Ndërtuesit e faqeve në internet: Analizohen programet e etiketave të bardha dhe shitësit

Ndërtuesit e faqeve më të mira të shkollës dhe mësuesve


Rëndësia e etiketimit të bardhë në kamare bashkëkohore të projektimit nuk duhet të nënvlerësohet, veçanërisht kur bëhet fjalë për zhvillimin e suksesshëm të faqes në internet. Etiketimi i Bardhë është një strategji e fuqishme që lejon rritjen e niveleve të shpërndarjes, duke qëndruar e përqendruar në marketingun e produkteve në vend që t’i krijojë ato. Si rezultat, ju merrni përfitime të shumta, duke përfshirë rritjen e bazës së klientit, trafikun në internet, potencialin e biznesit dhe, natyrisht, fitimin.

Etiketimi i bardhë në hartimin e uebit kontribuon në markimin e lehtë të faqeve në internet dhe në biznes, zvogëlimin e investimeve në marketing, zhvillimin e zgjidhjeve me kosto efektive, rritjen e vlerës së produktit / shërbimit, përqendrimit të shitjeve etj. strategji, sepse është e dobishme për të dy palët: prodhuesit marrin më shumë klientë pa investime shtesë në marketing, ndërsa shitësit fitojnë komisione pa u shqetësuar për produktin që ata shesin.

Ne kemi bërë disa hulumtime në lidhje me këtë temë për t’ju sjellë një listë të ndërtuesve të faqeve të internetit që ose ofrojnë një zgjidhje me etiketë të bardhë ose alternativa interesante për të. Pavarësisht nëse jeni një projektues i pavarur, një startup ose një kompani e themeluar, ne ju kemi mbuluar.

Contents

Ne kemi analizuar 10 nga Ndërtuesit më të mirë të Uebfaqeve të Bardhë & Programet e shitësit:

 1. Krijuesi IM IM – Whitelabel më i mirë & Programi i shitësit
 2. Ucraft – Softuer për ndërtuesin e faqeve të internetit me etiketa të bardha
 3. Bookmark – Programi i Agjencisë për Dizajnin e Etiketave të Bardha
 4. uKit – Një nga Programet më të Mirë të Filialit Lifetime
 5. Wix – Etiketa e Bardhë & Shpjegohet Programi i Rishites
 6. ShopWired – Platformë e Elektronikë e Elektronikës së Bardhë
 7. Weebly për Web Designers – Rishikim i thelluar i Programit
 8. Webydo – Një Platformë Gjithë-Në-Një Web Design
 9. Duda – Ndërtues i Uebfaqeve me Menaxhimin e Klientëve
 10. Shpjegohet Platforma e Zhvilluesve të Sheshit Hapësirë

Nëse keni të drejtë të filloni biznesin tuaj të etiketave të bardha, mund t’ju inkurajoni të mësoni më shumë rreth këtyre llojeve të programeve ndërtuese të faqes në internet, si dhe programet që ata ofrojnë. Secili prej sistemeve ia vlen të kushtojë vëmendje pasi secili prej tyre ofron avantazhe të shumta të etiketës së bardhë që kontribuojnë në performancën dhe promovimin e biznesit tuaj. Le të rishikojmë ndërtuesit më të njohur dhe më të aftë të faqes në internet që ofrojnë zgjidhje të përparuara për etiketa të bardha.

IM Creator Pro – Etiketa më e mirë e Bardhë & Programi i shitësit

Etiketa e Bardhë e Krijuesit të IM

Krijuesi IM – është një ndërtues i plotë i faqeve në internet, i cili ofron më të mirët dhe më të lirë Zgjidhja e etiketës së bardhë në shënjestër të dizajnuesve të ndërmarrjeve, agjencive të projektimit të internetit, shitësit dhe fillestarët. Ju filloni me një investim fillestar shumë të vogël (një pagesë vjetore prej 350 dollarë) dhe mund të krijoni dhe publikoni sa më shumë faqe që dëshironi. Gjithashtu të gjitha faqet marrin pritje të pakufizuar falas pa marrë parasysh sa trafik marrin. Ekzistojnë gjithashtu nivele të rëndësishme për agjensitë dhe kompanitë pritëse që u jep atyre mundësinë për të pritur faqet në serverët e tyre dhe të ngarkojnë përdoruesit për këtë, si dhe.

Nëse keni nevojë për ato dhe më shumë mundësi si integrimi cPanel, vetë domainët API dhe veçoritë e tjera të zhvilluesve, IM Creator ofron dy Pako të Etiketave të Bardha: ‘Host It Yourself‘ dhe Control Servers Control. Përveç Lab Etiketa Standard Bardhë ‘ju (ose kompaninë tuaj) merrni një potencial të pakufizuar për të menaxhuar funksionalitetin e ndërtuesit të faqes në internet nën markën tuaj. Kostoja e atyre paketave është përkatësisht 2500 dollarë dhe 25000 dollarë.

Këshillë e dobishme: mund të ulni koston e “Etiketës standarde të bardhë” me 20% duke përdorur një provokod të veçantë për vizitorët SWB – superb20off.

Karakteristikat kryesore të Programit të Etiketës së Bardhë Krijuesi IM

 • Kontroll i plotë. Me zgjidhjen White Label, ju merrni kontrollin e plotë mbi elementët e redaktorit të faqes në internet. Këto përfshijnë gjuhë (ju mund ta bëni faqen tuaj të internetit në dispozicion në çdo gjuhë, nëse ka një nevojë të tillë), çmimet, zgjedhja e modelit, krijimi i përdoruesit, redaktimi i faqes në internet dhe më shumë.
 • Stili i markës në internet. Sistemi integrohet me stilin e markës tuaj të kompanisë, duke bërë të mundur krijimin e projektit tuaj që do të ketë identitetin dhe njohjen e markës. Duke zëvendësuar markën origjinale IM Creator IM, ju merrni një mundësi për ta bërë projektin tuaj të dallueshëm për klientët aktual dhe potencial.
 • Regjistrimi i domainit. Mjet lejon krijimin dhe regjistrimin e numrit të pakufizuar të faqeve të internetit dhe domenit në planin e zgjedhur.
 • Paneli i kontrollit. Krijuesi i faqes në internet vjen me Panelin e Kontrollit, i cili është krijuar me nevojat e shitësve në mendje dhe ofron funksione të shumta të përcjelljes së performancës së projektit.
 • Ndihma për klientët. Kur përdorni mjetin e etiketës White, do të përfitoni 24/7 ndihmë për klientin që mund të përdorni për të zgjidhur çdo çështje që lidhet me sistemin.
 • siguri. Shërbimi siguron sigurinë përfundimtare të të gjitha pagesave dhe informacioneve personale të disponueshme në faqen e internetit përmes përdorimit të Certifikatës SSL të integruar..

Provoni Etiketën e Bardhë të Krijuesit IM

Ucraft – Softuer për ndërtuesin e faqeve të internetit me etiketa të bardha

Etiketa e Bardhë Ucraft

Ucraft – është një ndërtues i avancuar i faqes në internet, i cili ka lançuar Programi i etiketave të bardha në qershor 2017. Oferta e saj është mjaft tërheqëse për të gjitha kategoritë e përdoruesve. Nëse jeni një studio e vogël dizajni ose freelancer që operon me dhjetëra uebfaqe të thjeshtë ose gati-të thjeshtë në vit, atëherë mund të përdorni zgjidhje Pack Paketa Standarde ’, e cila kushton 479 dollarë në muaj. Për këtë kosto, ju do të merrni: markë vetanake, shabllone dhe domain, host cloud të Google, shabllone unike të dizajnuara nga zhvilluesit e faqeve Ucraft, App eCommerce, Aplikacioni i Integruar i Krijuesve të Faqes Landing, Aplikuesi Logo Logo, integrime 20+ me platformat e dizajnit, analitikës dhe marketingut , aftësia për të krijuar faqe interneti të pakufizuara.

Ky program i Etiketave të Bardhë gjithashtu vjen me panelin e tij të administratorit, menaxherin e dedikuar, Programin e Shitësit të Domainëve, dhe sistemin tuaj të faturimit dhe privilegjet e tjera. Ky është një tipar vërtet unik për një kosto të tillë whitelabel.

Plani i dytë i faqes whitelabel të Ucraft – ‘Platforma Vetë-Hosted’ (1899 dollarë në muaj) i përshtatet më së miri për studiot e mëdha të internetit, të cilat krijojnë qindra faqe në internet çdo vit. Përveç opsioneve të mëparshme, do të merrni një mundësi për të pritur në uebfaqe në platformën tuaj të pritjes, të krijoni programin tuaj të referimit, të zgjeroni dhe të anashkaloni thelbin, të përdorni API çlodhës për integrimet në faqen e internetit me porosi, | mbështetje të fuqishme të teknologjisë dhe shumë mundësi të tjera.

Karakteristikat kryesore të programit të etiketës së bardhë Ucraft:

 • Emri i vetë markës. Nëse jeni një projektues në internet, mund të krijoni faqe interneti pa markë Ucraft. Për një web-design ose një kompani pritëse ka një mundësi për të përdorur ndërfaqen e redaktorit Ucarft me logon e vet.
 • Modeli i Prmimeve vetanake. Ju mund t’i faturoni klientët tuaj me modelin e çmimeve që ju zgjidhni për të menaxhuar pagesa dhe pajtime, siç kërkohet. Fushata të shitjes dhe prom-kode të zbritjes janë gjithashtu të përfshira.
 • Programi i vet i Referimit. Ju mund të promovoni ndërtuesin tuaj të markës së faqes në internet përmes programeve të referimit ose bashkëpunëtorëve. Ju mund të vendosni tarifën e referimit ashtu si dëshironi.
 • Modelet e veta. Dizajnimi i modeleve të reja do ta bëjë ndërtuesin tuaj të markës në internet plotësisht unik. Për më tepër, do të merrni 5 shabllone të dizajnuar nga ekipi Ucraft.
 • Hosting vetanake. Vendosja e krijuesit të markës tuaj të internetit, që ju mund të zgjidhni midis pritjes në serverat e Ucraft, Google Cloud ose hostin e serverëve tuaj. Shtë e dobishme për ofruesit e pritjes që përdorin një shërbim të krijuesve të faqeve të internetit për klientët e tyre.
 • Dyqani në internet i vet. Ju mund të lansoni dhe menaxhoni me sukses dyqanin tuaj online, duke përdorur përparësitë e pakufizuara të Programit të Etiketave të Bardhë dhe Aplikacionit të tij të integruar të e-commerce në veçanti.
 • Integrimet vetanake. Pavarësisht nga Plani i Etiketës së Bardhë për të cilën do të kërkoni, do të jeni në gjendje të zgjedhni dhe përdorni mbi 20 integrime me platforma të përparuara të dizajnit, marketingut dhe analitikës. Bashkëpunimi me këto platforma kontribuon në mënyrë efektive në tarifat e konvertimit dhe ruajtjen e klientit.

Provoni etiketën Ucraft White

Bookmark – Programi i Agjencisë për Dizajnin e Etiketave të Bardha

Agjensia e Projektimit në Ueb

Faqerojtësa – është një krijues i faqes së internetit të gjeneratës së re që vjen me të avancuar Programi i Agjencisë, i cili kontribuon në mënyrë efektive në rritjen dhe zgjerimin e biznesit tuaj. Programi ju lejon të krijoni dhe menaxhoni vetë uebfaqen tuaj të agjencisë së dizajnit të uebfaqes, duke përdorur mjetin e fuqishëm të Inteligjencës Artificiale të integruar. Regjistrimi në program është super i lehtë.

Që nga sot, ju mund të bëheni Agjenti i regjistruar i faqeve të shënjave vetëm 99,95 $ / vit, duke shfrytëzuar të ardhurat bazuar në opsionin e faturimit dhe kushtet e planit për të cilin do të kërkoni. Ndër avantazhet kryesore të programit, ne nuk mund të përmendim mjete të përparuara analitike, mungesë të reklamave Bookmark, opsione të integrimit të sfondit të videove, numër të pakufizuar të klientëve, gjerësi bandë dhe hapësirë ​​në disk, veçori lidhëse domaini etj..

Karakteristikat kryesore të Programit të Agjencisë së Shënuesve:

 • Asistent AIDA. Për shkak të mjetit të integruar AIDA, Programi i Agjencisë Bookmark ju lejon të merrni projektin e gatshëm në pothuajse asnjë kohë dhe me përpjekje minimale për investime. Ndihmësi AIDA i bazuar në AI krijon automatikisht një faqe në internet, duke përdorur përmbajtjen që ju jepni, ndërsa u përgjigjet pyetjeve që gjeneron sistemi. Shënimi nxit fuqinë e Inteligjencës Artificiale për të rritur normat e konvertimit dhe angazhimit të përdoruesve.
 • Lloje të shumta biznesi. Për të filluar një uebfaqe me përgjegjësi të plotë me Programin e Agjencisë Bookmark, ju mund të zgjidhni nga mbi 750 lloje biznesi bazuar në vend të specializuar në të dhe biznesin që planifikoni të filloni.
 • Menaxhim i shpejtë i faqes në internet. Kushtet e programit nënkuptojnë menaxhimin dhe faturimin e vazhdueshëm të faqes në internet, i cili në mënyrë korresponduese kontribuon në performancën efektive të projektit.
 • Opsionet e faturimit. Ju mund të zgjidhni midis disa opsioneve të faturimit që funksionojnë më mirë për specifikimin e biznesit tuaj. Kështu, sistemi mund të trajtojë të gjitha nuancat e faturimit për klientët tuaj ose ju mund të jeni përgjegjës për aspektet e pagesës më vete. Të ardhurat që do të merrni në kthim do të varen nga opsioni i faturimit i zgjedhur.
 • Përfshirja e kodit personal. Ashtu si sistemi bën të mundur fillimin e një uebsajti pa kodifikim të nevojshëm, ai gjithashtu lejon përdorimin e veçorisë së vendosjes së kodit personal, kur fillon Agjensia e Uebsajtit.
 • Integrimi i shiritave. Shënimi trajton të gjitha pagesat dhe nuancat e tjera të faturimit të lidhura përmes Stripe, një procesor i besueshëm dhe i njohur tregtar. Klientët tuaj do të faturohen çdo muaj, ndërsa ju do të merrni fitimin 60%. Kjo është shumë e përshtatshme dhe kursen kohë.
 • eCommerce. Ndërtuesi i faqes në internet është e-Tregtia gati që nga fillimi, duke lejuar klientët tuaj të krijojnë dhe menaxhojnë dyqanet e tyre në internet. Ndër veçoritë e e-commerce që sistemi ofron si parazgjedhje, ka kuptim të përmendim një mundësi për të shitur numrin e pakufizuar të produkteve qoftë në internet ose përmes Facebook dhe Instagram, mungesa e tarifave të transaksioneve, njoftimet e personalizueshme të postës elektronike, grupet e çmimeve me shumicë, mjetet e fuqishme të menaxhimit të dyqaneve në internet , opsione të sigurta pagese, kuponë zbritje, karroca të integruara, disponueshmëri të statistikave të dyqaneve në internet, mundësi të transportit dhe më shumë.
 • Lidhja e Certifikatës SSL. Sistemi lejon lidhjen e Certifikatës SSL për të siguruar mbrojtje maksimale të pagesave dhe informacionit konfidencial të siguruar nga përdoruesit e faqes në internet.

Provoni programin e agjencisë së shënjave

uKit – Një nga Programet më të Mirë të Filialit Lifetime

Etiketa e Bardhë uKit

uKit – është një krijues i faqeve të biznesit të vogël, i cili ofron një mundësi për t’u bashkuar me të Programi i Filialit që u mundëson të gjithëve, të cilët janë të përfshirë në ndërtimin profesional të uebfaqeve – webmasterë, freelancer, studiot e dizajnit në internet dhe pronarët e komuniteteve të ngrohta – të drejtojnë trafikun në uKit dhe të paguhen.

Nëse i referoni përdoruesit e rinj nga faqja juaj në uebfaqen e uKit, ata do t’ju kompensojnë për të gjithë, të cilët përfundojnë të bëjnë blerje në uKit.

Karakteristikat kryesore të Programit të Filialeve uKit:

 • Gjenerimi i Fitimit. Përdoruesit e regjistruar të UKit, të cilët do të inkurajojnë klientët e tyre të futen në sistem, do të marrin 30% të të gjitha pagesave të bëra nga përdoruesi i referuar. Sa më shumë trafik që të vozisni në uKit – fitim më i lartë që përfundimisht do të gjeneroni.
 • Paneli i Kontrollit të Filialeve. Të gjithë pajtimtarët dhe pjesëmarrësit e Programit të Filialeve uKit kanë qasje në panelin e kontrollit të përbashkët. Ky është vendi, ku ata mund të zbulojnë lajmet, ngjarjet, krijimet aktuale të fitimit të lidhura me sistemin, ofron sistemi që prezanton për të siguruar një bashkëpunim fitimprurës dhe shpërblyes.
 • Opsione të shumta fitimi. Programi i Filialit nënkupton opsione të shumëfishta të gjenerimit të fitimit bazuar në kushtet e planit për të cilin vendosni të shkoni.
 • Programet e Besnikërisë. uKit është i shqetësuar me rehatinë e klientëve të tyre dhe, në këtë mënyrë, rregullisht prezanton oferta speciale, programe besnikërie, shpërblime, kode promovimi dhe dhurata që kontribuojnë në mundësitë e gjenerimit të fitimit.

Provoni Programin e Partneritetit të UKit

Wix – Etiketa e Bardhë & Shpjegohet Programi i Rishites

Ekspertë Wix Arena

Wix – është krijuesi i faqeve në internet, i cili aktualisht nuk ofron etiketime të bardha, por ato kanë dy mundësi tërheqëse, megjithëse:

 • Bëhuni bashkëpunëtor për të fituar para nga të ardhurat e krijuara nga faqja juaj. Pasi të keni krijuar një llogari Filialin dhe të merrni lidhjet tuaja unike, mund të drejtoni përdoruesit e rinj nga faqja juaj në Wix dhe të kompensoheni për të gjithë ata që përfundojnë në azhurnimin në Premium.
 • Bëhuni një partner Wix Duke qenë një markë e njohur dhe e njohur botërisht, Wix ka fituar besimin e përdoruesit për shkak të grupit të përparuar të tipareve dhe një mori të personalizimeve të dizajnit dhe opsioneve të promovimit të faqes në internet.

Karakteristikat kryesore të Programit Wix Partner:

 • Nuk ka nevojë të nisë një Uebfaqe e Agjencisë së Dizajnit të Veçantë. Nëse përballeni me nevojën për të krijuar studion tuaj të projektimit në internet, nuk do të duhet të shqetësoheni për personalizimin e ndërfaqes tuaj të panelit të administratorit për të përmbushur kërkesat e stilit tuaj të markës. Në vend të kësaj, ka kuptim që të bëhemi ekspert Wix për të qenë në gjendje të hyni në sistem në çdo kohë të ditës dhe të ofroni shërbimet tuaja të projektimit në internet atje. Si partner Wix, ju do të krijoni faqe interneti për klientët tuaj duke përdorur sistemin Wix, dhe do të paguheni jo vetëm për punën tuaj të projektimit nga klientët tuaj, por edhe nga Wix për secilën faqe Premium.

  Ky plan funksionon i ngjashëm me programin e tyre anëtar. Kjo është ajo ku ju do të jeni në gjendje të shfaqni portofolin tuaj tek anëtarët e tjerë të Wix që kërkojnë një dizajnues profesionist në internet. Ndër përfitimet që do të përfitoni, këto që vlen të përmenden:

 • Mundësia për të shfaqur portofolin tuaj klientëve të mundshëm;
 • Qasja në pultin e ekspertëve, i cili përfshin pjesët vijuese: Lajmet & Burimet, Blog Ekspertët, Mjetet & Udhëzuesit, Ekspertët Webinar, Qendrat e Ekspertëve etj. Mendoni se qasja fillestare në pult do të jetë disi e kufizuar, por ndërsa vazhdoni të krijoni faqe të reja për klientët, të drejtat tuaja të hyrjes do të bëhen më të gjera. Për të marrë automatikisht aksesin e pakufizuar të Panelit të Ekspertëve, duhet të lansoni 4 ose më shumë uebfaqe Premium Wix.

Provoni etiketën Wix White

ShopWired – White Label eCommerce Platfor

Etiketë ShopWired White

ShopWired – është platforma eCommerce me bazë në Mbretërinë e Bashkuar që ju lejon të shisni në internet pa u marrë me çështje të lidhura me krijimin e uebit. Softueri lejon menaxhimin e dyqanit tuaj të internetit me lehtësi, duke siguruar mbi një mijë karakteristika dhe zgjidhje të fundit të tregtisë elektronike. Këto përfshijnë motor bogging, host të sigurt dhe të besueshëm, bandwidth të pakufizuar, më shumë se 100 mjete për marketing dhe shitje, mbështetje shumë-kanale, optimizim SEO etj.

ShopWired gjithashtu ofron një ekskluzive Zgjidhja e etiketës së bardhë që siguron të gjitha tiparet dhe mjetet e tregtisë së një klienti i duhen të gjitha nën markën e tyre. Kështu, bëhet e mundur të lansohen dhe menaxhohen të gjitha llojet e dyqaneve në internet, duke përdorur funksionet e gjera të ShopWired.

Karakteristikat kryesore të Programit të Tregtisë së Tregtisë me Label të Bardhë të Lirë:

 • Sistemi i menaxhimit të dyqaneve të reklamuar. Sistemi i menaxhimit të faqes në internet ShopWired është ri-reklamuar plotësisht për të përmbushur kërkesat e biznesit tuaj, pamjen e markës dhe parametrat e tjerë thelbësorë.
 • Modelet e Përgjegjshme Profesionale. Softueri eCommerce vjen me një gamë të gjerë modelesh profesionale, të cilat janë shumë të personalizueshme dhe të përgjegjshme. Ju mund të përdorni këto tema për t’iu ofruar klientëve lirinë e zgjedhjes dhe mundësi krijuese të e-commerce.
 • Ndërtimi i nivelit të ndërmarrjeve. Krijuesi i faqes në internet është pritur në platformën e shërbimeve të besueshme të Amazon Web që përmbahen me standardet më të fundit të sigurisë dhe siguron sigurinë më të madhe për dyqanet në internet të krijuara me sistemin.
 • Shërbimi i Projektimit Bespoke. Sistemi ju lejon të ofroni klientëve tuaj një shërbim të etiketuar tërësisht të dizajnuar në post, i cili mund të prodhojë dizajne me fund të lartë për dyqanet e tyre në internet në lidhje me preferencat dhe kërkesat e tyre të veçanta.
 • Burimet e Rebranduara. Qendra e burimeve ShopWired lejon qasje në më shumë se 500 artikuj ndihmë dhe udhëzuese individuale që ndihmojnë përdoruesit të përfitojnë sa më shumë nga të gjitha tiparet dhe mjetet që ofron kompania juaj.
 • Mbështetje për Etiketën e Bardhë. Ju mund të investoni një tarifë shtesë për të marrë ndihmë në linjën e përparme nga ekipi i ShopWired për t’u ofruar klientëve tuaj mbështetje profesionale nën emrin tuaj të markës..
 • Opsionet e Krijimit të Produkteve. Klientët tuaj do të jenë në gjendje të menaxhojnë mjetet e tyre të produkteve dhe mjetet e inventarit përmes llogarisë tuaj ShopWired. Ata mund të ngarkojnë numër të pakufizuar të imazheve për secilin produkt, t’i organizojnë ato në kategori / nënkategori, të përdorin shtrirje falas të filtrit për të shtuar një opsion të filtrit të kërkimit në listat e produkteve të tyre, përdorin funksionin import / eksport për të modifikuar dhe ngarkuar produktet me shumicë, të vendosin parametrat e SEO për më mirë promovimi i dyqaneve në internet etj.
 • Sales & Rritja e konvertimeve. Me programin LabW White Label, do të keni mundësi të rritni vëllimin tuaj të shitjeve dhe normat e konvertimit. Kjo mund të bëhet përmes angazhimit të klientëve dhe shfaqjes së dëshmive sociale duke siguruar vlerësime të klientëve të tjerë, duke dërguar mesazhe të automatizuara me email për klientët, të cilët kanë braktisur karrocat e tyre të blerjeve, duke përdorur veçorinë e Google Trusted Stores për të rritur nivelin e besimit të klientit etj..

Provoni etiketën ShopWired White

Weebly për Designers Web – + Rishikimi i Programit në thellësi

Etiketa Weebly e Bardhë

Weebly – është një krijues i faqeve në internet që është një zgjedhje e mirë për dizajnuesit e pavarur të internetit. Zgjidhja e tyre në shkallë të vogël etiketë të njohur gjithashtu si Platforma e stilistëve u siguron përdoruesve një dashboard të pasme, i cili mund të ri-reklamohet.

Nuk ka tarifa të përparme për të filluar këtu. Platforma lejon projektuesit të përdorin redaktorin WYSIWYG të sistemit, shabllonet dhe hostet falas. Ju ngarkoheni vetëm pasi faqja të publikohet drejtpërdrejt në fushën e klientit ($ 8- $ 25 / muaj) për secilën faqe të internetit të publikuar. Weebly lejon projektuesit të ngarkojnë klientët e tyre më të lartë se tarifat e tyre për të fituar të ardhura të përsëritura muaj pas muaji.

Për të përdorur veçoritë dhe mjetet e dizajnit të përparuar të internetit, krijuesi i faqes në internet u ofron Planin WebPro anëtarëve të “Platformës së Dizajnit”. Kostoja e pajtimit përbën 30 $ / muaj. Ajo që do të merrni këtu është pritja e pakufizuar, lidhja falas e Certifikatës SSL si dhe një mundësi për të krijuar faqe interneti të markave me porosi.

Karakteristikat kryesore të Programit të Etiketës Weebly White:

 • Kontrolli i kodit. Ju merrni kontroll të plotë mbi secilin projekt që zhvilloni. Varet nga ju të krijoni një uebfaqe të ngarkuar me karakteristika për të rritur shkallën e angazhimit të klientëve tuaj duke përdorur opsione për vendosjen e kodit, duke shtuar kodet Javascript / HTMl, duke personalizuar CSS etj.
 • eCommerce. Plani bën të mundur ofrimin e klientëve tuaj të ardhshëm me karakteristika dhe mjete të përparuara të e-commerce, të tilla si rishikime të produkteve, mundësi të transportit në kohë reale, porta pagese të shumëfishta dhe më shumë.
 • Të drejtat e përbashkëta të hyrjes së administratorit. Varet nga ju që të jepni të drejta të përbashkëta të panelit të administratorit për përdoruesit individualë dhe anëtarët e ekipit. Kjo ka shumë rëndësi për një bashkëpunim efektiv në zhvillimin e faqes në internet, veçanërisht kur bëhet fjalë për qasje të lehtë dhe menaxhim të llogarive të klientëve.
 • Portali i Klientëve Custom. Portali i integruar i klientëve të personalizuar së bashku me tabelën e internetit të integruar bëjnë të mundur ndarjen e të drejtave të aksesit me klientët tuaj, të cilët dëshirojnë të menaxhojnë projektet e tyre, ndërsa i qëndrojnë markës suaj.
 • Lejet e Klientit. Ju keni një mundësi për të vendosur një gamë të gjerë të lejeve për ata klientë, të cilët dëshirojnë të punojnë në zhvillimin e faqeve të tyre në internet dhe të jenë në gjendje t’i redaktojnë ato në mënyrë të pavarur.

Provoni programin Weebly White Label

Webydo – Një Platformë Gjithë-Në-Një Web Design

Etiketa Webydo e Bardhë

Webydo – është një ndërtues i besueshëm i faqes në internet që synon qartë në agjensitë e dizajnit në internet dhe dizajnerët e pavarur, duke ofruar etiketa të bardha si Webydo për Agjencitë zgjidhje. Kjo veçori ju lejon të ri-reklamoni plotësisht sistemin, duke ofruar platformën e plotë të projektimit të uebit për të filluar dhe rritur në mënyrë efektive agjencinë tuaj.

Si një dizajnues në internet dhe pronar i agjencisë, ju merrni një numër meritash që sigurojnë rezultat mbresëlënës dhe rritje të bazës së klientit në planin afatgjatë.

Karakteristikat kryesore të Programit të Etiketës Webydo White:

 • Kontroll i plotë krijues. Ju merrni kontrollin e pakufizuar mbi procesin e krijimit të uebfaqes, i cili përfundimisht rezulton në ROI në rritje (nuk kërkohet kodim për të ndërtuar uebfaqe me sistemin) dhe shkalla e mbajtjes së klientëve. Ekspertët e Webydo kanë llogaritur që koha e fundit e zhvillimit të faqes në internet është ulur me 70%, gjë që ju lejon të përfundoni shumë më tepër projekte sesa më parë.
 • Bashkëpunimi ekipor. Jeni të mirëpritur të jepni të drejta të përbashkëta për menaxhimin e faqes në internet për të gjithë anëtarët e ekipit, të cilët janë përgjegjës për faza të ndryshme të procesit të zhvillimit të uebit.
 • Shërbim me kohë të plotë. Kur të regjistroheni në zgjidhjen “Webydo për Agjencitë”, ju merrni një mbështetje të klientit dhe shërbim me kohë të plotë. Specialistët e përkushtuar të llogarisë dhe asistentët profesionalë të përkrahjes së teknologjisë do të kujdesen për projektin tuaj, si dhe për efikasitetin e procesit të krijimit të faqes në internet.

Provoni etiketën Webydo White

Duda – Ndërtues i Uebfaqeve me Menaxhimin e Klientëve

Etiketa Duda e Bardhë

Duda – është një krijues i besueshëm i faqes në internet, i cili vjen me programin White Label të disponueshëm për përdoruesit e Ekipit, Agjencisë dhe Custom. Ajo u siguron shitësve me një grup mjetesh të etiketuara të bardha: një version i plotë i redaktorit Duda; faqe e hyrjes së klientit dhe pulti; ekranet e shikimit të faqes, komunikimet me email dhe më shumë.

Të gjitha URL-të për këto mjete do të jenë nën emrin e domainit të rishitësit. Ekrani i secilit element është i përshtatshëm. Për partnerët, Duda ofron çmime me shumicë me zbritje shtesë për shumicën e stilistëve produktivë.

Karakteristikat kryesore të programit të etiketës Duda White:

 • Ekrani i hyrjes së klientit. Karakteristika ofron një mundësi për klientët tuaj të regjistroheni në sistemin nga ekrani i personalizuar i hyrjes së etiketave të bardha, i cili përputhet në mënyrë ideale me markën tuaj të internetit.
 • Ndërtues i vet faqes në internet. Klientët tuaj do të jenë në gjendje të shohin dhe përdorin ndërtuesin e internetit të personalizuar dhe të ri-reklamuar që paraqet ngjyrat e identitetit të markës tuaj, logon dhe elementet e tjera. Ndërsa arrijnë te ndërtuesi i faqes, ata do të shohin përkatësisht emrin e domain-it.
 • Paneli i Klientit. Klientët fitojnë qasje në pultin e përbashkët të etiketave të bardha, ku ata mund të shikojnë statistikat në uebfaqe, portalin mbështetës dhe informacione të tjera që lidhen me biznesin.
 • Paraprakisht në Uebfaqe. Ju mund të gjeneroni versionin e parapamjes së faqes në internet që do të shfaqë markën e biznesit tuaj për t’i dërguar më tej klientët tuaj. Kjo do t’u japë klientëve tuaj të kuptojnë se si do të duket faqja juaj e internetit në pajisje të ndryshme celulare dhe desktop.
 • Redaktimi i lehtë. Klientët tuaj do të jenë në gjendje të modifikojnë projektet e tyre edhe në lëvizje nën emrin tuaj të markës. Për shkak të redaktorit të integruar celular, bëhet e mundur që të redaktohen faqet e internetit edhe nga tabletët, duke azhurnuar përmbajtjen në çdo kohë të ditës.
 • Njoftime përmes postës elektronike. Pavarësisht nëse duhet të njoftoni klientët tuaj për ndonjë ngjarje ose lajm ose thjesht të planifikoni t’i mbani ata në dijeni të informacionit të biznesit tuaj, mund të dërgoni postë elektronike të markës duke siguruar informacionin e kërkuar.
 • Lejet dhe kontrolli. Ju jeni ju, që keni kontroll të plotë mbi procesin e redaktimit të klientëve, lejet e faqes në internet dhe të drejtat e hyrjes. Ajo që mund të bëni në këtë drejtim është zgjedhja e tipareve që klientët tuaj do të kenë mundësi të përdorin, të japin të drejta individuale të hyrjes për anëtarët e ekipit tuaj.

Provoni etiketën Duda White

Shpjegohet Platforma e Zhvilluesve të Sheshit Hapësirë

Etiketa e Bardhë e Sheshit

Squarespace – është një ndërtues i pasur me tipare në internet që ka një sistem të veçantë për përdoruesit e avancuar të quajtur Platforma e zhvilluesit ku ju merrni kontrollin e plotë të kodit. Sidoqoftë, aktualisht nuk ka ndonjë version të etiketës së bardhë ose program shoqërues të Squarespace. Megjithatë, duke përdorur Platformën e Zhvilluesve, do të përfitoni nga avantazhe të shumta që do t’ju lejojnë të krijoni dhe rregulloni uebfaqe me pamje të plotë, duke integruar mjetet e palëve të treta. Për të nisur një faqe në internet, ju vetëm duhet të zgjidhni modelin e preferuar ose të hartoni një projekt nga e para.

Karakteristikat kryesore të Platformës së Zhvilluesit të Squarespace:

 • Redaktimi i kodit. Me redaktimin e plotë të HTML / CSS, ju merrni qasje në JavaScript dhe një API JSON për të prodhuar përmbajtjen burimore të krijuar duke përdorur sistemin e menaxhimit të përmbajtjes.
 • Vegla dhe module. Sistemi ofron një sërë mjetesh dhe modulesh për të thjeshtuar procesin e zhvillimit të uebit. Këto përfshijnë mjetet e zhvillimit (Server, Toolbelt, konfigurim ESLint), Modulet Frontend (Bërthamë, Kontrolluesi, Mërkuri, Darvini, Ndihmës, Layout: Klasa Baza, Layout: Autocolumns, Polyfills, Lidhjet Sociale, Sfondi Video, Rendering Sfondi Video), Kornizat e shablloneve (Wright, Endeavour, Bureau, Doncab, Dossier) dhe me shume.
 • Bashkëpunimi ekipor. Squarespace vjen me depo shabllone që shfaqen automatikisht përmes Git, duke kontribuar kështu në DIY efektiv dhe bashkëpunim ekipor.
 • Rrjeti i dorëzimit të përmbajtjeve të zgjeruara. Krijuesi i faqes në internet vjen me Rrjetin e Integruar të Dorëzimit të Përmbajtjes, i cili zvogëlon kohën e ngarkesës së faqes në internet, duke përdorur serverë të shpërndarë gjeografikisht.

Përveç Platformës së Zhvilluesve, Squarespace gjithashtu dallon nga turma për shkak të saj Zgjidhje rrethi. Kjo ju lejon të filloni një biznes në krijimin e faqeve në internet, duke mësuar nga sipërmarrësit e njohur krijues dhe zhvilluesit e faqeve të internetit nga e gjithë bota. Farë do të merrni nga ofertat e njohura specifike të ngrohta, mjetet e avancuara të projektimit në internet dhe mbështetje të fuqishme për të rritur zhvillimin e biznesit tuaj të bazuar në ueb.

Karakteristikat kryesore të rrethit Squarespace:

 • Udhëzues profesional për hartimin. Anëtarët, të cilët janë bashkuar me Squarespace Circle, marrin qasje të menjëhershme në mjetet e përparuara të personalizimit të dizajnit, rekomandimet e komunitetit, udhëzuesit, materialet e marketingut dhe këshilla për krijimin dhe promovimin efektiv të dizajnit në internet..
 • Qendra e burimeve. Përveç Dosjes së Veglave të Dizajnit, ju gjithashtu përfitoni nga ndihma e udhëzuesve ekspertë që ju ofrojnë rekomandime të larta për promovimin e suksesshëm të biznesit, gjenerimin e klientit dhe bazat e qëndrimit përpara në kurbën e ngrohtë. Programi i Autorizuar i Trainerit është gjithashtu në dispozicion këtu.
 • Qasja në komunitet. Pasi të jeni bashkuar me Rrethin, ju merrni një mundësi për të shkëmbyer dhe shkëmbyer ide me komunitetin e gjerë dhe të gjallë të Sheshit të hapësirës. Kjo mund të bëhet përmes pjesëmarrjes në Forumin Anëtar të Komunitetit, Ngjarjet e Rrethit, mundësi të shumta bashkëpunimi krijuese.
 • Ofertat ekskluzive të katrorit. Së bashku me mbështetjen e fuqishme të klientit, krijuesi i faqes së internetit ofron 20% zbritje, 6 muaj periudhë provë, qasje në testet e beta, lajme javore të produkteve, njohje globale të manifestuara përmes distinktivit unik të Rrethit Squarespace të shfaqur në faqen e internetit dhe merita të tjera të dukshme.

Provoni etiketën e Bardhë Squarespace

Vija e poshtme

Arsyet për të filluar dhe rritur biznesin tuaj të dizajnit në internet mund të jenë të gjithanshëm. Sido që të keni synimet dhe aspiratat që keni, ekzistojnë dy mënyra se si të zgjidhni për ta bërë këtë të ndodhë. Ju mund të zgjidhni ose një zgjidhje për Label të Bardhë ose një alternative të shitjes. Cila mundësi funksionon më mirë për biznesin tuaj të veçantë? Kjo varet nga specifikimet e secilës prej këtyre opsioneve, si dhe nga kërkesat tuaja personale.

Programet White Label bëjnë të mundur fillimin e një biznesi për krijimin e markave në internet, ndërsa zgjidhjet e shitësit lejojnë ndërtimin e bazës së klientit përmes faqes ose uebfaqes ekzistuese. Të dyja opsionet ia vlen t’i kushtohen vëmendje, megjithëse, ato ndryshojnë në qasjet, strategjitë, veçoritë, teknikat dhe mjetet e tyre të ofruara. Varet vetëm nga ju që të zgjidhni variantin më të mirë bazuar në objektivat dhe modelet e biznesit që keni vendosur fillimisht.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map