Ndërtuesit më të mirë në uebfaqe për Jofitimprurësit

Ndërtuesit më të mirë të faqes në internet për organizatat jofitimprurëse


Një faqe në internet e një organizate jofitimprurëse është destinacioni kryesor për të gjithë anëtarët e saj, të cilët dëshirojnë të jenë të vetëdijshëm për të gjitha ngjarjet që ndodhin në punën e saj. Ky është gjithashtu një burim i vlefshëm informacioni për ata përdorues, të cilët thjesht planifikojnë të anëtarësohen në organizatë ose thjesht kërkojnë të dhënat përkatëse.

Do të thotë që ky lloj uebsajti nuk duhet të jetë aspak i ndërlikuar, duke bërë të mundur që të gjithë ta shfletojnë lehtë sa herë që kërkohet. Ai duhet të sigurojë navigimin intuitiv për të lejuar që edhe kohëmatësit e parë të gjejnë informacionin që ju nevojiten aktualisht pa investuar shumë kohë dhe përpjekje. Përndryshe, ju keni një rrezik për të humbur klientët tuaj të mundshëm, të cilët mund t’u japin përparësi konkurruesve tuaj në rast se ata nuk arrijnë të gjejnë informacionin që u nevojiten në faqen tuaj të internetit..

Fakti që shumica e pronarëve të organizatave jofitimprurëse nuk mund të krenohen me aftësi ose përvojë të shkëlqyeshme në krijimin e uebit, shkakton nevojën për të kërkuar mënyra të thjeshta por të besueshme të zhvillimit të faqes në internet. Punësimi i një master në internet ose porositja e një faqe në internet nga një studio në krijimin e faqeve në internet nuk do të jetë një zgjidhje e mirë edhe thjesht sepse kjo është mjaft e mirë alternative e kushtueshme. Kjo është ajo ku përdorimi i ndërtuesve të faqeve të internetit do të vlerësohet shumë.

Ndërtuesit e faqeve në internet janë menduar fillimisht për newbies dhe, kështu, ata vijnë me udhëzime, rekomandime dhe këshilla të dobishme dhe të hollësishme që dukshëm thjeshtojnë procesin e projektimit të uebit.. Ju nuk duhet të zotëroni aftësi për kodim ose njohuri specifike për krijimin e faqeve në internet për t’i zotëruar këto sisteme në avantazh. Shumica e tyre ofrojnë koleksione të pasura me shabllone, të cilat janë të mbushura me përmbajtje dhe janë të përgjegjshme që nga fillimi. Më në fund, faqet e internetit të krijuara me ndërtuesit e faqeve të internetit janë të përballueshme dhe optimizuar siç duhet për motorët e kërkimit, gjë që rrit shanset e organizatës suaj për të marrë pozicione më të larta në rezultatet e motorit të kërkimit.

Ne Testuam 9 nga Ndërtuesit më të mirë të faqeve jofitimprurëse:

 1. Wix – Ndërtuesi më i mirë FALAS i Uebfaqeve për Jofitimprurësit
 2. WordPress – CMS # 1 për çdo uebfaqe jofitimprurëse
 3. uKit – Ndërtuesi më i lirë i faqeve të internetit të biznesit të vogël
 4. SITE123 – Platformë e shkëlqyeshme për krijimin e faqes në internet DIY
 5. 8b – Ndërtues i thjeshtë i sitit për organizatat jofitimprurëse
 6. Krijuesi i IM – Ndërtues i faqes në internet falas për jofitimprurësit
 7. Hapësirë ​​katror – Ndërtues i bamirësisë në internet për Jofitimprurësit
 8. Shopify – Tregti elektronike për Jofitimprurës dhe Bamirësi
 9. Bluehost – Hosting më i mirë në internet për Jofitimprurësit

A jeni i interesuar të mësoni më shumë rreth secilit prej këtyre sistemeve për të zgjedhur atë që do të vijë deri tek nevojat e organizatës tuaj jofitimprurëse dhe kërkesave të dizajnimit të internetit në përgjithësi? Secili nga ndërtuesit e faqeve të internetit të listuar më lart është i plotë dhe vlen për vëmendjen. Shikoni tani shqyrtimet e tyre për të bërë zgjedhjen e paanshme.

Wix – Ndërtuesi më i mirë FALAS i Uebfaqeve për Jofitimprurësit

Wix - Ndërtuesi më i mirë i faqes në internet për jofitimprurësit (FREEshtë FALAS)

Wix – është i gjithë-në-një krijues i faqeve të internetit që përdoret për të krijuar lloje të ndryshme në internet, përfshirë ato të organizatave jofitimprurëse. Sistemi mbulon një spektër të gjerë të nevojave për krijimin e faqeve në internet dhe ofron karakteristika të shumta që janë të thjeshta për t’u eksploruar dhe master. Shikoni përfitimet kryesore të shërbimit tani:

 • Modelet për organizatat jofitimprurëse. Wix ka një koleksion feje dhe modele jofitimprurëse nga të cilat mund të zgjidhni. Disa prej tyre përfshijnë Bamirësinë e Ushqimit, Bamirësinë e Fëmijëve, Vullnetarët adoleshentë, Projektet Jo-Komerciale, Komunitetin etj. Shumë prej tyre vijnë me “Dhuroni TaniButonat dhe veçoritë e tjera që janë të domosdoshme për këto faqe interneti.
  Ekziston gjithashtu një grup i pasur i mjeteve të personalizimit të dizajnit për t’i dhënë pamjes dhe funksionalitetit të dëshiruar të faqes tuaj. Sidoqoftë, mbani mend se Wix nuk lejon ndryshimin e modelit në lëvizje. Nëse vendosni ta bëni atë, do të duhet të dorëzoni përsëri përmbajtjen.
 • Anëtarësia. Kjo është shumë e përshtatshme për organizatat që zhvillojnë dhe menaxhojnë disa projekte dhe kanë nevojë për caktimin e anëtarëve të caktuar në projekte specifike. Me një veçori anëtarësie, ju mund t’u jepni mundësinë e përdorimit të seksioneve të fshehura në uebfaqe për ata përdorues, të cilët kanë bërë dhurime dhe mund t’u ofrohen të drejta të veçanta.
 • Forum. Wix lejon duke shtuar një forum në faqen tuaj të internetit, që është mjaft tipar i jashtëzakonshëm për këto shërbime. Ky është një avantazh i vërtetë për çdo faqe interneti të organizatës jofitimprurëse pasi bën të mundur kontaktin me përdoruesit, duke i inkurajuar ata për pjesëmarrje. Ju mund të krijoni ndonjë temë dhe degë në një forum për të zbuluar idetë e anëtarëve të tjerë dhe t’i lini ata të ndajnë mendimet e tyre me përdoruesit e tjerë.
 • Blogging. Kjo është një mënyrë e sigurt për t’i mbajtur përdoruesit të informuar në lidhje me lajmet e fundit dhe ngjarjet që ndodhin në organizatën tuaj, si dhe për informacionet e tjera të lidhura. Ju mund të shkruani dhe publikoni postime në lidhje me misionin dhe deklaratën e organizatës suaj jofitimprurëse, të ndani objektivat tuaja dhe të siguroni argumente për t’i bindur lexuesit të bashkohen me organizatën tuaj.
 • Uebfaqe shumëgjuhëshe. Si pronar i një organizate jofitimprurëse, ju mund të interesoheni krijimin e disa versioneve gjuhësore të faqes tuaj të internetit. Kjo është mënyra se si ju mund të inkurajoni investitorët e huaj të bëjnë dhurime dhe të mbështesin organizatën tuaj në mënyra të ndryshme. Kjo është gjithashtu një mënyrë e bukur për të tërhequr më shumë përdorues, të cilët ndajnë objektivin tuaj dhe dëshirojnë të bashkohen me organizatën.

kosto: Wix ka një plan falas pa mbarim që mund të përdorni për të ndërtuar një faqe në internet për organizatën tuaj jofitimprurëse. Ky është një mundësi e bukur për të provuar ndërtuesin e faqeve në internet, por nëse synoni të drejtoni dhe menaxhoni një uebsajt efektiv, atëherë do të përballeni me standarde të caktuara të kufizimeve për një plan falas (Kufizime me wix reklamë, ruajtje të diskut dhe gjerësi bandë, etj.). Për më tepër, faqet e internetit falas Wix vijnë me nënfusha. Nëse keni ndërmend të filloni një projekt për një organizatë serioze jofitimprurëse, kjo nuk do t’i japë besueshmëri faqes tuaj.

Shtë e qartë, ka kuptim të rifreskoni në një nga pajtimet e paguara Wix për të fituar besnikërinë e përdoruesit dhe për të rritur nivelin e besimit të faqes tuaj. Me këtë qëllim, krijuesi i faqes në internet ofron dy grupe të mëdha të planeve – Standard dhe Biznes / e-Tregti, të cilat gjithashtu ndahen në pajtime më të hollësishme për të zgjatur zgjedhjen e përdoruesit. Kostoja e Planeve Standarde fillon me 13 $ / muaj dhe shkon deri në 39 $ / muaj, ndërsa ajo e Planeve të Biznesit përbën 23 $ / muaj dhe më shumë. Të gjitha planet ofrojnë lidhje falas të pritjes dhe domainit, Mbështetje Premium për Konsumatorët, analitikë të integruar të Google, hapësirë ​​ruajtjeje dhe privilegje të tjera.

Provoni Wix falas

WordPress – CMS # 1 për çdo uebfaqe jofitimprurëse

WordPress - CMS # 1 për çdo uebfaqe jofitimprurëse

WordPress – Eshte nje sistemi i menaxhimit të përmbajtjes së besuar që nuk kërkon prezantim – aq popullor dhe funksional. Shërbimi është disi më i ndërlikuar sesa krijuesit standard të uebfaqeve pasi nënkupton vetëdijësimin e njohurive programuese për të përfituar sa më shumë nga procesi i zhvillimit të uebit. Kur përdorni platformën, nuk do të shkoni pa domosdoshmërinë për të integruar shtojcat që do të rrisin performancën e faqes suaj jofitimprurëse. Do të duhet të zotëroni aftësi kodimi për të menaxhuar dhe azhurnuar një faqe në internet pasi të publikohet. Hidhni një sy në theksimet kryesore të WordPress tani:

 • Modelet e përgjegjshme të Niche. Sistemi ka një koleksion të modeleve të integruara, por gjithashtu mund të gjeni dhjetëra modele me cilësi të përgjegjshme të dizajnuara për organizatat jofitimprurëse në internet. Këto tema janë të lira dhe të paguara – ju takon juve të vendosni opsionin më të mirë.
 • Plugins WP për Jofitimprurësit. Ka shumë plugins WP që janë krijuar posaçërisht për zhvillimin e organizatave jofitimprurëse. Ju gjithashtu mund të shfletoni opsione falas dhe të paguara në internet. Ndër shtojcat më të njohura të këtij lloji, ka kuptim të përmendim Jepni, WPForms, Optinmonster, SEO Yoast, Google Analytics nga Yoast, Skaner Falas Sucuri, Udhëzime Testimonials, Rezervë Buddy, TablePress, Harrojeni për Butonat e Kodit të Shkurtër, Kalendarin e thjeshtë, Barin Lundrues Social, Rigjallëroni Vjetër Old, MapPress Easy Google Maps, Polylang dhe me shume.
 • Shtojcat e ndërveprimit të përdoruesit. Si drejtues i një organizate jofitimprurëse, ju keni nevojë urgjente të qëndroni në kontakt me anëtarët tuaj të internetit. Për këtë qëllim, WordPress ofron një koleksion të shtojcave të specializuara të ndërveprimit të përdoruesve. Këto përfshijnë Plugin Portal të Klientit, FAQ të Shpejta dhe të Lehta, Butona të Lehta për Ndarje Sociale, Kërkoni Plugin për Kthim në Thirrje, Zonë e Konsumatorëve të WP dhe Bar Pro Njoftimi për WP për të përmendur disa.

kosto: WordPress është falas. Kjo është e vërtetë për të gjitha kategoritë e përdoruesve. Me fjalë të tjera, ju mund të shkarkoni, instaloni dhe përdorni sistemin falas derisa të vendosni të krijoni një faqe interneti me funksion të plotë. Kjo mund të kërkojë investime shtesë financiare në shtojca dhe madje modele. Për ta bërë uebfaqen tuaj të gatshme të arritshme në internet, do të duhet të blini gjithashtu emrin e pritjes dhe domainin.

Kostoja e pritjes kryesisht varet nga ofruesi dhe plani që do të zgjidhni. Kur punoni me WordPress, rekomandohet të përdorni Bluehost – ofruesi zyrtar i shërbimit të pritjes. Planet që ofron janë të mbushura me karakteristika dhe ato janë në dispozicion me kosto të arsyeshme. Kështu, abonimi më i lirë Bluehost do t’ju kushtojë vetëm 2,95 $ / muaj.

Provoni WordPress Tani

uKit – Ndërtuesi më i lirë i faqeve të internetit të biznesit të vogël

uKit - Ndërtuesi më i lirë i faqeve të internetit të biznesit të vogël

uKit – është një krijues i faqeve në internet, i cili ka fituar popullaritet në mbarë botën për fokusin e tij të fortë në zhvillimin e projekteve të biznesit të vogël. Lehtësia e përdorimit, komoditeti dhe përballueshmëria e tij e ka bërë atë një nga zgjidhjet më të mira për përdoruesit, të gatshëm për të drejtuar dhe menaxhuar lloje të ndryshme të faqeve të internetit. Organizatat jofitimprurëse nuk janë një përjashtim. Të listuara më poshtë janë përfitimet që do të përfitoni kur përdorni këtë ndërtues të faqes në internet:

 • Ndërfaqe e thjeshtë dhe intuitive. uKit mund të mburret me një ndër ndërfaqet më të thjeshta dhe më intuitive ndonjëherë. Cilado qoftë aftësitë dhe përvojat e dizajnit në internet, do të mësoheni lehtë me të dhe do të eksploroni elementet themelore dhe tiparet që ofron. Shtë shumë i përshtatshëm, i lehtë për t’u lundruar, modern, emocionues dhe i kuptueshëm për të gjithë. Për më tepër, thjeshtësia e tillë e ndërfaqes eliminon domosdoshmërinë për të punësuar një projektues në internet. Ju mund të bëni gjithçka vetë, kështu që, pse të harxhoni paratë që mund të investoni në zhvillimin e organizatës suaj?
 • Modelet e përgjegjshme. Modelet e përgjegjshme përshtaten automatikisht në çdo madhësi të ekranit dhe rezolutat e pajisjeve të ndryshme mobile. Kjo lejon përdoruesit të vizitojnë faqen tuaj të internetit sa herë që kanë nevojë dhe kudo që të jenë. Me uKit, ju mund të eksperimentoni me modele të ndryshme të përfshira në koleksionin e ndërtuesit të faqes në internet. uKit lejon ndryshimin e temave në lëvizje, duke zgjedhur kështu atë që ju del në pah nevojat dhe preferencat tuaja mbi të gjitha pa rrezik për të humbur përmbajtjen tuaj. uKit ka një koleksion të pasur modelesh tematike, të cilat janë të drejtuara për nevojat e kategorive të ndryshme të përdoruesve.
 • Larmi Widgets. Disa nga widget-et që mund të jenë një shtesë e këndshme për një faqe në internet të një organizate jofitimprurëse janë Butonat e Rrjeteve Sociale, LiveChat, CallBack, Komente të Përdoruesve, hartat e Google, formatet e postës elektronike etj. Anydo prej tyre mund t’ju ndihmojë të përmbushni një detyrë të caktuar si ofrimi ndihmë në kohë reale për njerëzit, të cilët kanë nevojë (përmes opsionit CallBack ose një LiveChat, për shembull). Për shkak të widget të hartave të Google, investitorët dhe njerëzit, të cilët dëshirojnë të vizitojnë organizatën tuaj, do të jenë në gjendje ta gjejnë atë shumë më shpejt..
 • Uebfaqe e Siguruar. Certifikimi SSL do të bëjë të mundur pranimin e dhurimeve të parave pa ndonjë rrezik. Possibleshtë e mundur të lidhni një certifikatë SSL absolutisht falas.

kosto: uKit nuk ka një plan falas, por prapë bën të mundur zgjedhjen dhe testimin e ndonjë prej planeve të paguara falas për 14 ditë. Kjo është më se e mjaftueshme për të vendosur se çfarë plani funksionon më së miri për uebfaqen tuaj. Nëse keni ndërmend të krijoni një uebfaqe të thjeshtë të një organizate jofitimprurëse, atëherë Plani Minimal ($ 4 / mo) do të funksionojë mirë për këtë qëllim.

Provoni uKit falas

SITE123 – Platformë e shkëlqyeshme për krijimin e faqes në internet DIY

SITE123 - Platformë e shkëlqyeshme për krijimin e faqes në internet DIY

Site123 – është një nga krijuesit më të thjeshtë të faqeve në internet, i cili mund të përdoret për të filluar pothuajse të gjitha llojet e faqeve të internetit, përfshirë ato të organizatave jofitimprurëse. Sistemi siguron navigim të lehtë dhe proces intuitiv të zhvillimit të internetit. Kjo është ajo që e bën SITE123 një zgjedhje të denjë jo vetëm për avokatët e dizajnit në internet, por edhe për pronarët e papërvojë të organizatave jofitimprurëse, të cilët mund të përdorin meritat e tij të shumta për të filluar dhe menaxhuar projekte me cilësi. Për të zbuluar se çfarë mund t’ju ofrojë saktësisht ndërtuesi i faqes në internet, hidhini një sy përparësive të tij tani:

 • Prodhuesi i logos – Një faqe në internet e organizatës suaj jofitimprurëse duhet të duket e besueshme dhe me reputacion për vëmendjen e përdoruesit të shoferit. Kjo është ajo ku mjeti profesional Logo Maker i ofruar nga SITE123 do t’ju ndihmojë shumë. Kjo ju lejon të hartoni logon tuaj të internetit, duke përdorur një sërë mjetesh të integruara si prerje, rrëshqitësin e madhësisë së logos, rregullimin e kokës dhe shumë më tepër.
 • Format ndërtues – Sistemi ju lejon të integroni forma online të cilësisë në faqen tuaj të internetit jofitimprurëse. Kjo lejon krijimin e faqeve të përshtatshme të kontaktit, pyetje në internet, rishikime, sondazhe dhe elementë të tjerë të lidhur.
 • Blogging – SITE123 ka një motor funksional për Blogging i cili ju lejon të krijoni një blog dhe ta integroni atë në faqen tuaj të internetit jofitimprurëse. Kjo është e dobishme kur bëhet fjalë për angazhimin e klientit, gjenerimin e përdoruesit dhe rritjen e ndërveprimit midis anëtarëve të regjistruar të faqes në internet.
 • Mbështetje shumëgjuhëshe – Ndërtuesi i faqes në internet ofron mbështetje shumë-gjuhëshe që lejon krijimin e disa versioneve gjuhësore të faqes suaj jo-fitimprurëse. Mjeti do të vijë në dispozicion për ata pronarë të faqeve të internetit, të cilët planifikojnë të bashkëveprojnë me përdoruesit nga jashtë ose të shikojnë për mundësi dhurimi atje.
 • Të drejtat e hyrjes në internet – SITE123 bën të mundur vendosjen e të drejtave të hyrjes në internet bazuar në nevojat dhe kërkesat e pronarëve të faqeve të internetit. Karakteristika është e rëndësishme, nëse keni ndërmend të menaxhoni dhe azhurnoni projektin tuaj jofitimprurës me përdoruesit e tjerë përgjegjës për të.
 • Lidhje falas SSL – Nëse planifikoni të pranoni dhurime, lidhja e Certifikatës SSL në faqen tuaj të internetit është e domosdoshme. SITE123 lejon ta bësh atë falas për të rritur sigurinë e projektit dhe konfidencialitetin e pagesave / të dhënave.
 • Mjetet e bashkëveprimit të përdoruesit – Ndërtuesi i faqes në internet i jep mundësinë e përdorimit të listës së mjeteve të bashkëveprimit të përdoruesve që mund të kontribuojnë në funksionalitetin e faqes suaj jofitimprurëse.
 • Tregu i Aplikimeve – Sistemi bën të mundur zgjedhjen nga shumë widget / shtesa të disponueshme në Tregun e saj të Integruar të Aplikimeve. Ju mund të zgjidhni ato aplikacione që përputhen me specializimin dhe funksionalitetin e projektit tuaj. Disa prej tyre përfshijnë Chat Falas për Mbështetje, Mjete Analitike, Galeritë, Sociale, Popullore, Forma, Vegla për Rezervime dhe shumë më tepër.
 • Integrimi i mediave sociale – Karakteristika ju lejon të rritni në mënyrë efektive reputacionin dhe popullaritetin tuaj të internetit në rrjetet sociale, duke ju lejuar të ndani lajmet, azhurnimet dhe ngjarjet e ardhshme të organizatës tuaj jofitimprurëse me pajtimtarët tuaj.

kosto: SITE123 ka një plan falas, i cili ju lejon të gjeni tiparet kryesore të sistemit. Sidoqoftë, kjo mundësi nuk do të funksionojë aspak për ju për shkak të lidhjes nëndominale dhe kufizimeve të tjera të funksionalitetit. Sa i përket pajtimeve të paguara, ju mund të zgjidhni nga katër plane. Kostoja e tyre shkonte midis 10,80 dhe 28,80 dollarë në muaj.

Provoni Site123 falas

8b – Ndërtues i thjeshtë i sitit për organizatat jofitimprurëse

8b - Ndërtues i thjeshtë i sitit për organizatat jofitimprurëse

8b – është një krijues i ri në faqen e internetit DIY, i cili karakterizohet nga thjeshtësi mahnitëse dhe qasje intuitive për krijimin e faqes në internet. Sistemi është një zgjedhje e këndshme për pronarët jo-përvojë të organizatave jofitimprurëse, të cilët kanë pak ose aspak njohuri në lidhje me procesin e krijimit të faqes në internet. Asnjë ekspertizë për kodimin ose krijimin e faqeve në internet nuk nevojitet për të filluar faqet e internetit me sistemin – aq i kuptueshëm, intuitiv por i ngarkuar me karakteristika. Nëse keni të drejtë të përdorni këtë ndërtues të uebfaqes për faqen tuaj jo fitimprurëse, kini parasysh karakteristikën e caktuar që ajo ofron:

 • Mbështetje shumëgjuhëshe – 8b ju lejon të krijoni një faqe në internet të organizatës suaj jofitimprurëse në më shumë se një gjuhë – kjo varet nga nevojat tuaja dhe objektivat e dizajnit të uebit. Nuk ka nevojë të krijoni disa faqe në internet në gjuhë të ndryshme – 8b do t’ju kursejë përpjekjen dhe kohën tuaj, duke ju lejuar të filloni një projekt shumëgjuhësh.
 • Tipar Google AMP – Një karakteristikë e fuqishme e përshpejtuar e Google Pages Pages do t’ju lejojë të përmirësoni përvojën e shfletimit celular të vizitorëve të faqes në internet, si dhe kohën e përgjithshme të faqes në internet.
 • Eksporti në Uebfaqe – Nëse planifikoni të rregulloni manualisht faqen tuaj të internetit jofitimprurëse në mënyrë të rregullt, kjo veçori do t’ju vijë në dispozicion edhe për ju. Kjo ju lejon të shkarkoni skedarët ekzistues të faqes së internetit në formatin ZIP për t’i ndryshuar ato më tej dhe për të pritur projektin me çdo ofrues të zgjedhjes suaj.
 • Tipar PWA – Uebfaqet e organizatave jofitimprurëse shpesh gëzojnë popullaritetin e përdoruesit, gjë që shkakton nevojën për të krijuar aplikacionet e tyre për komoditetin e shtuar të përdoruesve. Tipari i përkrahjes së Programeve në Internet Progresiv lejon shndërrimin e projektit tuaj në një desktop ose aplikacion mobil në disa minuta, duke rritur kështu popullaritetin e tij.

kosto: 8b është një ndërtues falas në internet. Ju mund të filloni një uebfaqe jofitimprurëse me të për ta menaxhuar ashtu siç ju nevojitet gjatë periudhës kohore të pakufizuar. Megjithatë, kjo nuk është zgjidhja më e mirë për projekte të tilla serioze pasi që një abonim falas vjen me kufizime të shumta, duke ju penguar të përfitoni sa më shumë nga funksionaliteti i tij. Për të hyrë në grupin e përparuar të karakteristikës së krijuesit të faqes në internet, sistemi ofron një mundësi të azhurnimit – një plan Fillimi, kostoja e të cilit është 1.58 dollarë në muaj. Kjo është një zgjidhje perfekte për pronarët e faqeve të internetit jofitimprurëse, duke kërkuar prezantim të denjë të internetit dhe performancën e projekteve të tyre. Për më tepër, ju keni 14 ditë për të anulluar pajtimin e paguar pa ndonjë humbje financiare, nëse ka diçka për të cilën nuk jeni të kënaqur.

Provoni 8b falas

Krijuesi IM – Ndërtues i faqes në internet falas për jofitimprurësit

Krijuesi IM - Ndërtues i faqes në internet falas për jofitimprurësit

Krijuesi IM – është një krijues profesional në faqen e cloud, i cili qëndron larg nga turma për shkak të lirisë së personalizimit të dizajnit, funksionalitetit të përparuar dhe bollëk të veçorive që ju lejojnë të dizajnoni projekte funksionale dhe vizive tërheqëse. Krijuesi i faqes në internet nuk nënkupton ndonjë aftësi programimi, në vend të kësaj ofron avantazhe të shumta. Këtu është lista e karakteristikave që ju lejojnë të përfitoni sa më shumë nga procesi i hartimit të faqes suaj të internetit:

 • Blogging – Krijuesi IM lejon lidhjen e një blogu në çdo faqe të internetit të organizatës jofitimprurëse. Kjo është e dobishme, nëse planifikoni të inkurajoni komunikimin e përdoruesit, ngarkoni dhe azhurnoni postime të reja për të qëndruar në kontakt me anëtarët tuaj të internetit.
 • Dizajn të përgjegjshëm – Ndërtuesi i faqes në internet ju lejon të zgjidhni nga dhjetra shabllone për të zgjedhur atë që do të dalë në mënyrë të përkryer për nevojat tuaja të zhvillimit të internetit. Të gjitha modelet janë përgjegjëse si paracaktuese dhe ekziston një mundësi e integrimit HTML për t’i dhënë uebfaqes tuaj pamjen unike të personalizuar.
 • Integrimi falas i imazhit – Sistemi lejon mundësinë e hyrjes në galerinë falas të imazheve dhe burimeve të projektimit të uebit, të cilat mund t’i integroni në uebfaqen tuaj jofitimprurëse bazuar në ngrohtësinë që ajo mbulon. Opsioni i filtrit të kërkimit do t’ju ndihmojë të thjeshtoni zgjedhjen tuaj dhe të kurseni kohën tuaj.

kosto: Një nga pikat kryesore të pamohueshme të krijuesit të faqes së internetit është politika e saj e çmimeve. Krijuesi IM është absolutisht falas për jofitimprurësit, duke i lënë ata të dizajnojnë dhe rregullojnë projektet, duke përdorur të gjitha tiparet e sistemit. Plani falas siguron një pritje të pakufizuar dhe gjerësi bande, opsionin e lidhjes së domain, mundësinë e hyrjes në shabllon, platformën e e-commerce, mungesën e banderolave ​​të reklamave dhe meritat e tjera. Opsionet e paguara janë gjithashtu në dispozicion këtu për sipërmarrësit ($ 8 / mo) dhe përdoruesit e etiketës White.

Provoni Krijuesin IM falas

Hapësirë ​​katror – Ndërtues i bamirësisë në uebfaqe për Jofitimprurësit

Hapësirë ​​katror - Ndërtues i bamirësisë në internet për Jofitimprurësit

Squarespace – është një nga krijuesit e faqeve më të njohura, me karakteristika dhe të njohura në uebfaqen në ngrohtë moderne të zhvillimit të uebit. Sistemi pozicionohet si mjet i gjithanshëm për ndërtimin e uebit që funksionon shumë për të gjitha llojet e projekteve, përfshirë faqet e internetit jo-fitimprurëse. Ndërtuesi i faqes së internetit ofron një set të gjerë funksionesh, qasje intuitive të projektimit në internet dhe paraqitje të përgjegjshme për të marrë një faqe interneti profesionale me performanca të larta. Le të regjistrojmë avantazhet e saj për joprofitencial menjëherë:

 • Stilet e faqeve – Redaktori i Avancuar i Stilit Squarespace ofron mundësi të shumta për redaktimin e dizajnit, si dhe një përzgjedhje të pasur të stilit të faqeve për të zgjedhur për faqen tuaj të internetit pa fitim. Këto përfshijnë faqet e mbulesës, faqet e produktit dhe blogut, galeritë, ngjarjet dhe faqet e indeksit për të përmendur disa. Thjesht zgjidhni ato që ju nevojiten për projektin tuaj dhe integrojini ato vetëm me disa klikime.
 • Integrimi i widget-ve – Ndërtuesi i faqes në internet ju lejon të zgjidhni nga një grup i gjerë i shtesave dhe widget-ve për tu integruar në faqen tuaj te internetit. Kështu, ju mund të zgjidhni pajisje për galeritë e fotografive dhe videove, butonat e mediave sociale për promovim më të mirë të përmbajtjes, mjete elektronike elektronike dhe mjete analitike, forma kontakti etj..
 • Blogging – Ju mund të shtoni një blog në faqen tuaj të bamirësisë për shkak të ofertave të fuqishme të motorit të Blogging Squarespace. Përveç shtimit dhe caktimit të postimeve, është gjithashtu e mundur të aktivizohen komentet e përdoruesit, të shtohen etiketat e gjeolokimit, të shtohen burimet RSS, të vendosni opsionin e riblerjes etj..
 • Integrimi Social – Squarespace lejon integrimin e mediave sociale, duke ju lejuar të ndani përmbajtjen tuaj në internet përmes rrjeteve të njohura sociale. Vizitorët tuaj të faqes në internet gjithashtu do të jenë në gjendje të ndajnë përmbajtjen e tyre me bashkë-mendimtarët atje.
 • Përfshirja e Hartave Google – Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur ngulitjen e Google Maps në faqen tuaj jo-fitimprurëse për të treguar vendndodhjen e saktë të organizatës tuaj. Kjo është gjithashtu pjesa, ku ju do të jeni në gjendje të siguroni detajet e kontaktit tuaj, të integroni formularin e feedback-ut, për ne informacionin dhe të dhënat e tjera të lidhura.
 • Kalendari Online – Me Squarespace, ju mund të integroni kalendarin online në faqen tuaj të internetit për të njoftuar anëtarët e organizatës suaj, si dhe vizitorët e tjerë në lidhje me ngjarjet e ardhshme, lajmet, ofertat speciale, datat etj. Ndarja e këtyre të dhënave nëpër profilet e mediave sociale është gjithashtu e mundur këtu.
 • Certifikata SSL – Në rast se planifikoni të pranoni donacione përmes faqes tuaj të internetit, lidhja e Certifikatës SSL do të jetë një domosdoshmëri për të mbrojtur të dhënat e përdoruesve tuaj dhe informacionin konfidencial. Hapësira katror lejon integrimin SSL për të përmirësuar sigurinë e faqes suaj të internetit.
 • Prodhuesi i logos – Krijimi i një logoje për faqen tuaj jo-fitimprurëse është i dëshirueshëm (nëse nuk e keni ende një), nëse dëshironi të rritni nivelin e saj të reputacionit dhe njohjen. Squarespace ju lejon ta bëni atë në pak minuta përmes përdorimit të mjetit të tij të integruar Logo Maker.
 • Vegla e shpalosur – Nëse planifikoni të ndani informacionin e faqes tuaj në rrjetet sociale, patjetër që do ta vlerësoni disponueshmërinë e aplikacionit Unfold. Kjo është kutia e veglave të tregimit, e cila ju lejon të krijoni dhe publikoni histori në rrjetet sociale për t’i mbajtur përdoruesit të interesuar për organizatën tuaj dhe azhurnimet e tij.
 • Caktimi i akuitetit – Integrimi i Sheshit Hapësirës me platformën e caktimit të akuitetit ka bërë të mundur bërjen dhe menaxhimin e emërimeve online në kohë. Kështu mund të thjeshtësoni në mënyrë efektive bashkëpunimin me anëtarët e organizatës suaj.
 • Sistemi i komentimit – Ndërtuesi i faqes në internet ofron një sistem komentimi plotësisht të integruar, i cili mbështet komentet e filetuara me numërime individuale si. Opsioni i moderimit gjithashtu është aktivizuar këtu për të parandaluar spamming.

kosto: Squarespace ka një provë 14-ditore për t’i lejuar përdoruesit të testojnë tiparin e tij të vendosur para se të regjistrohen në një nga planet e tij të paguara. Këto të fundit përfshijnë katër lloje pajtimesh, kostoja e të cilave fillon me 12 $ / muaj dhe shkon deri në 40 $ / muaj. Të gjitha planet përfshijnë hostim dhe domain falas, që është një avantazh tjetër për faqet e internetit jo-fitimprurëse.

Provoni Hapësirë ​​katror falas

Shopify – Tregëti elektronike për Jofitim dhe Bamirësi

Shopify - Tregëti elektronike për Jofitim dhe Bamirësi

Shopify – është softueri i njohur në botë i e-tregtisë që është shquar për shkak të grupit të fuqishëm të veçorive dhe bollëkut të mjeteve të nevojshme për krijimin e një projekti eCommerce për organizatat bamirëse dhe jofitimprurëse. Platforma është shquar për shkak të marketingut të gjerë, menaxhimit të dyqaneve në internet dhe karakteristikave të promovimit. Disa prej tyre janë renditur më poshtë:

 • Opsionet e sinkronizimit – Softueri bën të mundur sinkronizimin e llogarisë tuaj me shërbime të tjera të njohura të jashtme dhe vendet e tregut. Kjo është mënyra se si ju mund të rritni performancën e faqes suaj jofitimprurëse të dhënë që planifikoni të përfshiheni në kamare eCommerce.
 • Menaxhimi i produktit – Shopify ju lejon të shtoni dhe menaxhoni listat e gjata të produkteve së bashku me përshkrimet e tyre, parametrat, shfaqni veçoritë e shfaqjes së dritares, opsionet e përparuara të importit / eksportit CSV, etj..
 • Lertifikimi SSL dhe Tipar i Mbrojtjes së Mashtrimit – Lidhja e Certifikatës SSL ju lejon të mbroni të dhënat tuaja në internet nga qasja e paautorizuar. Kjo, përkatësisht, siguron siguri të rritur dhe konfidencialitetin e informacionit që ai përmban. E njëjta gjë ka të bëjë me tiparin Fraud Protect që kontribuon në sigurinë e pagesave tuaja në internet.
 • Mbështetje shumëgjuhëshe – Disponueshmëria e faqes suaj të internetit në disa gjuhë do të rritë interesin e përdoruesit, duke ju lejuar të kontaktoni me konsumatorët ndërkombëtarë.
 • Realiteti i shtuar – Shopify AR ju lejon të bëni procesin e bashkëveprimit të përdoruesve dhe prezantimit të produktit më tërheqës dhe argëtues. Karakteristika lejon shfaqjen e produkteve në modalitetin 3D në mënyrë që përdoruesit të shohin të gjitha karakteristikat e tyre në detaje për një përvojë më të mirë dhe më të përshtatshme të shfletimit.
 • Softuer POS – Kjo është një tjetër pikëpamje e platformës, e cila bën të mundur jo vetëm të bëni shitje në internet, por edhe të ofroni artikuj për shitje në lokalin lokal.

kosto: Politika e çmimeve të Shopify është e moderuar, gjë që shpjegohet me grupin e tij të tipareve. Abonimi më i lirë do t’ju kushtojë 9 dollarë / muaj, ndërsa çmimi i planit më të shtrenjtë përbën 299 $ / muaj. Kostoja përfundimtare varet nga lloji i planit dhe diapazoni i karakteristikave / kushteve të përfshira. Softueri lejon testimin e abonimit të preferuar gjatë provës 14-ditore që sistemi ofron.

Provo Shopify falas

Bluehost – Pritja më e mirë në internet për jofitimprurësit

Bluehost - Pritja më e mirë në internet për jofitimprurësit

Bluehost – është një ofrues hosting i besueshëm dhe i fuqishëm, i cili është një zgjedhje e shkëlqyeshme për faqet e internetit jo-fitimprurëse. Ky është aktualisht një nga drejtuesit e ngrohtë, i cili gjithashtu rekomandohet zyrtarisht nga WordPress CMS si kompanitë më të mira pritëse në botë. Kjo nuk është çudi pasi Bluehost vjen me karakteristika dhe mjet të lartë që sigurojnë një pritje të sigurt dhe të besueshme të projektit tuaj. Këtu janë disa prej tyre që mund t’ju interesojnë:

 • Mimet e shpejtësisë dhe ngarkesës së shpejtë të faqes – Këto parametra do të sigurojnë një performancë të denjë dhe ngarkim të shpejtë të faqes suaj jofitimprurëse, pavarësisht sasisë së trafikut të drejtuar për të.
 • Fleksibiliteti dhe Siguria – Bluehost integrohet me shumë shërbime të jashtme, shtesa dhe aplikacione që kontribuojnë në performancën dhe sigurinë e projektit tuaj. Mjetet e saj të përparuara të sigurisë si Spam Hammer ose Spam Expert së bashku me opsionin e saj për mbrojtjen e linjës lidhëse sigurojnë sigurinë përfundimtare të të gjitha faqeve të internetit të pritura me platformën.
 • Treg i gjërë – Sistemi u jep mundësinë e përdorimit të një numri të shtesave, skriptet dhe aplikacionet e përdorura për të rregulluar faqen tuaj të internetit. Mund të përdorni shumë tema të WordPress-it, galeritë e imazheve, mjetet e marketingut dhe tregtisë elektronike etj.

kosto: Bluehost është një nga zgjidhjet më të përballueshme të strehimit. Për të qenë më të saktë, mund të merrni planin më të lirë vetëm për 39.5 dollarë në muaj, duke marrë hyrje në përditësime falas SSL dhe WordPress, gjerësi të pakufizuar dhe avantazhe të tjera.

Provoni tani Bluehost

Vija e poshtme

Një organizatë jofitimprurëse është e paimagjinueshme pa një faqe në internet që do të përhapë idetë, do të popullarizojë misionin e saj dhe do të inkurajojë përdoruesit të bashkohen me të. Do t’i mbajë të informuar anëtarët e komunitetit tuaj për gjithçka që ju dëshironi të dini. Ekzistojnë mjete të ndryshme për ndërtimin e uebit që mund të përdorni për të filluar një uebfaqe tuajin.

Zgjedhja e krijuesit më të mirë të faqes në internet për një faqe interneti të një organizate jofitimprurëse nuk duhet të jetë një sfidë për përdoruesit e zakonshëm. Ndërtuesit e faqeve në internet funksionojnë shkëlqyeshëm kur bëhet fjalë për zhvillimin e këtyre projekteve. Karakteristikat, karakteristikat dhe politika e tyre e çmimeve sigurojnë përvojën e patejkalueshme të ndërtimit të uebit, duke lejuar arritjen e rezultatit të dëshiruar. Vetëm sigurohuni që jeni të vetëdijshëm për të gjitha karakteristikat e këtyre sistemeve për të qenë në gjendje të zgjidhni shërbimin për të cilin do të kënaqeni në planin afatgjatë.

Krijoni sit jo-fitimprurës FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me