Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet për avokatët

Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet për avokatët


Do të thotë që avokatët, të cilët janë zënë pothuajse 24/7 në trajtimin e çështjeve ligjore, thjesht nuk kanë kohë dhe aftësi për të filluar dhe menaxhuar faqet e internetit profesionale.

Po kështu, ata nuk janë të gatshëm të punësojnë specialistë për të kryer detyrën për ta pasi kjo është mjaft e kushtueshme, për të mos përmendur faktin se ata duhet të dinë se si të azhurnojnë faqen e tyre të gatshme më pas. Kjo është ajo ku krijuesit e faqeve të internetit hyjnë në lojë.

Ndërtuesit e faqeve në internet punojnë më mirë për krijimin e faqes në internet DIY. Këto shërbime janë zhvilluar posaçërisht me nevojat e newbies në mendje dhe ofrojnë avantazhe të shumta si mungesa e aftësive për kodim, ndërfaqe miqësore për përdoruesit, shabllone tematike, dizajn të përgjegjshëm, komoditet, përballueshmëri, miqësi SEO-je etj..

Ato nuk mund të lihen pa u vënë re kur bëhet fjalë duke zgjedhur ndërtuesin më të mirë të faqes në internet për të krijuar një dizajn mahnitës të firmës së avokatit të ligjit. Me një ndërtues funksional të uebfaqes, faqja e internetit e avokatit tuaj do të ketë një kombinim harmonik të apelit të shkëlqyeshëm vizual dhe funksionalitetit mbresëlënës.

Ne Testuam 8 nga Ndërtuesit e faqeve të avokatëve më të mirë:

 1. Wix – Ndërtuesi më i mirë i faqeve në internet për avokatët & Firmat Ligjore
 2. uKit – Ndërtuesi më i lehtë i faqeve të firmave ligjore
 3. WordPress – Platformë e pritur & Ndërtues i faqes së avokatit
 4. Faqerojtësa – Ndërtues i Uebfaqeve të pajisur me AI për Uebfaqet e Avokatëve
 5. Ucraft – Ndërtues personal për faqet e internetit
 6. SITE123 – Shërbim Online për të krijuar një sit për firmat ligjore
 7. Krijuesi i IM – Ndërtues i faqes në internet falas për jofitimprurësit
 8. Bluehost – Hosting në Uebfaqe për Firm & Avokatët

Uebfaqet për avokatët e krijuar me ndërtuesit e uebfaqeve ofrojnë një larmi karakteristikash dhe mjetesh specifike të ngrohta që mund të përdorni për të sjellë funksionalitetin e tyre në nivelin më të lartë. Ato japin informacionin më të rëndësishëm për biznesin tuaj, fushën e ekspertizës, listën e shërbimeve, arritjet profesionale, lajmet, ngjarjet dhe çfarë jo.

Për më tepër, do të jeni në gjendje të njoftoni klientët për planet tuaja, lajmet profesionale dhe çdo ndryshim që ndodhin në karrierën tuaj. Ju gjithashtu mund të lidhni llogaritë e rrjetit social në faqen tuaj, për t’i lejuar përdoruesit të eksplorojnë shërbimet tuaja, të fillojnë diskutime dhe të publikojnë çdo informacion tjetër që klientët tuaj aktual dhe potencial mund të jenë të interesuar në.

A keni të drejtë të zgjidhni një ndërtues të faqes në internet për të filluar faqen e internetit të një avokati? Atëherë mund të inkurajoheni të shfletoni më të njohurit, me pamje të plotë dhe shërbime të thjeshta për t’u përdorur të listuara më lart. Tani është koha të rishikoni secilin prej këtyre sistemeve që mund të mbulojnë të gjithë spektrin e nevojave tuaja për ndërtimin e uebit.

Wix – Ndërtuesi më i mirë i faqes në internet për avokatët dhe firmat ligjore

Wix - Ndërtuesi më i mirë i faqes në internet për avokatët dhe firmat ligjore

Wix – është krijuesi i faqes së internetit më të plotë të avokatit. Shërbimi është plotësisht pa kod dhe funksionon shkëlqyeshëm për faqet e internetit të firmave juridike dhe agjencive ligjore që duhet të krijojnë një prani të besueshme në internet për të fituar vëmendjen e audiencës së synuar. Këtu janë pikat kryesore të krijuesit të faqes në internet:

 • Modelet e firmave juridike. Wix ka një kategori të veçantë të modeleve “Financë dhe Ligj” të gatshëm për celular, ku mund të zgjidhni modelin më të mirë që vjen nga specializimi juaj i ngrohtë mbi të gjitha.
 • Wix ADI. Sistemi do të përdorë përmbajtjen që do të paraqisni për të hartuar automatikisht një faqe interneti për ju.
 • Redaktorët standard dhe celular. Përveç përdorimit të Wix ADI, mund të zhvilloni me dorë dhe të redaktoni një faqe në internet në redaktorin e sistemit standard ose të krijoni një version të veçantë celular të tij.
 • Widgets e Ndërveprimit të Klientit. Wix App Market ofron një sërë Widgets dhe aplikacionesh falas dhe të paguara që mund të përdorni për të bashkëvepruar me klientët dhe partnerët (Përgjigja, Menaxhimi i Kontaktit + CRM, Emërimet e Librit në Internet, Biseda live, Format Wix, 123 Formatues i Ndërtuesit, Kalendari i Ngjarjeve, Komente, Rezervime Wix, Kalendari i Ngjarjeve në Google, Programimi Pro, Testimet e Inffuse, Lajmet e fundit, Wix Chat etj..).
 • Motori i Blogjeve. Wix lejon të lidhni një blog në uebfaqen e avokatit tuaj për të qëndruar në kontakt me partnerët dhe klientët tuaj.
 • Forum. Ndërtuesi i faqes në internet gjithashtu ju lejon të integroni Wix Forum në projektin tuaj për të filluar diskutime me përdoruesit, të krijoni degë të reja, seksione, tema etj..

kosto: Politika e çmimit të çmimeve është e gjithanshme dhe varet nga termat dhe tiparet e përfshira në planin e zgjedhur. Ju mund të provoni ndërtuesin e faqes në internet dhe veçoritë që ai ofron për një periudhë të pakufizuar kohe pa asnjë kosto fare. Plani i lirë Wix nuk është asnjëherë i skaduar, i cili ju lejon të përmirësoni aftësitë tuaja në krijimin e faqes në internet dhe të eksploroni nuancat e sistemit. Sapo të vendosni të sjellni performancën e faqes suaj të internetit në nivelin e ri ose ta publikoni atë në internet, do të duhet të rifreskoni në një nga pajtimet me pagesë që krijuesi i faqes në internet nënkupton.

Provoni Wix falas

uKit – Ndërtuesi më i lehtë i faqeve të firmave ligjore

uKit - Ndërtuesi më i lehtë i faqeve të firmave ligjore

uKit – është krijuesi më i mirë i faqeve në internet për një firmë të vogël juridike. Kjo është zgjidhja e përsosur për avokatët privatë dhe agjencitë e ligjit që dëshirojnë të fillojnë faqe të vogla dhe të mesme të uljes dhe faqet e internetit. Përparësitë kryesore të krijuesit të faqes në internet janë renditur më poshtë:

 • Koleksioni i Modeleve Ligjore. uKit ofron një kategori shabllonesh, të cilat janë të përgjegjshëm në natyrë dhe dalin në fusha të ndryshme të veprimtarisë juridike (ndërmarrje juridike, shërbim asistence juridike, firmë juridike administrative, firmë avokate etj.).
 • Biseda live. Integrimi i kësaj widget jep më shumë shanse për të qëndruar në kontakt me klientët, të cilët mund të kenë nevojë për mbështetje në internet, asistencë ndaj klientit ose ndonjë këshillë tjetër lidhur me temën në çdo kohë të ditës.
 • Widget e thirrjes telefonike. Kjo bën të mundur marrjen e kërkesave për kthim nga vizitorët e faqes tuaj në kohën më të përshtatshme për ta.
 • Certifikatë falas SSL. Për të përmirësuar sigurinë e faqes tuaj dhe për të ruajtur konfidencialitetin e klientëve tuaj, mund të lidhni një Certifikatë SSL falas në faqen tuaj të internetit.

kosto: uKit ofron politikën më të përballueshme të çmimeve në kamare, me kostoja e saj duke filluar nga 4 dollarë dhe deri në 12 dollarë në muaj. Ekziston një provë 14-ditore, e cila ju lejon të provoni tiparet e paguara të çdo abonimi pa asnjë kosto fare.

Provoni uKit falas

WordPress – Platformë e pritur & Ndërtues i faqes së avokatit

WordPress - Platformë e Pritur dhe Ndërtues i faqes së Avokatëve

WordPress – është një sistem i njohur i Menaxhimit të Përmbajtjes, i cili ka fituar popullaritetin në mbarë botën si sistemi më i popullarizuar dhe me ekran të plotë të krijuar për ndërtimin e blogut. Shërbimi tani mund të përdoret për të filluar lloje të ndryshme të projekteve, duke përfshirë faqet e internetit për avokatët. Bollëku i modeleve integrues, shtojcave, opsioneve të personalizimit të dizajnit, veçoritë e redaktimit të kodeve dhe lehtësia relative e përdorimit e kanë bërë sistemin një nga zgjidhjet më të mira bashkëkohore për ndërtimin e faqes DIY. Të listuara më poshtë janë tiparet që e bëjnë WordPress një mundësi të mirë për ndërtimin e faqes në internet.

 • Modelet e firmave të integruara dhe të drejta të integruara. Mund të shfletoni një koleksion të modeleve të integruara për uebfaqen e avokatit tuaj, por gjithashtu është e mundur të gjeni tema falas dhe të paguara në internet.
 • Pllaka integruese cilësore për avokatët. Ndër shtojcat më të mira për faqen e internetit të avokatit tuaj, të mëposhtmet vlen të përmenden së pari: WP Avokat, Testimonials të Forta, SecuPress, Bashkautorë Plus, Leksikatë, Kalendari i Rezervimeve, Komente Diskus, Shqyrtime të Klientëve WP, Kalendari i Ngjarjeve.
 • Shtojcat e ndërveprimit të klientit. Vëmendje e veçantë duhet t’i kushtohet shtojcave të bashkëveprimit të klientit WordPress, përfshirë Plugin-in e Klientit të Portalit, Zona e Klientit WP, Kërkoni Plugin për kthimin e thirrjeve, Bar Njoftimi WP Pro, Butonat e Ndarjes së Ndihmës etj..

kosto: WordPress është fillimisht një CMS falas, i cili lejon krijimin dhe ndërtimin e faqeve të internetit pa investuar në proces. Për të publikuar një uebfaqe, do të duhet të merrni emrin dhe domainin për të. Kostoja përfundimtare do të varet nga ajo e planit të pritjes për të cilin do të shkoni. Për shembull, më e lirë Siteground ose Bluehost plani do t’ju kushtojë 2,95 $ në muaj. Për më tepër, ju mund të duhet të paguani për shabllone dhe shtojca cilësore që dëshironi të integroni në faqen tuaj të internetit për avokatët.

Provoni WordPress Tani

Faqerojtësa – Ndërtues i Uebfaqeve të Ujit të Ujit për Uebfaqet e Avokatëve

Faqerojtësa - Ndërtues i Uebfaqeve të Ujit të Ujit për Uebfaqet e Avokatëve

Bookmark – është një krijues i njohur i faqes në internet me bazë AI, i cili mund të bëhet një alternativë e përsosur për krijimin e faqeve të internetit DIY për avokatët. Platforma është e lehtë për t’u përdorur pasi ofron navigim intuitiv, pult të thjeshtë dhe shumëllojshmëri të mjeteve të personalizimit të dizajnit. Për të nisur një faqe në internet me Bookmark, nuk është e nevojshme të zotëroni aftësi kodimi ose të investoni një buxhet të dukshëm. Thjesht mbani mend tiparet që nuk mund të shkoni pa, kur punoni me ndërtuesin e faqes në internet:

 • Asistent AIDA. Ndihmësi i dizajnit të inteligjencës artificiale do të krijojë automatikisht uebfaqen e një avokati për ju brenda disa minutave bazuar në të dhënat e biznesit që fillimisht do të paraqisni.
 • Fokusimi i opsioneve. Focus ofron një grup bllokimesh të paracaktuara që mund të personalizoni dhe pastaj të integroheni në faqen tuaj të internetit duke përdorur module të përmbajtjes (tekste, lidhje, harta, butona, citate, butona të rrjetit social, forma kontakti, forma reagimi etj.).
 • Lehtësia e jashtëzakonshme e përdorimit. Me AIDA, ju mund të krijoni një faqe në internet me ekran të plotë me përmbajtje cilësore vetëm në disa minuta – thjesht rregulloje atë dhe publikimin!

kosto: Shënimi ofron një plan falas dhe dy plane me pagesë. Kostoja e pajtimeve të paguara përbën 11,99 $ dhe 24,99 dollarë në muaj, nëse vendosni të bëni pagesa vjetore. Në rast se dëshironi të paguani çdo muaj, kostoja e planeve të paguara do të jetë disi më e lartë dhe do të përbëjë 15 $ dhe 30 dollarë në muaj përkatësisht.

Provoni Faqerojtësin falas

Ucraft – Ndërtues personal për faqet e internetit

Ucraft - Ndërtues personal për faqet e internetit

Ucraft – është një ndërtues i faqes në internet tërheqës dhe tërheqje, grupi tipar i të cilave është i mjaftueshëm për të krijuar dhe menaxhuar një faqe në internet për avokatët. Sistemi bën të mundur që të prezantoni në mënyrë efektive markën tuaj, listën e shërbimeve dhe specializimin e biznesit duke përdorur një koleksion të mjeteve të projektuesit, opsionin e personalizimit të logos, modele të përgjegjshme dhe karakteristika të tjera që përdoruesit vlerësojnë. Këtu janë tiparet kryesore që Ucraft njihet për:

 • Modelet e përqendruara në industri të përgjegjshme. Ka tema të shumta personale dhe të biznesit që mund të zgjidhni nga galeria e shablloneve Ucraft.
 • Mbështetje shumë-gjuhëshe. Ky tipar ju lejon të krijoni disa versione gjuhësore të faqes së internetit të avokatit tuaj për të rritur bazën e klientit tuaj dhe për të vendosur marrëdhënie biznesi me partnerë nga jashtë.
 • Artikuj App. Ju mund të përdorni aplikacionin për të ndërtuar bloge, faqet e internetit të lajmeve, portalet dhe burime të tjera për ndërveprim më të mirë me klientët.
 • Integrime të shumëfishta. Ju keni një mundësi për të lidhur shërbimet që përdorni me integrimet e Ucraft për të mbuluar një spektër të gjerë të marketingut, promovimit, dizajnit, ndërveprimit të klientit dhe nevojave të analitikës (Disqus, Intercom, Uservoice, Facebook Messenger, LiveAgent, Zendesk Chat, Jovosite etj.).
 • Prodhues Logo falas. Duke përdorur funksionin, mund të krijoni logon e kompanisë suaj (nëse nuk e keni atë) dhe integrojeni atë në faqen tuaj të re për të dalë nga turma dhe për të përmirësuar dukshmërinë tuaj në internet.

kosto: Ucraft ka një veçori krijuese falas të faqes së uljes dhe disa abonime të paguara. Kostoja e planeve të çmimeve fillon me 10 dollarë dhe shkon deri në 69 dollarë në muaj në bazë të kushteve dhe tipareve të ofruara. Nëse nuk jeni të sigurt për zgjedhjen tuaj, mund të provoni planet për 14 ditë pa ndonjë tarifë.

Provoni Ucraft falas

SITE123 – Shërbim Online për të krijuar një sit për firmat ligjore

SITE123 - Shërbim Online për të krijuar një sit për firmat ligjore

SITE123 – është një krijues i thjeshtë i faqeve në internet DIY, i cili siguron lirinë mbresëlënëse të personalizimit të dizajnit, së bashku me një gamë të gjerë karakteristikash dhe mjetesh të nevojshme për fillimin dhe menaxhimin e të gjitha llojeve të faqeve të internetit, përfshirë ato për firmat juridike. Sistemi nuk kërkon njohuri të gjuhëve të programimit ose ekspertizë për kodifikimin. Qasja e saj intuitive e projektimit në internet dhe redaktori drag-and-drop e bëjnë procesin e zhvillimit të faqes së internetit të lehtë, të sigurt dhe pa telashe për të gjithë. Shikoni veçoritë kryesore të SITE123 që mund t’ju ndihmojnë të filloni një faqe interneti të ngarkuar me veçori për avokatët:

 • Tregu i Aplikimeve. Ndërtuesi i faqes në internet u jep mundësinë e përdorimit të një numri të widget-ve dhe shtesave të disponueshme në Tregun e saj të Integruar të Aplikimeve. Thjesht shfletoni përmes grumbullimit të widget-ve që sistemi ofron dhe zgjidhni ato që mund të rritin performancën tuaj të internetit. Disa nga miniaplikacionet më të njohura që mund të zgjidhni për projektin tuaj përfshijnë Biseda Live, Vegla Analitike, Sociale, Galeria dhe shumë më tepër.
 • Blogging. SITE123 ofron një platformë të fuqishme për Blogging që lejon krijimin dhe lidhjen e një blogu të ngarkuar me tipare në faqen e internetit të avokatit tuaj. Disponueshmëria e blogut mund të shtyjë vëmendjen e përdoruesit, duke u ofruar atyre artikuj informues lidhur me ligjin që mund t’i publikoni dhe azhurnoni sa herë që dëshironi. Në të njëjtën mënyrë, ju mund të krijoni seksione dhe kategori të gjithanshme me artikuj që trajtojnë ngrohtësinë tuaj.
 • Prodhuesi i logos. Nëse firma / biznesi juaj juridik nuk ka një logo që e përfaqëson atë në internet, SITE123 bën të mundur që të hartoni atë që do të arrijë plotësisht me kërkesat tuaja dhe nevojat e biznesit. Asnjë përvojë e kodimit ose dizajnit në internet nuk kërkohet për të krijuar një logo unike dhe të personalizuar me sistemin. Ndërtuesi i faqes në internet ofron një grup të integruar mjetesh dhe elementesh të projektimit të logos nga të cilat mund të zgjidhni për të hartuar logon e kompanisë tuaj.
 • Mbështetje shumëgjuhëshe. Platforma ka një veçori të integruar të shumë gjuhëve, e cila lejon krijimin e faqeve të internetit të avokatëve në disa versione gjuhësore. Kjo është shumë më e përshtatshme sesa të filloni projekte të ndara në ato gjuhë që ju duhet të kontaktoni klientët ose partnerët ndërkombëtarë nga jashtë.
 • Integrimi i mediave sociale. Nëse keni qëllim të rritni reputacionin tuaj të internetit në rrjetet sociale, SITE123 ju lejon të ndani informacionin tuaj në lidhje me faqen e internetit në rrjetet sociale. Kjo është ajo ku ju mund të ndani lajmet në industri, azhurnimet, ngjarjet, planet dhe informacione të tjera që lidhen me biznesin.
 • Ndërtues i formave të integruara. SITE123 ka një ndërtues të integruar të formave në internet, i cili lejon krijimin e të gjitha llojeve të formave në internet që mund të ndihmojnë në rritjen e performancës së faqes tuaj të avokatit. Sistemi ofron disa paraqitje të formave dhe elementeve të formave online, të cilat mund të zgjidhni për të hartuar format tuaja në internet në lidhje me specializimin e biznesit dhe përqendrimin e ngrohtë..
 • Mjetet e bashkëveprimit të klientit. Ndërtuesi i faqes në internet ka mjete të shumta ndërveprimi të klientëve në magazinë. Ju mund t’i zgjidhni dhe t’i përdorni ato për ta bërë procesin e bashkëveprimit me klientët më të përshtatshëm dhe interesant. Karakteristika gjithashtu mund të ndihmojë në rritjen e shkallës së angazhimit të përdoruesit.

kosto: SITE123 nuk është vetëm një nga krijuesit më të thjeshtë të faqeve të internetit, por është gjithashtu një nga platformat më të përballueshme për krijimin e faqes në internet. Sistemi ofron një plan plotësisht të lirë që mund të përdorni për të provuar grupin e veçorive të shërbimit. Sa i përket opsioneve të paguara, krijuesi i faqes në internet ka katër pajtime. Kostoja e planit më të lirë përbën 10.80 dollarë në muaj.

Provoni SITE123 falas

Krijuesi IM – Ndërtues i faqes në internet falas për jofitimprurësit

Krijuesi i IM - Ndërtues i thjeshtë i faqes në internet për jofitimprurësit

Krijuesi IM – është një ndërtues i avancuar i faqes DIY për avokatët jofitimprurës. Sistemi funksionon i shkëlqyeshëm për zhvillimin e projekteve me karakteristika të plota që vijnë me dizajn të lartë, gjë që i bën ata të dalin nga turma. Sistemi është një zgjedhje e shkëlqyeshme për përdoruesit me prapavijë të larmishme të modelimit në internet dhe zotësi kodimi. Pavarësisht nëse jeni fillestar ose ekspert i krijimit të faqes në internet, ju patjetër që do të jeni në gjendje të eksploroni, zotëroni dhe përdorni sistemin për të filluar një faqe në internet për avokatët me të. Lista e pikave kryesore të | Krijuesi IM është mjaft e gjerë dhe përfshin karakteristikat e mëposhtme:

 • Modelet e përgjegjshme. Ndërtuesi i faqes në internet nuk ka një koleksion të veçantë të shablloneve për faqet e internetit të avokatëve, por ekziston një mundësi për të zgjedhur një temë për faqen tuaj të internetit të avokatëve jo fitimprurës. Të gjitha projektimet që ka sistemi në magazinë janë të përgjegjshme, falas dhe absolutisht të personalizueshme. Përveç redaktimit manual të faqes në internet, sistemi lejon integrimin në HTML, gjë që rrit shanset për të marrë një projekt plotësisht të personalizuar.
 • Blogging. Krijuesi IM posedon një motor të fuqishëm për Blogging, i cili ju lejon të lidhni një blog në faqen e internetit të avokatit tuaj për ta menaxhuar më tej atë në lidhje me nevojat tuaja. Disponueshmëria në blog inkurajon për komunikim më aktiv të përdoruesit, rritjen e trafikut dhe shkallën më të lartë të angazhimit të klientit. Varet nga ju që të vendosni kur të azhurnoni uebfaqen e avokatëve tuaj me postime të reja në blog ose t’i planifikoni ato për botim të mëtejshëm nëse është më i përshtatshëm për ju.
 • Opsioni i integrimit të figurave. Kur përdorni IM Creator, mund të keni akses në koleksionin e integruar të imazheve, i cili është mjaft i pasur dhe absolutisht falas edhe për jofitimprurësit. Për më tepër, ekziston një mundësi për të përdorur burime falas të projektimit në internet që mund t’i shtoni projektit tuaj në lidhje me fokusin e tij të ngrohtë. Nëse nuk keni kohë për të kërkuar vetë koleksionin, sistemi ju lejon të përdorni filtrin e kërkimit për të thjeshtuar procesin e përzgjedhjes dhe për të shkurtuar kohën e kërkimit.

kosto: Krijuesi IM përfundimisht qëndron larg nga turma për shkak të politikës së saj të çmimeve. Pika e padiskutueshme e sistemit është mundësia e krijimit të faqeve në internet falas për ata përdorues, të cilët synojnë të fillojnë projekte jofitimprurëse. Këta pronarë të uebfaqes marrin një shans për të krijuar një projekt me ekran të plotë pa asnjë buxhet fare. Kostoja e planeve të paguara fillon me 8 $ / muaj, që është gjithashtu një investim mjaft i denjë.

Provoni Krijuesin IM falas

Bluehost – Hosting në Uebfaqe për Firm & Avokatët

Bluehost - Pritja në internet për avokatët dhe avokatët

Bluehost – është një kredibil, funksional dhe një nga ofruesit më të njohur të pritjes që ju mund të zgjidhni për të ruajtur faqen tuaj të internetit të avokatit. Platforma e ka dalluar veten si nikoqirja më e mirë në faqen e internetit, e cila zyrtarisht rekomandohet nga WordPress si sistemi më i mirë i këtij lloji. Bluehost ofron një grup të fuqishëm karakteristikash, mjete të larta dhe mundësi të sigurta pritjeje për të pritur projekte të çdo madhësie, funksionaliteti dhe niveli kompleksiteti. Lista e meritave të Bluehost përfshin pikat e mëposhtme:

 • Instalimi i WordPress. Bluehost lejon instalimin me një klik të WordPress me një klik të sigurt, të shpejtë dhe të përshtatshëm. Kjo eliminon nevojën për të investuar kohë dhe përpjekje të nevojshme për të shkarkuar dhe instaluar CMS më vete. Për më tepër, të gjithë përdoruesit e platformës marrin një mundësi për të instaluar WordPress në lidhje me Bluehost, që është një avantazh në vetvete pasi CMS nuk ofron një opsion të tillë veçmas.
 • Tregu Bluehost. Platforma vjen me një koleksion të widget, extensions, aplikacione dhe skriptet, integrimi i të cilave mund të forcojë funksionalitetin tuaj të internetit. Kjo është ajo ku ju mund të zgjidhni modele të shumta të avokateve të WordPress, mjete të marketingut dhe tregtisë elektronike, koleksione imazhesh dhe pajisje të tjera të lidhura bazuar në specializimin e ngrohtë të faqes suaj të internetit.
 • Fleksibiliteti dhe Siguria. Kur përdorni Bluehost, mund të jeni të sigurt për sigurinë e faqes suaj të internetit pasi ofruesi i pritjes përdor mjete të posaçme për të parandaluar rreziqet e mundshme në lidhje me faqen e internetit. Këto përfshijnë Spam Hammer, Expert Spam dhe më shumë. Mbrojtja e Hotlink është gjithashtu në dispozicion këtu për të rritur nivelin e sigurisë dhe fleksibilitetin e projektit tuaj.
 • Mimet e shpejtësisë dhe ngarkesës së shpejtë të faqes. Nëse mendoni se në uebfaqen e avokatit tuaj mungon shpejtësia e ngarkimit ose dëshironi që ajo të ngarkohet më shpejt, pritja e tij me Bluehost do të jetë një ide e shkëlqyeshme. Platforma do të sigurojë performancën më të mirë të projektit tuaj së bashku me fleksibilitetin e tij të zgjeruar.

kosto: Bluehost është një nga platformat më të përballueshme të pritjes që përfshin funksionalitetin e përparuar. Kostoja e planit më të lirë që ofron sistemi përbën 2,95 $ / muaj. Ky është padyshim një investim i denjë që me siguri do të shlyhet.

Provoni tani Bluehost

Vija e poshtme

Një avokat i kualifikuar nuk do të shkojë pa një uebfaqe personale për të rritur njohjen e firmës juridike dhe ndërtimin e bazës së klientëve. Nëse keni synime afatgjata, fillimi i një uebfaqeje do të bëhet jo një teka, por një domosdoshmëri. Kjo është e mundur për përdoruesit me prapavijë të larmishme të projektimit në internet duke përdorur ndërtuesit e faqeve në internet. Këto mjete vijnë me modele të paracaktuara të përgjegjshme, bollëk të mjeteve të personalizimit të dizajnit, pultë intuitivë dhe mbështetje cilësore të klientit. Kjo nuk mund të kontribuojë në arritjen e rezultatit të dëshiruar.

Kur përballeni me nevojën për të zgjedhur ndërtuesin më të mirë të faqes në internet për një avokat, sigurisht që keni shumë pyetje. Eksplorimi dhe testimi i shërbimeve më të njohura të ndërtimit të uebit është një mënyrë e sigurt për të gjetur platformën, e cila do t’ju dalë plotësisht nevojave dhe aftësive për krijimin e faqeve në internet. Sistemet e rishikuara në artikull fillimisht ia vlen koha dhe vëmendja juaj. Sigurohuni që t’i provoni ata për të zgjedhur platformën që do të përmbushë pritjet tuaja.

Krijoni një Uebfaqe të Avokatëve falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map