Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet për muzikantë dhe grupe

Ndërtuesit e faqeve në internet për muzikantë


Pavarësisht nëse jeni një artist i vetëm, një bandë, një kompani muzikore apo ndonjë përfaqësues tjetër i biznesit të shfaqjes, nuk do të shkoni pa lançuar një uebfaqe muzikore. Në të vërtetë, nuk është çudi pasi nuk ka asnjë përdorues, i cili nuk kërkon këngët e tyre të preferuara, kompozimet muzikore dhe informacionin rreth muzikantëve në internet.

Nëse kohët e fundit keni vendosur të paraqisni talentin tuaj para audiencës dhe të krijoni një faqe në internet, atëherë përdorimi i një krijuesi të faqes në internet do të jetë zgjidhja më e thjeshtë dhe më e arsyeshme. Ndërtuesit e faqeve në internet janë i lehtë për t’u përdorur dhe i përshtatshëm për profesionistët dhe përdoruesit jo-teknikë të kursyer. Kjo është pikërisht ajo që ju nevojitet për të filluar faqen e internetit të një muzikanti me cilësi, nëse aftësitë tuaja për krijimin e faqes në internet janë të pamjaftueshme për të përdorur mjete më të ndërlikuara.

Ne testuam 8 nga ndërtuesit më të mirë të faqeve në internet për muzikantë dhe grupe:

 1. Wix – Ndërtuesi më i Mirë i Uebfaqeve për Muzikantë dhe Bands
 2. Bandzoogle – Web Builder Krijuar nga Muzikantë për Muzikantë
 3. WordPress – Platformë për të krijuar një faqe interneti muzikore falas
 4. uKit – Një nga Ndërtuesit më të mirë të faqeve të internetit të biznesit të vogël
 5. Faqerojtësa – Ndërtues Kanadez i Uebfaqeve me bazë AI
 6. Gator – Ndërtues i Uebfaqeve për Muzikantë të lehtë për t’u përdorur
 7. Krijuesi IM – Ndërtuesi i faqeve në internet (Falas për OJF-të)
 8. Bluehost – Pritja më e mirë në internet për muzikantë

Fillimi i një faqe në internet për muzikantë ose grupe nuk duhet të jetë e ndërlikuar, nëse arrini të zgjidhni mjetin e duhur për ndërtimin e uebit. Ndërtuesit e faqeve të internetit të listuara më lart janë zgjidhjet më të mira për zhvillimin e faqes DIY në këtë vend. Cila prej tyre do të arrijë më së shumti nevojë për hartimin tuaj në internet? Cili shërbim do të jetë zgjidhja më e mirë për projektin tuaj? Për ta zbuluar këtë, merrni kohën tuaj për të lexuar rishikimet e secilës platformë të përfshirë në listë.

Wix – Ndërtuesi më i Mirë i Uebfaqeve për Muzikantë dhe Bands

Wix - Ndërtuesi më i Mirë i Uebfaqeve për Muzikantë dhe Bands

Wix – është krijuesi më i mirë i faqeve në internet për muzikantë dhe grupe, i cili tashmë ka fituar popullaritet në të gjithë botën. Kjo është për shkak të bollëkut të mjeteve të personalizimit të dizajnit, qasjes profesionale dhe intuitive të ndërtimit të faqes në internet dhe karakteristikave të shumta të nivelit të lartë që kontribuojnë në procesin efektiv të krijimit të uebit. Sistemi është miqësor mjaftueshëm për të qenë i kuptueshëm edhe për fillestarët dhe siguron gjithashtu përvojën e patejkalueshme të ndërtimit të faqes në internet WYSIWYG. Ky është një mjet i përsosur për krijuesit, të cilët kurrë nuk kanë qenë të përfshirë në zhvillimin e faqes në internet, nuk dëshironi të luftoni me nuanca komplekse të kodimit, por megjithatë synoni të krijoni një uebfaqe funksionale për të përmbushur nevojat e tyre. Hidhni një sy në pikat kryesore kryesore të Wix tani:

 • Modelet për faqet e internetit të muzikës. Ndërtuesi i faqes në internet tani krenohet me një nga koleksionet më të gjera dhe mbresëlënëse të shabllone të ngrohtë ju mund të zgjidhni në lidhje me specializimin tuaj në internet / muzikë. Ata janë të ndarë në disa kategori të projektimit në varësi të industrisë së trajtuar (Solo Artist, Band, DJ dhe Industry Industry janë kategoritë kryesore këtu). Të gjitha temat janë 100% të personalizueshme dhe të optimizuara nga celulari si parazgjedhje, por këtu nuk ka asnjë opsion kalimi modelesh.
 • Mjet mjet Wix. Një mjet i një lloji Wix ADI lejon muzikantët pa përvojë të krijojnë projektet e tyre pa ndonjë aftësi kodimi ose investime shtesë kohë / para fare. Mjeti kërkon paraqitjen e informacionit tuaj specifik për industri për të krijuar më tej një faqe në internet në modalitetin e automatizuar.
 • Forumi dhe Blogimi. Wix bën të mundur lidh një forum dhe një blog në faqen e internetit të muzikantit tuaj, duke i mbajtur kështu vizitorët të përfshirë në azhurnimet e industrisë tuaj. Duke vizituar një forum / blog, përdoruesit e faqes suaj të internetit do të jenë në gjendje të komunikojnë me tifozët e tjerë, të ndajnë mendimet dhe lajmet e tyre, të lënë komente dhe të krijojnë tema për diskutim.
 • eCommerce. Nëse planifikoni të shisni bandën tuaj ose artikujt ose aksesorët e lidhur me industrinë përmes faqes së internetit të muzikantit tuaj, Wix lejon të lidhni një dyqan të vogël ose të mesëm në projektin tuaj. Kjo është ajo ku ju mund të shesni albumet, këngët, aksesorët, artikujt e markës, si dhe të lëshoni kuponë zbritje, çertifikata dhe çfarë jo.
 • Muzikë Wix. Widget falas është në dispozicion në Tregun e integruar Wix App dhe lejon shtimin e riprodhuesit audio në faqen e internetit të muzikantit tuaj. Kjo ju lejon tifozëve tuaj të dëgjojnë gjurmët tuaja, transmetojnë dhe shkarkojnë ato që u pëlqen më shumë dhe madje t’i blejnë ato direkt në faqen e internetit. Në të njëjtën kohë, mund të ngarkoni skedarë audio në formate të ndryshme, duke përfshirë WAV, FLAC, ALAC & MP3, duke rregulluar parametrat e tyre të ekranit dhe cilësimet e përgjithshme të luajtësit. Widget gjithashtu bën të mundur ndjekjen e statistikave të hollësishme të projektit tuaj për të zbuluar popullaritetin e gjurmëve të caktuara, numrin e shitjeve, shkarkimeve, shfaqjet dhe informacione të tjera të lidhura.

kosto: Wix ka një plan falas, kohëzgjatja e të cilit nuk është e kufizuar nga asnjë term. Kostoja e planeve të paguara (këtu ekzistojnë dy lloje pajtimesh, secila duke përfshirë disa plane) fillon nga 13 $ / muaj për abonimet Standard dhe nga 23 $ / muaj për planet e Biznesit / Tregëtisë elektronike. Të gjithë planet premium përfshini falas hostimin / emrin e domain, Google Analytics të integruar, mbështetjen profesionale të klientit, hapësirën e depozituar të rritur etj. Sistemi gjithashtu ofron opsionin e rimbursimit 14-ditor, nëse ka ndonjë gjë që nuk ju pëlqen në lidhje me planin e zgjedhur të paguar.

Provoni Wix falas

Bandzoogle – Web Builder Krijuar nga Muzikantë për Muzikantë

Bandzoogle - Web Builder Krijuar nga Muzikantë për Muzikantë

Bandzoogle – është një ndërtues i specializuar në internet i krijuar “nga muzikantë për muzikantë”. Në fakt, kjo është motoja kryesore e platformës. Përdoret kryesisht për të filluar / menaxhuar faqet e internetit për grupe dhe muzikantë, duke ofruar një veçori specifike të caktuar për këtë qëllim. Me një ndërfaqe intuitive dhe tërheqëse, bollëk mjetesh specifike për krijimin e faqeve në internet, opsione të gjera personalizimi dhe shabllone muzikore të përgjegjshme, sistemi meriton vëmendjen e muzikantëve nga e gjithë bota. Të listuara më poshtë janë avantazhet kryesore të krijuesit të faqes në internet:

 • Modelet e Niche. Ndërtuesi i faqes në internet lejon të personalizoni mbi njëqind modele profesionale të përgjegjshme, të gjitha këto kanë të bëjnë me muzikën. Të gjitha temat janë të lira dhe të renditura sipas industrisë, duke përfshirë rock, folk / country, jazz / blues, EDM / DJ / Producer, business / other, këngëtar / kantautor, klasik, urban / hip hop, botë, rrahje dhe më shumë. Ekziston një mundësi paraprake që ju lejon të shihni modelin e kërkuar në detaje. Përdoruesit gjithashtu kanë një mundësi për të zgjedhur një shabllon bosh për ta rregulluar atë nga e para.
 • eCommerce. Platforma ju lejon të krijoni dhe rregulloni një dyqan falas falas me shfaqje të plotë për muzikantë dhe grupe me disa klikime. Kjo është ajo ku ju mund të shesni një shumëllojshmëri të produkteve të lidhura me karrierën tuaj muzikore (albume, këngë, kode për shkarkim, bileta, video, posterë, pajisje për tifozët, skedarë dixhital etj.). Së bashku me këtë, ju mund të vendosni informacione të përgjithshme të pagesave / transportit, të integroheni me platformat e shpërndarjes popullore, etj.
 • Karakteristikat e përqëndruara në muzikë. Bandzoogle fillimisht njihet për spektrin e tij të gjerë të tipareve të përqendruara në muzikë. Këto përfshijnë mjete të fuqishme sinkronizimi, shërbime të mediave sociale, opsion online për transmetimin e muzikës, integrim global të luajtësve të audios, lidhje me librin e miqve / forumin, mjetet e feedback-ut, koleksionet e figurave / videove flash, hit counter, integrimin e shërbimeve të jashtme (Galeria në Instagram, Twitter, Bandcamp Player, Topspin Store, Bandsintown, Formulari i Kuotimit GigSalad, Rishikimi GigSalad dhe Airbit), krijimin e listave të postave, disponueshmërinë e analizave në internet dhe raporteve për të përmendur disa.
 • Blloqet e përmbajtjes. Sistemi bën të mundur shtimin / menaxhimin / modifikimin e pozicioneve të blloqeve të përmbajtjes specifike të zgjedhjes suaj në çdo faqe, në varësi të llojit të tij. Kështu, përdoruesit mund të krijojnë një faqe ngjarjesh këtu për të renditur shfaqjet e ardhshme, koncertet dhe prezantimet dhe t’i lënë fansat tuaj të librojnë dhe të blejnë bileta për rastet e ardhshme paraprakisht. Alsoshtë gjithashtu e mundur që të integroni bllokun e gjurmëve të muzikës me përmbajtje që lidhen me industrinë këtu.

kosto: Bandzoogle nuk ka një plan plotësisht të lirë, por kohëzgjatja e periudhës së saj falas të provës është më e gjatë se ajo e ofruar nga ndërtuesit e tjerë të faqeve të internetit. Aktualisht, ajo përbën 30 ditë, gjatë së cilës ju mund të provoni dhe zotëroni të gjithë grupin e veçorive të platformës. Ndërtuesi i faqes në internet ka tre plane të paguara, kostoja e të cilave fillon me 8.29 dollarë në muaj. Abonimet me pagesë përfshijnë një shumë të caktuar gjurmësh (Fotografitë) ngarkime dhe faqe në internet, disponueshmëria e një dyqani muzikor pa komision, kompleti i shtypit elektronik dhe avantazhe të tjera të pamohueshme.

Provo Bandzoogle falas

WordPress – Platformë për të krijuar një faqe interneti muzikore falas

WordPress - Platformë për të krijuar një faqe interneti muzikore falas

WordPress – është platforma e jashtëzakonshme për të krijuar një faqe interneti muzikore falas. Ky është sistemi i menaxhimit të përmbajtjes, i cili është më i komplikuar krahasuar me ndërtuesit standarde të faqeve të internetit kryesisht sepse nënkupton ndërgjegjësimin e bazave të kodimit. Sistemi gjithashtu vjen me mundësi të gjera integrimi që kontribuojnë në performancën tuaj të internetit të muzikës. Përfitimet kryesore të softuerit janë renditur më poshtë:

 • Temat e përgjegjshme për muzikantët. CMS ka një koleksion mjaft të kufizuar të modeleve të integruara, ndërsa shumë më tepër prej tyre janë në dispozicion në internet. Për të përfituar sa më shumë nga funksionaliteti i WordPress, duhet të kërkoni në internet për të kërkuar temat më të mira për muzikantët atje. Për fat të mirë, zgjedhja është vërtet mahnitëse dhe nuk do të jetë problem për ju të merrni modelin që ju pëlqen vërtet.
 • Shtojcat për faqet e internetit të muzikës. Sa i përket shtojcave integruese për faqet e internetit të muzikantëve, zgjedhja është fantastike gjithashtu. Shtojcat e domosdoshme për faqen e internetit të çdo muzikantët përfshijnë Organizuesi i Ngjarjeve, GigPress, Kalendari MG Gig, Galeria e imazheve NextGEN, Audio Player HTML5 jQuery, Master Spotify, Master SoundCloud, Faleminderit më vonë, Rregullimi i komenteve, Format e gravitetit, Audiotheme, Cue dhe Foxyshop për të përmendur disa.

kosto: WordPress është falas për të shkarkuar dhe instaluar, por përfundimisht nuk do të shkoni pa integruar shtojcat dhe temat e palëve të treta. Ata janë ose falas ose mund të vijnë me kosto shtesë. Në fakt, është edhe më e sigurt për t’i blerë ato për të parandaluar mashtrimet, të cilat shpesh shoqërohen me shabllone dhe shtojca falas. Megjithatë, kostoja përfundimtare do të varet nga ofruesi i pritjes për të cilin do të shkoni. Në këtë drejtim, Bluehost është zgjidhja më e mirë për të zgjedhur. Kjo është host zyrtar i WordPress, e cila vjen me shumë përfitime dhe karakteristika (si skriptet dhe aplikacionet, shpejtësia e shpejtë e ngarkesës në faqe në internet, opsionet e përparuara të SEO dhe mjetet e marketingut, treg i gjerë që ofron aplikime të shumta etj.) që do t’ju ndihmojë të presni dhe menaxhoni çdo projekt me lehtësi. Sa i përket kostos së ofruesit të pritjes, sigurisht që Bluehost do t’i përshtatet çdo buxheti. Plani më i lirë aktualisht kushton vetëm 2,95 $ / muaj.

Shkarkoni WordPress falas

uKit – Një nga Ndërtuesit më të mirë të faqeve të internetit të biznesit të vogël

uKit - Një nga Ndërtuesit më të mirë të faqeve të internetit të biznesit të vogël

uKit – është një nga krijuesit më të mirë të faqeve të internetit të biznesit të vogël, i cili gjithashtu funksionon shumë për zhvillimin e projekteve për muzikantë dhe grupe. Sistemi ju lejon të krijoni prezencë të besuar në internet për grupin tuaj muzikor ose faqen individuale të muzikës në rreth 30 minuta, edhe nëse kjo është përvoja juaj e parë në krijimin e faqes në internet. Kjo është një e vërtetë e gjetur për muzikantët, të cilët nuk dëshirojnë të shqetësojnë për nuancat komplekse të dizajnit në internet. Këtu janë përfitimet që e bëjnë ndërtuesin e faqes në internet një zgjidhje perfekte:

 • Modelet e Përgjegjshme të Muzikës. uKit vjen me një koleksion të përgjegjshëm shabllone muzikore, midis të cilave mund të gjeni ato të zbatueshme në faqen tuaj të internetit të muzikës. Të gjitha modelet janë të personalizueshme dhe është gjithashtu e mundur që të kaloni midis temave në çdo hap të procesit të zhvillimit të faqes në internet. Për të përmirësuar përvojën e shfletimit celular të përdoruesve, uKit ofron pamje adaptive të faqes. Kjo ju lejon të rregulloni mirë tabletin dhe pamjen celulare të projektit tuaj.
 • Funksionaliteti i e-Tregtisë. uKit realizon funksionalitetin e tij të integruar në tregti në disa mënyra. Nëse planifikoni të shisni ndonjë prej produkteve të lidhura me biznesin tuaj drejtpërdrejt në faqen e internetit, sistemi ju lejon të zgjidhni midis dy opsioneve popullore dhe efektive që ju lejojnë të filloni një dyqan në internet. Ju ose mund të lidhni shtojcën Ecwid në faqen tuaj të internetit ose të integroni widget eCommerce për të marrë një dyqan me ekran të plotë.
 • Integrimi i SoundCloud. Me Kit, tani është e mundur të shtoni dhe azhurnoni këngë audio në faqen tuaj të muzikës / grupit me anë të integrimit SoundCloud. Për më tepër, ju mund të futni imazhe / video në projektin tuaj për t’i dhënë asaj apel dhe funksionim të përparuar vizual. Dhe nuk është ashtu. Ju mund të vendosni sfond video për çdo bllok të faqes tuaj, pa pasur nevojë të instaloni skriptet e palëve të treta ose të integroni kode shtesë.

kosto: uKit nuk ofron ndonjë plan falas, por ekziston periudha e provës 14-ditore. Isshtë në dispozicion pa kosto dhe ju lejon të provoni të gjithë funksionalitetin e platformës. Sa i përket politikës së çmimeve, është shumë e përballueshme për të gjithë. Kostoja e planit më të lirë fillon me 4 $ / muaj – kjo është shumë e lirë, duke marrë parasysh spektrin e gjerë të tipareve që platforma ka në stok. Këto përfshijnë lidhje me emrin e domain-it, mbështetje profesionale 24/7, krijimin e kopjes rezervë të krijimit të faqes në internet, hostim falas, qasje në qindra shabllone etj..

Provoni uKit falas

Faqerojtësa – Ndërtues Kanadez i Uebfaqeve me bazë AI

Faqerojtësa - Ndërtues Kanadez i Uebfaqeve me bazë AI

Faqerojtësa – është një ndërtues bashkëkohor kanadez bashkëkohor me bazë AI, i cili zë një pozicion të denjë në listën e shërbimeve më të mira për muzikantët. Sistemi vjen me një mjet të Inteligjencës Artificiale Design, e cila sjell të gjithë telashet e dizajnit në internet në minimum. Kjo është ajo që ka më shumë rëndësi për muzikantët, përvoja e të cilit në krijimin e faqes në internet nuk është e mjaftueshme për zhvillimin e faqeve të internetit në shkallë të gjerë. Shënimi vjen me një listë të veçorive të larta që e bëjnë atë të dalë nga turma. Kjo perfshin:

 • Asistent AIDA. Kjo është pikëpamja më mbresëlënëse e krijuesit të faqes së internetit, e cila mund të krijojë automatikisht faqen e internetit të një muzikanti brenda disa minutash. Vetëm siguroni këto të dhëna dhe Asistentja e Dizajnit të Inteligjencës Artificiale do të gjenerojë një faqe në internet mahnitëse dhe me pamje të plotë të mbushur me përmbajtjen tuaj.
 • Motori i tregtisë elektronike. Ndërtuesi i faqes në internet lejon përdorimin e modulit të tij të integruar të e-commerce, i cili ju lejon të vendosni dhe pastaj të menaxhoni në mënyrë efektive një dyqan në internet për të shitur produktet tuaja (albume, video / audios, aksesorë, artikuj dhe suvenire për tifozët).
 • Seksioni “Ngjarje”. Shënimi bën të mundur shtimin e çdo sasie të ngjarjeve të lidhura me muzikën / bandën në seksionin përkatës “Ngjarjet” që është i arritshëm në menunë e pultit të faqes tuaj. Kjo është ajo ku ju mund të zgjidhni dhe rregulloni bllokun duke siguruar emrin, ngjarjen, përshkrimin, informacionin e përgjithshëm, vendndodhjen tuaj (kjo gjithashtu nënkupton integrimin e Google Maps), data dhe kohëzgjatja, imazhet e lidhura etj.
 • Integrime në Median Sociale. Platforma lejon integrimin e kanaleve të mediave sociale në faqen tuaj të muzikës me anë të aktivizimit të modulit “Social”. Kjo ju lejon të shtoni shpejt butonat e mediave sociale që lidhen me llogaritë tuaja në rrjetet sociale. Për më tepër, ju mund të integroni çdo sfond video të zgjedhur tuaj në çdo faqe / pjesë të projektit tuaj për të rritur vlerën e tij dhe për të angazhuar interesin e përdoruesit.

kosto: Shënimi ka një paketë falas për gjithë jetën. Kostoja e planeve të paguara të sistemit fillon me 11,99 $ në muaj dhe arrin në 24,99 $ në muaj për pajtimin më të kushtueshëm. Planet e paguara përmbajnë lidhje falas në domain, ruajtje të pakufizuar, faqe në internet dhe bandwidth, heqjen e banderolave ​​të reklamave të sistemit, SEO të përparuar, mbështetje premium, lidhje me postën elektronike, mbrojtjen e fjalëkalimit, footers të personalizueshme dhe avantazhe të tjera të dobishme.

Provoni Faqerojtësin falas

Gator – Ndërtues i Uebfaqeve për Muzikantë të thjeshtë për t’u përdorur

Gator - Ndërtues i Uebfaqeve për Muzikantë të thjeshtë për t’u përdorur

Gator – është një krijues i lehtë për t’u përdorur në internet për muzikantët, i cili kryesisht synon të rejat dhe ata përdorues, të cilët nuk janë aq të aftë në zhvillimin e faqeve të internetit, por synojnë të krijojnë faqe interneti cilësore. Paraqitet lehtësia e përdorimit, ndërfaqja intuitive, e përshtatshme redaktues zvarritës dhe zvogëlues dhe shumë karakteristika të dobishme, Gator aktualisht mbetet një nga krijuesit më të njohur dhe më të thjeshtë të faqeve të internetit për të filluar dhe menaxhuar lloje të ndryshme projektesh. Shikoni disa nga pikat më të rëndësishme të platformës tani:

 • Motori i tregtisë elektronike. Gator vjen me motor të integruar eCommerce, i cili ju lejon të shtoni një dyqan në internet në faqen tuaj të internetit. Muzikantët mund të përfitojnë shumë nga kjo veçori pasi bën të mundur shitjen e CD-ve, atributeve të muzikës dhe produkteve të tjera direkt në faqen e internetit. Kështu, ata tifozë, të cilët dëshirojnë të blejnë diçka nga ju, do të kenë një mundësi për ta bërë atë në disa klikime, duke kursyer kështu përpjekjen dhe kohën e tyre. Një opsion i tillë padyshim që do të ketë ndikim pozitiv në rritjen e buxhetit tuaj.
 • Hostgator. Ndërtuesi i faqes në internet është përfshirë në Hostgator paketë, që do të thotë se të gjitha faqet e internetit të krijuara me të janë pritur në serverat e sistemit si parazgjedhje. Kjo veçori është mjaft e përshtatshme për muzikantët, të cilët kanë nevojë për një faqe në internet dhe nuk dëshirojnë të kërkojnë një host të besueshëm diku tjetër.
 • Platformat e mediave sociale. Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur ngulitjen e përmbajtjeve nga rrjetet e njohura sociale si Facebook, Twitter ose Instagram. Nëse keni ndonjë llogari të lidhur me muzikën në këto rrjete sociale, mund të integroni bibliotekat e imazheve, burimet e drejtpërdrejta dhe butonat e mediave sociale në projektin tuaj për të përfituar sa më shumë prej tyre.

kosto: Gator nuk ka një plan falas ose një provë falas. Megjithatë, politika e saj e çmimeve është mjaft e moderuar për të përmbushur nevojat dhe aftësitë financiare të shumicës së përdoruesve. Ndërtuesi i faqes në internet ka tre abonime të paguara, kostoja e të cilave fillon me $ 3.84 / muaj dhe arrin në 9.22 $ / muaj të dhënë që ju të merrni një abonim dy vjeçar menjëherë. Mendoni se sistemi ofron një rimbursim të plotë të parave prej 45 ditësh, nëse ka ndonjë gjë që nuk jeni i kënaqur me Gatorin.

Provoni Gator falas

Krijuesi IM – Ndërtuesi i faqeve në internet (Falas për OJF-të)

Krijuesi i IM - Ndërtues në internet (falas për jofitimprurësit)

Krijuesi IM – është një krijues i faqes në internet të gjeneratës së re, që është falas për jofitimprurësit. Sistemi lejon krijimin dhe menaxhimin e llojeve të ndryshme të projekteve, duke përfshirë faqet e internetit për muzikantë. Krijuesi IM është i lehtë për t’u përdorur dhe i ngarkuar me karakteristika. Shtë i njohur për politikën e tij të arsyeshme të çmimeve, redaktorin e përshtatshëm të internetit WYSIWYG dhe mjetet e fuqishme që shkurtojnë të gjitha problemet e ndërtimit të faqes në internet. Nëse keni të drejtë të filloni faqen e internetit të një muzikanti / grupi me platformën, këtu është lista e meritave të saj të pamohueshme:

 • Platforma eCommerce. Krijuesi i faqes në internet ka plotësisht të integruar motori i tregtisë. Kjo ju lejon të krijoni dyqane të vogla dhe të mesme në internet për të rritur shitjet në internet të produkteve tuaja të lidhura me muzikën. Nuk kërkohen aftësi kodimi për të filluar një dyqan në internet me IM Creator. Thjesht zgjidhni një model dhe ndiqni rekomandimet për të marrë atë nga tuaji.
 • Blogging. Po kështu, Krijuesi IM lejon lidhjen e një blog në faqen e internetit të muzikantit tuaj. Kjo është një nga mënyrat më të mira dhe më efektive për të popullarizuar krijimtarinë tuaj, duke qëndruar në kontakt me fansat tuaj. Varet nga ju që të zgjidhni nga shumë shabllone të blogut, llojet, varietetet e strukturës së burimeve të lajmeve dhe parametrat e tjerë të rëndësishëm të blogjeve.
 • Mbështetje shumëgjuhëshe. Krijuesi IM ofron mbështetje shumëgjuhëshe që lejon zhvillimin e versioneve gjuhësore të gjithanshme të faqes tuaj të internetit. Kjo është një ide e mirë, kur bëhet fjalë për tërheqjen e tifozëve nga jashtë.
 • Opsionet e integrimit. Krijuesi i faqes në internet bën të mundur integrimin e lidhjeve të mediave sociale, Google Analytics, Google Maps si dhe pajisje shtesë dhe shtesa të tjera që sigurojnë performancë më të mirë të faqes në internet dhe rrjedhë më të lartë të klientëve.
 • Modelet e përgjegjshme për muzikantët. Krijuesi IM krenohet me një nga koleksionet më të gjera të modeleve moderne profesionale që përgjigjen si paracaktim. Ekziston një seksion i veçantë i modeleve të uebfaqeve të Muzikantëve / Bands, i cili ofron një seri temash të mahnitshme të krijuara posaçërisht për këtë kategori të përdoruesve.

kosto: Krijuesi IM është absolutisht falas për kreativë, artistë, muzikantë dhe jofitimprurës. Në të njëjtën kohë, abonimi i tij më i lirë kushton 8 $ / muaj dhe funksionon shumë për sipërmarrësit, ofruesit e pritjes dhe shitësit. Plani përfshin lidhjen e emrit të domain, hapësirën e pakufizuar të ruajtjes dhe gjerësinë e bandës, mbështetjen e teknologjisë premium, funksionalitetin e e-commerce dhe avantazhet e tjera.

Provoni Krijuesin IM falas

Bluehost – Pritja më e mirë në internet për muzikantë

Bluehost - Pritja më e mirë në internet për muzikantë

Bluehost – është faqja e internetit më e mirë për muzikantët, e cila ka fituar reputacion mbresëlënës në të gjithë botën. Një nga karakteristikat më mahnitëse të platformës është se WordPress zyrtarisht e rekomandon atë si ofruesin më të besueshëm, të ngarkuar me karakteristikë dhe të përballueshëm të disponueshëm në disponimin modern të zhvillimit të internetit. Sistemi aktualisht fuqizon më shumë se 5 milion faqe në internet në vende të ndryshme të botës dhe ky numër vazhdon të rritet me çdo muaj që kalon. Nëse jeni duke kërkuar për një ofrues të besueshëm të pritjes, lista e mëposhtme e karakteristikave mund të vijë në dispozicion për t’u përdorur:

 • Ndihma për tregtinë elektronike. Platforma ju lejon të strehoni të gjitha llojet e dyqaneve në internet me muzikë, duke ofruar një larmi projektesh të tregtisë elektronike, aplikacione në fund të lartë, shtesa dhe widget. Paneli kontrollues intuitiv i sistemit është i lehtë për t’u lundruar, ndërsa vetë platforma siguron ritme të forta të zgjatjes, shpejtësi të shpejtë të ngarkesës së faqeve, siguri dhe fleksibilitet maksimal të secilit projekt të pritur me të.
 • Qasja në treg. Bluehost lejon shfletimin e tregut të tij të integruar me shumë aplikacione, shtesa, skriptete dhe widget që mund të rritin performancën e saj në internet të muzikantit.
 • Karakteristikat e marketingut dhe SEO. Platforma gjithashtu ofron strategji të gjithanshme të SEO dhe marketing që përmirësojnë efikasitetin e promovimit të projektit tuaj, gjenerimin e audiencës së synuar dhe rritjen e fitimit. Ekspertët e Bluehost gjithashtu do t’ju ndihmojnë për përmbajtjen e internetit dhe menaxhimin e dizajnit, PPC dhe shërbimet e migracionit në internet.

kosto: Ju nuk do të gjeni një plan plotësisht të lirë të ofruar nga Bluehost. Në vend të kësaj, politika e çmimeve të ofruesit të pritjes është e arsyeshme dhe e përballueshme për të gjithë. Kostoja e Planit Themelor më të lirë, i cili jep të gjithë grupin e veçorive të ofruesit të pritjes, përbën 2,95 $ / muaj. Kjo është shumë e lirë, e cila i përshtatet çdo buxheti dhe nevojave të pritjes në internet.

Provoni tani Bluehost

Vija e poshtme

Një faqe në internet mund të bëhet një mjet efektiv që duhet të ketë për çdo muzikant, por vetëm nëse ky është një projekt i dizajnuar mirë me funksionalitet të përparuar. Le të përballemi me faktin: nëse jeni muzikant, shanset që të keni një kontroll të mirë të bazave të programimit janë mjaft të ulta. Kjo është ajo ku krijuesit e faqeve të internetit hyjnë në lojë. Këto sisteme janë të thjeshta, të përshtatshme dhe intuitive. Kjo është arsyeja pse, ata punojnë shkëlqyeshëm për përdoruesit e papërvojë, duke i ndihmuar ata të hartojnë faqe të shkëlqyera.

Lista e krijuesve të faqeve të internetit për të krijuar një faqe interneti për muzikantë ose grupe është mjaft mbresëlënëse, por duhet të jeni të vetëdijshëm për karakteristikat, mirat dhe të këqijat e secilit shërbim për të bërë zgjedhjen më të mirë. Ka kuptim që të testoni të gjithë sistemet e shqyrtuara në postim për të vendosur zgjidhjen më të përshtatshme për të cilën do të kënaqeni përfundimisht.

Krijoni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map