Bluehost duhet të jetë kryesori që duhet të shkoni. Lidhja e këtyre dy sistemeve siguron një rezultat mahnitës dhe performancë të lartë të projektit tuaj.

Karakteristikat e Blogimit të WordPress

 • Instalimi me një klik. Instalimi i WordPress është jashtëzakonisht i lehtë dhe i shpejtë, si dhe pajtimi në Bluehost.
 • Redaktori Gutenberg. Versioni i fundit i WordPress ka prezantuar Redaktorin Gutenberg të bazuar në bllok i cili lejon vendosjen dhe rregullimin e blloqeve të përmbajtjes për të krijuar një ndërfaqe unike në blog pa aftësi të veçanta të kodimit (kjo e ka bërë zhvillimin e faqes në internet shumë më të thjeshtuar).
 • Siguria dhe përballueshmëria. Duke qenë numër një pritje, Bluehost ofron plane të lira (ai më i lirë do t’ju kushtojë vetëm 2,95 $ / muaj), shpejtësia e shpejtë e ngarkesës së faqeve, siguria dhe fleksibiliteti, norma të forta në kohën e duhur, panel kontrolli intuitiv, treg i pasur me shumë shtesa, aplikime dhe skenare, strategji të lokalizuara të SEO, veçori të integruara në tregtinë elektronike, mbrojtje të fortë anti-spam si dhe aplikacione për projekte biznesi ose blogje.

Nëse keni përvojën e krijimit të faqeve të internetit me WordPress, atëherë ndërtimi i një blogu me sistemin do të jetë padyshim një zgjidhje e zgjuar. CMS fillimisht është drejtuar drejt zhvillimit të blogut. Si rezultat, shanset tuaja për të marrë një blog të paraqitur të plotë, të mirë-krijuar, të optimizuar dhe të optimizuar, do të rriten dukshëm.

Provoni WordPress Tani

Wix – Ndërtuesi më i Mirë i Uebfaqeve me Integrimin në Blog

Wix - Ndërtuesi më i Mirë i Uebfaqeve me Integrimin në Blog

Wix – aktualisht është udhëheqësi i njohur i kamareve të dizajnit të uebit, i cili përfshin lehtësinë e përdorimit, komoditetin, qasjen intuitive të projektimit të internetit dhe politikën e çmimeve të arsyeshme. Sistemi është zgjidhja gjithëpërfshirëse që funksionon mirë për zhvillimin e të gjitha llojeve të faqeve të internetit. Blogjet nuk janë një përjashtim.

Krijuesi i faqes në internet vjen me një motor të fuqishëm të integruar të blogjeve i cili lejon krijimin, menaxhimin, azhurnimin dhe promovimin e blogjeve me pamje të plotë dhe vizualisht tërheqës. Përveç grupit të pasurive të tipareve, faqet e internetit të tilla vijnë me opsione të llogarisë sociale, mjete të thjeshta menaxhimi, opsione për të komentuar dhe merita të tjera të padiskutueshme.

Karakteristika të Wix Blogging

 • Programimi i postimit. Varet nga ju që të shkruani, azhurnoni dhe planifikoni postimet në blog bazuar në nevojat dhe planet tuaja për krijimin e faqes në internet – thjesht tregoni kohën, kur dëshironi të publikohet postimi i ardhshëm dhe të shikoni rezultatin.
 • Seksioni i Postimeve të Veçanta. Përveç ngarkimit të postimeve të reja, mund t’i referoni në seksionin e Postimeve të Prezentuara dhe madje të shtoni një re cloud për të caktuar një gradë përparësore të veçantë për përmbajtjen e theksuar.
 • Opsioni i komentimit. Wix bën të mundur që të futni opsionin e komentimit dhe madje të ndryshoni komentet në Facebook për të kontribuar në ndërveprimin më të efektshëm të përdoruesit dhe shkallën e angazhimit.
 • Hosting i Integruar. Nuk është e nevojshme të kërkoni hostet e palëve të treta për të botuar blogun tuaj – Wix vjen me pritjen e integruar që nga fillimi.
 • Krijimi i Feed Feed. Ju mund t’i bëni postimet e kërkuara të dukshme për audiencën e synuar, duke krijuar burimin personal.

Nëse keni qëllim të filloni një blog të strukturuar në mënyrë logjike dhe vizualisht tërheqës me një performancë të denjë, atëherë Wix është krijuesi më i mirë i faqes në internet për të kërkuar. Ju nuk do të duhet të investoni shumë përpjekje ose para në këtë projekt, duke shijuar grupin e tij të tipareve, mjetet e personalizimit të dizajnit, opsionet e përqendruara në blog dhe politikën e çmimeve të përballueshme për të arritur në çdo buxhet. Wix definitivisht ia vlen të përdoret!

Provoni Wix falas

Blogger.com – Platforma më e mirë për Blogim Online

Blogger.com - Platforma më e mirë për Blogim Online

Blogger – është faqja e internetit e padiskutueshme më e mirë për krijimin e blogut falas. Ky është sistemi gjithëpërfshirës i përqendruar në blog, i bazuar në Google, i cili përfshin natyrën e lirë, qasjen intuitive për krijimin e faqes në internet, qasjen e shpejtë dhe thjeshtësinë. Vetë platforma është krijuar në vitet 1990 dhe tashmë është bërë shërbimi për zhvillimin e mijëra faqeve të internetit falas. Në një farë mase, ajo ka zbuluar qasjen e re, të thjeshtuar për procesin e krijimit të blogut, duke e bërë atë intuitiv, të lehtë, të shpejtë dhe të përshtatshëm për përdoruesit e herës së parë dhe për pro dizajnin në internet.

Karakteristikat e Blogimit të Bloggerit

 • RSS dhe Komente të Mbështetur. Uebfaqja vjen me mbështetjen e RSS dhe opsionin e komentimit të aktivizuar, i cili është një domosdoshmëri për të gjithë bloget me cilësi.
 • Integrimi Google. Duke qenë produkti Google, Blogger është i integruar me pjesën tjetër të produkteve të tij, duke qëndruar brenda ekosistemit të Google. Ky është një bonus i dukshëm për të gjithë përdoruesit, të cilët kanë një llogari Google. Nëse nuk e keni një – nuk do të mund të përdorni Blogger fare.
 • Përshtatje e Dizajnit të Blogut. Si një platformë e pritur e Blogjeve, Blogger ju lejon të krijoni dhe rregulloni një blog në lidhje me nevojat tuaja. Redaktimi CSS dhe HTML është i mbështetur këtu dhe ju gjithashtu mund të rregulloni elemente individuale të blogut, të ngulitni imazhe dhe skedarë mediatikë, të shtoni lidhje me burime të jashtme, të krijoni sfond të blogut, paleta me ngjyra dhe çfarë jo – opsionet tuaja janë pothuajse të pakufizuara këtu.
 • Shtimi dhe Redaktimi i Postimit. Mund të krijoni, shtoni dhe shkëmbeni numrin e pakufizuar të postimeve me Blogger. Shtë gjithashtu e mundur t’i ndryshoni dhe azhurnoni ato në çdo kohë të ditës.

Duke gjykuar nga emri i faqes në internet, Blogger është krijuar ekskluzivisht për Blogging. Kjo është gjithçka që duhet të dini për këtë. Platforma është mjaft e lehtë për t’u përdorur për të gjithë dhe nuk është e nevojshme të jesh ekspert për të filluar faqet e internetit me të. Uebfaqja vjen me një veçori të bukur të vendosur ekskluzivisht drejt zhvillimit dhe promovimit të blogut.

Provoni Blogger falas

uCoz – 100% Ndërtues falas për Uebfaqet për Bloggerët

uCoz - 100% Ndërtues falas për Uebfaqet për Bloggerët

uCoz – është një krijues i faqeve në internet plotësisht falas për blogerët, i cili ka fituar popullaritet në mbarë botën për shkak të bollëkut të karakteristikave dhe mjeteve të nevojshme për personalizimin cilësor të projektimit. Sistemi është i bazuar në modul, i cili lejon marrjen dhe rregullimin e blloqeve të përmbajtjes për të formuar strukturën e internetit dhe të sigurojë përmbajtjen e kërkuar. Duhet kohë për të zotëruar sistemin pasi nënkupton një shkallë të caktuar të ndërgjegjësimit për kodifikimin, veçanërisht nëse keni ndërmend të filloni një blog me ekran të plotë.

Karakteristikat e Blogimit në uCoz

 • Lidhja në Blog. Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur zgjedhjen, integrimin dhe rregullimin e një moduli të veçantë blog. Isshtë në dispozicion në seksionin e cilësimeve, ku mund ta zgjidhni dhe të vendosni si faqja fillestare për faqen tuaj të internetit të Blogging.
 • Përshtatje Blog. Për t’i dhënë modelit tuaj të ri tërheqës dhe funksionalitetit të lartë, ju lejohet të zgjidhni një model të përshtatshëm, të rregulloni veçoritë e ekranit, të vendosni funksionimin dhe dizajnin e burimit të lajmeve, të shtoni dhe azhurnoni materiale të veçanta dhe kategori të blog-ut, zgjidhni karakteristikat e përgjithshme për imazhet që planifikoni të shtoni në postimet tuaja në blog etj.
 • Vendosja e funksionalitetit. Përveç personalizimit të dizajnit, uCoz bën të mundur aktivizimin e njoftimeve për komentet e postës elektronike, veçorinë e vlerësimit të postimit, shtesën e vlerësimeve të klientëve, si dhe zgjedh formatin më të përshtatshëm të prezantimit të përmbajtjes dhe numrin e postimeve që do të jenë të dukshme në faqet e internetit tuaj.
 • Siguria në Blog. uCoz kujdeset për sigurinë e faqes suaj të internetit dhe bloget e lansuara me sistemin nuk janë një përjashtim. Krijuesi i faqes në internet vjen me sistemin e automatizuar rezervë, i cili krijon kopjen tuaj të blog-ut si parazgjedhje për të parandaluar humbjen e mundshme të përmbajtjes së paraqitur. Nëse ndodh diçka e papritur me informacionin e publikuar, do të keni mundësi të rivendosni versionin e blogut që u ruajt automatikisht. Për më tepër, platforma vjen me një sistem antivirus të integruar i cili ju lejon të skanoni skedarët tuaj të blogut për t’u siguruar që ato nuk kërcënojnë sigurinë e faqes suaj të internetit.

uCoz është një krijues i mirënjohur i faqeve në internet, i cili funksionon shumë për zhvillimin e blogut akoma kërkon vetëdije për kodimin. Kjo është ajo që e bën sistemin jo të përshtatshëm për fillestarët. Sidoqoftë, pak nga investimi juaj në kohë dhe përpjekje do t’ju ndihmojë të filloni një blog me ekran të plotë me uCoz që do të mbulojë të gjithë spektrin e dizajnit tuaj të internetit dhe nevojave të komunitetit pa kompromentuar faktorin e buxhetit.

Provoni uCoz falas

Weebly – Një nga Ndërtuesit më të Lehtë në Blog

Weebly - Një nga Ndërtuesit më të Lehtë në Blog

Weebly – është një nga krijuesit më të lehtë në internet, i cili vjen me një grup karakteristikash dalluese dhe një sërë mjetesh të nevojshme për të filluar dhe menaxhuar me sukses projekte cilësore. Sistemi fillimisht u krijua me qëllime Blogimi në mendje, por më vonë shfrytëzoi fokus të fortë në tregtinë elektronike. Kështu, ajo tani përdoret si për krijimin e blogeve ashtu edhe për krijimin e dyqaneve në internet. Krijuesi i faqes në internet qëndron larg nga turma për shkak të redaktorit të saj të integruar të tërheqjes dhe heqjes dorë, bollëkut të mjeteve të personalizimit të dizajnit dhe fleksibilitetit të lartë që kontribuojnë në krijimin dhe menaxhimin e butë dhe të qetë të blogut..

Karakteristikat e Blogimit Weebly

 • Krijimi i thjeshtë i Blogut. Për aq sa Weebly u përdor fillimisht me qëllime të zhvillimit të blogut, është mjaft e thjeshtë ta vendosësh dhe konfigurosh parametrat kryesorë. Duhen rreth disa minuta për të zgjedhur një model të përshtatshëm dhe për të krijuar paraqitjen e kërkuar, duke përdorur redaktorin e integruar dhe intuitiv të tërheqjes dhe tërheqjes.
 • Modelet Falas Blog. Weebly vjen me një koleksion të gjerë të modeleve blog të përgjegjshëm dhe të personalizueshëm, të gjitha janë falas. Krijuesi i faqes në internet gjithashtu garanton mbajtjen në internet falas dhe shpejtësinë e shpejtë të ngarkesës së faqeve për t’u ofruar përdoruesve lirinë e zgjedhjes dhe shprehjes krijuese.
 • Weebly Promote Tool. Ndërtuesi i faqes në internet i jep mundësinë e përdorimit të mjetit të fuqishëm Promovimi që lejon të promovosh shpejt dhe me efikasitet biznesin / blogun tënd në internet. Kjo është një paketë gjithëpërfshirëse e përbërë nga mjete të shumta që sigurojnë qasje të marketingut me cilësi të postës elektronike dhe zgjedhje të pasur të shablloneve të postës elektronike, buletinet promovuese, veçoritë e prezantimit të ngjarjeve / produkteve, buletineve etj..
 • Video Pritja. Weebly tani krenohet me dy lloje të opsioneve të integrimit të videos që lejojnë ngarkimin dhe botimin e videove përveç postimeve në blog. E para është integrimi në YouTube që ju lejon të vini dhe futni video nga YouTube. Mundësia e dytë është ngarkimi me video i videove dhe pritja falas.

Weebly është një platformë profesionale për krijimin e blog-ve, e cila vjen me një grup të veçantë, të fuqishëm dhe fleksibël mjetesh dhe veçorish të drejtuara për zhvillimin dhe promovimin e blogut. Ndërtuesi i faqes në internet lejon qasje në gamën e gjerë të elementeve, integrimeve dhe opsioneve të personalizimit, të cilat sigurojnë rezultate cilësore në planin afatgjatë.

Provoni Weebly falas

E mesme – Uebfaqja e Publikimit Online për të krijuar një Blog falas

E mesme - Uebfaqja e Publikimit Online për të krijuar një Blog falas

medium – është një platformë popullore e ngarkuar me karakteristika që përdoret për të krijuar dhe publikuar postime në tema të ndryshme. Sistemi e sheh misionin e tij për të ndihmuar përdoruesit të shprehin idetë, njohuritë, mendimet dhe perspektivat e tyre bindëse përmes krijimit të postimeve informuese në blog. Mediumi është absolutisht falas për të gjithë dhe duhen disa minuta për të postuar një artikull në temën përkatëse. Platforma futet në trurin e mendimtarëve, shkrimtarëve dhe tregimtarëve të devotshëm, të cilët synojnë të sjellin idetë e tyre të zgjuara tek audienca e synuar, duke zbuluar temat që me të vërtetë kanë rëndësi për ta.

Karakteristikat e mesme të Blogimit

 • Përvoja WYSIWYG. Platforma ofron ndërfaqen maksimale të përdoruesit WYSIWYG për të shkruar artikuj bazuar në një shabllon që lejon lirinë e zgjedhjes dhe lejon mundësinë e hyrjes në shumë mjete të personalizimit të dizajnit për formatimin e tekstit tërheqës, lidhjen e shtuar, zgjedhjen e stilit dhe parametrat e tjerë që mund të konfiguroni në vizuale mënyrë.
 • Opsionet e integrimit dhe redaktimit të tekstit. Përveç opsioneve dhe parametrave të gjerë të redaktimit të postit, platforma bën të mundur integrimin e skedarëve fotografikë dhe video për të siguruar përvojën më të mirë të leximit.
 • Opsione për ndarjen e mediave sociale. Sapo materiali të shkruhet dhe botohet, mund ta rekomandoni ose shpërndani atë në rrjetet sociale që sistemi ofron. Lashtë e mundur që të vlerësohen dhe të “pëlqehen” materialet për t’i promovuar ato në mënyrë efektive.
 • Kontribues të shumëfishtë. Kur punoni me Medium, mund të bashkëpunoni me disa autorë, të cilëve u jepet e drejta për të bërë redaktime në tekste, ngarkoni dhe integroni skedarë mediatikë, shtoni fjalë kyçe, shkurtoni URL-të dhe rregulloni cilësimet e postimit. Shtë gjithashtu e mundur të ruani tekstet në modalitetin e hartimit derisa ato të jenë plotësisht të gatshme për botim.
 • Tipar i caktimit të planifikimit. Sistemi lejon planifikimin e kohës së publikimit pas publikimit. Kjo është e përshtatshme, nëse keni planin e azhurnimit të blogut dhe dëshironi të shtoni artikuj të rinj rregullisht, pavarësisht nga planet dhe disponueshmëria juaj aktuale.
 • Ndryshimi / Ndjekja e redaktuesve. Platforma lejon rishikimin e redaktimeve që janë bërë në artikull para publikimit të tij. Shtë e lehtë të gjurmosh të gjitha ndryshimet e bëra në artikull, veçanërisht nëse ndan të drejtat e redaktimit të tekstit me autorë të tjerë.

Mediumi është një platformë cilësore dhe profesionale, e cila mund të përdoret për qëllime të blogezimit. Sistemi u jep mundësinë e përdorimit të shumë tipareve të tregimit, mjetet dhe opsionet e redaktimit të tekstit, parametrat e SEO dhe opsionet e botimit pas publikimit që sigurojnë përvojën e patejkalueshme të ndërtimit të blogut.

Provoni të mesme falas

Tumblr – Uebfaqja më e mirë për të filluar një Blog falas

Tumblr - Uebfaqja më e mirë për të filluar një Blog falas

Tumblr – është një platformë e ngarkuar me karakteristika, e cila bën të mundur fillimin e të gjitha llojeve të blogjeve interaktiv, informues dhe të pasur me shumë media, pa asnjë kosto fare. Përveç integrimit të skedarëve multimedia, sistemi ju lejon të postoni dhe shkëmbeni informacione nga kanalet tuaja sociale. Të gjitha këto veprime mund të bëhen në një tabelë të vetme, e cila kursen veçanërisht përpjekjen dhe kohën tuaj, duke siguruar një rezultat perfekt. Një qasje e tillë për ndërtimin e blogut lejon krijimin dhe menaxhimin e shumë llogarive, kontrollimin e postimeve që ngarkoni dhe azhurnoni.

Karakteristikat e Blogimit në Tumblr

 • Lloje të ndryshme blogu. Tumblr mbështet ngarkimin e llojeve të ndryshme të blogut / teksteve, duke përfshirë tregimet, ndarjen e ideve, mendimeve, opinioneve, etj. Sshtë gjithashtu e mundur të ndani lidhje, skedarë media dhe madje edhe citate këtu. Kjo ndihmon për t’i bërë bloget tuaja informuese dhe tërheqëse vizuale.
 • Opsioni i komentimit. Sistemi lejon aftësimin / paaftësimin e komenteve të përdoruesve ndërsa postoni diskutime në biseda dhe postime të zakonshme. Shtë gjithashtu e mundur të shënoni dhe ndiqni postimet e dhëna nga përdoruesit e tjerë dhe t’i shfaqni ato në pultet e llogarisë së tyre. Nëse dëshironi, mund ta bëni blogun tuaj privat ose të kufizoni aftësitë e përdorimit të përdoruesit vetëm për lexuesit e specifikuar.
 • Ngarkimi i skedarëve të ndryshëm multimedia. Për t’i bërë postimet dhe blogët tuaj tërheqës dhe tërheqës, mund të ndani imazhet dhe videot tuaja, të shtoni GIF, seri TV, lidhje, shaka, njoftime nga Spotify, histori, skedarë audio, lajme arti dhe modë, grafikë, infografikë, citate, biseda etj.
 • Opsione për ndarjen e mediave sociale. Pronarët e blogut mund të ndajnë bloget e tyre përmes kanaleve të integruara të mediave sociale për të siguruar ekspozim më të madh të postimeve të publikuara për audiencën e synuar.
 • Tipar i Queue Tumblr. Opsioni bën të mundur planifikimin e postimeve tuaja me javë, ditë dhe madje orë. Kjo do të thotë që ju mund ta shkruani postimin paraprakisht, ta ruani atë si një draft për të ardhmen dhe pastaj ta publikoni kur të jetë e nevojshme. Kjo bën të mundur që të azhurnoni rregullisht blogun tuaj, edhe nëse jeni larg për një interval kohor të caktuar.
 • Lejohet Redaktimi HTML. Platforma ju lejon të redaktoni kodet tuaja HTML për t’u mundësuar përdoruesve të rregullojnë modelin e tyre të blogut dhe parametrat e ekranit në një mënyrë unike dhe një-e-një-lloji.
 • Karakteristikat e mesazheve dhe inbox. Këto mundësi lejojnë që pronarët e blogut dhe lexuesit e tyre të shkëmbejnë informacione, t’i dërgojnë pyetje dhe pyetje njëri-tjetrit dhe thjesht bisedojnë në modalitetin në kohë reale. Për më tepër, është e mundur të dërgoni mesazhe anonime për blogerët e tjerë, nëse është e nevojshme.

Tumblr është mjaft një shërbim i ngarkuar me karakteristika dhe falas i pritur në internet, i cili është absolutisht falas për të gjithë. Sistemi lejon krijimin e llojeve të ndryshme të blogeve, ngarkimin dhe integrimin e elementeve të ndryshëm, skedarët mediatikë, mjetet dhe veçoritë. Shërbimi ofron opsionin e planifikimit të postimeve në blog, veçorinë e redaktimit HTML dhe azhurnimet e rregullta të artikullit për t’i mbajtur përdoruesit të informuar dhe të interesuar për këtë temë.

Provoni Tumblr falas

Si të zgjidhni një platformë për blogun tim?

Nëse aktualisht jeni në kërkim të platformës më të mirë të Blogging dhe nuk mund të kuptoni se cili shërbim funksionon më mirë për nevojat tuaja për ndërtimin e blogut, ka disa gjëra që duhet të merrni në konsideratë. Para zhytjes në lista e platformave të njohura të blogjeve dhe duke eksploruar tiparet e tyre, duhet të kuptoni qartë se çfarë saktësisht prisni nga një shërbim që do të zgjidhni. Kjo, përkatësisht, është e lidhur ngushtë me objektivat që ju ndjek, kur vendosni të filloni një blog.

Aspekte të tjera që duhen marrë parasysh përfshijnë kompleksitetin e platformës me të cilën po planifikoni të punoni, sfondin tuaj të kodimit / web design (nëse është e nevojshme) dhe rezultatin që dëshironi të përfitoni në planin afatgjatë. Më në fund, është e rëndësishme të kuptoni që nga fillimi se çfarë lloj blogu saktësisht keni ndërmend të lansoni dhe sa shpesh planifikoni ta azhurnoni. Sa më shpesh që planifikoni të shtoni dhe menaxhoni postimet e reja, aq më fleksibël dhe i thjeshtë duhet të jetë platforma.

Dhe një gjë tjetër: mos harroni për aspektin e çmimeve – nuk ka kuptim të paguani shumë për një blog standard, nëse jeni një kohëmatës i parë, i cili është gati të eksplorojë mundësi të reja për krijimin e faqes në internet. Këto janë vetëm disa nuanca që duhet të keni parasysh, kur zgjidhni platformën e duhur për faqen tuaj të internetit për blogezim.

Cila është faqja më e mirë për të filluar një blog falas?

Closeshtë afër e pamundur të zgjedhësh faqen e internetit më të mirë që do të plotësojë nevojat e të gjithë përdoruesve në një kohë. Shumë varet nga çështjet e listuara më lart, si dhe nga niveli i aftësive të një përdoruesi.

Një projektues në internet, i cili është vetëm duke eksploruar bazat e industrisë, duhet të kufizojë zgjedhjen në ato sisteme, të cilat janë të lehta për t’u përdorur, intuitive dhe të përshtatshme. Disa nga shembujt më të mirë këtu janë Blogger, medium, Tumblr sigurisht, Wix. Platforma të tilla nuk kërkojnë aftësi kodimi për të krijuar dizajn të personalizuar të blogut dhe ato gjithashtu ofrojnë kurbë të vogël të të mësuarit për t’ju ndihmuar të filloni me lehtësi. Ato gjithashtu ofrojnë mundësi të lira dhe të paguara për ndërtimin e blogut për të siguruar lirinë krijuese dhe mundësi të gjera për krijimin e faqes në internet.

Në rast se ju jeni një krijues i aftë i internetit i gatshëm për të filluar një blog me ekran të plotë dhe informues, atëherë mund të mendoni të përdorni një sistem më të ndërlikuar si WordPress CMS, për shembull. Kjo është ajo ku ju do të gjeni shumë mundësi për krijimin e faqeve në internet, mjete të përparuara për personalizim, shumëllojshmëri të opsioneve të integrimit dhe menaxhim të blogut të lartë dhe perspektivat e promovimit. Wix gjithashtu do të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme për një dizajnues profesionist në internet. Ky është krijuesi i faqes në internet, grupi i veçorive dhe opsionet e personalizimit të dizajnit të të cilave funksionojnë shumë për zhvillimin e blogut. Sistemi vjen me motorin e tij të integruar të blogeres, i cili ju lejon të krijoni një blog me tipar të plotë dhe me lehtësi.

Pra, peshoni aftësitë dhe objektivat tuaja në krijimin e faqeve në internet, si dhe të gjitha të mirat dhe të mirat e sistemeve që ju interesojnë të bëni zgjedhjen me të cilën do të jeni plotësisht të kënaqur me.

Si ta bëni një blog të duket profesional?

Një blog i mirë ka një numër karakteristikash të domosdoshme për secilin bloger, pasqyrojnë personalitetin e autorit dhe shërbejnë si një mjet vizual i dobishëm për të drejtuar trafikun në faqen e internetit. Para se të vazhdoni me zhvillimin e faqes suaj të blogezimit, merrni kohën tuaj për të eksploruar tiparet më të rëndësishme që një blog duhet të sigurojë për të përmbushur nevojat, pritjet dhe kërkesat tuaja. Këtu ata shkojnë:

 • Funksionaliteti dhe Liria e Përshtatjes së Dizajnit – Një blog i plotë duhet të ketë mjete dhe parametra të shumëfishtë që mund të mbulojnë një larmi të gjerë të nevojave për ndërtimin e blogut. Kjo ka të bëjë me punën e faqes në internet, tërheqjen vizive të saj, si dhe opsionet e redaktimit të tekstit. Shtë një përdorues, i cili duhet të jetë në gjendje të modifikojë shkronjat e teksteve, madhësitë, stilet, prejardhjet e artikullit, të rregullojë cilësimet e formatimit për t’i dhënë një pamje të personalizuar projektit dhe funksionalitet të lartë;
 • Prezantimi i përmbajtjes së kapur – Nuk është sekret se “Përmbajtja është Mbreti” dhe ndërtimi i blogeve ka të bëjë me prezantimin e përmbajtjeve tërheqëse. Sa më tërheqës dhe më e modës të jetë përmbajtja e faqes suaj të internetit dhe sa më shumë cilësi dhe informacione të lidhura me ato të ofrojë, aq më profesionale do të jetë;
 • Kurba e lehtë e të mësuarit – Ndërtimi i blogut nuk duhet të jetë aspak i vështirë. Përkundrazi, duhet të jetë e disponueshme dhe e përballueshme për fillestarët, të cilët thjesht po eksplorojnë ngrohtësinë dhe dëshirojnë ta bëjnë blogun e tyre një sukses. Blogjet duhet të jenë të lehtë për t’u krijuar dhe menaxhuar dhe ato gjithashtu duhet të jenë sa intuitivë për tu kuptuar nga të gjithë, pavarësisht prejardhjes së dizajnit të internetit që një përdorues ka;
 • Shpejtësia e ngarkimit të shpejtë – quiteshtë mjaft e kuptueshme që sa më shpejtë të ngarkohet blog, aq më e lartë do të jetë niveli i mbajtjes së përdoruesit. Askush nuk dëshiron të presë derisa përmbajtja të shfaqet sa duhet për të parë dhe dalluar. Kjo është ajo që e bën të rëndësishme zgjedhjen e një pritje të besueshme;
 • Azhurnime të rregullta – Për ta bërë blogun tuaj popullor dhe profesional, duhet ta përditësoni atë rregullisht, duke siguruar informacione të fundit lidhur me fushën tuaj të specializimit. Nëse e nënvlerësoni rëndësinë e këtij aspekti, fluksi juaj i trafikut së shpejti do të ulet vetëm sepse përdoruesit tuaj nuk do të jenë në gjendje të gjejnë informacione të freskëta për të cilat interesohen dhe do të duhet të kalojnë te konkurrentët tuaj;
 • .Ështja e efektit vizual – Për t’i dhënë blogut tuaj pamjen tuaj në modë, stil dhe profesional, sigurohuni të shtoni efekte vizuale për secilën postim. Këto përfshijnë imazhe dhe video, skedarë audio, GIF, animacione, infografikë, sondazhe dhe të gjithë ato elemente që inkurajojnë përdoruesit për shfletim aktiv të blogut;
 • Opsione për ndarje – Nëse synoni ndërtimin e bazës së përdoruesit, bëni blogun tuaj të lehtë për tu shpërndarë. Kjo do të bëjë të mundur që përdoruesit, të cilët interesohen vërtet për postimet dhe përmbajtjen tuaj në përgjithësi, ta ndajnë atë me bashkë-mendimtarë të tjerë (miq, kolegë, të njohur, të afërm, entuziastë etj.) përmes llogarive sociale ose lidhjeve të tjera që mund të ofroni.

Vija e poshtme

Popullariteti i blogjeve vazhdon të rritet me çdo vit që kalon, si dhe me numrin e blogerëve. Për shumicën e përdoruesve, të cilët kanë bërë mendjen për t’u bashkuar me “komunitetin e blogerëve”, zgjedhja e platformës më të përshtatshme për të filluar shpesh bëhet sfidë.

WordPress, Wix, medium, Blogger dhe Tumblr janë ato shërbime që do t’ju ndihmojnë të filloni dhe menaxhoni një blog me ekran të plotë dhe informues me lehtësi. Këto sisteme janë më të mirat në kamare për shkak të ndërtimit të tyre të avancuar të blog, personalizimit, menaxhimit dhe opsioneve të promovimit.

Zgjedhja përfundimtare e platformës më të mirë të zhvillimit të blogut, sidoqoftë, duhet të bazohet në llojin dhe specializimin e projektit që dëshironi të krijoni, industrinë në të cilën specializoheni, qëllimet që keni vendosur, rezultatin që prisni të përfitoni në planin afatgjatë dhe, natyrisht, buxheti që ju jeni gati për të investuar në projekt. Kjo është pikërisht arsyeja pse zgjedhja e një platforme të përshtatshme që do t’ju ndihmojë të përfundoni të gjitha këto detyra ka shumë rëndësi.

Cili shërbim funksionon më mirë për nevojat tuaja për ndërtimin në internet? Kjo varet nga aspiratat tuaja të zhvillimit të blogut, si dhe nga nuancat e tjera të listuara më lart. Sidoqoftë, merrni parasysh të gjitha opsionet e shqyrtuara në postim për të zgjedhur zgjidhjen që funksionon më mirë për ju.

Krijoni një Blog FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map